Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



adiwira adiwira is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 19
  1. ROZIDAH
    05-09-2015 06:29 AM
    ROZIDAH
    Nak BERNIAGA sekarang..orang semua nak berjimat.. Nak main FOREX sekarang...nilai matawang dah jatuh..
    Nak join MLM sekarang...susah nak cari orang
    Nak MENYIMPAN sekarang...kena bijak melabur..
    Nak main saham pulak takut rugi.. sebab kurang ilmu saham...jangan risau sbb kami ada Professional Market Trader..risiko terkawal. Nak belajar ilmu saham atau nak Trader kita monitor saham anda..
    Join kami.. PERCUMA.. Konsultasi seumur hidup..
    Pilihan ditangan anda.
    Nak INFO atau start SAHAM..call/ pm/sms/ whatsapp :

    Rozie: +60173917050
  2. adiwira
    17-11-2013 02:37 PM
    adiwira
    sy ni jarang perasan visitor mesej ni.. sori yer.. tak mahir sangat pasal CG..


    balance transfer ni senang je... cari bank yg ada kemudahan pindahan baki 0% 6 bulan dan lain2 tempoh.. oustanding dari cc 1 akan ditransfer ke cc2 yg 0% interet dan free charge.. kan??? boleh buat yg tu dulu.. sblum step ke dua.. delay balance transfer 0% 6 bulan + 6 bulan lagi (tu pun bergantung pada promosi bank2 terbabit)
  3. siputeh
    04-11-2013 10:41 PM
    siputeh
    Bro adiwira, sy terer pakai 2 CC. Minta ajar ilmu BT pulop... he he..
  4. azanney
  5. lilian7917
    10-09-2013 10:51 AM
    lilian7917
    Hi there, check this out, try it to believe it, i earned USD50 within 20mins, without any investment, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304
  6. adiwira
    30-07-2013 05:43 PM
    adiwira
    nak kena cari balik email tu.. lambat kut.. banyak email facebook.. nak kena scan n delete dulu.. jebatkun
  7. jebatkun
    17-07-2013 01:54 AM
    jebatkun
    salam bro.bley tlng emel x emel yg ikeda punya...ada post dlm thread tp xda sapa layan.hahaha emel saya..[email protected]
  8. siputeh
    28-06-2013 04:17 PM
    siputeh
    bro nyer PM da pnuh. just to say tqqqq... all ur advised: noted bos. esp... tang payment. capital letter tuh hikhik...
  9. siputeh
    25-05-2013 08:52 AM
    siputeh
    bro adiwira, saya ada PM bro. harap respon tqqq...
  10. siputeh
    25-05-2013 08:01 AM
    siputeh
    tq bro adiwira kasik link CC

About Me

  • Signature
    jangan takut miskin karena sedekah dan jangan takut sedekah kerana miskin! Kaya memang penting, tapi sedekah jauh lebih penting dari kaya. Jangan pernah menunggu kaya baru bersedekah, tapi bersedekahlah maka Anda akan bertambah kaya. Sedekah membawa Berkah!!

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 04-08-2017 03:22 PM
  • Join Date: 17-02-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Post Thanks / Like

No results to show...
CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.