PDA

View Full Version : CORDYSIN (M) SDN.BHD (751596-P) (AJL931755) - www.cordysin.com


vxajee
10-08-2009, 03:23 AM
LATAR BELAKANG

 16 Tahun pengalaman dalam pengilangan produk makanan dan minumannya sendiri.

 Pembekal utama kepada beberapa pasaraya terkemuka dan lain lain syarikat.

 Telah berada di pasaran Asia Tenggara, China dan Hong Kong.

 Menubuhkan CordySin (M) Sdn. Bhd. untuk berkongsi perniagaan dengan para usahawan dan pengguna


VISI & MISI

Misi dan Visi CORDYSIN (M) SDN. BHD. amat mudah dan nyata. Melahirkan seberapa ramai usahawan berdimensi baru yang berjaya bukan dari segi kewangan malah dari segi mental dan rohani. Perkara ini bukan mudah tapi kami akan cuba merealisasikannya. Tanpa sokongan anda semua, misi ini tidak akan berjaya. Kejayaan yang di kecapi haruslah seiring dengan niat yang murni, saling bantu-membantu dalam membentuk keperibadian dan akhlak yang baik. Inilah tanggungjawab kami supaya anda akan berasa lebih dihargai bila berada di Cordysin dan lebih yakin ketika di luar.

Dalam membentuk keperibadian yang baik, pihak kami sentiasa berada disisi anda dalam menyelesaikan permasalahan yang timbul. Dari semua aspek, anda adalah tetamu kami. Oleh itu, marilah kita bersama-sama mengeratkan lagi silatulrahim antara kita agar dapat bersama-sama menuju puncak kegemilangan. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Inilah tugas dan tanggungjawab kami dalam melahirkan usahawan berdimensi baru di dalam Cordysin.

PRODUK

CordyFiber
V-Xajee Botanic
CollaWhite
Cordy Skin Soy
Cordyceps Capsule
Cordy Max
Cordy Bar D'Argano
IgG Soy DHA
Kopi CordyKing
Kopi CordyQueen
Kopi CordySin
Kopi Cordy Black
Kopi Cordy Red

HUBUNGI SAYA :- DR.AMIN ( 0136430029 )

eboss
10-08-2009, 05:39 PM
Web tak ada ke? Plan macam mana? Binary, Trinary atau unilevel :-?

Juan
12-08-2009, 01:31 AM
Cordysin ni marketing plan macam Igg SmartNaco, tradisional plan tapi e-comerce, repeate sale laju untuk produk, hanya 3 kaki boleh capai pangkat paling tinngi, income no limit, syrikat kukuh, pembekal produk kepada banyak syarikat MLM lain yang top2, kilang sendiri, pemilik syarikat dan kilang adalah sama, hanya seorang pemilik, tiada perebutan apabila sudah maju, sudah 17 tahun beroperasi, akan buka pasaran luar negara, one world 0ne brand, syarikat telus, tiada unsur2 penipuan, betul2 menjalankan perniagaan berlandaskan lunas undang2 negara dan syariah, jika berminat boleh la hibungi NO HP yg tertera diatas....

Juan
12-08-2009, 01:35 AM
Cordysin ni marketing plan macam Igg SmartNaco, tradisional plan tapi e-comerce, repeate sale laju untuk produk, hanya 3 kaki boleh capai pangkat paling tinngi, income no limit, syrikat kukuh, pembekal produk kepada banyak syarikat MLM lain yang top2, kilang sendiri, pemilik syarikat dan kilang adalah sama, hanya seorang pemilik, tiada perebutan apabila sudah maju, sudah 17 tahun beroperasi, akan buka pasaran luar negara, one world 0ne brand, syarikat telus, tiada unsur2 penipuan, betul2 menjalankan perniagaan berlandaskan lunas undang2 negara dan syariah, jika berminat boleh la hibungi NO HP yg tertera diatas....
Reply With Quote

Juan
12-08-2009, 01:49 AM
CORDYSIN (M) SDN.BHD (751596-P) (AJL931755) - www.cordysin.com
LATAR BELAKANG

 16 Tahun pengalaman dalam pengilangan produk makanan dan minumannya sendiri.

 Pembekal utama kepada beberapa pasaraya terkemuka dan lain lain syarikat.

 Telah berada di pasaran Asia Tenggara, China dan Hong Kong.

 Menubuhkan CordySin (M) Sdn. Bhd. untuk berkongsi perniagaan dengan para usahawan dan pengguna


VISI & MISI

Misi dan Visi CORDYSIN (M) SDN. BHD. amat mudah dan nyata. Melahirkan seberapa ramai usahawan berdimensi baru yang berjaya bukan dari segi kewangan malah dari segi mental dan rohani. Perkara ini bukan mudah tapi kami akan cuba merealisasikannya. Tanpa sokongan anda semua, misi ini tidak akan berjaya. Kejayaan yang di kecapi haruslah seiring dengan niat yang murni, saling bantu-membantu dalam membentuk keperibadian dan akhlak yang baik. Inilah tanggungjawab kami supaya anda akan berasa lebih dihargai bila berada di Cordysin dan lebih yakin ketika di luar.

Dalam membentuk keperibadian yang baik, pihak kami sentiasa berada disisi anda dalam menyelesaikan permasalahan yang timbul. Dari semua aspek, anda adalah tetamu kami. Oleh itu, marilah kita bersama-sama mengeratkan lagi silatulrahim antara kita agar dapat bersama-sama menuju puncak kegemilangan. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Inilah tugas dan tanggungjawab kami dalam melahirkan usahawan berdimensi baru di dalam Cordysin.

PRODUK

CordyFiber
V-Xajee Botanic
CollaWhite
Cordy Skin Soy
Cordyceps Capsule
Cordy Max
Cordy Bar D'Argano
IgG Soy DHA
Kopi CordyKing
Kopi CordyQueen
Kopi CordySin
Kopi Cordy Black
Kopi Cordy Red

HUBUNGI SAYA :- DR.AMIN ( 0136430029 )

Juan
12-08-2009, 03:07 AM
Produk v-xajee

arnabkacak
12-08-2009, 12:29 PM
detail please..

Juan
12-08-2009, 06:10 PM
detail please..

Sila sms ke 019-6430029, dr.Amin,
kami akan hubungi anda untuk keterangan lanjut..
type: CORDYSIN untuk maklumat lanjut...

Juan
12-08-2009, 06:38 PM
Default CORDYSIN (M) SDN.BHD (751596-P) (AJL931755) - www.cordysin.com
LATAR BELAKANG

 16 Tahun pengalaman dalam pengilangan produk makanan dan minumannya sendiri.

 Pembekal utama kepada beberapa pasaraya terkemuka dan lain lain syarikat.

 Telah berada di pasaran Asia Tenggara, China dan Hong Kong.

 Menubuhkan CordySin (M) Sdn. Bhd. untuk berkongsi perniagaan dengan para usahawan dan pengguna


VISI & MISI

Misi dan Visi CORDYSIN (M) SDN. BHD. amat mudah dan nyata. Melahirkan seberapa ramai usahawan berdimensi baru yang berjaya bukan dari segi kewangan malah dari segi mental dan rohani. Perkara ini bukan mudah tapi kami akan cuba merealisasikannya. Tanpa sokongan anda semua, misi ini tidak akan berjaya. Kejayaan yang di kecapi haruslah seiring dengan niat yang murni, saling bantu-membantu dalam membentuk keperibadian dan akhlak yang baik. Inilah tanggungjawab kami supaya anda akan berasa lebih dihargai bila berada di Cordysin dan lebih yakin ketika di luar.

Dalam membentuk keperibadian yang baik, pihak kami sentiasa berada disisi anda dalam menyelesaikan permasalahan yang timbul. Dari semua aspek, anda adalah tetamu kami. Oleh itu, marilah kita bersama-sama mengeratkan lagi silatulrahim antara kita agar dapat bersama-sama menuju puncak kegemilangan. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Inilah tugas dan tanggungjawab kami dalam melahirkan usahawan berdimensi baru di dalam Cordysin.

PRODUK

CordyFiber
V-Xajee Botanic
CollaWhite
Cordy Skin Soy
Cordyceps Capsule
Cordy Max
Cordy Bar D'Argano
IgG Soy DHA
Kopi CordyKing
Kopi CordyQueen
Kopi CordySin
Kopi Cordy Black
Kopi Cordy Red

HUBUNGI SAYA :- DR.AMIN ( 0136430029 )

Juan
14-08-2009, 02:06 AM
CORDYSIN (M) SDN.BHD (751596-P) (AJL931755) - www.cordysin.co.cc
Default CORDYSIN (M) SDN.BHD (751596-P) (AJL931755) - www.cordysin.com
LATAR BELAKANG

 16 Tahun pengalaman dalam pengilangan produk makanan dan minumannya sendiri.

 Pembekal utama kepada beberapa pasaraya terkemuka dan lain lain syarikat.

 Telah berada di pasaran Asia Tenggara, China dan Hong Kong.

 Menubuhkan CordySin (M) Sdn. Bhd. untuk berkongsi perniagaan dengan para usahawan dan pengguna


VISI & MISI

Misi dan Visi CORDYSIN (M) SDN. BHD. amat mudah dan nyata. Melahirkan seberapa ramai usahawan berdimensi baru yang berjaya bukan dari segi kewangan malah dari segi mental dan rohani. Perkara ini bukan mudah tapi kami akan cuba merealisasikannya. Tanpa sokongan anda semua, misi ini tidak akan berjaya. Kejayaan yang di kecapi haruslah seiring dengan niat yang murni, saling bantu-membantu dalam membentuk keperibadian dan akhlak yang baik. Inilah tanggungjawab kami supaya anda akan berasa lebih dihargai bila berada di Cordysin dan lebih yakin ketika di luar.

Dalam membentuk keperibadian yang baik, pihak kami sentiasa berada disisi anda dalam menyelesaikan permasalahan yang timbul. Dari semua aspek, anda adalah tetamu kami. Oleh itu, marilah kita bersama-sama mengeratkan lagi silatulrahim antara kita agar dapat bersama-sama menuju puncak kegemilangan. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Inilah tugas dan tanggungjawab kami dalam melahirkan usahawan berdimensi baru di dalam Cordysin.

PRODUK

CordyFiber
V-Xajee Botanic
CollaWhite
Cordy Skin Soy
Cordyceps Capsule
Cordy Max
Cordy Bar D'Argano
IgG Soy DHA
Kopi CordyKing
Kopi CordyQueen
Kopi CordySin
Kopi Cordy Black
Kopi Cordy Red

HUBUNGI SAYA :- DR.AMIN ( 0136430029 )

Juan
16-08-2009, 02:17 AM
CORDYSIN (M) SDN.BHD (751596-P) (AJL931755) - www.cordysin.com

LATAR BELAKANG

 16 Tahun pengalaman dalam pengilangan produk makanan dan minumannya sendiri.

 Pembekal utama kepada beberapa pasaraya terkemuka dan lain lain syarikat.

 Telah berada di pasaran Asia Tenggara, China dan Hong Kong.

 Menubuhkan CordySin (M) Sdn. Bhd. untuk berkongsi perniagaan dengan para usahawan dan pengguna


VISI & MISI

Misi dan Visi CORDYSIN (M) SDN. BHD. amat mudah dan nyata. Melahirkan seberapa ramai usahawan berdimensi baru yang berjaya bukan dari segi kewangan malah dari segi mental dan rohani. Perkara ini bukan mudah tapi kami akan cuba merealisasikannya. Tanpa sokongan anda semua, misi ini tidak akan berjaya. Kejayaan yang di kecapi haruslah seiring dengan niat yang murni, saling bantu-membantu dalam membentuk keperibadian dan akhlak yang baik. Inilah tanggungjawab kami supaya anda akan berasa lebih dihargai bila berada di Cordysin dan lebih yakin ketika di luar.

Dalam membentuk keperibadian yang baik, pihak kami sentiasa berada disisi anda dalam menyelesaikan permasalahan yang timbul. Dari semua aspek, anda adalah tetamu kami. Oleh itu, marilah kita bersama-sama mengeratkan lagi silatulrahim antara kita agar dapat bersama-sama menuju puncak kegemilangan. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Inilah tugas dan tanggungjawab kami dalam melahirkan usahawan berdimensi baru di dalam Cordysin.

PRODUK

CordyFiber
V-Xajee Botanic
CollaWhite
Cordy Skin Soy
Cordyceps Capsule
Cordy Max
Cordy Bar D'Argano
IgG Soy DHA
Kopi CordyKing
Kopi CordyQueen
Kopi CordySin
Kopi Cordy Black
Kopi Cordy Red

HUBUNGI SAYA :- DR.AMIN ( 0136430029 )

Juan
16-08-2009, 02:38 AM
Selamat datang ke dunia cordysin, dijemput hadir ke taklimat cordysin world & pt.sinergi plasindo dinamika di herba malaysia sempena pengabungan dua buah negara antara malaysia dan indonesia.... (19hb / rabu / 8 malam )

Juan
16-08-2009, 02:38 AM
Selamat datang ke dunia cordysin, dijemput hadir ke taklimat cordysin world & pt.sinergi plasindo dinamika di herba malaysia sempena pengabungan dua buah negara antara malaysia dan indonesia.... (19hb / rabu / 8 malam ) :)

vxajee
17-08-2009, 03:44 AM
taklimat cordysin dan pt.sinergi plasindo dinamika di herba malaysia akan diadakan setiap hari jumaat jam 9 malam.

vxajee
18-08-2009, 04:07 AM
kepada semua yang berminat untuk mencuba produk keluaran cordisin yang terbaru iaitu igg dha dapat hadir taklimat di hq di melaka jam 3 petang. Alamat ada di web www.cordysin.com

razlan_qnet
18-08-2009, 09:23 AM
Good Luck Vxa!!!

Ubat Kuat Lelaki Ada Sijil Kesihatan Belum Cuba Belum Tahu (http://ransangsex.via.my)

bahaya cuba2 ni, mau nnt ada kesan sammpingan naya woo..
mau pakai lama ni... :((:((

vxajee
19-10-2009, 02:14 AM
Tawaran terhebat!!!

Beli 5 produk percuma 1 ( produk cordysin )

plan pemasaran terbaru...

Mudah dapat duit

vxajee
04-11-2009, 04:13 PM
Web tak ada ke? Plan macam mana? Binary, Trinary atau unilevel :-?

web adalah wwww.cordysin.com , plan tradisional e-comerce real tim e. produk bercakap

vxajee
04-11-2009, 04:16 PM
taklimat cordysin (m) sdn.bhd

akan diadakan setiap hari jumaat di herba malaysia medan tuanku kuala lumpur
dan di temerloh taman cengal setiap hari sabtu.

eboss
04-11-2009, 04:20 PM
akan diadakan setiap hari jumaat di herba malaysia medan tuanku kuala lumpur
dan di temerloh taman cengal setiap hari sabtu.

Cuba cerita plan secara terang dan jelas kat sini. Bukan semua orang ada masa nak pi dengar jauh2 tu dan bukan semua orang tau plan smart naco...kalau tau pun mungkin dah lupa :D

Faiz979
05-11-2009, 12:31 AM
001 cikgu amir, still on lagi ker ngan cordysin nie?

vxajee
05-11-2009, 02:17 AM
Pelan Pemasaran

1)Bonus Jualan Prestasi Peribadi 10%
a. Bonus Jualan Peribadi Bulanan (4%)
b. Bonus Prestasi Peribadi (6%)(CTO)

2)Bonus Akhir Tahunan (CTO) 2%
3)Bonus Perkembangan Jaringan 16%
4)Bonus Pemimpin (QM+SM+GM) (CTO) 14%
5)Bonus Kepimpinan Jaringan 25%
6)Bonus Padanan (Matching) Kepimpinan 25%
7)Bonus Perkongsian (PM+DD+CD+SCD) (CTO) 8%
8)Mobil Stokis 5%
9)Pusat Servis 5% + 5%

Jumlah 110%

vxajee
05-11-2009, 02:22 AM
Cikgu Amir tetap bersama cordysin kerana dia adalah arkitek plan pemasaran cordysin... cikgu amir akan tinggalkan cordysin jika kilang cordysin yg telah beroperasi selama 17 tahun tutup...

matalim
23-01-2011, 08:57 AM
banyak nyer cikgu Amir dalam MLM...:-?

fiq87
29-01-2011, 04:27 PM
banyak nyer cikgu Amir dalam MLM...:-?

Dalam AHB pun ada Cikgu Amir.. Cikgu Amir Rizal... huhuhuhu... :D:D:D:D:">:">

Naza NXL
30-01-2011, 02:07 PM
macam menarik nih :)

Bro ZRPC semua thread MLM dia post ayat yang sama =)

Naza NXL
30-01-2011, 02:14 PM
eh... semua post bro ZRPC dah kena delete.. hurm.. mesti mod dah ban...