PDA

View Full Version : Kenapa Lelaki Selalu Cari Wanita Lain


NEMO
19-04-2009, 11:54 PM
1. A man needed a girlfriend and not a wife. Dia tak suka bila balik umah jer, bini citer pasal bil TNB tak bayar lagi, citer pasal tuan sewa rumah datang mintak duit. Dia menyampah biler hari hari kena dengar citer Mak kat kampung ( mak bini ler ) talipon suruh pi ziarah anak pak ngah kat UiTM. Guna akal puan2, bagi dia kenyang perut, malam tu pulak bagi se das dua, masa dia dok hisap rokok atas katil tu, kiss dahi dia baru ler mintak duit ker apa ker.. Yang si Laki tu pulak, jangan ler lepas menggigil keenakkan tu terus pejam mata membuta..kentut pulak tu..buruk.

2. Orang Jantan ni memang gatal dan miang..Jangan larang dia tapi jangan pi suruh dia raba bontot amoi kat Giant pulak..ish..Kalau mamat tu jeling pun dah kena belasah, fed up dia. Cubit manja cukup. Pastu, balik umah piat manja telinga dia pulak, " Abang gatal ekkk..mai sini nak tengok gatal setara mana.." hehehe..pastu kau orang pikir sendiri ler apa nak buat..tak payah ajar dah. Tapi orang jantan pun jangan pulak jegil bijik mata kat amoi sampai berair mulut..Memang patut ler kalau bini belasah ngan kulit durian.

3. Cik Abang awak tu nak makan lauk yang awak masak... .kalau hari hari ta pau kat kedai Wichuda..alamat bermadu ler awak. Pi ler beli buku masak Chef Wan tu.. satu investment yang memang patut. Kari tu biar ler rasa kari, ini idak, buat sup ayam tapi rasa cam hirup air panas bergaram. Buat ler macam tu, kena ada Mak Janda jambu bagi dia pekena gulai ketam ker apa ker, hmmm... makan hati ler awak nanti.

4. Kalau ada buah buahan kat umah tu, kupas ler bagi dia makan..Rambutan pun kupas depan dia..sambil pipi atas paha dia depan TV.. Tapi tak leh caya gak orang tuer tu..sambil sengeh makan rambutan pun dia dok khayal kat amoi gak tu..tapi tak kisah ler.. janji dia ada kat umah ngan awak... Ajak ler orang tua tu main congkak ker apa ker kat umah..hehehe..

5. Jangan ler di bebel sangat kat mamat tu kalau dia buat salah sikit sikit. Orang jantan ni pantang kalau diungkit kisah kisah lama... Tarik ler muker masam kejap..20 minit cukup. Tak payah dok moncong dari KL sampai Melaka. Pastu awak gertak jer..cakap " kalau u boleh buat, I pun nak buat lah " Alah..dia cakap jer tak takut tapi kat laur jer tunjuk macho..kat dalam dia cuak gak...

6. Tok sah dok rengek rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam tu..GF selalu cakap " asal dinda dapat bersama kekanda... itu saja yang dinda pinta". Lagi rengek lagi ler dia tak belikan..lagi ler dia murah hati kat officer comel kat ofis.

7. Sex ? memang penting kak oi..jangan dok amik ringan. Awak yang mulakan dulu. Jangan tunggu dia mintak. 3 kali seminggu minimum. kalau period guna akal cari cara lain ( jgn sua kot belakang pulak..ish haru biru pulak nanti ). Kalau muak atas katil, bawah katil pulak hehe, muak dalam bilik, bagi orang gaji cuti, buat kerja atas sink..hehehhehehe.., kalau muak dalam rumah, ajak pi ronda dalam kereta, berenti kat taman bunga ker apa ker.. Pi chow kit sengsorang, beli ler maajun ker jamu ker bender ker, so that ketat sentiasa... gelak ler gelak. tak main main ni.

8. Bersolek..bersolek .. bersolek..bau tu kasi harum sikit. Kalau tak cukup duit nak beli perfume mahal, kat petaling street ada yang ciplak. RM 10 jer. Tapi jgn ler sembur sejam sekali, mau pengsan orang tuer tu. Bulu ketiak cukur, biar ler gatal ketiak tu, asal laki tak pi gatal kat luar. Bulu itu pun trim ler sikit tapi jgan pi kaler blonde lak, kena heart attack lak cik abang awak.

Amboi seronok kau orang jantan baca ni erk..kau orang tu pun sama gak. Exercise sikit. Ada hati nak tackle amoi tapi semput..perut tu jaga. Balik umah jgn ler dok berkubang ngan kain pelikat depan TV, bini2 kau orang tengok pun menyampah. Kalau bini dah wangi, kau orang pun sama ler ikut..bagi ler bini selera sikit nak seduce ko rang. Ketiak macam ketiak monyet pastu dok harap bini cium... eee.. :p

bellaluna
20-04-2009, 12:01 AM
kuota lebih xpe kot.

ahaha. :p:p

ejoybaik
20-04-2009, 12:01 AM
adeih.. tergolak tergolek aku sengsorang..

good job nemo..

Norfazli
20-04-2009, 12:04 AM
tidak semestinya :)

rajautara
20-04-2009, 12:05 AM
sungguh seterait fowed:)):)):))

drakefx
20-04-2009, 12:07 AM
adeih.. tergolak tergolek aku sengsorang..

good job nemo..

aku pn x tahan gelak gak. tips yang berguna.

lutttfi
20-04-2009, 12:07 AM
huhuhuhu..
pe komen TT yer??

qaz123
20-04-2009, 12:10 AM
dah Allah jadikan naluri lelaki begitu...terimalah seadanya...hehe

jeembo
20-04-2009, 01:12 AM
fuh! susahnya hidup...pasal takut dgn ini sumer la aku dok single lagik dan tak pernah terpk nak carik:) buat nyusahkan kapla ***** jer...

eboss
20-04-2009, 01:23 AM
Bukan sesuatu yang pelik..lain lah kalau tetiba tinggalkan minie pi carik jantan :))

polong
20-04-2009, 01:44 AM
huh2..byk btul dugaan..:D

NEMO
05-05-2009, 05:05 AM
CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Misc Talks
Kenapa Lelaki Selalu Cari Wanita Lain

dah namanya lelaki..

Raul Akmal Gonzalez
05-05-2009, 05:07 AM
biase la..

ashrap_gpunk
05-05-2009, 07:48 AM
kui3..

cekau mane info2 ni sume..kui3..

levitez
05-05-2009, 08:06 AM
bagus TT....:))

vc2216
05-05-2009, 09:18 AM
haha,.klaka gak statement sentence tu,.tapi memang is the fact laa,.boleh pakai gak tu..selebihnya bak kata nabil 'lu pikir la sendri' ..

NEMO
22-09-2009, 02:49 AM
haha,.klaka gak statement sentence tu,.tapi memang is the fact laa,.boleh pakai gak tu..selebihnya bak kata nabil 'lu pikir la sendri' ..

camne nak hadapi ni

dayof40
22-09-2009, 03:09 AM
Banyaknya reascearh ko ya

atlantis
22-09-2009, 03:12 AM
sayang bini tinggal2kan.
kalau dihadap je memang boleh gila

NEMO
22-09-2009, 03:14 AM
Banyaknya reascearh ko ya

den xleh nak buat research.....xlayak lg....ni org lain punya research

NEMO
22-09-2009, 03:15 AM
sayang bini tinggal2kan.
kalau dihadap je memang boleh gila

barula selalu merindu..:p

shukcaya
22-09-2009, 05:21 AM
6. Tok sah dok rengek rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam tu..GF selalu cakap " asal dinda dapat bersama kekanda... itu saja yang dinda pinta". Lagi rengek lagi ler dia tak belikan..lagi ler dia murah hati kat officer comel kat ofis.

:)):)) blom jd bini lg mmg la cmni :))

NEMO
22-09-2009, 05:22 AM
betul betul.....bile dah dpt...lain citer

shukcaya
22-09-2009, 05:26 AM
ko sume btol..pe je yg xbtol :))

thread ni astrok ni..:))

eboss ade bkk dolu..tp aku mls cr :))

NEMO
22-09-2009, 05:29 AM
betul betul......

shukcaya
22-09-2009, 05:33 AM
~X(~X( bole gila aku ngan si TS ni ~X(

Jeb
22-09-2009, 06:19 AM
yg nak p main kat taman bunga pas kawin ape kejadahnya.adessss

Naza NXL
22-09-2009, 06:26 AM
aku suami setia..sayang isteri aku..

S.Y.E.D
22-09-2009, 07:36 AM
1. A man needed a girlfriend and not a wife. Dia tak suka bila balik umah jer, bini citer pasal bil TNB tak bayar lagi, citer pasal tuan sewa rumah datang mintak duit. Dia menyampah biler hari hari kena dengar citer Mak kat kampung ( mak bini ler ) talipon suruh pi ziarah anak pak ngah kat UiTM. Guna akal puan2, bagi dia kenyang perut, malam tu pulak bagi se das dua, masa dia dok hisap rokok atas katil tu, kiss dahi dia baru ler mintak duit ker apa ker.. Yang si Laki tu pulak, jangan ler lepas menggigil keenakkan tu terus pejam mata membuta..kentut pulak tu..buruk.

2. Orang Jantan ni memang gatal dan miang..Jangan larang dia tapi jangan pi suruh dia raba bontot amoi kat Giant pulak..ish..Kalau mamat tu jeling pun dah kena belasah, fed up dia. Cubit manja cukup. Pastu, balik umah piat manja telinga dia pulak, " Abang gatal ekkk..mai sini nak tengok gatal setara mana.." hehehe..pastu kau orang pikir sendiri ler apa nak buat..tak payah ajar dah. Tapi orang jantan pun jangan pulak jegil bijik mata kat amoi sampai berair mulut..Memang patut ler kalau bini belasah ngan kulit durian.

3. Cik Abang awak tu nak makan lauk yang awak masak... .kalau hari hari ta pau kat kedai Wichuda..alamat bermadu ler awak. Pi ler beli buku masak Chef Wan tu.. satu investment yang memang patut. Kari tu biar ler rasa kari, ini idak, buat sup ayam tapi rasa cam hirup air panas bergaram. Buat ler macam tu, kena ada Mak Janda jambu bagi dia pekena gulai ketam ker apa ker, hmmm... makan hati ler awak nanti.

4. Kalau ada buah buahan kat umah tu, kupas ler bagi dia makan..Rambutan pun kupas depan dia..sambil pipi atas paha dia depan TV.. Tapi tak leh caya gak orang tuer tu..sambil sengeh makan rambutan pun dia dok khayal kat amoi gak tu..tapi tak kisah ler.. janji dia ada kat umah ngan awak... Ajak ler orang tua tu main congkak ker apa ker kat umah..hehehe..

5. Jangan ler di bebel sangat kat mamat tu kalau dia buat salah sikit sikit. Orang jantan ni pantang kalau diungkit kisah kisah lama... Tarik ler muker masam kejap..20 minit cukup. Tak payah dok moncong dari KL sampai Melaka. Pastu awak gertak jer..cakap " kalau u boleh buat, I pun nak buat lah " Alah..dia cakap jer tak takut tapi kat laur jer tunjuk macho..kat dalam dia cuak gak...

6. Tok sah dok rengek rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam tu..GF selalu cakap " asal dinda dapat bersama kekanda... itu saja yang dinda pinta". Lagi rengek lagi ler dia tak belikan..lagi ler dia murah hati kat officer comel kat ofis.

7. Sex ? memang penting kak oi..jangan dok amik ringan. Awak yang mulakan dulu. Jangan tunggu dia mintak. 3 kali seminggu minimum. kalau period guna akal cari cara lain ( jgn sua kot belakang pulak..ish haru biru pulak nanti ). Kalau muak atas katil, bawah katil pulak hehe, muak dalam bilik, bagi orang gaji cuti, buat kerja atas sink..hehehhehehe.., kalau muak dalam rumah, ajak pi ronda dalam kereta, berenti kat taman bunga ker apa ker.. Pi chow kit sengsorang, beli ler maajun ker jamu ker bender ker, so that ketat sentiasa... gelak ler gelak. tak main main ni.

8. Bersolek..bersolek .. bersolek..bau tu kasi harum sikit. Kalau tak cukup duit nak beli perfume mahal, kat petaling street ada yang ciplak. RM 10 jer. Tapi jgn ler sembur sejam sekali, mau pengsan orang tuer tu. Bulu ketiak cukur, biar ler gatal ketiak tu, asal laki tak pi gatal kat luar. Bulu itu pun trim ler sikit tapi jgan pi kaler blonde lak, kena heart attack lak cik abang awak.

Amboi seronok kau orang jantan baca ni erk..kau orang tu pun sama gak. Exercise sikit. Ada hati nak tackle amoi tapi semput..perut tu jaga. Balik umah jgn ler dok berkubang ngan kain pelikat depan TV, bini2 kau orang tengok pun menyampah. Kalau bini dah wangi, kau orang pun sama ler ikut..bagi ler bini selera sikit nak seduce ko rang. Ketiak macam ketiak monyet pastu dok harap bini cium... eee.. :p


pergghhh masta NEMO dah jadik DR LOVE skng.. patot la jiwang semacam skng :)paid:)paid

monalito
22-09-2009, 08:47 AM
namanya LELAKI. memang gitulah kehendaknya ALAM.

qiqi
05-08-2010, 01:40 PM
kelakarnya..tp boleh dijadikn panduan utk kawen nnti :)

jiwo kacau
05-08-2010, 01:44 PM
kapado kaum hawa lelaki mcm nih jgn mudah anda menyerah kn body anda kek dio...akibat merano lh diri sendiri...beware dgn jantan2 sebegini(habih madu tewus kono campak) :eek::eek::eek:

ps; bkn tt yo...den maksud kn ayat tu...:D:D

NEMO
05-08-2010, 01:46 PM
kapado kaum hawa lelaki mcm nih jgn mudah anda menyerah kn body anda kek dio...akibat merano lh diri sendiri...beware dgn jantan2 sebegini(habih madu tewus kono campak) :eek::eek::eek:

ps; bkn tt yo...den maksud kn ayat tu...:D:D

ada betulnya......nasihat tuk diri den jugak

qiqi
05-08-2010, 01:47 PM
hehehe..sama2 beringat..

dinda_umie
05-08-2010, 02:09 PM
huhuhuuh....xsanggup nk membaca nye..

RuthlessFairy
05-08-2010, 02:17 PM
yang tulis tu mesti jenis PON-PON..tgk haya bahasa pun dah tau..
mana ko kopipes ni, mo?

persada
05-08-2010, 02:28 PM
berkahwin ats iman tgk, x cari lain eh....
kawen ats kehendak lain tu yg ssh..

sebenarnya 2 2 kna pndai main peranan dalam perhubungn ni,

qiqi
05-08-2010, 02:30 PM
berkahwin ats iman tgk, x cari lain eh....
kawen ats kehendak lain tu yg ssh..

sebenarnya 2 2 kna pndai main peranan dalam perhubungn ni,

setuju..:)