Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 33,222
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 32,152
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 55,642
More...
Showing results 1 to 25 of 466
Search took 0.43 seconds.
Search: Posts Made By: aznor59
The search index was updated 21 seconds ago.
Forum: Official News, Current Issues 23-05-2013, 10:57 AM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By aznor59
terbela nasib

terbela nasib
Forum: Santai, Others 20-05-2013, 09:48 PM
Replies: 205
Views: 10,645
Posted By aznor59
cam biasa...bersalin ajekk kat sepital gomen n...

cam biasa...bersalin ajekk kat sepital gomen n ambiklah baby tu jadi anak angkat....nanti tahulah camner presoder nyaa
Forum: Gossip, Celebrities 12-05-2013, 03:18 PM
Replies: 14
Views: 2,631
Posted By aznor59
skang dahb byk pulak pic PRA perkhawinan...belum...

skang dahb byk pulak pic PRA perkhawinan...belum kawen dah ade pic pra...pelik budak2 zaman skang ni..
Forum: Gossip, Celebrities 04-05-2013, 05:58 PM
Replies: 140
Views: 16,213
Posted By aznor59
Tahniah Jehan..apapun semoga ISLAMnyaa...

Tahniah Jehan..apapun semoga ISLAMnyaa KEKAL...insayALLAH
Forum: Health, Beauty, Wellness Products 27-04-2013, 08:23 PM
Replies: 180
Views: 5,791
Posted By aznor59
ade lagi ker ni

ade lagi ker ni
Forum: Official News, Current Issues 24-04-2013, 10:32 AM
Replies: 63
Views: 3,073
Posted By aznor59
biasanyaa MELAYU akan ade sikap cam ni...dulu...

biasanyaa MELAYU akan ade sikap cam ni...dulu masa saya xcident ramai India n cina yg dtg tolong n bawa ke hospital.Melayu tgk ajekkk
Forum: Santai, Others 15-04-2013, 10:19 AM
Replies: 212
Views: 7,771
Posted By aznor59
tinggal ajekk kalau nak berkawen ngan lelaki...

tinggal ajekk kalau nak berkawen ngan lelaki MUFLIS ni....jgnlah jadi pompuan ***** sgt....
Forum: General Stuff & Products 15-04-2013, 10:16 AM
Replies: 13
Views: 688
Posted By aznor59
gred apa ni

gred apa ni
Forum: General Stuff & Products 01-04-2013, 06:07 PM
Replies: 4
Views: 1,867
Posted By aznor59
rasanyaa kalau bagi anak patung lagi sesuai....

rasanyaa kalau bagi anak patung lagi sesuai....
Forum: General Stuff & Products 01-04-2013, 10:54 AM
Replies: 82
Views: 3,606
Posted By aznor59
ade FEEDBACK dari buyer tak???

ade FEEDBACK dari buyer tak???
Forum: General Stuff & Products 01-04-2013, 10:51 AM
Replies: 82
Views: 3,606
Posted By aznor59
serius AUTHENTIC !!!

serius AUTHENTIC !!!
Forum: Love, Relationships 30-03-2013, 10:45 PM
Replies: 44
Views: 7,893
Posted By aznor59
nanti jgn macam FAZURINA artis tu..tak pasal2...

nanti jgn macam FAZURINA artis tu..tak pasal2 kena nikah balik....ala benda hukum ni jgn cari pasal lah.....nak nikah cakap2 baik2 ngan abang dia..
Forum: Investor Discussion 20-03-2013, 05:40 PM
Replies: 265
Views: 22,810
Posted By aznor59
saya dok obersea..benda ni jual kat MALL ajekkk

saya dok obersea..benda ni jual kat MALL ajekkk
Forum: Automotive 19-03-2013, 10:35 AM
Replies: 10,793
Views: 1,416,562
Posted By aznor59
saya dok Doha pun pakai KIA ajekk...pomen ngan...

saya dok Doha pun pakai KIA ajekk...pomen ngan sudanese...memang terror dia buat..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 19-03-2013, 10:14 AM
Replies: 37
Views: 4,139
Posted By aznor59
kat Doha ni ade TOSEI size cam ni....sedap..

kat Doha ni ade TOSEI size cam ni....sedap..
Forum: Official News, Current Issues 13-03-2013, 10:36 PM
Replies: 294
Views: 17,979
Posted By aznor59
apa lgi kasi saman lah..takpun bawak gi jumpa...

apa lgi kasi saman lah..takpun bawak gi jumpa pengarah !!!....bukan masalah bersalin hospital mana...sengal lah nurse tu
Forum: Health, Beauty, Wellness Products 03-03-2013, 12:03 AM
Replies: 63
Views: 5,431
Posted By aznor59
betul ke ni??? cam tak caya ajekkk

betul ke ni??? cam tak caya ajekkk
Forum: Services Offered 02-03-2013, 02:11 AM
Replies: 16
Views: 1,574
Posted By aznor59
boleh bawak jalan2 sekali tak kat london tu

boleh bawak jalan2 sekali tak kat london tu
Forum: Official News, Current Issues 23-01-2013, 11:27 PM
Replies: 27
Views: 1,772
Posted By aznor59
boleh apply keje kat aotolia pulak pas ni...

boleh apply keje kat aotolia pulak pas ni...
Forum: Religious Talk 23-01-2013, 10:08 AM
Replies: 21
Views: 1,572
Posted By aznor59
kat Malaysia ajekk ader berarak...kat negara...

kat Malaysia ajekk ader berarak...kat negara ISLAM tak ade...CUTI pun tak ade...tapi selalu tasbih ade kat tangna
Forum: Santai, Others 04-01-2013, 10:40 AM
Replies: 73
Views: 3,433
Posted By aznor59
Normal lah tu....

Normal lah tu....
Forum: Religious Talk 26-12-2012, 10:13 AM
Replies: 53
Views: 3,128
Posted By aznor59
kalau kat middle east ni rasanya pompuan ni dah...

kalau kat middle east ni rasanya pompuan ni dah lama kena bakar
Forum: Santai, Others 22-12-2012, 12:38 PM
Replies: 128
Views: 4,257
Posted By aznor59
jual POMPUAN bro...hahhaha

jual POMPUAN bro...hahhaha
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 17-12-2012, 10:45 AM
Replies: 1
Views: 2,384
Posted By aznor59
rumah untuk disewa....budak2 poli meh sewa dekat...

rumah untuk disewa....budak2 poli meh sewa dekat sgt dengan poli melaka
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 17-12-2012, 02:02 AM
Replies: 1
Views: 2,384
Posted By aznor59
rumah untuk di sewa MELAKA

Salam...


RUmah untuk disewa di POKOK MANGGA


Kemudahan Asas:-

Dekat Tesco..
Econsave
Showing results 1 to 25 of 466

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:40 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE