Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



spellbinder spellbinder is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 26
  1. Maddie
    13-06-2014 12:29 PM
    Maddie
    Hi,

    Saya jumpa mesej awak kat cari gold forum. Masih cari tempat untuk anak?

    Kalau cari taska atau tadika yang baik di Damansara Perdana, boleh cuba Little Bee

    www.kinderbee119.com
  2. Farid Aswan
    01-06-2014 02:10 AM
    Farid Aswan
    Salam tuan..saya berminat nak jadi agen MBSB dan KF yang tuan cakp tu.apa ya terma dan syaratnya?
  3. MR SHUK
    13-05-2014 05:37 PM
    MR SHUK
    nak pasang sekali boleh,.. nanti kalau u berminat col saya ok.. 0173244145 / 0172858116
  4. MR SHUK
    08-05-2014 04:52 PM
    MR SHUK
    kalau still berminat dengan disc beyond astro boleh col 0172858116 / 0173244145 harga rm55/set. complete set. cod area shah alam Selangor,.. kalau luar kawasan kena caj courier charges ye.. tq... col /sms for info
  5. IFX_Muazam Marican
    07-02-2014 11:49 AM
    IFX_Muazam Marican
    salam tuan, tuan boleh contact saya di sini...0145225996 untuk keterangan lanjut
  6. tomie
    22-08-2013 12:08 PM
    tomie
    maccih masta...torbaik!!
  7. tomie
    22-08-2013 11:15 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  8. Orga
    07-06-2013 08:46 AM
    Orga
    Pernah dgr flashlube? pe pendapat bro
  9. Orga
    07-06-2013 07:54 AM
    Orga
    Apa lagi tips yg boleh ko bg kat aku nih..yg baru pakai ngv nih???
  10. Orga
    07-06-2013 07:52 AM
    Orga
    Lagi satu..betul ke casing kat enjin kena bukak? ada org ckp takut panas.casing yg kita buh minyak hitam tuh

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 07-08-2017 04:01 PM
  • Join Date: 02-02-2011
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 11

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 06:45 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you