PDA

View Full Version : Terbaru LOAN Al Rajhi Bank.Blacklist Dijamin Lulus/PALING MURAH DI MALAYSIA/PALING


fathullah
19-01-2008, 09:48 PM
Promosi Pinjaman Al Rajhi Bank.
Blacklist Dijamin Lulus
( TANPA HAD ).
Ansuran Lebih Rendah Dari Tempat Lain. Sangat Cepat,Mudah,Selamat
Tiada Caj Tersembunyi. Pengurusan Mudah

Untuk Info Lanjut Sila Layari:
Klik di ruangan jawatan kosong
Klik disini http://pinjamanbank4blacklist.webs.com/
Klik disini http://www.freewebs.com/pinjamanislamic/
Klik disini http://loanbank4blacklist.weebly.com/

toyolman
19-01-2008, 09:49 PM
kasi khabar dekat aku yg lebih detail...mcm bagus pula tu untuk pasaran di sabah

malaysia4life
19-01-2008, 10:10 PM
bila aku baca blacklist boleh buat loan..bersemangat tapi bila baca detail.. adusss swasta macam aku tak layak..yg dok di angkasa lepas saja yg layak.. yg dok kat atas tanah macam aku ni..telan air liur aje..nasib nasib

zurk
19-01-2008, 11:55 PM
bro...pinjaman perumahan xder ker bnk nih....aku nak beli umah 180k

perrrghhhh
01-02-2008, 11:57 PM
ada ..pinjaman perumahan pun ada ...
tapi aku rasa rate maybank lagi baik kalau housing loan

Blues
02-02-2008, 12:02 AM
Ansuran Lebih Rendah Dari Tempat Lain. Sangat Cepat,Mudah,Selamat
Tiada Caj Tersembunyi. Pengurusan Mudah



Interest baper %? Aku tgk pada list bayaran kat blog ko, bayaran bulanan lebih tinggi drp Bank Islam. Bank Islam 5.7 hingga 5.9%. Kalau refer pada senarai bayaran balik ko tu Al Rahji ni lebih tinggi interestnya..

His777ham
28-02-2008, 12:48 AM
bro kalau kakitangan kerajaan dah potong 60% ade peluang ke

mrfx
28-02-2008, 10:57 AM
bro kalau kakitangan kerajaan dah potong 60% ade peluang ke

ade,pluang kasi buang keje. diskaun 100%.
:)) :)) :))

:D guwau bro...jgn mare...:)cgrock

casablanca
28-02-2008, 05:17 PM
Promosi Pinjaman Al Rajhi Bank.
Blacklist Dijamin Lulus
( TANPA HAD ).
Ansuran Lebih Rendah Dari Tempat Lain. Sangat Cepat,Mudah,Selamat
Tiada Caj Tersembunyi. Pengurusan Mudah

Untuk Info Lanjut Sila Layari:
Klik di ruangan jawatan kosong
Klik disini http://pinjamanbank4blacklist.webs.com/
Klik disini http://www.freewebs.com/pinjamanislamic/
Klik disini http://loanbank4blacklist.weebly.com/

ni utk swasta ke kerajaan je?:-?

MasterG
28-02-2008, 05:24 PM
yela kasi lah tau untuk kerajaan ker swasta, kalau kerajaan semua orang dah tau ermmm

helmihussain
28-02-2008, 05:29 PM
Promosi Pinjaman Al Rajhi Bank.
Blacklist Dijamin Lulus
( TANPA HAD ).
Ansuran Lebih Rendah Dari Tempat Lain. Sangat Cepat,Mudah,Selamat
Tiada Caj Tersembunyi. Pengurusan Mudah

Untuk Info Lanjut Sila Layari:
Klik di ruangan jawatan kosong
Klik disini http://pinjamanbank4blacklist.webs.com/
Klik disini http://www.freewebs.com/pinjamanislamic/
Klik disini http://loanbank4blacklist.weebly.com/

SAPURA leh apply tak?
orang cina leh apply tak?
hehehee..

edy639
01-03-2008, 12:18 PM
kira ni potongan ngan BPA jugak ke??

malique
20-03-2008, 02:11 AM
bagus bro....aku akan fax slip gaji aku

mclarenx
20-03-2008, 11:48 AM
Interest baper %? Aku tgk pada list bayaran kat blog ko, bayaran bulanan lebih tinggi drp Bank Islam. Bank Islam 5.7 hingga 5.9%. Kalau refer pada senarai bayaran balik ko tu Al Rahji ni lebih tinggi interestnya..

klu tengok table kat website "http://pinjamanbank4blacklist.webs.com/jadualbayaran.htm" tu, pinjam RM10,000 utk 2 tahun (monthly RM494) macam kena 18% jer (atau 9% per year). Klu bayar utk 10 tahun (monthly RM150), total interest banyak giler (mcm 80% jer)... atau dlm RM dah jadik RM8,000.00 lepas 10 tahun.

Huhuhu... betul ke calculation tu? :-?

Ada yg bole tolong verify? TQ

toyolman
20-04-2008, 11:20 AM
Bagi kakitangan kerajaan persekutuan dan negeri sabah bolehlah membuat sebarang pertanyaan terus ke no:-
089-622202
019-8803259
012-8166233
ATAU YM : DMUZS@YAHOO.COM
SKYPE : XXX-TOYOL

#dah dapat loan bolehlah buat forex.....

DZUAN
20-04-2008, 12:04 PM
mudah! murah! menguntungkan.....
lepaskan diri anda daripada belenggu hutang.....
info lebih lanjut, sms je:
0163190270

marvelous
20-04-2008, 12:14 PM
mudah! murah! menguntungkan.....
lepaskan diri anda daripada belenggu hutang.....
info lebih lanjut, sms je:
0163190270

lepas hutang yg lama...muncul lagi yg baru :D

dodyann
20-04-2008, 12:20 PM
kalau keja kerajaan mcm2 cara bole dpt loan wlpn blacklist .. koperasi la , bank2 la ... dan lain2 .. so jgn bg harapan tingi dgn tulis (black list di jamin lulus) .. ckp la terus terang utk sapa

TITANIUM
20-04-2008, 01:05 PM
ntah nyer...
org kejer sendiri n swasta nak jugak buat loan...
bg la peluang pasa kami...

Shukz Isma
20-04-2008, 03:12 PM
kerja sendiri,nanti aku minta NGO tolong cakap dgn Pakdoloh

toyolman
20-04-2008, 05:25 PM
bagi yang berada di sabah boleh terus call/sms ke no :-
089-622202
019-8803259
012-8166233

klik sini untuk info seterusnya (http://loan2u.page.tl/)

puteh_linux
20-04-2008, 09:27 PM
bagi yang berada di sabah boleh terus call/sms ke no :-
089-622202
019-8803259
016-8368765
012-8166479

no utk yg ada di nilai takde ke?

toyolman
21-04-2008, 06:15 PM
no utk yg ada di nilai takde ke?

boleh terus call/sms p no nie : 012-2651488

garfield5552
22-04-2008, 11:10 AM
kalau keje swasta bole ker nie? coz aku br dpt fax dr al rajhi...die bg offer loan ngan company aku

porek
22-04-2008, 11:14 AM
Spouse aku ni BM salah satu caw Al-Rajhi..contact lah aku..hehehe

garfield5552
22-04-2008, 11:27 AM
Spouse aku ni BM salah satu caw Al-Rajhi..contact lah aku..hehehe

bagus...bagus....

porek
22-04-2008, 11:31 AM
aku tak bleh reply PM laa bro..email aku kat altrez11@hotmail.com

garfield5552
22-04-2008, 11:34 AM
aku tak bleh reply PM laa bro..email aku kat altrez11@hotmail.com

takpe...bile post kau masuk 20 je...kau dh bole reply PM...so,kene make sure post dh complete 20 la...pastu kau reply PM aku...:D

putat76
22-04-2008, 11:40 AM
Spouse aku ni BM salah satu caw Al-Rajhi..contact lah aku..hehehe

bagi la contact no

garfield5552
22-04-2008, 11:43 AM
bagi la contact no

:-? :-? :-? :-?

putat76
22-04-2008, 11:49 AM
:-? :-? :-? :-?

hehehehehehe:D
lek ar garfield
email aku penuh berselirat
kang kalau aku email kat dia
masa dia reply
aku teroverlook ke
dah ilang

garfield5552
22-04-2008, 11:53 AM
hehehehehehe:D
lek ar garfield
email aku penuh berselirat
kang kalau aku email kat dia
masa dia reply
aku teroverlook ke
dah ilang

heheheeeeee....tgh relex la nie.....gelojoh ar....:D :D

gengjawa
22-04-2008, 11:58 AM
bagus...bagus....

ader yg menarik nnt bgtau wak yer, wak pon berminat juge nie:)

garfield5552
22-04-2008, 11:59 AM
yeah...yeahhhhh....wak dh masuk....wak dh masuk.....

alarma
22-04-2008, 09:44 PM
:-? :-? :-? :-?

a ah..xpun email ka..org tak kacau aihhh...hehehee

garfield5552
23-04-2008, 12:17 PM
a ah..xpun email ka..org tak kacau aihhh...hehehee

email....bole clear ke dlm email....aku takut kau tk paham je....

greatbiz2u
23-04-2008, 12:18 PM
ada ..pinjaman perumahan pun ada ...
tapi aku rasa rate maybank lagi baik kalau housing loan


yer...aku pun setuju..
housing loan boleh try maybank..lagi murah

garfield5552
23-04-2008, 12:49 PM
ye ke rate maybank paling murah....tp bukan senang nk dpt loan maybank.....

gengjawa
23-04-2008, 12:53 PM
ye ke rate maybank paling murah....tp bukan senang nk dpt loan maybank.....

itu wak akui juga, maybank dah kayo...xmau tolong org ssh:((

greatbiz2u
23-04-2008, 12:56 PM
ye ke rate maybank paling murah....tp bukan senang nk dpt loan maybank.....

utk loan lain susah, tapi untuk loan rumah senang sbb die ada cagaran...

klu untuk lain-lain loan mcm personal loan blh try al-rajhi

garfield5552
23-04-2008, 12:58 PM
utk loan lain susah, tapi untuk loan rumah senang sbb die ada cagaran...

klu untuk lain-lain loan mcm personal loan blh try al-rajhi

hem...good info tp al rajhi company aku takleh apply kat situ...tk layak...:(( :(( :((

hanny
23-04-2008, 01:09 PM
Spouse aku ni BM salah satu caw Al-Rajhi..contact lah aku..hehehe

porek... sy ada emel kat awk... tolong tya2 kan spouse awk...

teratakerapung
23-04-2008, 11:34 PM
bank rakyat lagi rendah

putat76
24-04-2008, 08:55 AM
bro selain email kasi la contact no
tak pun ko contact la aku
013 3585411

wswa
29-04-2008, 12:05 AM
bank rakyat lagi rendah
betul tu.bsn,agro bank lagi rendah.bank rakyat pinjam 50k rm663 sebulan.

hanny
29-04-2008, 01:51 PM
porek... sy ada emel kat awk... tolong tya2 kan spouse awk...

porek..amacam?? apa status? dh check?

wns130505
02-05-2008, 08:56 AM
kalau gaji bersih dlm 1800 boleh apply ke..keje swasta je..bg aku detail yg lebih lanjut..aku minat nih..

Zulnas78
16-05-2008, 06:55 AM
Bro..Brapa lama buleh approve loan nie...Saya dah apply hampir 2 minggu tak dapek lagik punn...Please showroom me..Ada masalah ke atau takder..Jangan diam seribu basa.. Minta tolon yea..

naj2921
16-05-2008, 08:23 AM
jeng...jeng...jeng...:-? :-?

DDos
16-05-2008, 08:28 AM
rasanya takde sorang pun yg kat cg ni lulus loan ni. tunggu testimoni member cg baru korang leh apply

garfield5552
16-05-2008, 08:39 AM
rasanya takde sorang pun yg kat cg ni lulus loan ni. tunggu testimoni member cg baru korang leh apply

hem, semacam je bunyi tu....

Zulnas78
16-05-2008, 09:52 PM
konpius jugak..slalu loan nie cepat ajer lebih lagi nak bagi pinjam duit kat orang. Maklumlah bleh caj lebih. Tapi loan nie lambat sangatlah kenapa yeaa...

jeng...jeng....jeng....

noOb
16-05-2008, 10:02 PM
hmm
tuan tanah ni kelepet ke?

Zulnas78
17-05-2008, 04:51 PM
Masuk ari nie dah seminggu aku apply, tapi jangankan duit dapek, bank pun tak tipon lagi. Makin ari duit nak pakai. Poning palo den. Koje gomen pun lambat laie prosesnyo.. Mintak tuan umah mai jawab...

Wea Izre
17-05-2008, 04:53 PM
Masuk ari nie dah seminggu aku apply, tapi jangankan duit dapek, bank pun tak tipon lagi. Makin ari duit nak pakai. Poning palo den. Koje gomen pun lambat laie prosesnyo.. Mintak tuan umah mai jawab...

untuk loan gomen leh melawat ke thread kawe :)

khirul_nizam
20-05-2008, 04:40 PM
bila aku baca blacklist boleh buat loan..bersemangat tapi bila baca detail.. adusss swasta macam aku tak layak..yg dok di angkasa lepas saja yg layak.. yg dok kat atas tanah macam aku ni..telan air liur aje..nasib nasib

kita serupa

garfield5552
21-05-2008, 07:41 AM
kita serupa

same la jugak.....

dreamteam
21-05-2008, 09:43 AM
same la jugak.....

aik pagi2 dah ada dah kerja ker

kem5969
23-05-2008, 06:56 PM
Interest baper %? Aku tgk pada list bayaran kat blog ko, bayaran bulanan lebih tinggi drp Bank Islam. Bank Islam 5.7 hingga 5.9%. Kalau refer pada senarai bayaran balik ko tu Al Rahji ni lebih tinggi interestnya..

aku dah apply dgn al rahnji nih .. x lepaih

salmiah_salim
08-10-2008, 10:39 AM
Bro nak tanyer lah... mcm maner plak al-rajhi bank boleh luluskan blacklist ni. sebab baru2 ni aku masukkan org nak buat personal loan , clear lagi itu pun tak approve gak... boleh percaya ker ni bro....

daoss
08-10-2008, 11:29 AM
kawan aku keje swasta ade ctos pon tak lepas ni kan lagi blacklist..lupekan jerlah..
kalau lepas pun dapat 5kali gaji jer..

toyolman
22-02-2009, 01:07 PM
Sori broo broo semua...nie bagi menjawab semua persoalaan anda semua.....
tapi masalahnya....saya takda terima sebarang permohonan drp anda jadi saya taklah boleh menjawabnya sebab pemohon yg memohon melalui saya saja yang tahu sebab dan kerananya lulus ker iedaknya permohonan mereka tu...harap maklum....

wan9551
22-02-2009, 01:11 PM
Sori broo broo semua...nie bagi menjawab semua persoalaan anda semua.....
tapi masalahnya....saya takda terima sebarang permohonan drp anda jadi saya taklah boleh menjawabnya sebab pemohon yg memohon melalui saya saja yang tahu sebab dan kerananya lulus ker iedaknya permohonan mereka tu...harap maklum....
aku nak buat gak la loan nie
tapi kiraan mcm mana

toyolman
22-02-2009, 01:18 PM
broo boli terus ker www.loan2u.page.tl boli tgk jadual pinjaman dan pembayaran balik....."untuk kaitangan kerajaan pusat dan negeri sahaja"

toyolman
22-02-2009, 01:25 PM
Bagi tidak mengelirukan pemohon2 yang berminat;-

1. Anda seharusnya berkerja (berjawatan tetap) dengan kerajan persekutuan
atau negeri.
2. Blacklist tidak melebihi RM30,000.00
3. Dokumen yang patut dan wajib mestilah up to date.

soduku
22-02-2009, 06:33 PM
kalo send doc by online berapa lama al-rajhi process ek?
saya apply minggu lepas dah 7 hati pun..xder jwpan lagi..

buytosell
22-02-2009, 11:26 PM
Untuk kakitangan kerajaan shj..swasta takder...:d
bagi tidak mengelirukan pemohon2 yang berminat;-

1. Anda seharusnya berkerja (berjawatan tetap) dengan kerajan persekutuan
atau negeri.
2. Blacklist tidak melebihi rm30,000.00
3. Dokumen yang patut dan wajib mestilah up to date.

gengjawa
23-02-2009, 07:02 AM
Bagi tidak mengelirukan pemohon2 yang berminat;-

1. Anda seharusnya berkerja (berjawatan tetap) dengan kerajan persekutuan
atau negeri.
2. Blacklist tidak melebihi RM30,000.00
3. Dokumen yang patut dan wajib mestilah up to date.

semoleknya tuan tanah update kat 1st page
xsemua org rajin selak2 page belakang
lasgi satu kasi update juga tahuk utama thread nie
blacklist tuk kerajaan shj
memudahkan tuan tanah juga
xder la nnt org yg dah tau xlayak bertanya
kesian tuan tanah xmenang tangan menjawabnya:D

azriusre
23-02-2009, 12:30 PM
semoleknya tuan tanah update kat 1st page
xsemua org rajin selak2 page belakang
lasgi satu kasi update juga tahuk utama thread nie
blacklist tuk kerajaan shj
memudahkan tuan tanah juga
xder la nnt org yg dah tau xlayak bertanya
kesian tuan tanah xmenang tangan menjawabnya:D

Betui tu Wak, selalunya selalunya bubuh untuk blacklist tapi tak cerita detail dan lagi satu tak update.

gengjawa
24-02-2009, 12:40 PM
Betui tu Wak, selalunya selalunya bubuh untuk blacklist tapi tak cerita detail dan lagi satu tak update.

betul ker apa yg wak kata tu?
klu betul bagi la markah penuh ye:)cgrock

azriusre
24-02-2009, 12:46 PM
Betul betul betul:D

az7771
24-02-2009, 12:46 PM
ramainya yang offer pinjaman... semuanya sebut lebih rendah daripada yang lain tapi berapa lebih rendahnya... kan bagus kalau org yang buka thread pasal pinjaman nie attachkan sekali jadual pembayaran... boleh la compare dgn yang lain2...

RMteam
24-02-2009, 02:03 PM
aku nak apply loan ni... siapa offer lower aku accept call aku yea,... 019 - 8640-555

mellina
12-01-2010, 02:02 PM
pekerja kontrak leh x?

lady_saara
22-03-2010, 03:18 PM
susah nye nak cr bank yang boleh bg pinjaman kat pekeja2 swasta mcm i nie..nak bayar kete..sape ader info pls bg kat i ye..

moneymind
23-03-2010, 11:49 PM
Promosi Pinjaman Al Rajhi Bank.
Blacklist Dijamin Lulus
( TANPA HAD ).
Ansuran Lebih Rendah Dari Tempat Lain. Sangat Cepat,Mudah,Selamat
Tiada Caj Tersembunyi. Pengurusan Mudah

Untuk Info Lanjut Sila Layari:
Klik di ruangan jawatan kosong
Klik disini http://pinjamanbank4blacklist.webs.com/
Klik disini http://www.freewebs.com/pinjamanislamic/
Klik disini http://loanbank4blacklist.weebly.com/

banyak nak klik nii

chesnatesz
23-03-2010, 11:52 PM
susah nye nak cr bank yang boleh bg pinjaman kat pekeja2 swasta mcm i nie..nak bayar kete..sape ader info pls bg kat i ye..

cik kak..dlm thread loan rame yg leh ejas ur hr wat pgm bank rakyat...:)

chesnatesz
23-03-2010, 11:53 PM
banyak nak klik nii

susa2 ko wat loan asb ngan aku je..leh klik kat bwh...:p

cthairan
01-04-2010, 11:22 AM
Bro nak tanyer lah... mcm maner plak al-rajhi bank boleh luluskan blacklist ni. sebab baru2 ni aku masukkan org nak buat personal loan , clear lagi itu pun tak approve gak... boleh percaya ker ni bro....

tau xpe...ak dh try apply tp xlepas sbb blacklist cc..huhu...pe cete ni...

mojai
01-04-2010, 11:41 AM
tau xpe...ak dh try apply tp xlepas sbb blacklist cc..huhu...pe cete ni...

tt senyap je

cthairan
01-04-2010, 12:17 PM
Spouse aku ni BM salah satu caw Al-Rajhi..contact lah aku..hehehe

leh la mntk tlg kalo cm2...swasta blacklist leh x...tlg tanye spouse ko

cthairan
01-04-2010, 12:20 PM
tt xnk jawab ke...

perfume_aura
14-04-2010, 03:00 PM
hee..member aku pernah blacklist bank rakyat..nak wat loan rumah ..kalau blacklist bank rakyat tak boleh apply lagi..yer ker..
kerja swasta....

al rajhi sampai 8% ...mahal lak...

adamhamdan
25-11-2010, 12:05 PM
Saya blacklist dan kerja syarikat swasta..layak memohon atau tidak..?

nik@alrajhi
20-01-2012, 09:23 AM
Do you have property to finance or refinance? Now al-Rajhi Bank is offering:

1) High (DSR 70%) and fast Approval,
2) Zero Entry Cost FREE: legal fees, stamp duty, valuation fees and disbursement
3) BFR Up to -2.45%
4) 90% Margin of Finance
5) No Late Payment Charges
6) No Default Rate
7) No early Settlement Charges
8) High Principal Ratio 30;70
9) No Lock-in Period
10) Tenure up to 40 years @ age 70

Interested?? For Further information don't hesitate to call me;

Nik (0192752857)
Executive Home Finance
umair@alrajhibank.com.my or nik.umair88@gmail.com
http://proud2be-alrajhi-homefinancing.blogspot.com/

dryer
20-09-2012, 09:49 AM
asyik2 org kje goman jer...kje swasta xde ker?....

kem5969
27-04-2013, 09:53 AM
ada masalah dpt kelulusan pembiayaan perumahan , hubungi kami

barneysteinsson
02-05-2013, 08:34 PM
untuk makluman rakan rakan di forum carigold, kalau dah blacklist atau ctos ccris rekod tak cantik, bank dan juga institusi kewangan yang lain memang susah nak lepaskan loan. bak kata orang putih, almost impossible la. kalau mereka approve, interest rate akan berlipat2 ganda

sumber : saya seorang banker :)

Azmi^_^Penang
04-05-2013, 10:49 AM
Do you have property to finance or refinance? Now al-Rajhi Bank is offering:

1) High (DSR 70%) and fast Approval,
2) Zero Entry Cost FREE: legal fees, stamp duty, valuation fees and disbursement
3) BFR Up to -2.45%
4) 90% Margin of Finance
5) No Late Payment Charges
6) No Default Rate
7) No early Settlement Charges
8) High Principal Ratio 30;70
9) No Lock-in Period
10) Tenure up to 40 years @ age 70

Interested?? For Further information don't hesitate to call me;

Nik (0192752857)
Executive Home Finance
umair@alrajhibank.com.my or nik.umair88@gmail.com
http://proud2be-alrajhi-homefinancing.blogspot.com/

Kalau personal loan TT ada offer tak? Jika ada PM saya or email azmii.penang@gmail.com ya TT

hangCANGKUL
30-08-2013, 10:37 AM
pm detail boleh?