PDA

View Full Version : Pembekal & Peruncit Kerepek/Rempeyek


redtea
02-09-2007, 07:37 PM
Anda ingin mendapatkan bekalan Pelbagai jenis Kerepek, Rempeyek, Tumpi, Mini Karipap, Mini Popia sempena musim perayaan?..Anda boleh mendapatkannya dari saya, sila layari http://jajancrispy.blogspot.com. Tempahan masih dibuka.:D


Alhamdulillah tahun 2008 ini merupakan syawal ke 5 jajancrispy (JC) berada dipasaran, JC masih mengekalkan rasa dan kualiti yang sama...

Perhatian kengkawan

Tempahan untuk rempeyek kacang tanah, rempeyek ikan bilis, tumpi kacang hijau dan tumpi kacang dhal hanya akan dibuka sehingga 01/09/08 sahaja.

walaubagaimanapun Pelbagai jenis kerepek/keropok/kacang2 yang ada dijajancrispy masih dibuka sehingga pertengahan puasa.

sila la buat tempahan..

sila la layari http://www.portalniaga.com/openbatch/543/

Kimie
02-09-2007, 08:10 PM
salam.. penghantaran macam maner?

braper hari baru boleh sampai?

redtea
04-09-2007, 08:34 AM
Cadlelight
Penghantaran dlm KL percuma jika order melebihi RM100..

syarat2 ada diletakkan di blog http://jajancrispy.blogspot.com..

pepehal bleh email or ym teh yer..:)


Mari tengok gambo cookies yg ada di jajancrispy :
Masih dibuka untuk tempahan aidilfitri 2008

COOKIES


Koleksi Biskut Raya.
Special Homemade dari Sg Buluh, berpengalaman bertahun didalam pembuatan cookies


RM23 untuk 50 biji


CODE : SC_AL
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/almond14.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=7&u=12799918)


CODE : SC_CC
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/capucc11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=8&u=12799918)


CODE : SC_FB
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/fruiti10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12799918)


CODE : SC_PC
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/peanut10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=10&u=12799918)


CODE : SC_GJ
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/biskut10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=6&u=12799918)



CODE : SC_BC
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/blackc10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=11&u=12799918)



CODE : SC_SB
http://i59.servimg.com/u/f59/12/79/99/18/sempri10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=12&u=12799918)

redtea
04-09-2007, 09:59 AM
Kerepek Bawang Original
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/BawangOriginal.jpg



Kerepek Bawang Spicy
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/BawangSpicy.jpg

redtea
04-09-2007, 03:04 PM
The most Popular and top sales for the last 2 yrs

Ubi Lada Hitam
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/LadaHitam.jpg


Ubi Masin
Kilo RM5
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/UbiMasin.jpg


Ubi Berperisa AYAM/BBQ/KARI/TOMATO
Kilo RM6.00 http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/UbiTomato.jpg



Ubi Pedas Xtreme
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/PedasXtreme.jpg


Ubi Pedas Kering
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/PedasKering.jpg



Ubi Sambal berkacang
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/SambalUbiKacang.jpg


Jejari Ubi
Kilo RM5.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/JejariUbi.jpg

redtea
04-09-2007, 03:22 PM
Jejari Ikan Bilis
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/JejariBilis.jpg


Jejari Udang
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/JejariUdang.jpg

redtea
04-09-2007, 03:38 PM
Pisang Tanduk
Kilo RM7.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/PisangTanduk.jpg


Pisang Abu Masin/Manis
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/PisangAbu.jpg

redtea
04-09-2007, 03:40 PM
Bika Kari/Lada Hitam
Kilo RM7.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/Bikakari.jpg

Keropok Palembang
900 gram RM16
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/KeropokPalembang.jpg



Keropok Kacang Dal/Kacang Hijau
Kilo RM7.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/KeropokKacangDhal.jpg



Mini Popia Inti Udang Kering/Ikan
Kilo RM15.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/MiniPopiaIntiIkan.jpg


Maruku
Kilo RM6.00
http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/Maruku.jpg

noorizam
04-09-2007, 03:54 PM
wahhh sedapnya... boleh ambik campur-campur ker?

redtea
04-09-2007, 04:29 PM
REMPEYEK KACANG TANAH, IKAN BILIS, TUMPI KACANG HIJAU, TUMPI KACANG DHAL

http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/RempeyekTumpi1.jpg


REMPEYEK INI DI DATANGKAN KHAS DRP PAHANG, RESEPI ORG KAMPONG
MEMANG SEDAP...


KEREPEK MACO (IKAN BILIS)
RESEPI/MAKANAN TRADISI ORG KAMPAR...

http://i518.photobucket.com/albums/u344/jajancrispy/KerepekMacoIkanBilis.jpg

redtea
04-09-2007, 04:30 PM
wahhh sedapnya... boleh ambik campur-campur ker?

Boleh cik/en noorizam
campur+ digalakkan, sbb boleh rasa sumer jenis :D

zek
05-09-2007, 05:01 PM
Emmm,
awak buat sendiri ke? Ok gak harganya. Murah pun murah. Kalau luar Kl hantar pakai pos ke?

ahalimct Gila Seks
05-09-2007, 05:27 PM
Marilah Berdoa Agar Allah Melaknat Mereka Yang Suka Mencerca Hamba Allah Tambah2 Di Bulan Shaaban Ni Amin

redtea
06-09-2007, 08:41 AM
Emmm,
awak buat sendiri ke? Ok gak harganya. Murah pun murah. Kalau luar Kl hantar pakai pos ke?


Ambik direct dr Kilang, saya repack..
tapi dijamin sedap la kepek2 ni..

diluar KL, akan dipostkan..

bleh la pesan skang, semlm beratus kilos stock baru sampai..
tunggu nak repack dan edarkan shj..

pepehal ym or email teh yer..:D :)

redtea
07-09-2007, 04:09 PM
Order masih dibuka

lagi 5 hari nak puasa..
cepat cepat!!!

mari kita berpantun plak ..:)

Bekalan sentiasa ada
Pesanan dibuka setiap masa
untuk kudapan sebelum puasa
boleh pesan biler2 masa ..hikk!!!

redtea
10-09-2007, 04:17 PM
lagi 3 hari nak puasa
tempahan masih dibuka..

stock kat rumah makin susut..

mari ..!! mari..!!!

redtea
10-09-2007, 04:21 PM
Breakdown per KG jika and membeli secara Borong/Bundle
Harga Pasaran RM12-RM15.

Jejari/Chips Ubi 6.00
Pedas Basah 8.00
Pedas Kering 7.60
Perisa Ayam 7.20
Perisa BBQ 7.20
Perisa Kari 7.20
Perisa Lada Hitam 8.40
Perisa Orginal 6.00
Perisa Tomato 7.20
Sambal Ubi 7.20

permaicat
10-09-2007, 04:22 PM
Bro... bila ko nak edarkan teh merah?:-? :D

redtea
10-09-2007, 04:35 PM
permaicat..
ko nak ke?
nak bundle ke nak pack per kilo??? hikkhikkk

Meh le order kepek aku ni..
gerentee sedap beb..

redtea
10-09-2007, 04:37 PM
Penghantaran ke luar kawasan akan di buat melalui transcourier or KTM courier atau pun POs Laju..
Tempahan masih dibuka

permaicat
10-09-2007, 04:43 PM
permaicat..
ko nak ke?
nak bundle ke nak pack per kilo??? hikkhikkk

Meh le order kepek aku ni..
gerentee sedap beb..

kalo teh merah nak laa...:)

kalo kepek tu... aku pon edarkan gak kat sini...:))

tp...aku amik stok kat johor

redtea
10-09-2007, 10:27 PM
ko ambik kat johor ka?
aku kat KL, nak ke Johor jauh beno..
aku ambik kat Banting & Sabak Bernam jer..
dekat ajo..

mana list kepek2 yg ko jual?

redtea
11-09-2007, 08:46 AM
http://img.photobucket.com/albums/v726/hanah/mycrispy/ready2go.jpg

tu dia..
dah ready tuk deliver...
meh le order n order n order..........:)

Trisha
11-09-2007, 04:55 PM
hi redtea,

kepek2 nie musim raya je ker? kalau musim biasa ada tak?kalu hantar poslaju gerenti tk pecah ker? kalau nk amik sendiri kat mana lak?
lapar ler bila tgk kepek pedas...tue..sedapnya!

redtea
12-09-2007, 09:28 AM
Salam Trisha
Kerepek yg red jual ni ada sepanjang masa, mmg ni la business yg Red buat selain dr makan gaji..

POst tak pecah la..sbb masuk dlm kotak...

kalo nak ambik sendiri, bleh arrange di area KL, Red tinggal di Bangi..

redtea
19-09-2007, 09:36 AM
mari mari..
rempeyek, tumpi, mini popia inti ikan paling laris
produk from Pahang...

lain2 kerepek pun gerenti sodap..:)

Harimau_kumbang
19-09-2007, 02:09 PM
mini karipap baper harga?..
intinya mcm maner?..
kacand ngan gula ker?..

redtea
15-11-2007, 08:40 PM
HarimauKumbang

Karipap tu inti Udang Kering lor...

redtea
15-11-2007, 08:42 PM
Pesanan masih dibuk
masih berjalan lancar..

terimakasih kepada yg membeli semasa musim syawal & ramadhan lalu..


Tempahan tukraya haji dah dibuka

redtea
04-08-2008, 09:07 PM
sambung balik thread lama..meniaga pun banyak barang2 yang sama, rasa yang sama, kualiti yang sama..

syawal ke 5 jajancrispy berada di pasaran

Perhatian kengkawan!!!!

Tempahan untuk rempeyek kacang tanah, rempeyek ikan bilis, tumpi kacang hijau dan tumpi kacang dhal hanya akan dibuka sehingga 01/09/08 sahaja.

walaubagaimanapun Pelbagai jenis kerepek/keropok/kacang2 yang ada dijajancrispy masih dibuka sehingga pertengahan puasa.

sila la buat tempahan..

sila la layari http://www.portalniaga.com/openbatch/543/

redtea
04-08-2008, 09:12 PM
Banyak gambar2 di page 1 dah disable..
saya kena letak watermark, dah ada yang ciplak..
boleh refer di link ini untuk gambar2 terbaru (http://www.portalniaga.com/openbatch/543/)

redtea
04-09-2008, 01:54 PM
Tempahan masih dibuka
kepada yg berminat nak dapatkan rempeyek Kacang Tanah, Ikan Bilis, Tumpi Kacang Kacang Hijau, Tumpi Kacang dhal
didatangkan khas drp Pahang
boleh la hubungi saya di 013-2040120...

redtea
04-09-2008, 02:08 PM
Lihat gambar di page 1...
dan juga boleh dilihat di www.jajancrispy.com

atau http://www.portalniaga.com/openbatch/543/

Senarai haarga juga ada tertera disana...

redtea
04-09-2008, 02:11 PM
Kepada yg dah menghantar pesanan, terima kasih diucapkan..

setakat ni order sudah mencecah 1,000 kilo..

redtea
04-09-2008, 06:18 PM
:D bump

masih menerima tempahan untuk kerepek dan cookies..

www.jajancrispy.com

redtea
05-09-2008, 05:02 PM
Salam
Tempahan masih di terima dan makin mengalkkan..

www.jajancrispy.com
gambar ada di 1st page

redtea
06-09-2008, 04:38 AM
Rumah JC masih dikunjungi..
makin hari makin mengalakkan..
alhmadulillah..syukran!

Anda bila lagi..

lihat gambar di 1st page
dn di www.jajancrispy.com

redtea
31-07-2010, 07:28 PM
Up kan iklan lama..

Tempahan masih berjalan untuk 2010

Segala gambar & Harga, click kat siggy yer..