Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 8,941
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 10,682
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 34,983
More...
Showing results 1 to 25 of 381
Search took 1.26 seconds.
Search: Posts Made By: oscar
The search index was updated 19 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues 10-07-2015, 11:40 AM
Replies: 38
Views: 1,861
Posted By oscar
memang dia mintak naik van jenazah...kena...

memang dia mintak naik van jenazah...kena sangatlah tu.
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 16-11-2014, 12:34 PM
Replies: 30
Views: 4,063
Posted By oscar
Alien telah mendarat di bumi...ober

Alien telah mendarat di bumi...ober
Forum: Official News, Current Issues 16-11-2014, 01:14 AM
Replies: 7
Views: 499
Posted By oscar
spesis jadi-jadian agaknya

spesis jadi-jadian agaknya
Forum: Official News, Current Issues 14-11-2014, 11:59 AM
Replies: 53
Views: 2,752
Posted By oscar
selaraskan dengan harga sekilo emass:D

selaraskan dengan harga sekilo emass:D
Forum: Official News, Current Issues 28-10-2014, 09:51 AM
Replies: 32
Views: 1,488
Posted By oscar
trip berkumpulan 11 orang boleh pergi serentak...

trip berkumpulan 11 orang boleh pergi serentak ni....
Forum: Official News, Current Issues 25-10-2014, 01:46 PM
Replies: 17
Views: 782
Posted By oscar
sikit2 dia dah nak bubuh racun minda masyarakat...

sikit2 dia dah nak bubuh racun minda masyarakat malaysia...lama2 jadi barah
Forum: Santai, Others 18-10-2014, 12:42 PM
Replies: 144
Views: 7,979
Posted By oscar
aku pun sama pendiam. cuba bro cari kawan2...

aku pun sama pendiam. cuba bro cari kawan2 sekeliling yang sama cam bro atau sama tune. mesti bro akan jadi ramah dah automatik tk jadi pendiam. mcm sama jer perkara2 yang nak dicerita, minat pun...
Forum: Official News, Current Issues 11-10-2014, 08:35 PM
Replies: 34
Views: 2,543
Posted By oscar
boleh 3some ni

boleh 3some ni
Forum: Santai, Others 08-10-2014, 12:45 PM
Replies: 45
Views: 2,082
Posted By oscar
aritu kucing muka sedih....ni muke garang plak

aritu kucing muka sedih....ni muke garang plak
Forum: Loans, Credit Cards 03-09-2014, 02:28 PM
Replies: 651
Views: 25,945
Posted By oscar
e-mail me...: tandukilat@gmail.com

e-mail me...: tandukilat@gmail.com
Forum: Loans, Credit Cards 21-08-2014, 09:55 AM
Replies: 224
Views: 9,881
Posted By oscar
Salam. Saya pun dah e-mail. TQ

Salam. Saya pun dah e-mail. TQ
Forum: Official News, Current Issues 14-02-2014, 12:30 PM
Replies: 95
Views: 6,795
Posted By oscar
mereka cube mengejutkan hamrimau malaya yang...

mereka cube mengejutkan hamrimau malaya yang sedang tidur...
Forum: Official News, Current Issues 27-04-2012, 08:09 AM
Replies: 91
Views: 4,472
Posted By oscar
niger mmg kuat main...:))

niger mmg kuat main...:))
Forum: Official News, Current Issues 26-04-2012, 02:26 PM
Replies: 14
Views: 827
Posted By oscar
Owh, yer ker, baru tau...hmmm

Owh, yer ker, baru tau...hmmm
Forum: Official News, Current Issues 26-04-2012, 02:15 PM
Replies: 14
Views: 827
Posted By oscar
beli ler kapal selam yang baru, bukan 2nd...

beli ler kapal selam yang baru, bukan 2nd hand...baru canggih sikit, tkder duit ker Malaysia?
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:55 PM
Replies: 2,327
Views: 92,604
Posted By oscar
aku rasa tim barca ni kena belajar cross dan...

aku rasa tim barca ni kena belajar cross dan tendang jauhlah disamping belajar berlakon jatuh guling2...:D
Forum: Official News, Current Issues 25-04-2012, 03:52 PM
Replies: 303
Views: 34,536
Posted By oscar
adat panglima tewas ketika berjuang, biasalah...

adat panglima tewas ketika berjuang, biasalah tu...:)
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:47 PM
Replies: 2,327
Views: 92,604
Posted By oscar
tulaaa..aku tunggu gak dia nk cross...tp dia...

tulaaa..aku tunggu gak dia nk cross...tp dia passing bola ke tengah balik...last2 hilang punca.:D
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:34 PM
Replies: 2,327
Views: 92,604
Posted By oscar
kalau aku jd Pep, aku suh player try dari jauh...

kalau aku jd Pep, aku suh player try dari jauh lepas dah dpt 2 bijik tu. byk shoot dari jauh kasik hentam player chelsea...:))
Forum: Official News, Current Issues 24-04-2012, 09:02 AM
Replies: 19
Views: 1,246
Posted By oscar
betul byk plak sgt berlaku sekarang ni...apsal...

betul byk plak sgt berlaku sekarang ni...apsal ekk....
Forum: Love, Relationships 24-04-2012, 09:00 AM
Replies: 106
Views: 4,667
Posted By oscar
nasihatkan dia, dari bunuh diri, baik suh dia...

nasihatkan dia, dari bunuh diri, baik suh dia jihad, jd pengobom berani mati kt palestine sana...:p
Forum: Official News, Current Issues 23-04-2012, 11:34 AM
Replies: 11
Views: 723
Posted By oscar
semoga atuk mendapat keredhaan Allah SWT di...

semoga atuk mendapat keredhaan Allah SWT di sana...amiin.
Forum: Santai, Others 23-04-2012, 10:58 AM
Replies: 194
Views: 8,657
Posted By oscar
selagi hayat dikandung badan...

selagi hayat dikandung badan...
Forum: Historical, Myth, Legend 23-04-2012, 08:23 AM
Replies: 65
Views: 8,538
Posted By oscar
Nabi2 terdahulu semua wira perkasa...best2

Nabi2 terdahulu semua wira perkasa...best2
Forum: Info, Debate 23-04-2012, 08:17 AM
Replies: 65
Views: 5,204
Posted By oscar
tidak juga, area aku, amoy sudah start layan...

tidak juga, area aku, amoy sudah start layan negro, mlm keluar, pagi2 balik tgk serabai jerkk, mcm baru lepas main....kehkehkeh:))
Showing results 1 to 25 of 381

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:19 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE