Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,818
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,452
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,927
More...
Showing results 1 to 25 of 81
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: moharib
The search index was updated 30 seconds ago.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 04-10-2013, 10:10 AM
Replies: 1,342
Views: 59,731
Posted By moharib
Dah jawab and deal done. Terbaiklah TT...:D:D:D

Dah jawab and deal done. Terbaiklah TT...:D:D:D
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 04-10-2013, 09:48 AM
Replies: 1,342
Views: 59,731
Posted By moharib
TT tak meniaga ke hari ni, saya sms belum ada...

TT tak meniaga ke hari ni, saya sms belum ada jawapan ni....
Forum: News, Current Issues, Rumours 03-10-2013, 04:21 PM
Replies: 119
Views: 4,191
Posted By moharib
:(scam:(scam:(scam jawapan sebegini melayakkan...

:(scam:(scam:(scam jawapan sebegini melayakkan mereka semua masuk section scammers/alerts...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 25-07-2013, 11:50 AM
Replies: 348
Views: 30,587
Posted By moharib
Pilih aje partition yg pertama tadi FAT32, takde...

Pilih aje partition yg pertama tadi FAT32, takde masalah. Yang penting windows boleh detect partition pertama.:D
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 31-01-2013, 06:25 AM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
kredit platinum untuk dijual, jumlah banyak tapi...

kredit platinum untuk dijual, jumlah banyak tapi kurang drpd 15k.... rate nego...bank in first... berminat sila sms 01114977892.
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 05-11-2012, 12:18 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Salam semua, ada sesiapa yang dah buat withdrawal...

Salam semua, ada sesiapa yang dah buat withdrawal 1hb baru2 ni dah dapat duit dalam akaun dia..... boleh update tak kat sini...
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 30-09-2012, 03:10 PM
Replies: 367
Views: 57,338
Posted By moharib
Dah selesai urusan dengan tt... mmg seller yang...

Dah selesai urusan dengan tt... mmg seller yang pantas sekali..
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 30-09-2012, 01:44 PM
Replies: 367
Views: 57,338
Posted By moharib
Hari ni airtime share celcom ada tak? nak booking...

Hari ni airtime share celcom ada tak? nak booking celcom 50 dengan tt ni.
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 27-09-2012, 12:20 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
banyak betul tokey kelate ni borong kredit:D ,...

banyak betul tokey kelate ni borong kredit:D , ada masa tu rate la deal2 yang kita buat...:D
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 03-07-2012, 11:32 AM
Replies: 835
Views: 52,730
Posted By moharib
Salam bro, tumpang tanya sikit yer apa beza...

Salam bro, tumpang tanya sikit yer apa beza Lenovo G470 i5 2450m dengan Lenovo Z470. Adakah ciri2 yang advance macam bro cerita hanya ada pada Z series aje? Pasal saya baca G series ni macam budget...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 29-06-2012, 11:18 AM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Perrgh...apa citer gold mencanak naik pagi...

Perrgh...apa citer gold mencanak naik pagi ni....:D:D:D
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-06-2012, 04:56 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Ya saya beli, jangan lupa bagi trader rating kat...

Ya saya beli, jangan lupa bagi trader rating kat saya pulak. Juga terimakasih pada Sir Mode dan ckmuin86 atas urusan yang mantaps....:D:D:D
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-06-2012, 02:39 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Tapi nak kata scammer, kalau member2 cg contact...

Tapi nak kata scammer, kalau member2 cg contact aku pakai no hp aku masih selamat lagi psl aku yang jawab, so sesiapa terima pm dari dia berhati2 lah ok.....:(scam
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-06-2012, 02:31 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Hello bro, camner kau boleh tiru sebijik post aku...

Hello bro, camner kau boleh tiru sebijik post aku dan gunakan no telefon aku sekali...nak mencuba jadi scammer ke:(scam:(scam:(scam
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-06-2012, 10:40 AM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Salam bro, saya yang sms tadi, boleh sms/call...

Salam bro, saya yang sms tadi, boleh sms/call saya untuk jualan 01114977892.
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 27-06-2012, 07:24 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Urusan yang mantap bro.Ok bro, saya dah bagi...

Urusan yang mantap bro.Ok bro, saya dah bagi trader rating feedback untuk anda, jangan lupa pula rate saya pulak. Anyway masih memerlukan 2000usd kredit. Ada sapa2 nak jual sila sms/call...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 27-06-2012, 02:27 AM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Salam semua, saya sedang mencari kredit dalam 1...

Salam semua, saya sedang mencari kredit dalam 1 lot aje pada rate 3.2, sesiapa yang berminat nak jual boleh call/sms saya 01114977892 .
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-06-2012, 12:04 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Baru sahaja selesai berurusan dengan tuan...

Baru sahaja selesai berurusan dengan tuan vgoldtrader. Urusan yang mantap, jangan lupa tuan feedback saya juga.
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 14-06-2012, 02:21 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
Saya nak book tuan boleh???

Saya nak book tuan boleh???
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 10-06-2012, 08:53 AM
Replies: 981
Views: 47,814
Posted By moharib
Salam, saya nak order satu lagi pek maxis skmm...

Salam, saya nak order satu lagi pek maxis skmm ni, payment dah pun dibuat. Boleh check your pm.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 03-06-2012, 09:59 PM
Replies: 981
Views: 47,814
Posted By moharib
Salam bro, saya nak order satu, pm cara nak order...

Salam bro, saya nak order satu, pm cara nak order dan bayar bro....
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 07-05-2012, 09:32 AM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
rule no.1 - buy low, sell high....:D

rule no.1 - buy low, sell high....:D
Forum: Gold 03-05-2012, 09:48 PM
Replies: 5,968
Views: 485,745
Posted By moharib
agak2 jatuh sampai kemana tu bro....:-?

agak2 jatuh sampai kemana tu bro....:-?
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 03-05-2012, 09:29 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
too cheap to be true.... jaga2 semua... minta2...

too cheap to be true.... jaga2 semua... minta2 lah semua dijauhkan daripada scammer2 giler ni...:mad::mad:
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 03-05-2012, 09:24 PM
Replies: 51,059
Views: 3,016,790
Posted By moharib
ni pakcik kayo punya....terrbaikk dari...

ni pakcik kayo punya....terrbaikk dari ladang...:o:D
Showing results 1 to 25 of 81

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:00 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE