Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

kenyataan perasaan: terberbeze dr org lain???

Posted 08-10-2008 at 02:18 PM by iNsPiRoN_69

aku baru perasan ade blog kat cg nih.. aku mmg rajin tulis blog kat frentr aku.. ni yg terbaru.. hehehehehe.. nnt kalo aku tulis lagi,, aku edit paste kat sini la.. tapi,,, aku rase jarang org bace blog2 nih.. yg bace pun best2 fewn aku jerk.. tapi tak kisah la kalo org lain nk bace,, huhuhuhu...

hari2 otak aku ni ske membezekan antare diri aku ngan org lain.. macam2 aku bezekan,, dari luaran, dalaman, kehidupan, fizikal, mental, rohani, jasmani,,
sebenarnyer,,, aku sedey gak,,...
iNsPiRoN_69's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 1157 Comments 2 iNsPiRoN_69 is offline
Old

Jiwang sesekali hahaaa...

Posted 07-10-2008 at 06:46 PM by BizClub
Updated 08-02-2017 at 07:39 PM by BizClub

ada blog lak sini...cayalah cg...

Saat ini aku masih lagi melayan 'dunia maya' yang penuh dengan warna warni kisah hidup...
Teman di dunia maya yang pelbagai ragam dan pelbagai cerita....
Tergelak aku bila menatap coretan demi coretan yang ada di situ....
....rupa-rupanya banyak yang terpapar keindahan dan kedukaan mereka....
Begitulah lumrah kehidupan....

Melayari dunia maya hanyalah untuk mengisi ruang waktuku...
adakalanya memerlukan
...
BizClub's Avatar
Super Active
Posted in Uncategorized
Views 175 Comments 16 BizClub is offline
Old

kisah duit raya..

Posted 06-10-2008 at 09:49 PM by haQ (Duit Raya & Koyak Poket)

Salam Aidilfitri,

Selesai sudah hari raya yang agak panjang di Malaysia dan hari ini juga merupakan hari raya ke enam pada tahun ini.

Macam mana dengan poket anda? Duit raya banyak yang keluar atau banyak yang masuk?

Soalan lazim kepada remaja yang baru memasuki alam pekerjaan di mana penerimaan duit raya semakin kurang dan perlu mengeluarkan wang untuk memberi duit raya..

Terpanggil untuk berkongsi secebis kisah duit raya..
Teringat...
haQ's Avatar
haQ
Administrator
Posted in Uncategorized
Views 1655 Comments 2 haQ is offline
Old

Tips & tips

Posted 06-10-2008 at 06:49 PM by fadel (No EyE dear)

Tips.....


Answer the phone by LEFT ear
Do not drink coffee TWICE a day
Do not take pills with COLD water
Do not have HUGE meals after 5pm
Reduce the amount of TEA you consume
Reduce the amount of OILY food you consume
Drink more WATER in the morning, less at night
Keep your distance from hand phone CHARGERS
Do not use headphones/earphone for LONG period of time
Best sleeping time is from 10pm at night to 6am...
fadel's Avatar
Active Plus
Posted in Uncategorized
Views 2935 Comments 7 fadel is offline
Old

TEKNIK penipuan Antarabangsa...

Posted 06-10-2008 at 05:14 PM by Sureduit

Salam semua..

Nie aku nak cerita satu TEKNIK yg mana masih fresh lagi yg mana aku nyaris2 nak kena kencing...

aku harap kengkawan semua pandai2lah ambik ikhtibar dari kes aku nie...

~ TEKNIK penipuan Antarabangsa ~
Sureduit's Avatar
Super Active
Posted in Uncategorized
Views 1806 Comments 0 Sureduit is offline

All times are GMT +8. The time now is 09:59 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you