Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,469
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,718
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,490
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-03-2011, 10:01 AM
blaze270284 blaze270284 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 20
Poster Rank: #26952
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Masih baru dan belum dilancarkan secara rasmi di Malaysia. Bakal meletop. Tempah tempat anda sekarang. Peluang terbaik!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 14-03-2011, 12:29 AM
lemonamd lemonamd is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Poster Rank: #26330
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Salam semua warga CG.....

sebuah peluang bisness yang menarik.....rebut la peluang menjadi yang terawal.....jangan ketinggalan ......mulakan langkah pertama anda.....daftar segera di http://richman6699.bhipglobal.com/
Reply With Quote
  #23  
Old 14-03-2011, 12:34 AM
lemonamd lemonamd is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Poster Rank: #26330
Thanked 0 Times
Active Level
Default The King Of Superfruits


Our Patagonian Maqui Juice provides a bountiful blend of essential fruits and minerals in a powerful Aloe Vera-based juice. Why Maqui Berry? This superfruit was recently discovered in the jungles of South America. It is packed full of benefits and its benefits are truly incredible. Unlike any other fruit in the entire world, Maqui is an incredible blend of everything that is healthy for you and your body! Do something GREAT for yourself, try our Patagonian Maqui Juice and choose to live a longer, stronger and healthier life!

The Maqui Berry has been used for centuries by the Mapuche Indian Tribe of South America. This fruit grows exclusively in the Patagonian Region of Southern Chile and Argentina. Maqui Berries are revered by the Mapuche Indians as a symbol of strength, health and vitality, and are believed to have mystical healing powers by the natives. bHIP Global is proud to bring this incredible formula to the world for the very first time. Along with its delicious flavor, you will receive the most potent combination of nutrients that the world has ever seen.The bHIP Maqui Juice blends Premium Costa Rican Aloe Vera, Ionic Sea Minerals and Resveratrol with the Maqui Berry in order to bring you a unique product that will undoubtedly offer benefits for millions of people. Each of these ingredients has been scientifically tested and has been shown to produce outstanding results. By combining these ingredients, bHIP Global has created a product that stands in a category all its own. This is truly a Super Supplement. Enjoy good health.

For more information

http://richman6699.bhipglobal.com/
Reply With Quote
  #24  
Old 14-03-2011, 12:45 AM
lemonamd lemonamd is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Poster Rank: #26330
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bisness yang cukup mudah n berbaloi jika di usahakan bersama ......jom daftar segera di http://richman6699.bhipglobal.com/
Reply With Quote
  #25  
Old 18-03-2011, 08:37 AM
blaze270284 blaze270284 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 20
Poster Rank: #26952
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Mari join kami di bHIP. Bakal dilancarkan di Malaysia. Rebut peluang untuk jadi yang terawal.
Reply With Quote
  #26  
Old 30-03-2011, 03:42 PM
2brich 2brich is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Poster Rank: #73067
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Assalamualaikum dan dsalam sejahtera
Sorry sebab mencelah
Salam perkenalan daripada saya

Jus Maqui berry memang mujarab sebab saya dah guna gout saya dah hilang
berat badan turun 7 kg
kolestrol daripada 5.7 turun kepada 3.9

Alhamdulillah memang mujarab
Reply With Quote
  #27  
Old 20-07-2011, 04:20 PM
reymie reymie is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 28
Poster Rank: #23431
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Bhip Malaysia Sdn. Bhd. (929678-V) (AJL 931906) - www.bhipglobal.asia/en

PELUANG PERNIAGAAN ONLINE YANG BAKAL MENGGEGARKAN MALAYSIA


KENAPA BHIP GLOBAL?

1) Syarikat Antarabangsa yang kukuhBerpangkalan di Melissa, Texas, Amerika Syarikat dan ditubuhkan sejak 2007, kini BHIP Global telah beroperasi di lebih dari 20 buah negara di seluruh dunia. Menjalankan sistem perniagaan secara online sesuai dengan perkembangan zaman, BHIP Global antara syarikat terhebat dunia dan amat sesuai bagi mereka mementingkan teknologi terkini dalam menjayakan sesebuah perniagaan.

Bakal beroperasi secara rasmi dalam bulan Ogos/Sept beribu pejabat di Mid Valley, Bangsar. Walaubagaimana pun para pengedar di Malaysia sudah boleh mendaftar serta memasarkan produk bagi tujuan promosi dan pembinaan rangkaian. Anda juga bakal menikmati kehebatan teknologi pemasaran secara online yang pantas dan efektif melalui laman web BHIP GLOBAL yang mana ia bakal memudahkan urusan perniagaan anda.

Setelah mendapat sambutan diluar jangkaan di Singapura (JUN 2010) dan Thailand (FEB2011), Kini Fenomena BHIP GLOBAL bakal menggegarkan Malaysia. Jom jadi antara yang terawal bersama-sama BHIP Global bagi menjana pendapatan tanpa batasan.

2) 100% Sistem Perniagaan Secara Online
BHIP Global telah membelanjakan jutaan dolar bagi membangunkan sistem perniagaan maya yang amat mesra pengguna dan dijamin selamat. Sistem ini memudahkan anda untuk memulakan dan menjalankan perniagaan anda dengan hanya di hadapan komputer. Sistem ini antara sistem pengurusan yang tercanggih di dunia dan terbukti cemerlang di lebih 20 buah negara di seluruh dunia.

PENDAFTARAN DAN PEMBELIAN SECARA ONLINE
Anda kini boleh menjadi ahli BHIP Global hanya dengan mendaftar secara online melalui laman web syarikat. Para bakal pengedar kini boleh menggunakan DEBIT/CREDIT KAD bagi tujuan pendaftaran atau pembelian secara online dan sistem ini dijamin cepat dan selamat serta memudahkan anda dalam menjalankan urusan perniagaan.

PEMBAYARAN BONUS
BHIP GLOBAL menggunakan sistem pembayaran bonus secara mingguan dan ianya boleh di masukkan terus kemana-mana akaun bank di Malaysia. Sesuatu yang paling menarik mengenai sistem BHIP Global ialah bonus anda di simpan secara e-wallet dan boleh digunakan bagi tujuan mendaftar atau pembelian baru.

PENGHANTARAN PANTAS PRODUK
Segala pembelian produk hanya dilakukan secara online dan penghantaran terus ke rumah akan dilakukan dalam tempoh 2 hari bekerja. Kini anda tak perlu menyimpan stok yang banyak untuk menjalankan perniagaan BHIP Global kerana semuanya akan diuruskan pihak syarikat secara online terus kepada pelanggan.

Patagonian Maqui Juice merupakan minuman jus kesihatan yang mengandungi nilai anti-oksidan paling tinggi di dunia. Selain daripada rasa sedapnya, anda juga akan menerima kombinasi nutrisi yang paling kuat, yang belum pernah ditemui di serata dunia. Produk ini telah terbukti berkesan mengatasi pelbagai jenis penyakit yang sebelum ini amat mustahil untuk kita fikirkan penyelesaiannya.

Kini Produk paling hebat di dunia bakal menggegarkan Malaysia.

Ganjaran Bonus Lumayan.
Pelan pemasaran berkonsepkan binary hybrid yang menjanjikan bonus paling lumayan di antara syarikat antarabangsa lain yang menawarkan konsep yang sama. Mempunyai ulangan jualan yang tinggi dan mampu menjana pendapatan yang luar biasa dengan produk yang terbukti berkesan dan sangat mujarab untuk pelbagai jenis penyakit...

Terbukti melahirkan ramai jutawan di seluruh dunia dengan pelan pemasaran yang sangat efektif dan menguntungkan.

Pengguna
Produk sangat berkesan. Lebih hebat dari acai berry.
Repeat Sales yang tinggi.
1 botol tahan sebulan untuk pengguna.
Tidak membebankan pengguna.

Networker
Maintainance paling rendah dalam market (1 botol sebulan).
No Flushing
Pendapatan mingguan dan bulanan paling tinggi dalam pasaran.
Bonus masuk e-wallet, boleh register ahli baru.
Boleh withdraw ke mana-mana bank di Malaysia secara mingguan.

Bagi mendapatkan testimoni serta maklumat lanjut: http://maquiberry-malaysia.blogspot.com
hp: 0196230233 / 0126224540
Attached Images
File Type: jpg NewBHIPLogo.jpg (13.2 KB, 10 views)
File Type: jpg Maqui Juice.jpg (3.2 KB, 10 views)
File Type: jpg ORAC-chart.jpg (17.0 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #28  
Old 20-07-2011, 04:45 PM
reymie reymie is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 28
Poster Rank: #23431
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Testimoni:

“Saya telah menghadapi masalah gastrik selama lebih 10 tahun. Berbagai produk telah dicuba tetapi kurang berkesan. Selepas meminum Jus Maqui sebanyak 3 oz sehari saya dapati masalah gastrik saya telah hilang sepenuhnya.” – Madam Ng, Klang

-----------------------------------------------------------------

“Dengan mengamalkan Jus MAQUI kehidupan saya berubah secara drastic, saya rasa lebih segar dan muda kembali. Saya telah hilang sebanyak 15 kg dan penyakit diabetis tahap 2 telah tiada, tidur pun semakin nyeyak – Azman Rawang.


-----------------------------------------------------------------

“Saya telah menggunakan Jus MAQUI selama 3 minggu dan berat badan saya hilang sebanyak 4.5kg lbs tanpa menukar cara pemakanan saya” – Amanda, KL.

-----------------------------------------------------------------

“Umur saya telah mencecah 57 tahun, setiap bulan saya , setiap bulan saya mendapatkan rawatan di klinik, bermacam-macam suplemen telah dicuba semuannya bagus tetapi Jus Maqui memang sungguh hebat sebab doktor terkejut dengan tekanan darah saya 120/80 yang sebelum ini tidak pernah kurang dari 140/110” – Cg Hanafi, Kajang

-----------------------------------------------------------------

“Sebelum ini saya mengalami tidur berdengkur, selepas 2 bulan meminum Jus Maqui, anak saya memberitahu, mami tidak kuat berdengkur lagi, saya sungguh terkejut ” - Ms Angela, Klang.

-----------------------------------------------------------------

"Saya mengalami masalah sakit belakang dan lenguh-lenguh ketika bangun tidur, selepas mengamalkan Maqui Juice selama seminggu, masalah sakit belakang dan lenguh-lenguh hilang sama sekali. Pecahan di bahagian tumit kaki saya semakin pulih dan sekarang saya dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat dan segar. Maqui Juice memang menakjubkan!.-Mazeri Othman (Cikgu Deen) Pasir Mas Kelantan.

-----------------------------------------------------------------

"Suami saya (Mazeri) mengalami masalah sakit belakang yang teruk dan keletihan setelah penat bekerja. Bagi saya Maqui Juice banyak merubahkan amalan penjagaan kesihatan keluarga saya".-Haslina Abg Ghapar. Pasir Mas.

-----------------------------------------------------------------

“Saya mengalami masalah sakit sendi yang berpanjangan, tetapi selepas mengamalkan Jus Maqui selama 2 minggu sakit sendi saya beransur-ansur lega.” - Ust Mat, Bangi.

-----------------------------------------------------------------

“Sebagai seorang pesakit kencing manis, setiap hari saya sentiasa letih dan tidak bermaya, tetapi setelah mengamalkan JUS MAQUI selama seminggu saya semakin cergas dan dapat berdiri lama untuk mengajar” - Cikgu Hasyim, Kota Bharu.

-----------------------------------------------------------------

Tulang belakang saya terseliuh dan sentiasa terasa sakit, tetapi selepas mengamalkan JUS MAQUI, saya tidak merasa sakit lagi” - Maniam Kuala Lumpur.
Reply With Quote
  #29  
Old 24-08-2011, 12:38 AM
putrawalk putrawalk is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 176
Poster Rank: #10397
Thanked 24 Times
Active Level
Default Maqui Builder - WWW.BHIPGLOBAL.COM

Klik untuk website

Kami mencipta sistem MOMB agar 90% tugasan anda di mudahkan dan dilakukan secara Automatik.




Lupakan Segala Kepayahan Dengan Perniagaan Terdahulu Anda, Jika Anda....
Letih mencari pelanggan secara OFFLINE, bawa prospek ke meeting, anda terpaksa keluarkan duit minyak, belanja mereka selepas meeting, komisyen tak dapat lagi, tetapi duit dan masa telah dikeluarkan terlebih dahulu.
Dah macam-macam perniagaan online yang dilakukan masih tak menjadi.
Dah tak larat hantar flier ke rumah-rumah, iklan sana sini tapi bisnes tak berkembang2 juga.
Banyak duit habis beli ebook itu dan ini, kesudahnya buat sekerat jalan.
Tak tahu lansung cara yang betul buat bisnes online
Join biz lepas tu senyap sebab tak dapat bimbingan dan support dari team atau leader anda.

Klik untuk website

__________________
Nak sewa tempat kursus? Ada projector,WiFi & aircon di Putrawalk.. Hubungi saya, Ruslan ,012-9027564 ([URL="http://www.*****************"]Klik untuk gambar di ATC Putrawalk Seri Kembangan[/URL])
Reply With Quote
  #30  
Old 24-08-2011, 12:39 AM
putrawalk putrawalk is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 176
Poster Rank: #10397
Thanked 24 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by putrawalk View Post
Klik untuk website

Kami mencipta sistem MOMB agar 90% tugasan anda di mudahkan dan dilakukan secara Automatik.




Lupakan Segala Kepayahan Dengan Perniagaan Terdahulu Anda, Jika Anda....
Letih mencari pelanggan secara OFFLINE, bawa prospek ke meeting, anda terpaksa keluarkan duit minyak, belanja mereka selepas meeting, komisyen tak dapat lagi, tetapi duit dan masa telah dikeluarkan terlebih dahulu.
Dah macam-macam perniagaan online yang dilakukan masih tak menjadi.
Dah tak larat hantar flier ke rumah-rumah, iklan sana sini tapi bisnes tak berkembang2 juga.
Banyak duit habis beli ebook itu dan ini, kesudahnya buat sekerat jalan.
Tak tahu lansung cara yang betul buat bisnes online
Join biz lepas tu senyap sebab tak dapat bimbingan dan support dari team atau leader anda.

Klik untuk website



Klik untuk website
__________________
Nak sewa tempat kursus? Ada projector,WiFi & aircon di Putrawalk.. Hubungi saya, Ruslan ,012-9027564 ([URL="http://www.*****************"]Klik untuk gambar di ATC Putrawalk Seri Kembangan[/URL])
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:31 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE