Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,193
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,788
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,501
More...

akiyamasan akiyamasan is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. tomie
    22-08-2013 01:01 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  2. geesya
    20-03-2011 08:45 AM
    geesya
    bagus2 byk ilmu berguna dalam cg..anyway kalau saudara nak reply kena klik kat nama penghantar .. kalau tidak msage masuk bakul sendiri
  3. akiyamasan
    16-03-2011 07:41 PM
    akiyamasan
    Hehe..salam & geesya Light..

    thanks sebab jadi visitor pertama msg kat sini..Anyway dah bertahun-tahun aku jadi silent reader kat CG ni..sekarang jer baru join..
  4. geesya
    13-03-2011 10:11 PM
    geesya
    usha profile geesya ekk.salam kenal
  5. Light
    13-03-2011 12:00 AM
    Light
    akiyama-san ..
    mantap .. liar game...
    kim slm kat awek yg lurus tu...

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 02:20 PM
  • Join Date: 10-03-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Post Thanks / Like

31-03-2017
10:03 PM - putra1234 clicked Likes for this post: pendapat anda :PM dan TPM boneka..boleh berlaku atau tidak?? by akiyamasan
Pada pendapat aku agak...
07:56 PM - miehensem clicked Likes for this post: pendapat anda :PM dan TPM boneka..boleh berlaku atau tidak?? by akiyamasan
Pada pendapat aku agak...
29-03-2017
04:10 PM - akiyamasan clicked Likes for this post: Jpj yg minta rasuah seperti anjing kurap yang menjelir lidah dijalanan by underscore
BAGAI ANJING KURAP YANG...

All times are GMT +8. The time now is 06:34 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you