Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,806
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,660
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,655
More...

dausbiz dausbiz is offline

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 57
  1. dausbiz
    Yesterday 07:50 PM
    dausbiz
  2. ciksue01
    Yesterday 03:56 PM
    ciksue01
    daus..jom lepak2 minum, hang penang kan, kat mana
  3. dausbiz
    24-05-2017 04:06 PM
    dausbiz
  4. webnewbie
    24-05-2017 08:28 AM
    webnewbie
    Diterima tuan terima kasih
  5. wheriz
    23-05-2017 08:48 PM
    wheriz
    boleh aja, terima kasih kembali kerana sudi berkawan dgn saya
  6. dausbiz
    23-05-2017 03:47 PM
    dausbiz
  7. keteputeh
    23-05-2017 02:49 PM
    keteputeh
    dah accept permintaan abam daus...terima kasih kerana add
  8. dausbiz
    23-05-2017 11:55 AM
    dausbiz
  9. dausbiz
    23-05-2017 11:35 AM
    dausbiz


    Salam Semua,

    Nama Saya Firdaus Lelaki

    dan saya adalah owner www.rahsiafirdaus.com

    Saya adalah pekerja Gomen Gred Rendah dan juga pemilik web www.rahsiafirdaus.com

    Saya suka berkawan dengan sesiapa sahaja terutama yang suka bisnes tak kira lelaki atau wanita

    juga tak kira bangsa semua ok on

    Saya amat sukakan biz online

    Pada permulaannya saya mula dengan blog Percuma

    Sekarang saya ada domain name sendiri

    www.rahsiafirdaus.com

    Pada sesiapa nak kawan ngan saya

    mai whatsapp saja 016-4650338

    apa sahaja bab biz ke bab online ka bab agama ka semua on

    Saya tak suka bermusuh dengan orang

    Peace No War

    Islam Agamaku

    Tiada Tuhan Melainkan Allah

    Takbir!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Allahuakhbar
  10. dausbiz
    19-05-2017 08:59 AM
    dausbiz


    Salam semua

    Saya di Carigold bukan nak bermusuh atau nak buat jahat pada sesiapa

    Cuma ada sesetengah orang benci kat saya sebab buka thread dengan topik saya.

    Kalau benci sebaiknya baca tak payah komen apa apa

    Niat saya di Carigold

    Untuk buat kawan dengan warga Carigold

    Untuk buat bisnes sebab saya suka Carigold bab promosi

    Untuk bantu orang bukan hanya dari segi seks
    juga bantu orang dapat duit lebih atau jana income tambahan

    Tidak sesekali saya datang ke Carigold untuk bermusuh dengan mana mana warga carigold atau mod disini

About Me

  • Signature
    Dapatkan Info PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS Sebenar Lelaki Wanita Terbaik Malaysia
    dan Dapatkan RAHSIA Komisyen Lebih RM1,000 ke Akaun Bank Anda
    di
    www.rahsiafirdaus.com

    Sebarang Pertanyaan Hubungi Firdaus 016-4650338

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 08:38 PM
  • Join Date: 27-04-2015
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 95

Post Thanks / Like

25-05-2017
11:39 AM - pecot85 clicked Likes for this post: Seriously.... Audition in KL, Malaysia - JAV company is set to recruit potential male by dausbiz
Harap ubat kuat je...
09:02 AM - tokmudin clicked Likes for this post: Seriously.... Audition in KL, Malaysia - JAV company is set to recruit potential male by dausbiz
Harap ubat kuat je...
08:38 AM - tokmudin clicked Likes for this post: -= Hidden Content =- by dausbiz
08:38 AM - tokmudin clicked Likes for this post: -= Hidden Content =- by dausbiz
24-05-2017
11:05 PM - pecot85 clicked Likes for this post: KES BULI MRSM :10 pelajar MRSM Parit ditamatkan pengajian by dausbiz
Lani budak budak makin...
23-05-2017
12:25 PM - pecot85 clicked Likes for this post: Lelaki Mahu Bunuh Isteri Untuk Bersama Kekasih by dausbiz
Dalam hidup nie ...
12:18 PM - pecot85 clicked Likes for this post: Buat Ayat PERCUMA untuk menarik minat orang ke Web anda !!!!!!!!!! by dausbiz
Bagi saya kriteria utama...
11:43 AM - pecot85 clicked Likes for this post: 4 tahun beroperasi, House of Cats akhirnya tutup akibat sihir by dausbiz
Allah Maha Besar Maha...
11:31 AM - pecot85 clicked Likes for this post: Lelaki Mahu Bunuh Isteri Untuk Bersama Kekasih by dausbiz
la cerai saja la bini...
11:27 AM - wheriz clicked Likes for this post: Ketua Mafia ditembak mati di Itali by dausbiz
nie geng GodFather nie ...
22-05-2017
08:48 PM - pecot85 clicked Likes for this post: (video baby ara)dah kemas bilik abg janji nk bagi iphone7 by dausbiz
tak baik dera isteri.. ...
08:46 PM - pecot85 clicked Likes for this post: (video baby ara)dah kemas bilik abg janji nk bagi iphone7 by dausbiz
dapat bini camnie tak...
07:46 PM - pecot85 clicked Likes for this post: pengalaman kerja jauh dari rumah by dausbiz
Saya pernah keja jauh...
21-05-2017
05:53 PM - hj_maikel clicked Likes for this post: Anugerah Pekerja Cemerlang (APC) kadang tak adil yang tak buat keje pun dapat by dausbiz
daus dah brp lama...
20-05-2017
10:46 AM - pecot85 clicked Likes for this post: Aktivis mahu Zakir Naik ditangkap dan diusir by dausbiz
Apa hal la dok mengamuk...
10:29 AM - pecot85 clicked Likes for this post: CUEPACS cadang kerajaan tingkat gaji penjawat awam by dausbiz
Sudah2lah naik gajinya,...
10:28 AM - pecot85 clicked Likes for this post: CUEPACS cadang kerajaan tingkat gaji penjawat awam by dausbiz
Moga naik dan ubah la...
19-05-2017
11:49 PM - Faizudin clicked Likes for this post: Benarkah Bumi Ini Rata? by dausbiz
FE dipandang dari bulan...
12:31 PM - eday84 clicked Likes for this post: Doa melangsaikan hutang walaupun sebesar bukit tsabir. by dausbiz
Allahuakhbar Ya Allah...
18-05-2017
10:44 PM - abang gendut clicked Likes for this post: Akibat terkena santau - Jin sihir @ hasad dengki manusia by dausbiz
dalam dunia susah nak...

All times are GMT +8. The time now is 12:15 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you