PDA

View Full Version : Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) - ceramicclub.net [Part 1]


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361

tudung87
14-09-2008, 12:37 PM
Registry Data
ceramicclub.net

Whois Server Version 2.0

Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.

Domain Name: CERAMICCLUB.NET
Registrar: GODADDY.COM, INC.
Whois Server: whois.godaddy.com
Referral URL: http://registrar.godaddy.com
Name Server: NS1.MYSQL.CC
Name Server: NS2.MYSQL.CC
Status: clientDeleteProhibited
Status: clientRenewProhibited
Status: clientTransferProhibited
Status: clientUpdateProhibited
Updated Date: 09-jun-2008
Creation Date: 13-jun-2007
Expiration Date: 13-jun-2010

>>> Last update of whois database: Sat, 13 Sep 2008 19:40:47 EDT <<<

NOTICE: The expiration date displayed in this record is the date the
registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is
currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration
date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring
registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to
view the registrar's reported date of expiration for this registration.

TERMS OF USE: You are not authorized to access or query our Whois
database through the use of electronic processes that are high-volume and
automated except as reasonably necessary to register domain names or
modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry
Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for
information purposes only, and to assist persons in obtaining information
about or related to a domain name registration record. VeriSign does not
guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide
by the following terms of use: You agree that you may use this Data only
for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data
to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass
unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,
or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes
that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,
repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly
prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to
use electronic processes that are automated and high-volume to access or
query the Whois database except as reasonably necessary to register
domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right
to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure
operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the
Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign
reserves the right to modify these terms at any time.

The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
Registrars.


so kepada sapa2 yang tak percaya pada ceramic ne, tgk la....web pun akan expired 2010....
so?
tak percaya edagang lagi?

erk, apa nih???~X( ~X(

tudung87
14-09-2008, 12:39 PM
Duit raye aku pon jangan lupe mus.....
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

xkan izack sorg jek??:-? :-? :)) :))
layak jugak nk dpt nh.....:)) :))

chenoi
14-09-2008, 12:43 PM
erk, apa nih???~X( ~X(

hosting domain name http://www.ceramicclub.net:D ...so hosting kat luar malaysia... dan hosting nie expired 2010:D :D

chenoi
14-09-2008, 12:43 PM
slow hari nie..semua lotih2 nie....ngantuk bangun...

tudung87
14-09-2008, 12:48 PM
hosting domain name http://www.ceramicclub.net:D ...so hosting kat luar malaysia... dan hosting nie expired 2010:D :D

oooo... yeke...:"> :">

jutaonemini
14-09-2008, 12:58 PM
cuti2 nie best tido ooo.. nie pun aku baru bgn... :))
apa susah, tiap2 bulan dpt cek dgn CBC nie.. tak perlu risau dh, goyang kaki jer... :D


waaa..ak ngn2k gler laa..ak biar je laptop terbukk..
smlm tdo lmbt jgk..de pkcik wat mjls berbuka kt umah die kt s.alam..
sedap tdo..tp ak xpuas lg tdo..hehe..
xpe..on9 jap..pomot sdap2..:D

chenoi
14-09-2008, 01:03 PM
waaa..ak ngn2k gler laa..ak biar je laptop terbukk..
smlm tdo lmbt jgk..de pkcik wat mjls berbuka kt umah die kt s.alam..
sedap tdo..tp ak xpuas lg tdo..hehe..
xpe..on9 jap..pomot sdap2..:D

dah agak ramai yg pengsan nih hakkkk:))

jutaonemini
14-09-2008, 01:05 PM
uhuk3x....
brp byk bf ada nanti...~X( ~X( :)) :))

ni nak mintak tips nih..:"> :">
entah2 die leader MLM, suh anak2 buah je kot masuk....:-? :-? ~X(


:)) :)) :p :p
asal bisnes masyuk xpe cik tudung..:eek:
hmm..xtau la plak..tp x kot..sb mule2 die pomot family..
spe tau nnt bleh btolkn..:D

tudung87
14-09-2008, 01:06 PM
waaa..ak ngn2k gler laa..ak biar je laptop terbukk..
smlm tdo lmbt jgk..de pkcik wat mjls berbuka kt umah die kt s.alam..
sedap tdo..tp ak xpuas lg tdo..hehe..
xpe..on9 jap..pomot sdap2..:D

aik? kata x reti pomote on9???:-? :-?

chenoi
14-09-2008, 01:07 PM
aik? kata x reti pomote on9???:-? :-?

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

buntalamus2
14-09-2008, 01:09 PM
salam....
mus datang ne...

buntalamus2
14-09-2008, 01:10 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (8 members and 4 guests)
buntalamus2, kozu, chenoi, jutaonemini, khaisunizam, valquisser, emoney, ammyjutawan

dari smalam lagi ada....da join ke ni?huhuhuhuhu

ammyjutawan
14-09-2008, 01:12 PM
alhamdulillah sell naik lagi

ammyjutawan
14-09-2008, 01:21 PM
kapak...ko tengah watpe...lama tak nampak

jutaonemini
14-09-2008, 01:22 PM
dah agak ramai yg pengsan nih hakkkk:))


hehe..xlarat sgt2 la bro..smpi ak peneng2 mlm td..:)

Wea Izre
14-09-2008, 01:22 PM
join dari january 08,CBC memang terbaik dan masyukkk!!!!
more info plz call/sms 0123545542 or ym/email wan_izram@yahoo.com

izack1981
14-09-2008, 01:23 PM
Registry Data
ceramicclub.net

Whois Server Version 2.0

Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.

Domain Name: CERAMICCLUB.NET
Registrar: GODADDY.COM, INC.
Whois Server: whois.godaddy.com
Referral URL: http://registrar.godaddy.com
Name Server: NS1.MYSQL.CC
Name Server: NS2.MYSQL.CC
Status: clientDeleteProhibited
Status: clientRenewProhibited
Status: clientTransferProhibited
Status: clientUpdateProhibited
Updated Date: 09-jun-2008
Creation Date: 13-jun-2007
Expiration Date: 13-jun-2010

>>> Last update of whois database: Sat, 13 Sep 2008 19:40:47 EDT <<<

NOTICE: The expiration date displayed in this record is the date the
registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is
currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration
date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring
registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to
view the registrar's reported date of expiration for this registration.

TERMS OF USE: You are not authorized to access or query our Whois
database through the use of electronic processes that are high-volume and
automated except as reasonably necessary to register domain names or
modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry
Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for
information purposes only, and to assist persons in obtaining information
about or related to a domain name registration record. VeriSign does not
guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide
by the following terms of use: You agree that you may use this Data only
for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data
to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass
unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,
or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes
that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,
repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly
prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to
use electronic processes that are automated and high-volume to access or
query the Whois database except as reasonably necessary to register
domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right
to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure
operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the
Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign
reserves the right to modify these terms at any time.

The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
Registrars.


so kepada sapa2 yang tak percaya pada ceramic ne, tgk la....web pun akan expired 2010....
so?
tak percaya edagang lagi?

Sapa tah pandai-pandai je kata CBC nak bungkus tahun depan. Nampak sangat dia dengki dan tak selidik abis-abis dulu. Kena ada bukti dulu, jangan duk memandai-mandai lagi tuduh macam-macam..

ammyjutawan
14-09-2008, 01:23 PM
hehe..xlarat sgt2 la bro..smpi ak peneng2 mlm td..:)

ko buat pe je sampai pening-pening

jutaonemini
14-09-2008, 01:26 PM
aik? kata x reti pomote on9???:-? :-?


eh,xreti nk explain On9 sgt cik tudung..:)

tudung87
14-09-2008, 01:31 PM
eh,xreti nk explain On9 sgt cik tudung..:)

ooo.... servis jela ek??:-? :-?
okla, x reti xplain pun, dline byk gk..:D :D :p

ammyjutawan
14-09-2008, 01:35 PM
eh,xreti nk explain On9 sgt cik tudung..:)

ko orang kuala selangor ye???

ammyjutawan
14-09-2008, 01:35 PM
minggu depan jumaat sabtu ahad aku akan ke sabak bernam

jutaonemini
14-09-2008, 01:36 PM
ko buat pe je sampai pening-pening


ntah la bro..xckup mkn kot ms buka..rmai sgt org..buka ala kadar je..
ak ni klu xmkn ns sehari mmg cpt peneng..kuat mkn..:p

izack1981
14-09-2008, 01:37 PM
Sapa yang tak nampak lagi peluang buat DUIT, jom kita imbas balik plan pemasaran CBC yang simple dan menarik nie.

Ceramic Business Club (CBC) adalah berkonsepkan Loyalty Programme
atau Program Kesetiaan. Syarikat ini menjalankan perniagaan trading barangan berasaskan seramic dan menganjurkan satu Program Keahlian Privilege yang menggunakan Sistem Jual Beli barang secara Sell Back Policy dalam urusan perniagaannya. Kita beli produk kat syarkat Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T). Syarikat terletak di 213-1, Jalan Sarjana, Taman Connaught, Cheras, 56000 Kuala Lumpur Malaysia. Syarikat telah beroperasi secara offline sejak tahun 1980an lagi. Telah mendapat award diperingkat antarabangsa iaitu Entrepreneur Excellance Award 2008 dan telah disahkan oleh KPDNHEP sebagai bisnes yang sah dan berlesen.

http://image.prepaidcard2u.net/images/qsl230f9o0t7cgeenxaj.jpg

http://image.prepaidcard2u.net/images/0mim2t9v6nvp1olenvht.jpg

Kita akan diberi 2 pilihan iaitu:
1. Kita ambil produk dan jual balik pada harga yang kita tetapkan sendri.
2. Bersetuju dengan polisi syarikat iaitu "Sell Back Policy", maksudnya kita beli produk dan jual balik kepada syarikat. Pihak syarikat akan membayar kepada kita secara ansuran/berperingkat (installment) mengikut pakej yang kita ambil melalui pemberian "Post Dated Cheque".

Di CBC, ada 3 pakej yang ditawarkan iaitu:

1. Pakej A RM900 produk Tea Set, dan dapat 2 keping cek bernilai RM500 untung RM100 + RM60 voucher giant percuma (setiap 4 kali pembelian produk TEA SET).

2. Pakej B RM1,800 produk Dinner Set, dan dapat 2 keping cek bernilai RM1,000 untung RM200 + RM100 voucher giant/pizza/kfc/parkson (4 kali pembelian produk DINNER SET).

3. Pakej C RM3800 produk (tea set + dinner set + warmer set), dan dapat 3 keping cek bernilai RM1500, untung RM700 + RM250 voucher giant/pizza/kfc/parkson percuma (4 kali belian TEA SET + DINNER SET + WARMER SET)

Kalau kita bersetuju dengan polisi sell back kita akan dapat cek tersebut yang terus dipos ke rumah lebih kurang 10 hari selepas pendaftaran. Tapi, kalau kita nak produk kita tak perlu setuju dengan polisi tadi dan produk akan dipos ke rumah.

Jadi, kalau kita bersetuju dengan polisi sell back modal kita selamat, contoh bagi pakej A. Dalam masa 2 bulan saja modal + untung kita akan dapat balik, lagipun risiko memang rendah sebab lepas join terus cek tu sampai ke rumah kita, kita tunggu tarikh yang ditulis pada cek tersebut untuk clear masuk ke dalam akaun bank kita.

Jom kita tengok contoh pakej A RM900
http://image.prepaidcard2u.net/images/ahkynuo9bi7xt9dg1fk.gif

Pada table tu katakan kita join bulan 1, RM900. Selepas buat bayaran dan didaftarkan, kita akan dapat ID ahli CBC contoh AC123456 boleh digunakan untuk login ke website personal kita nanti di www.ceramicclub.net dan lebih kurang dari 10 hari dari tarikh pendaftaran, 2 keping cek bernilai RM500 dipos ke rumah kita dan cek tersebut boleh ditunaikan pada bulan 2 dan bulan 3.

Contoh kalau kita join pada 01/01 maka akan dapat 2 cek bertarikh 01/02 dan 01/03. Tunaikan cek pertama pada 01/02 dapat RM500.00. Perlu tambah modal RM400.00 untuk repurchase booster kerana cek kedua belum matang lagi. Pada 01/03 akan dapat lagi 2 cek hasil pembelian booster tadi. Selepas itu, clearkan cek kedua dan seterusnya pada ketika ini kita sudah mula mengaut untung. Tiada lagi penambahan modal.

Mulai bulan Julai, semua pendaftaran baru diwajibkan untuk mendaftar bersama pakej IPS. Jadi, yuran perlu dibayar untuk pakej ini ialah:

1. Pakej A: IPS RM155.00 + Booster RM900.00 = RM1,055.00
2. Pakej B: IPS RM155.00 + Booster RM1,800.00 = RM1,955.00
3. Pakej C: IPS RM155.00 + Booster RM3,800.00 = RM3,955.00

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej Booster, boleh layari blog saya disini (http://myincome2u.blogspot.com/). Anda juga boleh bertanya kepada ahli CBC lain yang ada di forum ini. Kita sama-sama jana income yang baik bersama Ceramic Business Club.
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

ammyjutawan
14-09-2008, 01:42 PM
aku akan balik johor jap ari selasa ni...rabu aku balik ukm balik....sape orang johor nak jumpa aku sms je nombor aku...

jutaonemini
14-09-2008, 01:43 PM
ooo.... servis jela ek??:-? :-?
okla, x reti xplain pun, dline byk gk..:D :D :p


hehe..byk dline convert je cik tudung..:p
ak nk mantapkan presentation ak secara on9 @ offline..
ak nga nk susun blk strategi ak..
mcm2 yg ak da pk..tggu ms je utk ak run sume..
insyaAllah ry nt ak akn launch web ak sndr jika tiada halanga..
doakan ak success sume..:D

ammyjutawan
14-09-2008, 01:43 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (7 members and 6 guests)
ammyjutawan, buntalamus2, izack1981, achok, jutaonemini, chenoi, khaisunizam

ni dah join belum????? kalau belum jangan tunggu lama2

ammyjutawan
14-09-2008, 01:44 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (8 members and 6 guests)
ammyjutawan, jutaonemini, izack1981, taufanmerah, buntalamus2, achok, chenoi, khaisunizam


ni lagi sorang...jangan malu-malu nak bertanya

izack1981
14-09-2008, 01:46 PM
Sapa yang tak nampak lagi peluang buat DUIT, jom kita imbas balik plan pemasaran CBC yang simple dan menarik nie.

Ceramic Business Club (CBC) adalah berkonsepkan Loyalty Programme
atau Program Kesetiaan. Syarikat ini menjalankan perniagaan trading barangan berasaskan seramic dan menganjurkan satu Program Keahlian Privilege yang menggunakan Sistem Jual Beli barang secara Sell Back Policy dalam urusan perniagaannya. Kita beli produk kat syarkat Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T). Syarikat terletak di 213-1, Jalan Sarjana, Taman Connaught, Cheras, 56000 Kuala Lumpur Malaysia. Syarikat telah beroperasi secara offline sejak tahun 1980an lagi. Telah mendapat award diperingkat antarabangsa iaitu Entrepreneur Excellance Award 2008 dan telah disahkan oleh KPDNHEP sebagai bisnes yang sah dan berlesen.

http://image.prepaidcard2u.net/images/qsl230f9o0t7cgeenxaj.jpg

http://image.prepaidcard2u.net/images/0mim2t9v6nvp1olenvht.jpg
Kita akan diberi 2 pilihan iaitu:
1. Kita ambil produk dan jual balik pada harga yang kita tetapkan sendri.
2. Bersetuju dengan polisi syarikat iaitu "Sell Back Policy", maksudnya kita beli produk dan jual balik kepada syarikat. Pihak syarikat akan membayar kepada kita secara ansuran/berperingkat (installment) mengikut pakej yang kita ambil melalui pemberian "Post Dated Cheque".

Di CBC, ada 3 pakej yang ditawarkan iaitu:

1. Pakej A RM900 produk Tea Set, dan dapat 2 keping cek bernilai RM500 untung RM100 + RM60 voucher giant percuma (setiap 4 kali pembelian produk TEA SET).

2. Pakej B RM1,800 produk Dinner Set, dan dapat 2 keping cek bernilai RM1,000 untung RM200 + RM100 voucher giant/pizza/kfc/parkson (4 kali pembelian produk DINNER SET).

3. Pakej C RM3800 produk (tea set + dinner set + warmer set), dan dapat 3 keping cek bernilai RM1500, untung RM700 + RM250 voucher giant/pizza/kfc/parkson percuma (4 kali belian TEA SET + DINNER SET + WARMER SET)

Kalau kita bersetuju dengan polisi sell back kita akan dapat cek tersebut yang terus dipos ke rumah lebih kurang 10 hari selepas pendaftaran. Tapi, kalau kita nak produk kita tak perlu setuju dengan polisi tadi dan produk akan dipos ke rumah.

Jadi, kalau kita bersetuju dengan polisi sell back modal kita selamat, contoh bagi pakej A. Dalam masa 2 bulan saja modal + untung kita akan dapat balik, lagipun risiko memang rendah sebab lepas join terus cek tu sampai ke rumah kita, kita tunggu tarikh yang ditulis pada cek tersebut untuk clear masuk ke dalam akaun bank kita.

Jom kita tengok contoh pakej A RM900
http://image.prepaidcard2u.net/images/ahkynuo9bi7xt9dg1fk.gif

Pada table tu katakan kita join bulan 1, RM900. Selepas buat bayaran dan didaftarkan, kita akan dapat ID ahli CBC contoh AC123456 boleh digunakan untuk login ke website personal kita nanti di www.ceramicclub.net dan lebih kurang dari 10 hari dari tarikh pendaftaran, 2 keping cek bernilai RM500 dipos ke rumah kita dan cek tersebut boleh ditunaikan pada bulan 2 dan bulan 3.

Contoh kalau kita join pada 01/01 maka akan dapat 2 cek bertarikh 01/02 dan 01/03. Tunaikan cek pertama pada 01/02 dapat RM500.00. Perlu tambah modal RM400.00 untuk repurchase booster kerana cek kedua belum matang lagi. Pada 01/03 akan dapat lagi 2 cek hasil pembelian booster tadi. Selepas itu, clearkan cek kedua dan seterusnya pada ketika ini kita sudah mula mengaut untung. Tiada lagi penambahan modal.

Mulai bulan Julai, semua pendaftaran baru diwajibkan untuk mendaftar bersama pakej IPS. Jadi, yuran perlu dibayar untuk pakej ini ialah:

1. Pakej A: IPS RM155.00 + Booster RM900.00 = RM1,055.00
2. Pakej B: IPS RM155.00 + Booster RM1,800.00 = RM1,955.00
3. Pakej C: IPS RM155.00 + Booster RM3,800.00 = RM3,955.00

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej Booster, boleh layari blog saya disini (http://myincome2u.blogspot.com/). Anda juga boleh bertanya kepada ahli CBC lain yang ada di forum ini. Kita sama-sama jana income yang baik bersama Ceramic Business Club.
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid
P/S: Sorry, yang atas tak kuar gamba lak..

jutaonemini
14-09-2008, 01:47 PM
ko orang kuala selangor ye???

minggu depan jumaat sabtu ahad aku akan ke sabak bernam


yup!anak jati selangor..
ko de prospek kt sn ke?hebat la hang bro..:)paid

ammyjutawan
14-09-2008, 01:50 PM
yup!anak jati selangor..
ko de prospek kt sn ke?hebat la hang bro..:)paid

takdelah...balik umah bakal mak mertua...hehehehe...

ammyjutawan
14-09-2008, 01:54 PM
ko nak buka lagi satu nama bawah aku pun leh...nanti semua downline ko yang kat area aku aku tolong presentkan

kerunai
14-09-2008, 01:55 PM
sapa yg bermasalah utk buat prospekting, boleh PM aku..aku ajar cara nak tarik downline guna blog, free autoresponder n twitter marketing + hubpages system + squidoo centred system ...

izack1981
14-09-2008, 01:58 PM
sapa yg bermasalah utk buat prospekting, boleh PM aku..aku ajar cara nak tarik downline guna blog, free autoresponder n twitter marketing + hubpages system + squidoo centred system ...

Haaa.. bagus tu bos.. Satu usaha yang baik..Keep it up!!!
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

tudung87
14-09-2008, 01:59 PM
sapa yg bermasalah utk buat prospekting, boleh PM aku..aku ajar cara nak tarik downline guna blog, free autoresponder n twitter marketing + hubpages system + squidoo centred system ...

berapa kena? lawa x design die???:-? :-?
nk survey dulu.... dline dh byk skit, rasa cm nk buat blog...:D :D

kozu
14-09-2008, 02:02 PM
berapa kena? lawa x design die???:-? :-?
nk survey dulu.... dline dh byk skit, rasa cm nk buat blog...:D :D

ak pn nak tngk gk cnth bleh???:D :D

tudung87
14-09-2008, 02:04 PM
ak pn nak tngk gk cnth bleh???:D :D

klo cikai2 jek, baik sy design senirik...:D :D
klo lawa, nk gak suh buatkan... pape pun tgk rege n design die..
affordable, ON jek...:D :D

kozu
14-09-2008, 02:12 PM
klo cikai2 jek, baik sy design senirik...:D :D
klo lawa, nk gak suh buatkan... pape pun tgk rege n design die..
affordable, ON jek...:D :D

Mesti afford nyer.. :D :D :D kan CBC ader, tranfer EV jer :"> :">

tudung87
14-09-2008, 02:19 PM
Mesti afford nyer.. :D :D :D kan CBC ader, tranfer EV jer :"> :">

huhu... x byk sgt bonus....huhu..

kerunai
14-09-2008, 02:22 PM
mudah aje,pakai free template pun dah ok bro

yg penting kita kena tahu tarik trafik guna blogger.com

camana nak buat..haaa..nanti tahu ler

pastu ada beberapa step lagi nak bagi sistem ni autopilot...

mudah giler..tak perlu kuar2 gi jumpa orang tak tentu hala, tak perlu buang masa...jumpa hanya utk closing terakhir aje...closing utk yg benar2 berminat aje...camana nak start ??

haaaa..ada ler caranya ...ada internet , semua boleh buat...

jutaonemini
14-09-2008, 02:22 PM
takdelah...balik umah bakal mak mertua...hehehehe...


pergghh..ingtkn umah mak mentua da td..:))

tudung87
14-09-2008, 02:25 PM
mudah aje,pakai free template pun dah ok bro

yg penting kita kena tahu tarik trafik guna blogger.com

camana nak buat..haaa..nanti tahu ler

pastu ada beberapa step lagi nak bagi sistem ni autopilot...

mudah giler..tak perlu kuar2 gi jumpa orang tak tentu hala, tak perlu buang masa...jumpa hanya utk closing terakhir aje...closing utk yg benar2 berminat aje...camana nak start ??

haaaa..ada ler caranya ...ada internet , semua boleh buat...

kasi tau rege dan tempalte . pastu, bole x bg link yg encik penah buatkan...
nk tau gk design die..:D :D

sajul
14-09-2008, 02:25 PM
aku nak jol....
buntalamus2@yahoo.com:p :p


sajul..nk jgk..hehe..:D
am_mini@yahoo.com..

okeyh dah send, ada 5 part semua, nnt korg combine lah..hehe

kerunai
14-09-2008, 02:29 PM
inu bukan web promosi kak ..ini teknik tarik trafik dan jana leads ..kalo nak orang tolong buatkan laman web ceramic khas yg sedondon dgn citarasa akak, maaf saya tak buat..tapi ada kawan leh tolong buatkan no problem...

nak tengok contoh blogger.com yg saya dah buat ke ?? hehe..maaflah saya tak mau tunjuk kat orang, nanti 'pecah rahsia' ..hehe

ammyjutawan
14-09-2008, 02:29 PM
zul...ok ye...faham ye ape aku mesej tadi....

tudung87
14-09-2008, 02:31 PM
okeyh dah send, ada 5 part semua, nnt korg combine lah..hehe

pedia?:-? :-?
nak gak....:"> :">
emel, serendity_me@yahoo.com..
klo x bg pun xper.....:"> :">

jutaonemini
14-09-2008, 02:32 PM
okeyh dah send, ada 5 part semua, nnt korg combine lah..hehe


thanx very2 much bro..:D :D :D

tudung87
14-09-2008, 02:32 PM
inu bukan web promosi kak ..ini teknik tarik trafik dan jana leads ..kalo nak orang tolong buatkan laman web ceramic khas yg sedondon dgn citarasa akak, maaf saya tak buat..tapi ada kawan leh tolong buatkan no problem...

nak tengok contoh blogger.com yg saya dah buat ke ?? hehe..maaflah saya tak mau tunjuk kat orang, nanti 'pecah rahsia' ..hehe

hurm? web ek? klo blog je pun dah ok..
oo.. rahsia ek... huhu...
klo web, pening lak klo nk editkan isi dl tuh...

jutaonemini
14-09-2008, 02:36 PM
okeyh dah send, ada 5 part semua, nnt korg combine lah..hehe


bro..ak de something nk discuss dgn ko..
nnt ak free ak ym ko..ak nk mand jap!:D

izack1981
14-09-2008, 02:36 PM
hurm? web ek? klo blog je pun dah ok..
oo.. rahsia ek... huhu...
klo web, pening lak klo nk editkan isi dl tuh...

dia nak tolong kasi traffic kat blog je... blog tu kita wat sendiri la... bukan susah pon... x gitu kerunai?
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

kerunai
14-09-2008, 02:37 PM
SELEPAS buat blog-blog penarik traffik ni...tak perlu lagi advertise buat banner, buang masa n duit aje

kaedah free ada ..apa nak susah2 ..

p/s : kalau main internet tak tahu tarik trafik, adalah satu kerugian paling besar !!

makin targetted trafik kita dapat, makin banyak lah wang yang akan dapat...

sajul
14-09-2008, 02:37 PM
pedia?:-? :-?
nak gak....:"> :">
emel, serendity_me@yahoo.com..
klo x bg pun xper.....:"> :">
okeyh dah send..nnt PM aku deh sapa2 lagi nk..kot2 aku malas nk belek2 page belakang :D

jutaonemini
14-09-2008, 02:38 PM
inu bukan web promosi kak ..ini teknik tarik trafik dan jana leads ..kalo nak orang tolong buatkan laman web ceramic khas yg sedondon dgn citarasa akak, maaf saya tak buat..tapi ada kawan leh tolong buatkan no problem...

nak tengok contoh blogger.com yg saya dah buat ke ?? hehe..maaflah saya tak mau tunjuk kat orang, nanti 'pecah rahsia' ..hehe


bro,de ym x?bg id..de bnde nk tnye bro sket..:D

sajul
14-09-2008, 02:39 PM
bro..ak de something nk discuss dgn ko..
nnt ak free ak ym ko..ak nk mand jap!:D
okeyh2..bereh nnt buzz ym aku..klu aku lambt reply tu..
ko tunggu jelah ek..aku di kira away lah tu..hehe:p

kerunai
14-09-2008, 02:39 PM
ada ramai pengusaha hai-o, uptrend, rafa yg tahu buat laman web gempak tapi bab trafik FAIL gila ....memang sayang sangat, depa sanggup upah orang tolong buat web site tapi lansung takde result yg boleh dibanggakan..dengan erti kata lain, tak ada pelawat..kalao buat laman web warna emas pun kalau tak ada orang mai..buang karan aje ... ;)

izack1981
14-09-2008, 02:40 PM
SELEPAS buat blog-blog penarik traffik ni...tak perlu lagi advertise buat banner, buang masa n duit aje

kaedah free ada ..apa nak susah2 ..

p/s : kalau main internet tak tahu tarik trafik, adalah satu kerugian paling besar !!

makin targetted trafik kita dapat, makin banyak lah wang yang akan dapat...

Baguih ni... aku berminat bro.. PM la aku.. ehehee..
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

sajul
14-09-2008, 02:40 PM
SELEPAS buat blog-blog penarik traffik ni...tak perlu lagi advertise buat banner, buang masa n duit aje

kaedah free ada ..apa nak susah2 ..

p/s : kalau main internet tak tahu tarik trafik, adalah satu kerugian paling besar !!

makin targetted trafik kita dapat, makin banyak lah wang yang akan dapat...
waaa...bagus gak ni..aku xtau sgt nk tarik trafik masuk dlm blog..
penat dah duk membaca pasal trafik ni..~X(
boleh tunjuk ajar bro :D

tudung87
14-09-2008, 02:49 PM
dia nak tolong kasi traffic kat blog je... blog tu kita wat sendiri la... bukan susah pon... x gitu kerunai?
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

yeke... huhu.. x reti sbnrnye nk buat blog..:"> :"> :">
bute tenet nih... huhu...
brapa rege nk kasi traffic kat blog nih?
kna brapa RM ek?

kna bitau... affordable keh x..

tudung87
14-09-2008, 02:54 PM
ada ramai pengusaha hai-o, uptrend, rafa yg tahu buat laman web gempak tapi bab trafik FAIL gila ....memang sayang sangat, depa sanggup upah orang tolong buat web site tapi lansung takde result yg boleh dibanggakan..dengan erti kata lain, tak ada pelawat..kalao buat laman web warna emas pun kalau tak ada orang mai..buang karan aje ... ;)

klo wat blog, bole tarik traffik gk keh?
:"> :">

tudung87
14-09-2008, 02:56 PM
bro kerunai...

brapa harge die???
huhu... penat tye nih.... :(:(

sy nk tau harge die....

jutaonemini
14-09-2008, 03:01 PM
bro kerunai...

brapa harge die???
huhu... penat tye nih.... :(:(

sy nk tau harge die....


cik tudung..sabau laa..bro kerunai de keje ko..solat ke..mkn ke..:p
nnt free die reply laa..:D

tudung87
14-09-2008, 03:04 PM
ada ramai pengusaha hai-o, uptrend, rafa yg tahu buat laman web gempak tapi bab trafik FAIL gila ....memang sayang sangat, depa sanggup upah orang tolong buat web site tapi lansung takde result yg boleh dibanggakan..dengan erti kata lain, tak ada pelawat..kalao buat laman web warna emas pun kalau tak ada orang mai..buang karan aje ... ;)

to bro kerunai, PM sy rege die....
sy nk kuar... nk study, esok nk kuiz...

lagi satu kan? sy nk tye ni web adsense tu pedia ek?
klo nk buat web ceramic gne web adsense, bole ke ek?
dpt duit $$$$ lebey.....:"> :D :D :D

tudung87
14-09-2008, 03:06 PM
cik tudung..sabau laa..bro kerunai de keje ko..solat ke..mkn ke..:p
nnt free die reply laa..:D

makan????:-? :-? :-?
x pose keh???:)) :))

okla, nanti, suh die pm kan la kat sume yg nak tuh..
sy nk kuar nih,,, nk study..

slagi x kuar, slagi tula x study..:"> :">

hanamichie
14-09-2008, 03:15 PM
hahaha.. Alhamdulillah.. aku berjaya dpt downline aku yg pertama... hehehe rezeki nak raya ni...

MOD jr.
14-09-2008, 03:19 PM
hahaha.. Alhamdulillah.. aku berjaya dpt downline aku yg pertama... hehehe rezeki nak raya ni...

tahniah!!! :D :D

mizemall.com
14-09-2008, 03:23 PM
ok gak tu....:)cgrock

kerunai
14-09-2008, 03:25 PM
jangan le campur adsense le ,affiliate le, adbrite ke...kalo nak buat MLM, buat serius jangan campur2 dengan benda lain

ini tok guru saya dulu pesan..dia skang pun tgh berguru dlm gua lagi ( hehe, jangan mare bro ;) gurau je ) ...

mesti FOKUS ..niat

Sengaja aku buat 30 blog percuma ni untuk tarik trafik ke MLM sahaja dulu !!!

jangan campur nanti kesan dia cam lahanat aje..believe me

jutaonemini
14-09-2008, 03:48 PM
makan????:-? :-? :-?
x pose keh???:)) :))

okla, nanti, suh die pm kan la kat sume yg nak tuh..
sy nk kuar nih,,, nk study..

slagi x kuar, slagi tula x study..:"> :">

gurau2 d bln pose..:p
xpe..nnt die pm la 2 ble die masuk..

tudung87
14-09-2008, 03:50 PM
jangan le campur adsense le ,affiliate le, adbrite ke...kalo nak buat MLM, buat serius jangan campur2 dengan benda lain

ini tok guru saya dulu pesan..dia skang pun tgh berguru dlm gua lagi ( hehe, jangan mare bro ;) gurau je ) ...

mesti FOKUS ..niat

Sengaja aku buat 30 blog percuma ni untuk tarik trafik ke MLM sahaja dulu !!!

jangan campur nanti kesan dia cam lahanat aje..believe me

percume keh?
brapa cas bro amik nih nk tarik traffik nih??:-? :-? ~X( ~X(

okla, tok guru kata jgn campur, anak murid kna ikut...:D :D

tudung87
14-09-2008, 03:54 PM
jangan le campur adsense le ,affiliate le, adbrite ke...kalo nak buat MLM, buat serius jangan campur2 dengan benda lain

ini tok guru saya dulu pesan..dia skang pun tgh berguru dlm gua lagi ( hehe, jangan mare bro ;) gurau je ) ...

mesti FOKUS ..niat

Sengaja aku buat 30 blog percuma ni untuk tarik trafik ke MLM sahaja dulu !!!

jangan campur nanti kesan dia cam lahanat aje..believe me

PM atau emel sy pasal benda nih....
emel:serendity_me@yahoo.com

tudung87
14-09-2008, 03:55 PM
hahaha.. Alhamdulillah.. aku berjaya dpt downline aku yg pertama... hehehe rezeki nak raya ni...

yeke.... alhamdulillah....
rezki nk raya...:D :D

tudung87
14-09-2008, 04:07 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

jutaONEprepaid
14-09-2008, 04:19 PM
ahli yg baru register auto terus dapat sms ke dari CBC?

jutaonemini
14-09-2008, 04:19 PM
hahaha.. Alhamdulillah.. aku berjaya dpt downline aku yg pertama... hehehe rezeki nak raya ni...


<:-P <:-P <:-P <:-P
=D> =D> =D> =D>
tahniah bro!!!

sajul
14-09-2008, 04:23 PM
ahli yg baru register auto terus dapat sms ke dari CBC?
tak tau lagi r bos pasal benda ni..
steve xgtau ke zul? aku topup nga steve pun dah dapat sms dari CeramicClub.
harap2 dapat gak lah kat newmember sms password ni

ammyjutawan
14-09-2008, 04:29 PM
zul dah bereh lum yang tadi???

chenoi
14-09-2008, 04:34 PM
Sapa tah pandai-pandai je kata CBC nak bungkus tahun depan. Nampak sangat dia dengki dan tak selidik abis-abis dulu. Kena ada bukti dulu, jangan duk memandai-mandai lagi tuduh macam-macam..

alah izack..yg dengki...nie ramai...apa kate kita ajaq depa semua join...baru tau..kan...Jom join CBC...contact izack nie ha:D

ammyjutawan
14-09-2008, 04:35 PM
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/2.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/3.jpg

PAK CIK KAYO

jin_ito
14-09-2008, 04:40 PM
hahaha.. Alhamdulillah.. aku berjaya dpt downline aku yg pertama... hehehe rezeki nak raya ni...

Tahniah.:D .. yang belum join..bleh join... Join under saper2 pun tak kisah.. janji faham betul2 konsep perniagan ini...

Berminat nak join mygroup... leh tgk DISINI (http://profiles.friendster.com/81561737)

chenoi
14-09-2008, 04:42 PM
bro kerunai...

brapa harge die???
huhu... penat tye nih.... :(:(

sy nk tau harge die....

pm jek cik tudung.....P&C tuh:D

chenoi
14-09-2008, 04:43 PM
to bro kerunai, PM sy rege die....
sy nk kuar... nk study, esok nk kuiz...

lagi satu kan? sy nk tye ni web adsense tu pedia ek?
klo nk buat web ceramic gne web adsense, bole ke ek?
dpt duit $$$$ lebey.....:"> :D :D :D

web adsense tuh iklan yang berbayar....:D dapatkan account dri google

chenoi
14-09-2008, 04:44 PM
ahli yg baru register auto terus dapat sms ke dari CBC?

zul dah settle ke ..sms td..:D

chenoi
14-09-2008, 04:46 PM
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/2.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/3.jpg

PAK CIK KAYO

ammy ...terlampau nie...hakkk...hebat kan..:D :D

izack1981
14-09-2008, 04:49 PM
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/2.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/3.jpg

PAK CIK KAYO

Inilah buktinya! Student pun boleh jadi JUTAWAN!!! Tahniah ammyjutawan!! Apa lagi? Jom Join CBC!!!
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

kapak
14-09-2008, 05:08 PM
ammy ...terlampau nie...hakkk...hebat kan..:D :D

hahahaa jgn jelous.. tingkatkan usaha anda:D

kapak
14-09-2008, 05:11 PM
ammy baru lepas rompak bank ke? :))

MOD jr.
14-09-2008, 05:13 PM
hurm......gamba beserta duit....hurm.....no komen

baiyee
14-09-2008, 05:14 PM
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/2.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/3.jpg

PAK CIK KAYO

knp x ajk aku ke bilik kau mie....nnti blh aku tumpang tengok duit..:D :D

izack1981
14-09-2008, 05:16 PM
ammy baru lepas rompak bank ke? :))

Dia rompak bank mana ni? Kaya siot!!!
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

buntalamus2
14-09-2008, 05:18 PM
salam suma

kapak
14-09-2008, 05:21 PM
Dia rompak bank mana ni? Kaya siot!!!
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

bank negara kot.. tak pun bankok:))

jutaonemini
14-09-2008, 05:33 PM
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/2.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/3.jpg

PAK CIK KAYO


maaf bro..pd pndgn ak ko xptot sme skali letak gamba dgn duit cmni..
ak tau ayamod pon xsetuju jgk..xmanis la bro..
ak tau ko hebat..dpt closing smpi 8 org 1 mlm tp jgn cmni..
ape org ckp nnt ble tgk kte amek gmba dgn duit cam2?
org bkn nk tgk ape yg kte dpt tp org nk tgk ape yg dL kte dpt dr kte..
klu bro terasa ak mntk mf skali lg..
ak tegur utk kebaikan kte bersama sbg ahli CBC..

buntalamus2
14-09-2008, 05:39 PM
maaf bro..pd pndgn ak ko xptot sme skali letak gamba dgn duit cmni..
ak tau ayamod pon xsetuju jgk..xmanis la bro..
ak tau ko hebat..dpt closing smpi 8 org 1 mlm tp jgn cmni..
ape org ckp nnt ble tgk kte amek gmba dgn duit cam2?
org bkn nk tgk ape yg kte dpt tp org nk tgk ape yg dL kte dpt dr kte..
klu bro terasa ak mntk mf skali lg..
ak tegur utk kebaikan kte bersama sbg ahli CBC..


aku stuju mimi....
patah semangat aku nak buat CBC....
jgn sampai orang len anggap ahli CBC angkuh...
:-? :-?

unclecyber
14-09-2008, 05:45 PM
dia bg semangat tu ... & sbg bukti .... tahniah ! isnin ni tambah lg kut duit ko ammy coz ada beberapa orang nak reg. InsyaAllah ....

unclecyber
14-09-2008, 05:46 PM
Raya sakan tahun ni ye...

baiyee
14-09-2008, 05:47 PM
dia bg semangat tu ... & sbg bukti .... tahniah ! isnin ni tambah lg kut duit ko ammy coz ada beberapa orang nak reg. InsyaAllah ....

btul tu..dia bagi semangat la tu kott...:D

jutaonemini
14-09-2008, 05:48 PM
aku stuju mimi....
patah semangat aku nak buat CBC....
jgn sampai orang len anggap ahli CBC angkuh...
:-? :-?


ni lg sorg..ko ni mmg xphm bhs la mus..
ke ko wat2 xphm..ko nk kne karate dgn ak ke?
org pggl ak mini laa...bkn mimi...:(( :((
de jgk yg kne karate dgn ak nnt..:p

hmm..i2 yg ak takot jgk mus..
jauh dr konsep santai 2 bro..
mus,jgn pth semangat..truskn perjuangan..:)paid

baiyee
14-09-2008, 05:49 PM
kita pikir jer positif..jgn pikir nagetif...

buntalamus2
14-09-2008, 05:50 PM
jom positifkan pemikiran....hehehehehe

kapak
14-09-2008, 05:52 PM
ni lg sorg..ko ni mmg xphm bhs la mus..
ke ko wat2 xphm..ko nk kne karate dgn ak ke?
org pggl ak mini laa...bkn mimi...:(( :((
de jgk yg kne karate dgn ak nnt..:p

hmm..i2 yg ak takot jgk mus..
jauh dr konsep santai 2 bro..
mus,jgn pth semangat..truskn perjuangan..:)paid

mini jangan marah kt abang mus.. dia silap eja tu:D

(aku baru jer dengar lagu xpdc - semangat perjuangan harmoni_

buntalamus2
14-09-2008, 05:52 PM
ni lg sorg..ko ni mmg xphm bhs la mus..
ke ko wat2 xphm..ko nk kne karate dgn ak ke?
org pggl ak mini laa...bkn mimi...:(( :((
de jgk yg kne karate dgn ak nnt..:p

hmm..i2 yg ak takot jgk mus..
jauh dr konsep santai 2 bro..
mus,jgn pth semangat..truskn perjuangan..:)paid

takpe la mimi...dia mampu...kita tak mampu....hehehehehe

buntalamus2
14-09-2008, 05:53 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 21 (13 members and 8 guests)
buntalamus2, kapak, jutaonemini, sajul, baiyee, unclecyber, valquisser, izack1981, jin_ito, heryboy, taro2222, zampendang, hez8047

ramai2...hehehehehe

jutaonemini
14-09-2008, 05:53 PM
kita pikir jer positif..jgn pikir nagetif...


ak takot ape prospek atau org yg blom join CBC fikir nnt..
hrp2 xde laa..insyaAllah..sori sume..

izack1981
14-09-2008, 05:59 PM
ak takot ape prospek atau org yg blom join CBC fikir nnt..
hrp2 xde laa..insyaAllah..sori sume..

Itu buktinya... CBC mampu merubah hidup kita mini... bukan tujuan dia nak menunjuk atau RIAK tapi nak tunjuk bahawa CBC nie bole bagi peluang yang baik untuk masa depan kita.
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

chenoi
14-09-2008, 06:03 PM
Dia rompak bank mana ni? Kaya siot!!!
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

meh tlg kire sekali haaakkkkk:)) :)) :))

jutaONEprepaid
14-09-2008, 06:04 PM
rileks..jgn gaduh2..

semua dah siap key in kan...nanti cek network dan ev masing2 la yep..sms pun dah hantar..

klah, nak beransur dulu..nak masak lak..kul 6 da nie..

esok pagi bonus kan?

kapak
14-09-2008, 06:05 PM
takpe la mimi...dia mampu...kita tak mampu....hehehehehe

hahahaha Mimi lagi:eek: :eek: :eek:

chenoi
14-09-2008, 06:06 PM
ni lg sorg..ko ni mmg xphm bhs la mus..
ke ko wat2 xphm..ko nk kne karate dgn ak ke?
org pggl ak mini laa...bkn mimi...:(( :((
de jgk yg kne karate dgn ak nnt..:p

hmm..i2 yg ak takot jgk mus..
jauh dr konsep santai 2 bro..
mus,jgn pth semangat..truskn perjuangan..:)paid
:D
mus...mini (bukan mimi tau):)) :)) perjuangan tetap diteruskan...tiada pengalah:D :D

chenoi
14-09-2008, 06:07 PM
takpe la mimi...dia mampu...kita tak mampu....hehehehehe

hakkk cam bunyi merajuk je mus... cik tudung tolong pujuk mus nih:D takpe mus...kita semua boleh...:D :D inshaAllah....aminnn

buntalamus2
14-09-2008, 06:07 PM
rileks..jgn gaduh2..

semua dah siap key in kan...nanti cek network dan ev masing2 la yep..sms pun dah hantar..

klah, nak beransur dulu..nak masak lak..kul 6 da nie..

esok pagi bonus kan?

pasword dapat ikut sms ek?
mus beli ev dapat pkai sms alert

chenoi
14-09-2008, 06:09 PM
rileks..jgn gaduh2..

semua dah siap key in kan...nanti cek network dan ev masing2 la yep..sms pun dah hantar..

klah, nak beransur dulu..nak masak lak..kul 6 da nie..

esok pagi bonus kan?

zul masak pe tu...masak air..ke...meh jemput umah abg...kita pekena nasi kerabu...sodap...:D

sokia
14-09-2008, 06:13 PM
evo masyuk workshop la plak...aduh pening kepala...huhuhuh

sokia
14-09-2008, 06:14 PM
tahniah

tudung34 reg new member arini...huhuhuh

voucher bro tu dah pos...time balik keje...huhuuhh

chenoi
14-09-2008, 06:14 PM
evo masyuk workshop la plak...aduh pening kepala...huhuhuh

operation pe tuh bro..tambah turbo ke...nak raye nie...

sokia
14-09-2008, 06:17 PM
:D
mus...mini (bukan mimi tau):)) :)) perjuangan tetap diteruskan...tiada pengalah:D :D

jantan la mus...........

sokia
14-09-2008, 06:18 PM
operation pe tuh bro..tambah turbo ke...nak raye nie...

timing bek putus.......parah tul la...huhuhu:(( :(( :((

chenoi
14-09-2008, 06:20 PM
timing bek putus.......parah tul la...huhuhu:(( :(( :((

aduh...sakit gak tuh tn.....takpe tn..semua tu ujian belaka...apa pun tn.... rezeki masuk...inshaAllah...:D

buntalamus2
14-09-2008, 06:20 PM
jantan la mus...........

hahahaha....baru tau je...amacam evo kita?
problem pe?
piping bocor ek?
ke cooler bocor?
hahahahaha....

jutaonemini
14-09-2008, 06:20 PM
timing bek putus.......parah tul la...huhuhu:(( :(( :((


bahaya tu sokia!cm bapak ak penah kne kt bukit putus,N9..
mmg bhy..seram sjuk sk tgk bapak ak bwk...

izack1981
14-09-2008, 06:22 PM
timing bek putus.......parah tul la...huhuhu:(( :(( :((

Tulahh... sapa suh ko rempit laju2 sangat nak p terawih.. padahal dekat jer masjid tuh...ahahaha
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:)cgrock :)paid :)paid :)paid

sokia
14-09-2008, 06:22 PM
maaf bro..pd pndgn ak ko xptot sme skali letak gamba dgn duit cmni..
ak tau ayamod pon xsetuju jgk..xmanis la bro..
ak tau ko hebat..dpt closing smpi 8 org 1 mlm tp jgn cmni..
ape org ckp nnt ble tgk kte amek gmba dgn duit cam2?
org bkn nk tgk ape yg kte dpt tp org nk tgk ape yg dL kte dpt dr kte..
klu bro terasa ak mntk mf skali lg..
ak tegur utk kebaikan kte bersama sbg ahli CBC..

ayooooooo....kenapa bikin ni macam....

kan awal2 aritu ceo cbc dah sound.....kat fiesta nite pun dia ada btau......jgn tunjuk gambar wang, nanti org salah anggap la...nanti depa kata cbc ni investment.....figure wang kat web jutawanceramic pun kena kan cbc, ni kan plak pic wang.... lagi parah ni.......

~X( ~X( ~X( ~X(

chenoi
14-09-2008, 06:23 PM
bahaya tu sokia!cm bapak ak penah kne kt bukit putus,N9..
mmg bhy..seram sjuk sk tgk bapak ak bwk...

bukit putus...hakkk story saya...member rosak power regultr..honda eg8... malm tu gak dari keramat turun sampai sana kul 1230 pasang kat sane gak..nasib bolh ......:D

buntalamus2
14-09-2008, 06:23 PM
tahniah

tudung34 reg new member arini...huhuhuh

voucher bro tu dah pos...time balik keje...huhuuhh

mus pun ada jugak rini...
under ayamod...
esok ada lagi...
under ayamod jugak....
hahahaha...

buntalamus2
14-09-2008, 06:24 PM
ayooooooo....kenapa bikin ni macam....

kan awal2 aritu ceo cbc dah sound.....kat fiesta nite pun dia ada btau......jgn tunjuk gambar wang, nanti org salah anggap la...nanti depa kata cbc ni investment.....figure wang kat web jutawanceramic pun kena kan cbc, ni kan plak pic wang.... lagi parah ni.......

~X( ~X( ~X( ~X(

hahahahaha.....
nak cakap la dia hebat....
takan tak dapat paham lagi bos...
sari 8 dile dia dapat...

buntalamus2
14-09-2008, 06:26 PM
timing bek putus.......parah tul la...huhuhu:(( :(( :((

timing belt evo bleh putos?
aiya, mmg rentap abeh ne...
convert twin turbo kot....
enjin takle support...
tak pun setup boost 2.0/....
hahahaha

sokia
14-09-2008, 06:28 PM
mus pun ada jugak rini...
under ayamod...
esok ada lagi...
under ayamod jugak....
hahahaha...

kenapa tak sms alamat...huhuhuh

cepat voucher tinggal 7 keping dah...huhuhuh

sakni adik pau sikit...huhuhh

chenoi
14-09-2008, 06:29 PM
timing belt evo bleh putos?
aiya, mmg rentap abeh ne...
convert twin turbo kot....
enjin takle support...
tak pun setup boost 2.0/....
hahahaha

fuyooooo canggih:)) :))

sokia
14-09-2008, 06:31 PM
timing belt evo bleh putos?
aiya, mmg rentap abeh ne...
convert twin turbo kot....
enjin takle support...
tak pun setup boost 2.0/....
hahahaha

boost 3.8

tu yg berkecai tu...huhuh

sokia
14-09-2008, 06:35 PM
hahahahaha.....
nak cakap la dia hebat....
takan tak dapat paham lagi bos...
sari 8 dile dia dapat...

dia memang hbt......

huhuhuhuh

tp...takleh mcm ni...........:D :D

sokia
14-09-2008, 06:35 PM
semalam tak sempat layan chelsea main....

mujur pd td dengar berita....chelsea menang..huhuhuh

izack1981
14-09-2008, 06:38 PM
timing belt evo bleh putos?
aiya, mmg rentap abeh ne...
convert twin turbo kot....
enjin takle support...
tak pun setup boost 2.0/....
hahahaha

Sokia ni evo rosak...Small matter jer.. Dia hari2 rempit nak p terawih.. Tu yg putus tuh... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:)cgrock :)paid :)paid :)paid

tudung87
14-09-2008, 06:42 PM
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/2.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/ammyjutawan/3.jpg

PAK CIK KAYO

poyo betul gambar tuh.... huhu.....
xyahla letak gambar ngan duit.... letak cek2 n voucher dahla..
huhu.... jgn mare ek..

tudung87
14-09-2008, 06:44 PM
pm jek cik tudung.....P&C tuh:D

okeh.. thanks...
huhu... sepatutnye, die yg pm, sebab die nk jual kan??:-? :-? :p :p

sokia
14-09-2008, 06:45 PM
Sokia ni evo rosak...Small matter jer.. Dia hari2 rempit nak p terawih.. Tu yg putus tuh... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:)cgrock :)paid :)paid :)paid

tu la pasal....melayang beb...aduhh...pening

ni g keje ulang alik ngan waja bapak.....

20yal gak sehari..huhuhuh~X( ~X( ~X(

buntalamus2
14-09-2008, 06:45 PM
semalam tak sempat layan chelsea main....

mujur pd td dengar berita....chelsea menang..huhuhuh

yap....
hahahaha

tudung87
14-09-2008, 06:46 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

tudung87
14-09-2008, 06:47 PM
maaf bro..pd pndgn ak ko xptot sme skali letak gamba dgn duit cmni..
ak tau ayamod pon xsetuju jgk..xmanis la bro..
ak tau ko hebat..dpt closing smpi 8 org 1 mlm tp jgn cmni..
ape org ckp nnt ble tgk kte amek gmba dgn duit cam2?
org bkn nk tgk ape yg kte dpt tp org nk tgk ape yg dL kte dpt dr kte..
klu bro terasa ak mntk mf skali lg..
ak tegur utk kebaikan kte bersama sbg ahli CBC..

huhu... sy setuju... ntahla, komen lebey2, takut ammy terasa..
so, no komen jela...:)

chenoi
14-09-2008, 06:49 PM
semalam tak sempat layan chelsea main....

mujur pd td dengar berita....chelsea menang..huhuhuh

MU gak kecundang...ahhhh:((

buntalamus2
14-09-2008, 06:49 PM
huhu... sy setuju... ntahla, komen lebey2, takut ammy terasa..
so, no komen jela...:)

hahahahaha....apa bikin....
sokia cakap tudung dapat banyak voucher....
bleh blanja mus ar ne:p :p

tudung87
14-09-2008, 06:49 PM
kita pikir jer positif..jgn pikir nagetif...

bukan kiter yg menilai, tp prospek yg menilai kiter...
jaz my2sen..

huhu.... maap bebanyak..:)

tudung87
14-09-2008, 06:51 PM
hakkk cam bunyi merajuk je mus... cik tudung tolong pujuk mus nih:D takpe mus...kita semua boleh...:D :D inshaAllah....aminnn

awek die banyak, suh la awek die pujukkan...:D :D :p :p :)) :))

chenoi
14-09-2008, 06:51 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

JOM JOIN TUDUNG:D :D :D

tudung87
14-09-2008, 06:52 PM
evo masyuk workshop la plak...aduh pening kepala...huhuhuh

lorrr... patutla....
dr semalam boss n en dragon x masuk2...
huhu..

jutaONEprepaid
14-09-2008, 06:53 PM
dah2..stop persoal pasal gambar tadi..

dah nak dekat berbuka nie...semerbak bau dalam bilik nie dengan tomyam ayam..hehe

ada lagi ke yg nak buat payment malam nie?

chenoi
14-09-2008, 06:54 PM
dah2..stop persoal pasal gambar tadi..

dah nak dekat berbuka nie...semerbak bau dalam bilik nie dengan tomyam ayam..hehe

ada lagi ke yg nak buat payment malam nie?

wahhh...hebat zul..tom yam buke nih:D :D :D

chenoi
14-09-2008, 06:57 PM
wahhh...hebat zul..tom yam buke nih:D :D :D

meh le....jemput ke umah:D :D :D

chenoi
14-09-2008, 07:01 PM
SELAMAT BERBUKA PUASA.....SEMUA

sajul
14-09-2008, 07:03 PM
dah2..stop persoal pasal gambar tadi..

dah nak dekat berbuka nie...semerbak bau dalam bilik nie dengan tomyam ayam..hehe

ada lagi ke yg nak buat payment malam nie?

bos..esok aku nk tempah siap2 7910ev nga mu :D dlm kul 2 gitu lah..
simpan utk aku bos :D

sokia
14-09-2008, 07:04 PM
sempat naik lagi sales....tq zul

huhuhuhuhuh

come geng sokia.......

kite berbuka

tudung87
14-09-2008, 07:10 PM
hahahahaha....apa bikin....
sokia cakap tudung dapat banyak voucher....
bleh blanja mus ar ne:p :p

die poskan kat dline yg new registration la..:(( :(( :((
bkn kat saya....:(( :((

tudung87
14-09-2008, 07:12 PM
dah2..stop persoal pasal gambar tadi..

dah nak dekat berbuka nie...semerbak bau dalam bilik nie dengan tomyam ayam..hehe

ada lagi ke yg nak buat payment malam nie?

ok, sori boss... lambat masuk... lambat tgkk...:"> :">

tudung87
14-09-2008, 07:13 PM
JOM JOIN TUDUNG:D :D :D

hehheh.. thanks...:D :D

tudung87
14-09-2008, 07:14 PM
selamat berbuke sume...
makan jgn smpai x bole bangun..
parah tuh...:P:P

ammyjutawan
14-09-2008, 08:00 PM
huhuhuhuhuhuhu.....aku nak bagi ransangan jela...nak bagi semangat kat korang agar dapat tingkatkan usaha....itu jer....

ambil gambar pun sekadar suke-suke je.....bukan selalu dapat pegang duit banyak...huhuhuhuhu

chenoi
14-09-2008, 08:00 PM
sape2 nak join meh lah contct pm/sms/call/ym...saya bersama membantu...

tudung87
14-09-2008, 08:04 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

ammyjutawan
14-09-2008, 08:08 PM
malam ni aku akan berada di restoran saji selera belakang terminal bas hentian kajang.... nak table talk dengan satu kumpulan lu##r
nak join mehla.... leh contact aku 012-7584121

izack1981
14-09-2008, 08:18 PM
huhuhuhuhuhuhu.....aku nak bagi ransangan jela...nak bagi semangat kat korang agar dapat tingkatkan usaha....itu jer....

ambil gambar pun sekadar suke-suke je.....bukan selalu dapat pegang duit banyak...huhuhuhuhu

Kita yang dah join CBC mungkin faham yang CBC ni memang boleh wat duit tapi bagi orang baru yang x kenal lagi CBC. Mereka ni negetif dan sudah pasti mereka akan fikir CBC ni sama macam investment. Aku rasa memang x kena jugak cara ko ammy. Kalau setakat tunjuk voucher tu kira ok lah. Bukan kita cemburu kat ko cuma tanak org luar bersangka buruk tentang CBC. Tu jer lah...Sapa setuju dengan aku????...
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

chenoi
14-09-2008, 08:20 PM
Kita yang dah join CBC mungkin faham yang CBC ni memang boleh wat duit tapi bagi orang baru yang x kenal lagi CBC. Mereka ni negetif dan sudah pasti mereka akan fikir CBC ni sama macam investment. Aku rasa memang x kena jugak cara ko ammy. Kalau setakat tunjuk voucher tu kira ok lah. Bukan kita cemburu kat ko cuma tanak org luar bersangka buruk tentang CBC. Tu jer lah...Sapa setuju dengan aku????...
:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid

saya pun setuju...nie nasihat ikhlas dari semua..demi kebaikan kita bersama...dah kita tanggungjawab takkan nak biarkan kalo ade yg tak betul...saling nasihat menasihati...bolehkan.

deddyqaid
14-09-2008, 08:21 PM
askm kengkawan..tawaran istimewa buat kengkawan yang join ceramic bersama saya..jangan lepaskan peluang ini..meh le..jangan ragu ragu lagi.ingin tahu apa tawaran saya..ym saya segera.. :D

chenoi
14-09-2008, 08:23 PM
askm kengkawan..tawaran istimewa buat kengkawan yang join ceramic bersama saya..jangan lepaskan peluang ini..meh le..jangan ragu ragu lagi.ingin tahu apa tawaran saya..ym saya segera.. :D

jom join deddyqaid....nak join chenoi group pun bolehhhh:D :D :D :D :D

tudung87
14-09-2008, 08:24 PM
askm kengkawan..tawaran istimewa buat kengkawan yang join ceramic bersama saya..jangan lepaskan peluang ini..meh le..jangan ragu ragu lagi.ingin tahu apa tawaran saya..ym saya segera.. :D

bole gak daftar ngan kawan sy nih...:D :D

ammyjutawan
14-09-2008, 08:25 PM
saya pun setuju...nie nasihat ikhlas dari semua..demi kebaikan kita bersama...dah kita tanggungjawab takkan nak biarkan kalo ade yg tak betul...saling nasihat menasihati...bolehkan.

ok...sori yer semua.... biasalah...mana ade orang tak pernah buat silap....tapi walau bagaimana pun tetap leh jadi penambah semangat kepada kawan2 kita yang dah join kan.....hehehehehehe....
ala...sokong la sikit...taulah dah tersilap cikit..... AKU DOAKAN KITA SEMUA AKAN LEBIH BERJAYA DAN TERUS BERJAYA DALAM CERAMIC

izack1981
14-09-2008, 08:25 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (12 members and 5 guests)
izack1981, tudung34, chenoi, ammyjutawan, luarbiasa, syaz87, SedBen, deddyqaid, master_zul, g r a n p a, jin_ito, jutaONEprepaid
Tudia..MOD CG dah layan CBC pulak.. Welkam bro!!!

tudung87
14-09-2008, 08:26 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

tudung87
14-09-2008, 08:28 PM
Tudia..MOD CG dah layan CBC pulak.. Welkam bro!!!

aik? mod pun nak join keh??:D :D
bole jeh join... ni mod scam nih,..... bukan smebarangan mod nih...:D :D

klik kat siggy sapa2... siggy saya pun bole special offer tinggal dua je ek...:D :D

chenoi
14-09-2008, 08:29 PM
ok...sori yer semua.... biasalah...mana ade orang tak pernah buat silap....tapi walau bagaimana pun tetap leh jadi penambah semangat kepada kawan2 kita yang dah join kan.....hehehehehehe....
ala...sokong la sikit...taulah dah tersilap cikit..... AKU DOAKAN KITA SEMUA AKAN LEBIH BERJAYA DAN TERUS BERJAYA DALAM CERAMIC

chenoi respek pd org yang mengaku silap dan minta maaf..barulah gentlemen...:D ...go CBC...amin....

p/s-memang pemakar semangat...lg kuat berusaha..tq:)paid :)paid :)paid :D :D :D

chenoi
14-09-2008, 08:30 PM
Tudia..MOD CG dah layan CBC pulak.. Welkam bro!!!

hakkk welcome tn...to CBC:D :D

tudung87
14-09-2008, 08:30 PM
ok...sori yer semua.... biasalah...mana ade orang tak pernah buat silap....tapi walau bagaimana pun tetap leh jadi penambah semangat kepada kawan2 kita yang dah join kan.....hehehehehehe....
ala...sokong la sikit...taulah dah tersilap cikit..... AKU DOAKAN KITA SEMUA AKAN LEBIH BERJAYA DAN TERUS BERJAYA DALAM CERAMIC

amin... okla, ammy dh ngaku silap die..
xperla.. lagipun, kat thread nih x bole nk edit post2 lama kiter ...

betul2, jadi penambah semangat...

deddyqaid
14-09-2008, 08:34 PM
jom join deddyqaid....nak join chenoi group pun bolehhhh:D :D :D :D :D hehehe tangkiu..meh le join ceramic..

chenoi
14-09-2008, 08:35 PM
jom Terawih Jom

buntalamus2
14-09-2008, 08:37 PM
salam....masuk ni

buntalamus2
14-09-2008, 08:46 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (11 members and 6 guests)
buntalamus2, ammyjutawan, chenoi, baiyee, tudung34, syaz87, luarbiasa, master_zul, g r a n p a, jin_ito, jutaONEprepaid

suma ne tak g terawiih....
sama macam aku

b0t0x
14-09-2008, 08:58 PM
cm best je bsnes ni...
sape nk ajar aku wei????

buntalamus2
14-09-2008, 08:59 PM
cm best je bsnes ni...
sape nk ajar aku wei????

hahahaha...bleh je pm sapa2 kat sini bro botak:)paid :)paid :)paid

buntalamus2
14-09-2008, 09:00 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (13 members and 6 guests)
buntalamus2, b0t0x, deddyqaid, syaz87, rc36v4, master_zul, ammyjutawan, chenoi, baiyee, luarbiasa, g r a n p a, jin_ito, jutaONEprepaid


prospek panas ne

b0t0x
14-09-2008, 09:02 PM
ape aku dpt klu join dgn korg ni?/
xde ke org nk tlg byr kat aku....

buntalamus2
14-09-2008, 09:03 PM
ape aku dpt klu join dgn korg ni?/
xde ke org nk tlg byr kat aku....

tolong bayar tu tak la....tolong servis bleh la....:p :p :p :p

syaz87
14-09-2008, 09:04 PM
hai assalammualaikum n selamat malam...:D

buntalamus2
14-09-2008, 09:06 PM
sapa2 yang belum join, rasa nak join, bleh ym ngan ahli2 kat sini...suma otai2 belaka...mus yakin diorang leh kasik servis terbaik....:)paid :)paid :)paid

buntalamus2
14-09-2008, 09:06 PM
hai assalammualaikum n selamat malam...:D

wasalam...gudnite....:p :p :p

buntalamus2
14-09-2008, 09:08 PM
malam ne suma manusia di cbc akan menunggu bonus mereka....5 bulan aku join, sekali pun belum penah ceramic wathal...
bab payment mmg cun,,,,
so apa lagi

tudung87
14-09-2008, 09:10 PM
ape aku dpt klu join dgn korg ni?/
xde ke org nk tlg byr kat aku....

cek pm anda..:) :)

buntalamus2
14-09-2008, 09:12 PM
cek pm anda..:) :)

wah...
pantas....:p :p :p

tudung87
14-09-2008, 09:15 PM
wah...
pantas....:p :p :p

hehehh... die pun apa kurangnye..:p :p

deddyqaid
14-09-2008, 09:17 PM
iklan lagi.. kepada kengkawan yang mana belom join ceramic meh la join ngan saya..ada tawaran istimewa buat kengkawan..jangan ragu ragu lagi..ym saya sekiranya nya ingin tahu..anda pasti suka..:)) :)) klik aje kat sini (http://www.jutawanceramic.com/deddyqaid)

buntalamus2
14-09-2008, 09:19 PM
iklan lagi.. kepada kengkawan yang mana belom join ceramic meh la join ngan saya..ada tawaran istimewa buat kengkawan..jangan ragu ragu lagi..ym saya sekiranya nya ingin tahu..anda pasti suka..:)) :)) klik aje kat sini (http://www.jutawanceramic.com/deddyqaid)

hah en botox...ada tawaran istimewa ne...
apa lagi...serbu

deddyqaid
14-09-2008, 09:19 PM
cek pm anda..:) :)
mus sorang saje ke yang dapat..saya tak ada ke?:((

buntalamus2
14-09-2008, 09:21 PM
mus sorang saje ke yang dapat..saya tak ada ke?:((

mana ada...
tak dapat pun lagi...
hahahaha...
da ilang da...

master_zul
14-09-2008, 09:22 PM
aslkum..
ish.. teman rasa minat pulak nak join.. sape leh bagi teman penerangan tentang biz plan nih?
teman dok area gombak.. mintak tolong otai2 ceramic datang ngajar teman di sini.. leh tak?

buntalamus2
14-09-2008, 09:23 PM
aslkum..
ish.. teman rasa minat pulak nak join.. sape leh bagi teman penerangan tentang biz plan nih?
teman dok area gombak.. mintak tolong otai2 ceramic datang ngajar teman di sini.. leh tak?

bleh je ym....
mudah je nak paham...hohohoho

buntalamus2
14-09-2008, 09:24 PM
aslkum..
ish.. teman rasa minat pulak nak join.. sape leh bagi teman penerangan tentang biz plan nih?
teman dok area gombak.. mintak tolong otai2 ceramic datang ngajar teman di sini.. leh tak?

gombak?
wahhhhhh.....

master_zul
14-09-2008, 09:25 PM
gombak?
wahhhhhh.....

nape wahh??
jauh ke?

buntalamus2
14-09-2008, 09:26 PM
nape wahh??
jauh ke?

takla....
jarang sampai....
huhuhuhu....

master_zul
14-09-2008, 09:28 PM
hehehe.. rajin2 la sampai.. hehee..
agak2 nye, sape yea leh tolong teman paham mende nih?
excited jgak nih..

deddyqaid
14-09-2008, 09:29 PM
aslkum..
ish.. teman rasa minat pulak nak join.. sape leh bagi teman penerangan tentang biz plan nih?
teman dok area gombak.. mintak tolong otai2 ceramic datang ngajar teman di sini.. leh tak?boleh aje..gombak kat mana?saya kat keramat aje..kul berapa:D

tudung87
14-09-2008, 09:29 PM
hehehe.. rajin2 la sampai.. hehee..
agak2 nye, sape yea leh tolong teman paham mende nih?
excited jgak nih..

cek pm anda...:) :)

tudung87
14-09-2008, 09:30 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

deddyqaid
14-09-2008, 09:31 PM
hehehe.. rajin2 la sampai.. hehee..
agak2 nye, sape yea leh tolong teman paham mende nih?
excited jgak nih..boleh aje..ym aje saya..saya sedia membantu anda..gombak kat mana?ym saya

buntalamus2
14-09-2008, 09:31 PM
hehehe.. rajin2 la sampai.. hehee..
agak2 nye, sape yea leh tolong teman paham mende nih?
excited jgak nih..

suma bleh tolong....
nak support on9 lagi la ramai...hehehehe....
sama ja macam offline....
lagipun mudah...bleh kasik tutorial terus

tudung87
14-09-2008, 09:35 PM
kepada new member yg xtau pasal ceramic...
meh kiter tgk balik pelan cbc...

1.Siapakah Ceramic Business Club?
Ceramic Business Club (CBC) adalah jenama perniagaan yang dimiliki sepenuhnya oleh sebuah syarikat tempatan iaitu Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) yang beribu pejabat di Cheras, Kuala Lumpur. CBC merupakan sebuah program ganjaran dan kesetiaan keahlian. Berada dalam kelasnya yang tersendiri, CBC mula dilancarkan pada 7 Julai 2007 dan sehingga kini keahliannya sudah mencecah hampir 1800 ahli. CBC adalah sebuah perniagaan berlesen dan berdaftar, serta sah dijalankan mengikut undang-undang. Ramai diantara ahlinya yang berjaya merubah hidup mereka menjadi lebih senang apabila menyertai perniagaan ini. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd di Laman Mengenai Syarikat ataupun terus ke Laman Rasmi Syarikat. Alamat Syarikat:

Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T)
213-1, Jalan Sarjana, Taman Connaught, Cheras, 56000 Kuala Lumpur Malaysia.
Tel no.
+ 603-9132-9988
+ 603-9133-1282
Fax no.
+ 603-9132-9282

2. Apakah Konsep Perniagaan yang dijalankan oleh Ceramic Business Club ini?
Konsep perniagaan yang dijalankan oleh Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd ialah program kad keahlian yang menawarkan ganjaran dan keuntungan kepada ahli-ahlinya. Setiap ahli yang menyertai akan menerima satu kad keahlian CBC dan akan membawa jenama CBC dalam perniagaan mereka. Konsep ini sama seperti program ganjaran Real Rewards atau Bonuslink yang dianjurkan oleh Petronas dan Shell. Dengan menjadi ahli dan memegang kad ganjaran tersebut, ahli akan menerima ganjaran dan keuntungan berdasarkan pembelian dan kesetian ahli tersebut. Jenis-jenis hadiah dan ganjaran yang diberikan adalah bergantung kepada syarikat yang menganjurkannya. Konsep bisnes ini adalah sama juga dengan apa yang dilakukan oleh CBC. Anda akan menerima kad keahlian CBC dan akan menerima ganjaran dan keuntungan yang anda sahaja sebagai ahli berpeluang mendapatnya, orang lain yang bukan ahli tak dapat. Jenis keuntungan dan ganjaran yang diberikan adalah bergantung kepada CBC itu sendiri. Anda boleh memahami lebih jelas mengenai konsep perniagaan Ceramic Business Club ini di laman Konsep Perniagaan.

master_zul
14-09-2008, 09:36 PM
teman team dgan deddyqaid.. :D

tudung87
14-09-2008, 09:36 PM
3. Apakah Alamat Rasmi Website syarikat Ceramic Business Club?
Alamat rasmi website Ceramic Business Club ialah www.ceramicclub.net.

4. Apakah Konsep Perniagaan secara Kad Keahlian Mata Ganjaran ini SAH dan SELAMAT dilakukan?
Konsep perniagaan seperti ini telah banyak dipraktikkan di pasaran, cuma dilakukan secara offline dan kita juga tidak menyedari peluang dan ganjaran dari program keahlian tersebut. Seperti contoh anda pengguna kenderaan, pasti akan mengisi minyak kenderaan anda. Di Malaysia, terdapat banyak syarikat petrol station dan yang terkenal adalah Petronas dan Shell. Syarikat-syarikat ini bersaing untuk mendapatkan pelanggan, dan salah satu strategi mereka adalah dengan memperkenalkan program keahlian mata ganjaran iaitu Real Rewards (Petronas) dan juga Bonuslink (Shell). Melalui program ini, setiap ahli akan diberikan satu kad keahlian percuma yang tertera jenama syarikat tersebut dan mereka boleh menikmati pelbagai keistimewaan yang ditawarkan oleh program tersebut. Dengan mengisi minyak di petrol station tersebut, ahli-ahli akan menerima mata ganjaran dan setelah dikumpul dalam jumlah tertentu mereka boleh menukarkannya dengan hadiah dan barangan tertentu. Keistimewaan ini tidak boleh didapati oleh bukan ahli program tersebut. Adakah perniagaan mereka Sah dan SELAMAT dilakukan? Sudah tentu! Program tersebut telah berjalan bertahun-tahun lamanya dan perniagaan berkonsepkan seperti ini tidak memerlukan mereka mempunyai Sijil Jualan Langsung (AJL) mahupun kelulusan Bank Negara Malaysia, kerana perniagaan seperti ini bukanlah pelaburan internet mahupun skim cepat kaya seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak. CBC juga menggunakan konsep perniagaan seperti ini. Setiap ahli yang mendaftar akan diberikan satu kad keahlian yang tertera jenama CBC. Kad ini tidak diterima oleh mana-mana individu yang bukanlah ahli yang mendaftar.

buntalamus2
14-09-2008, 09:37 PM
teman team dgan deddyqaid.. :D

cun....:p :p :p

tudung87
14-09-2008, 09:37 PM
5. Apakah Maksud Franchise?
Franchise menurut Kamus Dewan bermaksud "Satu Hak Yang Diberikan Oleh Sesebuah Syarikat Untuk Menjual Atau Memasarkan Produk Melalui Sistem Yang Ditentukan".

Jika kita lihat pada contoh-contoh perniagaan yang menjalankan sistem franchise ini seperti KFC, McD dan Seven E, mereka begitu berjaya dalam mengembangkan perniagaan mereka sehingga ke seluruh dunia.

Cuba lihat McD, dengan hanya sebiji Burger mereka berjaya membuka market ke seluruh dunia. Berlumba-lumba individu yang ingin membuka franchise ini kerana sistem mereka telah terbukti berjaya. Jika dilihat pada sistem mereka, pemilik Franchise McD ini didapati tidak pernah sekali pun menjual, membungkus atau menjadi juruwang di kaunter franchise mereka. Sebaliknya yang melakukan tugas-tugas tersebut adalah SISTEM FRANCHISE itu sendiri! Syarikat McD telah menyediakan sistem (tugas mempromosi, kursus untuk pekerja, menu hidangan, harga hidangan) yang akan membuat jualan untuk pemilik McD tadi.

Perkara ini sama juga seperti yang dilakukan oleh Ceramic Business Club. Apabila anda memilih Pakej Booster dan memilih option sell back kepada syarikat untuk tugas membuat jualan, pihak Ceramic Business Club yang akan menjualkan produk tersebut untuk anda dan anda akan diberikan keuntungan hasil jualan tadi seperti yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat. Melalui kaedah Franchise ini, bukan anda yang membuat jualan, sebaliknya Sistem Franchise Ceramic Business Club yang akan membuat jualan untuk anda!

6.Bagaimanakan Sistem Franchise Ceramic Business Club beroperasi?
Anda ditawarkan dengan 3 pilihan Pakej Booster iaitu Pakej A: RM900, Pakej B: RM1,800 dan Pakej C: RM3,800. Setiap Pakej Booster ini sebenarnya mengandungi pilihan produk tertentu iaitu Pakej A (Tea Set Ceramic), Pakej B (Dinner Set Ceramic) dan Pakej C (Tea Set + Warmer Set + Dinner Set Ceramic).

Untuk Pakej Booster ini, anda diberikan dua pilihan sama ada ingin membeli produk tersebut secara Trading (beli untuk membuat jualan sendiri atau untuk kegunaan sendiri), ataupun anda membelinya secara Franchise (syarikat akan menjualkan produk tersebut untuk anda) sebagai wakil jualan anda melalui program yang dinamakan "The CeramicClub Sell Back Franchise System".

Sekiranya anda membeli secara trading, anda berhak untuk menjualkan produk tersebut pada sebarang harga yang anda suka, dan keuntungan jualan tersebut adalah keuntungan runcit anda. Harga tidak ditetapkan kerana dalam bisnes trading, setiap Distributor berhak menentukan hanga jualannya sendiri.

Sekiranya anda memilih option sell back kepada syarikat, syarikat telah menetapkan harga jualan produk tersebut dan seterusnya membuat pembayaran kepada anda mengikut harga jualan itu. Syarikat membuat pembayaran hasil jualan anda (Modal + Keuntungan) secara ansuran ataupun bertangguh melalui pemberian "post dated cek" sebaik sahaja pendaftaran dilakukan dan tempoh pembayaran adalah bergantung kepada pilihan pakej, Pakej A & B (2 bulan) dan Pakej C (3 bulan).

buntalamus2
14-09-2008, 09:38 PM
3. Apakah Alamat Rasmi Website syarikat Ceramic Business Club?
Alamat rasmi website Ceramic Business Club ialah www.ceramicclub.net.

4. Apakah Konsep Perniagaan secara Kad Keahlian Mata Ganjaran ini SAH dan SELAMAT dilakukan?
Konsep perniagaan seperti ini telah banyak dipraktikkan di pasaran, cuma dilakukan secara offline dan kita juga tidak menyedari peluang dan ganjaran dari program keahlian tersebut. Seperti contoh anda pengguna kenderaan, pasti akan mengisi minyak kenderaan anda. Di Malaysia, terdapat banyak syarikat petrol station dan yang terkenal adalah Petronas dan Shell. Syarikat-syarikat ini bersaing untuk mendapatkan pelanggan, dan salah satu strategi mereka adalah dengan memperkenalkan program keahlian mata ganjaran iaitu Real Rewards (Petronas) dan juga Bonuslink (Shell). Melalui program ini, setiap ahli akan diberikan satu kad keahlian percuma yang tertera jenama syarikat tersebut dan mereka boleh menikmati pelbagai keistimewaan yang ditawarkan oleh program tersebut. Dengan mengisi minyak di petrol station tersebut, ahli-ahli akan menerima mata ganjaran dan setelah dikumpul dalam jumlah tertentu mereka boleh menukarkannya dengan hadiah dan barangan tertentu. Keistimewaan ini tidak boleh didapati oleh bukan ahli program tersebut. Adakah perniagaan mereka Sah dan SELAMAT dilakukan? Sudah tentu! Program tersebut telah berjalan bertahun-tahun lamanya dan perniagaan berkonsepkan seperti ini tidak memerlukan mereka mempunyai Sijil Jualan Langsung (AJL) mahupun kelulusan Bank Negara Malaysia, kerana perniagaan seperti ini bukanlah pelaburan internet mahupun skim cepat kaya seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak. CBC juga menggunakan konsep perniagaan seperti ini. Setiap ahli yang mendaftar akan diberikan satu kad keahlian yang tertera jenama CBC. Kad ini tidak diterima oleh mana-mana individu yang bukanlah ahli yang mendaftar.





wah....
ayat...gempak

tudung87
14-09-2008, 09:39 PM
7.Bolehkah syarikat ini dipercayai dan tidak menipu ahlinya?



Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd sememangnya boleh dipercayai dan mereka sangat jujur dan ingin membantu ahli-ahlinya membina pendapatan dengan cara dan konsep yang betul. Pihak syarikat telah bekerjasama dengan Giant Hypermerket apabila menjadikan Vaucher Giant sebagai produknya di dalam e-mall. Sebelum syarikat gergasi seperti Giant Hypermarket ini bekerjasama dengan Asia Ceramic Marketing, mereka sudah pastinya menyelidik dahulu latar belakang syarikat dan track record syarikat sebelum bekerjasama. Ini dilakukan bagi menjaga reputasi dan nama baik Giant Hypermarket sebagai sebuah syarikat ternama di Malaysia. Apabila kerjasama ini termetrai, ini dapatlah membuktikan bahawa syarikat sememangnya melakukan perniagaan yang betul, kukuh, dan yang pastinya jujur dan tidak menipu ahli-ahlinya!



Selain daripada Voucher Giant, pihak syarikat juga telah bekerjasama dengan KFC dan Pizz Hut apabila memasukkan Voucher KFC dan Pizza Hut tersebut ke dalam e-mall. Dan dalam masa terdekat ini pula, Asia Ceramic Marketing akan memasukkan dua lagi voucer iaitu Voucher Pasaraya Parkson dan juga Voucher Isian Minyak! Ini membuktikan syarikat ini boleh dipercayai. Jika syarikat sebesar Giant, KFC, Pizza Hut dan Parkson sendiri menaruh kepercayaan terhadap Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd, adakah anda masih lagi ragu-ragu untuk merebut peluang yang sememangnya terhidang di depan mata anda ini?

8.Betul ke kalau tak cari downline masih dapat bonus?

Perlu diingatkan sekali lagi bahawa Ceramic Business Club bukanlah perniagaan MLM yang memerlukan anda mencari downline baru dapat bonus. Ceramic Business Club ini adalah perniagaan secara trading. Apa yang anda jualkan, itulah bonus yang akan anda perolehi. Tetapi keunikan dan kelebihan Ceramic Business Club ini, walaupun anda tidak pandai menjual produk tersebut, pihak syarikat yang membantu anda membuat jualan menerusi sistem Franchise nya dengan keuntungan dan dalam tempoh masa yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat.

Beli Produk C Harga RM3800, Syarikat Jual Harga RM4500. Jadi Anda Untung RM700

Contohnya anda memilih untuk membeli Produk Booster Pakej C iaitu Tea Set + Warmer Set + Dinner Set. Harga bagi kesemua produk tersebut ialah RM3800. Jika anda memilih option sell back kepada syarikat dengan sistem Franchise, syarikat akan menjualkan produk tersebut dengan harga RM4500 dan anda akan menerima keuntungan pembelian tersebut sebanyak RM700. Keuntungan ini diperolehi walaupun anda tidak mempunyai downline! Inilah bezanya jika ingin dibandingkan perniagaan Trading dengan sistem MLM.

tudung87
14-09-2008, 09:48 PM
9. Boleh ke syarikat menjual produk-produk tersebut dalam masa 2 atau 3 bulan dan memberikan keuntungan kepada ahli?

Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd menerusi kilangnya Vantage, sememangnya sudah mempunyai pasaran produk ceramic sedia ada dan mereka mampu menjual produk-produk tersebut dalam masa yang ditetapkan. Mereka mempunyai rangkaian Dealership sendiri di seluruh negara. Salah satu cawangan Dealership Ceramic Business Club ialah Perniagaan Ismail yang terletak di Petaling Jaya dan sudah beroperasi sejak 1980.


http://img234.imageshack.us/img234/8206/clipuy3.th.png

tudung87
14-09-2008, 09:49 PM
10.Adakah saya perlu maintain buat pembelian barang apa-apa setiap bulan untuk mendapat bonus?

TIDAK PERLU! Kami tidak meminta anda membuat pembelian barang apa-apa. Cuma kami meminta anda menggunakan kembali modal yang anda terima daripada hasil jualan bulan sebelumnya untuk melakukan pembelian Pakej Booster pada bulan tersebut. Wang bonus yang anda terima, Personal Bonus tu anda simpanlah. Gunakan kembali modal asal anda tadi untuk membuat pembelian Pakej Booster yang berikutnya. Jika anda tidak membuat re-purchase pada bulan tersebut, anda tidak akan mendapat bonus daripada overidding downline anda pada bulan depannya. Anda tidak perlu nak keluarkan duit poket anda lagi dan keluar duit setiap bulan, yang perlu anda lakukan ialah gunakan wang modal anda tersebut secara berulang setiap bulan.

Konsep bisnes Trading memerlukan anda lebih berdisiplin dalam menguruskan perniagaan. Katakan hari ini saya adalah penjual Milo di sebuah kedai runcit. Dan setiap bulan saya memborong 100 tin milo dengan pihak pembekal dan dibeli dengan harga borong (RM5.00 bagi satu tin) yang sememangnya jauh lebih murah. Dan pada bulan tersebut saya berjaya menjualkan kesemua stok milo saya tersebut kepada pelanggan saya dan dijual dengan harga runcit (RM9.00 bagi satu tin). Hasil keuntungan (RM4.00 bagi satu tin) daripada jualan tadi saya simpankannya dan modal pembelian (RM5.00 bagi satu tin) saya gunakan kembali untuk membuat pembelian pada bulan hadapan. Beginilah sistem perniagaan trading, jika saya berjaya kekalkan pembelian 100 tin setiap bulan dan berjaya menjual kesemua 100 tin tersebut dalam masa yang ditetapkan, saya akan mempunyai hasil keuntungan yang konsisten dan tetap setiap bulan. Jadi, inilah sebenarnya kunci kejayaan kepada sistem Franchise seperti yang dilakukan oleh Seven Eleven.

Apa yang menjadikan Seven Eleven perniagaan yang cukup berjaya sehingga berjaya membuka cawangan Franchisenya ke seluruh dunia adalah disebabkan sistem disiplin stok barangannya. Katakanlah saya membeli satu buku roti dari Seven Eleven cawangan A, apabila cashier menekan Jual satu buku roti di mesin kira-kiranya, secara automatik Ibu Pejabat Seven Eleven akan mengesan bahawa Seven Eleven cawangan A tadi telah kekurangan satu buku roti. Dan esoknya, pihak HQ akan terus menghantar satu buku roti yang kurang tadi ke Seven Eleven cawangan A tadi. Inilah kunci kejayaan mereka. Ada sistem yang betul-betul berdisiplin dalam pengurusan kewangan dan stok barangnya.

Sama juga dengan Ceramic Business Club. Anda gunakan kembali modal dari pembelian sebelumnya untuk membuat pembelian pada bulan ini. Keuntungan hasil jualan tersebut anda simpan sebagai bonus anda.

11. Adakah saya perlu keluarkan duit poket untuk repurchase setiap bulan?

TIDAK! Anda hanya perlu penambahan modal sekali saja. Sebagai contoh, anda join Booster Pakej A RM900 pada tarikh 01/01. Dalam masa 10 hari dari tarikh join, anda akan menerima 2 keping "Post Dated Cheque" yang bernilai RM500 setiap satu. Cek pertama bertarikh 01/02 dan cek kedua bertarikh 01/03. Pada 01/02 anda clearkan cek pertama. Anda dapat duit RM500 dan anda perlu tambah RM400 dari duit poket anda untuk repurchase semula pakej A kerana cek kedua belum matang. Pada 01/03, anda clear cek kedua dan anda dapat semula modal RM400 beserta untung RM100. Selepas itu, tiada lagi penambahan modal dan anda hanya perlu guna RM900 saja untuk repurchase setiap bulan. Nampak tak? Anda tidak perlu keluarkan modal yang banyak dalam Ceramic Business Club!

tudung87
14-09-2008, 09:50 PM
sudah2la....
penat la....
rehat jap... :P:P

tudung87
14-09-2008, 09:54 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

sokia
14-09-2008, 09:55 PM
salam semua....

tudung87
14-09-2008, 09:55 PM
abis la kuiz sok nih.... huhu....:(:(

sokia
14-09-2008, 09:57 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

macam nni la bagus..huhuhuh

syabas:)cgrock

tudung87
14-09-2008, 09:58 PM
macam nni la bagus..huhuhuh

syabas:)cgrock

hehehe... time kasih bos...:D :D

sokia
14-09-2008, 10:00 PM
tgal berapa jam je lagi..hhuhuhu

sokia
14-09-2008, 10:04 PM
voucher kfc utk group mus dah masukan dlm envelop...esok pos..huhuh

tudung87
14-09-2008, 10:06 PM
sesapa yg belum join cbc....daftar free kat sini>>klik sini (http://www.jutawanceramic.com/bunga_nailofar)

special offer menanti anda.....

tgl 2 org shj lagik..... nk tau apa offer die??? bole ym/pm/sms saya...
ada kat siggy....

jgn lupe ym k...
ym id: ada kat siggy.....

special offer menanti, hanya tinggal 2 sahaja...
1st come, first serve...:D :D

che_din
14-09-2008, 10:13 PM
salam semua otai2 cbc! Dan kepada guest2 tu, apa ditunggu lg, klik je pada siggy otai2 ni utk dptkn penerangan best dari dorg mengenai CBC ni

sokia
14-09-2008, 10:16 PM
kaki bola...kul 10:30 highlight gol epl.....

deddyqaid
14-09-2008, 10:35 PM
teman team dgan deddyqaid.. :D:D :D terima kasih..

manleen
14-09-2008, 10:50 PM
Aku ingat susah sangat nak dpt downline bulan pose ni, tapi rezeki Allah nak beri, kena la terima dengan redhanya.. Yang penting bersyukur dan hulurkan bantuan kepada yang memerlukan... Amin..

tudung87
14-09-2008, 10:59 PM
:D :D terima kasih..

amin.... dpt gak deddyqaid dline...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

dragons
14-09-2008, 11:03 PM
aik? sokia n en dragon x on9 lagik...
huhu... ym pun x bukak.. bile ek diorg nk masuk nih?? :-?:-?

huhu..sorry bebanyk sis..saya balik melaka ngan family so tak bwk laptop huhu..mlm ni baru dpt on9..:D

kapak
14-09-2008, 11:06 PM
ade sesapa nk sponsor downline kt aku? huhuhu

khaisunizam
14-09-2008, 11:10 PM
sesapa berminat meh sini aku tolong registerkan... siap belanja makan roti canai..wakkkak itu yang mampu bagi newbies mcam aku nie..sesapa agak aagak area pahang tu jalan lah malu nak sapa.. meh aku ader leh tolong uruskan

kozu
14-09-2008, 11:12 PM
ada benda baru la..try login akaun masing2

buntalamus2
14-09-2008, 11:12 PM
ade sesapa nk sponsor downline kt aku? huhuhu

huhuhuhu...kan ko da ada dline....
baiyee tu bukan ko punye?

sajul
14-09-2008, 11:12 PM
malam ni ramai2 berkumpul sini ada ap?hehe..
skrg ni dah xleh nk stay up..bonus masuk kul 10pagi dah skrg ni..
so malam ni ada sapa2 yg nk join x?
meh YM aku..tengah boring ni..hehe

sajul
14-09-2008, 11:17 PM
ada benda baru la..try login akaun masing2
gapo bare baru tu kozu?
aku login xdop gapo ni..:-?

kapak
14-09-2008, 11:17 PM
huhuhuhu...kan ko da ada dline....
baiyee tu bukan ko punye?

dia tu baru free member la. lepas raya baru dia nk upgrade vip

jutaonemini
14-09-2008, 11:21 PM
ada benda baru la..try login akaun masing2


aah laa..ak pon xdpt detect tang mne yg bru 2 la bro kozu..:-?

ammyjutawan
14-09-2008, 11:22 PM
dia tu baru free member la. lepas raya baru dia nk upgrade vip

sabar kapak...nanti adela rezeki ko tu...tapi kalau dah ade downline...ko jangan lupa repurchase...sebab kalau ko tak repurchase bulan ni...bulan depan kalau ade yang join atau repurchase bawah ko...ko satu se pun tak dapat tau...

so pengajarannya di sini...rajin-rajinlah repurchase setiap bulan ok....bukan rugi...malah menguntungkan

deddyqaid
14-09-2008, 11:36 PM
terima kasih syah kerana daftar keahlian bawah saya..hehehe..yang lain yang belom join..meh le join bawah saya..jangan malu malu..tawaran istimewa masih lagi dibuka untuk yang belum join ceramic..jangan malu malu..ym saya untuk tahu tentang tawaran saya atau klik kat sini untuk pendaftaran percuma..free aje.. (http://www.jutawanceramic.com/deddyqaid)

ammyjutawan
14-09-2008, 11:37 PM
alhamdulillah sell naik lagi bulan ni....

jutaONEprepaid
14-09-2008, 11:47 PM
tenet lembab betul...yg ammy tadi dah siap key in kan..cek network

dragons
14-09-2008, 11:49 PM
area N9 bole contactaku jumpa direct utk penerangan ceramic > www.myceramic2u.com

dragons
14-09-2008, 11:52 PM
tenet lembab betul...yg ammy tadi dah siap key in kan..cek network

zul..dah cek pm aku ke?

unclecyber
14-09-2008, 11:54 PM
unclecyber, dragons, Amandamai, baiyee, MasterZen, deddyqaid, jutaONEprepaid, jutaonemini, cay3869, ammyjutawan, mdlenga, kapak, kozu, buntalamus2, tudung34

ramai online kat sini ye ... 2 hari lg kena pi keje utk bln ni.... mcm member CBC yg lain ...clear check le ..

jutaONEprepaid
14-09-2008, 11:54 PM
sales minggu nie mengatasi minggu lepas punya sales..bonus tak tahulah macam mana...level dgn level 2 belum start buat repurchase lagi nie..

mdlenga
14-09-2008, 11:55 PM
salam sesapa nak join dgn aku boleh gak.. sudi2 kan lah

deddyqaid
14-09-2008, 11:55 PM
amin.... dpt gak deddyqaid dline...:)cgrock :)cgrock :)cgrockterima kasih..makin bersemangat lagi nak promosi CBC kepada kengkawan yang lain..meh jempot join ceramic..tawaran masih lagi dibuka buat yang belom join ceramic..jangan malu jangan segan..klik aje kat bawah yang kaler merah tu..:))

buntalamus2
15-09-2008, 12:04 AM
aku pun ngah bosan....sapan nak penerangn meh ym...nak join under sapa itu terpulang....
aku hanya menuanikan tanggungjawab sebagai ahli cbc....memperkenalkan bisnes ne pada suma

jutaonemini
15-09-2008, 12:05 AM
unclecyber, dragons, Amandamai, baiyee, MasterZen, deddyqaid, jutaONEprepaid, jutaonemini, cay3869, ammyjutawan, mdlenga, kapak, kozu, buntalamus2, tudung34

ramai online kat sini ye ... 2 hari lg kena pi keje utk bln ni.... mcm member CBC yg lain ...clear check le ..


hehe..keje santai je bro..tp income ttp masyuk...:)paid :)paid

buntalamus2
15-09-2008, 12:05 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (11 members and 7 guests)
buntalamus2, jutaonemini, deddyqaid, swara_muslim, baiyee, mdlenga, Amandamai, kapak, cay3869, ammyjutawan, kozu

mmg aman pun malam ne...hehehehehehe

buntalamus2
15-09-2008, 12:06 AM
hehe..keje santai je bro..tp income ttp masyuk...:)paid :)paid

yap...jgn cemarkan imej santai ceramic itu....:)paid :)paid :)paid

dragons
15-09-2008, 12:10 AM
jom join ceramic > www.myceramic2u.com

jutaonemini
15-09-2008, 12:11 AM
aku pun ngah bosan....sapan nak penerangn meh ym...nak join under sapa itu terpulang....
aku hanya menuanikan tanggungjawab sebagai ahli cbc....memperkenalkan bisnes ne pada suma


baik sungguh brader mus ni ye..tepuk utk mus..=D> =D> =D>
yg pntg kte santai je mus..
stiap usaha kte,insyaAllah de rezeki dijanjikanNYA..:)paid
kpd downline2 ak,de sesuatu menarik utk korg after raya nnt..
ak hrp bnde ni akn dpt support korg dlm mengembangkn network..
TUNGGUUUUUuuu..............:D :D :D

dragons
15-09-2008, 12:12 AM
Our System is under scheduled Maintenace and Backup.

Please come back later.

Thank you and have a nice day!yeah!..bonus mingguan sudah bermula... :)

deddyqaid
15-09-2008, 12:12 AM
kepada kengkawan yang duduk di key ell leh la pm saya kalau nak join ceramic..jangan malu jangan segan..tawaran masih lagi di buka untuk yang belom join lagi..