PDA

View Full Version : Anak2 Tengku Mahkota Pahang + Julia Rais


missdealova
05-09-2006, 08:13 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

psylord
05-09-2006, 08:16 PM
uiyoooo..comey nyer...cairrrr.... :smt007 sape name pling kiri tu???

cariemas
05-09-2006, 08:33 PM
perghh tak tahan korang nih.. heheh pass ler nama saper huhuhhuh

art
05-09-2006, 09:12 PM
yg dekat buaian tu sape namanye... :smt006

kai2020
05-09-2006, 09:17 PM
uiyoooo..comey nyer...cairrrr.... :smt007 sape name pling kiri tu???

yg pakai cemin mata tu ke :D tu bwh umur lg klu nk jugak kena readyla 18 sebatan :D

zerylll
05-09-2006, 09:40 PM
ramainya anak dia..

zuljaalaa
06-09-2006, 02:50 AM
bapak dorg power .. mak tahan lasak.. selang setahun dua jer semua

psylord
06-09-2006, 08:23 AM
uiyoooo..comey nyer...cairrrr.... :smt007 sape name pling kiri tu???

yg pakai cemin mata tu ke :D tu bwh umur lg klu nk jugak kena readyla 18 sebatan :D

:lol: ...blakang pkai cermin mata tu ler...

zuljaalaa
06-09-2006, 10:09 AM
tengok betul-betul....
anak dier 3 orang ajer kat situ.. yang telah ditanda tu anak dier laaa

zerylll
06-09-2006, 11:21 AM
ooo ingatkan semuanya..
Peghh... Kalau semua mmg boleh masuk rekod dunia

baller
06-09-2006, 11:25 AM
yang menyanyi dkt belakang tuh cam adibah noor je...aku agak laa :D

kai2020
06-09-2006, 12:00 PM
uiyoooo..comey nyer...cairrrr.... :smt007 sape name pling kiri tu???

yg pakai cemin mata tu ke :D tu bwh umur lg klu nk jugak kena readyla 18 sebatan :D

:lol: ...blakang pkai cermin mata tu ler...

ekekekekkekk klu dpt kawin yg tu 7 hari aku x kuar umah :badgrin:

nazha_n9
06-09-2006, 01:15 PM
aisey..aku tgk budak tu pun baru tingkatan bape(aku agakla)..hehehe..ge chop la senang..pastu masing2 kumpul egold byk2 nk pinang anak org tu..bukan sikit beb..ready dr skang la kumpul egold byk2..heheheheheh

lazman
06-09-2006, 02:42 PM
lor..3 org jek.aku ingat semua..:)
kalu tak tadi nak gak cari adik perempuan julia rais kalu kakak dia subur mcm tu sekali..:)

powerage
06-09-2006, 03:30 PM
hi
Yang lain tu bukan adik beradik sebapa tapi tak seibu diorang ker??

psylord
06-09-2006, 03:41 PM
uiyoooo..comey nyer...cairrrr.... :smt007 sape name pling kiri tu???

yg pakai cemin mata tu ke :D tu bwh umur lg klu nk jugak kena readyla 18 sebatan :D

:lol: ...blakang pkai cermin mata tu ler...

ekekekekkekk klu dpt kawin yg tu 7 hari aku x kuar umah :badgrin:

issskkk3,,..dasat btl ko nih kai...ape la gaknyer ko wat ngn dier... :smt018

zuljaalaa
06-09-2006, 03:55 PM
kebiasaannya kalau waktu kecik comel dan lawa giler...
bile besar dah jadi tak lawa dahh..
begitu lah sebaliknya..

kalau booking awal-awal pon tak gune beb.. nanti besar jadi cam dalam citer big mama tue.. naya jerr :-D

aunpower
06-09-2006, 05:51 PM
Budak rambut panjang ni bukan ade kontroversi ke dulu... ade gambar b***l..... muke sebijik

psylord
06-09-2006, 06:47 PM
Budak rambut panjang ni bukan ade kontroversi ke dulu... ade gambar b***l..... muke sebijik

btl ke aun..?send skali kat email aku... :badgrin:

geeryder
06-09-2006, 06:54 PM
budak laki 2org yg mat saleh tu peluk pun anak dia gak n yg pakai spek tu..tp dgn tg puan..

kai2020
06-09-2006, 09:09 PM
Budak rambut panjang ni bukan ade kontroversi ke dulu... ade gambar b***l..... muke sebijik

btl ke aun..?send skali kat email aku... :badgrin:

jgn lupe send kt aku sekali yee, nk buat kajian skit :)

kodoks78
17-09-2006, 03:32 AM
muka depa pun mixed ngan bapak dia... xperler janji depa ada family sendiri... kui2. saper nak booking leh kasi nama nanti aku gi submit kat bapak dia...

wanzex
17-09-2006, 08:14 AM
uiyoooo..comey nyer...cairrrr.... :smt007 sape name pling kiri tu???

yg pakai cemin mata tu ke :D tu bwh umur lg klu nk jugak kena readyla 18 sebatan :D

:lol: ...blakang pkai cermin mata tu ler...

ekekekekkekk klu dpt kawin yg tu 7 hari aku x kuar umah :badgrin:

korang cakap pasal pompuan
mak ooiiiiiii............ kan main lagilagilagilaGILA.

dah sunat ker blum?
kekekek.
:smt021 :smt021 :smt021

kodoks78
17-09-2006, 09:57 AM
mesti ler dah sunat.... kui3 saper tak sunat kasi list nama kat thread ni...

the_vangardx
17-09-2006, 12:15 PM
baru je terima reply dari budak blah kiri skali tu..jap nal baca email dia ni..

gold2u
19-09-2006, 09:15 PM
Jangan kena sebat udah!

ayie85
25-09-2008, 03:53 PM
ala asal tkleh tgk ni, npk url jek??

tokputih
25-09-2008, 03:57 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

alonso
25-09-2008, 03:59 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

yg belah kiri skali tu aku cop:eek:

irsaffy
25-09-2008, 04:04 PM
sapa la ni yg jd pengorek tegar..:)):))

alonso
25-09-2008, 04:04 PM
sapa la ni yg jd pengorek tegar..:)):))

ntah,sape jd pengorek tegar tu weh???
cuba ko check:eek::eek::eek:

surfer957
25-09-2008, 06:16 PM
ntah,sape jd pengorek tegar tu weh???
cuba ko check:eek::eek::eek:

mod baru pindahkan kat sini la...

Biggie
26-09-2008, 10:33 PM
Aku tak dapat tengok... Huhu frustnya...:((:((:((

maxpda
26-09-2008, 10:42 PM
Aku tak dapat tengok... Huhu frustnya...:((:((:((

http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

NEMO
27-09-2008, 08:14 AM
cantik...bak salji cair

sureheboh.com
27-09-2008, 08:30 AM
Tu semua mmg anak2 Tengku Mahkota Pahang cuma lain2 bunda,

Tengku Adbullah ni mmg sayang anak2 baginda malah semua boleh berkumpul bersama2 tetapi aku tak pasti adakah bunda2 tu leh sama2 lepak... perempuan.. (syhhhh)

adr
27-09-2008, 09:40 AM
Tu semua mmg anak2 Tengku Mahkota Pahang cuma lain2 bunda,

Tengku Adbullah ni mmg sayang anak2 baginda malah semua boleh berkumpul bersama2 tetapi aku tak pasti adakah bunda2 tu leh sama2 lepak... perempuan.. (syhhhh)

mungkin..masing2 ada YM..so contact guna YM jer...

repair_tv
27-09-2008, 11:37 AM
comel la anak2 dia

RMteam
27-09-2008, 11:38 AM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

frigid03
27-09-2008, 01:45 PM
yg kiri tu cun woo..suke aku tgok..:)paid

yg aku sllu nmpk dlm tv ade rancangan pe tah..yg kecik pki spek tu..

dinda_umie
27-09-2008, 01:52 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

yang kecik skali tu cute..comey..nmpak manja gila...geram tgk..hhehehehe:)cgrock:)cgrock

frigid03
27-09-2008, 02:02 PM
nie anak die gak ke..yg cun tu..

http://bp1.blogger.com/_DW3Bp12L7YI/Rier1L8YazI/AAAAAAAABew/HVq0gx7T_B8/s320/ankjuliarais2.jpg

http://bp0.blogger.com/_DW3Bp12L7YI/Rier078YayI/AAAAAAAABeo/flL5YUGbICE/s320/ankjuliarais.jpg

Biggie
27-09-2008, 07:03 PM
cun - cun... aku suka.. yang atas paling kiri...

desire
27-09-2008, 07:10 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

Semua ada iras2 muka Julia Rais ... :)

mj12
27-09-2008, 07:26 PM
cute2 anak dia erk

NEMO
27-09-2008, 08:08 PM
huh...xde pun anak dia yg iras muka aku

ejus
27-09-2008, 08:12 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

anak popuan yg paling tinggi tu sapa nama?eheemmm

alluring_angel
29-09-2008, 12:33 PM
comel yg pompuan paling kecik tu...:D

Pistia
29-09-2008, 12:39 PM
comel yg pompuan paling kecik tu...:D

btol2..
tu la yg plg cumel.. :D

alonso
29-09-2008, 12:43 PM
huh...xde pun anak dia yg iras muka aku

ko kerabat diraja mugambe,
mana ade yg serupa dgn ko
:eek::eek::eek::eek::eek:

zaharialwi
29-09-2008, 12:43 PM
Alhamdulillah, ada jugak org berada yg nak beranai ramai, elolah kalau mampu tak payah nak budget2 projek Bina Insan nie.

Cuma pastikan mereka dapat didikan yg baik, sebab sekerang nie persekitaran yg mempengaruhi perangai anak2...

Mintak anak2 kita terhindar dari gejala sosial yg telah rosak dewasa ini.

akecema
29-09-2008, 12:56 PM
nie anak die gak ke..yg cun tu..

http://bp1.blogger.com/_DW3Bp12L7YI/Rier1L8YazI/AAAAAAAABew/HVq0gx7T_B8/s320/ankjuliarais2.jpg

http://bp0.blogger.com/_DW3Bp12L7YI/Rier078YayI/AAAAAAAABeo/flL5YUGbICE/s320/ankjuliarais.jpg

a ah.. mcm anak die je
hahaha
sosial beb
reject
stok main je ni

rzyiem
01-01-2009, 11:04 PM
rmainye ank die..
yg diri kiri skali tu aku brknenan la plak..
haha...

Fx_L
02-01-2009, 10:05 PM
sosial la anak julia nie
baik korang kansel jer
bagi kat aku jer:p:p:">:">

bellaluna
02-01-2009, 10:07 PM
waah~

sume adorable lar. :x:x

ykenobi
02-01-2009, 10:14 PM
http://img107.imageshack.us/img107/3331/1cd2.jpg

oooo 3 org anak dara la nie..yg akak sulung tuh, sebijik cam mak die time mude2..hehehe..:p:p

honey_sapphire
02-01-2009, 10:33 PM
seblom nih mmg penah tgk anak2 temgku dgn julia nih ...espeselly yg pomupan sulung tuh ... aksi2 di tepe pantai ..tapi bukan aksi panas laa...bawah umur lagi ..huhuuu...korang nak ke pic tu ? nnti ahh ..kene korek2 dulu ..dah lame punyer ..heheh

honey_sapphire
02-01-2009, 10:35 PM
a ah.. mcm anak die je
hahaha
sosial beb
reject
stok main je ni

hahaha...tgk bapak dgn tok depa laa...

ooopssss...kene ISA plak kanggg ..:o#:-S

arieyos
05-01-2009, 05:37 PM
julia rais comey.. belakon dulu2 layan gak.. yg aku igt dia belakon suka kat cikgu dia lakonan mustapa kamal time muda..hensem gak haha.. mira edora ke apa