Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



iamloco iamloco is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 33
  1. krusader
    13-02-2012 12:23 PM
    krusader
    B]Salam, rentetan dari thread yg aku bukak ni...[/B]

    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=301935

    ramai yg banyak bertanya ingin mengetahui lebih lanjut dan ingin membeli pil ni, tp susah nk dapat... aritu aku ade gak survey kedai2 shen sei sekitar tmpt aku tggl, nsib bek jmpa la pil ni,

    ade mmbr2 CG cadangkan aku tolong belikan bg yg susah nk dapat pil ni dan setelah difikirkan atas niat nk bantu rakan2 CG yg mencari produk ni, aku pun terpanggil la utk menolong rakan2 CG....

    arga sebenar produk ni di kedai shen sei adalah rm25.90...
    jd, klo spe yg nk suh aku belikan boleh, jnji adela duit minyak dgn duit pos jd la, yg lain kira pahala aku tolong korang je.. amcam...

    setelah berbincang dengan bro aduka01, beliau bersetuju klo sesiapa yg nk dapatkan pil ni boleh contact antara kami berdua... arga siap pos yg kami tetapkan adalah spt berikut...

    1 kotak (50 biji pil) = rm35
    2 kotak (100 biji pil) = rm65
    3 kotak (150 biji pil) = rm90

    amcm ok x?
    klo berminat boleh beli melalui aku ataupun bro aduka01..

    ni no akaun bank aku Maybank (154026447766) no tel 012-9066117, sblm bankin msg aku dahulu, niat aku nk tolong mmbr2 CG yg susah nk dapatkan pil ni...lepas duit minyak ngan pos okla.. xde untung pun...

    dan utk makluman, stok adalah terhad..

    bg yg nak beli tu, utk percubaan aku cadangkan korang try 3 kotak dulu.. pastu tgk perbezaan... sebarang maklumat lain korang bleh rujuk kt thread ni


    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=301935

    sekian, wslm...
  2. superb_arul
    24-01-2012 02:08 AM
    superb_arul
    bro..dah dapat jual voucher x?kalo dah jual tau x mana2 org or kedai yg nak beli..urgent nih
  3. geesya
    24-08-2011 12:08 PM
    geesya
    kat masjid jamed alor gajah
  4. geesya
    24-08-2011 10:43 AM
    geesya
    baru ini pi alor gajah berbuka kat masjid apa tah nama tu
  5. geesya
    24-08-2011 09:48 AM
    geesya
    sya selalu pi kat b.ber uang umah sepupu kat situ
  6. geesya
    24-08-2011 09:36 AM
    geesya
    org melaka ekk..sya selalu gak pi sana.. raya ni kat k.lipis pahang
  7. geesya
    24-08-2011 09:23 AM
    geesya
    raya mana nnti
  8. geesya
    24-08-2011 09:14 AM
    geesya
  9. the best seller
  10. AzMiLLioNaiRe
    29-01-2011 08:00 AM
    AzMiLLioNaiRe
    hehe berminat VGMC?? sms now ke 0133113930

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 07:57 PM
  • Join Date: 16-12-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 19

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 07:57 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you