Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 10,707
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 11,933
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,285
More...
Showing results 1 to 25 of 229
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: duit sampingan
The search index was updated 19 minutes ago.
Forum: Health, Fitness 15-06-2012, 01:06 PM
Replies: 25
Views: 2,461
Posted By duit sampingan
Haha...jom..masam pun masam lah ye..janji dpt...

Haha...jom..masam pun masam lah ye..janji dpt khasiatnya...
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 15-06-2012, 12:56 PM
Replies: 123
Views: 11,296
Posted By duit sampingan
Dh penah kena juga..abis rm85..tp bila pikir...

Dh penah kena juga..abis rm85..tp bila pikir balik benda2 mcm ni le yg buat aku jd lebih alert bila nk join apa2 bisnes...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 15-06-2012, 12:47 PM
Replies: 2,199
Views: 153,939
Posted By duit sampingan
Jom kita ramai2 join stiforp! :)

Jom kita ramai2 join stiforp! :)
Forum: JV / Partnership / Investor 15-06-2012, 12:29 PM
Replies: 191
Views: 17,760
Posted By duit sampingan
Apa2 hal..yg penting kena tgk lokasi cc tu...

Apa2 hal..yg penting kena tgk lokasi cc tu...
Forum: Properties Discussions 15-06-2012, 12:25 PM
Replies: 13
Views: 1,346
Posted By duit sampingan
Modal 10k cukup ke utk start invest dlm hartanah?

Modal 10k cukup ke utk start invest dlm hartanah?
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 15-06-2012, 11:46 AM
Replies: 10
Views: 1,602
Posted By duit sampingan
Bape budgetnya klu kita guna khidmat students ni?

Bape budgetnya klu kita guna khidmat students ni?
Forum: Gossip, Celebrities 15-06-2012, 11:35 AM
Replies: 20
Views: 1,788
Posted By duit sampingan
Semoga cepat sembuh...

Semoga cepat sembuh...
Forum: Info, Debate 15-06-2012, 11:30 AM
Replies: 42
Share/Info : Botol Jadi Penyapu
Views: 2,814
Posted By duit sampingan
Wow...kreatif..tp mcm jenuh je nk buat.. :)

Wow...kreatif..tp mcm jenuh je nk buat.. :)
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 15-06-2012, 11:11 AM
Replies: 2,199
Views: 153,939
Posted By duit sampingan
Bestnya! Saya baru je start buat.. :)

Bestnya! Saya baru je start buat.. :)
Forum: Movies, TV, Music 15-06-2012, 11:03 AM
Replies: 54
Views: 5,028
Posted By duit sampingan
Betul ke best? Xsempat lagi nk g tengok.ada...

Betul ke best? Xsempat lagi nk g tengok.ada sesapa yg dh tgk? Citele sikit...
Forum: Official News, Current Issues 11-06-2012, 10:41 AM
Replies: 214
Views: 11,803
Posted By duit sampingan
ye btul saya sokong, tiada rakyat tiadalah raja...

ye btul saya sokong, tiada rakyat tiadalah raja...
Forum: Official News, Current Issues 11-06-2012, 10:36 AM
Replies: 51
Views: 5,088
Posted By duit sampingan
kenapa nak bunuh diri? kan banyak lagi cara lain...

kenapa nak bunuh diri? kan banyak lagi cara lain untuk selesaikan masalah? bunuh diri bukan boleh selesaikan masalah...
Forum: Santai, Others 09-06-2012, 06:28 PM
Replies: 341
Views: 24,521
Posted By duit sampingan
betul tu, diaorang banyak tau benda yg ramai org...

betul tu, diaorang banyak tau benda yg ramai org xtau...maklumle..dia jumpa mcm2 orang tiap2 hari...
Forum: Gossip, Celebrities 09-06-2012, 06:23 PM
Replies: 663
Views: 52,204
Posted By duit sampingan
minat 2 2 tapi minat lebih sikit kat lisa.... :)

minat 2 2 tapi minat lebih sikit kat lisa.... :)
Forum: Automotive 09-06-2012, 06:21 PM
Replies: 49
Views: 4,071
Posted By duit sampingan
sedihnya aku dengar... :(

sedihnya aku dengar... :(
Forum: Services Offered 09-06-2012, 06:18 PM
Replies: 111
Views: 13,228
Posted By duit sampingan
ha'ah betul..cite je lah kat sini...

ha'ah betul..cite je lah kat sini...
Forum: Santai, Others 07-06-2012, 10:47 AM
Replies: 152
Views: 6,158
Posted By duit sampingan
Confirm x bleh dpt pulangan?Klu sikit nk dipinjam...

Confirm x bleh dpt pulangan?Klu sikit nk dipinjam xpe, ni 30k byk tu..klu sikit bleh le bg pinjam.
Forum: Info, Debate 07-06-2012, 10:42 AM
Replies: 51
Views: 4,317
Posted By duit sampingan
Thanks 4 this info..

Thanks 4 this info..
Forum: Internet Business Discussion 07-06-2012, 10:39 AM
Replies: 46
Views: 6,927
Posted By duit sampingan
Ha'ah ada lagi, tp xsilap skrg ni peraturannya dh...

Ha'ah ada lagi, tp xsilap skrg ni peraturannya dh ketat sikit..
Forum: Internet Business Discussion 07-06-2012, 10:34 AM
Replies: 28
Views: 4,222
Posted By duit sampingan
Klu jual produk2 digital mcm ebook pn ok gak. Yg...

Klu jual produk2 digital mcm ebook pn ok gak. Yg penting harganya xterlalu mahal & bleh diguna semua org..
Forum: Official News, Current Issues 07-06-2012, 10:22 AM
Replies: 21
Views: 1,583
Posted By duit sampingan
Takziah buat keluarga adik2 ni..

Takziah buat keluarga adik2 ni..
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-06-2012, 10:15 AM
Replies: 2,199
Views: 153,939
Posted By duit sampingan
Dah join dah pun dan dlm usaha memahami..:)

Dah join dah pun dan dlm usaha memahami..:)
Forum: CariGold New Members 06-06-2012, 12:56 PM
Replies: 28
Views: 812
Posted By duit sampingan
Hai, selamat datang...sama2 lah kita berkongsi...

Hai, selamat datang...sama2 lah kita berkongsi ilmu dan pandangan disini ye... :)
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 06-06-2012, 12:50 PM
Replies: 42
Views: 5,812
Posted By duit sampingan
fuyoo..ni betul2 ke? tato kat badan dia tu real?...

fuyoo..ni betul2 ke? tato kat badan dia tu real? kesian bdk kecik ni,kecil2 lagi dah salah asuhan...
Forum: Official News, Current Issues 06-06-2012, 12:47 PM
Replies: 251
Views: 10,054
Posted By duit sampingan
ptptn 'beku' pinjaman utk bdk2 unisel je ke? bdk2...

ptptn 'beku' pinjaman utk bdk2 unisel je ke? bdk2 u lain camne?
Showing results 1 to 25 of 229

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:09 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE