Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors




zkry zkry is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 49
  1. burungsayur
    25-09-2014 07:02 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with manyothers brokers.
    If you join us you will get:
    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade
    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1013
  2. sharhimi
  3. arif_tarabas
    04-05-2013 02:56 AM
    arif_tarabas
    boleh hubungi saya segera 0179247868 sebab stock dah limited mcm pisang panas (broadband guna sampai meletup)
  4. azanney
    19-04-2013 08:56 AM
    azanney
    ok tuan, dah clear inbox
  5. Luqmanul Hakim
    19-03-2013 10:51 AM
    Luqmanul Hakim
    Happy Birthday Tuan Masta zkry...
  6. azanney
  7. exofx
    19-03-2013 01:22 AM
    exofx
  8. zkry
    20-03-2012 10:07 PM
    zkry
    thanx bro...
  9. azanney
  10. krusader
    13-02-2012 12:31 PM
    krusader
    Salam, rentetan dari thread yg aku bukak ni...

    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=301935

    ramai yg banyak bertanya ingin mengetahui lebih lanjut dan ingin membeli pil ni, tp susah nk dapat... aritu aku ade gak survey kedai2 shen sei sekitar tmpt aku tggl, nsib bek jmpa la pil ni,

    ade mmbr2 CG cadangkan aku tolong belikan bg yg susah nk dapat pil ni dan setelah difikirkan atas niat nk bantu rakan2 CG yg mencari produk ni, aku pun terpanggil la utk menolong rakan2 CG....

    arga sebenar produk ni di kedai shen sei adalah rm25.90...
    jd, klo spe yg nk suh aku belikan boleh, jnji adela duit minyak dgn duit pos jd la, yg lain kira pahala aku tolong korang je.. amcam...

    setelah berbincang dengan bro aduka01, beliau bersetuju klo sesiapa yg nk dapatkan pil ni boleh contact antara kami berdua... arga siap pos yg kami tetapkan adalah spt berikut...

    1 kotak (50 biji pil) = rm35
    2 kotak (100 biji pil) = rm65
    3 kotak (150 biji pil) = rm90

    amcm ok x?
    klo berminat boleh beli melalui aku ataupun bro aduka01..

    ni no akaun bank aku Maybank (154026447766) no tel 012-9066117, sblm bankin msg aku dahulu, niat aku nk tolong mmbr2 CG yg susah nk dapatkan pil ni...lepas duit minyak ngan pos okla.. xde untung pun...

    dan utk makluman, stok adalah terhad..

    bg yg nak beli tu, utk percubaan aku cadangkan korang try 3 kotak dulu.. pastu tgk perbezaan... sebarang maklumat lain korang bleh rujuk kt thread ni


    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=301935

    sekian, wslm...

About Me

  • About zkry
    Handphone No. (Last 5 Digit)
    07797
  • Signature
    Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Join Date: 12-05-2007
  • Referrals: 2

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 10:32 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you