CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Rapid Gold Currency Exchange - rapidgcx.com, rgcxplus.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=311185)

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:03 PM

Quote:

Originally Posted by taipan6181 (Post 12368829)
mana yg nak tejun rempittttttt gold ni bole haluuuuuuu saya no....kiki jom layannnnnnnn

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

tunggguuuu taipan dapat suis booomm:)paid:)paid:)paid

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:12 PM

Quote:

Originally Posted by mzniaga (Post 12365571)
wow! best ni... nak kena pilih upline nih.. hehe.. kena pilih yg boleh melimpahkan downline.. hehe...

upgrade pakai LR bleh gak kan?

aaiiii upgrade pakai LR ni x sabar betuuull:o:o:)paid:)paid:)paid

hohohoho perkara yang dinantikan ramai org:)paid:)paid

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:13 PM

Pelancaran Penuh pada 1/3/2012!Pendaftaran Percuma bermula sekarang! Sila inbox Username, Nama, IC, Email, No.HP, Alamat Penuh anda kerana pendaftaran hanya boleh dilakukan oleh "introducer". Bermula Hanya USD150=.. Dividen bulanan 10%, trading emas & forex tanpa "margin call"! Platform mt4! Bertindak sekarang untuk mendapat spillover limpahan downline! Layari www.rapidgcx.com

macam biasa siapa daahulu activate akan disusun atas..dan kemudian placement ke bawah

boleh activate dgn credit vgmc id ada d bwh... :)cgrock


http://carigold.com/portal/forums/at...1&d=1329488741
http://carigold.com/portal/forums/at...1&d=1329488741
http://carigold.com/portal/forums/at...1&d=1329488741
http://carigold.com/portal/forums/at...1&d=1329488741
http://i816.photobucket.com/albums/z.../ecmc001-7.jpg

http://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://i816.photobucket.com/albums/z...bolakbalik.gifhttp://m.ak.fbcdn.net/a4.sphotos.ak/...38978114_n.jpg
http://i816.photobucket.com/albums/z...ire/ecmc-5.jpg
http://i1023.photobucket.com/albums/...RIFFX/rgcx.png
http://i816.photobucket.com/albums/z.../ecmc001-6.jpg
http://www.cariemas.com/rgcx/akaun.jpg

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:15 PM

slide ni yang penting....minta semua save..panduan activate dan create MT4 account :)paid:)paid

http://m.ak.fbcdn.net/a4.sphotos.ak/...38978114_n.jpg

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:20 PM

bonus dah start masuk jangan main2 sambil lewa..start je dari awal..susah dahulu senang kemudian...insyaallah harap2 ke depan ada lg news2 lg best dr company...

http://i816.photobucket.com/albums/z...re/ecmc-12.jpg

semua image ni bole dijadikan tools utk marketing..pakmil izinkan..mana lg korg nak cari proof sbb masih baru seminggu..sini insyaallah bole dapat
:)paid:)paid:)paid

ibuduit888 26-02-2012 02:20 PM

Ramai yg telah berjaya dgn Program Trading Gold Vgmc & Ecmc..skrg muncul Program yg miripnya yang akan lebih menggegarkan! DUNIA PELABURAN EMAS DAN FOREX!!..>>Pelancaran Penuh pada 1/3/2012!Pendaftaran Percuma bermula sekarang! Sila Inbox Username Pilihan, Nama, IC, Email, No.HP,Tarikh Lahir, Alamat Penuh Anda beserta Poskod kerana pendaftaran hanya boleh dilakukan oleh "introducer". Bermula Hanya USD150.. Dividen bulanan 10%,Sponsor 10%,Pairing 10%,Matching sedalam 7 level 15%..Plan Hebat!! trading emas & forex tanpa "margin call"! Platform mt4! Bertindak sekarang untuk mendapat spillover limpahan downline! Inbox ke FB saya semua maklumat lengkap Tuan/Puan utk pendaftaran segera.

Untuk yang nak aktifkan akaun rapidgcx dan jadi yg teratas sila bankin ke maybank saya( utk dptkan no.akaun bank sila inbox saya) siapa bayar dulu dia berada di atas dulu...lambat-lambat dok bawah..hehehe
kadar rm3.40 : usd1.00
minima usd150 @ RM510 @ LR 165usd
RGCX Trading Corporation
www.rapidgcx.com

"WEBSITE AUTODOWNLINE AKAN SIAP DLM MASA TERDEKAT..MANTOP!"
www.rgcx2u.com

"WEBSITE BAHASA INDONESIA http://rgcx-indonesia.com/

pyan_sempoy 26-02-2012 02:20 PM

makin meriah kat sini...sapa2 nk join jom amik langkah awal dgn bg detail2 utk pre registration :)cgrock:)cgrock

panduan cara daftar

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:23 PM

adakah benar apa yang pakmil fikirkan??? sape2 yang di placing bawah2 dapat bonus unilevel le korang camtu...cube tekan EGTA TRADING ACCOUNT---->>>>OVERRDING ROI BONUS:-?:-?:-?:-?:):)

http://i816.photobucket.com/albums/z...re/ecmc-12.jpghttp://carigold.com/portal/forums/at...1&d=1329488741

pyan_sempoy 26-02-2012 02:30 PM

Quote:

Originally Posted by AzMiLLioNaiRe (Post 12369258)
adakah benar apa yang pakmil fikirkan??? sape2 yang di placing bawah2 dapat bonus unilevel le korang camtu...cube tekan EGTA TRADING ACCOUNT---->>>>OVERRDING ROI BONUS:-?:-?:-?:-?:):)

http://i816.photobucket.com/albums/z...re/ecmc-12.jpghttp://carigold.com/portal/forums/at...1&d=1329488741

tak pakmil..bns matching ni dpt dr group direct referral kita sahaja..yg disusun(placement) drpd upline x dpt :)

AzMiLLioNaiRe 26-02-2012 02:32 PM

Quote:

Originally Posted by pyan_sempoy (Post 12369240)
makin meriah kat sini...sapa2 nk join jom amik langkah awal dgn bg detail2 utk pre registration :)cgrock:)cgrock

panduan cara daftar

upppppppppppppp satu kali!!!:)paid:)paid:)paid


All times are GMT +8. The time now is 09:51 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.