Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,615
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,615
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,882
More...

eday84 eday84 is offline

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 161
  1. m0mo~
    21-09-2016 10:54 PM
    m0mo~
    Pm penuh tuan..
  2. salonpas
    12-10-2015 07:52 AM
    salonpas
    haha itu xdpt nk tolong la..kodi ko bleh share samba tak..ak penah install zip file guna network share.
  3. salonpas
    11-10-2015 08:18 PM
    salonpas
    Owh ak byk tgk movie download siap2 pakai kodi nie..xstreaming pn sgt..ko donload ja semua zip file dia..pastu msk tumbdrive cucuk usb.. Kat setting addon tu install by zip file..whassap la bro senang nk tunjuk..
  4. salonpas
    10-10-2015 07:31 AM
    salonpas
    embun ko nak link streaming ape..aku follow yg sauji je,,xleh streaming sgt internet 1mbps je hehe
  5. ROZIDAH
    05-09-2015 07:53 AM
    ROZIDAH
    Berminat nak belajar atau terus main saham risiko terkawal.. boleh call/ sms/ whatsapp saya :

    Rozie +60173917050

    Lokasi di : AAM ACADEMY
    17 Jln Damai Raya 1
    Damai Niaga
    Alam Damai
    56000 Cheras,KL

    * Konsultasi PERCUMA seumur hidup/
    risiko terkawal oleh Professional Market Trader *
  6. selipar2010
    19-01-2015 11:09 PM
    selipar2010
    ok saya try dulu ye

    simkad : kuota 1gb
    kegunaan : dlm rumah main game
    lain2 : tiada (guna hotspot)
    bajet : rm 30 (monthly rm 15)

    ada tak gitu hehe

    -------------------------

    digi skmm....simkad RM30 siap pos

    bln2 RM18/1GB....cmne?
  7. artofdroid
    02-03-2014 10:32 PM
    artofdroid
    No tel/whatsapp sy: 0189089608
  8. rosehani
    16-02-2014 12:16 PM
    rosehani
    actually depa yg bising lom sain apa2 agreement lg.. depa tau harga mahal terus pi komplen kat LGE. and developer TAK BOLEH naik harga lps depa sain booking form.. mgkin ada org yg tk phm tk pun misunderstood process.. biasa la.. nk sensasi kan berita..
  9. rosehani
    16-02-2014 11:38 AM
    rosehani
    sbnrnya sy ni yg buat dokument utk projek low medium cost yg jd isu tu.. tp tkbleh nk buat apa2 psl harga tu.. sy kesian tgk org kita tk dpt beli rumah tu.. tp apa daya..
  10. FwiMfi
    03-07-2013 05:29 PM
    FwiMfi
    untunglaaaa klaw da ade anak satu...hahhaha

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog - Emphbone's Blog
General Information
  • Last Activity: 23-06-2017 11:18 AM
  • Join Date: 10-01-2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 53

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to eday84 Using...
Home Page
http://www.google.com
This Page
http://carigold.com/portal/forums/member.php?u=46132

Post Thanks / Like

08-06-2017
11:07 AM - zulpc clicked Likes for this post: Siapa pernah pakai hp Lenovo by eday84
Skrg pki a7000plus, ada...

Blog

View eday84's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 12-10-2015 at 02:26 PM by eday84 Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by suaji View Post
yg ko sebut tu semua mmg free tp nak kasi static link dgn single link..
bru senang nak msuk kan dlm kodi..

Code:
cth single link trus ada extension kat blkg..

http://www.deadlyblogger.com/NewRelease/xmen1.mp4

yg ni mmg kodi baca..

Code:
kalo bkn static / single link (gdrive ke mega ke)

https://drive.google.com/file/d/0B06CPOGuqIqmZFA1RXhNTnpGV2s/view
salin dan edit file dlm
...

Posted 11-11-2014 at 10:05 AM by eday84 Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by Ghuluw View Post
Assalamualaikum,

Sekadar nak berkongsi pengalaman hidup yang singkat ni. Aku bukanlah ahli CG yang aktif. Tapi rasa nak berkongsi pengalaman hidup yang tak seberapa ni.

Dua tahun lalu, aku ada post beberapa pertanyaan di CG;
1. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=325428
2. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=320971

Pertanyaan ni berkaitan dengan manusia yang telah menganiaya aku dan kesannya aku terlibat
...

Posted 10-11-2014 at 10:36 AM by eday84 Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by Print_Screen View Post
Makan Gaji Sahaja Tak Cukup!
-----

Tuan jika mahu ada duit lebih, makan gaji sahaja tidak cukup.

CEO syarikat yang kaya raya, selalu dapat ganjaran dari sudut lain, sama ada ekuiti dalam syarikat yang membolehkan dia berkongsi untung syarikat, stock options dan tidak ketinggalan buat bisnes senyap-senyap, sebagai plan B sekiranya kontraknya tidak disambung.

Kontrak 'tamat' sahaja, tahu-tahu dia dah memiliki rangkaian bisnes francais yang terkenal.
...

Posted 07-11-2014 at 10:40 AM by eday84 Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by 2618918 View Post

21.Sebagai rakyat yang patriotik terhadap negara, saya sendiri berasa pelik mengapa tidak ada kepekaan dan minat yang tinggi dari pihak kerajaan khususnya ATM untuk meneruskan pencarian emas-emas ini yang disimpan di bawah kompleks lapangan terbang penjajah yang kini ditimbus dalam tanah (lokasi : IKBN Dusun Tua, Hulu Langat), sekitar kem-kem tentera milik penjajah di seluruh negara, Gunung Pulai, Sandakan, Labuan, Gombak Batu 15 dan banyak lagi tempat.

22.Saya berharap supaya
...

Posted 07-11-2014 at 10:39 AM by eday84 Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by 2618918 View Post
NOTA PENULIS : SAYA LIHAT RAMAI YANG BERANGGAPAN KEWUJUDAN HARTA KARUN ADALAH KARUT, INI MELAMBANGKAN BERTAPA RAMAI RAKYAT MALAYSIA TIDAK TERDEDAH DENGAN PERKARA MACAM INI. KALAU KARUT, SIA-SIALAH DALAM AKTA WARISAN KEBANGSAAN ADA MENYENTUH BAB HARTA KARUN (PINDAAN 1952)

1. Saya menulis artikel ini berikutan pendedahan meluas yang diterima oleh sebilangan rakyat Malaysia disebabkan oleh meletusnya isu kedudukan harta karun dalam bentuk jongkong-jongkong emas di Pulau Nangka yang mencecah
...
Recent Comments
tahun baru ni azam nak...
Posted 04-03-2014 at 11:58 AM by eday84 eday84 is offline
Quote:
Originally Posted by sayur kampung
Salam.. cam best jer
...
Posted 04-03-2014 at 11:57 AM by eday84 eday84 is offline
Salam.. cam best jer...
Posted 11-11-2013 at 12:03 AM by sayur kampung sayur kampung is offline
kalo raser susah sgt...
Posted 06-04-2009 at 10:58 PM by Mr. K Mr. K is offline
sama macam letak video...
Posted 06-04-2009 at 06:08 PM by eday84 eday84 is offline

All times are GMT +8. The time now is 09:50 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you