Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,825
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,426
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,422
More...
Showing results 1 to 25 of 381
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: oscar
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 16-11-2014, 12:34 PM
Replies: 30
Views: 3,461
Posted By oscar
Alien telah mendarat di bumi...ober

Alien telah mendarat di bumi...ober
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-11-2014, 01:14 AM
Replies: 7
Views: 434
Posted By oscar
spesis jadi-jadian agaknya

spesis jadi-jadian agaknya
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-11-2014, 11:59 AM
Replies: 53
Views: 2,193
Posted By oscar
selaraskan dengan harga sekilo emass:D

selaraskan dengan harga sekilo emass:D
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-10-2014, 09:51 AM
Replies: 32
Views: 1,261
Posted By oscar
trip berkumpulan 11 orang boleh pergi serentak...

trip berkumpulan 11 orang boleh pergi serentak ni....
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-10-2014, 01:46 PM
Replies: 17
Views: 649
Posted By oscar
sikit2 dia dah nak bubuh racun minda masyarakat...

sikit2 dia dah nak bubuh racun minda masyarakat malaysia...lama2 jadi barah
Forum: Santai, Others 18-10-2014, 12:42 PM
Replies: 144
Views: 7,082
Posted By oscar
aku pun sama pendiam. cuba bro cari kawan2...

aku pun sama pendiam. cuba bro cari kawan2 sekeliling yang sama cam bro atau sama tune. mesti bro akan jadi ramah dah automatik tk jadi pendiam. mcm sama jer perkara2 yang nak dicerita, minat pun...
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-10-2014, 08:35 PM
Replies: 34
Views: 2,201
Posted By oscar
boleh 3some ni

boleh 3some ni
Forum: Santai, Others 08-10-2014, 12:45 PM
Replies: 45
Views: 1,736
Posted By oscar
aritu kucing muka sedih....ni muke garang plak

aritu kucing muka sedih....ni muke garang plak
Forum: Loans, Credit Cards 03-09-2014, 02:28 PM
Replies: 485
Views: 16,183
Posted By oscar
e-mail me...: tandukilat@gmail.com

e-mail me...: tandukilat@gmail.com
Forum: Loans, Credit Cards 21-08-2014, 09:55 AM
Replies: 217
Views: 8,492
Posted By oscar
Salam. Saya pun dah e-mail. TQ

Salam. Saya pun dah e-mail. TQ
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-02-2014, 12:30 PM
Replies: 95
Views: 6,498
Posted By oscar
mereka cube mengejutkan hamrimau malaya yang...

mereka cube mengejutkan hamrimau malaya yang sedang tidur...
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-04-2012, 08:09 AM
Replies: 91
Views: 4,169
Posted By oscar
niger mmg kuat main...:))

niger mmg kuat main...:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-04-2012, 02:26 PM
Replies: 14
Views: 746
Posted By oscar
Owh, yer ker, baru tau...hmmm

Owh, yer ker, baru tau...hmmm
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-04-2012, 02:15 PM
Replies: 14
Views: 746
Posted By oscar
beli ler kapal selam yang baru, bukan 2nd...

beli ler kapal selam yang baru, bukan 2nd hand...baru canggih sikit, tkder duit ker Malaysia?
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:55 PM
Replies: 2,212
Views: 79,500
Posted By oscar
aku rasa tim barca ni kena belajar cross dan...

aku rasa tim barca ni kena belajar cross dan tendang jauhlah disamping belajar berlakon jatuh guling2...:D
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-04-2012, 03:52 PM
Replies: 303
Views: 33,381
Posted By oscar
adat panglima tewas ketika berjuang, biasalah...

adat panglima tewas ketika berjuang, biasalah tu...:)
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:47 PM
Replies: 2,212
Views: 79,500
Posted By oscar
tulaaa..aku tunggu gak dia nk cross...tp dia...

tulaaa..aku tunggu gak dia nk cross...tp dia passing bola ke tengah balik...last2 hilang punca.:D
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:34 PM
Replies: 2,212
Views: 79,500
Posted By oscar
kalau aku jd Pep, aku suh player try dari jauh...

kalau aku jd Pep, aku suh player try dari jauh lepas dah dpt 2 bijik tu. byk shoot dari jauh kasik hentam player chelsea...:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2012, 09:02 AM
Replies: 19
Views: 1,091
Posted By oscar
betul byk plak sgt berlaku sekarang ni...apsal...

betul byk plak sgt berlaku sekarang ni...apsal ekk....
Forum: Love, Relationships 24-04-2012, 09:00 AM
Replies: 106
Views: 4,409
Posted By oscar
nasihatkan dia, dari bunuh diri, baik suh dia...

nasihatkan dia, dari bunuh diri, baik suh dia jihad, jd pengobom berani mati kt palestine sana...:p
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2012, 11:34 AM
Replies: 11
Views: 637
Posted By oscar
semoga atuk mendapat keredhaan Allah SWT di...

semoga atuk mendapat keredhaan Allah SWT di sana...amiin.
Forum: Santai, Others 23-04-2012, 10:58 AM
Replies: 194
Views: 8,288
Posted By oscar
selagi hayat dikandung badan...

selagi hayat dikandung badan...
Forum: Historical, Myth, Legend 23-04-2012, 08:23 AM
Replies: 65
Views: 8,078
Posted By oscar
Nabi2 terdahulu semua wira perkasa...best2

Nabi2 terdahulu semua wira perkasa...best2
Forum: Info, Debate 23-04-2012, 08:17 AM
Replies: 65
Views: 4,919
Posted By oscar
tidak juga, area aku, amoy sudah start layan...

tidak juga, area aku, amoy sudah start layan negro, mlm keluar, pagi2 balik tgk serabai jerkk, mcm baru lepas main....kehkehkeh:))
Forum: Historical, Myth, Legend 20-04-2012, 09:33 AM
Replies: 84
Views: 7,276
Posted By oscar
Menusuk Kalbu, seolah2 berada di dalam gambar...

Menusuk Kalbu, seolah2 berada di dalam gambar tersebut...:)
Showing results 1 to 25 of 381

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:25 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE