PDA

View Full Version : Worldwellness Network Sdn Bhd(498569-M)(AJL931429) - worldwellness.com.my


Pages : [1] 2

jalil
30-11-2007, 05:31 AM
Assalamualaikum,

Rakan-rakan seperjuagan CG semua. Saya disini ingin berkongsi maklumat dan peluang pada sebuah perniagaan yang sah dan mempunyai ruang yang besar untuk berkembang. Perniagaan ini diasaskan oleh Dr Nordin Darus pengasas kepada produk kesihatan yang 100% dari Malaysia. Produk kesihatan ini berpotensi besar kerana ianya adalah satu keperluan penting untuk mendapatkan kesihatan yang berterusan.

Mungkin kawan-kawan disini mengganggap saya taksub dengan produk ini, terus terang saya katakan saya masih baru dalam perniagaan worldwellnes. Setelah banyak program online yang saya masuk semuanya berhenti sekerat jalan. apa yang saya dapat kaji adalah dari syarikat yang tidak kukuh dan banyak permasaalahan dari segi undang-undang. Jadi saya ambil keputusan untuk bersama worldwellness kerana program pemasaran yang mudah. tanpa modal saya boleh dapat perolehi pendapatan RM40,000 didalam masa 2 bulan. hari ini baru 2 hari saya join company ini.

Disini saya sediakan beberapa maklumat mengenai perniagaan worldwellness:

Worldwellnes oleh Dr Noordin Darus, seorang Guru kesejahteraan dan Pakar Terapi Air yang terkenal, selepas beliau disahkan menghidapi kanser darah Lymphoma dan pernah disahkan hanya boleh hidup untuk beberapa bulan lagi. Dalam pertempuran untuk terus hidup, beliau terasa di dorong oleh Allah SWT untuk menggunakan air sebagai salah satu jalan penyelesaian. Air dari sistem penapisan khas ini telah membantu beliau menyembuhkan diri dalam beberapa bulan sahaja. Beliau berasa bertanggungjawab untuk berkongsi penemuan ini dengan setiap insan di dunia.

http://www.worldwellness.com.my/images/doc-picture.jpg
ini gamabar pengasasnya - Anda mesti kenal dia cukup popular dengan program kesihatan di TV


1.Modal permulaan RM70 sahaja. Didalam waktu promosi (Harga asal - RM98)

2. Pelan pemasaran fantastik dan anda boleh memperolehi RM40,000 didalam masa 2 bulan sahaja.

Jika ada mana-mana member CG mahu bersama-sama saya dialu-alukan. Syarikat kukuh dan memang kukuh.. tengok gamabr dibawah.

http://www.worldwellness.com.my/images/wwn-builiding-contact.jpg

Pengurusan syarikat yang profesional. Dan paling saya banggakan ianya adalah sebuah syarikat bumiputra yang berwawasan.

Orang kata "kalau tak kenal maka tak cinta"

hubungi saya untuk mengenali peluang ini, biar saya tunjukkan anda satu peluang yang bernilai ini. Latihan percuma disediakan di office setiap hari Isnin dan rabu.

Jika anda mempunyai masa ingin megenali perniagaan hebat ini, sila hubungi saya. kalau tak nak jumpa hari lain pun boleh

Disini ada beberapa keratan akhbar mengenai worldwellness:

http://www.worldwellness.com.my/images/newpaper/kosmo-newpaper-02.jpg


http://www.worldwellness.com.my/images/newpaper/kosmo-newpaper-11.jpg

ramai yang tahu, tapi ramai juga yang tak tahu rahsia sebenar syarikat ini. Memang sudah terbukti program ini boleh berjaya.

mari kita lakukan perniagaan sebenar dan jaga nama baik dari bertukar-tukar program tapi satu apa tak jadi, duit banyak habis.

:)paid

jalil
30-11-2007, 06:13 AM
jom sertai worldwellness!
syarikat kukuh, wang terjamin, perniagaan berpotensi, produk menarik dan mudah dijual.

mulakan hari anda dengan perniagaan sebenar, jangan lepaskan peluang!

pelan pendapatan terbukti, ramai dah berjaya.

pesanan dari saya - " anda mampu mengubahnya" :)

:)paid :)paid :)paid

alia79
30-11-2007, 06:18 AM
owh tread baru lah.. business ape ni bang..

alia tak pernah buat business online ni, tapi doktor tu kenal lah..

:p

apisemmet
30-11-2007, 08:52 AM
owh... apa yang bes ?

jalil
30-11-2007, 02:30 PM
yang best dia compeni kukuh
produk bagus - memang keperluan harian kita
promosi compeni bagus
pelan memang cepat dapat duit!!

:)paid :)paid

jalil
30-11-2007, 02:37 PM
dijemput hadir BOM setaip isnin dan rabu!

http://www.worldwellness.com.my/images/upcoming%20activities/BP-HQ.jpg

jalil
30-11-2007, 03:09 PM
Antara produk worldwellness

http://www.worldwellness.com.my/images/bg-airomax.jpg

7 in 1 formula
Air Cleansing

Energized High Tension

Ionization

Ozonization

Ultra-Violet System

Hyper Threading Technology

Aromatherapy


Benefits

Cleanse the air from pollution and contaminants like bacteria, viruses, mold, fungus, parasites, hazardous fumes, smoke and chemicals.

Neutralizes bad odors, chemical vapours and bad air.

Neutralizes positive charge from radiation.

Provides the "AFTER-RAIN" and "POST-THUNDERSTORM" effects.

Activates the "MOUNTAINOUS" and the "WATER FALLS" like atmosphere.

Provides fresh positive aura with combination of aromatherapy.

Aura Energy Balancing & Self Healing.

The Most Dangerous Air In Your Life...
Studies have shown that the air inside your homes and rooms can be 500% to 1000% more polluted than the outside air. You can breathe in up to 2 teaspoons of pollution per day! (US EPA, WHO).

We spend at least3/4 of the time indoor, either awake or asleep. Like it or not, there isn't much fresh air left in this world, especially in modern living environment. What good does it serve even if you stay in the best house or office and yet it produces "SICK SYNDROME".

Do you want a Better Air, just like the "AFTER-RAIN EFFECT"? Plus aromatherapy, all in one. This world's first 7 in 1 formula, patented technology is conceptualized by a medical doctor who has gone through Blood Cancer himself. He knew that Bad Water, Food and Air and also Stress are the major causes of diseases including cancer. To take care of these, he has developed Rx-Water and Rx-TRa to take care of his water and food supplements and founded the Well-for-Life programme to handle stressful situation. But his latest discovery was inspired by watching rainfalls and lightnings, being the most effective air-cleansing system. Combined with ancient old aromatherapy he now has an amazing product called Airomax.

WORLDWELLNESS NETWORK Sdn. Bhd. which produces Airomax, is currently looking for local and international distributors to market it professionally.

How Airomax Works

1) When airborne contaminants gets into Airomax they are exposed to High Intensity UV Light, Energized High Tension Impulse that kills wide range of bacteria, viruses, molds and break down unhealthy chemicals or gases.

2) The pollutants are exposed to active oxygen from photolic ozone to effectively destroy bacteria, virus, mold, fumes, chemicals and bad odors. Inside and outside Airomax the ionizer produce negative ions which circulate throughout the environment following air current destroying pollutants, contaminants, bad odors and all other positively charged particles such as smoke, dust, pollens allergens, radiation etc. The result is the negatively charged “AFTER-RAIN” aura air effect - a fresh, clean and healthy air in your home or business premises. It helps to lift your mood, alleviate depression and seasonal affective disorder. Airomax high density negative ionizer emits 1.34 trillion negative ions per second to neutralize the ill effect of positive ions, i.e. 1.34 x 10 15 ions/second.

3) High Threading (HT) Technology
This is a concept of the single (same) energy input but producing double (dual) result instead of single or same output. This concept requires very low supply of current especially in supplying the negative ionization and ozonization.

4) Aromatherapy
The healing powers of essential oils have been known for centuries. It is known to have a relaxing effect for those who are feeling down, tired and lethargic. Despite being labeled as a "SIMPLE MEDICINE" it has a very potent antiseptic, revitalizing and stress relieving properties. Aromatic oils can be used simply and effectively to treat a variety of disorders such as stress related anxiety, insomnia, headaches and depression.

Aromatherapy can also improve conditions (refreshing effect) for a lot of other respiratory problems such as asthma, bronchitis, sinusitis and hay fever. Therefore Airomax is also recommended for those with skin diseases such as psoriasis, acne, eczema and allergy.

One of the unique qualities of Airomax is that it does not mix aromatherapy with ozonization. There is a finding that the combination of both (aromatherapy and ozonization) is bad for health where overly prolonged combination and exposure of both may lead to cancer. The technology in Airomax ensures that when one is functioning the other stops. Eventually it will increase the atmosphere's fresh oxygen and provide vital electromagnetic properties plus vibrational energies that invigorate the mind, body and soul. It has an aura self-healing effect and encourages our physiology to return to a balanced state, i.e."WELLNESS STATE".

There are two types of aromatherapy oils available which are:

Refreshing Aromatherapy

Contain: Lemon, Grapefruit, Camphor, Rosemary tunisia and Lime.

Benefits: Uplifting, revitalizing, refreshing.
Maintain alkalinity and reduce acidity. Anti-depressant, emotion stabilizer, improve lymphatic system, detoxifier.

All in all, Airomax is recommended for houses, condominiums, schools, hospitals, hotels, restaurants, factories, offices, beauty salons, laboratories, public lounges, prayer rooms, studios etc.

jalil
30-11-2007, 03:41 PM
ok, tuan boleh lihat presentasi dibawah.

Presentasi worldwellness (http://worldwellness.firez.org/)

bucah
30-11-2007, 03:51 PM
baru ka??.......

jalil
30-11-2007, 04:10 PM
company rasa 3-4 tahun dah...
tapi ramai tak buat online lagi..
jadi kita promote online lah business ni...

nota: kalaiu compeni tak struggle 3-4 tak kan kita kata syarikat kukuh kan? :)

jadi ape lagi moh kita promote online.. memang dahsyat kompeni.. paling proud pengasas melayu.

jom kita support compeni bumiputra

jalil
30-11-2007, 04:19 PM
promosi produk!!!

http://www.imagehosting.com/out.php/i1420345_Untitled1.gif

bucah
30-11-2007, 04:21 PM
ada autoplacement ke

jalil
30-11-2007, 04:28 PM
autoplacement tak ada lah bang..
plan step-up..
ada cara nak buat duit pantas..
kita jumpa di Pj kalau ada masa..
:)

jalil
30-11-2007, 04:48 PM
Worldwellness telah berkembang ke negara-negara asean..

1-Malaysia
2-Singapore
3-Indonesia
4-Thailand

jom! kalau nak join tepon nombor kat bawah..

jalil
30-11-2007, 07:39 PM
jom buat worldwellness...
semakin panas sekarang dekat cg ni..
terima kasih yang menghubungi saya. :)

jalil
04-12-2007, 05:54 PM
sorry kalau tak angkat phone.
jika call saya tak angkat sms saja dulu nanti saya call balik.
tapi yang betul2 nak join jer lah call ya..

salam.:)

jalil
06-12-2007, 04:50 PM
http://www.worldwellness.com.my/images/upcoming%20activities/recognition%20nite.jpg

di jemput hadir kawan2 sume. terima kasih pada yang menghubungi saya. recognition night masuk RM7 saja.

Jom kita belajr pada orang lama

zinedine
08-12-2007, 02:19 PM
Aku pun ahli WWN jugak. Aku ada beli RW-Water System berharga RM1980.00. Tapi aku kurang aktif dlm WWN ni sebab tak tau macamana nak aktif. Upline aku sendiri tak aktif. Aku beli RX-Water tu pun kat stokis negeri kat JB, sign-up jadi ahli sebab nak dapatkan harga ahli yg murah sikit. Kalau tak, mau 2 ribu lebih harga bukan ahli. Tapi nama upline aku orangnya kurang aktif. Macamana korang boleh buat duit dgn bisnes MLM WWN ni? aku tak tau pun.

jalil
10-12-2007, 04:23 AM
owh.. sayang betul tak aktif.. saya pulak kalau tahu awal ada business ni, memang saya dah buat awal.. mungkin tak ada rezeki dulu kan.

so zinedine hang boleh contact stokis terdekat, ada projek baru la ni. Jumaat lepas baru launch poroduk baru, Dispenser boleh buat air panas dan sejuk tanpa menghilangkan wave energy dalam produk kita.

apa yang hang perlu buat ambil catalog lepas tu edar ke peti surat opis2 berhampiran, nak daring lagi masuk sekolah2, kantin2 atau hospital. tak perlu bawak barang, hang tunjuk catalog diorang minat bagi tau compeni, lepas tu compeni yang uruskan dengan syarikat tu. kita dak lagi kena hantar atau buat repeat sales. compani buat semua.. tapi yg penting apa compeni service kat buyer tajaan kita.. dalam bank mesti penuh dgn duit..

aku dah mula jatuh cinta dengan compeni ni.. :)paid

jalil
10-12-2007, 04:06 PM
ok update new mengenai worldwellness,

RX-WATER Wakil Worldwellnes DI PERHIMPUNAN UMNO


http://www.worldwellness.com.my/images/PWTC-umno/DSC_001.jpg

http://www.worldwellness.com.my/images/PWTC-umno/DSC_003.jpg

http://www.worldwellness.com.my/images/PWTC-umno/DSC_005.jpg

http://www.worldwellness.com.my/images/PWTC-umno/DSC_008.jpg

http://www.worldwellness.com.my/gallery-PWTC%20%20umon-12.htm

http://www.worldwellness.com.my/gallery-PWTC%20%20umon-13.htm

zinedine
11-12-2007, 01:04 PM
apa yang hang perlu buat ambil catalog lepas tu edar ke peti surat opis2 berhampiran, nak daring lagi masuk sekolah2, kantin2 atau hospital. tak perlu bawak barang, hang tunjuk catalog diorang minat bagi tau compeni, lepas tu compeni yang uruskan dengan syarikat tu. kita dak lagi kena hantar atau buat repeat sales. compani buat semua.. tapi yg penting apa compeni service kat buyer tajaan kita.. dalam bank mesti penuh dgn duit..

aku dah mula jatuh cinta dengan compeni ni.. :)paid

Apa projek baru tu? kita jadi agen jer ker? maknanya tak payah ler daftarkan downline, jual je rx-water tu. Gitu ker? nak cakap macamana kat stokis tu berkenaan projek tu? Aku memang tak tau hapa-hapa pun ni. Yg jaga stokis tempat aku beli tu pulak bebudak remaja yg jaga. Ahli keluarga si pemilik stokis tu jugak. Budak tu tak dapat sampaikan maklumat dgn tepat. Jadi, aku memang tak tau hapa pun.

jalil
11-12-2007, 05:52 PM
yes, tuan.
kita hanya recommend saja produk compeni, depa yang akan uruskan nanti. tapi dispenser sajalah, yang lain mcm biasa kena buat sendiri.

kalau mcm tu hang kena call opis terus lah, itu lebih baik, depa boleh tolong punya.

Tel : 03-77887791 / 77813644
Fax : 03-77887792

koqin_karemo
11-12-2007, 06:26 PM
Saya ahli wwn, saya baru pindah jb mcm mana nak aktif balik...dah lama tak dgr cite wwn ni...

koqin_karemo
11-12-2007, 06:27 PM
Biz ni bagus...Produk pun bagus....Sebab saya & keluarga dah pakai...Jadi kita tahu khasiat produk ni...

jalil
11-12-2007, 07:12 PM
yup betul2.. orang yang dapat maklumat sebenar memang yakin dengan produk wwn

kalau nak start balik boleh contatc saudara kita di JB

Andek Ismail Bin Ibrahim 019-706 0800, 016-782 1236
Fauziah Bte. A. Abdul Razak 012-791 8270, 07-771 3045

semoga anda semua berjaya.

jalil
11-12-2007, 07:29 PM
tadi staff wwn call aku, dia kata wwn akan buat affiliate web direct to compeni. yang best compeni uruskan.

:D tak lama lagi boleh lah buat promosi cara online,

semoga berjaya yang lain. kalau yang memerlukan maklumat lanjut dengan produk wwn boleh call saya. Lihat pada signature nombor telefon ya.

ini info produk baru:

http://www.worldwellness.com.my/images/product-rx-dispenser.jpg

WORLDWELLNESS has been recognized since 2002 as the producer of the most effective water treatment system in Malaysia. To date, more than 100,000 people have been benefited from using Rx-WaterTM.
Rx-WaterTM Dispenser is the latest innovation by WorldWellness specifically designed and created to meet the demand of customers for a more effective and superior water filtration system.

Rx-WaterTM means prescription of energized water and also a universal prescription that is suitable for everybody and it can be used without any hesitation of the future side effects. At the same time, it has the power to heal. Rx-waterTM SuperAura Dispenser comprises 5 High Density Cartridge Purifiers that give ambience and hot water.

Features
-Water quality, content and water structure which creates a harmonized aura.

-Uses natural water technology.

-Easy to assemble system without any complex piping modification and the materials that are used are not complex or dangerous.

-The water can clean and discard any harmful material from our body and can also react as a healer as well as improving our health.

http://www.imagehosting.com/out.php/i1443123_watertreadment.gif

for free consultation about health and treatment call : 013-2914402 or 0192846743

jalil
11-12-2007, 09:11 PM
promotion baru!

http://www.imagehosting.com/out.php/i1443352_waterdispenser12.png

Recommended place to use RX Dispenser: (Gave your customer extra services)
Home, office, fitness Center, school, shopping mall, health outlet, Shop outlet, Waiting rooms and any place.

zinedine
12-12-2007, 11:18 PM
Rahmat Tohak bekas penyanyi kumpulan Mega tu dah pangkat apa sekarang? Crown Manager ker?

onerich
16-12-2007, 09:28 AM
rahmat dah tak aktif dahhh...crown manager kat wwn.

kalau sesapa nak fulltime pun ok...boleh tanya sesapa yang kat wwn..pinjaman melalui koperasi....paling top rasanya KOPENAS laa..untuk guru2 dan kakitangan kem.pelajaran....dah banyak ahli2 guna nama kopenas untuk buat sales di sekolah2...

syarikat tak yah dipertikaikan lagi..memang semakin maju dan meletup...walaupun aku kureng aktif tak seperti dulu...:p

tapi bagi sesapa berminat..konteklah tuan tanah tuh,,,,insyallah ok..walaupun rx water tuh agak mahal dekat 2000 tetapi manafaatnya cukup berkesan dan besar...boleh pakai kredit kad atau guna bank rakyat...

nampaknya dah bertambah koleksi barangan wwn..so makin pesatlah bisnes ahli2..

ok...see yaaa

jalil
23-12-2007, 08:26 PM
assalamualaikum,

kepada kawan-kawan yang baru atau dah register dalam wwn...

Jika ada sapa2 nak kongsi buat iklan dalam metro boleh contact saya. Harga saiz iklan dalam RM1000 sehari, kita buat semingu sekali. sapa nak tahu lebih lanjut pasal iklan ni contact direct nombor phone kat signature tu.

Sapa yang nak kongsi kita letak nombor telefon mengikut kawasan saja. saya akan cover sebelah KL & PJ.

Ringkasan:
Subjek: Iklan Harian Metro
Masa: 1 kali seminggu (Setiap isnin)
Harga: RM1000
Nama Peserta:
En jalil (saya): KL & PJ (RM400)
En Ramli: Taiping, Perak (100)

Sekurang2nya RM100. untuk satu lokasi. Sapa2 yang nak aktif balik tu oleh lah try nak buat. anyway thanks pada sapa2 yang call.

:)cgrock :)paid :)paid :)paid


Saya RM400
En Ramli: RM100

sophielam
27-12-2007, 12:52 AM
assalamualaikum,

kepada kawan-kawan yang baru atau dah register dalam wwn...

Jika ada sapa2 nak kongsi buat iklan dalam metro boleh contact saya. Harga saiz iklan dalam RM1000 sehari, kita buat semingu sekali. sapa nak tahu lebih lanjut pasal iklan ni contact direct nombor phone kat signature tu.

Sapa yang nak kongsi kita letak nombor telefon mengikut kawasan saja. saya akan cover sebelah KL & PJ.

Ringkasan:
Subjek: Iklan Harian Metro
Masa: 1 kali seminggu (Setiap isnin)
Harga: RM1000
Nama Peserta:
En jalil (saya): KL & PJ (RM400)
En Ramli: Taiping, Perak (100)

Sekurang2nya RM100. untuk satu lokasi. Sapa2 yang nak aktif balik tu oleh lah try nak buat. anyway thanks pada sapa2 yang call.

:)cgrock :)paid :)paid :)paid


Saya RM400
En Ramli: RM100

mcm mane ni? saya tak faham. worldwellness ni produk water filter mcm hai-o jugak lah..

Trader@Investor
12-01-2008, 10:54 PM
plan hebat bersama RX-Water...dptkn pinjaman dari mara sehingga 20k tanpa penjamin (lebih 20k perlu penjamin,max 250k)..

interest hanya 2%...utk plan jutawan dgn pembelian 7 unit RX-water,boleh buat loan RM20k, RM 13 k utk membeli 7 unit rxwater, bakinye masuk poket...

bonus bulan 1 anda ialah RM 2,830, belum campur lg dgn keuntungan2 lain hasil penjualan produk RX water.....sesiapa yg brminat utk join dn dptkn loan dari mara boleh PM sy...

utk loan 20k hanya byr 368.33x 5 tahun...

:D :D :D :D :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

narutokun
15-01-2008, 02:29 PM
kini worldwellness ada program incubator bersama MARA (Majlis Amanah Raya)...

Pinjaman mudah untuk perniagaan..ikut sistem memang boleh..anda dijemput untuk menghadiri sesi taklimta di MARA KL (sebelah pertama) hari sabtu ini..

maklumat lanjut sila layari http://incubatormara.blogspot.com/

ini bukan HAI-O..produk lebih kurang..keberkesanan die?
bantuan usahawan? try dtg dulu preview.. :)

narutokun
15-01-2008, 02:30 PM
kalau nk cepat naik pangkat..seorg just cari 3 org
rakan niaga sahaja..yg lebih2 bantu rakan niaga yg lain..
bantu membantu membolehkan kita berjaya dalam 1 kumpulan..
insyaallah..

narutokun
15-01-2008, 02:32 PM
kini lebih mudah dengan bantuan pinjaman MARA..
MARA sokong program ni..bank lain pon ada..
jom pegi MARA sabtu ni..kat mana? just PM aku ok?
or masuk web ni http://incubatormara.blogspot.com/

narutokun
15-01-2008, 06:19 PM
sape nk pegi MARA sabtu ni..
nk tgk preview bisnes ni..leh call aku..
0122961085..Firdaus..
kite gi sama2..orait..jom2.. :D

narutokun
16-01-2008, 07:47 PM
jom kita ramai2 pegi MARA (Majlis Amanah Rakyat)
sabtu ni..maklumat lanjut boleh PM aku..
jom dengar preview bisnes ni..

Trader@Investor
16-01-2008, 08:10 PM
bro,loan ko dh lps ke? :D :D :D

narutokun
16-01-2008, 09:10 PM
dlm proses la..hehe..
insyaallah boleh lepas..
xde masalah sume tu..hehe

RMteam
17-01-2008, 01:24 AM
dlm proses la..hehe..
insyaallah boleh lepas..
xde masalah sume tu..hehe

macam mana nak apply loan tu

narutokun
17-01-2008, 10:01 AM
jom sabtu ni kita pegi MARA..
nk? hehe

narutokun
18-01-2008, 10:13 PM
olaa...jom pegi MARA esok..
dengar preview bisnes ni..
MARA (sebelah pertama) tingkat 2 kol 11...
jgn lupe.. :D

narutokun
19-01-2008, 04:09 PM
baru balik dari mara..
ada lagi beberapa sumber modal
untuk sape2 nk jadi usahawan worldwellness..
jom.. :)

narutokun
22-01-2008, 01:14 AM
jom baca ni.. http://incubatormara.blogspot.com :):)

narutokun
23-01-2008, 08:47 PM
anda semua bakal2 jutawan..
yang ingin sertai program incubator MARA..
dijemput hadir ke MARA KL tingkat 2 pada pukul 11 pagi..
maklumat lanjut leh contact aku..or masuk web ni
http://incubatormara.blogspot.com/

narutokun
24-01-2008, 06:52 PM
jom sabtu kite gerak MARA..
calling2 dulu ya.. ;)

syaq
24-01-2008, 06:59 PM
kalau org yg baru lepas graduate U boleh apply tak loan ni?...apa kelayakan loan ni?

narutokun
24-01-2008, 09:40 PM
kalau org yg baru lepas graduate U boleh apply tak loan ni?...apa kelayakan loan ni?

boleh..18 tahun keatas sampai yg pencen..
jom sabtu ni pegi mara..leh dengar detail.. :)

jalil
24-01-2008, 10:07 PM
mara ek... loan berape? aku dapat sorang ni dari internet, apa syarat dia?

narutokun
24-01-2008, 10:25 PM
loan die kasi 20K..tolak la modal 14K..
yg lain leh buat pusingan modal..
tapikan yg mara xsemua tau..die bwh group
asrol/kapten..kalau pegi HQ memang die xcerita
pasal mara ni..kene pegi preview kat mara..

syaq
25-01-2008, 10:12 AM
maknanya yg tak pernah kerja dan takde pay slip boleh mohon loan ni gak ker?

narutokun
25-01-2008, 03:29 PM
maknanya yg tak pernah kerja dan takde pay slip boleh mohon loan ni gak ker?

buleh..janji ada syarikat enterprice sendiri..

p/s : Preview esok kat MARA ditunda ke minggu hadapan atas sebab2 tertentu. Harap Maklum

hugeprofits
25-01-2008, 03:45 PM
buleh..janji ada syarikat enterprice sendiri..

p/s : Preview esok kat MARA ditunda ke minggu hadapan atas sebab2 tertentu. Harap Maklum

Hmm..Maksudnya pekerja swasta syarikat Sdn Bhd pun boleh apply loan nilah kan? Hmm. menarik jugak ni. Preview hari sabtu aje ke? Ada hari lain tak?


.

narutokun
25-01-2008, 04:00 PM
pekerja swasta boleh..tapi die kene ada company sendiri..
bukak je enterprise..rm70 tu..

preview sabtu je kat mara..hari lain kat HQ..tp kat HQ die xckp pasal mara..esok preview ditangguhkan..so next week la..

hugeprofits
25-01-2008, 05:07 PM
pekerja swasta boleh..tapi die kene ada company sendiri..
bukak je enterprise..rm70 tu..

preview sabtu je kat mara..hari lain kat HQ..tp kat HQ die xckp pasal mara..esok preview ditangguhkan..so next week la..

Thanks for the info


.

narutokun
25-01-2008, 06:24 PM
orait...no hal..

narutokun
28-01-2008, 06:42 PM
Preview Percuma!!!
Program Incubator MARA & Worldwellness..
Tarikh : 2/2/08 (Sabtu)
Tempah : Mara Kuala Lumpur (Tgkt 2)
Waktu : 11 Pagi

kalau nk tau ape program incubator dgn worldwellness ni..
jom dtg sabtu ni..:)

hugeprofits
28-01-2008, 06:53 PM
Preview Percuma!!!
Program Incubator MARA & Worldwellness..
Tarikh : 2/2/08 (Sabtu)
Tempah : Mara Kuala Lumpur (Tgkt 2)
Waktu : 11 Pagi

kalau nk tau ape program incubator dgn worldwellness ni..
jom dtg sabtu ni..:)


Hmm.. Kalau tak ada program apa-apa Sabtu ni,
rasa nak datang lah tengok preview worldwellness ni.


.

narutokun
29-01-2008, 12:33 AM
Hmm.. Kalau tak ada program apa-apa Sabtu ni,
rasa nak datang lah tengok preview worldwellness ni.


.

datang la..peluang bagus ni..
kalau xdatang dgr preview die..
baca kat sini je memang susah nk paham..
so kalau dtg tu sms or call aku ye..
phone ada kat web ni www.incubatormara.blogspot.com :)

narutokun
29-01-2008, 08:24 PM
http://img406.imageshack.us/img406/4061/dr1mv2.jpg

Worldwellness dpt award Malaysia Good Design...

http://img406.imageshack.us/img406/9516/dr2oh9.jpg

http://img409.imageshack.us/img409/6632/dr3td6.jpg

http://img409.imageshack.us/img409/8261/dr4kk5.jpg

Antara pameran yg disertai..

narutokun
29-01-2008, 08:28 PM
Antara Testimoni..

SEBELOM

http://img89.imageshack.us/img89/8664/testito8.jpg

Menderita BUTA selama 3 tahun setengah akibat terkena
semburan asid

SELEPAS MENGGUNAKAN RX-WATER

http://img89.imageshack.us/img89/1952/testi2sk4.jpg

Semakin pulih..dan kini dengar cerita sudah pulih sepenuhnya..
dan sudah mendirikan rumah tangga!! Syabas!!

narutokun
29-01-2008, 08:37 PM
http://img169.imageshack.us/img169/5285/kejayaan1ba7.png

Kapten (B) Khairuddin

http://img169.imageshack.us/img169/9682/kejayaansy2.png

En Zakariah Hassan (Upline capt)

http://img150.imageshack.us/img150/7382/kejayaan3nw5.jpg

Pn Sheila Awaluddin (Suri Rumah)

http://img150.imageshack.us/img150/3273/kejayaan4md4.jpg

Jom kita ramai2 serbu MARA sabtu ni...
jgn lupe call/SMS dulu 0122961085 (Firdaus)

narutokun
30-01-2008, 04:21 PM
News..

Preview di MARA sabtu ini ditangguhkan
atas sebab2 tertentu.. harap maklum

hugeprofits
30-01-2008, 06:42 PM
News..

Preview di MARA sabtu ini ditangguhkan
atas sebab2 tertentu.. harap maklum


Alamak...tangguh lah pulak.


.

narutokun
30-01-2008, 06:57 PM
Alamak...tangguh lah pulak.


.

esok tgh hari aku ada kat giant batu cave..
kalau nk join leh bagitau..sebab esok ada nk
jumpe org kat sane..

narutokun
31-01-2008, 09:36 PM
baru lepas jumpe prospek..
siap beratur 15 org nk join ni..
hehe..syukran2. :D

afq
01-02-2008, 08:16 AM
baru lepas jumpe prospek..
siap beratur 15 org nk join ni..
hehe..syukran2. :D

mak oii...ramai tu..kalau ada downline tu,bagi ler kengkawan sket...Boleh jadi jutawan 2008 nanti.....

narutokun
01-02-2008, 10:13 AM
mak oii...ramai tu..kalau ada downline tu,bagi ler kengkawan sket...Boleh jadi jutawan 2008 nanti.....

buleh..join la aku..hehe..
sebab kita buat in group..
tolong menolong kalau nk jadi Jutawan 2008..
insyaallah.. :D

afq
02-02-2008, 08:22 AM
buleh..join la aku..hehe..
sebab kita buat in group..
tolong menolong kalau nk jadi Jutawan 2008..
insyaallah.. :D

Syabas..pada pandangan den,WWN ni memang boleh pergi jauh..aku tengok testimoni memang power...dan paling respek..Satu-satunya syarikat Bumiputera yang mempunyai wawasan dengan produk yang berkualiti...

narutokun
02-02-2008, 02:55 PM
yup..btol tu..
ape lagi bro..interested ke?
hehe..let me know ok? :D

disc_nogold
03-02-2008, 03:50 AM
eh bro...loan tu leh apply sampai 20k ker??..

narutokun
03-02-2008, 12:32 PM
loan yg mana 1 tu bro?

disc_nogold
03-02-2008, 08:27 PM
loan die kasi 20K..tolak la modal 14K..
yg lain leh buat pusingan modal..
tapikan yg mara xsemua tau..die bwh group
asrol/kapten..kalau pegi HQ memang die xcerita
pasal mara ni..kene pegi preview kat mara..

ni yg ko tulis nie...so mara kasi hanya 20k je ker???

narutokun
03-02-2008, 09:13 PM
ni yg ko tulis nie...so mara kasi hanya 20k je ker???

lebih pon boleh..
mcm aku ckp la..ko kene
bagitau sebab ape nk lebih..
detailkan sebab2 die.. :)paid

disc_nogold
04-02-2008, 09:27 AM
oooo...ok ok...jawapan diterima...

eh bro...aku msg tak jawab pun...

narutokun
04-02-2008, 10:43 AM
baru reply..hehe

narutokun
04-02-2008, 09:09 PM
esok aku ada kat ampang point..
sape nk jumpe leh bagitau ye..

narutokun
05-02-2008, 10:41 PM
welcome to da club disc..
jom sape nk folo gi preview kat HQ..
sms aku 0122961085...jom2..peluang baik ni..

narutokun
06-02-2008, 12:59 AM
http://worldwellness.com.my/images/upcoming%20activities/BP-koperasi.jpg

jom pegi esok.. SMS aku 0122961085...

narutokun
07-02-2008, 01:17 AM
baru balik dari HQ..
bertuah hari ni.. Dr Nordin Darus ada skali..
dpt jumpe ngan die..hehe..
jom join projek 773 gold..

gengjawa
07-02-2008, 01:23 AM
peluang baik nie

narutokun
07-02-2008, 01:26 AM
peluang baik nie

jom wak..kita sama2 buat network.. :)
15/3/2008 ni ada GALA..cukup syarat dpt 3 org..
naik pentas la kita nanti..hehe

narutokun
07-02-2008, 10:29 PM
jom sertai WWN..modal xde xpe..
modal akan disediakan.. :)

jinifrit
08-02-2008, 12:38 AM
jom sertai WWN..modal xde xpe..
modal akan disediakan.. :)
salam bro, modal disediakan?cerita sikit cara2nya..

utk makluman aku di sabah

onerich
08-02-2008, 12:44 AM
modal disediakan kalau menjual menggunakan koperasi terpilih...betulkan?...kalau sendiri jual..mau jugak modalnya..so jangan keliru...(kalau salah betulkan)

narutokun
08-02-2008, 12:50 AM
mcm ni..maksud modal disediakan tu..
untuk program 773 gold ni..die main sistem 7 bijik rx-water..
so total untuk 7 bijik tu adalah RM14K..
so modal akan diberikan (loan) sebanyak RM16K..
sama ada bank rakyat,RHB ataupun MARA..
YM kalau nk cite senang skit..

syaq
08-02-2008, 05:12 PM
hmm....interesting nampak nyer ni....

narutokun
08-02-2008, 05:43 PM
hmm....interesting nampak nyer ni....

projek 773 ni memang best..
jom buat networking sama2 :)

gengjawa
08-02-2008, 07:25 PM
hmm....interesting nampak nyer ni....

ko nie klu modal disediakan ko mmg sentiasa interesting:D

*jgn mare yer:)
jom ler join, mlm nie wak submit form kat naruto, pi boking cepat kat naruto join bawah wak, kang ader gengjawa lebih wak cucuk bawak ko, wak nampak HI-O dah byk org berjaya, nie produk leh sembuh kancer xkan ler xleh, plan dah hampir sama, bantuan kewangan pon disediakan, xkan nak tggu wak berjaya br nak join:))

meh2 kengkawan CG semua dptkan produk tuk elakkan kancer:) mudah2an kesihatan kita kan bertambah baik. Amin...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

gengjawa
08-02-2008, 07:28 PM
jom wak..kita sama2 buat network.. :)
15/3/2008 ni ada GALA..cukup syarat dpt 3 org..
naik pentas la kita nanti..hehe

wak nie selalu wat keje mesti buat sebaik nye, setakat naik pentas wak heran sgt:D insyallah.. dgn hasil rx-water nie wak nak gi umarah&haji:) doa2kan yer kengkawan cg semua:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock

narutokun
08-02-2008, 07:30 PM
insyaallah wak..kita sama2 kerjasama..
insyaallah tahun ni saya dpt pegi old trafford
dan anta mak,ayah dan nenek gi umrah..
insyaallah.. :)

gengjawa
08-02-2008, 07:31 PM
insyaallah wak..kita sama2 kerjasama..
insyaallah tahun ni saya dpt pegi old trafford
dan anta mak,ayah dan nenek gi umrah..
insyaallah.. :)

g old traford nnt wak kirim baju mu bleh?

narutokun
08-02-2008, 07:32 PM
boleh2..no problem punye..hehe

gengjawa
08-02-2008, 07:35 PM
boleh2..no problem punye..hehe

jmp kat mcD kul 9 yer.

narutokun
08-02-2008, 07:36 PM
orait wak..saya gerak jap lagi..
takut sesat..1st time gi bukit tinggi.. :D

gengjawa
08-02-2008, 07:38 PM
orait wak..saya gerak jap lagi..
takut sesat..1st time gi bukit tinggi.. :D

lwt sket pon xper, wak nak cr brg dapur dulu:D

narutokun
08-02-2008, 07:42 PM
lwt sket pon xper, wak nak cr brg dapur dulu:D

orait wak..jumpe kat sane.. :)paid

gengjawa
08-02-2008, 08:15 PM
ko nie klu modal disediakan ko mmg sentiasa interesting:D

*jgn mare yer:)
jom ler join, mlm nie wak submit form kat naruto, pi boking cepat kat naruto join bawah wak, kang ader gengjawa lebih wak cucuk bawak ko, wak nampak HI-O dah byk org berjaya, nie produk leh sembuh kancer xkan ler xleh, plan dah hampir sama, bantuan kewangan pon disediakan, xkan nak tggu wak berjaya br nak join:))

meh2 kengkawan CG semua dptkan produk tuk elakkan kancer:) mudah2an kesihatan kita kan bertambah baik. Amin...:)cgrock :)cgrock :)cgrock
kasi up sket:D

onerich
08-02-2008, 08:28 PM
bagus...semua bawak2 la buat biz yang konfem walaupun agak penat sikit takpe....aku ingat pun nak start semula biz nih..lama dah tinggal...sempatlah pearl manager...isk..nak buat topup2...ahakss

narutokun
08-02-2008, 11:17 PM
welkam to da club wak..hehe
jom2 buat network CG lak..hehe

narutokun
09-02-2008, 04:32 PM
Jom dengan hanya 7 bijik rx-water,
anda dah jadi Pearl Manager
dan 1st bonus anda adalah RM2800..
ini belom ada donline..dah dpt bonus..
modal disediakan..jom2.. YM aku
or call/sms : 0122961085 :)

gengjawa
09-02-2008, 04:49 PM
Jom dengan hanya 7 bijik rx-water,
anda dah jadi Pearl Manager
dan 1st bonus anda adalah RM2800..
ini belom ada donline..dah dpt bonus..
modal disediakan..jom2.. YM aku
or call/sms : 0122961085 :)

yer mari2, lengkapkan rumah anda dgn sistem rx-water, boleh mencegah kancer:D

narutokun
09-02-2008, 10:35 PM
Bagaimana anda boleh membayar semula
pinjaman anda selama 5 bulan sahaja??
Sila lihat carta dibawah :

http://img209.imageshack.us/img209/4450/bln1sp7.gif

http://img340.imageshack.us/img340/4223/bln2jb7.gif

Keterangan.

Bulan 1

1) Pinjam Loan sebanyak RM15K.
2) Tolak RM13,800 untuk membeli 7 unit rx-water
3) Bonus pertama anda bernilai RM2800 di debitkan.
4) RM600 adalah daripada penjualan rx-water yang
anda jual dan menerima pembayaran secara ansuran.
(RM100 sebulan selama 24 bulan)
5) RM300 anda keluarkan untuk membayar semula pinjaman.
6) Baki ditangan anda adalah RM4,300

Bulan 2

1) Baki anda adalah RM4,300
2) Anda menerima bonus lagi sebanyak RM3,800
Bonus datang dari kemasukkan 3 orang rakan niaga di bawah anda.
3) RM600 anda terima dari pembayaran ansuran bulanan rx-water
yang anda jual.( 6 Unit )
4) Anda membayar pinjaman loan sebanyak RM300.
5) Baki ditangan anda ada sebanyak RM8,400
6) Anda sudah berpangkat Emerald Manager

Bulan 3

1) Baki anda adalah RM8,400
2) Anda menerima RM6,000 hasil daripada 9 orang rakan niaga
yang masuk dibawah 3 org rakan niaga anda tadi.
3) Anda menerima RM600 hasil daripada pembayaran ansuran bulanan
penjualan rx-water.( 6 Unit )
4) RM300 anda bayar kepada RHB untuk pembayaran loan bulanan.
5) Baki ditangan anda ada RM14,700
6) Kini anda berpangkat Diamond Manager

Bulan 4

1) Baki anda adalah RM14,700
2) Anda menerima bonus RM17,200 hasil daripada 27 orang rakan niaga
yang masuk dibawah 9 orang rakan niaga anda tadi.
3) Anda menerima RM600 hasil daripada pembayaran balik penjualan
rx-water. ( 6 Unit )
4) Anda membayar pinjaman loan sebanyak RM17,000.
5) Baki ditangan anda ada RM15,500.
6) Anda berpangkat Crown Manager
7) Pinjaman Loan anda sudah habis DIBAYAR!!!

Bulan 5

1) Baki anda adalah RM15,500
2) Anda menerima bonus sebanyak RM37,500 hasil daripada 81 org
rakan niaga yg masuk dibawah 27 org rakan niaga anda tadi.
3) Anda menerima RM600 hasil daripada pembayaran balik penjualan
rx-water. ( 6 Unit )
4) Pembayaran balik pinjaman loan : RM0000
5) Aset anda masih ada sebanyak RM12,000 ( Penjualan 6 unit rx-water)
6) Untung bersih selama 5 bulan : RM65,000
7) Anda kini berpangkat Crown Ambasador


ermm..kalau xfaham leh YM aku : juntechstudent
simple je 5 bulan dah leh byr balik pinjaman.
setiap org just cari 3 org rakan niaga sahaja.
kalau terlebih tu bantu downline..sama2 maju nanti.. :)

narutokun
10-02-2008, 01:23 AM
jom tgk vide ni..

6Nnim_4elIQ

Of7054M_73I

wefYtVDWvDw

Jom join WWN!!
mybe kita diantara 1000 jutawan tu..
siapa tahu? :D

gengjawa
10-02-2008, 01:44 PM
plan dah cantek banget nie:D
sambil keluarga sehat:)
hidup pon makin ceria sbb duit masukkk..:)paid :)paid

jom kengkawan join:)cgrock
Bagaimana anda boleh membayar semula
pinjaman anda selama 5 bulan sahaja??
Sila lihat carta dibawah :

http://img209.imageshack.us/img209/4450/bln1sp7.gif

http://img340.imageshack.us/img340/4223/bln2jb7.gif

Keterangan.

Bulan 1

1) Pinjam Loan sebanyak RM15K.
2) Tolak RM13,800 untuk membeli 7 unit rx-water
3) Bonus pertama anda bernilai RM2800 di debitkan.
4) RM600 adalah daripada penjualan rx-water yang
anda jual dan menerima pembayaran secara ansuran.
(RM100 sebulan selama 24 bulan)
5) RM300 anda keluarkan untuk membayar semula pinjaman.
6) Baki ditangan anda adalah RM4,300

Bulan 2

1) Baki anda adalah RM4,300
2) Anda menerima bonus lagi sebanyak RM3,800
Bonus datang dari kemasukkan 3 orang rakan niaga di bawah anda.
3) RM600 anda terima dari pembayaran ansuran bulanan rx-water
yang anda jual.( 6 Unit )
4) Anda membayar pinjaman loan sebanyak RM300.
5) Baki ditangan anda ada sebanyak RM8,400
6) Anda sudah berpangkat Emerald Manager

Bulan 3

1) Baki anda adalah RM8,400
2) Anda menerima RM6,000 hasil daripada 9 orang rakan niaga
yang masuk dibawah 3 org rakan niaga anda tadi.
3) Anda menerima RM600 hasil daripada pembayaran ansuran bulanan
penjualan rx-water.( 6 Unit )
4) RM300 anda bayar kepada RHB untuk pembayaran loan bulanan.
5) Baki ditangan anda ada RM14,700
6) Kini anda berpangkat Diamond Manager

Bulan 4

1) Baki anda adalah RM14,700
2) Anda menerima bonus RM17,200 hasil daripada 27 orang rakan niaga
yang masuk dibawah 9 orang rakan niaga anda tadi.
3) Anda menerima RM600 hasil daripada pembayaran balik penjualan
rx-water. ( 6 Unit )
4) Anda membayar pinjaman loan sebanyak RM17,000.
5) Baki ditangan anda ada RM15,500.
6) Anda berpangkat Crown Manager
7) Pinjaman Loan anda sudah habis DIBAYAR!!!

Bulan 5

1) Baki anda adalah RM15,500
2) Anda menerima bonus sebanyak RM37,500 hasil daripada 81 org
rakan niaga yg masuk dibawah 27 org rakan niaga anda tadi.
3) Anda menerima RM600 hasil daripada pembayaran balik penjualan
rx-water. ( 6 Unit )
4) Pembayaran balik pinjaman loan : RM0000
5) Aset anda masih ada sebanyak RM12,000 ( Penjualan 6 unit rx-water)
6) Untung bersih selama 5 bulan : RM65,000
7) Anda kini berpangkat Crown Ambasador


ermm..kalau xfaham leh YM aku : juntechstudent
simple je 5 bulan dah leh byr balik pinjaman.
setiap org just cari 3 org rakan niaga sahaja.
kalau terlebih tu bantu downline..sama2 maju nanti.. :)

narutokun
10-02-2008, 01:57 PM
yeah..jom sertai aku ngan wak..
peluang baik ni.. :)

* KALAU ANDA RASA KESIHATAN ITU MAHAL..CUBALAH KESIHATAN *

narutokun
10-02-2008, 01:58 PM
ceh xleh edit lak..
silap taip la plak.. hehe

* KALAU ANDA RASA KESIHATAN ITU MAHAL..CUBALAH KESAKITAN *

narutokun
11-02-2008, 12:47 PM
jom tgk vide ni..

6Nnim_4elIQ

Of7054M_73I

wefYtVDWvDw

Jom join WWN!!
mybe kita diantara 1000 jutawan tu..
siapa tahu? :D

up skit..mari2.. :)paid

narutokun
11-02-2008, 07:53 PM
http://worldwellness.com.my/images/product-rx-water.jpg

Apakah itu penapis air “RX-WATER” ?

Rx-water ialah sebuah penapis air yang menjalankan fungsi terapi air. Ia menapis air yang diterima daripada air paip ke rumah anda kepada :

1) Air penawar tulen yang bertenaga, beroksigen dan mampu mengubah aura.

2) Ia membuang pelbagai jenis masalah penyakit dan memastikan kesihatan optimum daripada hujung rambut ke hujung kaki.

3) Ia mempunyai 4 katrij termampat yang melakukan 8 proses penapisan.

gengjawa
12-02-2008, 01:03 AM
http://worldwellness.com.my/images/product-rx-water.jpg

Apakah itu penapis air “RX-WATER” ?

Rx-water ialah sebuah penapis air yang menjalankan fungsi terapi air. Ia menapis air yang diterima daripada air paip ke rumah anda kepada :

1) Air penawar tulen yang bertenaga, beroksigen dan mampu mengubah aura.

2) Ia membuang pelbagai jenis masalah penyakit dan memastikan kesihatan optimum daripada hujung rambut ke hujung kaki.

3) Ia mempunyai 4 katrij termampat yang melakukan 8 proses penapisan.

yer.. mari dptkan sebijik tuk lengkapkan rumah kita:)

narutokun
13-02-2008, 08:22 PM
up skit..mari2..plan marketing cantik..
MODAL disediakan...

gengjawa
13-02-2008, 11:51 PM
Jom dengan hanya 7 bijik rx-water,
anda dah jadi Pearl Manager
dan 1st bonus anda adalah RM2800..
ini belom ada donline..dah dpt bonus..
modal disediakan..jom2.. YM aku
or call/sms : 0122961085 :)

wow!! best betol nie modal niaga disediakan:)

GreenDay
14-02-2008, 09:50 AM
Belum ade kekosongan waktu....
Sabo jer.....#:-S

narutokun
14-02-2008, 10:24 AM
Belum ade kekosongan waktu....
Sabo jer.....#:-S

xpe bro..pelan2..
bende ni xkan habis..
kalau ada masa calling2 la ek.. :D

gengjawa
14-02-2008, 01:45 PM
Belum ade kekosongan waktu....
Sabo jer.....#:-S

waktu sendiri adjust ler tuan, join awal ngan kami insyallah.. kami tlg bubuh org bawah:) dpt ler income sampingan lagi:)paid

narutokun
16-02-2008, 02:44 PM
kepada yang xmampu nk join program 773 gold ni..
sebab xmampu nk apply loan or rasa mahal sgt..
korg leh join program 773 premium..dimana
modal hanya RM376+RM70 (fee ahli)..
dan anda akan dapat 2 pakej MAXPLUS..
plan dlm masa 5 bulan leh dpt RM50K... :)

http://worldwellness.com.my/images/bg-rx-maxplus.jpg

wildrain
16-02-2008, 11:15 PM
[QUOTE=narutokun;989496]kepada yang xmampu nk join program 773 gold ni..
sebab xmampu nk apply loan or rasa mahal sgt..
korg leh join program 773 premium..dimana
modal hanya RM376+RM70 (fee ahli)..
dan anda akan dapat 2 pakej MAXPLUS..
plan dlm masa 5 bulan leh dpt RM50K... :)


:-? :-? :-?

wildrain
16-02-2008, 11:16 PM
[QUOTE=narutokun;989496]kepada yang xmampu nk join program 773 gold ni..
sebab xmampu nk apply loan or rasa mahal sgt..
korg leh join program 773 premium..dimana
modal hanya RM376+RM70 (fee ahli)..
dan anda akan dapat 2 pakej MAXPLUS..
plan dlm masa 5 bulan leh dpt RM50K... :)QUOTE]

:-? :-? :-?

narutokun
17-02-2008, 04:22 AM
yeap...more info leh YM ngan aku..
aku cite mcm mane leh dpt 50K tu..
janji ikut sistem.. :)

pazliir
17-02-2008, 04:55 AM
yeah..jom sertai aku ngan wak..
peluang baik ni.. :)

* KALAU ANDA RASA KESIHATAN ITU MAHAL..CUBALAH KESIHATAN *

Salam Bro..kau kenal dengan Kamaruddin Mohd Amin tak...dia ader buka office kat Bangi dan bandar Seri Putra...dia level aper sekarang yer?

narutokun
17-02-2008, 11:28 AM
wassalam...xkenal lak..
nape bro?

narutokun
18-02-2008, 12:22 AM
esok mari kita ke PJ..
dengar preview bisnes ni..jom2..
free aje..eheh

narutokun
21-02-2008, 11:03 AM
kepada yang tidak mampu join yg 14K..
anda boleh bermula dengan modal yang kecil..
bermula dengan RM376, anda akan memperolehi 2 kotak
maxplus..dan potensi pendapatan adalah RM50 dalam masa 5 bulan..
PM or YM aku utk maklumat lanjut..

narutokun
21-02-2008, 11:16 AM
http://worldwellness.com.my/images/bg-rx-maxplus.jpg

maxplus..pasti terangkat..hehe
belum cuba belum tau..
aku xde tempat nk ngetes.. :P
join modal kecik = RM376
join modal besar = RM13800...
jom2..

gengjawa
21-02-2008, 11:42 AM
http://worldwellness.com.my/images/bg-rx-maxplus.jpg

maxplus..pasti terangkat..hehe
belum cuba belum tau..
aku xde tempat nk ngetes.. :P
join modal kecik = RM376
join modal besar = RM13800...
jom2..

wak kasi angkat lagi..:D

narutokun
24-02-2008, 12:15 PM
http://worldwellness.com.my/images/bg-rx-maxplus.jpg

maxplus..pasti terangkat..hehe
belum cuba belum tau..
aku xde tempat nk ngetes.. :P
join modal kecik = RM376
join modal besar = RM13800...
jom2..

up skit..hehe
jom2..:)paid

narutokun
24-02-2008, 03:29 PM
http://worldwellness.com.my/images/bg-rx-maxplus.jpg

"Rahsia kehebatan perlawanan di RANJANG telah terbongkar!! Tidak perlu urut..Hanya MAKAN sahaja.."

maklumat lanjut mengenai Maxplus ni leh masuk sini..
http://maxplus.yesbos.com

narutokun
26-02-2008, 02:31 PM
http://worldwellness.com.my/images/product-rx-water.jpg

ini dia..killer product...
jom2 join..
mau join kecik ka besar..
cakap je..dua2 boleh.. ehehe
modal kecik dan modal besar..

mfadhlan
14-04-2008, 05:11 PM
ada link utk tek pelan pemasaran syrkt n produk dia x?

gengjawa
03-06-2008, 11:18 PM
up sket, dah lama tenggelam thread nie

aes
05-06-2008, 03:10 PM
up lagi.....ada sape2 yg dh join MENTOR JUTAWAN, share le kat sini.

gengjawa
07-06-2008, 02:00 PM
up lagi.....ada sape2 yg dh join MENTOR JUTAWAN, share le kat sini.

ader ker?group maner tu?

adnil
30-06-2008, 04:13 PM
ada tak wakil rx water dari jb yang boleh tawarkan pakej RM100 setiap bulan pada customer? Saya berminat nak pakai tapi hanya mampu bayar RM100 setiap bulan je

aes
30-06-2008, 04:56 PM
aku geram dgn MENTOR JUTAWAN, buWANG masa je klu gi preview diorang ni. Klu nak join baik masuk yg kecik je jgn masuk yg besar2.

adnil
30-06-2008, 08:35 PM
ada tak wakil rx water dari jb yang boleh tawarkan pakej RM100 setiap bulan pada customer? Saya berminat nak pakai tapi hanya mampu bayar RM100 setiap bulan je

saya boleh dihubungi melalui email adnil72@yahoo.com atau PM je

newlife
02-07-2008, 12:40 AM
saya dah pegi hari isnin lepas......
memang menakjubkan......
Air je boleh sembuhkan penyakit.....

sapa x join rugi wo.....
projek 773 gold tu mmg senang nak buat coz....
org melayu mmg sinonim ngan masalah tersebut....
nak murah tapi mesti paling power....
nak bayar cash x mampu....nak hutang...
nak meniaga mesti nak untung besar tapi modal nak kuar ciput....
so......PROJEK 773 GOLD adalah jawapanya....

azmi_tshirt
08-07-2008, 11:45 AM
saya dah pegi hari isnin lepas......
memang menakjubkan......
Air je boleh sembuhkan penyakit.....

sapa x join rugi wo.....
projek 773 gold tu mmg senang nak buat coz....
org melayu mmg sinonim ngan masalah tersebut....
nak murah tapi mesti paling power....
nak bayar cash x mampu....nak hutang...
nak meniaga mesti nak untung besar tapi modal nak kuar ciput....
so......PROJEK 773 GOLD adalah jawapanya....

bukan air sembuhkan penyakit. ALLAH yg sembuhkan.

Brader John
02-12-2008, 09:58 AM
testing.123.........

walafiat.com
13-12-2008, 10:59 PM
program mentor jutawan...haha..sapa yang dah jadi jutawan dengan program ni?

walafiat.com
13-12-2008, 11:00 PM
sapa yang pernah pergi pribiu program ni...sapa Mentor Jutawan yang sebenar?

kuasadua
20-02-2009, 05:24 PM
sapa yang pernah pergi pribiu program ni...sapa Mentor Jutawan yang sebenar?

Setahu saya takder sorang pun yang JUTAWAN dlm program tu...
Susah kalau program menganiaya org lain..

dassler
21-02-2009, 11:06 AM
Setahu saya takder sorang pun yang JUTAWAN dlm program tu...
Susah kalau program menganiaya org lain..

mcm ada pengalaman je bro najib.. rasanya bro pon pernah bekerjasana dgn akademi frontline (af) kan?

saya ada pegi pejabat af ni.. af aka mentor jutawan ni merupakan salah satu stokis wolrdwellness rupanya.. ada la tgk magazine depa ni.. en zakariah ni top leader gak dah jadi crown ambassasdor..

so, sebenarnya program mentor jutawan yg diasaskan sebelum ni adalah salah satu group leader dalam wolrd wellness.. maafkan saya jika tersalah.. wallahualam

p/s: saya bukan ahli wolrd wellness.. cuma ahli mentor jutawan dalam program kad debit visa tu :)

kuasadua
22-02-2009, 01:37 PM
mcm ada pengalaman je bro najib.. rasanya bro pon pernah bekerjasana dgn akademi frontline (af) kan?

saya ada pegi pejabat af ni.. af aka mentor jutawan ni merupakan salah satu stokis wolrdwellness rupanya.. ada la tgk magazine depa ni.. en zakariah ni top leader gak dah jadi crown ambassasdor..

so, sebenarnya program mentor jutawan yg diasaskan sebelum ni adalah salah satu group leader dalam wolrd wellness.. maafkan saya jika tersalah.. wallahualam

p/s: saya bukan ahli wolrd wellness.. cuma ahli mentor jutawan dalam program kad debit visa tu :)


Memang pernah bekerjasama dgn AF. Tp saya xmahu memburukkan sesiapa. Cuma nasihat saya berhati2 dlm apa yg kita buat, pilih syarikat yg kukuh dan ada track record yg bersih...Jgn dah teraniaya baru nak tersedar

dassler
24-02-2009, 02:05 AM
Memang pernah bekerjasama dgn AF. Tp saya xmahu memburukkan sesiapa. Cuma nasihat saya berhati2 dlm apa yg kita buat, pilih syarikat yg kukuh dan ada track record yg bersih...Jgn dah teraniaya baru nak tersedar

mudah-mudahan bro.. beringat juga act.. tq for reminding.. dunia kite ni kecik je act.. nak buat onar, tak ke mana pon nnt.. hope itu jadi pegangan semua companylah :)

all the best to bro najib n also team world wellness.. semuga kita semua berjaya dengan biz masing2 jadi jutawan thn nie..

kuasadua
26-02-2009, 12:15 PM
mudah-mudahan bro.. beringat juga act.. tq for reminding.. dunia kite ni kecik je act.. nak buat onar, tak ke mana pon nnt.. hope itu jadi pegangan semua companylah :)

all the best to bro najib n also team world wellness.. semuga kita semua berjaya dengan biz masing2 jadi jutawan thn nie..



Semoga kita sumer sukses dan jadi JUTAWAN MUDA BERIMAN !! :)

pipstar
26-02-2009, 01:15 PM
tumpang lalu geng

gengjawa
26-02-2009, 02:55 PM
dah xbetul ker program nie?
cuba jelas kan sket

fne.blogstarz
08-03-2009, 02:54 PM
Salam kepada warga CG semua.

fne.blogstarz
08-03-2009, 03:06 PM
Perhatian kepada semua...

Memandangkan thread ini kembali menyepi...

Saya dengan ini tampil kepada anda semua terutamnya berada di sekitar johor bahru, menjemput anda semua berjumpa dengan saya untuk mendapat keterangan mengenai pelan pemasaran wwn yang baru!!!

Pelan ini masih baru dilancarkan!!

Mari-mari...

Dengan hanya modal mula yang rendah dan mudah,(tak sampai rm300 pun),dengan produk yang terbaik, anda mampu menjana pendapatan selepas ini...



Mari kawan-kawan yang berada di jb...kita jumpa...

Hubungi saya di talian:

016-724 8755 / 012-894 0766


saya dan rakan akan menerangkan dengan lebih lanjut mengenai pelan itu..

perintisjutawan
08-03-2009, 03:13 PM
salam... tumpang lalu yer..saje bersiar2 kat thread rx water ni...ade plan baru ke bro.ni group bro yg buat ke company yang buat.....macam bagus jer..dah x perlu kuar rm16,000 lg ker..

fne.blogstarz
08-03-2009, 03:34 PM
yup..dah tak perlu keluar modal sampai beribu2 lagi...

saya tak pandai cerita dalam thread ni sebab program sangat2 baru dilancarkan..

dengan produk berasaskan RX-17 yang 7 kali ganda lebih power dari RX water,bersama produk2 power yang lain..mari hubungi saya...untuk area jb sahaja ok..

012-8940766 / 016-7248755 (fiq)

salam... tumpang lalu yer..saje bersiar2 kat thread rx water ni...ade plan baru ke bro.ni group bro yg buat ke company yang buat.....macam bagus jer..dah x perlu kuar rm16,000 lg ker..

fne.blogstarz
08-03-2009, 03:38 PM
Memandangkan program ini masih baru dan modal yang dikeluarkan tidak membebankan pengguna, bersama produk yang amat berkualiti..

saya menyeru kepada yang berminat terutamanya di sekitar BANDAR JOHOR BAHRU,tak kiralah area skudai, masai, pasir gudang, permas jaya, plentong, johor jaya, taman rinting, tiram adn sewaktu dan searea dengannya...sila hubungi saya untuk keterangan lanjut..

anda sudah sedia maklum mengenai ke'power'an air RX water,jadi, hubungi saya untuk buat temu janji dengan segera...:D

fne.blogstarz
08-03-2009, 03:40 PM
dengan plan yang baru (Modal yang tidak sampai RM300) akan memudahkan anda untuk menyertai plan kami ini!!

fne.blogstarz
08-03-2009, 03:42 PM
Mari ramai2 meriahkan thread ini..

fne.blogstarz
08-03-2009, 03:56 PM
Mari semua...jangan lambat untuk merebut peluang keemasan ini...

fne.blogstarz
08-03-2009, 04:02 PM
salam... tumpang lalu yer..saje bersiar2 kat thread rx water ni...ade plan baru ke bro.ni group bro yg buat ke company yang buat.....macam bagus jer..dah x perlu kuar rm16,000 lg ker..


Memang bagus pun plan ini..jumpa saya untuk merasai kebagusannya..

:)):)):))

perintisjutawan
08-03-2009, 05:34 PM
hahaha...ke'power'an ek air rx water...

tp bro ni yer2 jer plan bagus...dah lama ke bro on bisnes rx water ni...

fne.blogstarz
08-03-2009, 09:51 PM
hahaha...ke'power'an ek air rx water...

tp bro ni yer2 jer plan bagus...dah lama ke bro on bisnes rx water ni...


ayat mesti gempak saudara..untuk pengetahuan saudara..saya baru sehari mendaftar..saya sekadar berkongsi peluang sesama kita..

dan yang penting, untuk mereka yang berada di johor bahru, mari2..hubungi saya untuk temu janji...

tapi waktu malam la..:)cgrock

sebab siang ari keje balik kul 6 kalau tak ot(keje kilang je beb)

:D:">:D

fne.blogstarz
08-03-2009, 09:53 PM
mungkin ramai yang merasa plan yang dahulu adalah hebat..tapi berfikir dua kali kerana modala masa tue agak besar..

Menyedari hakikat itu, WWN telah melancarkan plan baru yang mana ianya dapat menggalakkan penyertaan orang ramai untuk jadi usahawan melalui plan projek yang baru ni..

perintisjutawan
09-03-2009, 12:05 AM
tahniah bro fne...x kisah ler lu amik peluang ape tp gua respect sbb bro ade keinginan utk maju dalam hidup...

kuasadua
09-03-2009, 07:59 PM
Saya adalah bekas usahawan dlm WWN. Pangkat terakhir sebelum saya ambil keputusan berhenti ialah Diamond Manager. Saya memang puji dgn kehebatan Rx-Water. Tp plan pemasaran yang ada tak membantu utk jangka panjang. Masih menggunakan plan 'breakaway', mewujudkan persaingan antara upline & downline serta sesama downline.

Mungkin saper2 yg buat tahulah tiap2 bulan kena maintain 1500PV bersamaan dgn RM4,000 baru boleh override downline. Kalo tak maintain 1500PV xdpt bonus.

Satu lagi ialah produk takder 'Repeat Sale'. Setiap bulan terpaksa cari pelanggan baru.

Tapi xperlah kalo u boleh buat teruskan...

ayie206
09-03-2009, 10:11 PM
mana nak tgk plan pemasaran nya ye.. :-?:-?

p/s member soklah lama nak promote kat aku.. hehehe.. nak ushar dulu kat thread ni

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:37 PM
tahniah bro fne...x kisah ler lu amik peluang ape tp gua respect sbb bro ade keinginan utk maju dalam hidup...


saya bukan ape..dulu tak brape brani join sebab modal besar..

tapi sekarng, modal tak sampai 3 ratus..tak payah pulak tu nak menjual...:D:D

semalam baru gi taklimat..jumpe ngan leader2..memang mantop..

start pertengahan bulan 3 ni..cuba korang check kat metro pada hari ahad..ada iklan projek copycat..

mendapat sokongan kerajaan beb...

:)paid:)paid:)paid

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:41 PM
Saya adalah bekas usahawan dlm WWN. Pangkat terakhir sebelum saya ambil keputusan berhenti ialah Diamond Manager. Saya memang puji dgn kehebatan Rx-Water. Tp plan pemasaran yang ada tak membantu utk jangka panjang. Masih menggunakan plan 'breakaway', mewujudkan persaingan antara upline & downline serta sesama downline.

Mungkin saper2 yg buat tahulah tiap2 bulan kena maintain 1500PV bersamaan dgn RM4,000 baru boleh override downline. Kalo tak maintain 1500PV xdpt bonus.

Satu lagi ialah produk takder 'Repeat Sale'. Setiap bulan terpaksa cari pelanggan baru.

Tapi xperlah kalo u boleh buat teruskan...

untuk makluman saudara..

dalam projek yang baru dan hangat ni,(baru lancar 1.3.2009), pihak sykt menyedari masalah tersebut..lalu wujudnya plan baru yang akan membuatkan saudara akan kembali aktif dalam WWN!!:)paid

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:42 PM
mari2 hangatkan thread ni..

wkamal
10-03-2009, 11:43 PM
saya bukan ape..dulu tak brape brani join sebab modal besar..

tapi sekarng, modal tak sampai 3 ratus..tak payah pulak tu nak menjual...:D:D

semalam baru gi taklimat..jumpe ngan leader2..memang mantop..

start pertengahan bulan 3 ni..cuba korang check kat metro pada hari ahad..ada iklan projek copycat..

mendapat sokongan kerajaan beb...

:)paid:)paid:)paid

Kalau modal kecik sangat pn masalah jgk..bonus pn mesti ciput je..tp ape2 pn aku mcm berminat je nk dgr plan yg baru nie..dh alang2 ko pn duk area skudai je..aku umah area skudai gk..nati senang bley at ngeteh kt jusco ke..ok?

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:45 PM
mana nak tgk plan pemasaran nya ye.. :-?:-?

p/s member soklah lama nak promote kat aku.. hehehe.. nak ushar dulu kat thread ni

untuk makluman saudara..plan dahulu memerlukan modal yang sangat2 la besar sampai perlu buat pinjaman, buka syarikat n jual mesin RX-Water memang jarang repeat sale melalui customer yang same..ibaratnya kita da beli kereta, takkan la nak beli kereta yang sama lagi..begitulah perumpamaannya...

jadi.melalui projek plan baru yang dinamakan COPYCAT ini, saudara pasti tak sabar2 nak memulakannya dan ditambah pula dengan produk2 yang sangat2 berguna...

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:48 PM
Kalau modal kecik sangat pn masalah jgk..bonus pn mesti ciput je..tp ape2 pn aku mcm berminat je nk dgr plan yg baru nie..dh alang2 ko pn duk area skudai je..aku umah area skudai gk..nati senang bley at ngeteh kt jusco ke..ok?


cantik..esok malam bole jumpa?

kita gi tengok taklimatnya..bagi saya peluang skali untuk bawa saudara jumpa dengan leader2...

Insya allah...saudara pasti berminat..

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:49 PM
dan untuk pengetahuan anda, melalui plan yang baru ini, pasaran akan sentiasa ada dan tidak akan tepu..

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:52 PM
Perhatian kepada semua...

Memandangkan thread ini kembali menyepi...

Saya dengan ini tampil kepada anda semua terutamnya berada di sekitar johor bahru, menjemput anda semua berjumpa dengan saya untuk mendapat keterangan mengenai pelan pemasaran wwn yang baru!!!

Pelan ini masih baru dilancarkan!!

Mari-mari...

Dengan hanya modal mula yang rendah dan mudah,(tak sampai rm300 pun),dengan produk yang terbaik, anda mampu menjana pendapatan selepas ini...



Mari kawan-kawan yang berada di jb...kita jumpa...

Hubungi saya di talian:

016-724 8755 / 012-894 0766


saya dan rakan akan menerangkan dengan lebih lanjut mengenai pelan itu..


kasi up..go..go..go..orang2 johor bahru, beri peluang untuk kita berjumpa..

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:52 PM
Sykt WWN adalah 100% dimiliki oleh Bumiputra..

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:56 PM
yup..dah tak perlu keluar modal sampai beribu2 lagi...

saya tak pandai cerita dalam thread ni sebab program sangat2 baru dilancarkan..

dengan produk berasaskan RX-17 yang 3 kali ganda lebih power dari RX water,bersama produk2 power yang lain..mari hubungi saya...untuk area jb sahaja ok..

012-8940766 / 016-7248755 (fiq)

hari tue tersalah taip..hehe

fne.blogstarz
10-03-2009, 11:58 PM
saudara wkamal merupakan otai biz..tapi tak kisah..beri saya peluang bawa saudara berjumpa ngan otai2 WWN plak..hehe...

fne.blogstarz
11-03-2009, 12:00 AM
Saya adalah bekas usahawan dlm WWN. Pangkat terakhir sebelum saya ambil keputusan berhenti ialah Diamond Manager. Saya memang puji dgn kehebatan Rx-Water. Tp plan pemasaran yang ada tak membantu utk jangka panjang. Masih menggunakan plan 'breakaway', mewujudkan persaingan antara upline & downline serta sesama downline.

Mungkin saper2 yg buat tahulah tiap2 bulan kena maintain 1500PV bersamaan dgn RM4,000 baru boleh override downline. Kalo tak maintain 1500PV xdpt bonus.

Satu lagi ialah produk takder 'Repeat Sale'. Setiap bulan terpaksa cari pelanggan baru.

Tapi xperlah kalo u boleh buat teruskan...

1500pv??wow..byk yer..

tapi plan sekarang??:D...mari jumpa saya bagi mereka yang berada di johor bahru...saya baru sertai..6/3/09 ari tu baru ec borang..

dah terlambat 5 hari..hehe:D

fne.blogstarz
11-03-2009, 12:00 AM
makin ramai yang view page ni..bagus la..

fne.blogstarz
11-03-2009, 12:02 AM
Cuba Klik..

Sini (http://www.worldwellness.com.my/newpaper-66.htm)

wkamal
11-03-2009, 12:03 AM
cantik..esok malam bole jumpa?

kita gi tengok taklimatnya..bagi saya peluang skali untuk bawa saudara jumpa dengan leader2...

Insya allah...saudara pasti berminat..

Alamak..sori la bro..besok gua dh ader program kt tmn u..kebetulan leader besar kitorg pn turun la..so nk kene entertain dia dlu la..kalau bro nk tgk sape leader yg turun besok ape kata click sini (http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=3805893#post3805893) kejap

fne.blogstarz
11-03-2009, 12:15 AM
Alamak..sori la bro..besok gua dh ader program kt tmn u..kebetulan leader besar kitorg pn turun la..so nk kene entertain dia dlu la..kalau bro nk tgk sape leader yg turun besok ape kata click sini (http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=3805893#post3805893) kejap


wah..kalau macam tu tak per..len kali bole...

kita sapot rangkaian(network) orang kita sendiri..baru bangsa kita boleh maju..:)

fne.blogstarz
11-03-2009, 12:34 AM
mari kita meriahkan thread ni..

untuk makluman, bagi mereka yang berminat mengetahui plan baru WWN ini, sila hadirkan diri di stokis WWN berhampiran kawasan anda...

Untuk yang berada di johor bahru, bole hubungi:

0128940766 / 0167248755 (En Fekry)

fne.blogstarz
11-03-2009, 12:35 AM
dah lewat..sok nak keje..mari2 beri respon..sama2 kita sapot sykt bumiputra supaya bangsa kita terus maju..

selamat malam semua..

fne.blogstarz
11-03-2009, 09:50 PM
Selamat malam pada yang masuk thread ni..

fne.blogstarz
11-03-2009, 09:52 PM
kepada tuan tanah..harap jangan ler marah kalau saya yang asik post kat cni..saya tgok slow jerk..padahal plan terbaru WWN (CopyCat) yang baru dilancarkan sangat hangat dan pantas.

fne.blogstarz
11-03-2009, 09:54 PM
modal disediakan kalau menjual menggunakan koperasi terpilih...betulkan?...kalau sendiri jual..mau jugak modalnya..so jangan keliru...(kalau salah betulkan)


dengan sistem baru yang tak perlu menjual, hanya berkongsi bersama kawan2...ianya amat mudah dan praktik untuk dilakukan..:D

fne.blogstarz
11-03-2009, 10:03 PM
Kepada yang nak baca testimoni pengguna produk2 ni..

Klik Sini (http://worldwellness.com.my/malay-testimonres-product.htm)

fne.blogstarz
11-03-2009, 10:08 PM
Ni antara berita WWN yang keluar kat media cetak...

Metro

Klik (http://worldwellness.com.my/newpaper-23.htm)

Klik (http://worldwellness.com.my/newpaper-58.htm)

Klik (http://worldwellness.com.my/newpaper-66.htm)


Nak berita lebih lanjut? Klik Kat SINI (http://worldwellness.com.my/malay-newpaper%20cutting-malaysia.htm)

fne.blogstarz
11-03-2009, 10:14 PM
Pengumuman... Kepada yang ingin tahu mengenai plan pemasaran baru WORLDWELLNESS NETWORK SDN BHD, sila Klik :

Kat Sini Ler... (http://worldwellness.com.my/malay-activities-timetable.htm) :D


Bagi yang berada di johor bahru, sila hubungi:

0167248755 / 0128940766 (En Fekry)

kuasadua
15-03-2009, 12:28 PM
dah lewat..sok nak keje..mari2 beri respon..sama2 kita sapot sykt bumiputra supaya bangsa kita terus maju..

selamat malam semua..


Dlm bisnes jgn terlalu nak main dgn agenda bangsa sgt kalo xtau background company betul2.

Boleh pergi ke WWN punya HQ. Dari pentadbiran atasan hingga bawahan bermula dgn GM pun dah memang cina. Staff training sorang jer yg melayu.

Yang supply barang sumer cina, yg supply stationery pun cina, courier penghantaran barang pun company cina.. Kilang yg buat rx-water kat puchong cina punya jugak...

Sumber ni diberitahu oleh seorang Crown Manager dari KL..

Jadi kalo nak meniaga tekankan pada kehebatan produk atau company jer..xperlu nak mainkan sentimen bangsa pun..

Nabi Muhammad pun berniaga dgn sumer bangsa :D

fiq87
15-03-2009, 05:20 PM
Dlm bisnes jgn terlalu nak main dgn agenda bangsa sgt kalo xtau background company betul2.

Boleh pergi ke WWN punya HQ. Dari pentadbiran atasan hingga bawahan bermula dgn GM pun dah memang cina. Staff training sorang jer yg melayu.

Yang supply barang sumer cina, yg supply stationery pun cina, courier penghantaran barang pun company cina.. Kilang yg buat rx-water kat puchong cina punya jugak...

Sumber ni diberitahu oleh seorang Crown Manager dari KL..

Jadi kalo nak meniaga tekankan pada kehebatan produk atau company jer..xperlu nak mainkan sentimen bangsa pun..

Nabi Muhammad pun berniaga dgn sumer bangsa :D



berniaga mmg dgn sume bangsa... tapi nabi Muhammad tak bekerja dgn org bukan islam kan? isu skrg byk company2 len berasal dari yahudi, kafir, amerika, israel dll... cina.... maksud sy disini kite bukan bekerja utk menguntungkan golongan2 tersebut... cube anda bayangkan... anda masuk AMWAY... dari yahudi... kemudian tauke yahudi tu untung.... bayar cukai pendapatan kat kerajaan... kemudian kerajaan tu gunakan duit utk serang palestin... nabi Muhammad ade buat cam tu ke? so, maksud sy, cube hindarkan dari masuk ke syarikat2 yg dari luar negara serta bukan bumiputra... peace bro!!!

booby_trap
17-03-2009, 10:38 AM
selamat pagi warga WorldWEll.. sila dapatkan info2 menarik mengenai dunia MLM.. klik di bawah.. go..go...WordWell..

fne.blogstarz
18-03-2009, 02:10 AM
salam... saya baru tgk website kpdnhep.gov.my... disitu ade senaraikan syarikat2 sdn bhd yg lesen nye sama ada permohonan baru diluluskan, ditolak, atau tamat tempoh... syarikat WORLDWELLNESS ADALAH SYARIKAT MELAYU yg telah mendapat kelulusan lanjutan lesen selama 5 thn... byk syarikat yg telah tamat tempoh... ape yg sy nmpk, salah sebuah syarikat mlm, iaitu DCL telah tamat tempoh... tapi masih beroperasi seperti biase... jika syarikat itu kukuh atau takde masalah, tidak akan ada alasan kelewatan permohonan lesen... nie bukan syarikat kecik2, so hati2 la...

fne.blogstarz
18-03-2009, 02:17 AM
salam...
sy ingin menceritakan pendapat sy tentang usana... syarikat yg berasal dari USA... jika kite lihat sendiri nama nya... USAna... so, bile kamu memberi keuntungan pada syarikat ini, mereka akan bayar cukai kat kerajaan USA... pastu kerajaan USA akan menggunakan wang tu utk bantu ISRAEL... kemudian ISRAEL akan menggunakan bantuan itu utk menindas rakyat PALESTIN... pikirkan la wahai sahabat2 ku... jgn memikirkan keuntungan semata2... kita wajib menggunakan barangan dari buatan umat islam... tapi sekiranya sukar atau susah atau tiada umat islam yg menjual produk tersebut seperti LAPTOP,KOMPUTER, jd haruslah kita membeli dari produk org kafir... so skrg, banyak produk kesihatan dari umat islam.... jgn bersubahat dgn org kafir wahai sahabat2 ku....

fne.blogstarz
18-03-2009, 02:26 AM
salam...
sy ingin memberi pandangan tentang pengasas DCL.... die nie dulu leader CNI... bile dah untung banyak, die bukak syarikat sendiri... so jdlah DCL... nape die bukak syarikat baru sedangkan die dah cukup kaya masa tu? pada pendapat sy, mengkin kekayaan tu tak cukup lg kot... tgk kepada logo DCL tu... skali pandang org mesti ingat DCL tu anak syarikat CNI... lambang nya hampir sama... dalam sebuah majalah bisnes, die ade cakap die bukak syarikat ini bukan utk duit semata2 tapi utg melahirkan org yg berdikari... tapi kan... kat sebelah ayat tu dalam majalah tu, ada gmbr die dgn isteri die depan umah yg mcm istana, kereta BMW dgn MERC 6 bijik... no flat dari DCL 1 sampai DCL 6... tak kaya plak tu... so pikirkan la... tapi tahniah kat die sebab die salah seorg melayu yg telah menjadi jutawan... die akan menjadi contoh pada org melayu yg ingin menjadi jutawan.... semoga die jugak akan melahirkan jutawan... amin... sokong org melayu... tu sekadar pendapat.... sy sokong org melayu... tapi org melayu yg betul2 melayu... salam....

ayie206
18-03-2009, 08:09 AM
salam... saya baru tgk website kpdnhep.gov.my... disitu ade senaraikan syarikat2 sdn bhd yg lesen nye sama ada permohonan baru diluluskan, ditolak, atau tamat tempoh... syarikat WORLDWELLNESS ADALAH SYARIKAT MELAYU yg telah mendapat kelulusan lanjutan lesen selama 5 thn... byk syarikat yg telah tamat tempoh... ape yg sy nmpk, salah sebuah syarikat mlm, iaitu DCL telah tamat tempoh... tapi masih beroperasi seperti biase... jika syarikat itu kukuh atau takde masalah, tidak akan ada alasan kelewatan permohonan lesen... nie bukan syarikat kecik2, so hati2 la...

salam...
sy ingin memberi pandangan tentang pengasas DCL.... die nie dulu leader CNI... bile dah untung banyak, die bukak syarikat sendiri... so jdlah DCL... nape die bukak syarikat baru sedangkan die dah cukup kaya masa tu? pada pendapat sy, mengkin kekayaan tu tak cukup lg kot... tgk kepada logo DCL tu... skali pandang org mesti ingat DCL tu anak syarikat CNI... lambang nya hampir sama... dalam sebuah majalah bisnes, die ade cakap die bukak syarikat ini bukan utk duit semata2 tapi utg melahirkan org yg berdikari... tapi kan... kat sebelah ayat tu dalam majalah tu, ada gmbr die dgn isteri die depan umah yg mcm istana, kereta BMW dgn MERC 6 bijik... no flat dari DCL 1 sampai DCL 6... tak kaya plak tu... so pikirkan la... tapi tahniah kat die sebab die salah seorg melayu yg telah menjadi jutawan... die akan menjadi contoh pada org melayu yg ingin menjadi jutawan.... semoga die jugak akan melahirkan jutawan... amin... sokong org melayu... tu sekadar pendapat.... sy sokong org melayu... tapi org melayu yg betul2 melayu... salam....

salam bro.. u ada prob ngan DCL ke? :-?:-?

arnabkacak
18-03-2009, 11:19 AM
aku tak sokong melayu yang bebetul melayu..aku sokong melayu yang islam..
bangsa lain yg islam..islam yang tak dengki dengan orang islam lain..hikhik..

fiq87
21-03-2009, 04:15 PM
hurmmm...ni bukan topik mengkondem biz orang k...

fiq87
22-03-2009, 10:15 PM
suram jerk....

wkamal
23-03-2009, 12:45 AM
salam...
sy ingin menceritakan pendapat sy tentang usana... syarikat yg berasal dari USA... jika kite lihat sendiri nama nya... USAna... so, bile kamu memberi keuntungan pada syarikat ini, mereka akan bayar cukai kat kerajaan USA... pastu kerajaan USA akan menggunakan wang tu utk bantu ISRAEL... kemudian ISRAEL akan menggunakan bantuan itu utk menindas rakyat PALESTIN... pikirkan la wahai sahabat2 ku... jgn memikirkan keuntungan semata2... kita wajib menggunakan barangan dari buatan umat islam... tapi sekiranya sukar atau susah atau tiada umat islam yg menjual produk tersebut seperti LAPTOP,KOMPUTER, jd haruslah kita membeli dari produk org kafir... so skrg, banyak produk kesihatan dari umat islam.... jgn bersubahat dgn org kafir wahai sahabat2 ku....

Kesian betul la..rupanya2 ada lg org bfikiran sempit mcm nie dlm industri MLM kt M'sia nie..aku igt kalau threat nie bertujuan nk kondem company org lain baik tutup je..aku sbnrnya dh muak nk melayan benda2 cenggini sbb isu halal haram nie bukan buleh main2 bro..rujuk dlu kpd yg betul2 faham isu nie sblm kluarkan ape2 kenyataan..sbb kalau stakat bagi pendapat tanpa ilmu agama yg betul buleh merosakkan akidah..igt org yg buat USANA nie xtau halal haram ke ape

wkamal
23-03-2009, 01:06 AM
Aku nk ulas panjang2 kt sini pn dh malas..baik ko baca je artikel yg aku kasi link kt bwh nie..baca 10 kali pn x apa asalkan paham..nnt lain kali xder la duk menyalak xtentu pasal nk komplen pasal kompeni org lain

Hukum Urusniaga Dengan Syarikat Yahudi : Makan, Beli, Jual (http://www.zaharuddin.net/content/view/572/72/)

aes
24-03-2009, 12:14 PM
sorry ye tuan tanah :

smp skang bengang ngan WWN sebab prog. mentor jutawan.
klu ada jmp ngan stokist kluang (cikgu perempuan - nama pun tak ingat) kirim salam bbyk.

ayie206
24-03-2009, 12:16 PM
sorry ye tuan tanah :

smp skang bengang ngan WWN sebab prog. mentor jutawan.
klu ada jmp ngan stokist kluang (cikgu perempuan - nama pun tak ingat) kirim salam bbyk.

kenapa bro.. citer sikit :-?:-?

aes
24-03-2009, 01:50 PM
kenapa bro.. citer sikit :-?:-?

Program Mentor Jutawan.....takkan tak pernah dengar psl prog ni?

Hrp WWN jgn le buat benda2 yg camtu lagi....

kuasadua
27-03-2009, 03:14 PM
salam...
sy ingin memberi pandangan tentang pengasas DCL.... die nie dulu leader CNI... bile dah untung banyak, die bukak syarikat sendiri... so jdlah DCL... nape die bukak syarikat baru sedangkan die dah cukup kaya masa tu? pada pendapat sy, mengkin kekayaan tu tak cukup lg kot... tgk kepada logo DCL tu... skali pandang org mesti ingat DCL tu anak syarikat CNI... lambang nya hampir sama... dalam sebuah majalah bisnes, die ade cakap die bukak syarikat ini bukan utk duit semata2 tapi utg melahirkan org yg berdikari... tapi kan... kat sebelah ayat tu dalam majalah tu, ada gmbr die dgn isteri die depan umah yg mcm istana, kereta BMW dgn MERC 6 bijik... no flat dari DCL 1 sampai DCL 6... tak kaya plak tu... so pikirkan la... tapi tahniah kat die sebab die salah seorg melayu yg telah menjadi jutawan... die akan menjadi contoh pada org melayu yg ingin menjadi jutawan.... semoga die jugak akan melahirkan jutawan... amin... sokong org melayu... tu sekadar pendapat.... sy sokong org melayu... tapi org melayu yg betul2 melayu... salam....


Bisnes kalo dok sibuk menghentam org lain bisanya org tu takkan berjaya. Saya dah katakan dulu, nak bisnes toksah dok sibuk citer keburukan org lain, citer jer apa kelebihan produk dan company yg kita buat.

Biasanya kalo produk ngan company tak hebat, tu yg dok sibuk gi hentam company org lain tu..

Be a professional, jgn mereka2 citer yg takder sumber yg kuat :D

kuasadua
13-11-2009, 11:55 AM
Mana pegi bro fne.blogstarz. Dulu punyalah berapi-api mengutuk company org lain..skang senyap plak dah. Melompat company mana plak tu?

syikin72
29-12-2009, 09:10 PM
http://3.bp.blogspot.com/_yyjx_UlRbEk/SznrSLhDE9I/AAAAAAAABLg/SCZLmffRETg/s400/rxlite.jpg
Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM248.00

Pek Percubaan :
10 sachet + shaker - RM50.00
20 sachet + shaker - RM95.00

Kos Penghantaran:-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Poslaju - Sabah / Sarawak - RM10.00

Nak jadi Dealer / Ahli?
Cuma perlu bayar RM210.00, anda akan mendapat :
1) Keahlian
2) 2 kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)


Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Skynet - Semenanjung - RM8.00
Poslaju - Sabah / Sarawak - RM25.00

Kalau pada yg minat bisnes dan nak dapatkan web seperti ini, anda perlu membayar RM20.00 sahaja!!!
http://www.projekcopycat.com/syikin72



iklan team kami yg keluar di Mingguan Wanita 19 March.. dan akan diiklankan di banyak lagi majalah yg terkemuka di malaysia..

Jom Joint Team Kami!!

http://i648.photobucket.com/albums/uu205/kedai2ekin/MW-ad_Mac-2010.jpg

Jom berinteraksi di Facebook bersama saya & ketahui Info Terkini serta aktiviti team www.kedai2ekin.com!

http://www.facebook.com/people/Norashikin-Mat-Jana/738284793







INGIN JOINT TEAM RXLITE KAMI??
JOM HUBUNGI PENGEDAR / STOKIST RXLITE TERHAMPIR DGN ANDA!!!


KUALA LUMPUR

Ampang – Syikin - 013-3696659
Hulu Klang - Khairi - 013-3696659
Pandan Indah - Hawa - 0122393783
Keramat - Zuwaidah – 0123451764
Bangsar - Jazwan - 013-2305236
Cheras - Niza - 019 3330993



SELANGOR
Cyberjaya - Wan - 013 6015 362
Putrajaya - Aziah – 019-3766967
Komp. PKNS S. Alam - Naza -0196061176
Shah Alam - Dr Noridah - 0126365851
Shah Alam - Norsinar - 012-6424559
Kota Damansara - Azlin - 012 9198596
Kajang - Ixora Surya – 019-2583100
Gombak - Syifa - 016 665 1405
Subang - Shafidah –012-3128317
PJ - Saloon SR –019-3716372
D'sara Utama - Nani – 017 - 6536505
Klang Lama - Fauziah - 017 328 5749
Puchong - Nelly – 016 331 9849
Sungai Buloh - Safi – 013-3940295
Sri Kembangan - Wan- 013 6015362
Klang - Azlina - 013-2537744



PAHANG

Kuala Lipis - Nurha - 012-9602047
Kuantan - Nelly - 016 331 9849



NEGERI SEMBILAN

Nilai – Lavender Spa - 017 3727459
Seremban - Suzana - 019 7592293
Port Dickson - Suzana - 019 7592293
Linda - Seremban 2 - 019 3626292



MELAKA

Ayer Keroh - Aziah - 012-6797333



PULAU PINANG
Seb. Perai - Herda - 012-3765609
Penang - Nora - 013 436 6172
Air Itam - Azreen - 010-3232415



KEDAH

Sg Petani - Butik KNM - 017-4224574
Alor Star - Azreen - 010-3232415


PERAK

K. Kangsar - Norazlina 017 5205618
Teluk Intan - Mariani - 012-4008954



JOHOR

Johor Baru - Rozaima - 013-7751923
Johor Baru - Juhaslinda - 017 8245112
Kota Tinggi - Juhaslinda - 017 8245112



TRENGGANU

Kemaman - Uzmaz - 013 9027780
Dungun - Ann Collection
- 013 9466 411
Dungun - Nanie - 019-9603008




KELANTAN

Kota Bharu - Wati - 019 911 4933
Pasir Puteh - Wani - 013 919 6151
Kelantan - Ctredzuan - 012 9293 961



SABAH

Kota Belud - Nora - 013 8931245




SARAWAK

Bintulu - DLINA Parkcity Mall
- 0133994576

syikin72
29-12-2009, 09:11 PM
http://3.bp.blogspot.com/_I2ydwaz5EEI/SzxYdD24jFI/AAAAAAAAAC0/KkTsDk1nN2E/s1600-h/New-Flyers-RxLite_back.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/SxQysIMxXGI/AAAAAAAADEs/V9XSFXVKTd4/s1600/RxLite1.jpg

RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Beliau lebih dikenali dengan penggilan 'Doktor Sukan'. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.


Soalan-soalan lazim:
1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?

Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?
RxLite tidak sesuai bagi:

1. kanak-kanak di bawah 12 tahun,
2. ibu mengandung,
3. mereka yang mempunyai sejarah sawan
4. mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
5.
Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

sokia
29-12-2009, 09:12 PM
http://3.bp.blogspot.com/_yyjx_UlRbEk/SznrSLhDE9I/AAAAAAAABLg/SCZLmffRETg/s400/rxlite.jpg

Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM248.00

Pek Percubaan :
10 sachet + shaker - RM50.00
20 sachet + shaker - RM95.00

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Sabah / Sarawak - RM10.00


Ingin menjadi Pengedar?
Hanya bayar RM210.00 untuk keahlian dan anda layak 2 kotak RxLite dengan harga RM 198 sahaja !

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM8.00
Sabah / Sarawak - RM15.00


kos pghtaran berbayar ker....jusmate 5 guna skynet free jer bro:D

syikin72
29-12-2009, 09:15 PM
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura.



http://2.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/SxsTeE9YkJI/AAAAAAAADGE/8KQmqA47Vdo/s320/RxLite2.bmp

http://1.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/SxsRgJfLXiI/AAAAAAAADF8/E4qA4z9iBUk/s320/RxLite3.bmp

http://2.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/Sxr8skfjItI/AAAAAAAADF0/aaxxFPGRvHY/s320/RxLite4.bmp

http://3.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/Sxr8NivMIHI/AAAAAAAADFs/HQulMSBGTtY/s320/RxLite5.bmp

syikin72
29-12-2009, 09:19 PM
betul.. jus mate hantar free tapi kengkadang berjanggut baru sampai..:-&

kami hantar by poslaju, hari pos esok confirm sampai..:D<:-P

sokia
29-12-2009, 09:19 PM
sample free takde ker kak???

internetbizjunior
29-12-2009, 09:22 PM
macamne cara pemakanan nyer???

jaih
29-12-2009, 09:27 PM
aduss regaa...ratus2 lagi... haih...

kaklong
29-12-2009, 10:05 PM
http://3.bp.blogspot.com/_yyjx_UlRbEk/SznrSLhDE9I/AAAAAAAABLg/SCZLmffRETg/s400/rxlite.jpg

Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM248.00

Pek Percubaan :
10 sachet + shaker - RM50.00
20 sachet + shaker - RM95.00

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Sabah / Sarawak - RM10.00


Ingin menjadi Pengedar?
Hanya bayar RM210.00 untuk keahlian dan anda layak 2 kotak RxLite dengan harga RM 198 sahaja !

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM8.00
Sabah / Sarawak - RM15.00


Produk baruuu:)cgrock

Harus coba!!:D

syikin72
29-12-2009, 10:58 PM
sample free takde ker kak???

takdo la dik.. akak nak sampe pun kena beli.. huhu.. :((

syikin72
29-12-2009, 11:03 PM
macamne cara pemakanan nyer???

senang je..

RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).

RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

http://3.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/SxQy4gSS8wI/AAAAAAAADFE/UM3U3ehXUcE/s1600/RxLite4.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_PeoNe_KIx6A/SxQy88MqTeI/AAAAAAAADFM/X9J46JMgMQA/s1600/RxLite5.bmp

syikin72
29-12-2009, 11:03 PM
aduss regaa...ratus2 lagi... haih...

nak murah meh le amik trial pack..


Pek Percubaan :
10 sachet + shaker - RM50.00
20 sachet + shaker - RM95.00


Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Sabah / Sarawak - RM10.00

homeclerk
29-12-2009, 11:05 PM
Meal Replacement mcm Herbalife gak ke??

bazsh
30-12-2009, 01:06 AM
Oo...produk baru ni
Mostly konsep mcm meal replacement
Ingredients lebih kurang JD5 (Garcinia Cambogia & L-Carnitine)
Cuma JD5 ada ingredients tambahan cam Guar gum & Hoodia
Tp worth untuk cuba produk muslim :)

kaklong
30-12-2009, 08:46 AM
Oo...produk baru ni
Mostly konsep mcm meal replacement
Ingredients lebih kurang JD5 (Garcinia Cambogia & L-Carnitine)
Cuma JD5 ada ingredients tambahan cam Guar gum & Hoodia
Tp worth untuk cuba produk muslim :)


:)cgrock SETUJU

adiezx
30-12-2009, 01:53 PM
kalo dok gombak kire kl la kan? so kalo jadik ahli n nak 2 kotak rm215 la kan?

syikin72
30-12-2009, 04:25 PM
Meal Replacement mcm Herbalife gak ke??

betul tu.. tapi ni formula Dr Nordin darus.. halalan toyyiba gitu.. :)cgrock

syikin72
30-12-2009, 04:26 PM
Oo...produk baru ni
Mostly konsep mcm meal replacement
Ingredients lebih kurang JD5 (Garcinia Cambogia & L-Carnitine)
Cuma JD5 ada ingredients tambahan cam Guar gum & Hoodia
Tp worth untuk cuba produk muslim :)

betul tu friends.. kesan pun lebih kurang Jus Mate tapi ni sedap.. perisa koko.. meh secawan!! :D

syikin72
30-12-2009, 04:27 PM
kalo dok gombak kire kl la kan? so kalo jadik ahli n nak 2 kotak rm215 la kan?


gombak bleh arrange runner anta.. delivery charges sploh hinggit..

yep.. kalau jadi ahli, 2 kotak RM215.00... jom le ber RX Lite.. ;;)

syikin72
31-12-2009, 05:44 PM
selamat petang..

RMteam
01-01-2010, 01:13 AM
untuk penghantaran ke Sarawak berapa sekali kira termasuk membership ?

syikin72
01-01-2010, 02:26 AM
untuk penghantaran ke Sarawak berapa sekali kira termasuk membership ?


salam friend..

Ingin menjadi Pengedar?
Hanya bayar RM210.00, anda akan mendapat :
1) Keahlian
2) 2 kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)


Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM8.00
Sabah / Sarawak - RM15.00

STOKIST RX LITE hampir dengan Business Centre Kami.. Kami akan uruskan keahlian anda dan postkan stok terus pada anda!!!


RM210 + RM15.00.. jumlahnya RM225.00 tunai...



Penghantaran akan dibuat selepas bayaran di terima sahaja. Setiap kali buat pesanan, sila berikan butir di bawah. Sekiranya bayaran belum dilakukan, TIDAK PERLU memberikan butiran di bawah.




Sila nyatakan ke Bank / No. Akaun, Jumlah yang anda telah lakukan transaksi.

i) Maybank 5122 4005 2263 - Norashikin Mat Jana
ii) CIMB 1228 0065 3095 21 - Norashikin Mat Jana


Nama Penuh :
Alamat Lengkap (pastikan ada orang yang akan menerima pesanan anda) :
No. Telephone / Handphone :
Senarai Lengkap Pesanan Anda. :



SILA JANGAN SMS SEBARANG SOAL JAWAB / PESANAN!


Kegagalan anda memberikan info lengkap menyebabkan penghantaran anda akan tertangguh.


Jika bank in hari ini sebelum 4 petang, pesanan akan dipostkan hari ini juga, Insya Allah esok (sekiranya hari berkerja) u akan terima pesanan.

chesnatesz
01-01-2010, 02:58 AM
letak r testi yg best2 sket...bagi membakar semangat aku nak membeli...:)cgrock

kaklong
03-01-2010, 05:00 PM
letak r testi yg best2 sket...bagi membakar semangat aku nak membeli...:)cgrock

Tak lama lg ada la testi tuuu....:D

silvermaddness
03-01-2010, 05:38 PM
wah..menarik nie...rumah aku dah lama guna RXwater...mmg best..huhu.. mesti coba Rxlite ni plak...hoho..

syikin72
04-01-2010, 02:51 PM
letak r testi yg best2 sket...bagi membakar semangat aku nak membeli...:)cgrock

ada testimoni.. sat lagi tepek ye..

http://www.projekcopycat.com/testimoni/Picture4.png

http://2.bp.blogspot.com/_I2ydwaz5EEI/SzxYwT2y9LI/AAAAAAAAADE/1t5xR51FAV0/s400/Slide1.JPG


http://2.bp.blogspot.com/_I2ydwaz5EEI/SzxYxKsrDEI/AAAAAAAAADc/2hHAFZnHxcc/s400/testi-siti-khalijah.jpg

fiq87
06-01-2010, 05:46 PM
letak r testi yg best2 sket...bagi membakar semangat aku nak membeli...:)cgrock

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs146.snc3/17373_1291450319728_1034352792_893891_2260878_n.jp g

member aku, saudara ruzaimi berjaya kurang 21kg dalam masa 28 hari sahaja!!

kalau korang area jb, boleh roger kitorang... testimoni beliau keluar kat iklan rx-lite dalam metro semalam...

fiq87
06-01-2010, 05:48 PM
ada testimoni.. sat lagi tepek ye..

http://www.projekcopycat.com/testimoni/Picture4.png

http://2.bp.blogspot.com/_I2ydwaz5EEI/SzxYwT2y9LI/AAAAAAAAADE/1t5xR51FAV0/s400/Slide1.JPG


http://2.bp.blogspot.com/_I2ydwaz5EEI/SzxYxKsrDEI/AAAAAAAAADc/2hHAFZnHxcc/s400/testi-siti-khalijah.jpg

ruzaimi mas'od tu mmber saya.. orang2 jb nak jumpa kami bole..takde hal punya... memang sedap rx-lite ni...

fiq87
06-01-2010, 06:19 PM
Layan video jap...

http://www.youtube.com/watch?v=WfcrCSSoIAs

syikin72
06-01-2010, 06:49 PM
Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM248.00

Pek Percubaan :
10 sachet + shaker - RM50.00
20 sachet + shaker - RM95.00

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Sabah / Sarawak - RM10.00

Ingin menjadi Pengedar?
Hanya bayar RM210.00, anda akan mendapat :
1) Keahlian
2) 2 kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)


Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM8.00
Sabah / Sarawak - RM15.00

STOKIST RX LITE hampir dengan Business Centre Kami.. Kami akan uruskan keahlian anda dan postkan stok terus pada anda!!!


UNTUK YANG BERMINAT JADI AHLI, SILA EMAIL PADA SAYA :-

Nama : -
No. K/Pengenalan :-
Alamat Rumah :
No H/p : -

syikin72
06-01-2010, 06:54 PM
dapatkan stok segera RX Lite.. trial pack pun ada.. By Hand Delivery ke Seluruh KL!!

Bagi mereka yang berada di kawasan berikut, penghantaran terus ke tangan anda dan pembayaran boleh dibuat terus kepada despatch :-


1) KL - Jln Duta, Pusat Bandar Damansara, Bangsar, Jln Raja Chulan, Jln P. Ramlee, Jln Tun Razak, Jln Ampang, Jln Sultan Ismail, Jln Semarak, Jln Raja Laut, Jln Tun Perak, Jln Loke Yew, Jln Tuanku Abdul Rahman, Sentul, Jalan Pahang & kawasan yang sewaktu dengannya.

2) Seluruh Ampang, Kg Pandan, Pandan Indah, Pandan Jaya, Desa Pandan, Taman Shamelin, Tmn Maluri, Keramat, Tmn Melawati, Wangsa Maju dan Setiawangsa

Tambahan :- Penghantaran terus ke tangan anda bagi yang berada di kawasan Batu Caves, Gombak, Kepong, Bukit Jalil, PJ, Kelana Jaya, Damansara boleh dipertimbangkan mengikut syarat yang dipersetujui. Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

email order ke syikin72@gmail.com

http://www.projekcopycat.com/produk/RxLite.jpg

kaklong
06-01-2010, 06:54 PM
ruzaimi mas'od tu mmber saya.. orang2 jb nak jumpa kami bole..takde hal punya... memang sedap rx-lite ni...

Halo En.Fiq..

TT nak meniaga...takyah la promot bnes u kat sini..event sama produk..Dah bukak thread sndri...promot kat sana udah lerr...:D

U jaga kedai u...TT jaga kedai dia...okkayyy...:)cgrock

kaklong
06-01-2010, 10:25 PM
http://www.projekcopycat.com/produk/RxLite.jpg

Yummy....:)cgrock

syikin72
07-01-2010, 03:42 PM
sebelum lunch.. pekena minuman koko RXLite. soo yummy.. pas tu tgk makanan.. err.. makan cket je la.. sifoo Shariffa Rasheeda (my Beauty Consultation) kata, tiap waktu makan, kena makan, walaupun sikit.. skip salah satu waktu makan, bukan cara diet yg betul.. :D <:-P<:-P<:-P<:-P

shahril_hyundai
07-01-2010, 05:43 PM
area utara x da ka org jual rxlite ni....

kaklong
07-01-2010, 05:52 PM
area utara x da ka org jual rxlite ni....

Utara Selatan Timur Barat TT boleh poskan Shahril...PM jer TT:D

kaklong
07-01-2010, 11:19 PM
OK..Kaklong dah rasa ini RxLite...

Kaklong shake dgn air sejuk and rasa dia...walalala...mcm minuman coklat..tp kurang manis..

TT..kalau amek lebih dari 3x sehari ada apa2 effect tak? (selain effect kat poket :D )

syikin72
08-01-2010, 01:04 AM
mai la jadi dealer kami kat Utara Shahril.. :)cgrock

syikin72
08-01-2010, 11:15 AM
Jom layari Blog RXLite Team Kami!! http://rx-lite2u.blogspot.com/

shahril_hyundai
08-01-2010, 06:21 PM
bila dh jd member kalu nak beli lain brapa plak????

syikin72
08-01-2010, 11:26 PM
bila dh jd member kalu nak beli lain brapa plak????


2 kotak RM198.00.. tak termasuk delivery taw...

kaklong
09-01-2010, 01:47 PM
Free bump for TT..

kaklong
10-01-2010, 10:17 AM
Tlg up utk TT

sokia
10-01-2010, 10:26 AM
2 kotak RM198.00.. tak termasuk delivery taw...

Pasaran sekotak berapa

kaklong
10-01-2010, 10:45 AM
Pasaran sekotak berapa

Kat 1st page ada harga dia bro..

Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM248.00
**Ni harga utk non member.

kaklong
11-01-2010, 05:33 PM
Free bump!!

kaklong
12-01-2010, 07:54 AM
http://3.bp.blogspot.com/_yyjx_UlRbEk/SznrSLhDE9I/AAAAAAAABLg/SCZLmffRETg/s400/rxlite.jpg

Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM248.00

Pek Percubaan :
10 sachet + shaker - RM50.00
20 sachet + shaker - RM95.00

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Sabah / Sarawak - RM10.00


Ingin menjadi Pengedar?
Hanya bayar RM210.00 untuk keahlian dan anda layak 2 kotak RxLite dengan harga RM 198 sahaja !

Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Semenanjung - RM8.00
Sabah / Sarawak - RM15.00


TT bz nih..kasi free bump!