PDA

View Full Version : Oil-palm plantation for sale(Tanah sawit untuk dijual)


kuds
04-01-2008, 12:09 PM
Tanah sawit untuk dijual di Sarawak. Ada beberapa ladang untuk dijual.Keluasan 9000 ekar ke atas. Harga RM 9,000 hingga ke 15,000 ribu seekar.

Serious buyer boleh sms or call me at 012 3958786

TQ

sri_kelubi
04-01-2008, 12:14 PM
Tanah sawit untuk dijual di Sarawak. Ada beberapa ladang untuk dijual.Keluasan 9000 ekar ke atas. Harga RM 9,000 hingga ke 15,000 ribu seekar.

TQ

Salam Bro,

Brapa komisen boleh bagi kalau dpt buyer...

kuds
04-01-2008, 06:14 PM
ada banyak tanah sawit murah untuk di jual di sarawak

nazir5481
04-01-2008, 06:41 PM
sri kelubi, kenapa tiru advert saya?

apa yg di tirunyer???
x faham aku ayat ko nie...:-?

aminju
05-01-2008, 03:33 AM
sri kelubi, kenapa tiru advert saya?

apa la ko ni ...dia bukan tiru advert ko ...dia qoute advert ko la ..tu la orang nak forum ko pun nak berforum :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :))

stucke
05-01-2008, 09:06 AM
aku pun tak paham apa yand ditiru... ~X( ~X( :-? :-?

dash129
05-01-2008, 12:14 PM
apa la ko ni ...dia bukan tiru advert ko ...dia qoute advert ko la ..tu la orang nak forum ko pun nak berforum :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :))


aku ingat aku kolot dalam ber forum ni
rupannye ada yg teruk dari aku

ps, aminju nanti ko cakap aku tiru ayat pulak...adeihhhhh

muorian
05-01-2008, 12:28 PM
usia pokok dah berapa tahun??

wiralution X
05-01-2008, 12:30 PM
Aku rasa mamat ni x pernah berforum kot :eek: :eek: en sri_kelubi jangan tiru pos saya ni yer?? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

dash129
05-01-2008, 12:35 PM
Aku rasa mamat ni x pernah berforum kot :eek: :eek: en sri_kelubi jangan tiru pos saya ni yer?? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:


weiii wira

jangan ketawa kat org lah.. tak baik

kalau nak ketawa sorok sikit jangan bagi org nampak

wiralution X
05-01-2008, 03:11 PM
Eh en dash129, kenapa tiru post saya?? :eek: :eek: :eek:

dash129
05-01-2008, 03:47 PM
encik Wira

Sekarang dah tak TIRU dah.

butang QUOTE jangan gatai nak tekan nanti kena charge TIRU

okkk

aminju
06-01-2008, 11:51 AM
weiii wira

jangan ketawa kat org lah.. tak baik

kalau nak ketawa sorok sikit jangan bagi org nampak

:)) :)) :)) :)) :)) tak boleh nak sorok la :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

dash129
06-01-2008, 04:30 PM
:)) :)) :)) :)) :)) tak boleh nak sorok la :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:


YAMH MASAALAH NYA BILA KO KETAWA AKU PUN NAK TER KETAWA JUGAK:)) :eek: :)) :eek: :D :D

dash129
06-01-2008, 04:34 PM
sri kelubi, kenapa tiru advert saya?

SRI KELUBI DAH LAH BARU DATANG KE BANDAR KENA CAS MENIRU PULAK

KES NAYA

seri
06-01-2008, 04:36 PM
tanah tu ada geran tak?

Saniboy
06-01-2008, 05:04 PM
SRI KELUBI DAH LAH BARU DATANG KE BANDAR KENA CAS MENIRU PULAK

KES NAYA


Dah tak baik nak kutuk org. . .tengok skrng tuan tanah dah lari.

Dash aku dah email kat ko. . ."Kayu Getah Untuk Dijual"

Tengok sikit. . .

Tq

dash129
06-01-2008, 05:35 PM
tanah tu ada geran tak?


Ini pUan seri pulak
yg tu sri kelubi

Ok tanah ni mesti ada geran takkan ribu ekar takde geran

salam

sri_kelubi
06-01-2008, 05:47 PM
sri kelubi, kenapa tiru advert saya?

Bro kuds,

Pening juga aku baca mulanya, dok cari kat mana aku tiru ko...rupanya quote ko....

Aku refer kat quote ko tu, aku tanya kalau dpt buyer braper komisen leh dpt...#:-S


patut ler aku rasa semacam jer hari ni,.....:-? rupanya aku kena cas meniru plak...

sri_kelubi
06-01-2008, 05:49 PM
SRI KELUBI DAH LAH BARU DATANG KE BANDAR KENA CAS MENIRU PULAK

KES NAYA

Sian kat aku...:((

seri
06-01-2008, 07:21 PM
Ini pUan seri pulak
yg tu sri kelubi

Ok tanah ni mesti ada geran takkan ribu ekar takde geran

salam

takut geran dia ada kat pejabat tanah je...asalnya siapa punya tanah sampai beribu2 ekar nak jual tu?

kuds
08-01-2008, 04:48 PM
memang geran ada dah boleh diperolehi jika buyer serious..
thanks

kuds
08-01-2008, 04:51 PM
well actualy kenapa users di sini nak gelakkan saya, already I posted advert in here,so what is the point of repeating what I have posted in here? anything can call me at 012 3958786 if there is any party interested in purchasing oil palm plantation in Borneo, especially in Sarawak

dash129
13-01-2008, 07:00 PM
well actualy kenapa users di sini nak gelakkan saya, already I posted advert in here,so what is the point of repeating what I have posted in here? anything can call me at 012 3958786 if there is any party interested in purchasing oil palm plantation in Borneo, especially in Sarawak

TU LUN TULUN
HELPPPPPP

already I posted advert in here,so what is the point of repeating what I have posted in here?

DIA MAI BALIK DAHH
ADEIHHHHHH

:eek: :))

arafatprofit
28-01-2008, 10:05 AM
kat mana ladang tu. Pokok muda ker dah tua

oklazz2
28-01-2008, 12:11 PM
well actualy kenapa users di sini nak gelakkan saya, already I posted advert in here,so what is the point of repeating what I have posted in here? anything can call me at 012 3958786 if there is any party interested in purchasing oil palm plantation in Borneo, especially in Sarawak


ya ampun..mmg sengap sengap btol la...~X( ~X(
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

muarguy
28-01-2008, 09:17 PM
Tanah sawit untuk dijual di Sarawak. Ada beberapa ladang untuk dijual.Keluasan 9000 ekar ke atas. Harga RM 9,000 hingga ke 15,000 ribu seekar.

Serious buyer boleh sms or call me at 012 3958786

TQ
Saya ada buyer yang mencari ladang kelapa sawit.Boleh kan pihak tuan menghantar salinan dokumen,surat kuasa (PA ),Surat Jualan (Sales Of Letter ),Harga & syarat-syarat ke email : Careline_ptg@yahoo.com