PDA

View Full Version : 6 cara untuk elakkan lelaki MELANCAP


Pages : [1] 2

ahib0205
24-11-2008, 04:28 PM
1. jangan ada couple, bila ada couple, kemudahan 'imagine' adalah tinggi, bahaya - dan orang couple bukan lagi buat dosa melancap, tapi biasanya buat pra-zina, bukan!!!, biasanya BERZINA TERUS!!!-naduzubillah., kena sebat 100 kali sebatan!


2. Kahwin cepat, isteri melancap untuk kita-takpe.


3. berpuasa-sukar tapi berkesan.


4, banyakkan beriktikaf!!!! (sangat bagus untuk student, study di masjid, tidur di masjid)


5. Jangan bersendirian, dosa amat sukar di tahan bila di tempat sunyi..oh!


6. beribadatlah hingga LETIH....berpeluh...pasal dosa melancap, aku tak tahu, ..selamat belajar!!!

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

icamfc
24-11-2008, 04:35 PM
1. jangan ada couple, bila ada couple, kemudahan 'imagine' adalah tinggi, bahaya - dan orang couple bukan lagi buat dosa melancap, tapi biasanya buat pra-zina, bukan!!!, biasanya BERZINA TERUS!!!-naduzubillah., kena sebat 100 kali sebatan!


2. Kahwin cepat, isteri melancap untuk kita-takpe.

3. berpuasa-sukar tapi berkesan.


4, banyakkan beriktikaf!!!! (sangat bagus untuk student, study di masjid, tidur di masjid)


5. Jangan bersendirian, dosa amat sukar di tahan bila di tempat sunyi..oh!


6. beribadatlah hingga LETIH....berpeluh...pasal dosa melancap, aku tak tahu, ..selamat belajar!!!

:)cgrock :)cgrock :)cgrock



yang wana merah tu x pe ehh....
p/s bini tgh pregnant ni.. hehhehe

qreemall
24-11-2008, 04:38 PM
erm....
tips2 yg bgus nih....
:):):):):)

Biggie
24-11-2008, 04:39 PM
Menurut kajian, 8'0 hingga 95 peratus lelaki normal sering melakukan onani. Bahkan ada yang melakukannya setiap hari dan ini bkan hanya dimonopoli oleh lelaki bujang sahaja. Tetapi lelaki yang sudah berkahwin juga mengaku melakukannya. "Aksi solo" ini ternyata tidak disebabkan oleh keghairahan terhadap seks sahaja, malah kadang-kala lelaki melakukannya kerana bosan atau stress. (Source: Maskulin, September 2007)

Biggie
24-11-2008, 04:40 PM
Pertanyaan:
Ada seseorang yang berkata: Apabila seorang lelaki melakukan onani, apakah hal itu boleh disebut zina dan apakah hukumnya?

Jawapan:

Ini yang disebut oleh sebahagian orang “kebiasaan tersembunyi” dan disebut pula “jildu ‘umairah” dan “istimna” (onani). Jumhur ulama mengharamkannya, dan inilah yang benar, sebab Allah SWT ketika menyebutkan orang-orang Mukmin dan sifat-sifatnya berfirman,


وَالَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ. إِلَّا عَلَى أَزْوَاجِهِمْ أوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ فَإِنَّهُمْ غَيْرُ مَلُومِينَ .فَمَنِ ابْتَغَى وَرَاء ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْعَادُونَ

“Dan orang-orang yang menjaga kemaluannya, kecuali terhadap isteri-isteri mereka atau hamba-hamba yang mereka miliki; maka sesungguhnya mereka dalam hal ini tiada tercela. Barangsiapa mencari yang di sebalik itu maka mereka itulah orang-orang yang melampaui batas.” (Al-Mukminun: 5-7).

Al-’adiy ertinya orang yang zhalim yang melanggar peraturan-peraturan Allah.
Di dalam ayat di atas Allah memberitakan bahawa barangsiapa yang tidak bersetubuh dengan isterinya dan melakukan onani, maka bererti dia telah melampaui batas; dan tidak syak lagi bahawa onani itu melanggar batasan Allah.

Maka dari itu, para ulama mengambil kesimpulan daripada ayat di atas, bahawa kebiasaan tersembunyi (onani) itu haram hukumnya. Kebiasaan rahsia itu adalah mengeluarkan sperma dengan tangan di saat syahwat bergejolak. Perbuatan ini tidak boleh dia lakukan, ini kerana ia mengandungi banyak bahaya sebagaimana dijelaskan oleh para doktor kesihatan. Bahkan ada sebahagian ulama yang menulis kitab tentang masalah ini, di dalamnya dikumpulkan bahaya-bahaya kebiasaan buruk tersebut. Kewajipan anda, wahai orang yang bertanya, adalah mewaspadainya dan menjauhi kebiasaan buruk itu kerana sangat banyak mengandungi bahaya yang sudah tidak diragukan lagi, dan juga kerana bertentangan dengan makna yang jelas dari ayat al-Qur’an dan menyalahi apa yang dihalalkan oleh Allah bagi hamba-hamba-Nya. Maka dia wajib segera meninggalkan dan mewaspadainya. Dan bagi sesiapa sahaja yang dorongan syahwatnya terasa makin dahsyat dan merasa khuatir terhadap dirinya (perbuatan yang tercela) hendaklah segera menikah, dan jika belum mampu hendaklah berpuasa, sebagaimana arahan
Rasulullah SAW,


يَا مَعْشَرَ الشَّبَابِ مَنِ اسْتَطَاعَ مِنْكُمُ الْبَاءةَ فَلْيَتَزَوَّجْ فَإِنَّهُ أَغَضُّ لِلْبَصَرِ وَأَحْصَنُ لِلْفَرْجِ. وَمَنْ لَمْ يَسْتَطِعْ فَعَلَيْهِ بِالصَّوْمِ فَإِنَّهُ لَهُ وِجَاءٌ.

“Wahai sekalian para pemuda, barangsiapa di antara kamu yang mempunyai kemampuan hendaklah segera bernikah, kerana nikah itu lebih menundukkan mata dan lebih menjaga kehormatan diri. Dan barangsiapa yang belum mampu hendaklah berpuasa, kerana puasa itu dapat membentenginya.” (Muttafaq ‘Alaih).

Di dalam hadits ini baginda SAW tidak mengatakan: “Barangsiapa yang belum mampu, maka lakukanlah onani, atau hendaklah dia mengeluarkan spermanya”, akan tetapi baginda SAW mengatakan: “Dan barangsiapa yang belum mampu hendaklah berpuasa, kerana puasa itu dapat membentenginya.”

Pada hadits tadi Rasulullah SAW menyebutkan dua hal, iaitu:

Pertama, Segera bernikah bagi yang mampu.
Kedua, Meredakan nafsu syahwat dengan melakukan puasa bagi orang yang belum mampu bernikah, kerana puasa itu dapat melemahkan godaan dan bisikan syaitan.

Maka hendaklah anda, wahai pemuda, beretika dengan etika agama dan bersungguh-sungguh di dalam berupaya memelihara kehormatan diri anda dengan nikah syar’i sekalipun harus dengan berhutang atau meminjam . Insya Allah, Dia akan memberimu kecukupan untuk melunasinya. Bernikah itu merupakan amal shalih dan orang yang bernikah pasti mendapat pertolongan, sebagaimana Rasulullah tegaskan di dalam haditsnya,


ثَلاَثَةٌ حَقٌّ عَلَى اللهِ عَزَّ وَجَلَّ عَوْنُهُمْ: الْمُكَاتَبُ الَّذِيْ يُرِيْدُ اْلأَدَاءَ وَالنَّاكِحُ الَّذِيْ يُرِيْدُ الْعَفَافَ وَالْمُجَاهِدُ فِيْ سَبِيْلِ اللهِ.

“Ada tiga orang yang pasti (berhak) mendapat pertolongan Allah SWT: al-mukatab (hamba yang berupaya memerdekakan diri) yang hendak menunaikan tebusan dirinya, Lelaki yang bernikah kerana ingin menjaga kesucian dan kehormatan dirinya, dan mujahid (pejuang) di jalan Allah.” (Diriwayatkan oleh at-Tirmidzi, Nasa’i dan Ibnu Majah).

Rujukan:
Fatwa Syaikh Bin Baz, dimuat di dalam majalah al-Buhuts, edisi 26, hal. 129-130.
Disalin dari buku Fatwa-Fatwa Terkini Jilid 1, penerbit Darul Haq.

ahib0205
24-11-2008, 04:44 PM
ha lupa saya nak tambah. ada lagi cara nak elak melancap.

delete sekarang benda-benda yang menggairahkan dalam laptop/computer tu!!!
Kat universiti dulu siap ada hamba Allah tu buat sharing file lagi menda-menda gini :(

qreemall
24-11-2008, 04:53 PM
ha lupa saya nak tambah. ada lagi cara nak elak melancap.

delete sekarang benda-benda yang menggairahkan dalam laptop/computer tu!!!
Kat universiti dulu siap ada hamba Allah tu buat sharing file lagi menda-menda gini :(

erm.... ramai lak tuh....
ade sesetgh tu bkn share bende yg ringan2 aje...
malah yg hardcore pon ade...
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

Biggie
24-11-2008, 04:54 PM
erm.... ramai lak tuh....
ade sesetgh tu bkn share bende yg ringan2 aje...
malah yg hardcore pon ade...
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

apa maksud tuan hamba hardcore tu...:-?:-?:-? sbb aku tk pernah buat menda cenggini..:">

vedder9
24-11-2008, 04:57 PM
yang wana merah tu x pe ehh....
p/s bini tgh pregnant ni.. hehhehe

Pregnant pon buleh bersanggama bro..
Cuma jgn kasar sangat... :D

vedder9
24-11-2008, 04:59 PM
1. jangan ada couple, bila ada couple, kemudahan 'imagine' adalah tinggi, bahaya - dan orang couple bukan lagi buat dosa melancap, tapi biasanya buat pra-zina, bukan!!!, biasanya BERZINA TERUS!!!-naduzubillah., kena sebat 100 kali sebatan!


:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Kalau x couple, camna nak cari calon isteri/laki..?? :)

RINI ROSES
24-11-2008, 04:59 PM
ahahahahaha....

VAMP
24-11-2008, 05:00 PM
ha lupa saya nak tambah. ada lagi cara nak elak melancap.

delete sekarang benda-benda yang menggairahkan dalam laptop/computer tu!!!
Kat universiti dulu siap ada hamba Allah tu buat sharing file lagi menda-menda gini :(

ada tegur @ bagi nasihat kat dia x?

ahib0205
24-11-2008, 05:15 PM
ada tegur @ bagi nasihat kat dia x?

tak. sebab saya tak dapat detect sapa. cuma tau student ump. tu pun ada member bgtau kat saya. Saya cuba hack tak dapat :((

Saya cuma pesan kat sahabat-sahabat saya toksah bukak sharing tu :)

qreemall
24-11-2008, 05:26 PM
tak. sebab saya tak dapat detect sapa. cuma tau student ump. tu pun ada member bgtau kat saya. Saya cuba hack tak dapat :((

Saya cuma pesan kat sahabat-sahabat saya toksah bukak sharing tu :)

susah.....
sbb kekadang diorg siap ade password lg...
pastu kongsi2 dgn mmbr terdkt...
bile org tegur buat derk aje....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

ratusanRM
24-11-2008, 05:31 PM
kawin je cepat :D:D:D:D

daviddol
24-11-2008, 05:31 PM
yang wana merah tu x pe ehh....
p/s bini tgh pregnant ni.. hehhehe

bro..bini tgh pregnant..lebih banyakkan...bersatu.....

ahib0205
24-11-2008, 06:03 PM
hm.... ramai student bijak pandai berkata," eh, lebih baik aku melancap daripada aku berzina tau"

...

ratusanRM
24-11-2008, 06:05 PM
hm.... ramai student bijak pandai berkata," eh, lebih baik aku melancap daripada aku berzina tau"

...

matlamat tak menghalalkan cara :D:D:D

qreemall
24-11-2008, 06:12 PM
hm.... ramai student bijak pandai berkata," eh, lebih baik aku melancap daripada aku berzina tau"

...

ntah laa....
tu diorg ikut mazhab slain syafie kot...
sbb ade satu mazhab yg mengharuskn melancap
jika terlalu terdesak.....
:):):):):)

GT
24-11-2008, 06:13 PM
bro..bini tgh pregnant..lebih banyakkan...bersatu.....

Aku amalkan ini... masa dah sarat sangat tu kena stop ler..
Kesian kat bini... Tapi pengalaman aku, pompuan mengandung nie,
nafsu mereka lebih memuncak... hormon kot...

ExAvantz
24-11-2008, 06:27 PM
ntah laa....
tu diorg ikut mazhab slain syafie kot...
sbb ade satu mazhab yg mengharuskn melancap
jika terlalu terdesak.....
:):):):):)

yap... aku pernah dengar statement ni...
ada mazhab lain yang mengharuskan...

ntah laa...

apapun buat pilihan yang terbaik...

ahib0205
24-11-2008, 06:48 PM
ntah laa....
tu diorg ikut mazhab slain syafie kot...
sbb ade satu mazhab yg mengharuskn melancap
jika terlalu terdesak.....
:):):):):)

bukan gitu saya rasa. Depa saja.... dan sengaja.... paling saya tak berkenan tu bila lepas balik cuti je dok sembang2 depa akan tanya sesama depa, "eh ko ada citer baru tak?" :mad:

qreemall
24-11-2008, 06:52 PM
bukan gitu saya rasa. Depa saja.... dan sengaja.... paling saya tak berkenan tu bila lepas balik cuti je dok sembang2 depa akan tanya sesama depa, "eh ko ada citer baru tak?" :mad:

huhuhuhuh.....
kalo cmtu mmg hampeh laa...
tp sy kalo bole nk bersangka baik aje...
bersangka baik kn bgus....
:):):):):):):)

ahib0205
24-11-2008, 07:02 PM
huhuhuhuh.....
kalo cmtu mmg hampeh laa...
tp sy kalo bole nk bersangka baik aje...
bersangka baik kn bgus....
:):):):):):):)

sangka baik memang pun kena sangka baik :) saya bgtau ni sebab saya dah confirm la maksud depa tu cerit lucah . . .

GT
24-11-2008, 08:32 PM
Kalau dah bagi nasihat tak nak dengar....
Nak buat camana lagi?

kancil biru
24-11-2008, 08:49 PM
ermmmm aku rasa ada yg boleh pakai n ada yang x boleh pakai pun

qreemall
24-11-2008, 08:54 PM
Kalau dah bagi nasihat tak nak dengar....
Nak buat camana lagi?

xleh nk watpe laa...
stakat bole berdoa agar Allah
membukakn hati diorg....

GT
24-11-2008, 08:56 PM
Biar jelah... mungkin diaorg nak belajar skill kot

icamfc
25-11-2008, 08:50 AM
Pregnant pon buleh bersanggama bro..
Cuma jgn kasar sangat... :D

masalah nye dia x nk bersanggama.. ehehhehe.. x larat katanye... air ketuban aku plak x pecah2 nihh :p

ahib0205
25-11-2008, 09:47 AM
Biar jelah... mungkin diaorg nak belajar skill kot

ha ini semamngnya salah satu tujuan depa. sebab ada hamba Allah siap bgtau saya, aku ni dah tau dah macam mana nak puaskan bini aku nanti. tunggu nak kawin je :((


Hm... untuk penegathuan korang semua, saya ada sorang sahabat yang pandai urut pedang kalau bermasalah. Mengikut pengalaman dia, antara punca lelaki bermasalah setelah berkahwin ialah dulu kuat sangat melancap!

Antara masalah yang bakal dihadapi oleh pelancap tegar selepas depa berkahwin ialah:

- pancut awal (cepat klimaks)

- pedang tak setegang dulu

So sama-sama la kita jaga ye :)

RINI ROSES
25-11-2008, 09:49 AM
hmmmm...pandai2lah jaga pedang ek...


wow!..yummy! yummy!

wakakakakaka....

Biggie
25-11-2008, 10:32 AM
hmmmm...pandai2lah jaga pedang ek...


wow!..yummy! yummy!

wakakakakaka....

siap ada nasihat lagi...sama2lah kita jaga ye... wow..yummy!yummy! :)):))

RINI ROSES
25-11-2008, 10:37 AM
nasihat tu untuk kebaikkan

dan menjamin masa depan..awawawawawa

ratusanRM
25-11-2008, 10:39 AM
nasihat tu untuk kebaikkan

dan menjamin masa depan..awawawawawa

nasihat utk future husband ko tu :">:">:">

RINI ROSES
25-11-2008, 10:41 AM
nasihat utk future husband ko tu :">:">:">

future husband?

yang mana satu ni...


ahahahaha

GT
25-11-2008, 10:42 AM
masalah nye dia x nk bersanggama.. ehehhehe.. x larat katanye... air ketuban aku plak x pecah2 nihh :p

Aik ketuban kau ker bini kau? :)):))

GT
25-11-2008, 10:44 AM
future husband?

yang mana satu ni...


ahahahaha

Banyak calon ker?

RINI ROSES
25-11-2008, 10:46 AM
errrr...calon ramai

yang nak sangat sorang tu jek...

yummy! yummy!...ahahahahaha

ratusanRM
25-11-2008, 10:49 AM
future husband?

yang mana satu ni...


ahahahaha

:eek::eek::eek::eek:



ada berdozen2 calon rini ni :)):)):))

GT
25-11-2008, 10:50 AM
So bagi nasihat kat abang tu yer suruh jaga adik dia...
Nanti Rini pulak yang kegersangan... :)):)):)):))

sejati
25-11-2008, 10:58 AM
oooo..
patut la laki aku asyik cepat klimik je..
hahahaha...

daviddol
25-11-2008, 11:01 AM
oooo..
patut la laki aku asyik cepat klimik je..
hahahaha...

klimik...tgk keadaan lah.sejati...
kl ada orang sebelah buat apa buat sendiri...
suruh dia buat kan...:eek::eek:

RINI ROSES
25-11-2008, 11:04 AM
ahahahaha....

korang ni saja jek tau...

awwwww..malu i!...ahahahaha

sejati
25-11-2008, 11:08 AM
kalo aku duk sblh buat *****pn..
dia boleh klimik..
tp yg heranye.. yg kuar heroin gak..
bukan hero..

GT
25-11-2008, 11:09 AM
oooo..
patut la laki aku asyik cepat klimik je..
hahahaha...

Suruh dia amal Senaman Harimau setiap pagi. Gosok kepala zakar dengan tapak kaki. Insya Allah, tahan lebih lama lah tu... :):):)

GT
25-11-2008, 11:11 AM
kalo aku duk sblh buat *****pn..
dia boleh klimik..
tp yg heranye.. yg kuar heroin gak..
bukan hero..

Heroin keluar apa tu? :-?:-?:-?

sejati
25-11-2008, 11:12 AM
gilrz la...ank aku!!!
ala mls la nk suh dia buat senaman 2..
bukan aku dapat rasa pn...

GT
25-11-2008, 11:14 AM
gilrz la...ank aku!!!
ala mls la nk suh dia buat senaman 2..
bukan aku dapat rasa pn...

Apasal ko tak boleh rasa pulak?

GT
25-11-2008, 11:15 AM
Aku pun dapat 2 orang puteri... Syukur....

RINI ROSES
25-11-2008, 11:16 AM
senaman rimau?

wakakaka..sure *hari2 mau* lepas ni

sejati
25-11-2008, 11:19 AM
sb dia hulur kat pompuan lain la..
mana aku nk dapat dah..
ooo yeke?
puteri siang malam ku sorg je..

GT
25-11-2008, 11:20 AM
Banyak lagi... Pi kedai buku, ko cari Buku Permata yang hilang. Khusus untuk pasangan yang baru Kahwin... Ntah edisi berapa sudah nie. Aku punya edisi 5 tahun lepas... mana tau ada Hikmat baru... Hikmat Gayung Berlubang ker... :)):)):)):))

GT
25-11-2008, 11:21 AM
sb dia hulur kat pompuan lain la..
mana aku nk dapat dah..
ooo yeke?
puteri siang malam ku sorg je..

Hah? Apa kes? :-?:-?

sejati
25-11-2008, 11:23 AM
kes tergantung...
hahahahaha...
biasala nk yg ketat je!!!

daviddol
25-11-2008, 11:29 AM
kes tergantung...
hahahahaha...
biasala nk yg ketat je!!!

aik..sejati...apalah..ketat2 susah jugak..
asyik ngadu sakit je...yg sedang2 pun OK jugak..:eek::eek:

GT
25-11-2008, 11:29 AM
Oh ok.. Maaf yer...

sejati
25-11-2008, 11:31 AM
habis dia lebih suka yg meraung biar la..
aku peduli pe..
x pe...benda dah lepas..
hahahaha

daviddol
25-11-2008, 11:33 AM
habis dia lebih suka yg meraung biar la..
aku peduli pe..
x pe...benda dah lepas..
hahahaha

sabarlah..sejati...
mungkin 1 hari nanti...sejati akan dapat org yg lebih baik dari dia...takleh cakap kan..

GT
25-11-2008, 11:34 AM
Takpe... Tuhan Maha Adil...

sejati
25-11-2008, 11:36 AM
aku nk ko la david?
boleh?hahahaha

daviddol
25-11-2008, 11:38 AM
aku nk ko la david?
boleh?hahahaha

boleh...nak buat apa..??:-?

sejati
25-11-2008, 11:39 AM
hem???
boleh ke??

GT
25-11-2008, 11:40 AM
Body Mr David nie kaw kaw...

sejati
25-11-2008, 11:42 AM
kaw2?
hemmmm...
tp x nk la nnt lari lak mcm laki aku..
hahahha

daviddol
25-11-2008, 11:43 AM
kaw2?
hemmmm...
tp x nk la nnt lari lak mcm laki aku..
hahahha

kl David lari pun kejar...sejati...:eek::eek:

daviddol
25-11-2008, 11:44 AM
hem???
boleh ke??

boleh..apa salahnya..:eek::eek:

sejati
25-11-2008, 11:48 AM
teringat la aku lagu sharifah aini...
"berlari berkejaran"
hahahahaha

daviddol
25-11-2008, 11:50 AM
teringat la aku lagu sharifah aini...
"berlari berkejaran"
hahahahaha

aik...lagu legend nampak..hehehe

sejati
25-11-2008, 11:55 AM
yela...
kita suka lagu 2...
terkenang zaman2 muda..
hahahaha

daviddol
25-11-2008, 12:10 PM
yela...
kita suka lagu 2...
terkenang zaman2 muda..
hahahaha

terkenang peristiwa lama eh...

sejati
25-11-2008, 12:14 PM
hahahaha
zaman bercinta..
bulan jatuh keriba
hahahaha

daviddol
25-11-2008, 12:19 PM
hahahaha
zaman bercinta..
bulan jatuh keriba
hahahaha

oh..ingatkan..bercengkeramah di bawah lampu minyak tanah..
:eek::eek:

sejati
25-11-2008, 12:21 PM
2 zaman ape...
ingat aku becinta zaman jepun ke?
hahahahha

daviddol
25-11-2008, 12:24 PM
2 zaman ape...
ingat aku becinta zaman jepun ke?
hahahahha

zaman jepun...takpa jgn antu jepun dah lah...
hehehehe
iak..tak gi lunch ke Sejati..??

qreemall
25-11-2008, 12:32 PM
kaw2 dh lari topik nih....
:)):)):)):))

alonso
25-11-2008, 12:33 PM
kaw2 dh lari topik nih....
:)):)):)):))

daripada cite lancap jd cite lunch plk:eek::eek::eek:

qreemall
25-11-2008, 01:02 PM
daripada cite lancap jd cite lunch plk:eek::eek::eek:

hahahahaha.... mmg xbole blah....
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

daviddol
25-11-2008, 01:04 PM
meh...gi lancap...ramai2...

technod
25-11-2008, 01:28 PM
jom pi lunch. Lapar nih.

qreemall
25-11-2008, 01:50 PM
meh...gi lancap...ramai2...

dey.... gi mkn lunch dlu laaa....
ade ke ajak gi lancap....
susah tul....
#:-S#:-S#:-S#:-S
:eek::eek::eek::eek::eek:

RINI ROSES
25-11-2008, 02:23 PM
lancap ngan lunch tak sama ka...

wakakaka

sejati
25-11-2008, 02:28 PM
apa la... kat tertulis kat awal page 2..
yg lancap 2 haram...
g ajak pulak..
hahahaha

RINI ROSES
25-11-2008, 02:30 PM
sapa lak g ajak...

tu...wakakakaka

daviddol
25-11-2008, 02:31 PM
aduh....letihnya badan ni...

sejati
25-11-2008, 02:32 PM
hahahaha...
david la...org g mkn dia g lancap..
apa la...huhuhu

sejati
25-11-2008, 02:32 PM
aduh....letihnya badan ni...

baru habis melancap ke bang?
:)):)):)):))

daviddol
25-11-2008, 02:34 PM
baru habis melancap ke bang?
:)):)):)):))

ish...mana ada...lepas makan...nanti petang sikit..baru buat..:D

viper207
25-11-2008, 02:34 PM
nak elak melancap :-?:-?

jom main game online.. best2:D:D

aku skang nie tgh gile main online gaming

terutama counter-strike cz :D:D

semalam main sampai kol 5.00 pagi... huaaa huaaa

best2

paklang
25-11-2008, 02:34 PM
Ada ka cmtu...lunch ngan lancap tu boleh dikategorikan same rasenye klu time tajuk.. HIDANGAN UTK SUAMI hahhahahahaha

RINI ROSES
25-11-2008, 02:36 PM
kalau dah ada isteri buat apa melancap...

lenjan jeklah..wakakakaka

sejati
25-11-2008, 02:37 PM
ish...mana ada...lepas makan...nanti petang sikit..baru buat..:D

wif kn de wat pe nk melancap g..
hahahaha:)):)):))

daviddol
25-11-2008, 02:38 PM
kalau dah ada isteri buat apa melancap...

lenjan jeklah..wakakakaka

ya ke...kl ada scandal pulak..nak buat apa..??:-?

viper207
25-11-2008, 02:39 PM
kalau dah ada isteri buat apa melancap...

lenjan jeklah..wakakakaka

hahaha... aku sokong

tapi kalo traffic light color merah camne lak

sejati
25-11-2008, 02:39 PM
Ada ka cmtu...lunch ngan lancap tu boleh dikategorikan same rasenye klu time tajuk.. HIDANGAN UTK SUAMI hahhahahahaha

lunch 2 hidangan tghhr...
lancap lak hidangan mlm...
hahahaha:eek::eek::eek:

daviddol
25-11-2008, 02:39 PM
wif kn de wat pe nk melancap g..
hahahaha:)):)):))

eh...sejati ni...David tak cakap nak lancap pun..
nak gi toilet buang lah..buang air besar..

sejati
25-11-2008, 02:41 PM
eh...sejati ni...David tak cakap nak lancap pun..
nak gi toilet buang lah..buang air besar..

baru je ngaku td..
:D:D:D
hahahaha:)):)):))

daviddol
25-11-2008, 02:44 PM
baru je ngaku td..
:D:D:D
hahahaha:)):)):))

bila masa pulak...hehehe..
tapi lancap tu apa eh..??:-?

vedder9
25-11-2008, 03:07 PM
Pompuan pon melancap gak ke Rini..?? :)

qreemall
25-11-2008, 03:13 PM
Pompuan pon melancap gak ke Rini..?? :)

soalan hangat dr brader vedder....
:-?:-?:-?:-?:-?:-?
rini, jwb jgn xjwb....
:eek::eek::eek::eek::eek:

RINI ROSES
25-11-2008, 03:14 PM
Pompuan pon melancap gak ke Rini..?? :)

hihihihihi

errrrrr...errrrrrr..hihihihi

kena tanya pendapat pompuan lain ni...

RINI ROSES
25-11-2008, 03:15 PM
habis!...budak bulu ni dah datang!

qreemall
25-11-2008, 03:17 PM
habis!...budak bulu ni dah datang!

hahhaha....
rini dh xsdp duduk dh....
mesti suke dgn i kan?
:D:D:D:">:">:">:D:D:D
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

vedder9
25-11-2008, 03:25 PM
hihihihihi

errrrrr...errrrrrr..hihihihi

kena tanya pendapat pompuan lain ni...

Inform dalam my PM pon xpe :D >:)

daviddol
25-11-2008, 03:27 PM
Inform dalam my PM pon xpe :D >:)

korang ni asal blh je...pompuan mana leh lancap...dorang buat tttuuuuttttt...je...
sori kene censored...:D

RINI ROSES
25-11-2008, 03:27 PM
iyalah2 aku tolong jawabkan!

pompuan pun ada nafsu gak...kalau tak dapat melepaskan emosi batin

terbabas gak dengan cara2 pompuan laarrr...manusia semuanya bernafsu tak kira

lelaki dan perempuan...so dari cara melancap jek berbeza...

ahahahahahaha...yummy! yummy!

vedder9
25-11-2008, 03:30 PM
korang ni asal blh je...pompuan mana leh lancap...dorang buat tttuuuuttttt...je...
sori kene censored...:D

ttuuuuuuttt tu mende david.?? :o

RINI ROSES
25-11-2008, 03:31 PM
camna meta boleh masuk ni

dia kan bawah umur lagi...

abis! abis! abis!

qreemall
25-11-2008, 03:32 PM
iyalah2 aku tolong jawabkan!

pompuan pun ada nafsu gak...kalau tak dapat melepaskan emosi batin

terbabas gak dengan cara2 pompuan laarrr...manusia semuanya bernafsu tak kira

lelaki dan perempuan...so dari cara melancap jek berbeza...

ahahahahahaha...yummy! yummy!

aku lak naik segan baca statement rini nih....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
:">:">:">:">:">:">














=P~=P~=P~=P~=P~=P~
:eek::eek::eek::eek:

NEMO
25-11-2008, 03:34 PM
betoi tu..nak elak..main game byk2..berforum byk2....
xpun balut je adik tu dgn kain anduh....

RINI ROSES
25-11-2008, 03:34 PM
ko segan ka ko tengah berfantasi ni...

NEMO
25-11-2008, 03:35 PM
iyalah2 aku tolong jawabkan!

pompuan pun ada nafsu gak...kalau tak dapat melepaskan emosi batin

terbabas gak dengan cara2 pompuan laarrr...manusia semuanya bernafsu tak kira

lelaki dan perempuan...so dari cara melancap jek berbeza...

ahahahahahaha...yummy! yummy!

aku suke cara ko..jujur dan bernas..:))

vedder9
25-11-2008, 03:35 PM
ko segan ka ko tengah berfantasi ni...

Ved pon nak berfantasi gak lah :))

RINI ROSES
25-11-2008, 03:36 PM
betoi tu..nak elak..main game byk2..berforum byk2....
xpun balut je adik tu dgn kain anduh....

berforum tak berapa nak kesan lerrr...

contoh sekarng ni jek....semua jadi gersang memanjang

wakakakakak....kecuali aku..

metaaura
25-11-2008, 03:44 PM
camna meta boleh masuk ni

dia kan bawah umur lagi...

abis! abis! abis!


:-?:-? off topic betul ko ni..

berforum tak berapa nak kesan lerrr...

contoh sekarng ni jek....semua jadi gersang memanjang

wakakakakak....kecuali aku..

bleh pakai ka?? :-?:-? takbleh dari ayat2 posting ko pon da melebihi fantasi :)):))

senang je ikut diri sendiri lengkap kan ngan basic :D:D

tapi cara 6 ni mmg boleh pakai pun di tambah jati diri masing2 laa :)cgrock

RINI ROSES
25-11-2008, 03:49 PM
aku suke cara ko..jujur dan bernas..:))

aku malu sebenarya nak berterus terang

wakakakakaka

qreemall
25-11-2008, 03:49 PM
ko segan ka ko tengah berfantasi ni...

hahahaha.... xtercapai akalku utk
berfantasi di saat ini rini oooiiii.....
ade byk bende lain lg nk terpikir
slain berfantasi ttg ko aje....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

RINI ROSES
25-11-2008, 03:50 PM
Ved pon nak berfantasi gak lah :))

fantasimu..fantasi ku jua


fantasi bulan madu...wakakakaka

RINI ROSES
25-11-2008, 03:52 PM
:-?:-? off topic betul ko ni..



bleh pakai ka?? :-?:-? takbleh dari ayat2 posting ko pon da melebihi fantasi :)):))

senang je ikut diri sendiri lengkap kan ngan basic :D:D

tapi cara 6 ni mmg boleh pakai pun di tambah jati diri masing2 laa :)cgrock


yea! yea!

ahahahaha...dia bunyi dah...

daviddol
25-11-2008, 03:57 PM
abih lah...lelaki kat thread ni gersang dah...
nanti semua senyap gi toilet...

Biggie
25-11-2008, 03:57 PM
sudah dipenuhi dengan fantasi ke kat cni ni??:-?

vedder9
25-11-2008, 03:58 PM
aku malu sebenarya nak berterus terang

wakakakakaka

Xpe..Ved faham :D

sidang muda
25-11-2008, 03:59 PM
iyalah2 aku tolong jawabkan!

pompuan pun ada nafsu gak...kalau tak dapat melepaskan emosi batin

terbabas gak dengan cara2 pompuan laarrr...manusia semuanya bernafsu tak kira

lelaki dan perempuan...so dari cara melancap jek berbeza...

ahahahahahaha...yummy! yummy!




stmt yang berani
:D:D:D:D:D:D:D

RINI ROSES
25-11-2008, 04:02 PM
Xpe..Ved faham :D

rini lagi faham

wakakakaka

Biggie
25-11-2008, 04:04 PM
iyalah2 aku tolong jawabkan!

pompuan pun ada nafsu gak...kalau tak dapat melepaskan emosi batin

terbabas gak dengan cara2 pompuan laarrr...manusia semuanya bernafsu tak kira

lelaki dan perempuan...so dari cara melancap jek berbeza...

ahahahahahaha...yummy! yummy!

tabik spring ngan kejujuran ko ni...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

RINI ROSES
25-11-2008, 04:05 PM
stmt yang berani
:D:D:D:D:D:D:D

berani atas dasar kebenaran...

manusia yang lemah pasti akan merasai semua ni

tak kira lelaki atau perempuan

RINI ROSES
25-11-2008, 04:07 PM
tabik spring ngan kejujuran ko ni...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jangan salah faham...

aku hanya tolong jawabkan..

wakakakaka

sidang muda
25-11-2008, 04:10 PM
berani atas dasar kebenaran...

manusia yang lemah pasti akan merasai semua ni

tak kira lelaki atau perempuan





betul aku sokong stmt ko
kita ni manusia yang lemah
susah kita nak melawan nafsu ni
mesti terjebak gak
tak kira lelaki ke pompuan

Biggie
25-11-2008, 04:11 PM
jangan salah faham...

aku hanya tolong jawabkan..

wakakakaka

takpe aku paham....:p:p:p:p:p

traderfox
25-11-2008, 04:11 PM
Melancap tak bagus...kalau tak tahan kawen je terus...kalau takleh gak...cubalah posa...macam aku skrg ni posa sokmo hehe :)paid

RINI ROSES
25-11-2008, 04:12 PM
come on geng

jom! yummy! yummy!

alonso
25-11-2008, 04:13 PM
come on geng

jom! yummy! yummy!

come on utk ape??
melancap together ke??
:eek::eek::eek::eek:

RINI ROSES
25-11-2008, 04:15 PM
ahahahaha...

apasal! kalau yummy! yummy! tu mesti kena melancap ka...

wakakakaka...sengal gak ni...

sidang muda
25-11-2008, 04:15 PM
Melancap tak bagus...kalau tak tahan kawen je terus...kalau takleh gak...cubalah posa...macam aku skrg ni posa sokmo hehe :)paid




kalu yang bujang tak da awek macam mana
hendak tak hendak buat gak bila terangsang

Biggie
25-11-2008, 04:18 PM
ahahahaha...

apasal! kalau yummy! yummy! tu mesti kena melancap ka...

wakakakaka...sengal gak ni...

bila dah high sngat..... :p:p:p:p

paklang
25-11-2008, 04:19 PM
elok cenggitu le dari dok serang anak dare ngan budak2 skolah taktentu pasal tu hak hak hak hak...

RINI ROSES
25-11-2008, 04:20 PM
camnilah...

bagi aku selagi ada cara untuk mengelak...

korang elaklah...

tapi kalau takleh elak...ikut cara memasing...

tepuk dada tanya selera...

yummy! yummy!

Biggie
25-11-2008, 04:21 PM
kekadang tu ada la tergelincir...nak wat camne.....:))

Biggie
25-11-2008, 04:22 PM
camnilah...

bagi aku selagi ada cara untuk mengelak...

korang elaklah...

tapi kalau takleh elak...ikut cara memasing...

tepuk dada tanya selera...

yummy! yummy!

selalunya main game la....tk pun kuar meronda...:D:D:D:D:D:D

vedder9
25-11-2008, 04:24 PM
selalunya main game la....tk pun kuar meronda...:D:D:D:D:D:D

Meronda kat KLCC lagi bikin kita gersang...awek kat situ kebanyakan pakai baju serupa telanjang saja :D

vedder9
25-11-2008, 04:26 PM
come on utk ape??
melancap together ke??
:eek::eek::eek::eek:

Allooooooo........
Jaga kata2 mu itu :)):D

Biggie
25-11-2008, 04:26 PM
Meronda kat KLCC lagi bikin kita gersang...awek kat situ kebanyakan pakai baju serupa telanjang saja :D

mmg tk dpt dielakkan....blik umah terbayang jek....#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S cubaan....:))

ahib0205
25-11-2008, 04:47 PM
mmg tk dpt dielakkan....blik umah terbayang jek....#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S cubaan....:))

tau takpe... usah la kat kita. ajk masjid pun boleh cair :((

viper207
25-11-2008, 05:10 PM
camnilah...

bagi aku selagi ada cara untuk mengelak...

korang elaklah...

tapi kalau takleh elak...ikut cara memasing...

tepuk dada tanya selera...

yummy! yummy!

ayik yummy! yummy! jer dari tadi :)):))

qreemall
25-11-2008, 05:13 PM
tau takpe... usah la kat kita. ajk masjid pun boleh cair :((

yg tu hanya org2 yg benar2 kuat sahaja bole thn.....
dimana kebykn org2 islam zaman skrg ni
hanya memiliki iman senipis kulit bawang.....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

ahib0205
25-11-2008, 07:41 PM
yg tu hanya org2 yg benar2 kuat sahaja bole thn.....
dimana kebykn org2 islam zaman skrg ni
hanya memiliki iman senipis kulit bawang.....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

hari2 pasti ada orang belum kawin melancap :(

VAMP
25-11-2008, 07:45 PM
tau takpe... usah la kat kita. ajk masjid pun boleh cair :((

yup, sebagai manusia biasa kita x terlepas dr melakukan dosa. :)

GT
26-11-2008, 12:32 AM
kaw2 dh lari topik nih....
:)):)):)):))

Itu yang aku tak nak kacau daun.. :)):)):))

GT
26-11-2008, 12:41 AM
jangan salah faham...

aku hanya tolong jawabkan..

wakakakaka

Nie yg aku suka dengar nie... Ye ker??? :o:o:o

paklang
26-11-2008, 12:43 AM
tapi bahye gak klu selau ni,ade satu kajian tu bila kuat sgt ber ona oni ni akan mnyebabkan mudah klimaks dan ini akan memarahkan kaum2 cm cikrini le sebab diaorang xpuas agi huhuhuhuhu...cmane nk ejas ek...nk bg lame2 tus
:">:">:">:">:">:">:">:">:">

GT
26-11-2008, 12:49 AM
Aku dah bagitau, ada senaman untuk kuat tenaga batin nie

Biggie
26-11-2008, 01:05 AM
praktikkn la senaman orng berpengalaman tu....:)

daviddol
26-11-2008, 12:37 PM
senyap je...tak org ke..??

eboss
26-11-2008, 03:57 PM
tarak modal dah...

jomie
26-11-2008, 04:10 PM
Kesimpulannya:

Jangan disimpan lama2..nanti basi...
Buang yang Keruh, Proses yang jernih...:eek::eek:

RINI ROSES
26-11-2008, 04:23 PM
ceh...kata2 orang menggalakkan dan berpengalaman

wakakakaka

eboss
26-11-2008, 04:28 PM
Kesimpulannya:

Jangan disimpan lama2..nanti basi...
Buang yang Keruh, Proses yang jernih...:eek::eek:

atau jangan simpan lama lama nanti jadi berudu

:eek::eek::eek:

ratusanRM
27-11-2008, 07:00 AM
ceh...kata2 orang menggalakkan dan berpengalaman

wakakakaka

yummy... yummy.... :eek::eek::eek:



nikah je senang :D:D:D

ahib0205
27-11-2008, 07:20 AM
Kesimpulannya tepuk dada dan tanya iman masing-masing. Rasa nak melancap? Fikir kesan-kesan... Rasa nak jugak? Itu antara kita dengan Allah...

Aku Hanya Insan Biasa hanya ingin ingatkan diri sendiri :) Apa yang baik sama-sama kita ambil buat pedoman. Apa yang buruk, ambil jugak sebagai pengajaran :)

qreemall
27-11-2008, 07:20 AM
yummy... yummy.... :eek::eek::eek:



nikah je senang :D:D:D

btul2....
sy mesti sokong.....
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
:)paid:)paid:)paid:)paid
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

RINI ROSES
27-11-2008, 09:50 AM
yummy... yummy.... :eek::eek::eek:



nikah je senang :D:D:D

saya musti piley!...

wakaakakakkaka

einazree
27-11-2008, 10:38 AM
cariklah mane-mane awek tu kalau dah gian sangat

qreemall
27-11-2008, 01:34 PM
cariklah mane-mane awek tu kalau dah gian sangat

mana buleh....
baik rakan berlima lg dr gi
lyn awek2 kalo dh xtertahan sgt....
at least xperlu brtanggungjawab
pape kalo dgn rakan berlima....
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ahib0205
27-11-2008, 04:40 PM
cariklah mane-mane awek tu kalau dah gian sangat

hm.. ok cari punya cari dah dapat awek. then?

:-?

GT
27-11-2008, 05:50 PM
hm.. ok cari punya cari dah dapat awek. then?

:-?

Pi jumpa Tok Kadi... :)):))

ahib0205
27-11-2008, 06:10 PM
Pi jumpa Tok Kadi... :)):))

:)cgrock :)cgrock :)cgrock


jumpa wali pompuan tu dulu la :D

eboss
27-11-2008, 06:26 PM
lepas jumpa wali baru boleh geli-geli

ahib0205
27-11-2008, 07:16 PM
lepas jumpa wali baru boleh geli-geli

ecece... pas geli-geli? full stop ! :)paid

lu pikir la sendiri :D

:)cgrock

qreemall
27-11-2008, 07:36 PM
ecece... pas geli-geli? full stop ! :)paid

lu pikir la sendiri :D

:)cgrock

dh jumpa wali,
pg la jumpa tok kadi dgn membawa 2 saksi...
lps dua2 saksi kata "sah" aje dh bole
lebey dr geli-geli dh....
:D:D:D:D:D:">:">:">:">:">:D:D:D:D:D

GT
27-11-2008, 11:52 PM
Ulat tak kawin ler... main hentam jer....

qreemall
27-11-2008, 11:53 PM
Ulat tak kawin ler... main hentam jer....

yg ni ulat yg advanced.....
siap nk kene prepare maskawen lg...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

GT
28-11-2008, 12:08 AM
Bayar pakai daun ker???

qreemall
28-11-2008, 12:13 AM
Bayar pakai daun ker???

x aih....
xkn byr dgn makanan...
byr dgn bende2 yg ade nilai laa...
akar tongkat ali....
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ahib0205
28-11-2008, 12:19 PM
apa2 paun toksah melancap. nanti lemah tenaga batin huhu

daviddol
28-11-2008, 12:36 PM
apa2 paun toksah melancap. nanti lemah tenaga batin huhu

yake lemah...bagus lah...kl simpan lama2...
nanti "Date Expired"...sesekali kene buang...

GT
28-11-2008, 01:50 PM
No komen... aku ok jer... so kawin ler cepat2

ahib0205
28-11-2008, 02:56 PM
yake lemah...bagus lah...kl simpan lama2...
nanti "Date Expired"...sesekali kene buang...

Eh a'a ek. tengah dok buang tu aka melancap, tetiba Allah arahkan malaikat untuk cabut nyawa. #:-S

Masa tu baru betul sampai date expireed kan :)paid

qreemall
28-11-2008, 02:59 PM
Eh a'a ek. tengah dok buang tu aka melancap, tetiba Allah arahkan malaikat untuk cabut nyawa. #:-S

Masa tu baru betul sampai date expireed kan :)paid

masa tu expired segala2nye....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

ahib0205
28-11-2008, 03:53 PM
masa tu expired segala2nye....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

ya betulllll..... :)cgrock

qreemall
28-11-2008, 03:54 PM
ya betulllll..... :)cgrock

tp tu ler....
sejak bile lak sperma ade waktu expired?
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

GT
28-11-2008, 04:03 PM
Kalo lama tak pancut tu air mani jadi panas, pekat dan deras... Expired tak tau pulak aku... Tanya Eboss....

jade
28-11-2008, 04:11 PM
Kalo lama tak pancut tu air mani jadi panas, pekat dan deras... Expired tak tau pulak aku... Tanya Eboss....
betul ke ni?
:-?

qreemall
28-11-2008, 04:13 PM
Kalo lama tak pancut tu air mani jadi panas, pekat dan deras... Expired tak tau pulak aku... Tanya Eboss....

bkn tu lg bgus ke?
:-?:-?:-?:-?:-?

qreemall
28-11-2008, 04:14 PM
betul ke ni?
:-?

nk try tgk ke?
:-?:-?:-?:-?:-?:-?
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

jade
28-11-2008, 04:25 PM
nk try tgk ke?
:-?:-?:-?:-?:-?:-?
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ada org nak demo ke? :eek:
:-?

qreemall
28-11-2008, 04:29 PM
ada org nak demo ke? :eek:
:-?

ade aje....
tp 1-on-1 laa...
:eek::eek::eek::eek::eek:

NEMO
28-11-2008, 04:33 PM
melancap dgn onani tu same kan...

GT
28-11-2008, 04:35 PM
Betul ler. Org pompuan boleh rasa kehangatan air mani lelaki ni. Biasanya kalau lelaki dah 3-4 hari tak pancut, air mani hangat ler... jangan ko kencing sudah.... :)):)):)):))

qreemall
28-11-2008, 04:37 PM
melancap dgn onani tu same kan...

yer..... mmg sama....
:">:">:">:">:">

qreemall
28-11-2008, 04:38 PM
Betul ler. Org pompuan boleh rasa kehangatan air mani lelaki ni. Biasanya kalau lelaki dah 3-4 hari tak pancut, air mani hangat ler... jangan ko kencing sudah.... :)):)):)):))

xkn xrasa kot beza air kencing dgn air mani....
kalo kuar air kencing mau bertakung dlm ppn tu punye....
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ahib0205
28-11-2008, 04:39 PM
melancap dgn onani tu same kan...

sama = serupa = same = equal :D

:)cgrock

NEMO
28-11-2008, 04:40 PM
yer..... mmg sama....
:">:">:">:">:">

apsal muke merah...cam biasa jer :))

jade
28-11-2008, 04:43 PM
ade aje....
tp 1-on-1 laa...
:eek::eek::eek::eek::eek:
meh aku nak ukur tahap kederasan bape km/h
tahap kepanasan darjah celcius
tahap kepekatan....errr guna isipadu ke?
:eek:

qreemall
28-11-2008, 04:44 PM
apsal muke merah...cam biasa jer :))

kene laa segan sket selaku warga muda....
aku kn br je umur 6 thn....
thn dpn nk masuk darjah 1....
yeaaa.....
:eek::eek::eek::eek::eek:

qreemall
28-11-2008, 04:44 PM
meh aku nak ukur tahap kederasan bape km/h
tahap kepanasan darjah celcius
tahap kepekatan....errr guna isipadu ke?
:eek:

xyah ukur pakai bende tu sume....
ko try tgk je cmne thp keselesaan
ko masa tembakan tu cukup laa...
:eek::eek::eek::eek::eek:

GT
28-11-2008, 04:58 PM
KO tembak je ke badan dia, tengok melecur ke tidak... Kakakaka

qreemall
28-11-2008, 05:23 PM
KO tembak je ke badan dia, tengok melecur ke tidak... Kakakaka

tu dh asid kalo melecur tuh...
#:-S#:-S#:-S#:-S

Biggie
29-11-2008, 11:47 AM
meh aku nak ukur tahap kederasan bape km/h
tahap kepanasan darjah celcius
tahap kepekatan....errr guna isipadu ke?
:eek:

cam tau2 je ni....berapa jarak paling jauh??:eek::eek:

GT
29-11-2008, 12:03 PM
Aku pancut jauh lah jugak. sampai kena lap kepala katil. :)):)):)):))

Biggie
29-11-2008, 12:06 PM
Aku pancut jauh lah jugak. sampai kena lap kepala katil. :)):)):)):))

jauh tu....mesti tajam...:)):)):))

GT
29-11-2008, 03:21 PM
Takde lah sampai pancut macam Freaks of Cock tu...
Giler negro tu... macam kencinglah dia pancut...
habis satu badan dia kasi pancut....

ExAvantz
29-11-2008, 03:36 PM
hahhahaha... lawak2...

Biggie
29-11-2008, 05:32 PM
Takde lah sampai pancut macam Freaks of Cock tu...
Giler negro tu... macam kencinglah dia pancut...
habis satu badan dia kasi pancut....

yg tu dah trlampau ekstrem....cam air paip plak..#:-S#:-S

ahib0205
30-11-2008, 11:37 PM
hm... adik-adik remaja yang baru kenal dunia sex akan kerap buat sebab tau lambat lagi nak rasa nikmat bersetubuh :(

qreemall
30-11-2008, 11:42 PM
hm... adik-adik remaja yang baru kenal dunia sex akan kerap buat sebab tau lambat lagi nak rasa nikmat bersetubuh :(

apakan daya....
bila bahan2 lucah bole didapati dgn mudah....
semudah satu klik sahaja...
maka tu laa jdnye....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

ahib0205
01-12-2008, 07:35 AM
apakan daya....
bila bahan2 lucah bole didapati dgn mudah....
semudah satu klik sahaja...
maka tu laa jdnye....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

betul2... semudah satu klik je... :(

GT
01-12-2008, 03:14 PM
Macam iklan lah pulak 1 klik ni... Lebih baik dari mereka join group remaja yang buat Seks Rambang..
Kan ada kes baru2 ni kat Kedah buat 16 thn kena tangkap ramai kat sebuah bangunan kosong...
Kecik2 dah boleh buat Gang Bang... Kesan video BF mudah sangat diperolehilah tu kan

ahib0205
01-12-2008, 03:16 PM
Macam iklan lah pulak 1 klik ni... Lebih baik dari mereka join group remaja yang buat Seks Rambang..
Kan ada kes baru2 ni kat Kedah buat 16 thn kena tangkap ramai kat sebuah bangunan kosong...
Kecik2 dah boleh buat Gang Bang... Kesan video BF mudah sangat diperolehilah tu kan

Huhu... mintak simpang la.... :((

GT
01-12-2008, 03:18 PM
Kecik lagi tu... SPM pun tak lagi...

RINI ROSES
01-12-2008, 04:09 PM
nafsu tak kira usia dah sekarang ni

alonso
01-12-2008, 04:11 PM
Macam iklan lah pulak 1 klik ni... Lebih baik dari mereka join group remaja yang buat Seks Rambang..
Kan ada kes baru2 ni kat Kedah buat 16 thn kena tangkap ramai kat sebuah bangunan kosong...
Kecik2 dah boleh buat Gang Bang... Kesan video BF mudah sangat diperolehilah tu kan

org melayu nak tiru omputih skrg
yg pompuan tu pon suka plk kene gangbang

GT
01-12-2008, 04:25 PM
Sedap kot gangbang nie... Macam fantasi Ning Baizura. 6 by 1.

ahib0205
01-12-2008, 10:15 PM
pak ustat, macam mana saya tak melancap hari-hari. Sebab awek saya hari-hari ajak saya dating dengan dia. Hari-hari ajak makan sama. Hari-hari sebelum berpisah, pertemuan kami di akkhiri dengan ciuman nafsu... Saya punya tahan tak nak berzina dengan dia tau. sebab tu saya melancap je. tak tahan pak ustat...

VAMP
01-12-2008, 10:20 PM
sabar itu separuh dr iman..kekeke :))

eboss
02-12-2008, 02:21 AM
sabar itu separuh dr iman..kekeke :))


Bukan SABAR tu separuh dari SABARIAH ke...

:-?

GT
02-12-2008, 02:25 AM
SABARINA kekasih lama.....

ahib0205
02-12-2008, 06:39 AM
Hm... antara cara lain ialah hindari melibatkan diri dengan perkara yang boleh manaikkan nafsu. Er.. kat CG ni pun makin banyak dah... :( Modahan forum CG ni bukanlah menjadi asbab kaum adam terus melakukan aktiviti terlampau ini... Amin ya Allah...

klon8504
02-12-2008, 09:09 AM
ilmu yang beguna kan.... tpi mase dlu cikgu ak ade ckp... melancap pun ade kegunaan nye..

RINI ROSES
02-12-2008, 09:56 AM
ada keguaannya...wow!

yummy! yummy!

daviddol
02-12-2008, 09:59 AM
ada keguaannya...wow!

yummy! yummy!

kegunaan apa nya RINI...apa yg wow...:-?
nampak ke benda tu.??

klon8504
02-12-2008, 10:09 AM
ada keguaannya...wow!

yummy! yummy!

bukan unuk diminum lah.... tpi utnuk kesihatan... tetsis menghasil kan air mani setiap masa kan.. betul tk??? dan testis umpama kilang yang megeluar kan produk... jadi.. kalu produk dpt dihasil kan.. dan produk tu tkdpt dipasar kan atau dikeluar kan ape akan jadi pada kilang tesebut??

RINI ROSES
02-12-2008, 10:11 AM
macam tu hari2 kena lepaskanlah ek...

yes....i like it!....

wakakakakakaka.....

o_o2o_o3
02-12-2008, 12:10 PM
Salah satu cara lagi nak mengelak ialah

Jangan banyak berbahas dengan rini... tak bleh tahan wooo statement dia tu belum bayangkan dia lagi :D :))

GT
02-12-2008, 12:23 PM
Satu jer soalan aku yg off topik sikit..
Apasal pompuan ada yang suka telan air mani tu?
Ada banyak protein ker?

RINI ROSES
02-12-2008, 04:42 PM
Salah satu cara lagi nak mengelak ialah

Jangan banyak berbahas dengan rini... tak bleh tahan wooo statement dia tu belum bayangkan dia lagi :D :))

ouchhh!

yummy! yummy!...wakakakaka

marlen
02-12-2008, 04:48 PM
Satu jer soalan aku yg off topik sikit..
Apasal pompuan ada yang suka telan air mani tu?
Ada banyak protein ker?

dgr2 org ckp kata tu leh jd awet muda..

xtau la btul ke tak..

GT
02-12-2008, 04:50 PM
Itu sapu kat muka kan? Yang telan tu buat apa?

marlen
02-12-2008, 04:53 PM
Itu sapu kat muka kan? Yang telan tu buat apa?


ilang kan dahaga kot..

:">:">:">:">

sy pun xtau..

klon8504
02-12-2008, 04:56 PM
Satu jer soalan aku yg off topik sikit..
Apasal pompuan ada yang suka telan air mani tu?
Ada banyak protein ker?

erm.. mugkin diowg ghairah sgt kot.. tk thu lah.. ade fatwa cakp sunat... ade fatwa cakp makruh... ak pun tk thu yang mana..

klon8504
02-12-2008, 05:24 PM
ouchhh!

yummy! yummy!...wakakakaka

urm patut lah semua tertumpu pada rini.. hehehe...

razif1224
02-12-2008, 05:24 PM
dah tahap kelucahan nie....

klon8504
02-12-2008, 05:32 PM
Itu sapu kat muka kan? Yang telan tu buat apa?

heheh.. telan mugkin nk bersih kan organ dalaman kot...tpii ikut pada individu tersebut lah..

ahib0205
02-12-2008, 09:52 PM
Hm... ada kemungkinan tak akan melancap kalau duk bincang pasal telan tak telan tu? :(

klon8504
02-12-2008, 11:58 PM
Hm... ada kemungkinan tak akan melancap kalau duk bincang pasal telan tak telan tu? :(

hurm.. ni cuma pandagan je... buka untuk dipratikan..

viper207
03-12-2008, 12:42 AM
ouchhh!

yummy! yummy!...wakakakaka

oh rini sungguh dasyhat ko nie yer..

nie mesti dah pernah erhem2 :-?:-?



susah gak skang nie nak cari pompuan yg still suci lagi

mintak2 laa aku xkahwin dgn berkas orang

yaAllah selamatkan aku.. hehehe

ahib0205
03-12-2008, 05:57 AM
oh rini sungguh dasyhat ko nie yer..

nie mesti dah pernah erhem2 :-?:-?



susah gak skang nie nak cari pompuan yg still suci lagi

mintak2 laa aku xkahwin dgn berkas orang

yaAllah selamatkan aku.. hehehe


Ala kalau kawin dengan bekas orang pun tapi calon kita tu dah betul-betul insaf dan bertaubat takpa la kan :)

Orang baik untuk orang baik... :)cgrock

Moga kita semua tergolong dari orang-orang baik

GamezStar
03-12-2008, 11:41 PM
1. jangan ada couple, bila ada couple, kemudahan 'imagine' adalah tinggi, bahaya - dan orang couple bukan lagi buat dosa melancap, tapi biasanya buat pra-zina, bukan!!!, biasanya BERZINA TERUS!!!-naduzubillah., kena sebat 100 kali sebatan!


2. Kahwin cepat, isteri melancap untuk kita-takpe.


3. berpuasa-sukar tapi berkesan.


4, banyakkan beriktikaf!!!! (sangat bagus untuk student, study di masjid, tidur di masjid)


5. Jangan bersendirian, dosa amat sukar di tahan bila di tempat sunyi..oh!


6. beribadatlah hingga LETIH....berpeluh...pasal dosa melancap, aku tak tahu, ..selamat belajar!!!

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

tang bersendirian tu aku paling x setujuh .. aku rase lg bagus klu bersendirian ... mcm2 kita leh buat .. sebb bile kita ditempat ramai org... persekitaran kita akan mengangu nafsu kita ... bahaya... beter bersendirian ...

Kimie
03-12-2008, 11:49 PM
2. Kahwin cepat, isteri melancap untuk kita-takpe.

yang wana merah tu x pe ehh....
p/s bini tgh pregnant ni.. hehhehe

aku tak tau nape tibe2 aku rasa nak tergelak guling2 baca post ko ni..

walaupun aku budak jahil yang taktau pape, aku terasa nak gelak jugak..:eek::eek::eek:

GT
03-12-2008, 11:55 PM
Pindah kat sini ker Thread nie....

Gila Komik
04-12-2008, 12:03 AM
antara cara paling sng kat atas tu bg aku, jgn bersendirian....

Gila Komik
04-12-2008, 12:04 AM
sec 21 and above da xde ek??

ahib0205
04-12-2008, 07:50 AM
tang bersendirian tu aku paling x setujuh .. aku rase lg bagus klu bersendirian ... mcm2 kita leh buat .. sebb bile kita ditempat ramai org... persekitaran kita akan mengangu nafsu kita ... bahaya... beter bersendirian ...

ok takpa :)

Saya hormati pandangan bro :) Kita kat sini pun tujuan asal untuk kongsi pandangan :)

Owh kalau bro macam tu ek? better sendirian. Tapi macam saya suka bersosial :D

:)cgrock

Thanks atas pandangan bro :)

ahib0205
04-12-2008, 07:52 AM
2. Kahwin cepat, isteri melancap untuk kita-takpe.

aku tak tau nape tibe2 aku rasa nak tergelak guling2 baca post ko ni..

walaupun aku budak jahil yang taktau pape, aku terasa nak gelak jugak..:eek::eek::eek:


Its ok.. its alright... :) Sila-sila gelak :)cgrock

Er... leh share apa yang lawak tak? er.. hehe...

qreemall
04-12-2008, 07:53 AM
ingatkn thread ni dh terpadam dh bersama2 dgn section 21....
alhamdulillah....
sy budak br blaja....
tgk kt sini utk dptkn ilmu....
:):):):):):):):)

ahib0205
04-12-2008, 07:53 AM
sec 21 and above da xde ek??

Saya rasa dah takdak. Sebab tu thread ni pindah sini. Hm... wujud section tu sebagai test kot. pastu sebab tak capai objektif, thats wahy takdak


:)cgrock

ahib0205
04-12-2008, 07:54 AM
ingatkn thread ni dh terpadam dh bersama2 dgn section 21....
alhamdulillah....
sy budak br blaja....
tgk kt sini utk dptkn ilmu....
:):):):):):):):)

hi qreemall :) apa khbar :) sama-sama la kita terus dan terus belajar ye :)

:)cgrock

qreemall
04-12-2008, 07:58 AM
hi qreemall :) apa khbar :) sama-sama la kita terus dan terus belajar ye :)

:)cgrock

khabar baik....
mari kita truskn belajar....
:):):):):)
:)cgrock:)cgrock

ahib0205
04-12-2008, 10:03 AM
khabar baik....
mari kita truskn belajar....
:):):):):)
:)cgrock:)cgrock

jom2.. banyak lagi yang tak tau ni. lagi belajar lagi banyak tau tau :)

:)cgrock

bellaluna
04-12-2008, 10:05 AM
delete file 3gp. :)cgrock

AlchemisT
04-12-2008, 10:06 AM
delete file 3gp. :)cgrock

jgn delete..burn dlm cd...

private_eye217
04-12-2008, 10:08 AM
good info..
bagus ni..elakkan diri dari maksiat..