Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!




Rating: 3 votes, 5.00 average.

pil untuk menaikan saiz payudara

Posted 26-12-2008 at 12:54 AM by underscore

B2UP mengeluarkan Bust Up Gum iaitu pil untuk membuat payudara wanita lebih besar dan padat.

Dengan cara mengunyah sebanyak 3-4 kali dalam sehari, Bust Up Gum dapat meningkatkan ukuran payu dara wanita hingga 80% dari saiz asal
serta
dapat meningkatkan aliran darah,
mengurangi stres,
awet muda dan
melancarkan kitaran haid.



Berdasarkan maklumat, antara bahan yang digunakan adalah tanaman yang bernama Pueraria mirifica (Kwao Krua) yang dapat dijumpai di Thailand dan Burma.

Tanaman ini memang sudah lama digunakan sebagai ubatan tradisional dan dengan kandungan " phytoestrogens" di dalamnya berguna untuk peningkatan hormon estrogen (hormone oestrogen).

Sebotol Bust Up Gum yang berisi 60 biji kapsul dijual dengan harga US$ 29.95.
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 12781 Comments 12
Total Comments 12

Comments

  1. Old Comment
    KrisSMerah's Avatar
    Salam. any testi.

    Cari rakan CG yg boleh test produk dan kasi testi sekali. Baru boleh tau produk bagus ke x
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 28-12-2008 at 10:18 AM by KrisSMerah KrisSMerah is offline
  2. Old Comment
    naimexe's Avatar
    halal ker?
    kalo halal nak bli kasi kat future wife ako~
    seriously.


    tak pasti, sebab bukan produk orang Islam
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 29-12-2008 at 10:43 PM by naimexe naimexe is offline
    Updated 01-01-2009 at 03:00 PM by underscore
  3. Old Comment
    gengjawa's Avatar
    yer la.. halal ker nie? klu boleh sahkan wak pon nak beli satu
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 31-12-2008 at 02:13 PM by gengjawa gengjawa is offline
  4. Old Comment
    myzizul31's Avatar
    mana nak dapat??

    ada jual kat internet

    http://www.getbustupgum.com/index.html
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 31-12-2008 at 09:53 PM by myzizul31 myzizul31 is offline
    Updated 01-01-2009 at 03:01 PM by underscore
  5. Old Comment
    gengjawa's Avatar
    Org umah wak asik tny jer, meh kasi test dulu

    aku penah dengar orang tua2 ada cakap minum susu keldai untuk keraskan payudara.
    tapi susah juga nak dpt keldai kalau kat Malaysia. Pastu susu keldai tue halal ke tak
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 01-01-2009 at 12:15 PM by gengjawa gengjawa is offline
    Updated 01-01-2009 at 03:05 PM by underscore
  6. Old Comment
    underscore's Avatar
    Cara2 nak besarkan Payudara

    1. Kacang panjang ditumbuk. Kemudian dilumur bersama hampasnya ke payudara sambil diramas-ramas.

    2. Minum susu keldai murni. Keldai banyak mengandung phytoestrogen.

    3. Ketika mandi gunakan sabun ekstrak/lotion lavender atau pohon teh. Ekstrak ini ternyata dapat mengaktifkan hormon estrogen.

    Atau ini cara baru yg aku dapat, paling murah, cepat dan berkesan dalam waktu yang singkat.

    Ambil 50 ekor lebah, masukkan dalam botol atau bekas kaca yang lebih besar dari payudara.
    Kemudian letakkan botol yang berisi lebah2 tersebut ke atas payudara selama 5 minit.
    Dan sila lihat kesannya selepas itu.

    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 01-01-2009 at 02:58 PM by underscore underscore is offline
  7. Old Comment
    Burdok's Avatar
    Gilerlah cara cepat tu macam best jer tapi boleh bertahan ke?..

    Serius ni aku pun ingat nak belikan untuk future wife aku..tp macam halal/x je..confius..
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 03-01-2009 at 08:55 PM by Burdok Burdok is offline
  8. Old Comment
    kacang panjang ker kacang hijau?
    rase cam kacang hijau...
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 07-01-2009 at 10:33 PM by kambingliacute kambingliacute is offline
  9. Old Comment
    fazarudin's Avatar
    kalau ko jual pil nih kat bapok, sure ko akan masyukkk...dpd diorang dok wat plastic surgery , baik makan pil ko ni bwhahahahhaha
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 14-01-2009 at 05:42 PM by fazarudin fazarudin is offline
  10. Old Comment
    huhuhu...ye ke neh...
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 16-01-2009 at 05:07 PM by allenali allenali is offline
  11. Old Comment
    eday84's Avatar
    hahah awek dlm pic tu muak puas jek..

    ermm aku rs bleh tambah lagi tips atas tu:

    suh laki hisap hari2, tapi jgn uli.. sure bertmbh
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 27-01-2009 at 02:22 AM by eday84 eday84 is offline
  12. Old Comment
    Ada ke jual dalam malaysia ? Research tadi ada keluaran di japan
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 18-11-2017 at 02:24 PM by Cabana Cabana is offline
 
Resources saved on this page: MySQL 12.50%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.