PDA

View Full Version : Rumah Sewa dikehendaki-KUANTAN


dino
05-09-2007, 02:24 PM
Kepada warga CG yang budiman,disini saya ketengah permintaan seorang kwn sy yg ditukarkan dari Kuala Lumpur-Kuantan:-:D
Nama penyewa :........(rahsia),tp seorang sj,bkn ramai-ramai
Umur:sekitar 30-an
Pekerjaan:UIA Engineer
Status:Bujang
Jantina:Laki-laki
Perwatakan:Menghormati

Rumah yang dikehendaki:-
Area:Kuantan,sekitar jalan Beserah,Air Putih,Alor Akar,Kubang Buaya,Galing,Semambu,Bukit Sekilau
Rate:RM400.00 and below
Spec rumah:Teres 3 bilik
Tarikh dikehendaki:Secepat yang mungkin

Kalau ada sesapa yang blh tlg,tq banyak-banyak warga CG
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

dino
05-09-2007, 03:03 PM
Kekekekeeee.............:D
aku up-sikit,org Kuantan tak layan CG ke ptg ni?Sian member aku tu,biasa kalau aku gi KL,mesti lepak umah dia,sekarang ni dia plak pindah Kuantan:-?

nicky81
05-09-2007, 03:48 PM
huhu...apesal letak kat sini...
salah thread nih....

adamma
05-09-2007, 03:50 PM
ade la plak isu semasa la ko ni dino

dino
05-09-2007, 03:52 PM
ade la plak isu semasa la ko ni dino

Terbabas td beb............:D
pe-pe,thanks pasai reply.....:)cgrock Ko ada umah sewa ke kat Kuantan adamma........:eek:

rKo
05-09-2007, 03:52 PM
nnti suruh bro admin pindahkn....

Metro2u
05-09-2007, 03:53 PM
Terbabas td beb............:D
pe-pe,thanks pasai reply.....:)cgrock Ko ada umah sewa ke kat Kuantan adamma........:eek:

lalang cari ko :-?

dino
05-09-2007, 03:59 PM
lalang cari ko :-?

Lalang ker Ladang beb.....?:D
Dia tak reply pu aku tanya dia....?

sekam padi
05-09-2007, 04:02 PM
thread Isu Semasa?????

aku ingat apa ke tadi.......#:-S

Shukz Isma
07-09-2007, 12:25 PM
Kepada warga CG yang budiman,disini saya ketengah permintaan seorang kwn sy yg ditukarkan dari Kuala Lumpur-Kuantan:-:D
Nama penyewa :........(rahsia),tp seorang sj,bkn ramai-ramai
Umur:sekitar 30-an
Pekerjaan:UIA Engineer
Status:Bujang
Jantina:Laki-laki
Perwatakan:Menghormati

Rumah yang dikehendaki:-
Area:Kuantan,sekitar jalan Beserah,Air Putih,Alor Akar,Kubang Buaya,Galing,Semambu,Bukit Sekilau
Rate:RM400.00 and below
Spec rumah:Teres 3 bilik
Tarikh dikehendaki:Secepat yang mungkin

Kalau ada sesapa yang blh tlg,tq banyak-banyak warga CG
:)cgrock :)cgrock :)cgrock


----------------------------------------------------------------
:-? kita pun baru pindah sini,tapi kat taman tas la,

:o kalau kat sekitar tempat yang disebutkan tadi,kurang pasti la pulak.

tapi kalau kerja kat kuantan town,mungkin boleh pertimbangkan di taman tas,lagipun jarak ke kuantan hanya 10K

permaicat
07-09-2007, 10:35 PM
oii bro...:p

ko tak kabo pon kat aku yang ko nak carik rumah sewa...

nasib baik aku jumpa thread ne...

dah dapat ke?

dino
08-09-2007, 02:43 AM
Sorry bro,bila aku jumper ko manjang lupa lah benda ni,pasai bisness lain lg ptg nak discuss ngan ko:D ,itu ari aku ada citer kat muorian.
Tp kalau ko ada spt mana yg aku post,bg tau lah...sbb td member aku tu pun call aku tanya ad ke ta:D

dino
08-09-2007, 04:59 AM
----------------------------------------------------------------
:-? kita pun baru pindah sini,tapi kat taman tas la,

:o kalau kat sekitar tempat yang disebutkan tadi,kurang pasti la pulak.

tapi kalau kerja kat kuantan town,mungkin boleh pertimbangkan di taman tas,lagipun jarak ke kuantan hanya 10K

Tq for reply...
itulah pasai,kalau sy yg nak umah tu,kira ok lah Tmn Tas,tak der lah jauh sgt pun..tp nak buat mcm mana,tuan empunya diri mmg nak kat area tu jer...biasa lah,org bujang,tinggal area town baru gempak...:D

Oooo.......kira ni baru jd warga Kuantan lah ni ek?:D
Welcome,Welcome.........