Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,806
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,660
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,655
More...

zaralove zaralove is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 22
  1. beto
    28-12-2013 04:51 PM
    beto
    add wechat beto_suharto
  2. shah_ae
    11-11-2013 09:46 PM
    shah_ae
    waalaikumsalam... byr 100 bos...
  3. zack_cool
    21-02-2013 07:57 AM
    zack_cool
    Salam tuan, nati bagia alamt tuan kat cini..simkad sy kena block la pulak...huhuhu
  4. Saya mahu tahu
    29-08-2012 11:17 AM
    Saya mahu tahu
    Kita ni usahakan sesuatu dengan penuh keyakinan & cara yang berkesan bro..
    Bukan kita harap kan sesuatu tu berjaya dengan andaian itu ini saja...nanti outcome hasil pun tak de apa2...

    Saya dah buat dokumen payslip karbonize + kwsp 2012(Jan-Ogos) + 3 bulan bank statement ni dah kepada banyak orang dah...banyak yang dah dapat manafaat dari servis kerja saya ni...

    Kalau berminat sms saya 0 1 4 - 7 0 6 8 7 2 5
  5. zack2terer
    13-07-2012 09:40 PM
    zack2terer
    EZiBreathe : Terbukti Melegakan Resdung! Formulasi Homeopati. Ada Kelulusan KKM


    Terbukti secara saintifik melegakan gejala Alergi Rinitis dan Resdung seperti kekerapan bersin, selesema berpanjangan, hidung tersumbat, gatal hidung, mata, telinga dan tekak, batuk, banyak kahak serta mencegah komplikasi Asma.


    > Bertindak Cepat, Selamat dan Berkesan.

    > Tiada kesan sampingan.

    > Tidak mengandungi dadah.

    > Tidak menyebabkan mengantuk.

    > Formula semulajadi, dihasilkan daripada garam galian Homeopati, tidak membebankan buah pinggang dan selamat diambil berterusan. Ujian makmal menunjukkan EZiBreathe tidak mengandungi sebarang toxin atau logam berat yang boleh merbahayakan tubuh manusia.

    > Mengandungi 60 tablets(60gm).

    > KKM : MAL 07081640TC

    > Siap Dengan Pelekat Hologram Original Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan

    > Brand New + Sealed + Safety Lock Cap





    HARGA JUALAN :

    1 BOTOL RM 30
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8


    2 BOTOL RM 55
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8


    3 BOTOL RM 80
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8


    5 BOTOL RM 125
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8



    Hubungi :

    SMS Zaffril 012 651 62 89



    Akaun Bank :

    Zaffril Ridzuar Zulkipli

    Maybank : 1621 88 34 0110

    Cimb : 1435 000 824 1528

    Selepas bank in tolong SMS 012 651 6289 : nama penuh, alamat penuh, kuantiti ezibreathe, jumlah bayaran, no. rujukan & bank mana


    Maklumat Lanjut Di Thread Ini
  6. zaralove
    29-11-2011 11:48 PM
    zaralove
    nak beli puyuh erk? erm, nanti saya tanya partner kot dia nak turun sana dalam masa terdekat ni. company ada lory. leh tumpang untuk hantar. sebab kalu nak hantar 50 ekor je, kos juga tu..
  7. imlive33
    29-11-2011 08:38 PM
    imlive33
    nak beli sikit2 takleh ke? nak test market dulu...klu ok..leh try jual kat sini. saya duk Port Dickson. cth klu saya try dulu 10 bungkus...tapi cmner pulak nak anta...tak rosak ke nanti?
    susah jugak kan?
  8. firdausah
    18-10-2011 11:02 AM
    firdausah
    sorry bro..aku xkesah sbnrnya nk kongsi ngn ko tp membe aku plak tiba2 ckp nk guna half, malu aku ngn ko..klu die bgtau awl2 sblm aku tanye ko xpe, ni die bru je bgtau smlm..sorry sgt2
  9. klon8504
    02-08-2011 11:07 AM
    klon8504
    salam.. untuk jawatan engineer kat seagate tkde ke?. lepasan electrical pengalaman keje 1 tahun 1/2 kalu ada leh bagi thu ek.. roger. roger.
  10. odgrujahad
    24-07-2011 05:13 PM
    odgrujahad
    salam...sis,vacancy untuk engineer @ safety officer ada x?

About Me

  • Signature
    RM 10 shj Simkad ONEXOX boleh tahan sehingga 28 Bulan! Dealer Sangat diperlukan Klik Sini atau watsapp 01120882979

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 18-05-2017 09:51 AM
  • Join Date: 27-08-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 13

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 12:15 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you