Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,493
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,984
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,783
More...

lanbai lanbai is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 143
  1. 1dasia
    10-04-2013 12:25 PM
    1dasia
    Like our FaceBook pages https://www.facebook.com/dasiaholidaytous and enjoy your holiday deals!
  2. azanney
    19-04-2012 03:52 PM
    azanney
    tumpang iklan ye tt

    Produk Lelaki
    Sensaoil, Sensacream, Ronado Men Gel, Sensa Vacuum Pump, PL Supergel, Pacak Langit Pearl Plus, Wild-X, Pheromax, Phyto Andro, ProExtender, Vimax Original Canada, Sinrex, Vakoou America, Semenax, Vigrx Plus, Stud100, Playboy Cream, Jantan Gel
    Produk Wanita
    Ayuzip V-Gin Lotion, Thanyaporn, Pherolins, Bio-Asli Firming Cream, Garcinia Cambogia, Extract Strength Slimming (Produk Pelangsingan), Sex Drops (Menambah Ghairah)

    ------------------
    ************
  3. armins_eye
    31-07-2010 09:56 PM
    armins_eye
    Assalamualaikum saudara-saudari semua.

    Saya ingin kenalkan diri saya,
    sebagai Megat Panji Alam,
    seorang Penulis & Pengkaji Rahsia Dunia.
    Tolong sebarkan mesej ini kepada kawan-kawan anda melalui email & facebook sekiranya anda sayang pada mereka..
    Bantulah mereka untuk mengenali tanda-tanda ini.

    Di dalam mesej ini saya ada 1 slide show sebagai hadiah yang anda boleh download dari sini Gambar Satelit,
    iaitu berkenaan ketibaan waktu SOLAT FADHU di setiap benua di planet bumi.
    Pernahkah anda selama setahun ini mendengar tentang topik hangat berkenaan “KERINGNYA TASIK GALILEE = TURUNNYA NABI ISA” ?
    Ya,
    sayalah orangnya yang bertanggungjawap mengkaji kes ini sehingga jutaan orang menyumbangkan buah pendapat masing-masing di sana.
    Kehadiran mesej ini ialah untuk memaklumkan kepada anda,
    bahawa saya telah menyiapkan 1 tesis kajian peribadi berkenaan apa yang menyebabkan Tasik Galilee ini kering di dalam 1 ebook kajian yang lengkap.
    Ini bukanlah artikel ulangan,
    tetapi adalah sesuatu paling baru yang belum pernah lagi didedahkan.

    Kajian saya ini meliputi kaedah saintifik,
    100% sumber Al-Hadis & 100% dari sumber Al-Quran.
    Di dalam ebook kajian ini saya telah selitkan 1 kajian yang agak Maha Bahaya,
    Iaitu berkenaan TAMADUN YAKJUJ & MAKJUJ.
    Bantulah saya sebarkan mesej ini kepada kawan-kawan anda melalui email & facebook.
    Bantulah mereka untuk mengenali tanda-tanda ini.

    Ebook kajian ini boleh dicetak di rumah.
    Anda boleh berkongsi pembelian dengan pasangan atau suami / isteri anda sekiranya perlu.
    Harga ebook kajian ini bernilai RM 60.00 sahaja,
    di mana 5.0% dari hasil pembelian amal ini akan kami sumbangkan ke Tabung Amal Palestin.
    Anda boleh membuat tempahan sekarang juga,
    kerana ebook kajian ini akan diedarkan secara beramai-ramai dengan serentak bermula Isnin depan.
    Sekiranya anda terlewat membuka mesej ini,
    itu tidak mengapa kerana ebook kajian saya ini akan mempunyai siri-sirinya mulai bulan Syaaban ini sehinggalah ke bulan Syawal tanpa henti-henti.

    Di luar sana terlalu banyak buku-buku agama yang dijual,
    tapi tiada 1 pun yang dilihat sama dengan kajian saya ini pula.
    Semoga dengan ketibaan bulan Syaaban, bulan Ramadhan, & bulan Syawal,
    tidak memberatkan anda untuk mengeluarkan RM 60.00 untuk melihat sendiri hasil kajian ini,
    kerana 5.0% dari hajat pembelian ebook kajian ini,
    akan disumbangkan ke Tabung Amal Palestin.
    Ebook kajian ini boleh dicetak di rumah.

    =================================================
    -Maybank:
    no. akaun: 151584015914 / Asmahan
    email: [email protected]
    (wajib masukkan email ini semasa transfer online)

    -CIMB Bank
    no. akaun: 05090048894529 / Asmahan
    email: [email protected]
    (wajib masukkan email ini semasa transfer online)

    Nota:
    (sila utamakan CIMB Bank samada pakai mesin ATM atau online transfer, kalau boleh)

    =================================================

    Anda boleh berkongsi pembelian dengan pasangan atau suami / isteri anda sekiranya perlu,
    sila copy & paste maklumat jadual di bawah ini
    selesai membuat deposit RM 60.00
    Anda boleh meletakkan 2 nama di jadual di bawah,
    sekiranya anda membeli ebook kajian ini dengan berkongsi duit dengan pasangan atau suami / isteri anda

    ====================
    Nama Penuh Anda:
    Email Anda:
    No. Akaun Bank Anda:
    Waktu Deposit:
    Kaedah Deposit:
    ====================

    Semoga keberkatan hidup di dunia sentiasa menyelubungi hidup anda & hidup keluarga anda.
    Bantulah saya sebarkan mesej ini kepada kawan-kawan anda melalui email & facebook.
    Bantulah mereka untuk mengenali tanda-tanda ini.
    Wassalam.

    Yang Benar,


    --------------------------------------
    =TEMPAHAN DIBUKA 24 JAM=
    ( Megat Panji Alam)
    Wassalam.
  4. REMEDY KARUNG GUNI
    22-05-2010 03:47 AM
    REMEDY KARUNG GUNI
    Salam Tuan,

    Tingkatkan Traffic dan Visitor ke Blog/web site jualan Tuan dengan Teknik RDS-Remedy Direct Source
    - Dapatkan E-book RDS-Pakej 3 Kali Sedap sekarang.

    http://kitaransemula.blogspot.com
  5. EiRa
    21-12-2009 08:19 PM
    EiRa
    salam..semoga berbahagia sehingga akhir hayat dan diberkati selalu..maaf baru skrg dpt online ni..
  6. irama
    12-12-2009 06:11 PM
    irama
    salam. lama nda tegur ni. sihat ka lanbai?
  7. Baby
    08-12-2009 04:33 PM
    Baby
    miss me? urmm...miss u jugakla lan.. huhuhu... lama tk gedix sama2 kan?
  8. Baby
    07-12-2009 08:36 PM
    Baby
    hai lan... pekabo?
  9. EiRa
    02-12-2009 09:41 AM
    EiRa
    uii..d ampang..pa ko buat sana.. sabtu bila ni??
    4hb aku ada d melaka suda tu whin..
    mcm aku sedih mau kc tinggal sabah ni..
    mau tau..nanti aku kestau d pm..
    cni ada urg baca2 nanti..
  10. EiRa
    28-11-2009 03:47 PM
    EiRa
    ohh..ba ba..tgk la mcm mana..
    kalau dpt pigi..
    aku kasi inform juga..
    iya ba whin..
    past is past..
    aku byk bersabar suda..
    aku igt 2009 ni
    teda la yg menganggu
    rupanya masi ada..
    tapi sabar itu separuh dr iman kan..

About Me

  • Signature
    "SmiLiNG tHAt hiding sOMetHinG iNsiDe mE,thAt YoU CaNt JugDe Me"
    ٩(͡๏̯͡๏)۶ Simple Life Make You Better Live Life Cool ٩(●̮̮̃̃)۶
    BIAR SEMUA ORANG BELAJAR RASA BERSYUKUR

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 19-12-2016 04:58 PM
  • Join Date: 26-02-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 28

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to lanbai Using...
This Page
http://carigold.com/portal/forums/member.php?u=22803

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View lanbai's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 14-12-2013 at 01:20 AM by lanbai Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by cre8tive View Post
malu weyyy..askar t'handal dunia ucap terima kasih pd askar lebih kecil.hehe mesti ada udang disebalik mee. "kami dah ucap terima kasih, sekarang tolong beri laluan untuk setup base kami di sini." agaknyeee...
Mcm tu lebih kurg mksd..amik hati dlu..
Eheh.. pas tu fhm2 hati2

Posted 17-10-2008 at 10:54 AM by lanbai Comments 1
Posted in Uncategorized
arrrghh................
Recent Comments
mende ni.. kasi preview...
Posted 27-01-2009 at 02:42 AM by eday84 eday84 is offline

All times are GMT +8. The time now is 06:40 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you