Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,920
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,456
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,921
More...

kecikhebat kecikhebat is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. 9W2FZS
  2. maniac
    17-04-2014 09:39 PM
    maniac
    leh tahu detail internet murah 2
  3. epalmuda
    20-01-2014 01:22 PM
    epalmuda
    Sekiranya berminat, sila isi detail di bawah:

    Nama:
    IC:
    emelU Untuk FB:
    Nama FB :
    jantina:


    Kalau encik/cik dah send detail, saya akan berikan test.

    TQ sekali lagi
  4. epalmuda
    20-01-2014 01:21 PM
    epalmuda
    TQ sebab minat untuk jadi team subtitle BM,

    Saya memang dah lama nak buat projek ni tapi ada kekangan masa.
    Jadi sekarang baru ada kesempatan. Ada beberapa sebab saya nak bangunkan projek ni, antaranya:

    1) Projek ni rasanya belum lagi dibuat oleh mana-mana subtitle creator di malaysia. yang pernah saya lihat adalah
    subtitle movie. So, subtitle untuk cerita korea/ jepun belum ada lagi. Bermakna tak ada/kurang saingan!!

    2) Of Course sebab duit. Bukannya tak ikhlas, tapi setiap penat lelah, mestilah nakkan pulangan. Dari sumber ni digunakan untuk membayar gaji team.
    Ada 3 sumber yang boleh diperoleh. i) Adsense ii) Link setiap kali download iii) donation (kalau ada sumber lain, boleh dibincangkan kelak) Anda beruntung sebab kebanyakkan yang buat subtitle free saja. Sebab diorang minat


    p/s: harap jangan tanya pasal gaji dahulu sebab projek ni perlu dijalankan selama 3 bulan (90 hari). Sudah pasti pulangan yang diperoleh akan dibahagikan sama rata sebab we are the team.
  5. plamsat
    16-10-2013 07:17 PM
    plamsat
    c line astro sd full channel bulanan rm20
    test line C: ad.dyndns.tv 33000 test2 test
    klik http://plamsat.webs.com/astro.htm
  6. dr_alban
    01-04-2013 08:27 AM
    dr_alban
    baru lepas hujan ke? biasa mmg cmtuh.
  7. Rozario
    17-02-2013 04:29 PM
    Rozario
    Salam bro..
    tgk komen bro..so nak tanya sket..
    bro tau tak camna cara nak check sama ada wifi kiter ada org lain guna..
    leh bagi tutorial sket?
    tq
  8. epozer
    02-11-2012 10:58 AM
    epozer
    sabar tuan....heli dah masuk sabah dah tu...xlama lagi sama la ke sandakan...huhuhu
  9. maryann
    21-07-2012 06:40 AM
    maryann
    Hello,
    My name is Maryann,I saw your profile/comments today and i became interested in you,please i will also like to know you more,if you do not mind please kindly contact me via my private email address, i will then send you my pictures and also tell you all about me.Please my dear be honest to me so that i will introduce myself very well to you,Here is my email address([email protected]).
    I believe we can move from here,please i am waiting for your warm response via my email address above.
    Always remember that age,color or distance does not matter in relationship rather love and understanding.
    Love from,
    Maryann.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 30-10-2016 03:24 PM
  • Join Date: 06-05-2012
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 10:54 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you