Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,290
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,839
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,560
More...

syamsoulcc syamsoulcc is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Luis ForexMart
    19-01-2017 12:31 PM
    Luis ForexMart
    Hi,
    This is Luis, a representative from ForexMart (https://www.forexmart.com). Our company is looking for supporters who could support ForexMart on different forums.

    We offer competitive salary, which may be increased based on your performance.

    To know more about this offer, kindly email me at [email protected]. You may also contact me here via personal message. Please include the link to your forum profile(s).

    We hope to hear from you soon.
    Thank you.
  2. Jedi
    05-01-2017 01:54 PM
    Jedi
    Salaam.

    Leh citer sket keje apa yang Tuan buat kat umah hingga leh jana 5K?
  3. system_failure
    29-08-2016 12:20 AM
    system_failure
    salam bro,
    sy nk mintak edit sijil boleh?

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 04:17 AM
  • Join Date: 30-04-2014
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Post Thanks / Like

25-04-2017
03:59 PM - Faizudin clicked Likes for this post: Benarkah Bumi Ini Rata? by syamsoulcc
Bole jadi teori darwin...
23-04-2017
08:16 AM - asamboy clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sapa kata gila org...
08:14 AM - asamboy clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
ko cuba mempengaruhi...
08:12 AM - asamboy clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
dulu2..semua tahu bumi...
08:09 AM - asamboy clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
aku masuk campur...
08:01 AM - asamboy clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
dunia islam ni byk yg...
22-04-2017
06:49 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sebab tu baitillah mekah...
06:48 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
xlah..ko sorg je lah...
06:47 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
banyak soalan-soalan...
06:47 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sebab tu aku kalau bab...
06:46 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
ada je dalam Al quran...
06:46 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sebab tu back to the...
06:44 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sifu masih tak jawab...
06:44 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
ko pernah tengok tak...
06:44 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
so,ada ke tak ayat quran...
06:43 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
senyap dah SIFU FE kita...
06:42 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sbb tu jgn berbahas dgn...
06:42 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
sapa kata gila org...
06:42 AM - Faizudin clicked Dislikes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
ko cuba mempengaruhi...
06:41 AM - Faizudin clicked Likes for this post: Bumi rata dlm pandangan agama islam dan rahsia2nya.. by syamsoulcc
dulu2..semua tahu bumi...

All times are GMT +8. The time now is 09:22 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you