Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 32,676
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 31,636
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 55,161
More...
Showing results 1 to 25 of 383
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: odenyo
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 29-10-2015, 08:51 AM
Replies: 2
Views: 450
Posted By odenyo
Bump Satu kali

Bump
Satu kali
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 26-10-2015, 12:26 PM
Replies: 2
Views: 450
Posted By odenyo
Bump satu kali Berminat boleh pm

Bump satu kali
Berminat boleh pm
Forum: Services Offered 26-10-2015, 12:25 PM
Replies: 1
Views: 155
Posted By odenyo
Kasi bump satu kali, Berminat boleh pm

Kasi bump satu kali,
Berminat boleh pm
Forum: Services Offered 26-10-2015, 08:33 AM
Replies: 1
Views: 155
Posted By odenyo
Seminar borong

PERNAH TAK RASA NAK BISNES???..

TAPI:-
1.Aku takut tak laku.
2.Nak kuar modal takut
3.Aku tak tahu nak jual kat mana
4.Aku tak tahu sape nak beli
5.Aku tak pandai tengok untung rugi.

NAK...
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 26-10-2015, 08:30 AM
Replies: 2
Views: 450
Posted By odenyo
Seminar borong

PERNAH TAK RASA NAK BISNES???..

TAPI:-
1.Aku takut tak laku.
2.Nak kuar modal takut
3.Aku tak tahu nak jual kat mana
4.Aku tak tahu sape nak beli
5.Aku tak pandai tengok untung rugi.

NAK...
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 22-08-2013, 04:11 PM
Replies: 182
Views: 9,411
Posted By odenyo
boss pm no yg tinggal dengan best price sekali:D:D

boss pm no yg tinggal dengan best price sekali:D:D
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 13-02-2013, 05:26 PM
Replies: 4
Views: 366
Posted By odenyo
salam lupa nak update masalah dah selesai.....

salam lupa nak update masalah dah selesai.. terima kasih otai2..
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 12-02-2013, 12:16 PM
Replies: 4
Views: 366
Posted By odenyo
my samsung S3 blank

mintak tolong pada semua otai2 handphone saya samsung galaxy s3 hang up semalam ter update android version sampai habis bateri handphone macam tue je..
pastu cabut bateri bila nak startup just hang...
Forum: Services Offered 27-12-2012, 03:45 PM
Replies: 4,339
Views: 173,261
Posted By odenyo
Servis terbaik... :)cgrock Dr putra heigts :D

Servis terbaik... :)cgrock
Dr putra heigts :D
Forum: Ask To Buy Items, Services 18-12-2012, 08:04 PM
Replies: 307
Views: 21,403
Posted By odenyo
50 sen tahun 1978 ada sesiapa yang nak ke hehehe

50 sen tahun 1978 ada sesiapa yang nak ke hehehe
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 21-11-2012, 04:47 PM
Replies: 2,898
Views: 178,439
Posted By odenyo
salam nak tanya sikit la, nape setiap kali saya...

salam nak tanya sikit la,
nape setiap kali saya sync iphone dengan itunes semua download yg jail break akan hilang dekat phone.. nape yer jadi mcm tue ...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 12-09-2012, 08:26 AM
Replies: 51,085
Views: 3,430,213
Posted By odenyo
Kredit nak jual 2713usd sms atau call saya...

Kredit nak jual 2713usd sms atau call saya 0122612944
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 02-09-2012, 01:23 PM
Replies: 51,085
Views: 3,430,213
Posted By odenyo
Kredit nak jual ado 626 usd rate 3.0 call atau...

Kredit nak jual ado 626 usd rate 3.0 call atau sms den 0122612944 peace yall
Forum: JV/Partnership announced as PROBLEMATIC/UNSUCCESSFUL 26-08-2012, 01:26 PM
Replies: 4,197
Views: 295,004
Posted By odenyo
Email kat saya jugak mfaizal@sensata.com

Email kat saya jugak mfaizal@sensata.com
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 26-08-2012, 01:11 PM
Replies: 319
Views: 54,669
Posted By odenyo
Tajuk cite 2010 sekarang dah 2012 masih ada yg...

Tajuk cite 2010 sekarang dah 2012 masih ada yg untung ke dengan vgmc nie...
Confirm terbaik vgmc ni kan hehehe
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 19-06-2012, 09:51 PM
Replies: 80
Views: 7,442
Posted By odenyo
salam semua meh kongsi sama2 apa apps yg best...

salam semua meh kongsi sama2 apa apps yg best dekat s3 nie
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 10-06-2012, 09:41 PM
Replies: 4,416
(Tips & Tricks) The iPad Club CG
Views: 254,869
Posted By odenyo
Mcm mana nak install jailbreak ipad 3 ios 5.1.1

Mcm mana nak install jailbreak ipad 3 ios 5.1.1
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 07-05-2012, 10:04 AM
Replies: 101
Views: 9,447
Posted By odenyo
salam otai2 semua, adakah ios 5.1 dah boleh...

salam otai2 semua, adakah ios 5.1 dah boleh jailbreak.. hehehe tanya soalan berulang mohon maaf yer?
lagi satu apa application yg bagus utk ipad yer..
baru beli ipad3 :)
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 30-03-2012, 08:55 AM
Replies: 4,416
(Tips & Tricks) The iPad Club CG
Views: 254,869
Posted By odenyo
salam bro.. kita kena downgradekan version dulu...

salam bro.. kita kena downgradekan version dulu ke?
maaf baru belajar..
:)cgrock
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 30-03-2012, 06:52 AM
Replies: 4,416
(Tips & Tricks) The iPad Club CG
Views: 254,869
Posted By odenyo
salam otai2 semua.. saya nak tanya ada tak...

salam otai2 semua.. saya nak tanya ada tak sesiapa yang boleh tolong ajar saya mcm mana nak jail break ios version 5.1.. mintak tolong semua baru belajar nak guna ipad :):)
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 04-03-2012, 08:34 PM
Replies: 51,085
Views: 3,430,213
Posted By odenyo
kredit utk dijual 600usd rate 3.1 maybank only ...

kredit utk dijual 600usd rate 3.1
maybank only
sms 012-2612944
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-02-2012, 08:44 AM
Replies: 51,085
Views: 3,430,213
Posted By odenyo
465 kredit nak jual rate 3.18 nak pm..tq

465 kredit nak jual rate 3.18 nak pm..tq
Forum: Investor Discussion 19-02-2012, 02:26 PM
Replies: 39,197
Views: 5,076,655
Posted By odenyo
:):) ini bukan wayang bro ini menandakan rv akan...

:):) ini bukan wayang bro ini menandakan rv akan berlaku bila2 masa dari skrg kerana bermula september kerajaan iraq akan memulakan penarikan wang note lama mereka sebelum buat note baru..
so mereka...
Forum: Investor Discussion 19-02-2012, 01:46 PM
Replies: 39,197
Views: 5,076,655
Posted By odenyo
Baghdad, February 18 (Rn) – The parliamentary...

Baghdad, February 18 (Rn) – The parliamentary economic committee, Saturday, in agreement with the Iraqi Central Bank to begin the process of removing zeros from the local currency in September next....
Forum: Investor Discussion 16-02-2012, 08:44 AM
Replies: 39,197
Views: 5,076,655
Posted By odenyo
http://i1207.photobucket.com/albums/bb473/odenyo/u...

http://i1207.photobucket.com/albums/bb473/odenyo/umx8br4cc88pj0dezksw.jpg
kasi sumbat itu langau....:eek::eek::eek::eek::eek:
Showing results 1 to 25 of 383

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:39 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE