Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



asdi asdi is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 22
  1. sharemalaysia
    04-11-2016 08:46 PM
    sharemalaysia
    Pm tuan penuh, saya tak dapat nak hantar pm detail berkaitan buku ruqyah kekayaan yang tuan mahu.
  2. redwed
    05-04-2015 11:59 PM
    redwed
    pm anda dah penuh, tolong la kosongkan. Nak hantar pm tak boleh.
  3. young_jeezy
    28-08-2014 07:51 PM
    young_jeezy
    Seperti yang dibincangkan dalam URL semua ini, ubat ini sememangnya adalah direka untuk individu yang mengalami narcolepsy, maksudnya individu tersebut mungkin sudah tertidur dan rehat secukup-cukupnya tetapi masih tidak dapat terjaga semasa kerja harian dan barangkali tertidur secara tidak sengaja.

    Untuk orang biasa yang tidak mengalami situasi begini boleh guna ubat ini untuk menguatkan daya stamina mental dan pada masa yang sama ada yang berpendapat ubat ini juga boleh membantu dalam segi pemikiran and emosi.
  4. young_jeezy
    28-08-2014 07:40 PM
    young_jeezy
    Hi,

    Terima kasih banyak atas pertanyaan anda.

    Melalui PM ini saya ingin berkongsi sikit tentang testomoni dan review untuk Modalert ini.

    Jika untuk bahan bacaan, saya recommend link bawah di sini:
    http://www.gwern.net/Modafinil

    ataupun

    forum.lowyat. net/topic/2704955/all

    ataupun

    http://www.reddit.com/r/afinil/

    ataupun

    http://en.wikipedia.org/wiki/Modafinil



    Inilah youtube link testimoni dan review video:

    https://www.youtube.com/watch?v=O38u7FoCt-4

    https://www.youtube.com/watch?v=nGSjoyoEVtU

    Jika kata ingin tahu testimoni dari warga tanah air ini, link LYN yang dtunjuk kat atas adalah satu contoh yang baik.

    Harap infomasi yang dibagi boleh membantu anda untuk memahami ubat ini secara lebih baik.

    TQ
  5. azlann2k
    28-06-2014 12:01 PM
    azlann2k
    Seller x reply mgkin sbb dia coti buat sementara waktu..bln posa
    Setan kena ikat.....hehehehee.....ko pegi 1st page seller n ko klik page Facebook nnt
    ko taulaaa dia ada update KT situ.....
  6. Azmi^_^Penang
    28-02-2014 09:33 AM
    Azmi^_^Penang
    PM inbox bro penuh so saya PM kat sini ajelah

    Saya jual movie latest tu dari tahun 2000 ~ 2014 filem campur campur iaitu:

    filem melayu
    Filem china/hong kong(ada subtitle)
    Filem english(ada subtitle)
    filem thailand (ada subtitle)
    filem korea & japan(ada subtitle)

    Harga di bawah termasuk hard-disk 2.5' termasuk casing usb port speed 3.0 ,so boleh terus jadi external harddrive plug & play
    250 movies >>340
    400 movies >>450
    600 movies >>495
    800 movies >>600 free penghantaran
    Remark: Kos hard-disk adalah berdasarkan saiz jumlah movie/filem tersebut

    Bagi alamat email supaya saya boleh bagi senarai tajuk filem-filem tu


    Files movies semua dalam bentuk format .avi, format .flv, format .mkv

    Segala urusan delivery adalah melalui sistem pos
    Penghantaran pos adalah guna Poslaju
    Penghantaran Semenanjung malaysia caj RM5, Sabah/Sarawak caj RM10

    Segala Poslaju tracking Number saya akan paparkan pada 1st page thread termasuk tarikh.

    Ini no contact saya 016- 82 80 434
  7. Amalina91
    26-10-2013 03:55 PM
    Amalina91
    xleh nak rply pm... huhu
  8. syakirin
    08-10-2013 10:50 AM
    syakirin
    bro clear sikit inbox bro...nak PM bro tak boleh ni..hehe
  9. lilian7917
    11-09-2013 02:03 PM
    lilian7917
    Hi there, please check this out, no investment require, I earned USD50 within 20 mins, try it to believe it yourself, http://bit.ly/183ICR3, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304,
  10. SVR-Marketing
    06-08-2013 12:58 PM
    SVR-Marketing
    ok, sy mau item 1,2 dan 3. bila last buka kedai? bila paling awal buka lepas raya?[/QUOTE]



    Esok bukak lagi..Hari Isnin minggu depan dah bukak, tapi saya dari esok sampai Selasa saya cuti..

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 04:59 PM
  • Join Date: 14-12-2010
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Post Thanks / Like

22-08-2017
09:59 AM - asdi clicked Likes for this post: Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton! by satanicmantra
Echelon Conspiracy...
09:34 AM - asdi clicked Likes for this post: Di Baling, Zahid korek semula peristiwa Memali by ResellerMaxis
terigt doa allahyarham...
25-07-2017
03:44 PM - asdi clicked Likes for this post: Senarai Penyelewengan, Salahtadbir dan Salahlaku di Zaman Dr Mahathir by ResellerMaxis
rasa2 zaman tun banyak...
CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.