PDA

View Full Version : Kenshido International Sdn Bhd (556600-A) (AJL 931448) - kenshido.com


Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8

mawie
24-09-2006, 10:50 PM
[quote][quote][quote][ satau revolusi baru didalam perniagaan mlm dimana selalunya mlm tidak lari dari produk kesihatan ,kecantikan disini mlm pertama kali produk yg berasalkan pendidikan.....sertai kami baru saja dilancarkan pada 1/4/2006 oleh menteri pelajaran malaysia Dato' Seri Hisyammudin Bin Tun Hussein Onn

[B]Sebab diwujudkan Score A Programme juga adalah untuk mengatasi masalah-masalah yang dihadapi oleh ibubapa dan pelajar sendiri seperti di bawah :


Sikap Para Pelajar :-

 Merasa beban dan bosan untuk belajar cara konvensional yang hanya menggunakan buku sebagai medium menuntut ilmu;
 Tiada motivasi untuk menjadi pelajar cemerlang;
 Tiada minat untuk membaca buku dan membuat buku latihan;
 Selalu menghabiskan masa di depan komputer dengan chatting, bermain game dan melawat laman-laman web yang tidak berfaedah; juga
 Tidak mendapat perhatian ibu bapa yang sibuk bekerja.


Masalah Ibu bapa :-

 Tidak dapat menilai pencapaian akademik anak anda;
 Tidak dapat memberi perhatian kepada kerja rumah dan ulangkaji anak anda;
 Tidak berpuas hati dengan keputusan peperiksaan anak;
 Anak hanya membawa balik kad laporan 2 kali setahun;
 Kurang pasti akan persediaan peperiksaan anak anda;
 Anak anda menghadapi tekanan / takut peperiksaan justeru hilang minat untuk belajar;
 Membelanjakan wang yang banyak tetapi anak masih gagal memperolehi keputusan diharapkan; juga
 Kekurangan interaksi ibubapa dengan anak-anak.










Bagaimana Score A Programme boleh menyelesaikan semua masalah di atas?

Jawapannya terdapat di dalam Ciri-ciri modul Score A Programme itu sendiri.

1- e-Report Card (Online dan sms)
Suatu sistem yang diperkenalkan untuk :
- Memudahkan ibubapa memeriksa prestasi akademik anak;
- Membantu ibubapa memantau kekuatan dan kelemahan anak;
- Mendapat tahu perkembangan anak pada bila-bila masa; juga
- Membolehkan ibubapa memberi bantuan serta-merta.

2- e-topic
- Pembelajaran output sebaik sahaja selesai pelajaran input tentang sesuatu topik bagi membantu pelajar lebih memahami setiap topik dalam mata pelajaran yang mereka pelajari;
- Markah lulus 80% iaitu A;
- Penandaan adalah serta-merta; juga
- Keputusan adalah serta-merta dan di hantar ke e-Report Card dan sms ke telefon bimbit ibubapa.

3- e-Assessment
- Latihan output secara serta merta yang tidak terhad menguatkan kemahiran pelajar dalam menghadapi peperiksaan;
- Seperti kaedah bermain game, terdapat sistem ranking yang menggalakkan persaingan sihat;
- Pelajar perlu lulus tahap pertama untuk pergi ke tahap seterusnya;
- Penandaan dan keputusan adalah serta merta; juga
- Keputusan akan dihantar ke e-Report Card dan di sms ke telefon bimbit ibubapa.

4- e-Trial Exam
- Dicipta seolah-olah peperiksaan sebenar untuk membantu pelajar bersedia dan meningkatkan keyakinan sebelum peperiksaan sebenar;
- Melatih pelajar agar pandai mengurus masa dan terdedah dengan pelbagai bentuk soalan peperiksaan; juga
- Keputusan adalah serta merta dan dihantar ke e-Report Card dan di sms kepada ibubapa.

5- e-Past Year Exam
- Soalan-soalan peperiksaan tahun-tahun lepas disediakan khas untuk membantu pelajar menegenal corak dan bentuk soalan sebenar supaya pelajar mencapai kecemerlangan ‘A’; juga
- Soalan-soalan yang disediakan adalah dari tahun 1992 hingga ke tahun 2005.

6- e-Dictionary
- Khas untuk mata pelajaran Bahasa Inggeris, Sains dan Matematik, sebagai penterjemah kepada perkataan-perkataan yang tidak difahami oleh pelajar

SEKIRANYA BERMINAT SILA HUBUNGI

RITA 016 9483597
@ sms taip 8A dan hantar ke 32728/DAPAT

mawie
24-09-2006, 11:07 PM
BONUS YG TERDAPAT DALAM PROGRAM SCORE A

Instant

1.Edu Reward (ER)
-RM60 akan diberi kepada anda apabila anda berjaya menaja seorang ahli dibawah anda


2.Edu Match (EM)
-RM60 akan diberi kepada anda apabila anda dapat mencari sepasang ahli dibawah anda.CTH BILA ANDA PERKENALKAN A DAN B JADI A &B ADALAH ANDA YG SPONSER,JADI DIPASANGKAN A&B JADI 1 PASANG ANDA MENDAPAT RM60

3.K-Match (KM)
-RM60 akan diberi kepada anda apabila setiap ahli downline dibawah anda berjaya menaja 2 orang ahli (sepasang) dibawah mereka.CTH BILA ADA KEMASUKAN SEBELAH KIRI DAN KANAN(TAK KIRA SIAPA PUN SPONSER)ANDA MENDAPAT RM60,SATU HARI DI BAYAR SEHINGGA 10 PASANG=RM600/HARI


Mid Term
4.K-Reward (KR) 20%
- Anda akan menerima bonus sebanyak 20% daripada pendapatan setiap downline anda setiap bulan CTH A DAN B ADALAH ANDA SPONSER JADI ANDA LAYAR MENDAPAT 205 DARI BONUS K-MACTH A DAN B,JIKA A MENDAPAT BONUS K-MACTH RM1000 ANDA LAYAR MENDAPAT RM 200

mawie
24-09-2006, 11:38 PM
--------------------------------------------------------------------------------

Pada Sesiapa Yg Berada Di Melaka Kami Laku Kan Road Show Disana....

Dengan Kerjasama Kem. Pelajaran/tv3/rtm & Mecd Kini Peluang Perniagaan Dalam Bidang It & Pendidikan

Tarikh : 30/9/2006
Lokasi : Ilp Bukit Katil Ayer Keroh
Masa : 2.30 Pm
Masuk Adalah Percuma.tempat Terhad.sila Hubungi Untuk Tempahan Awal Melalui Rita : 016 9483597

wanzex
26-09-2006, 05:41 PM
Mid Term
4.K-Reward (KR) 20%
- Anda akan menerima bonus sebanyak 20% daripada pendapatan setiap downline anda setiap bulan CTH A DAN B ADALAH ANDA SPONSER JADI ANDA LAYAR MENDAPAT 205 DARI BONUS K-MACTH A DAN B,JIKA A MENDAPAT BONUS K-MACTH RM1000 ANDA LAYAR MENDAPAT RM 200

leh ko update sket quote
ko tuh? menarik gak erk!
tenkiu3. :-D

mawie
27-09-2006, 04:09 AM
tq wanzex berminat kee

apa yg ko nak tahu bonus k-rewad kee

Mid Term
4.K-Reward (KR) 20%
- Anda akan menerima bonus sebanyak 20% daripada pendapatan setiap downline anda setiap bulan
bermaksud bila ko taja je org .ko akan dapat 20% daripada bonus k-match org yg ko taja...cth la ahli mendapat rm100o bonus kmatch(kiri-kanan)jadi ko dapat lah 20% daripada rm1000 tu=rm200

mawie
27-09-2006, 04:48 AM
Berikut diterangkan serba sedikit cara pembelian untuk pelanggan-pelanggan yang berminat:


1. Yuran menjadi ahli : RM496 (Anda akan menerima dua reload kad yang bernilai RM496). 2 org anak di beri percuma


2CARA MENGAKTIFKAN PORTAL DGN masuk kelaman web www.scorea.com cara ditunjuk kan http://www.scorea.com/eng/prepaid/ActivationBI.pdf


2.SELEPAS 6 BULAN ANDA YG PERLU TOPUP RM 168 DAN BOLEH DI GUNA SELAMA 3 BULAN.


3. Satu kad ini mempunyai 1 activation code and 1 top-up code (boleh juga dibeli secara berasingan)

Contoh:


Anda mempunyai 5orang anak yang masih bersekolah di antara darjah 1 hingga tingkatan 3. Kos pembelajaran bagi setiap anak anda adalah:


=RM496 / 5orang / 6 bulan


=RM16.53 seorang!!


Masih mahal?? Ingin kurangkan lagi?? Sertai kami dalam memperkenalkan Sroce A Programme ini..

program nie boleh diguna sehingga 5 org ,2 org anak di beri percuma dan 3 org lagi anda perlu menambah rm50 setiap seorg sekali seumur hidup

UNTU BULAN RAMADHAN INI SYARIKAT BERMURAH HATI MEMBERI 4 ORANG ANAK PERCUMA JADI ANAKYG KE 5 ANDA PERLU MENAMBAH RM50 SAHAJA

EasyMoney
19-12-2006, 09:36 AM
:D Saya amat berpuashati dengan program SCORE-A (http://score-a.info/?x=jaspi) ini. Saya telah menjadi ahli pada november lepas dan mencuba sistem pembelajaran nya pada anak saya. Ternyata SCORE-A (http://score-a.info/?x=jaspi) ini amat berkesan dan dapat menimbulkan minat belajar pada anak saya yang kurang minat belajar. Dan apabila anak saya buat assessment ternyata prestasi nya begitu cemerlang dalam semua mata pelajaran dimana purata score markah nya 93% - 98%.

Pada tahun 2007 anak saya masuk Tahun 4 tetapi dalam masa cuti ini anak saya hampir menghabiskan Topic sukatan pelajaran nya untuk tahun 4 dengan SCORE-A (http://score-a.info/?x=jaspi) didalam mata pelajaran Mathematic, Science, English,B.Malaysia, B.Cina, Mathematic Cina Dan Science Cina. E-Note di SCORE-A (http://score-a.info/?x=jaspi) ini amat mudah di fahami, tersusun dan lengkap.

Kelebihan SCORE-A (http://score-a.info/?x=jaspi) lagi ialah kita boleh memantau masa,jadual dan prestasi anak anak didalam pelajaran nya. Setiap kali anak saya selesai buat assesment nya dan submit kan untuk pemeriksaan, dan saya sertamerta dapat SMS yang menyatakan anak saya telah selesai buat assesment dan markah yang diperolehi nya.

Dan banyak lagi kelebihan SCORE-A (http://score-a.info/?x=jaspi) ini, pendikkata anda cuba dulu baru tahu... :D

suntat²
05-03-2007, 03:48 PM
btol²..score A amat hebat!!
anak² score exam!!
parents score money!!
hahaha

marukochan
05-03-2007, 03:58 PM
Camner ndak nengok demo tu .... kat mana ndak dptkan valid demo id

suntat²
22-03-2007, 09:11 PM
Camner ndak nengok demo tu .... kat mana ndak dptkan valid demo id

aku dah bg kt ko kn??
hehe
try la mntak izin suami ko!!
hehe...
sbb bnde nih mmg bagus xternafi!!
hahha;)

aizma
22-03-2007, 11:11 PM
saya pun amat berpuas hati ngan program ni, memang bgus. Yg pting bole buat site income.
kalu tak caya cuba surf www.e-learning2u.com/aizma.
jgn nanti tergigit jari. skrg dok tgh promosi free utk anak2

aizma
22-03-2007, 11:25 PM
aku dah bg kt ko kn??
hehe
try la mntak izin suami ko!!
hehe...
sbb bnde nih mmg bagus xternafi!!
hahha;)
sguh bgus. skrg e-learning tgh promosi free utk anak2.
tak caya? NOT ALLLOWED.
cepat... jangan lepaskan peluang keemasan di samping bole tambah usen...

fendiey
22-03-2007, 11:41 PM
ada sapa-sapa kat sini yang boleh tolong bagi tau kat aku macam mana nak buka thread baru kat forum ne.....tolong

aizma
23-03-2007, 12:39 AM
entah... ako pun bru nak belajar merangkak, mghabiskan usia mlm

apa2 pun baik mg join aku kat sini
www.e-learning2u.com/aizma
bole reg anak buah ke saudara free portal skor a

aizma
23-03-2007, 12:45 AM
belajar dr kesilapan,

sepi ... je..

aizma
23-03-2007, 12:49 AM
x faham sgt, bru nak belajar berforum

suntat²
23-03-2007, 08:36 AM
ada sapa-sapa kat sini yang boleh tolong bagi tau kat aku macam mana nak buka thread baru kat forum ne.....tolong

nk buat pe bukak thread baru??
bukak jer la...
susah ke???????hahhahahha:cool:

nasiempet
23-03-2007, 08:41 AM
alaa korang masuk website kat sign aku bawah nie... www.jombelajar.com

ikin
23-04-2007, 08:49 PM
1. Apakah Score A Programme™?
Score A Programme™ adalah satu program interaktif yang komprehensif dan terbukti keberkesanannya untuk membantu para pelajar bersiap sedia dalam menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan.


2. Apakah Pembelajaran Input?
"Pembelajaran Input" adalah proses memasukkan maklumat ke dalam sel-sel otak anda. Pembelajaran sekolah sama ada dengan menghadiri kelas di sekolah mahupun mengikuti kelas-kelas tambahan di pusat-pusat tuisyen, membaca, mengulang kaji dan menghafal merupakan "Pembelajaran Input". Terlalu ramai para pelajar menggunakan hanya "Pembelajaran Input", dan inilah punca utama mengapa mereka hanya mendapat pencapaian yang sederhana di dalam peperiksaan mereka. Untuk menyerlah di dalam peperiksaan, anda perlu "Pembelajaran output" yg berterusan.


3. Apakah Pembelajaran Output?
Pembelajaran Output ialah suatu kaedah pembelajaran yang melatih para pelajar mengeluar dan menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari di sekolah melalui latihan-latihan yang disediakan di Score A Programme.


4. Mengapa pelajar memerlukan Score A Programme™?
Score A Programme™ telah direka khas secara terperinci bagi menyediakan kepada para pelajar suatu kaedah pembelajaran yang sempurna untuk membantu mereka menghadapi peperiksaan. Dengan mengikuti Score A Programme™, para pelajar boleh menilai kemajuan dan prestasi akademik mereka sendiri dengan mudah dan lebih berkesan. Dengan ini, mereka boleh menilai sendiri tahap keupayaan, kesediaan dan kefahaman mereka tentang apa yang mereka telah pelajari di sekolah. Score A Programme™ memberi peluang kepada pelajar-pelajar untuk membuat persediaan sebelum menghadapi peperiksaan.


5. Kenapa eReport Card dalam Score- A Programme™ penting?
eReport Card merupakan satu ciri yang MESTI ADA di dalam Score A Programme™. Ini adalah untuk memberi maklumat yang terkini kepada ibu bapa tentang kemajuan akademik anak-anak mereka, dan dengan ini ibu bapa dapat mengenalpasti setiap kelemahan dan kekurangan akademik anak-anak mereka sebelum menerima kad laporan sekolah anak-anak mereka. Ini akan membolehkan ibubapa memantau akademik anak-anak mereka dan mengambil langkah-langkah yang perlu untuk memperbaiki prestasi akademik mereka.


6. Apakah aras dan mata pelajaran yang terkandung dalam Score A Programme™?
Semua mata pelajaran yang diajar di sekolah kebangsaan terkandung dalam Score-A Programme™, dan meliputi setiap peringkat persekolahan, bermula dari Tahun 1 ke Tingkatan 3. Score-A Programme™ juga merangkumi semua mata pelajaran yang diajar di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina. Segala perisian Score-A Programme™ direka secara khusus untuk mengikuti kurikulum Kementerian Pendidikan, dan meliputi semua peringkat peperiksan kerajaan daripada UPSR dan PMR.


7. Adakah Score-A Programme™ akan membebankan anak saya?
Tidak. Score A Programme bukan satu pengulangan kaedah Pembelajaran Input, dan dengan itu tidak akan membebankan anak anda.


8. Perlukah anak saya mengikuti Score-A Programme™ jika sekarang ini dia juga menghadiri kelas tuisyen?
Perlu, kerana tuisyen adalah satu lagi kaedah Pembelajaran Input. Sebenarnya, Score A Programme™ merupakan pelengkap yang baik bagi kelas tuisyen anak anda.


9. Mengapakah Score-A Programme™ hanya menumpu pada soalan dalam bentuk objektif?
Kerana Score-A Programme™ menggunakan teknik Pembelajaran Output dan menguji para pelajar atas tahap pengetahuan dan kefahaman mereka menerusi dalam bentuk objektif.


10. Adakah bayaran yuran yang dikenakan untuk melanggani Score-A Programme™ berpatutan?
Ya, Score-A Programme™ adalah satu program yang mampu diguna oleh semua lapisan masyarakat dan sangat bermanfaat. i. Harga Score- A Programme™ berdasarkan "satu keluarga". Oleh itu, lebih ramai anak dalam satu keluarga, yuran pembayaran akan lebih murah. ii. Score- A Programme™ membenarkan setiap pengguna untuk berlatih dengan soalan peperiksaan yang tersedia berulang kali dengan tidak terhad, tanpa perlu membayar wang yang lebih. Program ini adalah berdasarkan konsep - "berlatih mencapai kesempurnaan"


Utk keterangan lanjut & mendapatkan product, sila hubungi :

Shikin - 0163642548 @ 0172647106
ym: norshikin
email: norshikin@yahoo.com

*RM 496 untuk 6 bulan (boleh disambung kerana pembelajaran tanpa had)

ikin
23-04-2007, 09:07 PM
1. Apakah Score A Programme™?
Score A Programme™ adalah satu program interaktif yang komprehensif dan terbukti keberkesanannya untuk membantu para pelajar bersiap sedia dalam menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan.


2. Apakah Pembelajaran Input?
"Pembelajaran Input" adalah proses memasukkan maklumat ke dalam sel-sel otak anda. Pembelajaran sekolah sama ada dengan menghadiri kelas di sekolah mahupun mengikuti kelas-kelas tambahan di pusat-pusat tuisyen, membaca, mengulang kaji dan menghafal merupakan "Pembelajaran Input". Terlalu ramai para pelajar menggunakan hanya "Pembelajaran Input", dan inilah punca utama mengapa mereka hanya mendapat pencapaian yang sederhana di dalam peperiksaan mereka. Untuk menyerlah di dalam peperiksaan, anda perlu "Pembelajaran Output"


3. Apakah Pembelajaran Output?
Pembelajaran Output ialah suatu kaedah pembelajaran yang melatih para pelajar mengeluar dan menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari di sekolah melalui latihan-latihan yang disediakan di Score A Programme.


4. Mengapa pelajar memerlukan Score A Programme™?
Score A Programme™ telah direka khas secara terperinci bagi menyediakan kepada para pelajar suatu kaedah pembelajaran yang sempurna untuk membantu mereka menghadapi peperiksaan. Dengan mengikuti Score A Programme™, para pelajar boleh menilai kemajuan dan prestasi akademik mereka sendiri dengan mudah dan lebih berkesan. Dengan ini, mereka boleh menilai sendiri tahap keupayaan, kesediaan dan kefahaman mereka tentang apa yang mereka telah pelajari di sekolah. Score A Programme™ memberi peluang kepada pelajar-pelajar untuk membuat persediaan sebelum menghadapi peperiksaan.


5. Kenapa eReport Card dalam Score- A Programme™ penting?
eReport Card merupakan satu ciri yang MESTI ADA di dalam Score A Programme™. Ini adalah untuk memberi maklumat yang terkini kepada ibu bapa tentang kemajuan akademik anak-anak mereka, dan dengan ini ibu bapa dapat mengenalpasti setiap kelemahan dan kekurangan akademik anak-anak mereka sebelum menerima kad laporan sekolah anak-anak mereka. Ini akan membolehkan ibubapa memantau akademik anak-anak mereka dan mengambil langkah-langkah yang perlu untuk memperbaiki prestasi akademik mereka.


6. Apakah aras dan mata pelajaran yang terkandung dalam Score A Programme™?
Semua mata pelajaran yang diajar di sekolah kebangsaan terkandung dalam Score-A Programme™, dan meliputi setiap peringkat persekolahan, bermula dari Tahun 1 ke Tingkatan 3. Score-A Programme™ juga merangkumi semua mata pelajaran yang diajar di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina. Segala perisian Score-A Programme™ direka secara khusus untuk mengikuti kurikulum Kementerian Pendidikan, dan meliputi semua peringkat peperiksan kerajaan daripada UPSR dan PMR.


7. Adakah Score-A Programme™ akan membebankan anak saya?
Tidak. Score A Programme bukan satu pengulangan kaedah Pembelajaran Input, dan dengan itu tidak akan membebankan anak anda.


8. Perlukah anak saya mengikuti Score-A Programme™ jika sekarang ini dia juga menghadiri kelas tuisyen?
Perlu, kerana tuisyen adalah satu lagi kaedah Pembelajaran Input. Sebenarnya, Score A Programme™ merupakan pelengkap yang baik bagi kelas tuisyen anak anda.


9. Mengapakah Score-A Programme™ hanya menumpu pada soalan dalam bentuk objektif?
Kerana Score-A Programme™ menggunakan teknik Pembelajaran Output dan menguji para pelajar atas tahap pengetahuan dan kefahaman mereka menerusi dalam bentuk objektif.


10. Adakah bayaran yuran yang dikenakan untuk melanggani Score-A Programme™ berpatutan?
Ya, Score-A Programme™ adalah satu program yang mampu diguna oleh semua lapisan masyarakat dan sangat bermanfaat. i. Harga Score- A Programme™ berdasarkan "satu keluarga". Oleh itu, lebih ramai anak dalam satu keluarga, yuran pembayaran akan lebih murah. ii. Score- A Programme™ membenarkan setiap pengguna untuk berlatih dengan soalan peperiksaan yang tersedia berulang kali dengan tidak terhad, tanpa perlu membayar wang yang lebih. Program ini adalah berdasarkan konsep - "berlatih mencapai kesempurnaan"


Utk keterangan lanjut & mendapatkan product, sila hubungi :

KUASAMAS TRADING (001675003-D)


Shikin - 0163642548 @ 0172647601
ym: norshikin
email: norshikin@yahoo.com

HANYA RM 496 UTK 6 BULAN (BOLEH DISAMBUNG KERANA PEMBELAJARAN TIDAK TERHAD)

*DAPATKAN PROGRAM INI SEKARANG, UNTUK KEJAYAAN & MASA DEPAN YG CEMERLANG UTK ANAK-ANAK ANDA

http://www.myedu2u.com

metaaura
23-04-2007, 11:48 PM
hi ikin we are same roof ekeke.. go go go score A

ikin
25-04-2007, 10:49 AM
Thank u...ym me if interested in my product...good luck to you too...

smileyjawa
25-04-2007, 10:51 AM
huhuh.. nie bukan MLM ker? nape dlm forum misc talks..

ikin
25-04-2007, 11:05 AM
Mmg MLM tp shikin buat product based, jual product sahaja...kalau berminat utk join shikin, terus jd stokist, modal RM5,000 lebih...anyway, thanks for the reminder, shikin akan letak di MLM thread jugak...
Berminat, contact shikin ok...

ikin
25-04-2007, 11:35 AM
1. Apakah Score A Programme™?
Score A Programme™ adalah satu program interaktif yang komprehensif dan terbukti keberkesanannya untuk membantu para pelajar bersiap sedia dalam menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan.


2. Apakah Pembelajaran Input?
"Pembelajaran Input" adalah proses memasukkan maklumat ke dalam sel-sel otak anda. Pembelajaran sekolah sama ada dengan menghadiri kelas di sekolah mahupun mengikuti kelas-kelas tambahan di pusat-pusat tuisyen, membaca, mengulang kaji dan menghafal merupakan "Pembelajaran Input". Terlalu ramai para pelajar menggunakan hanya "Pembelajaran Input", dan inilah punca utama mengapa mereka hanya mendapat pencapaian yang sederhana di dalam peperiksaan mereka. Untuk menyerlah di dalam peperiksaan, anda perlu "Pembelajaran Output"


3. Apakah Pembelajaran Output?
Pembelajaran Output ialah suatu kaedah pembelajaran yang melatih para pelajar mengeluar dan menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari di sekolah melalui latihan-latihan yang disediakan di Score A Programme.


4. Mengapa pelajar memerlukan Score A Programme™?
Score A Programme™ telah direka khas secara terperinci bagi menyediakan kepada para pelajar suatu kaedah pembelajaran yang sempurna untuk membantu mereka menghadapi peperiksaan. Dengan mengikuti Score A Programme™, para pelajar boleh menilai kemajuan dan prestasi akademik mereka sendiri dengan mudah dan lebih berkesan. Dengan ini, mereka boleh menilai sendiri tahap keupayaan, kesediaan dan kefahaman mereka tentang apa yang mereka telah pelajari di sekolah. Score A Programme™ memberi peluang kepada pelajar-pelajar untuk membuat persediaan sebelum menghadapi peperiksaan.


5. Kenapa eReport Card dalam Score- A Programme™ penting?
eReport Card merupakan satu ciri yang MESTI ADA di dalam Score A Programme™. Ini adalah untuk memberi maklumat yang terkini kepada ibu bapa tentang kemajuan akademik anak-anak mereka, dan dengan ini ibu bapa dapat mengenalpasti setiap kelemahan dan kekurangan akademik anak-anak mereka sebelum menerima kad laporan sekolah anak-anak mereka. Ini akan membolehkan ibubapa memantau akademik anak-anak mereka dan mengambil langkah-langkah yang perlu untuk memperbaiki prestasi akademik mereka.


6. Apakah aras dan mata pelajaran yang terkandung dalam Score A Programme™?
Semua mata pelajaran yang diajar di sekolah kebangsaan terkandung dalam Score-A Programme™, dan meliputi setiap peringkat persekolahan, bermula dari Tahun 1 ke Tingkatan 3. Score-A Programme™ juga merangkumi semua mata pelajaran yang diajar di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina. Segala perisian Score-A Programme™ direka secara khusus untuk mengikuti kurikulum Kementerian Pendidikan, dan meliputi semua peringkat peperiksan kerajaan daripada UPSR dan PMR.


7. Adakah Score-A Programme™ akan membebankan anak saya?
Tidak. Score A Programme bukan satu pengulangan kaedah Pembelajaran Input, dan dengan itu tidak akan membebankan anak anda.


8. Perlukah anak saya mengikuti Score-A Programme™ jika sekarang ini dia juga menghadiri kelas tuisyen?
Perlu, kerana tuisyen adalah satu lagi kaedah Pembelajaran Input. Sebenarnya, Score A Programme™ merupakan pelengkap yang baik bagi kelas tuisyen anak anda.


9. Mengapakah Score-A Programme™ hanya menumpu pada soalan dalam bentuk objektif?
Kerana Score-A Programme™ menggunakan teknik Pembelajaran Output dan menguji para pelajar atas tahap pengetahuan dan kefahaman mereka menerusi dalam bentuk objektif.


10. Adakah bayaran yuran yang dikenakan untuk melanggani Score-A Programme™ berpatutan?
Ya, Score-A Programme™ adalah satu program yang mampu diguna oleh semua lapisan masyarakat dan sangat bermanfaat. i. Harga Score- A Programme™ berdasarkan "satu keluarga". Oleh itu, lebih ramai anak dalam satu keluarga, yuran pembayaran akan lebih murah. ii. Score- A Programme™ membenarkan setiap pengguna untuk berlatih dengan soalan peperiksaan yang tersedia berulang kali dengan tidak terhad, tanpa perlu membayar wang yang lebih. Program ini adalah berdasarkan konsep - "berlatih mencapai kesempurnaan"


Utk keterangan lanjut & mendapatkan product, sila hubungi :

KUASAMAS TRADING (001675003-D)


Shikin - 0163642548 @ 0172647601
ym: norshikin
email: norshikin@yahoo.com

HANYA RM 496 UTK 6 BULAN (BOLEH DISAMBUNG KERANA PEMBELAJARAN TIDAK TERHAD)

*DAPATKAN PROGRAM INI SEKARANG, UNTUK KEJAYAAN & MASA DEPAN YG CEMERLANG UTK ANAK-ANAK ANDA

http://www.myedu2u.com

2bz4money
25-04-2007, 11:42 AM
Bagus jugak, x payah hantar gi tuisyen jauh2, masalah transport..
Ujian dan latihan tubi yg berterusan..
brminat jugak utk anak saya..
ada special offer ke utk org Kajang?

metaaura
30-04-2007, 11:55 PM
syabas.. program yg gempak.. walau pon da ade saingan tapi score A tetap nombor 1

aku pon da join ni.. so sape2 area cheras kajang ke bleh berhubung ngan aku peace..

ikin
12-05-2007, 10:19 PM
KUASAMAS TRADING sedang mencari distributor @ e-builder @ e-mobile utk memasarkan product pendidikan secara online iaitu SCORE A, disamping ingin memberi peluang perniagaan kepada mereka yg berminat.

latihan, penerangan & faciliti disediakan.

Sila hubungi Shikin:
0163642548 @ ym: norshikin @ skype: kak.shikin

Atau datang sendiri ke pejabat:
KUASAMAS TRADING,
no. 19, Lorong Taman Perniagaan Senawang 1/2,
Senawang Business Park,
70450 Senawang, N9
Tel: 06-6785700, 06-6785701
Fax: 06-6785709

Hubungi sekarang!!!

ikin
12-05-2007, 10:56 PM
KUASAMAS TRADING sedang mencari distributor @ e-builder @ e-mobile utk memasarkan product pendidikan secara online iaitu SCORE A, disamping memberi peluang perniagaan & menambah pendapatan.

Latihan, penerangan & faciliti disediakan

Sila hubungi Shikin:
0163642548 @ ym: norshikin @ skype: kak.shikin

atau datang sendiri ke pejabat:
KUASAMAS TRADING,
no. 19, Lorong Taman Perniagaan Senawang 1/2,
Senawang Business Park,
70450 Senawang, N9
Tel: 06-6785700, 06-6785701
Fax: 06-6785709

Jika berminat, hubungi sekarang!!!

terima kasih

jutawanmudakl
04-09-2007, 01:58 PM
http://www.jombelajar.com/images/scoreAlogo.gif
www.scorea.com.my (http://www.scorea.com.my)

Score A Programme adalah satu program interaktif yang komprehensif dan terbukti keberkesanannya untuk membantu para pelajar bersiap sedia dalam menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan.
Semua mata pelajaran yang diajar di sekolah kebangsaan terkandung dalam Score-A Programme, dan meliputi setiap peringkat persekolahan, bermula dari Tahun 1 ke Tingkatan 3 dan dan meliputi semua peringkat peperiksan kerajaan daripada UPSR dan PMR.

Di zaman ICT, pembelajaran melalui internet atau e-tuisyen adalah merupakan kaedah pembelajaran yang terbaik untuk anak-anak. Program SCORE A adalah pembelajaran output e-Learning yang terunggul dan interaktif untuk pelajar Tahun 1 hingga 6 (UPSR) dan Tingkatan 1 hingga 3 (PMR).

http://www.anakpintar.net/images/Image1_03.jpg

Ciri-ciri Unik Score A Programme

http://www.anakpintar.net/images/img-unique-appt.gif

eNotes

eNotes adalah nota ringkas tetapi padat yang disediakan untuk semua mata pelajaran dalam program Score A.

eNotes sangat sesuai untuk pelajar mengulangkaji sesuatu mata pelajaran sebelum membuat latihan. Ia disediakan secara topikal. Oleh itu, pelajar disaran meneliti eNotes sebelum menjawab soalan dalam eTopic.

Dengan demikian, pelajar akan lebih bersedia untuk membuat latihan atau menjawab soalan yang disdiakan melalui eTopic, terutama dalam membuat pilihan jawapan yang tepat.

ePast Year Exam

ePastYearExam membolehkan para pelajar yang bakal menduduki peperiksaan utama ialah UPSR , PMR dan SPM berlatih menggunakan kertas soalan tahun-tahun lepas sebenar yang telah dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Syarikat Edu-2U menerusi gabungan dengan Cerdik Publishing Sdn. Bhd., yang mana syarikat ini telah diberikan hak ekslusif oleh Kementerian Pendidikan Malaysia untuk mencetak dan mengedarkan soalan-soalan peperiksaan tahun-tahun lepas.

Setiap kertas soalan disediakan dalam format yang sama seperti kertas soalan peperiksaan yang sebenar. Disini para pelajar boleh memilih soalan samada menurut Tahun ataupun secara Rawak dan haruslah melengkapkan latihan dalam masa yang diperuntukkan. Ciri yang ekslusif dan berharga ini membolehkan pelajar melakukan latihan tanpa had. Justeru membantu dan membiasakan diri untuk bersedia menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan A didalam peperiksaan yang sebenar.

eTopic - Soalan-soalan berpandukan topik

eTopic adalah satu modul latihan yang membolehkan pelajar melakukan latihan-latihan pendek dan membekalkan pembelajaran output secara terus untuk menilai tahap pemahaman pelajar terhadap topik yang diajar disekolah. Pelajar boleh memilih topik-topik tertentu yang telah diajar disekolah pada hari tersebut secara langsung dapat megetahui samada mereka faham atau tidak topik yang baru dipelajari. Ibu bapa dapat membantu perkembangan akademik anak-anak. Maka dapat membantu mereka mengenalpasti kekuatan dan kelemahan anak-anak mereka supaya dapat mengambil langkah-langkah tertentu untuk memperbetulkan keadaan.

Melalui eTopik, penandaan dibuat serta merta untuk membolehkan pelajar belajar daripada kesilapan. Pelajar dibenarkan melakukan percubaan sebanyak empat kali pada setiap soalan. Setiap percubaan yang salah akan ditolak 1/3 markah dan akan diberitahu serta merta akan kesalahan tersebut. Ini akan 'memaksa' pelajar membaca soalan dengan teliti sebelum membuat percubaan yang ke2 , ke3 , atau ke4 lalu menanamkan sikap untuk membaca dan memahami soalan dengan teliti sebelum menjawab.

eProgress

eProgress adalah carta perantauan yang membolehkan ibu bapa mengikuti perkembangan anak-anak melalui eTopic. Ciri ini adalah satu kaedah perantauan yang efektif. Ia direkabentuk untuk memastikan bahawa ibu bapa sentiasa diberitahu tentang kesemua latihan-latihan eTopic anak-anak mereka.

Ibu bapa juga akan dikemaskinikan tentang bilangan percubaan yang telah dilakukan oleh anak untuk setiap topik. Justeru itu menunjukkan topik-topik yang didapati sukar. Maklumat ini membolehkan ibu bapa mengenal pasti topik-topik yang bermasalah dan bukan mengkategorikan kelemahan mengikut subjek.

eTrial Exam

Untuk memastikan bahawa anak anda betul-betul bersedia untuk menghadapi peperiksaan, modul eTrial Exam direkabentuk sebagai satu simulasi keadaan peperiksaan yang sebenar untuk UPSR, PMR & SPM.

Modul ini akan membantu anak anda membiasakan diri dengan keadaan dimana mereka harus melengkapkan kerja mengikut masa yang diberi. eTrial Exam telah direkabentuk seperti peperiksaan yang sebenar dan para pelajar haruslah melengkapkannya sebelum diberi markah. Pemarkahannya adalah serta merta.

Pendek kata, modul ini menjadikan para pelajar lebih yakin, bersedia dan mendapat keputusan yang cemerlang.

eAssessment

eAssessment telah direkabentuk untuk membolehkan anak-anak membuat latihan pendek sebanyak yang mungkin dan membekalkan pembelajaran output secara terus menerus untuk menilai sejauh manakah pemahaman mereka didalam subjek yang diajar disekolah. Anak-anak anda boleh memilih mana-mana subjek pada bila-bila masa dan secara terus boleh menilai samada mereka faham atau tidak subjek yang diajar. Sebagai ibu bapa anda dapat mengenalpasti kekuatan dan kelemahan anak anda supaya anda dapat mengambil langkah-langkah tertentu untuk memperbetulkan keadaan sebelum mereka menduduki peperiksaan yang sebenar.

Objektif utama eAssessment:-

1. Menyediakan pembelajaran output secara terus.
2. Meningkatkan keupayaan menghadapi peperiksaaan dengan membenarkan pelajar membuat latih tubi tanpa had.
3. Membantu menjawab soalan dengan betul setiap kali dalam percubaan yang pertama.
4. Menanam sikap untuk membaca dan memahami soalan sebelum menjawab.

eReport Card

eReport Card adalah SATU CIRI YANG PERLU ada bagi ibu bapa yang prihatin terhadap pembelajaran anak. Ia memaparkan kesemua sesi pembelajaran output anak anda, samada dari e-assesment mahupun e-Trial exam.

Ciri ini membolehkan anda mengetahui secara terperinci akan kekuatan dan kelemahan terhadap subjek yang dipelajari oleh anak anda. Ia merekodkan dan memaparkan purata markah untuk setiap subjek yang dibuat pada bulan tersebut. Anda juga boleh membuat perbandingan dengan keputusan latihan yang dibuat pada bulan-bulan sebelumnya.

Lagipun, eReport Card merekodkan sebanyak 10 latihan terakhir dari eAssessment & eTrial Exam untuk membolehkan anda memantau dan mengambil langkah-langkah tertentu untuk membetulkan keadaan sebelum mereka menduduki peperiksan yang sebenar.

Mengesan dan menjejaki pelajaran anak anda tanpa melalui pihak ketiga. Secara langsung memberi galakan kepada anak-anak dengan adanya eReport Card ini. Nescaya cara penilai ini adalah sangat bernilai untuk mereka yang ingin mencapai kecermelangan A.

eDictionary

Untuk membantu pelajar memahami soalan dalam Bahasa Inggeris , kami menyedikan eDictionary untuk menjelaskan makna perkataan dalam soalan. Ini akan membantu pelajar belajar Bahasa Inggeris sambil bersiap sedia untuk peperiksaan.

jutawanmudakl
04-09-2007, 02:00 PM
http://www.jombelajar.com/images/flow.gif

Jelas sekali diatas menunjukkan bagaimana kita boleh memaksimakan penggunaan Score A untuk menilai kebolehan anak/ adik-adik kita yang berada di di luar kawasan.

Dengan hanya bermodalkan sebiji komputer berharga RM 800.00 dan talian Internet (dail-up/ prepaid) program ini membantu kita menyusun jadual latihan semua matapelajaran mengikut keperluan.

Dengan ada sistem "auto checking", keputusan dapat diperolehi secara "Real Time" dan seterusnya membenarkan kita melihat Kad Laporan kemajuan ujian-ujian yg telah di buat oleh anak/ adik kita.

Kad Laporan ini dapat membantu kita untuk menilai/ menganalisa tahap kecekapan dan juga memberi kita jawapan untuk megfokus anak/ adik-adik kepada matapelajaran yang lemah.

jutawanmudakl
04-09-2007, 02:06 PM
http://www.anakpintar.net/images/semua-A.jpg

Produk Pakej Score A

Pakej e-Bizz

2 kad: RM496 ( penggunaan 6 bulan dan keahlian usahawan automatik e-bizz )

Pakej e-Builder

6 kad: RM1488 ( penggunaan 18 bulan dan keahlian usahawan automatik e-builder )

Setiap kad mempunyai dua code: Activation code dan Top-up code .

Satu activation code boleh digunakan untuk seorang anak / pelajar.

Satu top-up code boleh digunakan selama 3 bulan untuk semua subjek dan boleh digunakan maximum 5 orang pelajar.

Satu kad ini boleh digunakan untuk 1 orang anak / pelajar selama 3 bulan dan boleh ditingkatkan sehingga 5 orang pelajar dengan pembelian acitvation code tambahan yang bernilai RM50 setiap satu. Setiap top-up code boleh didapati dengan harga RM168 dan tidak perlu di"top-up" secara berterusan.

Subjek-subjek yang diajar adalah dari tahun 1 hingga tingkatan 3 .

Kad yang belum digunakan tetapi sudah mencapai tamat tempoh boleh ditukar ganti dengan kad baru.

jutawanmudakl
04-09-2007, 02:41 PM
Kepada sesiapa yg memerlukan penerangan detail boleh ym atau hubungi saya....

nazir5481
31-10-2007, 07:54 PM
AS-SALAMUALAIKUM WARGA CG...

KAT SINI AKU NAK KONGSI SATU MLM BARU BERSAMA KENSHIDO INTERNATIONAL.

SO PRODUK DARI KENSHIDO X BANYAK,TAPI BOLEH BERTAHAN LAMA...

PRODUK UTAMA : SCORE A PROGRAM

Program pembelajaran OUTPUT untuk pelajar sekolah rendah (UPSR)
dan pelajar sekolah menengah (PMR)
(aku memang fokus pada produk ni jer sebab senang nak buat market)

serba sedikit tentang company n portal score A,
klik kat bawah nie :..

http://www.scorea.com
http://www.kenshido.com

nak lebih lanjut lg korang boleh PM aku

hangtuahcreative
@ call aku
0126214580

mw2008
20-02-2008, 01:55 PM
Baru2 ini saya merasa sungguh rugi sebab lambat terjumpa satu produk e-learning ni.
Apa tak lambatnya sebab dah dua orang anak saya telah mengambil peperiksaan UPSR. Menambah kan rasa ruginya.., ada kawan sy yg telah menggunakan produk ini dan hasilnya kedua2 anak telah mendapat 5A dlm peperiksaan.

Kalaulah saya tahu produk ni awal, mungkin anak saya berjaya score 5A juga. Bagaimana pun saya tak lah terlalu lambat sebab tahun ni seorang lagi anak saya akan ambik UPSR. Yg dua org lagi form 1 & 2.., semoga produk e-learning ni dapat membantu mereka dlm pelajaran.

Ikut masa saya belajar dulu.., nak score dlm peperiksaan senang je.

1. Rajin ulangkaji pelajaran.
2. Byk buat latihan menjawap soalan2 dan soalan2 peperiksaan tahun2 yg lepas.
3. Doa pada Tuhan diberikan kejayaan.

Masalahnya sekarang, ramai juga anak2 yg tak mampu buat sendiri perkara2 diatas disebabkan tarikan drpd perkara2 lain seperti TV, astro, games etc. Mereka memerlukan bimbingan and 'push' drpd ibubapa. Masalahnya pula ibubapa sibuk dan kurang masa nak monitor.

Jadi disini, saya yg sekitar awal tahun 1980 yg pernah menjadi pelajar baik sekolah, dan jika saya bayangkan saya sebagai pelajar sekarang, yakin produk e-learning ni mampu menyelesaikan masalah2 disebut diatas.

Kelebihan2 produk:

1) Out put learning (interactive web based)
Dengan cara ini anak2 merasa seronok untuk belajar seperti bermain video games. Oleh itu masalah malas anak2 dapat diselesaikan..kerana nanti anak akan sendiri menjadi rajin untuk belajar secara interactive web based ini.

2) Soalan2 untuk setiap topic & soalan2 peperiksaan tahun2 lepas
Anda sudah tidak perlu untuk pergi ke kedai mencari soalan2 tahun lepas kerana program ini mempunya soalan2 peperiksaan yg lepas semenjak 1996 serta soalan2 yg berkualiti selaras dengan silibus pelajaran sekolah sekarang.

4) Ibubapa boleh monitor progress anak2 yg menggunakan program ini melalui e-report card yg boleh di access melalui internet.
Melalui report card ini, kita boleh lihat score, masa anak2 menggunakan program ini,serta subject/topic yg anak anda lemah.

3) Testimoni daripada pelajar2 yg telah berjaya menggunakan produk ini.
(Sila sms saya untuk keterangan lanjut)

Saya menyarankan supaya anda yg mempunyai anak2 yg sedang bersekolah Standard 1-6 & form 1-3; supaya melihat dahulu program ini dengan lebih lanjut.., sebelum merasa kerugian seperti yg telah terjadi keatas saya. Kalau anda tidak guna..,tapi anak orang lain akan guna.. anak org lain ada kelebihan untuk score kerana mengikuti program ini berbanding anak anda..

Pendidikan adalah satu pelaburan untuk masa depan anak anda.

Untuk mendapat keterang lebih lanjut: hubungi sms/call ke talian : 012-3000 709. (mohd)

mw2008
21-02-2008, 02:03 AM
Salam,,

Suatu produk yang sentiasa diperlukan sepanjang masa dan zaman..tak kira ketika ekonomi meleset atau menaik,.. iaitu education

Produk 'education'ini adalah web based e-learning, terbukti telah membantu anak-anak orang lain yg telah menggunakannya untuk score 5A in UPSR and 8A in PMR.

Peluang anda untuk membina kejayaan amat besar dengan terlibat didalam memperkenalkan produk yang memang amat2 diperlukan oleh pelajar2 dimana ibubapa sanggup menjual tanah demi pelajaran anak2.

Marketing plan amat mudah, system binary.. boleh menjana income w'pun sebelah kaki sahaja yang ada.

Untuk keterangan lanjut.., sms/call 012-3000709 (Mohd)

miera79
01-04-2008, 12:47 PM
up sikit!

salam kenal guys..

program serampang 2 mata...ANAK SCORE A IBU BAPA SCORE RM...

mmg MASYUKK!!! insentif lumayan dengan perkenalkan kepada 2 org parents yang lain anda akan dapat rm220 sebagai sponsor...

jangan lepaskan peluang ini...

sy disini utk sebarang pertanyaan...

boleh ym sy juga..:) thx!

miera79
02-04-2008, 05:25 PM
salam,

xde yg berminat ker???

demi masa depan anak2 dan ekonomi keluarga...

ym sy utk info lanjut k

thx :)

PainKiller
02-04-2008, 05:27 PM
salam,

xde yg berminat ker???

demi masa depan anak2 dan ekonomi keluarga...

ym sy utk info lanjut k

thx :)

Aku dah abih sekolah.laaaaa:))

metaaura
02-04-2008, 05:30 PM
da ade.. la MLM ni :D check betul2 search dulu :D

miera79
03-04-2008, 09:44 AM
salam,

its ok kalau awak dah habis sekolah tp bg la peluang ni kat anak2awak, anak buah or adik2 awak pula kan, drp situ awk pun boleh tambah duit poket sekali..x rugi pun..

miera79
03-04-2008, 09:46 AM
da ade.. la MLM ni :D check betul2 search dulu :D

oh yeke dah ada, kat mana yer? sori lah sy baru lagi kat sini...tolong tunjukkannya..thx :)

pinky
08-05-2008, 01:37 PM
saya ada peluang untuk peroleh pendapatan RM588,000 dgn modal RM30 saje. Kpd sesiapa yg berminat sila email Nama Penuh dan Alamat kpd pinky_ainul@yahoo.com .Saya akan kirimkn risalah ke alamat anda.

cik miera.. utk pengetahuan saudari sy juga agen scoreA tp tetap mencari jln utk peroleh pendapatan laen. :)

pinky
08-05-2008, 01:39 PM
saya ada peluang untuk peroleh pulangan RM588,000 dgn modal RM30 saje tp bukan biz internet. Kpd sesiapa yg berminat sila email Nama Penuh dan Alamat kpd pinky_ainul@yahoo.com .Saya akan kirimkn risalah+borang ke alamat anda.

cik miera.. utk pengetahuan saudari sy juga agen scoreA tp tetap mencari jln utk peroleh pendapatan laen. :)

jar_lut
26-05-2008, 04:41 PM
web site tak boleh bukak pun...huhuhuh...wujud ker

haikald
26-05-2008, 04:43 PM
Kalu x silap aku laa..score A ni ade kena mengena ngan Dream Team kan!!!kalu x silap aku laa!!

azrifina
01-06-2008, 04:42 PM
Ikin,

Saya ada dengar jugak pasal score A dan sangat berminat join e-builder tapi perlukan penjelasan yang lebih lagi tapi ikin jauh sangat le senawang.

profesor
01-06-2008, 04:51 PM
dah masuk section merapu plak dah.. :))

azrifina
01-06-2008, 04:54 PM
Mmg MLM tp shikin buat product based, jual product sahaja...kalau berminat utk join shikin, terus jd stokist, modal RM5,000 lebih...anyway, thanks for the reminder, shikin akan letak di MLM thread jugak...
Berminat, contact shikin ok...

Ikin,

saya nih baru lagi join forum ni.
Boleh email kat saya pasal program scoreA nih.
Email kat azrina_arif@yahoo.com. Anak saya akan ambil PMR tahun ni. Saya berminat tapi saya tak pandai buat MLM.
Kalau dengan score A ini anak2 saya dapat ilmu dan saya dapat sedikit pendapatan darinya, takda salahnya saya join.

suntat²
16-06-2008, 12:51 AM
Kalu x silap aku laa..score A ni ade kena mengena ngan Dream Team kan!!!kalu x silap aku laa!!

mmg ade kene mengena...tp score A bukan buat investment haram...
dream team yg buat swisscash dlu tuh lepas swisscash dah tutup masuk buat bisnes score A...sbb nmpk produk score A nih ade potensi besar:D

anks
09-07-2008, 07:05 PM
Salam Score A,
Dengan menaja seorang rakan, pendapatan anda RM1490 dan terus jadi Manager. Menaja 8 orang, anda terus Crown Manager. Sertai Crown Webucation Group dengan system BMW6.5. Pantas ke arah jutawan tanpa perlu rakaniaga yang ramai.
emynuar@yahoo.com
019-7284061

anks
12-07-2008, 11:47 PM
Berani mencuba untuk merubah hidup dgn menjadi usahawan Score A.
Anak pelajar cemerlang, income ibubapa tak terbilang.
Setiap seorang yang diperkenalkan income RM1490 terus pangkat Manager. Dana disediakan. Menjana pendapatan melalui sistem pelajaran yang sedang Boom di Johor Bahru. Sertai Crown Webucation System yang tidak terbatas hanya pada ibubapa sahaja, orang bujang wajar menyertai kerana sistem ini tidak memasarkan produk tetapi hanya perkenalkan 4 orang rakan sahaja.

emynuar@yahoo.com
019-7284061

superb2008
15-07-2008, 10:17 AM
salam,
nubis kat sini..

dah masuk score a ni...

u all group mana?

superb2008
16-07-2008, 03:41 PM
aduhai
lamtul reply ek..
tak aktif thread ni..

anks
16-07-2008, 08:03 PM
I group Crown Webucation kat Johor Bahru. Group ni fast growing coz kita tak menjual produk. Lambat reply cz busy byk presntation. Respond baik. If dah masuk Score A pn masih boleh sertai group kitaorang. Our strategy 1 org rakaniaga terus jadi Manager wz income RM1490. 8 org - Crown Manager. Amacam, pernah dengar? Jika berminat call me

emynuar@yahoo.com
Senior Consultant
OSK-UOB Unit Trust Management Bhd
019-7284061

anks
16-07-2008, 10:18 PM
:D I group Crown Webucation kat Johor Bahru. Group ni fast growing coz kita tak menjual produk. Lambat reply cz busy byk presntation. Respond baik. If dah masuk Score A pn masih boleh sertai group kitaorang. Our strategy 1 org rakaniaga terus jadi Manager wz income RM1490. 8 org - Crown Manager. Amacam, pernah dengar? Jika berminat call me

emynuar@yahoo.com
Senior Consultant
OSK-UOB Unit Trust Management Bhd
019-7284061
:D :D :D

mdhazrin
16-07-2008, 10:39 PM
Bagus nie utk bebudak sekolah..,daripada main games internet je kan :D

anks
18-07-2008, 09:48 PM
Bagus nie utk bebudak sekolah..,daripada main games internet je kan :D

memang bagus produk ni cz busy mcmana pn ibubapa buat biz MLM masih blh pantau prestasi pelajaran anak2.

info: Crown Webucation Group
emynuar@yahoo.com
019-7284061

anks
05-08-2008, 12:18 AM
Rahsia Jutawan Score A telah terbongkar. Impian usahawan Score A akan tercapai dgn strategi BMW6.5s. Kejayaan diukur dgn kepantasan. Terbukti berkesan

abg_x
17-08-2008, 10:11 AM
Boleh register affiliate Score A Programme di sini (http://www.scorea.aridztech.com).

anks
18-08-2008, 05:44 PM
Moving faster to become a leader in Score A only by Crown Webucation Group brilliant way wz BMW6.5s smart strategy. Introduce an individual, u get RM1490 wz an automatic post of Manager. Leadership Bonus for Manager> paid every 18th. Still want to maintain as Distributor??

anks
18-08-2008, 05:57 PM
Buka minda
Ketepikan ego
Rebut peluang
Capai kejayaan

Usahawan Score A lebih berkesan hanya dengan Crown Webucation Group strategy BMW6.5s. Pantas ke arah jutawan. Tak perlu memasarkan produk dan tanpa mencari rakan niaga yg ramai. Perkenalkan seorang Rakan Niaga pendapatan RM1490 dan terus jadi Manager. 8 orang rakan niaga terus jadi Crown Manager. Manager dan ke atas layak menerima Leadership Bonus setiap 18hb. Masih sanggup menjadi Distributor? FIKIRKANLAH.....

quiksilverman_76
30-10-2008, 07:20 PM
http://bp2.blogger.com/_0Rv7B5cNvb8/R6go6NAk3jI/AAAAAAAAALs/tl8PgMkrU40/s320/scorea_logo.jpg

Looking for young & energetic people to be the product's entrepreneur & distributor
Unbelieveable earning awaits for those dares to dream BIG
Product has been available since 2006 after extensive development (1999-2001) & testing (2002-2006) in selected schools chosen by the Ministry of Education, Malaysia.

Sms 019 3162761 or PM me stating your phone no & personal details to book your place at the biz presentation seminar for FREE. I'll call back to confirm the date. It's that simple


Financing from Yayasan Tekun Nasional available for those in need of capital

http://i214.photobucket.com/albums/cc99/najib4040/tekun.gif

Yayasan Tekun Nasional Website (http://www.tekun.gov.my/)


http://siva-my.jobstreet.com/agena/development/source/default/logo/kenshidokla.gif

www.kenshido.com (http://www.kenshido.com/)


www.utusan.com.my article (http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2006&dt=1117&pub=Utusan_Malaysia&sec=Keluarga&pg=ke_01.htm)

jinchuriki
30-10-2008, 08:15 PM
salam..:D ada org tak???

quiksilverman_76
31-10-2008, 04:47 AM
ado2. meh bincang2...ekekeke
nak dptkan pendapat otai2 sumer

abg_x
05-11-2008, 07:04 AM
Apa kata internet guru Manmoncang a.k.a Fuad Latip tentang Score A Programme? Nak tau lebih lagi.. layarilah www.scorea.aridztech.com


SAYA CEBURI PERNIAGAAN SCOREA

Saya ucapkan terima kasih kepada En Riduan kerana perkenalkan saya dengan Program SCORE A yang dijalankan secara MLM. Juga terima kasih tak terhingga kepada En Syah yang banyak membantu menerangkan kepada saya BERKALI-KALI Plan Pemasaran SCORE A ini.

Mulanya saya juga seperti orang lain. Taubat Nasuha dengan MLM. Sebab banyak MLM yang saya ceburi saya gagal. Saya tidak pernah salahkah MLM atau pelan pemasarannya. Cumanya saya tidak mampu buat. Seolah-olah ada kuasa tentangan.

En Riduan dah ajak saya banyak kali. Tetapi sebabkan keSELESAAN dengan kepanasan, saya banyak alasan. Sibuk sana sini walaupun sebenarnya memanglah sibuk. Cuma saya tidak meluangkan masa untuk MLM Score A kali ini.

Suatu hari, saya dijemput lagi. Saya sendiri fikir takpelah. Saya pergi saja. Tidak rugi kalau saya mendengar. Tidak rugi kalau saya pergi. Kalau tidak bagus, selepas ini saya boleh kata pada En Riduan, jangan ajak saya lagi. Saya tak suka.

Tapi setelah saya pergi, saya lihat menarik sangat-sangat. Malam itu saya fikir dahulu betul-betul. Saya tidak mahu buat keputusan untuk menyertainya terus.

Sebelum saya menyertainya saya buat dahulu check list.
1. Saya ada wang yang cukup untuk menyertainya? Setiap perniagaan mesti ada modal. Saya usahakan melabur modal untuk membina kerjaya saya sebagai usahawan MLM
2. Saya mampu luangkan masa sekurang-kurangnya 2 jam sehari untuk MLM ini?
InshaAllah saya mampu kerana malam-malam pun saya habiskan masa dengan perniagaan internet saya. Kalau yang menonton saja, lagilah ada masa. Dan 2 jam ini adalah peringkat permulaan saja dan tidak semestinya keluar rumah.
3. Berapa ramai orang yang saya kenal dan ada potensi untuk menyertai program ini?
Saya fikir lebih daripada 20 orang. SCORE A cuma perlukan 2 orang untuk pakej ebiz dan 4 orang pakej ebuilder. Lebih daripada cukup kalau ikutkan teori.
4. Saya perlu mendapat persetujuan isteri dan mak saya.
Mak saya ada di rumah dan Alhamdulilah beliau galakkan sangat-sangat kerana produk yang bagus. Pendidikan. Isteri pula memang sejak awal membantu dan menyokong 100% usaha untuk keluar dari kepanasan ini.

Esoknya saya sign up dengan mengambil pakej untuk usahawan sebenar. Bukan usahawan kecil-kecilan.

Saya sedar saya seperti yang lain, TERSILAP TAFSIR tanpa mengenali dahulu. Orang lain juga seperti saya. Sudah taubat nasuha dengan MLM. Tapi SCORE A kali ini berbeza. Mungkin ada yang tak percaya tapi saya biarkan. Mereka TIDAK MENGENALI Score A lagi. Jadi itu sebab mereka berkata sedemikian.

Saya yakin suatu hari nanti mereka akan kenal juga. Jadi itu sebab saya biarkan jika ada yang menyampah dengan MLM score A ini kerana saya yakin mereka benci cuma hari ini. Tetapi esok-esok tidak tahu bila mereka akan sayang sangat-sangat.

Saya yakin sangat-sangat dengan kebolehan diri sendiri. Orang sentiasa meminta kita untuk berfikiran positif. Tapi bagi saya yang baik adalah berfikiran negatif dahulu dan kemudian berfikir sebaliknya.

Aku boleh buat ke MLM kali ini? (fikiran negatif). Fikir sebaliknya... pasti boleh kerana kali ini plan marketing dan produknya unik.

Setiap satu perkara untuk dilakukan dengan berkesan, ia mesti ada perkara lain yang menolaknya untuk memaksa kita melakukannya dengan lebih baik. Kepanasan yang saya kata sebelum ini dan juga semangat membina komuniti pendidikan membuatkan saya sangat-sangat bersemangat dengan program SCORE A ini.

Banyak kelebihan SCORE A. Saya ceritakannya nanti.

Kini saya rasa gembira dengan jalan keluar yang saya lakukan ini. Saya percaya dengan "kemiskinan bukanlah ketentuan Allah".

posted by manmoncang at 9:36 AM
__________________

innoman
06-11-2008, 10:16 AM
Plan ini nampak hebat. mendap!

abg_x
08-11-2008, 11:10 PM
Kepada sesiapa yang nak beli top-up code Score A Programme dengan harga istimewa, sila sms saya 012-2987757.

Harga Jual : RM198
Harga ahli: RM168
Harga isitimewa: RM1XX

Sila dapatkan sekarang.

http://www.aridztech.com/scorea/images/Scorea_topup.jpg

deqhouse
14-12-2008, 06:25 PM
Pakej Pembelajaran Score A
Pembelajaran berkomputer
Interaktif
Fokus kepada program latih-tubi
Teknik pembelajaran output
Harga yang berpatutan!
Pemantauan komprehensif
Sistem pembelajaran berjadual

Libih jimat dari menghantar anak ke pusat tuisyen. E-report card juga disediakan. Jika anak-anak kita gemar melayari internet, program nie memang sesuai sekali. Pelaburan yang sedikit untuk masa depan anak kita.

Berminat Hubungi: 0126187746 or 0193043234

deqhouse@gmail.com

G-SHOCK
05-01-2009, 04:56 PM
mmg ade kene mengena...tp score A bukan buat investment haram...
dream team yg buat swisscash dlu tuh lepas swisscash dah tutup masuk buat bisnes score A...sbb nmpk produk score A nih ade potensi besar:D

halo..lo..
sunyi bebenor forum ni ekk..ape cita karang ni??nampak program score a karang ni tengah ribut2..yg mana tau tu kongsi le dgn teman..:D:D:D:D:D

bangzaf
05-01-2009, 04:59 PM
biar betul score A ni masuk thread Program Matrix Labu Peram, Merapu :-?

izack1981
05-01-2009, 06:06 PM
Hait? Merapu ker score A nie? Ke salah masuk section nie... hehee

abg_x
26-02-2009, 10:38 PM
Website: www.scorea.aridztech.com

Fakta- fakta menarik mengenai score A ini...

1. Program Score A adalah satu program pendidikan yang menggunakan sistem internet dan juga sistem mesej ringkas ataupun sms. Program ini melibatkan tiga buah pihak iaitu portal pendidikan berdasarkan sukatan pelajaran Malaysia, pelajar dan juga ibubapa. Daripada segi cara pembelajaran, kaedah yang diterapkan di dalam pembelajaran Score A adalah sistem pembelajaran output.

2. Sistem pembelajaran output bermaksud sistem pembelajaran secara aplikasi iaitu penggunaan ilmu pengetahuan yang didapati daripada sistem pembelajaran input. Sistem pembelajaran input ialah satu sistem penerimaan ilmu seperti di sekolah dan juga pusat tuisyen. Score A boleh difahami dengan lebih mudah apabila dianggap sebagai sistem latih tubi menjawab soalan dengan menggunakan teknologi maklumat sebagai perantaraannya.

3. Segala keputusan akan disemak secara elektronik dan panduan diberikan kepada pelajar agar memahami jawapan yang betul setelah percubaan menjawab soalan dibuat. Program Score A juga telah mula menerapkan pembelajaran input dengan konsep "e-notes" yang amat berguna khususnya kepada pelajar -pelajar yang tidak menghadiri persekolahan di Malaysia contohnya pelajar yang berada di luar negara.

4. Ibubapa pula akan dihubungi dengan sistem SMS agar dikemaskini dengan pencapaian anak -anak secara mudah, cepat dan tepat. Kad laporan disediakan secara elektronik dan ibubapa boleh mengawasi mutu pembelajaran anak -anak mereka dari masa ke semasa dan mengenalpasti kekuatan dan kelemahan anak -anak tersebut. Setiap soalan yang dijawab dan juga setiap percubaan yang dilakukan akan direkodkan agar dapat memberi gambaran sebenar pembelajaran anak -anak.

5. Ibu bapa secara mudahnya dapat merujuk rekod pencapaian anak- anak di mana sahaja dengan kemudahan internet. Adalah menjadi kerisauan terhadap sikap ibubapa apabila mereka meletakkan tanggungjawab sepenuhnya kepada pihak sekolah untuk mendidik anak mereka menjadi cemerlang.

6. Ada sesetengah ibubapa yang terlalu bersangka baik terhadap tahap akademik anak mereka tetapi jangkaan mereka meleset apabila menerima kad laporan akademik daripada pihak sekolah. Kad laporan yang diterima dari pihak sekolah hanya di pertengahan tahun dan akhir tahun, kadangkala sudah terlewat bagi ibubapa untuk memperbetulkan keadaan. Program Score A ini menjadi penyelesaian kepada masalah berkenaan.

7. Program Score A telah diasaskan pada tahun 1999 dan menghadapi era penyelidikan dan pembangunan (R&D) selama 3 tahun. Score A memberikan fokus kepada pembelajaran daripada tahun satu sehingga tingkatan tiga kerana pendidikan secara online lebih menepati konsep jawapan objektif yang dipraktikkan di dalam sistem peperiksaan utama di Malaysia terutamanya UPSR dan PMR.

8. Score A adalah merupakan sistem pembelajaran online yang seiring dengan teknologi dunia tanpa sempadan dan merealisasikan aspirasi kerajaan bahawa "satu rumah satu komputer" yang menyedarkan faedahnya kepada masyarakat. Program Score A telah melengkapkan sistem pembelajaran di Malaysia dengan kaedah pembelajaran online yang sudah diterapkan di negara - negara maju sebelum ini.

9. Pada tahun 2002, Score A telah menlancarkan sistem pembelajarannya di sekolah - sekolah bistari di Malaysia. Sebanyak 14 sekolah-sekolah bistari telah dipilih di seluruh negara untuk menggunakan Score A. Score A telah diberikan secara percuma kepada sekolah - sekolah ini diatas tujuan menguji kerberkesanannya. Projek ini telah mendapat kerjasama dengan Kementerian Pelajaran Malaysia dan sebagai hasil pulangannya, pihak score A mendapat hak mengumpulkan kertas - kertas soalan peperiksaan daripada sekolah - sekolah ini untuk digunakan di dalam sistemnya.

10. Program Score A juga mendapat hak untuk mengumpul kertas- kertas soalan UPSR dan PMR daripada tahun 1993 sehingga sekarang daripada Lembaga Peperiksaan Malaysia. Hasil daripada percubaan sistem ke atas sekolah bistari ini selama 3 tahun iaitu daripada 2002 sehingga 2005, 93 % pelajar - pelajar yang menggunakanya telah mendapat pencapaian cemerlang 5A di dalam UPSR dan 8A di dalam PMR iaitu 100% A.

11. Contoh yang terbaik ialah kejayaan seorang pelajar yang bernama Kok Chin Chung. Pelajar ini adalah merupakan pelajar yang sangat lemah dengan terbuktinya beliau gagal beberapa kertas peperiksaan. Beliau juga menduduki kelompok yang paling bawah ketika di tingkatan satu .Namun begitu, kehadirannya adalah amat cemerlang sekali. Ketika di tingkatan 2, ibubapa beliau telah melanggani program Score A dan beliau menunjukkan kemajuan yang amat memberangsangkan. Semasa di tingkatan 3, beliau sudahpun menjadi pelajar terbaik di dalam kelasnya dan berjaya memperolehi keputusan yang baik didalam peperiksaannya. Hasil daripada usahanya bersama Score A, beliau telah berjaya mendapat 8A di dalam peperiksaan PMR. Kejayaan Kok Chin Chung adalah salah satu bukti keberkesanan program Score A terhadap pelajar-pelajar di Malaysia.

12. Score A telah dipasarkan sejak pelancarannya pada tahun 2002 diperingkat permulaan tetapi secara kecil-kecilan kerana pada masa yang sama Score A juga diperingkat ujian. Akhirnya pada tahun 2006, Score A telah dipasarkan secara meluas setelah mendapat keputusan yang amat cemerlang di dalam tempoh ujikajinya. Pada Mac 2006, Score A telah dilancarkan secara rasminya oleh Menteri Pelajaran Malaysia, YB Dato' Sri Hishammuddin Tun Hussein. Pihak kerajaan telah mengiktiraf Program Score A sebagai salah satu wadah di dalam meningkatkan taraf pendidikan pelajar- pelajar di Malaysia.

13. Pada bulan April 2006, Score A telah memulakan konsep jaringan pemasaran agar lebih ramai masyarakat dapat menyedari kewujudan produk pembelajaran yang begitu hebat kepada anak - anak mereka. Di samping itu, Score A juga memberi ruang ke arah peningkatan ekonomi dengan memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas untuk menyertai program pemasaran Score A sehingga berpeluang memperolehi pendapatan sebanyak RM90 ribu dalam masa 3 bulan menyertainya. Sampaikanlah kebaikan dan kepentingan Program Score A demi agama, bangsa dan negara!


http://www.aridztech.com/scorea/images/scoreA%20reload.jpg

bossprepaid
26-02-2009, 10:40 PM
hehe... pogram ni ok....
cepat2 le kome daftar ke ape kea...
dapat bantu anak2 belajor....

abg_x
26-02-2009, 11:03 PM
Nak join, boleh jer kat web www.scorea.aridztech.com
Xperlu dtg briefing pun...

http://www.youtube.com/watch?v=ncZqVEk0s98

nurmillionare
27-02-2009, 12:26 AM
mmg bagus score A nih...adik2 kaknur pun sedang gunakannya...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

kancil biru
27-02-2009, 12:59 AM
hahha aku antara salah seorg dari org yg merasmikan score A nie masa zaman sek dulu huhuh

tokputih
27-02-2009, 01:02 AM
anak tok pakai zoom-a ajeer... :D

abg_x
27-02-2009, 07:06 AM
Ada video gak...

http://www.youtube.com/watch?v=i2T8KmYnN64&eurl=http://www.aridztech.com/scorea/&feature=player_embedded

abg_x
27-02-2009, 09:52 AM
Pernah dgr ke tentang score A ni?

optom77
27-02-2009, 09:53 AM
Score A mmg baguih.. dah ramai anak member teman join.:)cgrock

elegan
27-02-2009, 10:00 AM
penah dgar...tp xtau bgus @ x....

xde testimoni ke?

AlchemisT
27-02-2009, 10:03 AM
bagus ni....

abg_x
27-02-2009, 10:05 AM
Testimoni 2007 Score A Programme

UPSR

Student name : Teo Wei Chung (5A-SJKC Sin Kwang)

Student: " The Score A Programme has increase my ability and confidence in achieving my exam results with flying colours. I am very delighted as my parents have chosen a good education programme for me."

Parent: "After joining Score A Programme, my son's academic results improved tremendously. He is doing more exercise than before as the answered displayed instantly and he does not feel bored. In sghoer, it is an excellent programme for students to enhance their academic achievelent."

Student name: Muhammad Hasan Bin Khairul Helmi (5A-S.K. Dato Sagor)

Student: " Program Score A sangat menarik minat saya belajar dan mengulangkaji pelajaran. Alhamdulillah, saya berjaya mendapat 5A.

Parent: " Prestasi pembelajaran anak saya semakin memberangsangkan, sebaik sahaja menggunakan Score A Programme. Ia amat mudah digunakan dan memudahkan ibubapa memantau kegiatan anak-anak mereka."

PMR

Student name : Gartini Lynn Anak Gapar (7A-SM St Paul Beufort)

Student: "Program Score A ini amat berkesan dan banyak membantu saya untuk meningkatkan lagi pembelajaran. Ia tidak membosankan malah meyeronokkan.

Student name : Siti Nuribtisam Binti Samsudin (8A-SMK Seri Patiambun)

Student: "Keputusan memeranjatkan dengan Score A Programme!" .

Student name : Tan Siew Looi (7A-SM Chong Hwa)

Student: "I like to use Score A Programme because of its instant marking system. It is an online programme. I can do my test anywhere and at any time I like " .

Parent: "I saved time , money and hasle for buying extra workbook for my children. Most important is I saved a lot of time because I don't have time to mark their papers. All papers done are well keptand well organised in this programme."

www.scorea.aridztech.com

abg_x
28-02-2009, 04:07 PM
Boleh tgk website ni... memang power Score A ni.. www.scorea.aridztech.com

abg_x
28-02-2009, 10:08 PM
Boleh tengok video ni...

http://www.youtube.com/watch?v=XbTFM95pRPo

abg_x
01-03-2009, 12:57 PM
Memang bagus programme ni.. boleh cuba demo di website

kawecool
01-03-2009, 01:02 PM
mmg bagus kalu anak2 tu ader kesedaran sendiri dan parent ader utk guide dorang..

ader parent pernah dtg jupe aku taun lepas, bncg masalah anak die.anak die dpt teruk gak markah die..

die ader ckp die wat program nie kat anak2 die tp xjadi..aku bgtaula..program nie, anak2 kene ader kesedaran sdiri..maklumlah tahun 5..bukak komputer main game je kalu xder parent tgk..

xtau la ape jadi kat anak die, sbb tahun nie die turun kelas.aku dh xjadi ckgu die..

abg_x
01-03-2009, 01:09 PM
parent disediakan e-preprt card.. setiap latihan yang anak dia buat, sure dia dapat tau , berapa markah, berapa lama, soalan mana yang salah, berapa kali dia try, jawapan mana yang anak dia pilih dulu pun dia tau. Kalau anak dia tak buat Score A ni, sure tak ada dalam e-report card la.

abg_x
01-03-2009, 03:50 PM
Boleh tengok video ni...

http://www.youtube.com/watch?v=XbTFM95pRPo

shamil91
01-03-2009, 03:51 PM
korang register la nama anak2 korang !! taun lepas adik aku join !! mmg ok la program ni ! huhu

abg_x
01-03-2009, 03:57 PM
Anak sedara I pun dapat 8A PMR last year..

emziza
04-03-2009, 12:32 PM
Kepada pengamal dan peminat MLM.

Sekarang sedang meletop satu lagi MLM.
Tiada saingan, e-learning yg terunggul - Portal Pendidikan.
Belum pernah dlm sejarah satu syarikat MLM di dominasi
oleh kaum India.Kenapa ? sbb mereka nampak pendidikan
boleh memertabatkan bangsa mereka.Sekarang mereka mula mendahului.

Kepada ibu/bapa diluar sana yg ada anak2 yg akan mengambil
peperiksaan UPSR, PMR dan SPM tahun ini ambillah peluang ini, jadilah
pengguna sahaja kiranya tidak mahu menjalaNkan MLM untuk prodok
ini.Pastikan anak kita ada cara/kaedah sebagai platfom untuk mereka
berjaya.Ibu/bapa yg perihatin tidak akan membiarkan peluang ini.
Kosnya amat murah, satu pelaburan untuk masa depan anak-anak bangsa kita.

Score A :)
Berminat? PM aja...

emziza
04-03-2009, 12:38 PM
Kepada pengamal dan peminat MLM.

Sekarang sedang meletop satu lagi MLM.
Tiada saingan, e-learning yg terunggul - Portal Pendidikan.
Belum pernah dlm sejarah satu syarikat MLM di dominasi
oleh kaum India.Kenapa ? sbb mereka nampak pendidikan
boleh memertabatkan bangsa mereka.Sekarang mereka mula mendahului.

Kepada ibu/bapa diluar sana yg ada anak2 yg akan mengambil
peperiksaan UPSR, PMR dan SPM tahun ini ambillah peluang ini, jadilah
pengguna sahaja kiranya tidak mahu menjalaNkan MLM untuk prodok
ini.Pastikan anak kita ada cara/kaedah sebagai platfom untuk mereka
berjaya.Ibu/bapa yg perihatin tidak akan membiarkan peluang ini.
Kosnya amat murah, satu pelaburan untuk masa depan anak-anak bangsa kita.

Score A :)
Berminat? PM aja...:)

dr.slumber
11-03-2009, 06:02 PM
Score A - Programme

-Pelopor dan unggul dalam Portal ePendidikan

-Menyediakan pelajar-pelajar MENGHADAPI PEPERIKSAAN secara efektif dan MENDAPAT SEMUA 'A'

-100% sukatan pelajaran terkini Malaysia

-(Darjah 1 - Tingkatan 3)

-mendapat pengiktirafan dari kementerian pelajaran Malaysia dan sokongan penuh dari PIBGN

-mengandungi lebih 200,000 bank soalan dan sentiasa dikemaskini

-untuk keterangan lanjut sila hantarkan email maklum balas kepada dr.slumber_genius@yahoo.com
ataupun www.scoreA.com

(insyaAllah selamat dunia akhirat...tuntut lah ilmu daripada buaian hingga ke liang lahad)

"Now!!! Everyone can score"

macr0wave
29-03-2009, 09:57 PM
Betul2 bagus la program ScoreA ni...


Merupakan webucation pertama di Malaysia
9 tahun peneraju Portal Pendidikan
300,000 pelajar sedang menggunakannya dan kian bertambah
Kaedah pembelajaran Output Learning yang terunggul
Disokong oleh Majlis Permuafakatan PIBG Nasional..!

Anak Score A anda Score RM!!

lagi detail dkt blog sy ni http://kerjaminda.wordpress.com
atau click je kt bwh ni

LEARN MORE (http://kerjaminda.wordpress.com)

royz15
30-03-2009, 07:25 AM
salam semua...
sy agak berminat utk tahu dgn lebih lanjut mengenai score A nie...
ada x sapa2 area KL yg boleh dtg jmp sy utk terangkan dgn lbh detail pasal score A nie?
sy mmg btol2 nk tahu nie...
sy kt area bangsar...

meloveyou
14-05-2009, 10:09 PM
welcome score A.. tahun depan aku buat nie pakej E-max meletop!!!!!!!!!!!!!

orbitkl
14-05-2009, 10:11 PM
score a ooo yg diedar tu yer oic ..tapi flayer tu tak jelas sangat hanya pic dan info sikit je...heheh so leh lah open kat cnie

abg_x
19-05-2009, 06:24 AM
Betulke Score A ni boleh buat duit... mari kita tengok video income ini. Nak join Score A? Boleh daftar secara online di www.scorea.aridztech.com

http://www.youtube.com/watch?v=k-8anJRFMsY

cay3869
23-07-2009, 10:43 AM
portal Score A utk di jual.. just RM250 only! pm me 4 info.. tq

cay3869
23-07-2009, 11:27 PM
portal Score A utk di jual.. just RM250 only! pm me 4 info.. tq

up skit.. :D

cay3869
23-07-2009, 11:33 PM
portal Score A utk di jual.. just RM250 only! pm me 4 info.. tq

PMR xlama lg.. kite leh kasi tuisyen anak2 kita thru Score A nie.. mmg berbaloi.. RM250 jer..

firstmuska
25-07-2009, 08:38 AM
memang berbaloi... bagus mende nih.... sape la x nak anak2 dia skor A dalam periksa kan...

firstmuska
26-07-2009, 07:28 AM
jom jom jom... peluang keemasan semua orang... .... MLM berpandukan produk pendidikan yang pertama.... bakal meletop selepas MODUL untuk pelajar SPM keluar OGOS ini.... anda berpeluang jadi orang yang terawal.......

keterangan lanjut hubungi 0134254978 - moos -

eboss
26-07-2009, 07:38 AM
Pergh...aku pi masa memula projek nie diperkenalkan..siap makan kambing golek kat Club Golf apa tah lupa dah...:D

firstmuska
26-07-2009, 08:01 AM
dah join ke eboss??

firstmuska
26-07-2009, 08:10 AM
Score A Programme


Program Yang Sungguh Hebat
Anak/Pelajar Score A, IbuBapa/Kita Score RM
(Potensi Pendapatan Sehingga 5 Angka Sehari)

http://www.bisnesjaya.com/images/kelebihan.jpg

http://www.bisnesjaya.com/images/etopic.jpg

http://www.bisnesjaya.com/images/enationaltrialexam.jpg

MODUL untuk pelajar SPM akan dilancarkan pada OGOS 2009... Oleh Tan Sri Muhyidin Yassin.........

Ketahui Marketing Plan
Maklumat lanjut hubungi - Moos - 0134254978

cay3869
27-07-2009, 12:08 AM
portal Score A utk di jual.. just RM250 only! pm me 4 info.. tq

up skit utk pg nie.. :D

firstmuska
27-07-2009, 01:13 AM
yup... DEMI ANAK TERSAYANG.....

syafa
27-07-2009, 02:59 AM
produk pendidikan ni memang bagus dan sesuai digunakan sepanjang zaman.....pendidikan tu penting......semoga anda semua berjaya

firstmuska
27-07-2009, 07:11 AM
ye betul.. dan memang betul.... sementara anak kita mendapat ilmu, kita boleh menjana wang... yang bagusnya bukan kita habis duit, tapi duit bertambah..... insyallah...

abg_x
27-07-2009, 09:09 AM
Boleh join secara online sahaja , senang dah mudah di : www.scorea.aridztech.com

syafa
27-07-2009, 11:35 AM
mantap.......mantap score a............

cay3869
28-07-2009, 12:08 AM
Boleh join secara online sahaja , senang dah mudah di : www.scorea.aridztech.com

anak Score A, ibubapa Score RM (http://www.mudah.my/Portal-Score-A---RM250-only-3501191.htm?last=1)

firstmuska
29-07-2009, 06:39 PM
jom sertai score A untuk score RM... masyukkk hahaha

firstmuska
30-07-2009, 08:39 PM
salam... INGIN ANAK PANDAI?? INGIN PELUANG EXTRA INCOME?? saya ingin berkongsi dgn anda 1 BIZ yang berteraskan e-Learning yg membolehkan ANDA menjana pendapatan yg LUMAYAN. Bersama saya MANTAN PENGETUA CEMERLANG M'SIA dari Kolej Tunku Kurshiah(TKC), S'ban dan Dr. Shukri Abdullah, PAKAR MOTIVASI/STRATEGI BELAJAR M'SIA. Jika berminat boleh bertanyakan soalan kepada saya.... score A mantap...

poor_guy
01-08-2009, 04:22 AM
heheh. nape x meriah..? i pn dh join score a. mggu pertame dh dapat rm1000 muahaha. sb mak bli produk utk adik dah dpt rm 5++. kwn mak pn beli skali tambah lg rm5++. i br 2 mggu join. produk mantap... sape la xnk jd pandai yek...

abg_x
01-08-2009, 04:39 AM
I dah join score A dah lama, 4 tahun dah.. the best income I get RM5,500 with total online.. www.scorea.aridztech.com

poor_guy
01-08-2009, 04:48 AM
my group still lagi aktif mencari rakan niaga utk score a nih. alhamdulillah..setiap ahli kumpulan i saling membantu dan kasi tunjuk ajar. jangan risau.. ni bkn produk kesihatan or kecantikan, bnyk saingan. ini e-pendidikan. semue org perlukan pendidikan. score a ni.. ade 4 kekuatan.. 1) syarikat yg kukuh (10 thn dah,kukuh dan terjamin) 2)produk yg mantap ( berkualiti,murah,x bermusim, x saingan...org sanggup bergolok gadai demi pendidikan taw) 3)pelan pemasaran (pelan mudah je..jus follow utk dptkn 5 angka sbulan) 4) kumpulan (i di bawah ZRB Millionaires Club, rangkaian terbesar dan plg berjaya). so saper2 berminat ley e-mail sweet_comeyy@yahoo.com jgn lengah2. kite akan kerje same2. ORG TAMAK SELALU KAYE!!!

NEMO
01-08-2009, 04:53 AM
ZRB ni penah closing aku kat Old Town...

firstmuska
01-08-2009, 05:14 AM
zrb ni mmg bagus la... lagi2 leader dia en aziz... aku mmg respek sama dia la.... satu2nya MLM berprodukkan pendidikan jaringan berinternet... mak ayah mana xnak anak diorang SCORE A dalam EXAM ( UPSR / PMR ) akan datang bulan 8 nih ( SPM ) kan... rugi o0o0o0 sape yang x join... :D

izack1981
01-08-2009, 04:00 PM
zrb ni mmg bagus la... lagi2 leader dia en aziz... aku mmg respek sama dia la.... satu2nya MLM berprodukkan pendidikan jaringan berinternet... mak ayah mana xnak anak diorang SCORE A dalam EXAM ( UPSR / PMR ) akan datang bulan 8 nih ( SPM ) kan... rugi o0o0o0 sape yang x join... :D

Adeh.. kelabu mata aku tgok tulisan kuning...:p:p:p:p:p

poor_guy
01-08-2009, 08:35 PM
student nih cepat ngantuk dgn buku..tapi kalo depan komputer or laptop, mate x berkelip pn. thats why score a ni jadi pilihan ibu bapa zaman skang... banyak testimoni dari student2 yg berjaye gunekan produk ni taw. sgt berkesan.

poor_guy
01-08-2009, 08:36 PM
Program Yang Sungguh Hebat
Anak/Pelajar Score A, IbuBapa/Kita Score RM
(Potensi Pendapatan Sehingga 5 Angka Sehari)

ZAMAN SEDANG BERUBAH…
Sudahkah ANAK ANDA bersedia menghadapi PERSAINGAN PELAJARAN?
Sudahkah ANDA bersedia menghadapi KEGAWATAN EKONOMI?

Score A Programme™ menyediakan peluang untuk anak/pelajar menjadi cemerlang di dalam pelajaran (di samping enjoy belajar), dan ibubapa/kita menjadi gemilang di dalam bisnes (di samping enjoy duit).

Bagus untuk budak-budak ni… daripada main computer & tv game je… dan bagus untuk ibubapa juga… sebab busy macam mana pun kerja/bisnes, masih boleh pantau prestasi pelajaran anak-anak.

poor_guy
01-08-2009, 08:37 PM
Pengenalan

Syarat untuk mendapatkan keputusan yang cemerlang di dalam peperiksaan ialah dengan menggunakan kaedah “pembelajaran output”, kebolehan untuk mengeluarkan dan menggunakan apa yang telah dipelajari. Ramai pelajar hanya melakukan pembelajaran input – membaca, belajar, menghafal dan mendengar adalah pembelajaran input. Inilah sebabnya ramai pelajar yang mendapat markah yang sederhana.


Untuk menyerlah, anak anda memerlukan pembelajaran output. Ketahuilah bagaimana kami melatih anak anda teknik pembelajaran output kami. Kami telah mengambil masa 4 tahun untuk membentuk satu kaedah pembelajaran output yang cukup komprehensif yang mana ianya telah direka mengikut kurikulum yang telah ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan.


Kami akan membantu dan membimbing anak anda supaya Bersedia Menghadapi Peperiksaan dan mencapai kecemerlangan A. Berlatih mencapai kecemerlangan, keinginan untuk berjaya adalah penting, tetapi keinginan untuk bersedia adalah lebih penting. Apabila tiba hari peperiksaan anak anda akan mengharungi cabaran dengan keyakinan dan mencapai kecemerlangan A.

poor_guy
01-08-2009, 08:39 PM
Sikap Para Pelajar:-

* Merasa beban dan bosan untuk belajar cara konvensional yang hanya menggunakan buku sebagai medium menuntut ilmu;
* Tiada motivasi untuk menjadi pelajar cemerlang;
* Tiada minat untuk membaca buku dan membuat buku latihan;
* Selalu menghabiskan masa di depan komputer dengan chatting, bermain game dan melawat laman-laman web yang tidak berfaedah; juga
* Tidak mendapat perhatian ibu bapa yang sibuk bekerja.

Masalah Ibu bapa:-

* Tidak dapat menilai pencapaian akademik anak anda;
* Tidak dapat memberi perhatian kepada kerja rumah dan ulangkaji anak anda;
* Tidak berpuas hati dengan keputusan peperiksaan anak;
* Anak hanya membawa balik kad laporan 2 kali setahun;
* Kurang pasti akan persediaan peperiksaan anak anda;
* Anak anda menghadapi tekanan/ takut peperiksaan justeru hilang minat untuk belajar;
* Membelanjakan wang yang banyak tetapi anak masih gagal memperolehi keputusan diharapkan; juga
* Kekurangan interaksi ibubapa dengan anak-anak.

Score A Programme™ ialah program Webucation (gabungan website dan education) yang pertama di Malaysia.

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
01-08-2009, 08:41 PM
Mengikut kajian para pakar ekonomi dunia, seperti Peter Drucker, ‘Webucation’ adalah merupakan peluang perniagaan yang paling berpotensi untuk masa hadapan bahkan lebih berpotensi dari Makanan Kesihatan dan Komunikasi. Perniagaan seperti ini dikategorikan sebagai Ekonomi Matahari Terbit dimana ia mempunyai peluang yang cerah untuk berjaya dalam satu jangkamasa yang panjang.


Di Malaysia pula, pada tahun 2010, Kerajaan telah mensasarkan semua sekolah menjadi sekolah Bestari dimana pada ketika itu, para pelajar akan belajar melalui laman web dan portal pendidikan seperti Score A Programme.

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
01-08-2009, 08:43 PM
Sejarah Penubuhan Score A Programme™

* Dibangunkan oleh Kenshido International Sdn. Bhd. (dulu dikenali sebagai Edu-2u Portal Sdn. Bhd.) pada tahun 1999.

* Pelopor yang terunggul dalam Portal Pendidikan.

* R&D selama 3 tahun. Modal RM4.5 juta bagi mencipta perisian.

* Pada tahun 2002, telah dilancarkan di 14 buah Sekolah Bestari di Malaysia. Diberikan secara percuma untuk di uji kerberkesanannya. Projek ini telah mendapat kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia.

* Hasil daripada percubaan sistem ke atas Sekolah Bestari ini selama 3 tahun iaitu daripada 2002 sehingga 2005, 93% pelajar-pelajar yang menggunakan Score A Programme™ telah mendapat pencapaian cemerlang 5A di dalam UPSR dan 8A di dalam PMR iaitu 100% A.

* Dipasarkan secara berperingkat sejak pelancarannya pada tahun 2002.

* Setelah mendapat keputusan yang cemerlang dan diiktiraf oleh kerajaan, pada tahun 2006, Score A Programme™ telah dipasarkan secara meluas melalui konsep jaringan pemasaran iaitu MLM (Multi Level Marketing) agar lebih ramai masyarakat dapat menyedari kewujudan produk pembelajaran yang hebat ini di samping memberi peluang ke arah peningkatan ekonomi.

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
01-08-2009, 08:46 PM
Silibus

* Meliputi 100% sukatan mata pelajaran dan silibus TERKINI Kementerian Pendidikan Malaysia
* Mengandungi lebih 250,000 bank soalan yang berkualiti dan sentiasa dikemaskini
* Digubal oleh guru-guru pakar mata pelajaran dan penggubal kertas soalan.

* Sekolah Rendah (Tahun 1-6)
1. Bahasa Melayu
2. Bahasa Inggeris
3. Matematik (Bahasa Inggeris dan Bahasa Cina)
4. Sains (Bahasa Inggeris dan Bahasa Cina)
5. Bahasa Cina

* Sekolah Menengah (Tingkatan 1-3)
1. Bahasa Melayu
2. Bahasa Inggeris
3. Matematik (Bahasa Inggeris)
4. Sains (Bahasa Inggeris)
5. Bahasa Cina
6. Sejarah
7. Geografi

* Tingkatan 4 dan 5 – akan dilancarkan pada 27-Jun-2009.

"Pada Bulan Ogos 2009 ini akan tercipta sejarah selama 40 tahun network marketing bertapak di Malaysia, belum pernah ada orang kuat Negara melancarkan produk network marketing, tetapi tanggal Ogos 2009 akan menjadi tarikh keramat, bertempat di PWTC, Timbalan Perdana Menteri Y.A.B. Tan Sri Muhyiddin Yasin akan Melancarkan Tingkatan 4 & 5, dan Program Score A ke seluruh negara."

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
01-08-2009, 08:48 PM
Potensi Pasaran




Leverage – "Work Smart - Explosive Income"




Permintaan Yang Tinggi




Kadar Penolakan Yang Rendah




Anti Kemelesetan Ekonomi (Pendidikan adalah keperluan asas).




Pasaran Sedia Ada – 5 juta pelajar




Pasaran sentiasa berkembang – 500,000 pelajar baru tahun 1 setiap tahun




Tiada Saingan – 99% syarikat MLM bukan produk pendidikan (spt produk kesihatan, kecantikan, penjagaan kereta & rumah).




Kesetiaan Pengguna




Pendapatan Royalti – selama 9 tahun




Webucation – kemuncaknya pada tahun 2010 – 100% Sekolah Bestari

(Dengan menyertainya sekarang, anak/pelajar & ibubapa/kita berada di antara kelompok terawal mengambil peluang ini, baik dari segi meningkatkan pencapaian pelajaran mahu pun dari segi menambahkan pendapatan)

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
01-08-2009, 08:50 PM
Pengiktirafan dan Penghargaan

25-8-2002 : Launching of Score A Programme™, Sekolah Wawasan, Subang jaya, Selangor, oleh Deputy Minister of Education, Y.B. Dato' Aziz Shamsuddin.

30-1-2004 : Sarawak Scholars' Night, by Menteri Pertanian Dan Industri Makanan, Sarawak, Y.B. Dato' Sri Haji Adenan Bin Satem.

21-7-2005 : Majlis Penyerahan Score A di Pasir Gudang, JB, oleh Menteri Usahawan Koperasi dan Pembangunan, Y.B. Datuk Mohamed Khaled Nordin.

21-9-2005 : Majlis Menandatangani Perjanjian Pendidikan Anak-Anak Kakitangan Penjara Dengan Score A, oleh Timbalan Menteri, Kementerian Keselamatan Dalam Negeri, Y.B. Dato' Noh Bin Omar.

13-2-2006 : Program Anugerah Pelajar Cemerlang Parlimen Parit Sulong, oleh Menteri Sains, Teknologi Dan Inovasi, Dato' Jamaluddin bin Dato' Mohd Jarjis.

25-3-2006 : Majlis Pelancaran Dan Penyerahan Portal Score A Parlimen Pagoh, oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia, Y.B. Tan Sri Dato' Haji Muhyidddin Bin Haji Mohd. Yassin
Dan satu-satunya Portal Pendidikan yang mendapat pengiktirafan dari
Menteri Pelajaran Malaysia Y.B. Dato’ Sri Hishammuddin Tun Hussein, dan
PIBG Nasional.

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
01-08-2009, 09:11 PM
Pengiktirafan dan Penghargaan

25-8-2002 : Launching of Score A Programme, Sekolah Wawasan, Subang jaya, Selangor, oleh Deputy Minister of Education, Y.B. Dato' Aziz Shamsuddin.

30-1-2004 : Sarawak Scholars' Night, by Menteri Pertanian Dan Industri Makanan, Sarawak, Y.B. Dato' Sri Haji Adenan Bin Satem.

21-7-2005 : Majlis Penyerahan Score A di Pasir Gudang, JB, oleh Menteri Usahawan Koperasi dan Pembangunan, Y.B. Datuk Mohamed Khaled Nordin.

21-9-2005 : Majlis Menandatangani Perjanjian Pendidikan Anak-Anak Kakitangan Penjara Dengan Score A, oleh Timbalan Menteri, Kementerian Keselamatan Dalam Negeri, Y.B. Dato' Noh Bin Omar.

13-2-2006 : Program Anugerah Pelajar Cemerlang Parlimen Parit Sulong, oleh Menteri Sains, Teknologi Dan Inovasi, Dato' Jamaluddin bin Dato' Mohd Jarjis.

25-3-2006 : Majlis Pelancaran Dan Penyerahan Portal Score A Parlimen Pagoh, oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia, Y.B. Tan Sri Dato' Haji Muhyidddin Bin Haji Mohd. Yassin
Dan satu-satunya Portal Pendidikan yang mendapat pengiktirafan dari
Menteri Pelajaran Malaysia Y.B. Dato Sri Hishammuddin Tun Hussein, dan
PIBG Nasional.

berminat sila e-mail sweet_comeyy@yahoo.com

poor_guy
03-08-2009, 03:02 AM
slalu kte dgr MLM ni ttg produk kecantikan or kesihatan. tp e-pendidikan ni perkare baru kt Msia nih. bley masing2 kasi pendapat x?

firstmuska
05-08-2009, 08:33 AM
Salam all... kepada yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang PRODUK atau PELAN PEMASARAN... boleh la hubungi saya.... - 0134254978 moos

abg_x
05-08-2009, 08:35 AM
Kalau nak buat total online, boleh join di sini... (http://www.scorea.aridztech.com)

abg_x
05-08-2009, 08:36 AM
Tengoklah income dari Score A Programme:

http://www.youtube.com/watch?v=k-8anJRFMsY&feature=player_embedded

cengkih
05-08-2009, 09:01 AM
Tengoklah income dari Score A Programme:

http://www.youtube.com/watch?v=k-8anJRFMsY&feature=player_embedded



wah ..mantop bro... k kalau nak tanya apa apa boleh juga cal kat saya kawasan klang n shah alam 012-2137507 atau click kat siggy..:):)

taza
06-08-2009, 10:56 PM
Aku pun dah pegi dgr talk dia member aku kata kalo dia ada citer suruh jual sabun ker ko keluar jer dan dia akan bayar rm dua ratus ...hi hi

best...sambil anak anak score a...kita promote je kat kengkawan kalo bagus ajak dia buat bisnes...

p/s: rugi plak tak masuk masa abg x mula promote kat wc dulu ho ho:))
p/s/s: kalo ada yang terasa nak join tapi malu malu sbb tak der kawan...call jer no kat bawah kita g sama sama :)cgrock

taza
08-08-2009, 08:46 AM
Malam tadi baru balik dari preview kali kedua score a kali ni kat ibupejabat kat kota damansara sangat interaktif...:D

minat nak join leh sms je saya ya...saya masih baru lagi boleh buat sama sama...

abg_x
09-08-2009, 01:25 AM
Bagus Score A ni... www.score.aridztech.com

http://www.youtube.com/watch?v=i2T8KmYnN64&feature=player_embedded

taza
09-08-2009, 11:28 PM
abg x selalu tak turun bandar tasik selatan leh saya berkenal kenal ngan abg x hu hu:D

taza
11-08-2009, 10:30 PM
http://www.youtube.com/watch?v=lu9HaMOWD9I

more info leh ar contact saya kalo berminat

cay3869
13-08-2009, 10:17 AM
score A mmg mantap.. PMR n SPM semakin hampir, sudahkah anak2 kita bersedia? jom kita membantu anak2 kita mencapai keputusan cemerlang (http://www.creativedreams.biz/index)..

fly2rich
13-08-2009, 01:05 PM
saya ex-kenshido n score a..
nak tumpang tanya..
k-gene masih berjalan lagi ke??

taza
14-08-2009, 10:00 PM
Ho Ho sebab saya masih baro so tak dapat nak jawab soalan tu maybe otai kat sini leh tolong :">

firstmuska
14-08-2009, 10:52 PM
hari ni... kenshido merasmikan dewan baru beliau... boleh muat lebih dari 500 orang sekaligus.... score A mantap!!!!!

cay3869
15-08-2009, 12:47 AM
saya ex-kenshido n score a..
nak tumpang tanya..
k-gene masih berjalan lagi ke??

masih berjalan lg..

taza
15-08-2009, 10:06 AM
k-gene tu apa ekk:D

firstmuska
15-08-2009, 02:48 PM
Alhamdullillah... score makin dapat perhatian ramai... masih tidak terlalu lambat bagi mereka yang ingin menjana pendapatan menggunakan program yang HEBAT!! ini.... untuk urusan pinjaman atau pembayaran melalui kredit kad 0% interest boleh hubungi sy di 0134254978 atau 0145078119

taza
15-08-2009, 10:28 PM
betul tu produk yang belum ada pesaing yang hebat setakat ni atau boleh dikatakan takder:D

redace
15-08-2009, 10:47 PM
betul tu produk yang belum ada pesaing yang hebat setakat ni atau boleh dikatakan takder:D

ada bro....ilmu3p ke apanamanya......

redace
15-08-2009, 10:52 PM
betul tu produk yang belum ada pesaing yang hebat setakat ni atau boleh dikatakan takder:D

ada bro....ilmu3p ke apanamanya......

taza
15-08-2009, 11:10 PM
oh yer ker...:D:D:D

taza
18-08-2009, 05:06 PM
New Flyers Promo www.jomscorea.info/flyers.htm (http://jomscorea.info/flyers.htm) :D:D:D

taza
22-08-2009, 10:28 AM
Berbuka Puasa bersama ZRB Milionares

Bertempat di Bandar Tasik Selatan Cheras
Setiap hari Selasa, Khamis, Jumaat

Aturcara Majlis

Berbuka Puasa
Berterawih Berjemaah
Preview Usahawan

Semua dijemput hadir :">

Maklumat lanjut boleh hubungi saya

taza
25-08-2009, 07:04 AM
Salam Ramadan buat semua:)

taza
27-08-2009, 06:31 AM
Berbuka Puasa Bersama ZRB Millionares Club hari ini (Khamis)


Dijemput semua menghadirkan diri di Preview Percuma Usahawan
bertempat :ZRBMC Bandar Tasik Selatan (Cheras)

atucara Majlis

Berbuka Puasa
Solat Terawih
Preview dimulakan

Berminat sila contact saya:):)

majapahit
29-08-2009, 08:36 AM
kenapa masuk thread salah? ke betul2 program merapu??

poor_guy
29-08-2009, 09:37 AM
merapu mcmne tuh??? x phm la.

kodakkuning
02-09-2009, 10:09 AM
MAKLUMAN PENTING!
PMR 2009 hanya tinggal sebulan dari skrg.

Adakah anda prihatin terhadap keputusan PMR anak/adik/anak saudara/anak rakan anda?

Tunjukkanlah peluang ini kepada mereka agar mereka dpt merealisasi impian mereka utk muncul dgn keputusan PMR 2009 yg cemerlang!

BETTER LATE THAN NEVER! Walaupun hanya tinggal sebulan lagi utk PMR, Score A mampu merubah nasib calon PMR dgn program latih tubi berkesan dalam masa yg singkat.

Adakah ini masa utk belajar input lagi? TIDAK! ini lah masa utk calon PMR melatih tubi dgn soalan mirip exam sebenar, masa utk mereka membiasakan diri dgn soalan dan suasana PMR yg sebenar. Lihat sahaja testimoni dibawah utk bukti keberkesanan Score A.

Utk maklumat lanjut dan cara melanggan, lawati : http://tinyurl.com/janaminda

Testimonies from Parents and Student UPSR 2007 - Straight A's
http://janaminda.wordpress.com/files/2009/06/t011.jpg
http://janaminda.wordpress.com/files/2009/06/upsr022.jpg

Testimonies from Parents and Student PMR 2006 - Straight A's
http://janaminda.wordpress.com/files/2009/06/pmr2006.jpg
http://janaminda.wordpress.com/files/2009/06/pmr2008.jpg

Utk maklumat lanjut dan cara melanggan, lawati : http://tinyurl.com/janaminda

kodakkuning
02-09-2009, 02:43 PM
Dear MLMers,

Ini snapshot page pertama forum MLM biznes dalam carigold.com
http://janaminda.wordpress.com/files/2009/09/mlmforum.jpg

Sekadar renungan utk membantu MLMers memilih jenis produk MLM.
Sila jawab soalan dibawah sama ada KECANTIKAN atau KESIHATAN atau PELAJARAN

Jika anda diberi pilihan utk memiliki hanya satu brg antara dua barang, satu brg KEPERLUAN, satu lg brg KEMAHUAN anda.
Yg mana satu anda pilih?
Dah tentu barang KEPERLUAN kan?
Antara produk KECANTIKAN, KESIHATAN dan PELAJARAN, yg manakah KEPERLUAN anda?

Adakalanya kita bosan dgn produk yg sama, yang manakah satu produk baru dan unik?

Yang manakah tiada penolakan dalam pasaran?

Yang manakah paling mendapat sambutan? yg mana pula akan mendapat sambutan kelak?

Yang manakah pasarannya tidak ada faktor musim atau masa?

Yang manakah tidak dipengaruhi turun naik ekonomi negara?

Yang manakah pasarannya tidak akan tepu?

Yang manakah tidak byk variety, tak perlu hafal byk jenis produk, dan senang nak jual?

Yang manakah TIADA persaingan (dari produk yg sama)?

Yang manakah seterusnya membantu membentuk manusia berguna dimasa hadapan?


Kalau tak semuapun, majoriti jawapan kpd soalan diatas adalah Produk PELAJARAN.


Kalau tak caye, masuk sini utk keterangan lanjut.

http://tinyurl.com/janaminda.com

http://tinyurl.com/janaminda.com

kodakkuning
02-09-2009, 02:56 PM
Oops.. typos.. ni add yang betul
[b/

http://tinyurl.com/janaminda

http://tinyurl.com/janaminda
[/b]

taza
04-09-2009, 06:24 AM
Yeah satu info yang menarik :)cgrock

kodakkuning
04-09-2009, 08:46 AM
Yeah satu info yang menarik :)cgrock

TQ. :D lagi menarik dengan harga yg cukup murah!

SCORE A PROGRAMME
Basic Package := RM596 / 6months / 2 children
= RM40.67 per month for 1 child for all subjects!

PARTNER PACKAGE
= RM1788 / 30months / 10 children
= RM5.96 per month for 1 child for all subjects!

Utk daftar : http://tinyurl.com/janaminda :)cgrock

azhar86
04-09-2009, 10:30 PM
Oo...sini port Score A...
Baru pakcik tau...

Selamat Maju Jaya :)cgrock

Wizurai
07-09-2009, 02:57 AM
:):)Selamat Maju Jaya Juga...Jalan-jalan Cari Makan..Sambil Menyelam Minum Air..:):)

azhar86
07-09-2009, 05:47 PM
Huhu...
Hari nie berbuka sorang kt rumah...

Xpe, hari nie aku beli nasi kerabu + ayam percik + soya cincau...

Layannn... :)cgrock

taza
07-09-2009, 11:30 PM
Jom la join kita orang berbuka minggu ni tak tau ari apa, ari jumaat jugak kot :D

MaMaRiSsA
08-09-2009, 12:16 PM
haaa tadek org bg feed back ke? nk gak tau pasal score A tu..

mydreamerz
08-09-2009, 12:32 PM
haah..ako nak tau jugak...mehla sesaper ader pgalaman dalam score a tu share ngan kami...

abang ipar ako dah join...dia ajak ako siap nak bagi modal lagi...

so..tgh ushar2 feedback la ni...

mydreamerz
08-09-2009, 01:03 PM
haah..ako nak tau jugak...mehla sesaper ader pgalaman dalam score a tu share ngan ako...

abang ipar ako dah join...dia ajak ako siap nak bagi modal lagi...

so..tgh ushar2 feedback la ni...

taza
09-09-2009, 06:53 AM
haah..ako nak tau jugak...mehla sesaper ader pgalaman dalam score a tu share ngan ako...

abang ipar ako dah join...dia ajak ako siap nak bagi modal lagi...

so..tgh ushar2 feedback la ni...

Leh datang majlis berbuka puasa kami di ZRBMC bandar tasik selatan, Jumaat ni sambil makan makan, citer-citer, terawih pas tu kita lepak dengar preview amacam...kalo dekat KL la:D

azhar86
09-09-2009, 07:38 AM
Mulakan sesi menziarah jiran :D

kodakkuning
10-09-2009, 04:24 PM
mmg bagus lah score a nih, bg peluang utk budak2, generasi akan datang jadik pandai.. takde jadik mat rempit.. kira ibadah jugak nii..
saham akhirat..

mydreamerz
10-09-2009, 04:40 PM
haah..ako nak tau jugak...mehla sesaper ader pgalaman dalam score a tu share ngan ako...

abang ipar ako dah join...dia ajak ako siap nak bagi modal lagi...

so..tgh ushar2 feedback la ni...

memandangkan ako dok luar bandar sket...
jadi kebanyakkan student di sini umah takder pc apatah lagi internet connection....

kodakkuning
10-09-2009, 04:48 PM
memandangkan ako dok luar bandar sket...
jadi kebanyakkan student di sini umah takder pc apatah lagi internet connection....

CC mesti ade kan.. paling kurang pun, PC kat lab komputer sekolah..
Btw, ni lah peluang utk jadik pioneer, bawak masuk score a kat situ. Tu kire berbakti utk org kampung tuu..

ni sedikit info aku ada : http://janaminda.wordpress.com

monalito
14-09-2009, 06:14 AM
Sesiapa dari sabah yang berminat nak buat MLM Score A atau untuk kegunaan anak-anak yg masih bersekolah sila PM sya.

cay3869
14-09-2009, 06:18 AM
area srwk lak, leh contact sy.. tq.. klik jer link score A di bwh ni.. :D

poor_guy
14-09-2009, 06:25 AM
bump! bump! awek aku pn dh wat duit dgn join bende nih.. dengki aku.

NEMO
14-09-2009, 06:30 AM
mantap...selalu aku pi opis dia kat kota damansara

taza
15-09-2009, 07:11 AM
Malam ni Preview akhir kat ZRB kalo free meh ar join ho ho:D

taza
17-09-2009, 07:10 AM
Salam Aidil Fitri kepada semua usahawan dan bakal usahawan kita sambung citer lepas raya ni:D:D

amy@promatt
17-09-2009, 07:44 PM
Kepada semua muslimin dan muslimat kami pronetworkers group mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...dan juga kepada yang pulang ke kampung berhari raya memandulah berhati2 ingatlah org tersyg dan nnti dpt sama dapat berjumpa kembali didalam CG nie.....May the Festive Holidays Bring Prosperity & Good Health to all of You.
..

http://i455.photobucket.com/albums/qq278/nomie_4160/kad-raya-6.jpg

taza
17-09-2009, 10:30 PM
Yup agreed bring more prosperity ho ho bukan burger:D

NEMO
17-09-2009, 10:34 PM
org kuat zrb jumpa aku kat old town..

eshoppe09
18-09-2009, 12:35 AM
bump! bump! awek aku pn dh wat duit dgn join bende nih.. dengki aku.

awek aku bru nak start:)):))

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Naza NXL
18-09-2009, 10:31 PM
Selamat E'id Fitri..
Maaf Zahir dan bathin..

P/S : Website DNAR Group kini dalam proses maintainance untuk penambahan sistem auto-downline..
Website DNAR Group ini akan kembali beroperasi secara total dalam tempoh 2 minggu dari tarikh ini.. Terima kasih..

eshoppe09
18-09-2009, 10:44 PM
Selamat E'id Fitri..
Maaf Zahir dan bathin..

P/S : Website DNAR Group kini dalam proses maintainance untuk penambahan sistem auto-downline..
Website DNAR Group ini akan kembali beroperasi secara total dalam tempoh 2 minggu dari tarikh ini.. Terima kasih..

selamat hari raya...:D:D

:)cgrock:)cgrock

taza
19-09-2009, 12:16 AM
Ramai gak yang berminat ni ho ho:D:D

Mr.GDI
19-09-2009, 09:38 AM
Selamat Hari Raya utk semua Forumer. Semoga terus beroleh kejayaan :D

sufian_adi
19-09-2009, 10:54 AM
selamat hari raya

eshoppe09
20-09-2009, 01:01 AM
slmat hari raya aidilftri semua,buang sikap dengki,angkuh,tamak..3pkara yang akan merosakan minda:):):)

kodakkuning
24-09-2009, 09:37 AM
Selamat hari raye utk semua..
Alhamdulillah.. aku sudah dpt income dgn Score A ni..
Musim raya ni akan tambah cargas lagi.. insyaAllah..

Tp yg lebih pentingnya, adik aku dah boleh dpt A dalam ujian berkat guna Score A sejak sebulan lalu.. harap dia cemerlang dalam PMR akan dtg ni..

buang Malas, Malu, Marah, Menangguh..

http://tinyurl.com/janaminda

.

eshoppe09
25-09-2009, 01:00 AM
Selamat hari raye utk semua..
Alhamdulillah.. aku sudah dpt income dgn Score A ni..
Musim raya ni akan tambah cargas lagi.. insyaAllah..

Tp yg lebih pentingnya, adik aku dah boleh dpt A dalam ujian berkat guna Score A sejak sebulan lalu.. harap dia cemerlang dalam PMR akan dtg ni..

buang Malas, Malu, Marah, Menangguh..

http://tinyurl.com/janaminda

.

slmat:D:D:))

saerm
30-09-2009, 11:22 PM
selamat hari raya

selamat ari raye..kat sini pun ko ade ye :)
ade x group melaka? aku minat gak nak join ni :)paid

thariq_shahalam
08-10-2009, 12:20 PM
Salam semua,

Saya dikenalkan program Score A ni oleh kawan saya. Setelah mendengar sekali saya terus recognize bahawa program ni satu peluang besar yang tak boleh dilepaskan. Setelah mendengar penjelasan dan membuat semakan sendiri saya pun terus join. Insyaallah semoga kita semua berjaya dalam program Score A! Amin

fayeez
08-10-2009, 10:05 PM
aku interested..sapa yang rasa boleh tolong? pm aku ..tq

eshoppe09
09-10-2009, 12:51 AM
aku interested..sapa yang rasa boleh tolong? pm aku ..tq

prospek ni:)cgrock

nistelro0y
09-10-2009, 01:04 AM
Kenshido Akan Lebar Sayap Ke Pasaran Asia



Oleh Santhia Panjanadan

KUALA LUMPUR, 3 Okt (Bernama) -- Kenshido International Sdn Bhd, syarikat tempatan pertama meneroka ke dalam pendidikan dalam talian (pendidikan web) pada 1999, bercadang melebarkan sayapnya ke tujuh negara Asia pada suku pertama 2010.

Syarikat itu optimistik usahanya ke pasaran antarabangsa akan berjaya memandangkan ia akan memperkenalkan produk bahasa Inggeris dalam talian sebagai bahasa kedua (E-esl) awal tahun depan.

"E-esl akan disediakan mengikut sukatan pelajaran negara yang akan kami tembusi. Kami mahu menumpukan ke pasaran Asia sebelum berkembang ke rantau lain.

"Kami kini di peringkat awal perbincangan dengan Indonesia, Thailand, Singapura, Brunei, Filipina, Vietnam dan Hong Kong.

"Tiada masalah bagi kami untuk meneroka ke negara berkenaan," kata presiden dan ketua pegawai eksekutif Kenshido, Jason Kok Min Chong dalam temu bual eksklusif dengan Bernama.

Beliau berkata Kenshido juga meninjau pasaran Timur Tengah bagi produk E-esl dan telah berunding dengan beberapa pihak.

Selain memasuki pasaran antarabangsa, Jason berkata Kenshido akan mempromosikan produk itu secara agresif di Malaysia memandangkan terdapat permintaan yang besar bagi produk bahasa.

Syarikat pendidikan berkenaan menjual produk e-pembelajarannya, 'Score A', untuk murid tahun satu hingga pelajar tingkatan lima melalui sistem pemasaran secara langsung (MLM) dan mempunyai lebih 40,000 pengedar aktif di seluruh negara.

Program e-pembelajaran Kenshido membolehkan pelajar bersedia untuk peperiksaan dan sejak 10 tahun lepas berjaya menghasilkan ribuan pelajar yang mendapat semua A dalam peperiksaan UPSR dan PMR.

Portal program Score A diterima oleh Kementerian Pelajaran dan berharga RM596 setiap satu, untuk langganan enam bulan.

Semasa mengulas lanjut, Jason berkata Kenshido akan melabur RM20 juta untuk mendirikan pejabat di bawah fasa pertama pelan pengembangan antarabangsanya.

"Kami yakin dapat menjana perolehan RM30 juta sebulan daripada negara-negara ini dalam masa dua tahun," katanya.

Dalam perkembangan yang sama, Jason berkata baru-baru ini Kenshido membeli bangunan tiga tingkat, Wisma Kenshido 2, pada RM6.5 juta untuk digunakan sebagai tempat latihan dan seminar.

Ia telah memiliki bangunan tiga tingkat bernilai RM4.3 juta, Wisma Kenshido 1, yang dijadikan ibu pejabat. Kedua-dua bangunan berkenaan terletak di Kota Damansara.

Jason berkata syarikat juga akan menggandakan pusat sokongan di seluruh negara kepada 30 menjelang pertengahan 2010.

"Kami merancang untuk melabur RM100,000 bagi setiap pusat. Sehingga kini kami mempunyai 30 pusat sokongan di seluruh negara," katanya.

Jason berkata pembukaan pusat sokongan perlu memandangkan perniagaan berkembang pantas dan penting bagi Kenshido menyediakan kemudahan sokongan kepada lebih 40,000 pengedarnya bagi meluaskan perniagaan.

-- BERNAMA

nistelro0y
09-10-2009, 01:11 AM
Hebat...!! Score A telah mengembalikan keyakinan kepada industri MLM.... u really give us a good name....

nistelro0y
09-10-2009, 01:13 AM
saye bleh tolong, lokasi di mana? saye dari group ZRB, group terbesar dlm Score A and 99% bumiputera.... kalau berminat leh call me @ 019-3916492 wafi...

thariq_shahalam
10-10-2009, 10:12 AM
Kasi up thread ni :)

Semoga semua rakan niaga Score A berjaya dan pada masa yang sama dapat meningkatkan keadaan ekonomi anak bangsa kita. Insyaallah kalau kita ikhlas nak membantu orang Allah akan memberi balasan 700 kali ganda di akhirat kelak. Amin

raz4
10-10-2009, 08:35 PM
kasi boom..sape2 area KL,Ampang,Cheras,Gombak,Setiawangsa,Taman Melawati bleh cntect aku..mai kita Score RM sementara Anak-anak Score A..Dimana2 saja pon boleh..saya akan turun membantu..

raz4
10-10-2009, 08:37 PM
Score A takda saingan..sape berminat leh PM aku..

raz4
10-10-2009, 08:42 PM
dengan sistem yg sangat bagus,memang bole jana income yg lumayan..trus layan EE package..hehehehe..

azhar86
10-10-2009, 08:47 PM
kasi boom..sape2 area KL,Ampang,Cheras,Gombak,Setiawangsa,Taman Melawati bleh cntect aku..mai kita Score RM sementara Anak-anak Score A..Dimana2 saja pon boleh..saya akan turun membantu..

Kalau ada no contact budak2 lepasan SPM...
Passing2 la kt aku yea...
Aku agen pengambilan pelajar utk Kolej Putra Intelek...

Caya la tuan :)cgrock

maranello_84
10-10-2009, 10:03 PM
ko try laa..aku dh try..tp kejap je gerak..pas2 upline aku bt hal..huhu..tp biz ni mmg bagus..produk pendidikan sng nak approach org..yg penting ko kene rajin..tu je..tp skang harge da makin mahal kan..rm600 tuk 3 bln kalu x silap aku..huhu

wantrader82
10-10-2009, 10:15 PM
memang bgus score a ni tp ok untk golongan yg de internet kt umah je.kalau tkde tk dpt excess.so ada gak ckit kekurangan.

thariq_shahalam
10-10-2009, 11:08 PM
saya baru join ScoreA, dan saya ikhlas cakap saya ni memang benci MLM tapi saya rasa yakin dengan ScoreA, memang best because product is very high quality and very good value for the money. Kalau ada sesiapa nak tahu pasal Score A kat area Shah Alam boleh PM saya. Kita usaha bersama-sama.

thariq_shahalam
10-10-2009, 11:19 PM
memang bgus score a ni tp ok untk golongan yg de internet kt umah je.kalau tkde tk dpt excess.so ada gak ckit kekurangan.

tak semestinya, sampai bila tak nak internet kat rumah. tak lama lagi TM introduce HSBB, wireless internet pun dah banyak. Lagipun tahun depan kerajaan nak launch sekolah bestari yang guna sistem pendidikan online sepenuhnya. Hantar homework pun online. Paling busuk pun budak2 kena pergi cc Jadi sooner or later orang kena gak beli Score A, kalau tak nak anak ketinggalan. Memang tiada kelemahan lagi produk ni :)

raz4
11-10-2009, 08:59 AM
sape2 area KL,ampang,cheras,setapak,wangsamaju,gombak,setiawa ngsa bleh contect aku..aku bleh jadi dreba kepada sape2 yg nak g dengaq info lebih detail pasal Score A dan Score RM..0123687167/0133133406 ( raz )

ratusanRM
11-10-2009, 09:18 AM
jgn lupa... KPM dalam usaha untuk menjadikan pendidikan tidak berorientasikan peperiksaan :p:p:p



skrg banyak mata pelajaran ada Pentaksiran Berasaskan Sekolah :D:D:D

thariq_shahalam
11-10-2009, 07:08 PM
jgn lupa... KPM dalam usaha untuk menjadikan pendidikan tidak berorientasikan peperiksaan



skrg banyak mata pelajaran ada Pentaksiran Berasaskan Sekolah

biarpun ada assessment macam ini, tetapi peperiksaan tetap ada. Jadi penekanan pada dua perkara iaitu kebolehan menjawab dalam peperiksaan dan personaliti dan tingkahlaku dalam kelas. dengan score perkara no 1 dah dalam tangan. Personaliti dan tingkahlaku pula tanggungjawab ibu bapa untuk membentuk peribadi anak tak gitu? Rasanya dengan Score A pun boleh membantu. Sebab parents Score A akan lebih rapat dengan anak kerana sistem pemantauannya - ada bonding la katakan. Plus bila student boleh score dalam test ngan peperiksaan, keyakinan diri akan meningkat dan boleh membantu membentuk peribadi yang lebih baik. Betul tak?

eshoppe09
11-10-2009, 09:43 PM
Kasi up thread ni :)

Semoga semua rakan niaga Score A berjaya dan pada masa yang sama dapat meningkatkan keadaan ekonomi anak bangsa kita. Insyaallah kalau kita ikhlas nak membantu orang Allah akan memberi balasan 700 kali ganda di akhirat kelak. Amin

sy tlg upkan lg tuan:)cgrock

raz4
11-10-2009, 11:44 PM
kasi boom skit..

duan47
12-10-2009, 10:41 AM
Nk up ckit thread ni... Nak dpt konsult free b'kaitan bisnes e-learning, leh ar kontek2...

:)cgrock

www.scorea.myss.com.my

thariq_shahalam
12-10-2009, 11:32 AM
Kepada semua rakan niaga, boleh la kita kongsi cerita dan pengalaman pahit manis dalam usaha kita :)

Pengalaman manis saya bile dengar presentation oleh company pasal produk ni sebab saya sungguh yakin dengan keberkesanan produk dan strategi company. its so unique and memang peluang keemasan.

raz4
12-10-2009, 11:46 AM
aku dah 8 tahun dalam MLM dah mcm nak givup dah..sebab pe?..persaingan dalam pasaran,,nak jual water filter dah belambak cmpany buat,nak jual barangan kesihatan pun serupa gak..besepah,tapi bile aku dengar pendidikan di buat MLM pergh..aku terus sebut " gile ape pendidikan di MLM kan" tapi itulah realitinya..dah xada company lain yg buat benda nie..

eshoppe09
13-10-2009, 01:24 AM
aku dah 8 tahun dalam MLM dah mcm nak givup dah..sebab pe?..persaingan dalam pasaran,,nak jual water filter dah belambak cmpany buat,nak jual barangan kesihatan pun serupa gak..besepah,tapi bile aku dengar pendidikan di buat MLM pergh..aku terus sebut " gile ape pendidikan di MLM kan" tapi itulah realitinya..dah xada company lain yg buat benda nie..

pesaingan sihat

thariq_shahalam
13-10-2009, 10:34 AM
betul tu pesaingan boleh push company to always mantain high quality. tapi most MLM company kat luar tu tak bother pun nak buat quality control. Kenshido berlainan product dia memang berqualiti. Berbaloi setiap sen kita beli produk dia. especially for parents yang mengutamakan pendidikan anak2 betul tak?

taza
13-10-2009, 12:07 PM
Salam & Selamat hari Raya...

Jemput ke rumah terbuka Score A anjuran ZRB di Cyberview Cyberjaya hari ni 13/10/09 jam 8mlm sehingga 12mlm...sapa minat nak hadir sms nama kat saya...sambil makan makan kita leh citer pasal score A ho ho:D:D

thariq_shahalam
13-10-2009, 12:07 PM
kasi up skit thread ni,

Sapa2 yang berminat nak tahu pasal score A di sekitar shah alam, subang dan klang boleh contact aku ni :)

PM atau call/sms 0162962431

Hafiz1990
14-10-2009, 02:19 AM
bagi aku,sape2 yg nk cloze aku pasal mana2 biz kat malaysia ni,aku cukup malas & tak suka..sbb balik2 produk kesihatan..mmglah tujuan utk + duit poket..tapi,aku fikir balik,bila aku dh join & bayar utk buat sesuatu biz tu,aku fikir,ape daya tarikan utk aku tarik prospek2 utk join biz yg aku dah join tu?? nk explain pasal income semata sampai bleh buat duit riban2? org tu sure nk tau jugak serba sedikit ttg produk..bab ni yg aku cukup2 lemah..produk kecantikan muka,bdn,kesihatan,pil2,pelansingan,tapis air,wangian...wowowo ! susah nk buat duit mcm tu kalau produk dia semuanya ada saingan yg kuat2 & power2..tapi,setelah aku di ajak oleh sorang kawan aku ni,dia tipu aku kata nk blanja aku makan,rupa2nya biz + duit poket jugak..aku dh nk blah,tapi kawan aku ckp,lek dulu 10 minit..aku pn dgr..then aku rasa pelik sbb ada biz yg produk dia ttg pendidikan..gila ka apa..then aku berminat..esok aku call member aku tros join & buat !
aku join sbb aku tgk dari segi Produk,Marketing Plan & cara utk aku jlnkn biz ni..mmg tak SUSAH ! Alhamdulillah income pn masyukk...seriously to say..BERBALOI !

Kepada Sesiapa Yang Berminat Untuk Buat Duit Dlm Bisnes Score A ni, Silalah Call/Sms 012 553 4753

Mana2 kat area Perak,Insya'Allah aku bleh turun utk terangkn dgn lebih mendalam..HANYA UTK SESIAPA yg betul2 BERMINAT !
[ Produk A, Anak Score A, Kita Score $ ! ]

thariq_shahalam
14-10-2009, 10:41 AM
haha memang program ni berlainan dengan MLM lain kat luar tu. Score A has actual value for money! Orang tak nak join pun, worst case scenario dia nak beli produk tu untuk anak2 diaorang, memang ZERO RISK!

taza
14-10-2009, 11:47 AM
Yup aku masuk pun sbb pendidikan utk naka aku jer?? tapi sbb anak aku lum leh guna so aku jual dan jadi distributer ler dulu...mana tau leh kumpul duit buat belanja anak anak belajr sampai u...ho ho :))

p/s : kalo anak bole pakai free program ni apa salahnya mencuba ya tak berminat leh contact

radziscorea
14-10-2009, 12:06 PM
SCOREA elearning business

sertai scorea business untuk menbantu pelajar mencapai kecemerlangan sambil menjana pendapatan lumayan.


hubungi saya untuk keterangan lanjut - radzi (013-4372508)

eshoppe09
14-10-2009, 04:28 PM
SCOREA elearning business

sertai scorea business untuk menbantu pelajar mencapai kecemerlangan sambil menjana pendapatan lumayan.


hubungi saya untuk keterangan lanjut - radzi (013-4372508)


up utk newbie:)cgrock

arowana
14-10-2009, 07:53 PM
1 subjek berapa kos sbulan bg pelanggan yg join program nie...

taza
15-10-2009, 09:59 AM
Malam ni ada Preview Biz Score A kat bandar tasik selatan
minat untuk jadi usahawan dijemput datang..boleh kita chit chat

thariq_shahalam
15-10-2009, 11:21 AM
kasi up up and away thread ni :)

pada yang belum pergi preview, saya cadangkan korang at least pergi dan dengar. pastu nilailah dengan otak sendiri. kalau korang boleh recognize biz opp yang ada nih - aku tabik springgg kat korang! :)

thariq_shahalam
16-10-2009, 04:10 PM
malam semalam kat Bandar Tasik Selatan memang packed gila! Tak sangka ramai betul orang datang, sampai terpaksa buat kat tingkat bawah! Kepada sesiapa yang belum pergi, cepat ambil peluang, sebab lagi awal masuk lagi banyak peluang untuk berjaya, Insya Allah.

syaq
16-10-2009, 04:21 PM
berapa ek modal paling MURAH kalau nak join score a ni?

thariq_shahalam
16-10-2009, 04:25 PM
Memang murah. Kalau keluarga yang ada dua anak bersekolah, kiraannya macam ni:

contoh anak2 amik 4 subjek,

RM596/6 bulan/2 anak/4 subjek = RM12.40 satu subjek satu anak sebulan...

Berbaloi-baloi! Produk ni memang best - memang value for money! Pakai program ni jer dah boleh jimat! Tu belum cari referral lagi tu! :)paid

thariq_shahalam
16-10-2009, 04:30 PM
modal paling murah is RM1788. Tapi sebelum awak judge dulu, dengar presentation dia tu! Kalau kita pentingkan masa depan anak2 apa sangat la duit tu. Kita kan nak anak kita berjaya betul tak? Dan pada masa yang sama kita pun boleh buat income untuk kesenangan diri kita dan anak2 jugak.

dr_zool
16-10-2009, 04:35 PM
ad member ajak aku msk mend nh gk.
cne nk jane wang ngn mend nh?

thariq_shahalam
16-10-2009, 04:41 PM
ada dua method iaitu melalui conventional trading, dan satu lagi network marketing. kita boleh buat dua2 method pada waktu yang sama atau salah satu saja. up to you. Apa2 pun turun la dengar preview. Memang berbaloi walaupun mendengar sahaja. Boleh call/sms saya kat nombor saya dalam siggy saya ni :)

abg_x
16-10-2009, 04:44 PM
Abg_x dah buat score A ni dari tahun 2006, cara online sahaja.. ni website Abg_x www.scorea.aridztech.com

So far, dah dapat RM130 ribu.

Namun sekarang ni Abg_x concentrate kat international bizz, www.************

Teringin nak dapat RM80 ribu sebulan.

thariq_shahalam
16-10-2009, 04:51 PM
abang dah dapat 130K sebulan dah? huhu respect :)

mohd herman
18-10-2009, 02:36 AM
berapa ek modal paling MURAH kalau nak join score a ni?

Salam,
kalo pasal bayaran tu, kat sini ada jalan penyelesaian...
cuba klik dulu -->> http://www.jutawannetwork.com/?id=man

mohd herman
18-10-2009, 02:36 AM
Salam untuk semua...:D

thariq_shahalam
18-10-2009, 10:31 AM
salam herman,

saya dah tengok website tu, agak menarik untuk orang yang ingin membuat bisnes ni tapi tak cukup modal. kepada orang yang berminat nilaikan peluang itu dgn sendiri dan pastikan commit ngan bisnes ni ye.

thariq_shahalam
18-10-2009, 11:13 PM
Salam semua,

Kita kasi up thread ini pada malam ini. Just nak share dengan semua, inilah peluang keemasan yang tidak boleh dilepaskan. Trust me this is the business that we should all be doing :)

thariq_shahalam
18-10-2009, 11:40 PM
bump this thread! :)

Mari mari dengar preview dan saya percaya korang boleh recognize peluang ni! Memang tak boleh dilepaskan!

thariq_shahalam
19-10-2009, 10:19 AM
Salam semua,

Good monday morning to all! Teruskan usaha ya,caiyok caiyok!

thariq_shahalam
19-10-2009, 10:25 AM
Good morning all CGrians!

Remember these 3 words if we want to achieve our goals:

BE. DO. HAVE.

taza
19-10-2009, 10:26 AM
Menarik gak web tean jutawan network daro group En Raja ni ...apa lagi pada sapa yang minat :D

thariq_shahalam
19-10-2009, 10:40 AM
Kalau kita pentingkan masa depan anak kita, kita patut langgani program Score A untuk manfaat mereka. Kalau kita pentingkan masa depan ekonomi diri kita, kita patut menceburi perniagaan Score A ni. Insya Allah kita boleh memperoleh kejayaan. Walau macam mana pun, kita tetap dapat pahala kerana telah memberikan anak-anak kita, atau adik-adik kita ilmu yang memanfaatkan.

syaq
19-10-2009, 12:55 PM
akan di fikirkan...

twitter
19-10-2009, 01:32 PM
mcm mane sistem score a nie..ade sesape buleh explain x