PDA

View Full Version : mencari rumah sewa di johor bahru


raksasa84
04-02-2009, 06:10 PM
saye sdg mncari rumah sewa (teres 1 tngkat / rumah kos rendah) di kawasan bermula dari tmn permas jaya sampai ke jajaran taman daya.
jika ada, sila pm saye asap.trimas

gambatae
05-02-2009, 03:34 PM
saya ada kondominium utk. disewa kat kondominium Dwi Mahkota. Sewa RM 700 boleh dirunding lagi. Nak tak ?

raksasa84
05-02-2009, 06:56 PM
tggi sgt 2
bajet dlm rm350 je cik gambatae
lgpn dh bosan dh dok kondo
12 thn
nk ddk ats tanah,bepijak di bumi yg nyata plak
maaflah ye

raksasa84
05-02-2009, 07:01 PM
cik fine net,bole bgtau x address dier ke,name jalan ke
sori la xleh reply msg sbb sy ni br ade 1 je post.xleh reply pm lg


To be able to send PMs your post count must be 20 or greater.

You currently have 1 posts and you can send PMs to following users only:
VAMP, secawankopi, CariGold, Dann, MyOne, adar, zolympus, tokera, pokcak, TamingSari, Elmo, fnd75, SedBen, nicky81, AutoInfraction, rKo, darwisy

fine net
05-02-2009, 07:07 PM
cik fine net,bole bgtau x address dier ke,name jalan ke
sori la xleh reply msg sbb sy ni br ade 1 je post.xleh reply pm lg

bleh...bkn cik...hehehe..tp encik...:D:D

Jalan tasek 64...

AKIMARU
05-02-2009, 07:29 PM
bleh...bkn cik...hehehe..tp encik...:D:D

Jalan tasek 64...

bro duk seri alam ker?

fine net
05-02-2009, 07:32 PM
bro duk seri alam ker?

Duduk PG...kt location ade tulis...:D:D:D

raksasa84
06-02-2009, 10:57 PM
gmba nk panas
hehe
orait
tenkiu bro
aku pn kje pasir gudang gk
tp bini aku tu kje kt jb
2 yg xleh dkt2 pasir gudang jek

eh kejap
ni umh ko ke ko sewa pstu soh aku sewa ats ko?

fine net
06-02-2009, 11:00 PM
gmba nk panas
hehe
orait
tenkiu bro
aku pn kje pasir gudang gk
tp bini aku tu kje kt jb
2 yg xleh dkt2 pasir gudang jek

eh kejap
ni umh ko ke ko sewa pstu soh aku sewa ats ko?

umah sdara aku bro....

EzY-eLoaD
06-02-2009, 11:12 PM
pergi la cari kt rumah plat kt jusco tebrau tu,adik aku ader sewa situ,n aku penah pi umah sewa die.murah kot.sewa dalam rm3++ jek

AlchemisT
06-02-2009, 11:13 PM
aku rs byk umh sewa kt area tu...

raksasa84
06-02-2009, 11:36 PM
umah sdara aku bro....

ok
bisa bisa..

fine net
06-02-2009, 11:39 PM
ok
bisa bisa..

nk ke bro...x lame lg 2nd permas bridge nk siap...senang ar nk lalu...:D

brodean
06-02-2009, 11:40 PM
salam tuan tanah,

kalau nak sewa rumah yg gated guarded tight security landed double storey 20x70, 4 bilik..dapur siap renovated..

bole pm aku..direct owner utk afforadable rental..:)

location: austin perdana

raksasa84
15-02-2009, 11:41 AM
dh jumpe rumah sewa kt desa jaya
thread closed

miyako
21-05-2011, 07:17 PM
ade x umh sewa dkt larkin?????

TradingToLive
02-05-2012, 12:42 PM
hi, sy mencari rumah sewa teres satu tingkat di sekitar johor bahru. tampoi, tmn desa rahmat, bandar baru uda. ini utk kemasukan may 2012. klu ada tolong hubungi sy di 017-7080797. terima kasih.

TradingToLive
02-05-2012, 12:44 PM
hi, sy mencari rumah sewa teres satu tingkat di sekitar johor bahru. tampoi, tmn desa rahmat, bandar baru uda. ini utk kemasukan may 2012. klu ada tolong hubungi sy di 017-7080797. terima kasih.