Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,878
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,519
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 40,004
More...
Showing results 1 to 25 of 380
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: oscar
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Loans, Credit Cards 21-08-2014, 09:55 AM
Replies: 207
Views: 7,003
Posted By oscar
Salam. Saya pun dah e-mail. TQ

Salam. Saya pun dah e-mail. TQ
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-02-2014, 12:30 PM
Replies: 95
Views: 6,347
Posted By oscar
mereka cube mengejutkan hamrimau malaya yang...

mereka cube mengejutkan hamrimau malaya yang sedang tidur...
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-04-2012, 08:09 AM
Replies: 91
Views: 4,078
Posted By oscar
niger mmg kuat main...:))

niger mmg kuat main...:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-04-2012, 02:26 PM
Replies: 14
Views: 732
Posted By oscar
Owh, yer ker, baru tau...hmmm

Owh, yer ker, baru tau...hmmm
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-04-2012, 02:15 PM
Replies: 14
Views: 732
Posted By oscar
beli ler kapal selam yang baru, bukan 2nd...

beli ler kapal selam yang baru, bukan 2nd hand...baru canggih sikit, tkder duit ker Malaysia?
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:55 PM
Replies: 2,187
Views: 75,122
Posted By oscar
aku rasa tim barca ni kena belajar cross dan...

aku rasa tim barca ni kena belajar cross dan tendang jauhlah disamping belajar berlakon jatuh guling2...:D
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-04-2012, 03:52 PM
Replies: 303
Views: 32,937
Posted By oscar
adat panglima tewas ketika berjuang, biasalah...

adat panglima tewas ketika berjuang, biasalah tu...:)
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:47 PM
Replies: 2,187
Views: 75,122
Posted By oscar
tulaaa..aku tunggu gak dia nk cross...tp dia...

tulaaa..aku tunggu gak dia nk cross...tp dia passing bola ke tengah balik...last2 hilang punca.:D
Forum: Barcelona 25-04-2012, 03:34 PM
Replies: 2,187
Views: 75,122
Posted By oscar
kalau aku jd Pep, aku suh player try dari jauh...

kalau aku jd Pep, aku suh player try dari jauh lepas dah dpt 2 bijik tu. byk shoot dari jauh kasik hentam player chelsea...:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2012, 09:02 AM
Replies: 19
Views: 1,028
Posted By oscar
betul byk plak sgt berlaku sekarang ni...apsal...

betul byk plak sgt berlaku sekarang ni...apsal ekk....
Forum: Love, Relationships 24-04-2012, 09:00 AM
Replies: 106
Views: 4,323
Posted By oscar
nasihatkan dia, dari bunuh diri, baik suh dia...

nasihatkan dia, dari bunuh diri, baik suh dia jihad, jd pengobom berani mati kt palestine sana...:p
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2012, 11:34 AM
Replies: 11
Views: 610
Posted By oscar
semoga atuk mendapat keredhaan Allah SWT di...

semoga atuk mendapat keredhaan Allah SWT di sana...amiin.
Forum: Santai, Others 23-04-2012, 10:58 AM
Replies: 194
Views: 8,147
Posted By oscar
selagi hayat dikandung badan...

selagi hayat dikandung badan...
Forum: Historical, Myth, Legend 23-04-2012, 08:23 AM
Replies: 65
Views: 7,905
Posted By oscar
Nabi2 terdahulu semua wira perkasa...best2

Nabi2 terdahulu semua wira perkasa...best2
Forum: Info, Debate 23-04-2012, 08:17 AM
Replies: 65
Views: 4,808
Posted By oscar
tidak juga, area aku, amoy sudah start layan...

tidak juga, area aku, amoy sudah start layan negro, mlm keluar, pagi2 balik tgk serabai jerkk, mcm baru lepas main....kehkehkeh:))
Forum: Historical, Myth, Legend 20-04-2012, 09:33 AM
Replies: 84
Views: 7,073
Posted By oscar
Menusuk Kalbu, seolah2 berada di dalam gambar...

Menusuk Kalbu, seolah2 berada di dalam gambar tersebut...:)
Forum: Love, Relationships 19-04-2012, 04:28 PM
Replies: 71
Views: 3,045
Posted By oscar
Suami berkualiti diukur pada spermanya...:))

Suami berkualiti diukur pada spermanya...:))
Forum: Info, Debate 18-04-2012, 03:25 PM
Replies: 75
Views: 2,609
Posted By oscar
pastikan selipar asadi, takut jatuh dlm bilik air...

pastikan selipar asadi, takut jatuh dlm bilik air sebab licin...
Forum: Barcelona 18-04-2012, 03:24 PM
Replies: 2,187
Views: 75,122
Posted By oscar
kalau x menang, harap dpt seri dulu....

kalau x menang, harap dpt seri dulu....
Forum: Info, Debate 18-04-2012, 03:21 PM
Replies: 75
Views: 2,609
Posted By oscar
cikgu dia x buat kerja2 mengangkat barang2...

cikgu dia x buat kerja2 mengangkat barang2 berat...tkper kot.
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-04-2012, 11:15 AM
Replies: 520
Views: 21,887
Posted By oscar
aku rasa mcm nk cucuk puting tetek abg gemok tu...

aku rasa mcm nk cucuk puting tetek abg gemok tu dgn jarum ajerr.....
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-04-2012, 11:08 AM
Replies: 520
Views: 21,887
Posted By oscar
banyak dia punyer IQ tinggi, esok2 Allah bg dia...

banyak dia punyer IQ tinggi, esok2 Allah bg dia balasan, baru dia tau IQ dia level mana...
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-04-2012, 11:06 AM
Replies: 520
Views: 21,887
Posted By oscar
sokong mmg sokong tp biler tgk begini...

sokong mmg sokong tp biler tgk begini caranya...mcm kena rasuk syaitan ajer, terus x sokong.
Forum: Gossip, Celebrities 17-04-2012, 08:28 AM
Replies: 13
Views: 941
Posted By oscar
best woo jd anuar zain, ramai peminat pompuan....

best woo jd anuar zain, ramai peminat pompuan. boleh jd playboy...:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-04-2012, 01:39 PM
Replies: 520
Views: 21,887
Posted By oscar
Dajjal dan manjal bebudak student ni...:))

Dajjal dan manjal bebudak student ni...:))
Showing results 1 to 25 of 380

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:36 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE