PDA

View Full Version : Sabun Pencuci Bermutu Tinggi Pada Harga Kilang / Borong


ctnornabila
16-01-2009, 04:10 PM
Sabun pencuci kain yang berkesan untuk menanggalkan berbagai kotoran degil secara lembut.


Sabun Buatan Malaysia .KUALITI DIJAMIN PUASHATI 100%, HARGA BERPATUTAN...kerana dibeli terus dari kilang pengeluar.. Stok Alhamdulillah ...Insyaallah takde masalah

Ciri-ciri sabun -
a) menyahkan bau busuk pakaian dan mampu bertahan air tidak busuk walau direndam pakaian lebih dari sehari

b)dibungkus berat 5 Kg

c)Kurang buih tapi kebersihan yang menakjubkan untuk berbagai jenis kotoran degil. (Jimat Air)

d)Tiada sisa sabun akan melekat pada pakaian selepas jemuran/kering

e) Serbuk halus dari sabun biasa di pasaran. Mudah larut .

f) Tidak tajam/panas pada tangan

g) Harga jualan 5 kg =RM 15.00 sahaja

Lokasi Jualan : Cheng, Melaka Nilai/Sepang Negeri Sembilan dan CarBootSale Ayer Keroh Melaka

SMS/Tel Nabila : 017-2450939 atau En Rowan 017-6102404 untuk sebarang pertanyaan

Pengedar sabun diperlukan . Beli 10 beg ke atas Harga BORONG hanya RM 12 setiap beg ...

Lynn_81
16-01-2009, 04:14 PM
Aper nama sabun nie?

janggut_X
16-01-2009, 04:15 PM
ini sabun macam sabun FAB ko..brand dio ni memang namo brand A ko?

Lynn_81
16-01-2009, 04:15 PM
ini sabun macam sabun FAB ko..brand dio ni memang namo brand A ko?

Entah ler tok janggut...hehehe....
TT dah hilang plak daa....

janggut_X
16-01-2009, 04:17 PM
adusss..ilang jojak ko.takpo..kito tunggu la tuan tanah ni..

notrexdame
16-01-2009, 04:19 PM
kalo 1 kg-RM8 KENE brand yg bagus...ckp je brand ape

ctnornabila
16-01-2009, 04:24 PM
Salam..

Nama sabun memang kengkawan tak pernah dengar ...bukan sabun yang ada kat pasaran breeze/fab/top/biozip dll. Nih sabun keluaran syarikat bumiputra ..belum glamor lagi..tapi kualiti Nabila mmg boleh jamin 100% malahan ada pelanggan yang mengatakan bahawa ia setanding dgn sabun2 MAHAL syarikat2 MLM .. kalu nak sampel PERCUMA pun bolehlah contact Nabila .

Wassalam

Lynn_81
16-01-2009, 04:24 PM
kalo 1 kg-RM8 KENE brand yg bagus...ckp je brand ape

Tuan Tanah gi taw ler.....

malu..malu..plak ko yer....:">:">

Lynn_81
16-01-2009, 04:25 PM
Salam..

Nama sabun memang kengkawan tak pernah dengar ...bukan sabun yang ada kat pasaran breeze/fab/top/biozip dll. Nih sabun keluaran syarikat bumiputra ..belum glamor lagi..tapi kualiti Nabila mmg boleh jamin 100% malahan ada pelanggan yang mengatakan bahawa ia setanding dgn sabun2 MAHAL syarikat2 MLM .. kalu nak sampel PERCUMA pun bolehlah contact Nabila .

Wassalam

kalau gitu bagi taw jer lah nama sabun tuh....

notrexdame
16-01-2009, 04:26 PM
Tuan Tanah gi taw ler.....

malu..malu..plak ko yer....:">:">


kalo malu,PM je :">:">

Lynn_81
16-01-2009, 04:27 PM
kalo malu,PM je :">:">

lynn jelah PM notrexdame,

kita gi dating nak...uhuhuhk...:))

janggut_X
16-01-2009, 04:27 PM
namo sabun ni den raso super A dan super A plus

janggut_X
16-01-2009, 04:28 PM
lynn jelah PM notrexdame,

kita gi dating nak...uhuhuhk...:))

den nak ikut gi deting leh tak..pm eden skali yo..

ctnornabila
16-01-2009, 04:30 PM
Kalu takde brand camner? Yang penting sabunnya. dan kualiti...

Warga CG yang ada kat Melaka boleh jumpa Nabila ..cuba amik SAMPLE PERCUMA ...kemudian citer kat kengkawan sini...

janggut_X
16-01-2009, 04:35 PM
kalau takdo brand?camno lak jual leh takdo brand.atleast mosti lotak gak namo.nanti orang tanyo encik jual sabun brand apo?camno nak jawab..tekodo nanti...

ctnornabila
16-01-2009, 04:38 PM
Sabun yang 5 kg tuh ada brand SA48 ..yang satu kilo tuh takde brand... kosong jer... kena letak brand sendiri la nampaknya..

Lynn_81
16-01-2009, 04:41 PM
den nak ikut gi deting leh tak..pm eden skali yo..

boleh sajer...
kiter dating dlm ym jer...:))

ctnornabila
16-01-2009, 04:42 PM
Sabun Harga Murah, Kualiti 100% DIJAMIN

Jenis PERTAMA ( Brand SA48)
5 Kg = RM 14.00

Jenis KEDUA (Belum ada brand lagi...tgh pikir nak letak apa)
1Kg = RM 8.00

CALL/SMS NABILA 017-2450939 UNTUK SAMPEL PERCUMA / BELIAN SABUN...
MARI..MARI MARI...

AlchemisT
16-01-2009, 04:45 PM
support sabon bumi....

notrexdame
16-01-2009, 04:47 PM
lynn jelah PM notrexdame,

kita gi dating nak...uhuhuhk...:))

jom je..tgguu noty balik KL :">:">:">

ctnornabila
19-01-2009, 11:48 AM
SALAM...

Rakan2 CG dari Negeri Melaka ada tak... kalu ada angkat tangan...

Nabila nak bagi sampel PERCUMA untuk cuba... kalu dah cuba guna sabun ..sure tak cari yang lain lagi percayalah sebabnya

1. Harga Sabun memang MURAH GILER.. ..Harga Borong/Kilang
Bayangkan 5 KG sabun = RM 16.00
PEK PERCUBAAN 1 KG = RM 3.50

2. Kualiti Sabun MEMANG DIJAMIN 100% PUASHATI
- kurang buih tapi pakaian putih jadi bersih, pakaian berwarna bertambah berseri (KUALITI SABUN MLM)
- Pakaian berbau HARUM dan hilang bau2 hapak/busuk

NIH ada lagi TAMBAHAN SABUN2
=============================

1. SABUN pencuci pinggan mangkuk cecair (kualiti setanding dengan sunlight) HARGA 1 liter = RM 3.00
Kalu beli 10 liter = RM 25.00

2. SABUN Pencuci lantai/tandas (pekat ..setanding sabun pencuci REVELL - AMIN 4)
Harga 1 liter = RM 7.00

Kalu belian melebihi 10 beg / botol dapat harga potongan ISTIMEWA

PENGEDAR di cari ...Diskaun ISTIMEWA, PENGHANTARAN PERCUMA ke tempat anda untuk lokasi MELAKA dan KUALA LUMPUR

UNTUK SAMPEL PERCUMA SEGERA SILA SMS ..SAMPEL PERCUMA , Nama dan Alamat
hantar ke 017-2450939

ctnornabila
23-01-2009, 03:46 PM
Salam

SAMPEL PERCUMA UNTUK DI CUBA... TAIP /SMS
<SAMPEL PERCUMA , NAMA ANDA, ALAMAT > dan HANTAR ke 017-2450939

AGEN SABUN DICARI, UNTUNG LEBIH 25% (http://ctnornabila.webs.com)

ctnornabila
23-01-2009, 04:04 PM
BANDINGKAN HARGA SAYA DAN HARGA SABUN DI PASARAN antaranya...

1. Dengan TESCO (promosi 22/1-4/2/2009)

Sabun BIO-ZIP ( 3 Kg) = RM 12.98 ( Anggaran RM 4.326 Se Kg)
Harga Sabun yang Saya jual 5 Kg = RM 16.00 ( RM 3.20 Se Kg)

MARI..MARI MARI... SABUN BERKUALITI TINGGI DIJUAL PADA HARGA BORONG...

Wassalam...

SABUN BERKUALITI TINGGI (http://ctnornabila.webs.com)

asfrim
23-01-2009, 09:56 PM
sabun byk lg. tp xper la kita support. lepas cny kita order ye.

ctnornabila
27-09-2010, 11:55 AM
Update terkini.... Sabun pencuci kain SA48 berat 5 kg telah kembali semula dipasaran...

Mampu menanggalkan kotoran degil
Tiada baki sabun pada pakaian selepas cucian (sabun mudah larut dan 100% sabun)
Pakaian tidak akan berbau busuk (biarpun direndam lebih sehari)
air cucian boleh menyuburkan tanaman , membersihkan bilik air

Harga jualan : RM 15 untuk 5 kg sabun ( 1 beg)
Jualan Harga borong (pembelian 10 beg ) hanya RM 12 untuk 5 kg sabun

Lokasi Jualan : Cheng, Melaka

Hubungi saya 0172450939

Sabun SA48 ini juga turut dijual di jualan car boot sale ayer keroh melaka pada setiap minggu

ctnornabila
20-10-2010, 05:42 PM
MARI MARI MARI.... SABUN berkualiti ...

sesiapa pernah beli sabun ni terutama di autocity , car boot sale komen2lah kat sini biar kengakawan lain tahu

tq