Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,483
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,977
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,778
More...

Dann Dann is offline

Administrator

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 321
  1. dausbiz
    07-04-2017 04:04 PM
    dausbiz
    salam mod

    saya ada up thread baru

    menangis pada kubur sendiri pada section religion

    masih tak publish

    artikel saya insafkan orang

    kenapa tak leh up yer

    pagi saya up tak keluar section religion
  2. dee999
    27-02-2017 02:17 PM
    dee999
    saya akan buat laporan terhadap carigold.com kpd pihak polis dan SKMM
  3. boteyfx
    19-02-2017 10:52 PM
    boteyfx
    Salam admin mohon delete thread ni http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=640042 threat dah tak aktif. Mohon dpt delete segera

    thanks
    Fuad Nawawi
  4. farooq1987
    08-01-2017 04:09 PM
    farooq1987
    Admin.. minta guide camne nak edit tajuk tu. Saya tak jumpa caranya
  5. Luqman
    22-10-2016 08:05 PM
    Luqman
    Salam admin

    Mohon delete thread ni http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=149877
    thread ni dah xaktif

    Thanks
  6. habiburrahman
    25-05-2016 10:59 AM
    habiburrahman
    Salam tuan. Saya nak buat undian CG untuk isu pengguna bijak. Thread mana sesuai ? Mohon bantuan. Tq.
  7. lisdarina
    13-03-2016 04:25 PM
    lisdarina
    Salam.. saya nak minta tolong tukarkan nickname saya boleh tak? Atau kalau boleh saya nk minta posting saya dekat thread Luahan Hati tu didelete. Saya sudah pm admin kelmarin. Harap dapat dipertimbangkan.
  8. hailz
    17-02-2016 04:12 PM
    hailz
    Salam tuan Admin. tadi ada buka post tapi bila nak search thread tak boleh tulis 'seaching has been disable'. Mohon pencerahan tuan admin... ada tanya kat cg supporter tapi suruh contact tuan admin.
  9. Emie
    29-01-2016 02:03 PM
    Emie
    As salam admin..

    Minta mohon jasa baik admin utk [email protected] thread di bawah atas alasan owner program tersebut telah stop program ni. Untuk mengelakkan satu pespeksi negatif.

    http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=457615

    Harap jasa baik admin untuk luluskan permohonan ini.

    Terima kasih
    Emie
  10. putra_99
    25-12-2015 02:14 PM
    putra_99
    Assalammulaikum tuan .. jika sya ingin menbuka thread berkenaan perubatan mistik islam .. dgn cara perubatan jarak jauh bagaimana.. ruang yg diberikan pada pada sya .. maaf jika menganggu tuan

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Join Date: 19-11-2005
  • Referrals: 11

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 14

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Dann Using...
Home Page
http://www.carigold.com
This Page
http://carigold.com/portal/forums/member.php?u=5448

Post Thanks / Like

30-04-2017
09:58 PM - Dann clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
Bismillahirrahmanirrahim...
18-04-2017
02:15 PM - Dann clicked Dislikes for this post: Kenapa PAS Tak Serang Isu 1MDB? Ini Jawapan Mursyidul Am PAS by azmann33
Tuan, dalam situasi di...
12-04-2017
10:41 PM - Dann clicked Dislikes for this post: Bagaimana cara BN (najib) berpolitik utk survive kekal memerintah. by orang2
Kau tak pernah ingat dan...
10:39 PM - Dann clicked Likes for this post: Bagaimana cara BN (najib) berpolitik utk survive kekal memerintah. by miehensem
Bukan semua org mampu...
12:06 PM - Dann clicked Likes for this post: Saya ada bukti orang rapat dengan PAS dapat duit 1MDB'- RAFIZI by bahas18
Mak bapak dan kaum...
04-04-2017
08:02 PM - Dann clicked Likes for this post: Siapa yang akan anda undi pada PRU14 nanti? by miehensem
Kau ikut jer fitnah ada...

All times are GMT +8. The time now is 02:28 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you