Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,328
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 10,990
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,449
More...

Jedi Jedi is online now

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 86
  1. Jedi
    18-03-2017 08:14 PM
    Jedi
    ♥❤️♥


    ......
  2. qamboo
    14-03-2017 08:24 PM
    qamboo
    Assalamualaikum tuan...terbaca thread tuan...tuan kenal atau ada sesiapa tak yang nak beli tanah di daerah batang padang (kini daerah muaalim)? Boleh pm saya.Tanah pertanian dalam 2 ekar. Wassalam. Terima kasih.
  3. Waldner87
    16-11-2016 02:30 PM
    Waldner87
    wsalaam wbt
    thanks atas peringatan tuan.
    admin akan bagi berapa warning ea?
    hj paling byk provoke.
    bro tau x admin sni pro parti mane?
  4. Jedi
    01-11-2016 11:08 AM
    Jedi
    [QUOTE=Sniper;23015540]aku nak pesan sket kat dlm thread ni kat korang sume

    biarla thread ni balance x kira la aper ideologi korang

    sesaper yg nk update psl isis x kira dr berita mane bile update pastuh jgn pelekeh post tuh

    sesaper yg nak debat psl satu2 isu boleh debat DGN FAKTA bkn DGN PROVOK

    klu x stuju wat besabar sket komen2 post tuh jgn ikut emosi

    sesaper yg penah kene ban pastu dtg wat kacau blk aku akn ban blk

    sesaper yg dtg semata utk provok pelekeh komen2 kengkawan korang kat sini aku KASI AMARAN TERAKHIR TLG HENTIKAN SBLM AKU BAN

    pd yg x suke komen org lain JGN EMOO JGN SENTAP toksah lyn post tuh

    bincang jer apa yg korang nk bincang

    end up klu korang wat perangai menyentap cam bebudak korang akn jadik same je dgn org tuh


    hrp korang sumer phm k tq[QUOTE]
  5. Jedi
    27-10-2016 12:52 PM
    Jedi
    Terima kasih Tuan Jack.

    Walaupun selepas 30 Jun 2017, saya akan tetap letak banner tu.

    Selagi masih ada ruang kosong pada siggy saya.

    Tanda penghargaan saya atas jasa Tuan Jack; endorse.
  6. astrowan
    20-10-2016 09:34 PM
    astrowan
    reset password guna email yang sama masa daftar haritu ....
  7. johariaris
    08-03-2016 12:08 PM
    johariaris
    salam Modem ada lagi x
  8. kannot
    12-01-2016 07:37 AM
    kannot
    Salam tuan rm90 boleh dua dua modem dan rauter..pm no ni 0132039941..wasaap ye..
  9. alpine_star
    30-05-2015 09:36 AM
    alpine_star
    Wsalam..

    Xtau bro naper...mgkn kene sound ngan sniper aku rasa

    Huhu...
  10. ADRYAN_1
    27-01-2015 01:19 AM
    ADRYAN_1
    "Selamat berkenalan"Remember"Assalamualaikum warahmatullahiwabarookartuh"hee hee hee.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 09:56 AM
  • Join Date: 15-02-2009
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 15

Post Thanks / Like

23-03-2017
09:52 AM - Jedi clicked Likes for this post: 'Jika nak ikut rentak sendiri saja, itu kuku besi' - Azmin Ali by vandejie
so, ko setujulah pas nak...
09:52 AM - Jedi clicked Likes for this post: 'Jika nak ikut rentak sendiri saja, itu kuku besi' - Azmin Ali by vandejie
kehkehkehkeh. tidur je...
04:27 AM - Jedi clicked Likes for this post: Benarkah Bumi Ini Rata? by azarulez
Lawak..dia pandai...
22-03-2017
08:41 PM - Jedi clicked Likes for this post: 'Jika nak ikut rentak sendiri saja, itu kuku besi' - Azmin Ali by shah_ae
cuba bagi apa cadangan...
08:40 PM - Jedi clicked Likes for this post: 'Jika nak ikut rentak sendiri saja, itu kuku besi' - Azmin Ali by vandejie
kalo kekuatan pas skrg...
08:40 PM - Jedi clicked Likes for this post: 'Jika nak ikut rentak sendiri saja, itu kuku besi' - Azmin Ali by vandejie
Memang betul pun PAS nak...
08:37 PM - Jedi clicked Likes for this post: 'Jika nak ikut rentak sendiri saja, itu kuku besi' - Azmin Ali by vandejie
Bukan mmg pas dah kena...
04:12 AM - Jedi clicked Likes for this post: **Thread Khas** Debat Mahathir vs Nazri Aziz (25 March 2017) - Padang Rengas by albab94
Nanti sampai kt dewan...
21-03-2017
04:24 PM - demimasa clicked Likes for this post: [Titm lepas jawatan] Warta Lembaga Pemilihan PAS Pusat 2017 by Jedi
Laaa..thread meratib...
03:20 PM - Jedi clicked Likes for this post: lawan arus : Seorang maut, lima cedera kemalangan by stillFX
Yg ni betul. Kat penang...
03:19 PM - Jedi clicked Likes for this post: lawan arus : Seorang maut, lima cedera kemalangan by niagafx
Dalam keadaan biasa...
02:30 PM - Jedi clicked Likes for this post: BR1M 2017 akan mula dibayar 18 Februari by smartlearning
Bila la nak masuk. ...
20-03-2017
10:09 PM - Jedi clicked Likes for this post: Lazada.com.my - Customer review, complaints, comments @ CG by myroadtax.com
Bagi mereka yang nak...
09:53 PM - Jedi clicked Likes for this post: Pau cendawan, ayam panggang jadi viral by adamrao
melayu dan ramdan x...
08:07 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Ayam goreng berharga RM1 by Jedi
Tiada tandingan. ...
19-03-2017
03:07 PM - Jedi clicked Likes for this post: Lepas tengok video ni aku tak sanggup makan roti canai by pcbase
ramai melayu suka makan...
11:30 AM - Jedi clicked Likes for this post: Nik Abduh kecundang di Pengkalan Chepa by shah_ae
http://www.harakahdaily.n...
04:52 AM - Jedi clicked Likes for this post: PH menang,adakah DAP jadi PM????? by 2618918
Bahaya besar bila orang...
04:31 AM - Jedi clicked Likes for this post: Nik Abduh kecundang di Pengkalan Chepa by Jalapeno
Ape nak kecoh, biasalah...
18-03-2017
10:18 AM - Jedi clicked Likes for this post: NASA - Panduan untuk perbaiki kualiti udara rumah anda. by im755
Tq sharing. Plant yg...

All times are GMT +8. The time now is 10:13 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you