PDA

View Full Version : Pakej Perlancongan Murah Ke PULAU LANGKAWI bersama BAYU TRAVEL AGENSI SDN BHD


punkjunk86
30-03-2008, 02:31 AM
PAKEJ PERLANCONGAN KE PULAU LANGKAWI
2 HARI 1MALAM @ 3 HARI 2 MALAM BERSAMA
ZULU TRAVEL & TOURS SDN BHD ( 86715 - W)

PAKEJ ROMBONGAN :
1. TIKET FERI PERGI DAN BALIK
2. PENGANGKUTAN DARI JETI KE CHALET/ HOTEL
3. PENGINAPAN DI CHALET/HOTEL DI KAWASAN PANTAI CENANG ATAU PEKAN
KUAH BESERTA SARAPAN PAGI.
4. LAWATAN KE TEMPAT-TEMPAT BERSEJARAH (BOLEH BUAT PILIHAN):

SEPERTI :
1. MAKAM MAHSURI
2. LANGKAWI KRISTAL
3. BERAS TERBAKAR
4. LANGKAWI CABLE CAR
5. KILANG GAMAT
6. MEMBELI BELAH
7. LANGKAWI UNDER WATERWORLD
8. TELAGA TUJUH
9. DAN LAIN-LAIN

5. PENGANGKUTAN DARI HOTEL/RESORT KE JETI
6. KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN "PAKEJ KELUARGA" @ "GROUP"
7. LAIN-LAIN PAKEJ TAMBAHAN TERTAKLUK KEPADA PERUBAHAN

JIMAT..HANYA
RM 100 UNTUK 2 HARI 1 MALAM
RM 130 UNTUK 3 HARI 2 MALAM
SEORANG!!!


P/S : turut menyediakan perkhidmatan sewa kereta & van, island tour, tempahan hotel atau chalet, island hopping/fishing, Pulau Payar Marine Park, ferry & bus ticket dll.


010-5445007@ 012-5846242(akmal)
zulutravel@gmail.com
Zulu Travel & Tours


nak tau lebih lanjut lagi klik jer kat link kat signiture tu..



Antara tempat menarik di langkawi:

Pantai Cenang
http://img85.imageshack.us/img85/5817/sunsetinchenangqo5.jpg (http://imageshack.us)


Dataran Lang
http://img237.imageshack.us/img237/2171/img0615de5.jpg (http://imageshack.us)


Langkawi Cable Car
http://img233.imageshack.us/img233/3312/img0076no9.jpg (http://imageshack.us)

http://img249.imageshack.us/img249/7237/img0086kt3.jpg (http://imageshack.us)


peta lankawi
http://img257.imageshack.us/img257/5867/langkawimaplg7.jpg (http://imageshack.us)

punkjunk86
10-04-2008, 04:00 AM
kepada sesiapa berminat bolehlah terus menghubungi saya di talian tertera atau postkan disini..

silondeh
12-04-2008, 12:42 AM
erm..utk student price xde ke? mcmane ngan pakej2 2? ade wat diving smue x? macamane ngan tranpot pegi tmpt2 sejarah 2? bleh pergi smue tmpt ke? huhu.mkn mcmane?

arrashidin
12-04-2008, 12:54 AM
hujung minggu leh tak dgn harga ni?

punkjunk86
12-04-2008, 04:47 AM
erm..utk student price xde ke? mcmane ngan pakej2 2? ade wat diving smue x? macamane ngan tranpot pegi tmpt2 sejarah 2? bleh pergi smue tmpt ke? huhu.mkn mcmane?

ade jangan bimbang...harga yg saya letak kat aas tu untuk dewasa seoang...diving ada, snorkeling ada...tp diving sah2 kena ada lesen..snorkeling x perlu...transport semua tanggung beres...nak pegi semua tempat boleh, tpi dengan syarat satu tempat pegi setengah jam jer la...:)) makan boleh diprovidekan...nak lebih maklumat call saya or mesej saya, x pun email saya yg kat bwah tu...bg butir2...saya akan hantar kan quote..:)cgrock

punkjunk86
12-04-2008, 04:49 AM
hujung minggu leh tak dgn harga ni?

boleh tpi dengn syarat jangan pegi time cuti swkolah and cuti umum..sah2 semua benda bukan setakat pakej ni jer yg naik...email saya sekali butir untuk quote..:)cgrock

Mr Giant
12-04-2008, 05:49 AM
pakej keluarga tu cammane plak.....
tlg kirakan kos kalo aku dari Kolumpo....
maleh aar nk bawak keta...

punkjunk86
12-04-2008, 04:01 PM
pakej keluarga tu cammane plak.....
tlg kirakan kos kalo aku dari Kolumpo....
maleh aar nk bawak keta...

maksudnya nak datang ngn bas ker?
baper oang bro?
saya akan kirakan tiket ferry, penginapan and kereta ok...baper hari baper malam yer?

aree
15-04-2008, 05:53 PM
Salam!

Aku dah booking, Disember ni nak cuti sefamily

punkjunk86
16-04-2008, 03:44 PM
Salam!

Aku dah booking, Disember ni nak cuti sefamily

booking ngn sapa?:D

tomie
16-04-2008, 03:52 PM
biaq betik !! :o
1 org RM130 jak utk 3 hari dua mlm?? :-? =P~

noraslina7810
16-04-2008, 05:14 PM
Salam Bro,

officemate aku pun nak wat rombongan g langkawi... dlm 6 - 8 org ar... tp kitorg dari jb ... so braper plak kos ... so arrangement dr jb ker langkawi hang aturkan skali ker ...

JutawaN_MilleniuM
16-04-2008, 05:19 PM
kalau dari KL 2 org brape..? 3 hari 2 malam..
pakej tu tempat lain xyah kene bayar lagi ke atau ada hidden cost..

punkjunk86
17-04-2008, 04:58 PM
kalau dari KL 2 org brape..? 3 hari 2 malam..
pakej tu tempat lain xyah kene bayar lagi ke atau ada hidden cost..

cek PM...harga yg saya letakkan diatas adalah harga pakej rombongan..penginapan di pantai cenang...lain2 pakej, jika nak full list of pakej (quotation)sila email saya...:)cgrock

punkjunk86
17-04-2008, 05:00 PM
Salam Bro,

officemate aku pun nak wat rombongan g langkawi... dlm 6 - 8 org ar... tp kitorg dari jb ... so braper plak kos ... so arrangement dr jb ker langkawi hang aturkan skali ker ...

saya boleh arrangekan dioang dari JB ke sini...nak lg detail sila email saya beserta butir lawatan...saya akan hantarkan quote skali...

fatguy
17-04-2008, 05:08 PM
erm..aku berminat gak nak pi langkawi nih...
Kalau dari jb terus ke langkawi berapa kos nyer erk??

punkjunk86
17-04-2008, 05:17 PM
erm..aku berminat gak nak pi langkawi nih...
Kalau dari jb terus ke langkawi berapa kos nyer erk??

cek ur PM..ko nak g ngn udara ker darat?

JutawaN_MilleniuM
17-04-2008, 05:24 PM
cek PM...harga yg saya letakkan diatas adalah harga pakej rombongan..penginapan di pantai cenang...lain2 pakej, jika nak full list of pakej (quotation)sila email saya...:)cgrock

dah dpt dah..

sky77
24-04-2008, 03:19 PM
wei tolong bagitau brape harga pakej ke pulau payar sahaja.. kami nak p 15 org.. aku kena incharge ni...nak pi 2/5/08.. pleaze

aidiryatim
24-04-2008, 03:26 PM
saya boleh arrangekan dioang dari JB ke sini...nak lg detail sila email saya beserta butir lawatan...saya akan hantarkan quote skali...

tul ke bro RM130..3 hari 2 mlm? aku tgk pakej yg ade RM260 3 hari 2 mlm dr jb ke lagkawi. naik bas ekpress..
kt kg aku pn iklan yg sama still rege RM250 utk 3 hari 2 mlm.. RM130 dr mana ke langkawi?

ilham
24-04-2008, 03:32 PM
Bro...
Tolong Buat Quatation Utk Pokcik Ingat Dalam Bulan 8 @ Sebelum Bulan Puasa Nie Nak Bawa Family Pokcik Pie Bercuti Ke Langkawi@ 3h 2 M...family Lebih Kurang Dalam 8 Org..ingat Nak Sewa Keta Kat Sana..tahun Lopas Pokcik Pogi Dengan Geng Bujang Pokcik Sewa Nissan Sarena Hok Baru Keluaq 3 Hari Cuma Sewa Rm180(3h2m)
Tolong Yerk2..
Tq

punkjunk86
26-04-2008, 01:13 PM
wei tolong bagitau brape harga pakej ke pulau payar sahaja.. kami nak p 15 org.. aku kena incharge ni...nak pi 2/5/08.. pleaze

BOLEH BG EMAIL...AKU HANTAR QUOTE PAKAI EMAIL...KO BG DETAIL2 SKALI SENANG AKU NAK CREATE PAKEJ..:)cgrock

punkjunk86
26-04-2008, 01:17 PM
tul ke bro RM130..3 hari 2 mlm? aku tgk pakej yg ade RM260 3 hari 2 mlm dr jb ke lagkawi. naik bas ekpress..
kt kg aku pn iklan yg sama still rege RM250 utk 3 hari 2 mlm.. RM130 dr mana ke langkawi?

OHH...YG AKU WAT KAT ATAS 2...ADALAH HARGA YG DATANG SECARA ROMBONGAN YG DIAOANG ARRANGE SENDIRI DATANG NGN BAS DIAOANG SENDIRI...HARGA TERMASUK TIKET FERI PERGI BALIK, PENGINAPAN + SARAPAN KAT PANTAI CENANG NGN TRANSPORT BAS KAT SANA...3 H 2 MLM..
KALAU DATANG DARI JB, ADA 40 OANG,KO ARRANGEKAN BAS DARI SANA, PASTU SAMPAI KUALA PERLIS..:)cgrock

punkjunk86
26-04-2008, 01:22 PM
maaf semua sbb lambat reply...tengh uruskan oang g langkawi kat kuala perlis...insyaallah dalam masa terdekat saya akan masukkan beberapa lgi pakej sempena cuti sekolah..

nariahmamat
27-04-2008, 11:57 PM
salam...nak tanya..berapakah bajet @ kos lawatan 3 hari 2 malam ke langkawi untuk 30 org guru dan 10 org murid..
- kos untuk pengangkutan
- kos untuk penginapan/makan

punkjunk86
29-04-2008, 11:24 PM
salam...nak tanya..berapakah bajet @ kos lawatan 3 hari 2 malam ke langkawi untuk 30 org guru dan 10 org murid..
- kos untuk pengangkutan
- kos untuk penginapan/makan

cek ur PM...:)cgrock

aidiryatim
29-04-2008, 11:26 PM
OHH...YG AKU WAT KAT ATAS 2...ADALAH HARGA YG DATANG SECARA ROMBONGAN YG DIAOANG ARRANGE SENDIRI DATANG NGN BAS DIAOANG SENDIRI...HARGA TERMASUK TIKET FERI PERGI BALIK, PENGINAPAN + SARAPAN KAT PANTAI CENANG NGN TRANSPORT BAS KAT SANA...3 H 2 MLM..
KALAU DATANG DARI JB, ADA 40 OANG,KO ARRANGEKAN BAS DARI SANA, PASTU SAMPAI KUALA PERLIS..:)cgrock

oh.. ok fhm2 ,.tq :)

punkjunk86
05-05-2008, 01:42 PM
kepada semua yang ingin melihat lebih lanjut lagi tentang pakej yg disediakan oleh saya...sila klik kat sini Langkawi Travel (http://bayuenigma.blogspot.com/)

saya akan cuba untuk siapkan kekurangan yang ada...harap dapat memberi komen disitu..

Ain
09-05-2008, 11:53 AM
hai..
i'm from transwarikh holidays sdn bhd..
agen pengangkutan n pelancongan..
leh x u bgtau harga seorang klu gi dlm 1 group bas masa cuti sek utk 3 hari 2 mlm,tiket feri,sarapn,lawatan 1 pulau,dll..

imannajihah
11-05-2008, 10:38 PM
salam, bleh terangkan pakej untuk family 4H3N pada 24/5 - 27/5, dengan kereta pandu sendiri auto, apartment 2 bilik atau 2 bilik hotel/resort kalau bagus kat pantai cenang..berapa harga pakej tu? email to me imannajihah(at)yahoo(dot)com tq..

adawiyah ayu
12-05-2008, 01:56 AM
klu budak2 same harga ke?

adawiyah ayu
12-05-2008, 01:57 AM
klu buak2 same hrga ke?

NEMO
12-05-2008, 02:21 AM
klu budak2 same harga ke?

klu buak2 same hrga ke?

nampak mcm sama..tp xserupa:))

pakmattempe
12-05-2008, 02:36 AM
Salam...

Aku nak turun Langkawi pada 14 - 17 May nie...
Actually nak temankan wife aku gi seminar...tanya punya tanya hotel dia kat Grand Continental tu share 3-4 orang...jadi aku kena laa ambil bilik asing...

So kalau boleh tolong aku carikan bilik yang paling ekonomi pada 14 & 15 kat Kuah cos aku tidor sorang jer...but 16hb tu nak tukau ke bilik yang 'katil spring' cos wife aku ada sekali...kalau boleh sekali transport pun bagus jugak...:)

Harap tuan tanah boleh tolong carikan...:)cgrock

p/s : Kat mana naik boat lagi bagus...? Kuala Kedah ker Kuala Perlis...? Aku dari Penang...or direct ambil boat dari Penang ke Langkawi...? Berapa harga tiket...?

punkjunk86
15-05-2008, 09:24 PM
klu buak2 same hrga ke?



kalau budak2 x sama harga...murah skit..umur 6 thun sampai 12 tahun..

punkjunk86
15-05-2008, 09:26 PM
Salam...

Aku nak turun Langkawi pada 14 - 17 May nie...
Actually nak temankan wife aku gi seminar...tanya punya tanya hotel dia kat Grand Continental tu share 3-4 orang...jadi aku kena laa ambil bilik asing...

So kalau boleh tolong aku carikan bilik yang paling ekonomi pada 14 & 15 kat Kuah cos aku tidor sorang jer...but 16hb tu nak tukau ke bilik yang 'katil spring' cos wife aku ada sekali...kalau boleh sekali transport pun bagus jugak...:)

Harap tuan tanah boleh tolong carikan...:)cgrock

p/s : Kat mana naik boat lagi bagus...? Kuala Kedah ker Kuala Perlis...? Aku dari Penang...or direct ambil boat dari Penang ke Langkawi...? Berapa harga tiket...?

bos, bg email...saya quotekan pakai email..tp dah nak g sangat2 ni..trus call k...secepat mungtkin..no phone ada kat signiture tu..segera!!!:)cgrock

punkjunk86
15-05-2008, 09:28 PM
salam, bleh terangkan pakej untuk family 4H3N pada 24/5 - 27/5, dengan kereta pandu sendiri auto, apartment 2 bilik atau 2 bilik hotel/resort kalau bagus kat pantai cenang..berapa harga pakej tu? email to me imannajihah(at)yahoo(dot)com tq..

salam..thanks sbb berurusan dengan pihak kami..kak najihah semua tempahan akak semua dah diuruskan...tunggu nak datang jer ni...averything clear..have a nice vacation..:)cgrock

buytosell
23-05-2008, 11:12 PM
pakej pulau langkawi je ker yang ader???pulau-pulau lain takder...jgn pulau batu putih sudah...

punkjunk86
27-05-2008, 11:16 PM
pakej pulau langkawi je ker yang ader???pulau-pulau lain takder...jgn pulau batu putih sudah...

wat masa skarang saya just tumpukan pulau langkawi...tpi kalau ada yg nak ke indonesia aspecially bandung dan ke thailand secara rombongan atau group besar saya ada jugak wat..anything just call saya..:)cgrock

dino
27-05-2008, 11:42 PM
Bro punkjun86,aku dah pm ko......
Nnt aku tepon ko,kalau ko ada apa2 info mcm yg aku post,bg tau ar...
Tenkiu. :)cgrock

punkjunk86
27-05-2008, 11:59 PM
ok..aku dah reply ko..just sms aku info senang aku nak go thru nanti k..insyaallah dalam masa terdekat aku akan let u know..sbb skang ni musim cuti bnyak tuorist nak masuk..

JaMeQ
03-06-2008, 02:10 PM
punjunk..aku dah save no hp ko..klu aku walk in jer ko boleh urus tak..maybe 22 Jun aku nak gi langkawi. tp x kompom brp ramai lagi..maybe 3 bilik kot.

klu ada benda ko nak detail Pm aku..tq:D

punkjunk86
03-06-2008, 04:45 PM
punjunk..aku dah save no hp ko..klu aku walk in jer ko boleh urus tak..maybe 22 Jun aku nak gi langkawi. tp x kompom brp ramai lagi..maybe 3 bilik kot.

klu ada benda ko nak detail Pm aku..tq:D

ok aku dah send pm..ape2 hal trus contact aku..kalau boleh waktu tengh hari dan selepas kul 4 ptng..:)cgrock

3Lyanna
12-06-2008, 11:46 PM
salam..bro nak tanye yg pakej rm130 utk 3hr 2mlm tu termasuk semua2 pakej yg bro nyatakan tu ke??? klo btul leh ar ajak family g or promote kt kengkwn..

punkjunk86
22-06-2008, 05:48 PM
salam..bro nak tanye yg pakej rm130 utk 3hr 2mlm tu termasuk semua2 pakej yg bro nyatakan tu ke??? klo btul leh ar ajak family g or promote kt kengkwn..

yup btul..tpi yg harga rm130 tu terhad kepada pakej rombongan jer...maksudnya sesapa yg wat rombongan min 40 oang leh la dapat harga tu...

untuk family and group kecik,harga lain2..nak tau lagi lanjut,sila klik kat link sini (www.bayuenigma.blogspot.com)

punkjunk86
28-07-2008, 10:38 PM
musim cuti sekolah dah tiba...ayuhlah kita bercuti didalam malaysia...

punkjunk86
10-12-2008, 06:53 PM
up skit...

amazinggold88
11-12-2008, 07:04 PM
bro
aku mnt ngn twrn nie.
mcm best jek
nnt klu nk aku roger k

amazinggold88
11-12-2008, 07:47 PM
bro, klu pkj rmbngn jek ke dpt nie sume..
1. TIKET FERI PERGI DAN BALIK
2. PENGANGKUTAN DARI JETI KE CHALET/ HOTEL
3. PENGINAPAN DI CHALET/HOTEL DI KAWASAN PANTAI CENANG ATAU PEKAN
KUAH BESERTA SARAPAN PAGI.
4. LAWATAN KE TEMPAT-TEMPAT BERSEJARAH

pakej len x dpt ke?

Zul34
14-12-2008, 04:02 AM
Ada lg ke pakej2 yg tuan umah ni offer ?

Katakanlah dlm 25 dis ni aku nak gi 5 org ke langkawi , offer ni valid lg x ?

Aku nak klau blh , diuruskan dr johor psl aku malas nak drive , blh ke tuan umah , tq

asz
12-08-2009, 12:32 PM
tolong bgtau secara detail harga n pakej2 yg ditawarkan...
kitorang akan pergi ahd nie 4 orang....
2 hari 1 malam...
berapa??
n apa yg ditawarkan lagi??:D

mr.afan
12-08-2009, 12:37 PM
cuti hujung tahun ini rase nak applay lah....

asz
12-08-2009, 12:39 PM
nk tanya...ari ahd nie kitorang nk pegi 4 org...
2 hari 1 mlm...
2 bilik??
harga berapa??
pakej pa yg sesuai??
apa lg yg ditawarkan???

punkjunk86
16-08-2009, 10:19 AM
bro, klu pkj rmbngn jek ke dpt nie sume..
1. TIKET FERI PERGI DAN BALIK
2. PENGANGKUTAN DARI JETI KE CHALET/ HOTEL
3. PENGINAPAN DI CHALET/HOTEL DI KAWASAN PANTAI CENANG ATAU PEKAN
KUAH BESERTA SARAPAN PAGI.
4. LAWATAN KE TEMPAT-TEMPAT BERSEJARAH

pakej len x dpt ke?

ini memang untuk yg buat rombongan sahaja..sbb diaoang ni g secara bulk atau minimum 40 oang..

kalau pakej yg minimum pada tu / couple / family boleh tengok dekat www.pakej-langkawi.blogspot.com
semua ada kat situ

punkjunk86
16-08-2009, 10:23 AM
Ada lg ke pakej2 yg tuan umah ni offer ?

Katakanlah dlm 25 dis ni aku nak gi 5 org ke langkawi , offer ni valid lg x ?

Aku nak klau blh , diuruskan dr johor psl aku malas nak drive , blh ke tuan umah , tq

ada lagi..masih available sampai bila2...untuk 5 orang pun boleh..kalau dari johor tu saya cadangkan Zul34 naik bas terus turun Kuala Perlis..jalan 3 4 langkah terus sampai jetty..
other choice is naik flight dari KL terus turun Langkawi..air asia skang ni pun dah murah..tapi dari Johor kena naik bas la..

punkjunk86
16-08-2009, 10:24 AM
nk tanya...ari ahd nie kitorang nk pegi 4 org...
2 hari 1 mlm...
2 bilik??
harga berapa??
pakej pa yg sesuai??
apa lg yg ditawarkan???

ahad bila ek?

punkjunk86
16-08-2009, 10:25 AM
cuti hujung tahun ini rase nak applay lah....

boleh...anything contact saya k..

grimmjaw88
08-12-2009, 09:35 PM
salam...
dlm pakej ni xtermasuk tasik dayang bunting ker?
utk student ipta,ade student price x?

zuhara
10-12-2009, 04:49 AM
saya ada hantar sms tanya ttg nak buat website tak utk company encik ni.. kalau nak, sy boleh bantu buatkan.. layari http://freelance.zuharaworld.com k?

print_media
31-01-2010, 06:56 AM
haha..
cantekkk..
memang plan nk pi langkawi or pangkor..

amazinggold88
31-01-2010, 09:28 PM
mcm best jek nie

geniusneuro
01-02-2010, 09:49 PM
menarik... ni pakej ni hanya bile sampai kat langkawi je erk??

means ferry n flight customer urus sendiri erk...

geniusneuro
15-02-2010, 11:43 PM
lame x masuk sini, tt xde ke...

macam nak g x lame lagi

Harimau_kumbang
15-06-2010, 12:25 PM
Salam.. promosi ada lagi x nie?

punkjunk86
15-06-2010, 04:40 PM
Salam.. promosi ada lagi x nie?


ada lagi..bukak kat www.pakej-http://www.pakej-langkawi.*************langkawi.*************.

dsufira
17-12-2012, 04:45 PM
saya berminat nak pakej haoneymoon