Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



haudli haudli is offline

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 471
  1. machaman
    21-06-2016 08:27 PM
    machaman
    sapa tangkap aku bunuh diri...aku x peduli wei
  2. machaman
    21-06-2016 08:21 PM
    machaman
    sapa tangkap aku bunuh diri
  3. orgsengkang
    13-05-2015 12:00 AM
    orgsengkang
    saya dah puas memikir pelakon remaja tu..sapa erk?
  4. nsr7777
    24-01-2015 11:05 PM
    nsr7777
    la ie ke...

    nanti aku tye semula..sbb akaun tu yg aku dpt time bt bkti siswa hr tu
  5. albagold99
    16-12-2014 11:49 AM
    albagold99
    Ok boss nti kawe cek ek mklmlh lma tk pki ea sjk trade mnual...rsa smpn lg kbykn koleksi ea trtm ea hedging..nti mlm ni cek..n reply sbb skrg outstation luar dr umah
  6. fuad80
    25-10-2014 02:50 PM
    fuad80
    salam, saya ada sms tuan utk wdraw. brp lama proses tuan?
  7. syahays
    24-10-2014 10:55 AM
    syahays
    hepi besday masta...
  8. proxsi
    24-10-2014 10:36 AM
    proxsi
    hepi besday bos!
  9. hamkahamzah77
    04-10-2014 02:36 AM
    hamkahamzah77
    salam saya nak jual netteler usd104.00 ade.. rate brapa
  10. burungsayur
    02-10-2014 03:18 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog - Jawapan kepada persoalan yang anda hadapi di EXNESS
General Information
  • Last Activity: 18-08-2017 02:08 PM
  • Join Date: 15-07-2009
  • Referrals: 14

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 112

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to haudli Using...
Home Page
http://wwW.topbrokersforex.com
This Page
http://carigold.com/portal/forums/member.php?u=55985

Post Thanks / Like

05-08-2017
12:48 AM - suasueykemorning clicked Likes for this post: Apa yang ada dalam CPU anda..ram, graphic, motherboard by haudli
klik.......CPUZ ...
02-08-2017
07:11 PM - matabulat clicked Thanks for this post: Nasihat utk pelabur pelabur tegar Bitcoin dan segala bentuk Cryptocurrency by haudli
untuk currency currency...
31-07-2017
03:07 AM - oldtbone clicked Likes for this post: -= Hidden Content =- by haudli

Blog

View haudli's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 08-05-2017 at 12:41 PM by haudli Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Kalau nak tekan duit, jangan buat di bank yang tiada sekuriti guard bersenjata pada waktu malam.

Lebih baik keluarkan duit di stesen minyak.

Kalau nak makan kat restoran mewah macam ni, lebih baik menjamu selera dalam kompleks membeli belah dan bukan restoran tepi lebuh raya atau jalan besar.

Senang penyamun nak lari.
good advise ni

boleh ramai ramai amalkan

Posted 23-03-2016 at 04:00 AM by haudli Comments 1
Posted in Uncategorized
Apakah itu Margin dan Apakah itu Margin Level. Bagaimana pengiraan Margin dan juga Pemahaman mengenai Margin Level. Ramai yang keliru serta tidak memahami cara pengiraan margin dan juga margin level.

Pembelajaran kita hari ini adalah cara pengiraan dan juga pemahaman Margin dan Margin Level.
Margin adalah kegunaan wang anda semasa anda trade.

Margin berkait dengan leverage. Berlainan leverage, akan berlainan margin yang di gunakan.

Margin = leverage...

Posted 23-03-2016 at 03:56 AM by haudli Comments 0
Posted in Uncategorized
Apakah itu ECN dan STP sebenar.

Ramai IB2 yang bercakap mengenai ECN/STP account tp merujuk kepada jenis akaun dan nilai deposit serta perbezaan spreads.


Sebenarnya ECN merujuk kepada Electronic Communication Network. Apakah itu? ECN adalah merujuk kepada order yang dihantar dr customer kepada broker, akan dimasukkan kedalam NETWORK liquidity provider atau bank.

Order anda akan berada dlm NETWORK bank dimana ianya didagangkan di pasaran yang...

Posted 23-03-2016 at 03:54 AM by haudli Comments 0
Posted in Uncategorized
Apakah kekurangan serta kelebihan leverage diantara 1:100, 1:200 atau 1:500

Kelebihan leverage 1:100 dan kekurangan leverage 1:500

Trader A letak order GBPUSD pada harga 1.45050 dan menggunakan leverage 1:100.

Berbekalkan modal $2000, sekiranya berlaku Stop/Step Out 30% kepada trader A, wang yang masih tinggal dlm akaun trader A adalah :
1.45050 * 1 * 100,000 /100 = x
x = $1450.50
x * 30% = $435.15 modal masih tinggal
...

Posted 23-03-2016 at 03:52 AM by haudli Comments 0
Posted in Uncategorized
Adakah anda tahu berapa kategori liquidity provider yang terdapat dlm business Forex ni? Adakah anda tahu dimanakan kekuatan dan kelemahan liquidity provider yang broker gunakan? Ok let's start with the facts.
1- Bank = Tak semua broker mampu untuk mengambil LP direct dr bank disebabkan minimum deposit yg diperlukan oleh broker utk hedge positions dengan bank agak besar. Blh dikatakan dlm puluhan juta USD diperlukan. Kebanyakkan yang mengambil bank sebagai LP adalah Prime LP. Cth: Barclays,...
Recent Comments
Hi! What broker can...
Posted 24-03-2016 at 10:26 PM by NewCari NewCari is offline
[Image]...
Posted 16-01-2013 at 03:57 AM by haudli haudli is offline
Di ruangan ini saya...
Posted 16-01-2013 at 03:57 AM by haudli haudli is offline
Quote:
Originally Posted by apeyx View Post
selamat malam trader2
...
Posted 16-01-2013 at 03:55 AM by haudli haudli is offline
TQ.. Berjaya tuan.....
Posted 29-11-2012 at 01:13 PM by StaRz_V StaRz_V is offline

All times are GMT +8. The time now is 11:29 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you