Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,156
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,752
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,197
More...
Showing results 1 to 25 of 127
Search took 0.19 seconds.
Search: Posts Made By: kembar
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Vehicles Sale/Rent 30-07-2011, 10:38 AM
Replies: 72
Views: 3,998
Posted By kembar
mcm kencing jer T.T ni , sorang pun takdop wat ....

mcm kencing jer T.T ni , sorang pun takdop wat . ekekke
Forum: Misc Sports 29-07-2011, 09:04 PM
Replies: 14,628
Views: 820,957
Posted By kembar
trime kaseh ar bro

trime kaseh ar bro
Forum: Misc Sports 29-07-2011, 04:52 PM
Replies: 14,628
Views: 820,957
Posted By kembar
tak balas pun bro bata , busy ke , mai la beri...

tak balas pun bro bata , busy ke , mai la beri tunjuk ajar . aku ngah pakai mass fusion ni , apa perlu aku lakukan !
Forum: Misc Sports 29-07-2011, 04:48 PM
Replies: 14,628
Views: 820,957
Posted By kembar
boleh tak klu aku nk jd bdan cam tu ? bg la...

boleh tak klu aku nk jd bdan cam tu ? bg la syarat2 apa yg kena buat, ! workout bpe kali seminggu ? makan sehari brape kali plak , makan berminyak bleh tak ? klu minum mass fusion tu bpe kali sehari...
Forum: Misc Sports 29-07-2011, 04:43 PM
Replies: 14,628
Views: 820,957
Posted By kembar
target aku nak badan cam ahchai ni ha , ko search...

target aku nak badan cam ahchai ni ha , ko search youtube:cabi song , ko tgok video clip tu !
Forum: Misc Sports 29-07-2011, 04:39 PM
Replies: 14,628
Views: 820,957
Posted By kembar
kalau pakai mass fusion ok x ? kalau berat 50kg ,...

kalau pakai mass fusion ok x ? kalau berat 50kg , tinggi plak 160 !
Forum: Info, Debate 07-07-2011, 12:42 AM
Replies: 14
Views: 1,173
Posted By kembar
cilakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cilakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 03-07-2011, 06:48 AM
Replies: 6
Views: 1,369
Posted By kembar
ko pakai google translateeeeeeee kaaaaaaaaaa...

ko pakai google translateeeeeeee kaaaaaaaaaa johnnnnnnnnnnn
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 03-07-2011, 06:47 AM
Replies: 16
Views: 2,601
Posted By kembar
ko pakai google translate ka...

ko pakai google translate ka johnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 03-07-2011, 06:42 AM
Replies: 57
Views: 4,828
Posted By kembar
yeke barulah tahu

yeke barulah tahu
Forum: Internet Games 03-07-2011, 04:39 AM
Replies: 7
Views: 571
Posted By kembar
111111111

11111111111
Forum: Gossip, Celebrities 09-05-2011, 10:31 AM
Replies: 29
Views: 3,287
Posted By kembar
tak silap aku ada 3gp dia ni , tak tahu betol dia...

tak silap aku ada 3gp dia ni , tak tahu betol dia ke tak
Forum: Gossip, Celebrities 09-05-2011, 10:08 AM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
gua pun tak tauu la bro

gua pun tak tauu la bro
Forum: Historical, Myth, Legend 09-05-2011, 09:31 AM
Replies: 108
Views: 9,582
Posted By kembar
nape korang sume cite pasal lobang ape ni ?...

nape korang sume cite pasal lobang ape ni ? lobang p e p e t kew ?
Forum: Manchester United 09-05-2011, 09:24 AM
Replies: 50,095
Views: 1,078,863
Posted By kembar
adehh , eden saje suh campak video , eden tetido...

adehh , eden saje suh campak video , eden tetido smalam , tak dpt nk tngok , kah kah kah :)):eek:
Forum: Manchester United 09-05-2011, 09:19 AM
Replies: 50,095
Views: 1,078,863
Posted By kembar
mane bukti ? meh campak video baru aku caye !

mane bukti ? meh campak video baru aku caye !
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-05-2011, 08:35 AM
Replies: 72
Views: 2,272
Posted By kembar
merembes la sume murid murid lepas ni !!!

merembes la sume murid murid lepas ni !!!
Forum: Gossip, Celebrities 09-05-2011, 04:33 AM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
hang sapa nak menentukan ahli syurga neraka ni? ...

hang sapa nak menentukan ahli syurga neraka ni?

hang rasa hang ahli syurga ka?
Forum: Gossip, Celebrities 08-05-2011, 05:47 PM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
yeah , u true bro !

yeah , u true bro !
Forum: Gossip, Celebrities 08-05-2011, 05:21 PM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
tak silap aku semua melayu makan cili bro ! :)

tak silap aku semua melayu makan cili bro ! :)
Forum: Gossip, Celebrities 08-05-2011, 05:16 PM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
thats true dude !

thats true dude !
Forum: Gossip, Celebrities 08-05-2011, 04:55 PM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
sy bukan pembela orang buat maksiat encik ! ...

sy bukan pembela orang buat maksiat encik !

setiap orang mesti pernah buat kesalahan !

kamu ni pembela parti pembangkang bin racist ke ?

ape yang penting , ABAH MU !
Forum: Misc Sports 07-05-2011, 08:04 PM
Replies: 14,628
Views: 820,957
Posted By kembar
yeke sana ada jual anabol steroid tablet tak bro ?

yeke sana ada jual anabol steroid tablet tak bro ?
Forum: Gossip, Celebrities 07-05-2011, 08:00 PM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
sblum tuh bob bikin apa der ? goyang kaki kan !...

sblum tuh bob bikin apa der ? goyang kaki kan ! btol btol btol bak kata upin dan ipin la hhh
Forum: Gossip, Celebrities 07-05-2011, 05:22 PM
Replies: 341
Views: 18,399
Posted By kembar
ishhhh3 dah kena tinggal ngan isteri , lumpuh...

ishhhh3 dah kena tinggal ngan isteri , lumpuh baru la berubah , selagi tak kena tak berubah la bob tuh ! bila dah kena barulah tahu langit tinggi ke rendah !
Showing results 1 to 25 of 127

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:52 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE