Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,692
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,370
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,548
More...
Showing results 1 to 25 of 379
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: odenyo
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 22-08-2013, 04:11 PM
Replies: 172
Views: 7,852
Posted By odenyo
boss pm no yg tinggal dengan best price sekali:D:D

boss pm no yg tinggal dengan best price sekali:D:D
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 13-02-2013, 05:26 PM
Replies: 4
Views: 312
Posted By odenyo
salam lupa nak update masalah dah selesai.....

salam lupa nak update masalah dah selesai.. terima kasih otai2..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 12-02-2013, 12:16 PM
Replies: 4
Views: 312
Posted By odenyo
my samsung S3 blank

mintak tolong pada semua otai2 handphone saya samsung galaxy s3 hang up semalam ter update android version sampai habis bateri handphone macam tue je..
pastu cabut bateri bila nak startup just hang...
Forum: Services Offered 27-12-2012, 03:45 PM
Replies: 4,156
Views: 140,533
Posted By odenyo
Servis terbaik... :)cgrock Dr putra heigts :D

Servis terbaik... :)cgrock
Dr putra heigts :D
Forum: Ask To Buy Items, Services 18-12-2012, 08:04 PM
Replies: 307
Views: 19,416
Posted By odenyo
50 sen tahun 1978 ada sesiapa yang nak ke hehehe

50 sen tahun 1978 ada sesiapa yang nak ke hehehe
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 21-11-2012, 04:47 PM
Replies: 2,896
Views: 167,823
Posted By odenyo
salam nak tanya sikit la, nape setiap kali saya...

salam nak tanya sikit la,
nape setiap kali saya sync iphone dengan itunes semua download yg jail break akan hilang dekat phone.. nape yer jadi mcm tue ...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 12-09-2012, 08:26 AM
Replies: 51,071
Views: 3,070,937
Posted By odenyo
Kredit nak jual 2713usd sms atau call saya...

Kredit nak jual 2713usd sms atau call saya 0122612944
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 02-09-2012, 01:23 PM
Replies: 51,071
Views: 3,070,937
Posted By odenyo
Kredit nak jual ado 626 usd rate 3.0 call atau...

Kredit nak jual ado 626 usd rate 3.0 call atau sms den 0122612944 peace yall
Forum: JV / Partnership / Investor 26-08-2012, 01:26 PM
Replies: 4,131
Views: 256,620
Posted By odenyo
Email kat saya jugak mfaizal@sensata.com

Email kat saya jugak mfaizal@sensata.com
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 26-08-2012, 01:11 PM
Replies: 319
Views: 51,566
Posted By odenyo
Tajuk cite 2010 sekarang dah 2012 masih ada yg...

Tajuk cite 2010 sekarang dah 2012 masih ada yg untung ke dengan vgmc nie...
Confirm terbaik vgmc ni kan hehehe
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 19-06-2012, 09:51 PM
Replies: 80
Views: 6,928
Posted By odenyo
salam semua meh kongsi sama2 apa apps yg best...

salam semua meh kongsi sama2 apa apps yg best dekat s3 nie
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-06-2012, 09:41 PM
Replies: 4,411
(Tips & Tricks) The iPad Club CG
Views: 237,153
Posted By odenyo
Mcm mana nak install jailbreak ipad 3 ios 5.1.1

Mcm mana nak install jailbreak ipad 3 ios 5.1.1
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 07-05-2012, 10:04 AM
Replies: 101
Views: 8,752
Posted By odenyo
salam otai2 semua, adakah ios 5.1 dah boleh...

salam otai2 semua, adakah ios 5.1 dah boleh jailbreak.. hehehe tanya soalan berulang mohon maaf yer?
lagi satu apa application yg bagus utk ipad yer..
baru beli ipad3 :)
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 30-03-2012, 08:55 AM
Replies: 4,411
(Tips & Tricks) The iPad Club CG
Views: 237,153
Posted By odenyo
salam bro.. kita kena downgradekan version dulu...

salam bro.. kita kena downgradekan version dulu ke?
maaf baru belajar..
:)cgrock
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 30-03-2012, 06:52 AM
Replies: 4,411
(Tips & Tricks) The iPad Club CG
Views: 237,153
Posted By odenyo
salam otai2 semua.. saya nak tanya ada tak...

salam otai2 semua.. saya nak tanya ada tak sesiapa yang boleh tolong ajar saya mcm mana nak jail break ios version 5.1.. mintak tolong semua baru belajar nak guna ipad :):)
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 04-03-2012, 08:34 PM
Replies: 51,071
Views: 3,070,937
Posted By odenyo
kredit utk dijual 600usd rate 3.1 maybank only ...

kredit utk dijual 600usd rate 3.1
maybank only
sms 012-2612944
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-02-2012, 08:44 AM
Replies: 51,071
Views: 3,070,937
Posted By odenyo
465 kredit nak jual rate 3.18 nak pm..tq

465 kredit nak jual rate 3.18 nak pm..tq
Forum: Investor Discussion 19-02-2012, 02:26 PM
Replies: 38,873
Views: 4,561,957
Posted By odenyo
:):) ini bukan wayang bro ini menandakan rv akan...

:):) ini bukan wayang bro ini menandakan rv akan berlaku bila2 masa dari skrg kerana bermula september kerajaan iraq akan memulakan penarikan wang note lama mereka sebelum buat note baru..
so mereka...
Forum: Investor Discussion 19-02-2012, 01:46 PM
Replies: 38,873
Views: 4,561,957
Posted By odenyo
Baghdad, February 18 (Rn) – The parliamentary...

Baghdad, February 18 (Rn) – The parliamentary economic committee, Saturday, in agreement with the Iraqi Central Bank to begin the process of removing zeros from the local currency in September next....
Forum: Investor Discussion 16-02-2012, 08:44 AM
Replies: 38,873
Views: 4,561,957
Posted By odenyo
http://i1207.photobucket.com/albums/bb473/odenyo/u...

http://i1207.photobucket.com/albums/bb473/odenyo/umx8br4cc88pj0dezksw.jpg
kasi sumbat itu langau....:eek::eek::eek::eek::eek:
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 13-02-2012, 11:06 AM
Replies: 8,126
Views: 338,513
Posted By odenyo
tq bro bg info:)cgrock

tq bro bg info:)cgrock
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 13-02-2012, 10:51 AM
Replies: 8,126
Views: 338,513
Posted By odenyo
betul ke bro..:)cgrock:)cgrock:)cgrock kalau...

betul ke bro..:)cgrock:)cgrock:)cgrock kalau betul aku nak beli takut je mana la tahu power kat malaysia 220v nanti rugi je beli..
selalu kalau ps3 yg 320gb harga berapa yer..
boleh ke bro listkan...
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 13-02-2012, 10:28 AM
Replies: 8,126
Views: 338,513
Posted By odenyo
nie aku nak beli dr us bawak ke malaysia boleh...

nie aku nak beli dr us bawak ke malaysia boleh pakai ke bro
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 13-02-2012, 10:26 AM
Replies: 11
(Tips & Tricks) iphone 4
Views: 651
Posted By odenyo
betul bro.. itu penerangan dr salesman td.. tp...

betul bro.. itu penerangan dr salesman td.. tp ada ke org malaysia yg boleh buatkan,:-?:-?
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 13-02-2012, 10:24 AM
Replies: 8,126
Views: 338,513
Posted By odenyo
boleh ke kita beli ps3 dr us.. adakah power utk...

boleh ke kita beli ps3 dr us.. adakah power utk on dia sama dgn malaysia.. mohon penerangan otai2
Showing results 1 to 25 of 379

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:07 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE