Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 6,011
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,858
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,943
More...
Showing results 1 to 25 of 469
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: aznor59
The search index was updated 4 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues 23-05-2013, 10:57 AM
Replies: 12
Views: 973
Posted By aznor59
terbela nasib

terbela nasib
Forum: Santai, Others 20-05-2013, 09:48 PM
Replies: 205
Views: 10,179
Posted By aznor59
cam biasa...bersalin ajekk kat sepital gomen n...

cam biasa...bersalin ajekk kat sepital gomen n ambiklah baby tu jadi anak angkat....nanti tahulah camner presoder nyaa
Forum: Gossip, Celebrities 12-05-2013, 03:18 PM
Replies: 14
Views: 2,468
Posted By aznor59
skang dahb byk pulak pic PRA perkhawinan...belum...

skang dahb byk pulak pic PRA perkhawinan...belum kawen dah ade pic pra...pelik budak2 zaman skang ni..
Forum: Gossip, Celebrities 04-05-2013, 05:58 PM
Replies: 140
Views: 15,612
Posted By aznor59
Tahniah Jehan..apapun semoga ISLAMnyaa...

Tahniah Jehan..apapun semoga ISLAMnyaa KEKAL...insayALLAH
Forum: Health, Beauty, Wellness Products 27-04-2013, 08:23 PM
Replies: 180
Views: 5,554
Posted By aznor59
ade lagi ker ni

ade lagi ker ni
Forum: Official News, Current Issues 24-04-2013, 10:32 AM
Replies: 63
Views: 2,869
Posted By aznor59
biasanyaa MELAYU akan ade sikap cam ni...dulu...

biasanyaa MELAYU akan ade sikap cam ni...dulu masa saya xcident ramai India n cina yg dtg tolong n bawa ke hospital.Melayu tgk ajekkk
Forum: Santai, Others 15-04-2013, 10:19 AM
Replies: 212
Views: 7,515
Posted By aznor59
tinggal ajekk kalau nak berkawen ngan lelaki...

tinggal ajekk kalau nak berkawen ngan lelaki MUFLIS ni....jgnlah jadi pompuan ***** sgt....
Forum: General Stuffs & Products 15-04-2013, 10:16 AM
Replies: 13
Views: 636
Posted By aznor59
gred apa ni

gred apa ni
Forum: General Stuffs & Products 01-04-2013, 06:07 PM
Replies: 4
Views: 1,524
Posted By aznor59
rasanyaa kalau bagi anak patung lagi sesuai....

rasanyaa kalau bagi anak patung lagi sesuai....
Forum: General Stuffs & Products 01-04-2013, 10:54 AM
Replies: 82
Views: 3,513
Posted By aznor59
ade FEEDBACK dari buyer tak???

ade FEEDBACK dari buyer tak???
Forum: General Stuffs & Products 01-04-2013, 10:51 AM
Replies: 82
Views: 3,513
Posted By aznor59
serius AUTHENTIC !!!

serius AUTHENTIC !!!
Forum: Love, Relationships 30-03-2013, 10:45 PM
Replies: 44
Views: 7,598
Posted By aznor59
nanti jgn macam FAZURINA artis tu..tak pasal2...

nanti jgn macam FAZURINA artis tu..tak pasal2 kena nikah balik....ala benda hukum ni jgn cari pasal lah.....nak nikah cakap2 baik2 ngan abang dia..
Forum: Investor Discussion 20-03-2013, 05:40 PM
Replies: 265
Views: 21,840
Posted By aznor59
saya dok obersea..benda ni jual kat MALL ajekkk

saya dok obersea..benda ni jual kat MALL ajekkk
Forum: Automotive 19-03-2013, 10:35 AM
Replies: 10,761
Views: 1,308,646
Posted By aznor59
saya dok Doha pun pakai KIA ajekk...pomen ngan...

saya dok Doha pun pakai KIA ajekk...pomen ngan sudanese...memang terror dia buat..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 19-03-2013, 10:14 AM
Replies: 37
Views: 3,985
Posted By aznor59
kat Doha ni ade TOSEI size cam ni....sedap..

kat Doha ni ade TOSEI size cam ni....sedap..
Forum: Official News, Current Issues 13-03-2013, 10:36 PM
Replies: 294
Views: 17,082
Posted By aznor59
apa lgi kasi saman lah..takpun bawak gi jumpa...

apa lgi kasi saman lah..takpun bawak gi jumpa pengarah !!!....bukan masalah bersalin hospital mana...sengal lah nurse tu
Forum: Health, Beauty, Wellness Products 03-03-2013, 12:03 AM
Replies: 63
Views: 5,167
Posted By aznor59
betul ke ni??? cam tak caya ajekkk

betul ke ni??? cam tak caya ajekkk
Forum: Services Offered 02-03-2013, 02:11 AM
Replies: 16
Views: 1,466
Posted By aznor59
boleh bawak jalan2 sekali tak kat london tu

boleh bawak jalan2 sekali tak kat london tu
Forum: Official News, Current Issues 23-01-2013, 11:27 PM
Replies: 27
Views: 1,595
Posted By aznor59
boleh apply keje kat aotolia pulak pas ni...

boleh apply keje kat aotolia pulak pas ni...
Forum: Religious Talk 23-01-2013, 10:08 AM
Replies: 21
Views: 1,476
Posted By aznor59
kat Malaysia ajekk ader berarak...kat negara...

kat Malaysia ajekk ader berarak...kat negara ISLAM tak ade...CUTI pun tak ade...tapi selalu tasbih ade kat tangna
Forum: Santai, Others 04-01-2013, 10:40 AM
Replies: 73
Views: 3,257
Posted By aznor59
Normal lah tu....

Normal lah tu....
Forum: Religious Talk 26-12-2012, 10:13 AM
Replies: 53
Views: 2,980
Posted By aznor59
kalau kat middle east ni rasanya pompuan ni dah...

kalau kat middle east ni rasanya pompuan ni dah lama kena bakar
Forum: Santai, Others 22-12-2012, 12:38 PM
Replies: 128
Views: 3,947
Posted By aznor59
jual POMPUAN bro...hahhaha

jual POMPUAN bro...hahhaha
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 17-12-2012, 10:45 AM
Replies: 1
Views: 1,955
Posted By aznor59
rumah untuk disewa....budak2 poli meh sewa dekat...

rumah untuk disewa....budak2 poli meh sewa dekat sgt dengan poli melaka
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 17-12-2012, 02:02 AM
Replies: 1
Views: 1,955
Posted By aznor59
rumah untuk di sewa MELAKA

Salam...


RUmah untuk disewa di POKOK MANGGA


Kemudahan Asas:-

Dekat Tesco..
Econsave
Showing results 1 to 25 of 469

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:04 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE