Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 2,079
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,950
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,854
More...

ahmadnaim ahmadnaim is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
  1. lilian7917
    10-09-2013 02:33 PM
    lilian7917
    Hi there, check this out, try it to believe it, i earned USD50 within 20mins, without any investment, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304
  2. cikyunita
    18-06-2013 09:43 AM
    cikyunita
    Salam, sila ikuti free signal forex saya pada tread saya dalam CG ini, jika berkenan juga tengok hasil trading setiap hari: http://tansriforex.blogspot.com/
  3. azanney
  4. azanney
  5. persada
    31-07-2010 08:18 PM
    persada
    ada nama fail tp kecik je fail tu bper Kb je.. sedabgkan file saya >100Mb
  6. persada
    31-07-2010 08:07 PM
    persada
    sori ahmadnaim, ts saya dah buat macam yg d tunjukkan tp.. tiada apa2 pun kalau kita nak recovery cari lain ada ke?
    contoh: cm ubah time @ apa-apa ke sebelum file tu d padamkan.. file saya padam pukul 10.30..blh ke nak buat recovery ke 10.00 pagi? just ask
  7. ahmadul_hadi
    27-05-2010 12:22 PM
    ahmadul_hadi
    ada 2 kelas FOREX yang akan berlangsung dalam masa terdekat:

    1) 5 June 2010---Basic Intermarket analysis--satu analisa bagaimana mennggunakan tools untuk membaca pergerakan market ,Bond,Commodity dan stock dalam perdagangan Forex serta bagaimana mengenalpasti Risk....special promosi hingga Julai 2010 RM50 sahaja , setiap sabtu 3-6 petang

    2) 6 June 2010 --- Advance Forex Course, mengupas secara mendalam Forex dari segi fundamental dan Teknikal Corse fee RM1000 untuk satu hari kursus + Back-up class setiap hari jumaat dari pukul 8-11 malam selama 8 minggu + Live trade....Special offer untuk June 2010 RM700.First sunday every month from 9-5 pm

    3) anytime Personal coaching --20hrs live market coaching + free Advance Forex Course and 8 week back-up class + free basic intermarket course fee RM2500

    venue: No A-2-1, Jalan Setiawangsa 11, Taman Setiawangsa 54200 Kl
    Call: 012-3878630 (En. Asan) Skpe ID: asanatan for register.
  8. MT5
    14-12-2009 10:15 PM
    MT5
    ahaha.. aku dah lama dah tak up thread tu.. awek2 pun dah mule start rindu kat aku neh.. ahahahah... ni sat lagi baru nak up balik.. eheheh..
  9. MT5
    10-12-2009 02:01 PM
    MT5
    tak de lah ramai sangat awek bro.. ade lah jugak..

    ahahaha...
  10. rissa
    10-04-2009 02:48 PM
    rissa
    ya salam,

    sama2

About Me

  • Signature
    Quote:
    Doa Nabi Yunus Alaihissalam semasa terperangkap di dalam perut Ikan Nun.
    “LAA ILA HA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINAZ DZALIMIIN”
    (Surah Al-Anbiya'(21):87)
    Kucing aku pakai spek

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 06-03-2017 01:20 AM
  • Join Date: 14-12-2007
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 9 of 9

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View ahmadnaim's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 06-03-2009 at 04:25 AM by ahmadnaim Comments 2
Posted in Uncategorized
Wake up 4 Fajr Salaah

A man woke up early in order to Pray the Fajr Prayer in the masjid. He got dressed, made his ablution and was on his way to the masjid. On his way to the masjid, the man fell and his clothes got dirty.

He got up, brushed himself off, and headed home. At home, he changed his clothes, made his ablution, and was, again, on his way to the masjid.

On his way to the masjid, he fell again and at the same spot!He, again, got up, brushed...

Posted 06-03-2009 at 04:21 AM by ahmadnaim Comments 2
Posted in Uncategorized
Assalamualaikum..
Kita selalu mendengar kisahnya Nabi Adam AS.Dan kita juga terlalu tahu
tentang kejadianya manusia itu adalah dari tanah. Tetapi apakah kita tahu
akan tanahnya itu? Apakah kita tahu akan prosesnya kejadian itu? Mari kita
baca kupasan yang sedikit ini, mudah-mudahan kita lebih mengetahui
tentangnya dan Insyaallah dapatlah kita mempelajarinya bersama-sama.


Berpesan-pesanlah pada kebaikan dan berpesan-pesanlah pada kesabaran....

Posted 13-11-2008 at 03:25 PM by ahmadnaim Comments 3
Posted in Uncategorized
Fakta Pemain Bolasepak Dunia

1. Pemain paling banyak meludah di
padang = Florent Malouda - France

2. Pemain paling suka makan lepat = Frank Lampard - England

3. Pemain yang menguruskan 3 pos ofis = Helder Postiga - Portugal

4. Pengurus pasukan yang suka berlari = Luis Philipe Scolari - Portugal

5. Pemain yang main bolasepak dan ping-pong = Razak Pimpong - Ghana

6. Pemain bolasepak juga kawan baik Batman...
Recent Comments
haha aku tambah satu...
Posted 22-05-2009 at 07:19 AM by ahmadnaim ahmadnaim is offline
moga kita sentiasa beringat2...
Posted 22-05-2009 at 07:18 AM by ahmadnaim ahmadnaim is offline
thanks for reading it!have...
Posted 22-05-2009 at 07:18 AM by ahmadnaim ahmadnaim is offline
besarnya ciptaan allah......
Posted 10-03-2009 at 03:34 PM by are yong are yong is offline
thanks thanks thanks...
Posted 08-03-2009 at 04:57 PM by eday84 eday84 is offline

All times are GMT +8. The time now is 08:09 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you