PDA

View Full Version : Handphones (wTa) Beli Handphone Secara ansuran...


fyz_2006
10-09-2009, 03:15 PM
Salam warga cg.
Saya nak tanya di mana / siapa ada menawarkan pembelian hp menggunakan kad kredit dan boleh di bayar secara ansuran bulan-bulan.... kalau ada boleh lah share kad kredit ape yg diterima dan di mana lokasi kedai tersebut. Kalau boleh yang 0% interest...

Jom Share...

buntalamus2
10-09-2009, 03:19 PM
ada ke kawan?

fyz_2006
10-09-2009, 03:20 PM
ada ke kawan?

kwn tanye lah...
kalau ada boleh share... :D

acan
10-09-2009, 03:22 PM
kat tempat aku ni ade 1 kdi aku pnah jpe wat cmni..
tp xtau la 0% ke ape..

fyz_2006
10-09-2009, 03:25 PM
kat tempat aku ni ade 1 kdi aku pnah jpe wat cmni..
tp xtau la 0% ke ape..

kat mana tu kwn...???
boleh accept kad kredit ape je ye?

acan
10-09-2009, 03:27 PM
kat mana tu kwn...???
boleh accept kad kredit ape je ye?

pahang..
mastercard kot..
kurang igt la..
sbb aku endah xendah je..

fyz_2006
10-09-2009, 03:36 PM
pahang..
mastercard kot..
kurang igt la..
sbb aku endah xendah je..

owhhh...
thanx 4 info...
igtkan kat kl/jb/melaka/n9...
dekat sikit nak p... :D

acan
10-09-2009, 03:38 PM
owhhh...
thanx 4 info...
igtkan kat kl/jb/melaka/n9...
dekat sikit nak p... :D

sama2...:)

oldskoolrocka
10-09-2009, 03:40 PM
beli kat courts jela...seng heng ke..

BOCK
10-09-2009, 03:40 PM
ko try arr pi court mammoth ke seng heng ker ....... takkan tak dapat kot

geniusneuro
10-09-2009, 03:45 PM
btul tu, try kat courts or seng heng, rasenye kat carrefour kot ade gak wat ansuran ni, pnah tgk kat flyers die la... x sure sgt la hypermrket mane tu...

satu lagi, jgn lupe ltak kat tajuk tu WTA, t org ingat ko jual hp ansuran lak..

fanlee
10-09-2009, 03:45 PM
eon credit kan ade tp x o% la

acan
10-09-2009, 03:50 PM
court die nyer harge bapak merepek..

bazsh
10-09-2009, 03:50 PM
Nak jawab tapi cam sume dah bg jawapan :p

fyz_2006
10-09-2009, 03:52 PM
beli kat courts jela...seng heng ke..

ada tap x 0%...
pastu byk pula dia punya syarat...

fyz_2006
10-09-2009, 03:55 PM
ko try arr pi court mammoth ke seng heng ker ....... takkan tak dapat kot

ada tap x 0%...
pastu byk pula dia punya syarat...
kalau time pc fair beli laptop dia swap je card terus dapat barang.... kalau boleh nak yg macam tu....
ekeke

bazsh
10-09-2009, 03:57 PM
Kat Senh Heng x buat ke?
Rasanya kalo kat Seng Heng...harga barang > RM500 dah boleh wat easy payment
Depends pada bank mana
Kalo Maybank > RM1000 baru boleh

fyz_2006
10-09-2009, 03:58 PM
btul tu, try kat courts or seng heng, rasenye kat carrefour kot ade gak wat ansuran ni, pnah tgk kat flyers die la... x sure sgt la hypermrket mane tu...

satu lagi, jgn lupe ltak kat tajuk tu WTA, t org ingat ko jual hp ansuran lak..

ekekeke...
dah edit dah...
kat tesco pun ada tap intrest dia pastu syarat2 dia lagi... adoyai...

fyz_2006
10-09-2009, 03:59 PM
eon credit kan ade tp x o% la

tula...
kalau dapat yang 0% best ckit...
pastu xyah susah2 nak isi borang....
lagi best... kat ner eh?

fyz_2006
10-09-2009, 04:00 PM
court die nyer harge bapak merepek..

tau tak po...
berbaloi baloi... ekekek

fyz_2006
10-09-2009, 04:01 PM
Kat Senh Heng x buat ke?
Rasanya kalo kat Seng Heng...harga barang > RM500 dah boleh wat easy payment
Depends pada bank mana
Kalo Maybank > RM1000 baru boleh

arytu p tengok tap nak kena sediakan mcm2 lah dokumen...
kalau dapat yg swap terus dapat brg best ckit... :D

acan
10-09-2009, 04:02 PM
snang cte ko kaw tim jela ngn memane kdi..
abes byr bru amek fon..:p

man_spaq
10-09-2009, 04:02 PM
ingatkan bro yg offer beli hp secara ansuran...:D :D :D

fyz_2006
10-09-2009, 04:03 PM
snang cte ko kaw tim jela ngn memane kdi..
abes byr bru amek fon..:p

ekeke...
tak best tu... :((

fyz_2006
10-09-2009, 04:04 PM
ingatkan bro yg offer beli hp secara ansuran...:D :D :D

ekekeke....
tajuk dah edit tu bro... :">

acan
10-09-2009, 04:05 PM
arytu p tengok tap nak kena sediakan mcm2 lah dokumen...
kalau dapat yg swap terus dapat brg best ckit... :D

kalau nk brg bes..
kne la usaha sket..

fyz_2006
10-09-2009, 04:07 PM
kalau nk brg bes..
kne la usaha sket..

ok bro...
sy sedang usha ni...
mari bantu mari bantu...

ismail_haniyeh
09-10-2009, 05:01 AM
kalau ade update la.. nak tau gak...

adar
09-10-2009, 05:15 AM
Salam warga cg.
Saya nak tanya di mana / siapa ada menawarkan pembelian hp menggunakan kad kredit dan boleh di bayar secara ansuran bulan-bulan.... kalau ada boleh lah share kad kredit ape yg diterima dan di mana lokasi kedai tersebut. Kalau boleh yang 0% interest...

Jom Share...

maybank ada. tiap2 bln dia selit promotion handphone boleh bayau ansuran guna kad kredit dia. free interest. rege standed.

acan
09-10-2009, 10:50 AM
maybank ada. tiap2 bln dia selit promotion handphone boleh bayau ansuran guna kad kredit dia. free interest. rege standed.

company credit card sendri pn ade yg wat..
slalu eklan smpi umh aku..

abangbeca
09-10-2009, 11:58 AM
kat sini pun ader gak.... www.spssystems.com
dia provide jual tepon ngan komputer...semua secara ansuran...no interest tp rege standard....TAPI JUST UNTUK STUDENT.....wakakkaka

abangbeca
09-10-2009, 12:07 PM
kat sini pun ader gak.... www.spssystems.com
dia provide jual tepon ngan komputer...semua secara ansuran...no interest tp rege standard....TAPI JUST UNTUK STUDENT.....wakakkaka

fyz_2006
18-10-2009, 11:23 PM
kat sini pun ader gak.... www.spssystems.com
dia provide jual tepon ngan komputer...semua secara ansuran...no interest tp rege standard....TAPI JUST UNTUK STUDENT.....wakakkaka

alamak br terprasanlah....
dah sambar kat hsbc... heeee

ameros
27-01-2010, 02:45 AM
boleh aku leh offer untuk beli handphone guna kad kredit(installment plan).boleh contact aku 017-3569911.area kelana jaya.jual semua original set.

jerung16
27-01-2010, 03:17 AM
giant pn ader bro..mcm gua..apa yg xde..kad kredit je yg xde..hua3
saje lawak pagi

jerung16
27-01-2010, 03:19 AM
pi la usha kat giant plentong ke..pendek kata giant yg hyper la
panjang x kata ape pun...keh3

faizk
07-06-2010, 11:18 AM
nk 0% interest ssh la cket.try ko pi cek kt carrefour subang.kt ruang luar

anak_jatiperak
07-06-2010, 11:31 AM
Salam.. ada ka??? kat mana?? area Kuala kangsar Perak x ada ka??