Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,503
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,264
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,948
More...

ezeynet ezeynet is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
  1. tomie
    21-08-2013 11:24 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  2. Fakhree
    30-07-2013 07:32 AM
    Fakhree
    Salam.. Tau x klinik mn snang dpt mc area SK.
  3. halhas
    05-07-2013 08:39 AM
    halhas
    assalam..

    sy dh pm, check pm yer..
  4. dr_bun
    10-06-2013 02:36 PM
    dr_bun
    salam,
    cod bukit mahkota boleh ke..
    kalau datang umah tunjuk ajar itu lebih bagus..

    boleh boleh install di bukit mahkota, call/sms/whatsapp saya 0122808234, mlm ni boleh kot ke bukit mahkota
  5. Lipanbara.com
    17-04-2013 09:49 PM
    Lipanbara.com
    siap mung nate ... aku cari mu
  6. RuthlessFairy
    12-02-2013 08:27 PM
    RuthlessFairy
    abam ngongak kenapa tukar avatar?

    dah tak cam dah..
    tak best la..
  7. azizan35
    11-02-2013 02:54 PM
    azizan35
    salam , saya azizan35 ..dari kajang . saya ada sedikit maklumat mengenai pompuan penipu jual handset norazlinda bt abu othman yg banyak menipu orang .. kalau bleh saya nak dapatkan no telefon sesiapa yg telah tertipu seperti saya ...

    terima kasih
    azizan35
    0192088012
    (mengsa tertipu jugak)
  8. azizan35
    11-02-2013 02:53 PM
    azizan35
    salam , saya azizan35 ..dari kajang . saya ada sedikit maklumat mengenai pompuan penipu jual dandset norazlinda bt abu othman yg banyak menipu orang .. kalau bleh saya nak dapatkan no telefon sesiapa yg telah tertipu seperti saya ...
    azizan35
    0192088012
    (mengsa tertipu jugak)
  9. afifdaud
    21-06-2012 12:00 PM
    afifdaud
    uik apsal kena banned?
  10. kamalrul
    18-04-2012 12:44 PM
    kamalrul
    pm penuh bro..

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-01-2016 03:08 PM
  • Join Date: 11-03-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to ezeynet Using...
This Page
http://carigold.com/portal/forums/member.php?u=50995

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 12:52 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you