PDA

View Full Version : Koleksi Gambar Kemalangan Ngeri...


Pages : [1] 2

jutawanmiskin
17-06-2007, 01:53 PM
Jom share gambar2 kemalangan agar kita lebih insaf dan selalu berhati2...ingatlah org yang tersayang..

jutawanmiskin
17-06-2007, 01:58 PM
insaflah..kematian dtg x diundang..

jutawanmiskin
17-06-2007, 02:09 PM
berhati-hati d jalan raya...jgn merempit sesuka hati..

jutawanmiskin
17-06-2007, 02:12 PM
so, sesaper yg ada koleksi lain yg lebih ngeri tu updatelah kat sini yer...semoga kita akan lebih hormat-menghormati d jln raya..

matgori
17-06-2007, 02:13 PM
ngeri woiiii..takbleh tengok...

ultraman7
17-06-2007, 02:13 PM
mmg ngeri gambar ni..
so berhati-hatilah di jalan raya

mohdligat
17-06-2007, 02:14 PM
mmg ngeri.. gila ah.. eeee.. seram sejuk aku usha..

jutawanmiskin
17-06-2007, 02:14 PM
any komen..?..ok ke thread ni..??:-?

jutawanmiskin
17-06-2007, 02:26 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (4 members and 1 guests)
jutawanmiskin, tomie, ciku, BizzClub

pokcak
17-06-2007, 02:26 PM
aaarrgghhh.. pening2 lalat

tomie
17-06-2007, 02:27 PM
werrkkhh...termuntah ceq :-&

onetarmizi
17-06-2007, 02:34 PM
huh thread ni sesuai bg mereka yg kuat semangat jer...

jutawanmiskin
17-06-2007, 10:23 PM
ibu2 dan bapak2 yg mengandung jgn tgk...bahaya nih..x gitu??

ripzer
18-06-2007, 11:49 AM
aaarrgghhh.. pening2 lalat

a ah la..aku pon pening lalat tgk gambo dekat2..hahaaha :o

selepot
18-06-2007, 12:00 PM
best2..bubuh lagi..tambah nasik..tambah nasik..

pad
18-06-2007, 03:41 PM
nape la ko tunjk gambar2 ni.........
menyesal aku tengok...

masreemie
18-06-2007, 03:46 PM
mmg ngeri gambar ni..
so berhati-hatilah di jalan raya

btul tu...
masz sokong otomen... ngeri sey...
so beringat2 la slalu ek?

levitez
18-06-2007, 03:49 PM
:o Uih best thread nih...

Utk memperingat kan kita...bila memandu tu pasti kan kelajuan maksima 35 km/h jer yer....ganas gambar2 tu....

Uih...ngeri2!!!

tomie
18-06-2007, 03:54 PM
:o Uih best thread nih...

Utk memperingat kan kita...bila memandu tu pasti kan kelajuan maksima 35 km/h jer yer....ganas gambar2 tu....

Uih...ngeri2!!!


35 km/h lalu depan sekolah jer...he he :D

levitez
18-06-2007, 04:09 PM
35 km/h lalu depan sekolah jer...he he :D

:)) :)) Kalo lalu depan sekolah...down lagi kelajuan tu...5 km/h.


p/s: Mmmm...kan lebey selamat!!:D Ingatlah org tersayang!!

fatahsz
18-06-2007, 04:11 PM
huhuhuhu seram, jadi JANGAN PANDANG BELAKANG ok bro

duitsanasini
18-06-2007, 04:21 PM
ngeri siolll... takutttt...

selepot
18-06-2007, 04:23 PM
sila takut..

kickasix
18-06-2007, 10:05 PM
cis...aku ingatkan aku dah cukup kuat semangat..naik bulu gak la ..
p/s: pemandu malaysia marilah kita manfaatkan signal dan hon bukan utk perhiasan kereta! :D

jutawanmiskin
21-06-2007, 10:02 PM
kes anak sembelih bapak...ish..ish..ish

jutawanmiskin
21-06-2007, 10:06 PM
kentut berbau beb...malang x berbau..

smileyjawa
21-06-2007, 10:07 PM
ngee.. ngee.. ngee...

ngeri siut..

sakit otak aku kejap..

jutawanmiskin
21-06-2007, 10:10 PM
yg ni pun ngeri gak...

neceolite
22-06-2007, 07:12 AM
erkk.. ngeri beb... takott aku

aprioq
22-06-2007, 07:34 AM
Akibat merogol budak 4 bulan... dibunuh dalam penjara....

aprioq
22-06-2007, 07:34 AM
tuan admin kalau gambar berunsur 18SX sila delete yer.......

kasturi
22-06-2007, 08:55 AM
huhhh...ngerinya...

trbayang aku azab neraka...

rasanya tentu lebih brutal...:( :(

VAMP
22-06-2007, 08:57 AM
Akibat merogol budak 4 bulan... dibunuh dalam penjara....

elok sgt.. dibuet kat.. perogol.. celaka ne... :)

Mr.DJ
22-06-2007, 09:25 AM
Aku tak bleh ah tengok gambaq2 mcm tue....

ExAvantz
22-06-2007, 11:41 AM
x termampu aku nak tengok !

masreemie
22-06-2007, 11:46 AM
isy, baru saya tau yang saye pun takleh la nak tgk gbr camni... patutla tak layak jadi doktor hatta misi sekalipun... ahaks...

Fadu
22-06-2007, 12:46 PM
adehhh... ngeri sgt nih..

hati-hati la sume.... kes rogol tu la paling best skali.. potong kepala ngan xxx terus... tarak kesian nih...

VAMP
22-06-2007, 12:48 PM
Aku tak bleh ah tengok gambaq2 mcm tue....

yup.. gmbr2 ne.. kategori 18SX... x sesuai.. utk aku ngk.. :)

stitch_cute
22-06-2007, 01:35 PM
nah ambik g...hehehe...aku nie jenis klw tgk gmbr2 ok je...tapi klw tgk darah sendiri terus pensan:))

VAMP
22-06-2007, 02:30 PM
gilerr tul.. sungguh.. menakutkan...

stitch_cute
22-06-2007, 03:58 PM
huhuhu...tul 2...2 la namenye otak letak kt kete.....muhahhaha

ripzer
23-06-2007, 12:27 AM
mak aih.otak tertinggal dalam kete..macam kete iswara..eksiden ape tu beb?kalau bole,letak sekli news eksiden tu.baru menarik..kekeke. teruk gak eh eksiden kete kat malaysia ni. patut letak kat mainpage newspaper la..baru semue bawak kete limit 15km/j..hehehe

maxpda
23-06-2007, 12:55 AM
Pergh....serram....

hazwan
23-06-2007, 01:10 AM
yg perogol dlm jail tu, dia punye pisang ke tercantas??:o :)) :eek:

ripzer
23-06-2007, 01:35 AM
yg perogol dlm jail tu, dia punye pisang ke tercantas??:o :)) :eek:

a ah..kat seblah kepala dia..:eek:

farouck
23-06-2007, 10:40 PM
iskkk...

ni la kali pertama aku tengok kengerian yg ngeri....#:-S

kufat
24-06-2007, 09:59 AM
Xde stok lagi ke?
Pic2 ni boleh memberi keinsafan kepada kita...
Sapa yg lemah jantung,lemah semangat dilarang tgk...

edierzs
24-06-2007, 10:08 AM
pening kepala aku sekejap..minta dijauhkan lah perkara sebegini..

Boncoi
24-06-2007, 12:05 PM
gambar2 kemalangan kalau dibuat papan iklan bagus juga. biar ramai pengguna jalanraya melihatnya. setidak2nya boleh beri pengajaran.

VAMP
24-06-2007, 12:29 PM
takutnya.. terlalu.. melampau.. huhu #:-S :)

dakwah
24-06-2007, 12:50 PM
aku ada terbaca kat forum ni,tp lupa kat mana.. dia ckp tngok benda2 mcm ni selalu x elok untuk otak kita.. sbb benda ngeri ni melemahkan fkrn..

ripzer
25-06-2007, 12:01 AM
aku ada terbaca kat forum ni,tp lupa kat mana.. dia ckp tngok benda2 mcm ni selalu x elok untuk otak kita.. sbb benda ngeri ni melemahkan fkrn..

yup..tu sebab aku pening2 bile dah tgk lama2..haahaha. tapi kesian doctor2 kan..tgk benda2 cam gini live lagi tu..tapi otak diorang still pandai..camne plak tuh

buya
25-06-2007, 01:07 AM
astaghafirullahalazim..nauzubillah minzalik..mintak jauh seme perkara2 buruk..ngeri giler..x pernah aku nengok..apapun..Tuhan itu maha berkuasa atas segalanye..Dia yang menentukan semuanye..kita manusia redha jer lah dengan qada' dan qadar Tuhan..sbb kadang2 nasib kita x baik kat jalan raya..bukan seme kite yang salah..kadang orang lain yang giler bwk kete ke lori ke..kita yang kene..tu lah nasib..tp aku mmg bwk kete laju..tp laju pun kite kene confident..kalu x confident..jgn sekali2 bwk laju..memang cari nahas..tapi yelah..like i said, nasib yang menentukan segalanye..and one thing, jangan lupe selalu ingat kat Dia..nyanyi2 jugak..dlm hati amalkan bace doa yang nabi nuh a.s., bismillahimajrehaa wamursahaa innarobbi laghofururrahim..InsyaAllah..innallahamaana..sesun gguhnya Allah akan sentiasa bersama hambaNya

stitch_cute
26-06-2007, 01:35 PM
ngeri nye...takziah aku ucapkn kt family nie

stitch_cute
26-06-2007, 01:41 PM
padah mat rempit ngan pasangan..........:o

ripzer
26-06-2007, 01:44 PM
padah mat rempit ngan pasangan..........:o

gile hardcore!! ni kat indon ke? gaya cam kat indon..tak pkai helmet lak tu.demmm!!

stitch_cute
26-06-2007, 01:45 PM
gile hardcore!! ni kat indon ke? gaya cam kat indon..tak pkai helmet lak tu.demmm!!

entah aku pn x tau...huuuh...mmg hardcore pn...:-?

akuler
26-06-2007, 01:46 PM
Pening kapla aku... argghhh. Ngerii nye. Baru pas makan lak nik.

stitch_cute
26-06-2007, 01:52 PM
ko jgn muntah klr nasi lek dh la...ya padaaa...

hazwan
26-06-2007, 01:55 PM
sedapnye tengok, terliur plak rase...bayangan sup daging ekor....delicious!!:p

ustaznik
26-06-2007, 01:57 PM
errrkkk... tak tahan aku nengok ni....

stitch_cute
26-06-2007, 05:41 PM
sedapnye tengok, terliur plak rase...bayangan sup daging ekor....delicious!!:p

ko x baik...kesian kt diorg...aku berharap roh diorg bersemadi ngan aman...amin..#:-S

kuhik
26-06-2007, 11:53 PM
adeh..teringat masa aku eksiden dulu...

Boncoi
27-06-2007, 12:01 AM
semoga dijauhkan Allah.

paklah70
27-06-2007, 12:13 AM
setiap org dah dtentukan cara kematian oleh allah. semua gambar2 tu kita jadikan pedoman dan semoga dapat buat kita menginsafi diri. berdoalah semoga allah permudahkan cara kematian kita.

zed82
29-06-2007, 11:02 AM
adeii.. tak bole tahan aku tengok gambo ni.. Subhanallah

onetarmizi
26-07-2007, 05:58 PM
Beware sape yg dok kwsn berhampiran hutan..

melfare
26-07-2007, 07:06 PM
dulu aku selalu berdepan dgn mayat2 yg mcm ni.. tapi sekarang tidak lagi... alhamdulillah

sampai nak tgk awek/bini orang pun tak lalu sebab terbayang kita ni sama je bila ajal mendatang

dan juga peringatan pada aku dan org lain, bawa motor hati2. banyak kali dah perkataan kalu keluar #:-S

nofa
26-07-2007, 07:26 PM
giler betul gambar2 yang eksiden tu, aku berminat nk tgk tapi pening bro
________
LOUIS CHEVROLET (http://www.chevy-wiki.com/wiki/Louis_Chevrolet)

Robotix
01-08-2007, 08:26 PM
Nahas ngeri helicopter entah kat mana entah.. dapat dalam email #:-S

Erynazal82
10-08-2007, 10:46 AM
Allah hu akbar x sanggup nak tgk..

L.O.V.E
29-08-2007, 12:49 PM
http://img519.imageshack.us/img519/4525/cid004d01c7e9920b5252b0zr6.jpg

http://img441.imageshack.us/img441/6113/cid004e01c7e9920b597ea0ve8.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/916/cid004f01c7e9920b597ea0my5.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/5852/cid005001c7e9920b597ea0bn0.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/5657/cid005101c7e9920b597ea0ok9.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/7956/cid005201c7e9920b5befa0ez6.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/9627/cid005301c7e9920b5befa0ld6.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/7030/cid005401c7e9920b5befa0sl2.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/4050/cid005501c7e9920b5befa0wf8.jpg

Kereta mana lagi power

L.O.V.E
29-08-2007, 12:59 PM
:( :( :( sedih tul

kuhik
29-08-2007, 01:34 PM
astaghfirullahal azim...

abir
29-08-2007, 01:36 PM
weh jgn tgk gambar2 mcm ni....dalam quran pon ada sebut...nanti boleh jadi gila oiii

L.O.V.E
29-08-2007, 01:41 PM
weh jgn tgk gambar2 mcm ni....dalam quran pon ada sebut...nanti boleh jadi gila oiii

:o :o yer ker abir

Alva_83
30-08-2007, 02:03 PM
ngeri ler..aku last year sekali accident kete dari blakang langgar then motor skali langgar kete hantam,patah kaki aku..so skang aku just bwk kete jer..tu pun macam siput je aku bwk kete...serik takut..tp kadang2 bwk slow pun leh kene hantam dgn org yg tak menghormati jalanraya nie..takut dah..

Alva_83
30-08-2007, 02:07 PM
ei.**** betul driver bas tue..!!!!:mad:

aku sedih tengok nasib penumpang bas tue...sedih sangat..kesian mati di tangan org yg mcm nie....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
aku sampai mati pun tak kan naik bas...

ahli m_tingkap
30-08-2007, 03:04 PM
ni gambo anak beranak yg accident kat alor startempoh ari

pianznl
30-08-2007, 04:24 PM
:o :o yer ker abir
#:-S #:-S ngerinya#:-S #:-S

kasturi
30-08-2007, 05:51 PM
ni gambo anak beranak yg accident kat alor startempoh ari

al-fatihah...sedihnya....

bawa laju pun org langgar...
pandu pelan2 pun org langgar jugak...ntahla...

kalu dann nak gerohh (lgt kelate) sudah taqdir...:(

SedBen
31-08-2007, 04:51 PM
#:-S

http://img457.imageshack.us/img457/1764/f355skoda1bh5.jpg

http://img212.imageshack.us/img212/2690/f355skoda2nc1.jpg

http://img457.imageshack.us/img457/6876/f355skoda3cp6.jpg

http://img212.imageshack.us/img212/6756/f355skoda4qn0.jpg

lah7257
31-08-2007, 10:46 PM
Bersepai kepala dia

stimbalut
31-08-2007, 11:36 PM
mual dh perut aku tgk... kelaur balik nasi beriani aku mkn kenduri ptg tadi... uwekkkkkk

zinedine
01-09-2007, 03:34 PM
weh jgn tgk gambar2 mcm ni....dalam quran pon ada sebut...nanti boleh jadi gila oiii

Ye ke boleh jadi gila? aku setakat ni tak jadi gila pun. Mintak dijauhkanlah dari jadi gila. Dah berlambak gambar macam ni aku tengok. Takde la sampai jadi mual, nak muntah, takut nak tengok. Aku dah pernah tengok yg "live" punya depan mata. Gambar dari fail album polis pun aku dah pernah tengok ada lagi yg lebih brutal dari gambar2 kat sini. Aku teliti setiap gambar yg dipostkan kat sini tiap inci, tengok dekat2 betul2. Pada aku, ini semua senario pemandangan biasa di jalanraya negara kita.

Kalau setakat dipostkan kat internet, berapa kerat jer orang yg tengok. Si mat-mat rempit tu bukannya pernah tengok gambar2 macam ni. Diorang tu semua tak takut mati. Kalau kita tengok gambar2 macam ni, betul ke boleh mendatangkan kesedaran & keinsafan kat dlm diri seseorang? lepas ni betul ke kita akan jadi pemandu yg berhemah? Kalau orang amerika & eropah, mungkin. Kalau orang Malaysia Tak Mungkin. Seribu Tahun Takkan Mungkin bisa mengubah cara pemanduan orang-orang Malaysia.

dino
01-09-2007, 08:50 PM
Ye ke boleh jadi gila? aku setakat ni tak jadi gila pun. Mintak dijauhkanlah dari jadi gila. Dah berlambak gambar macam ni aku tengok. Takde la sampai jadi mual, nak muntah, takut nak tengok. Aku dah pernah tengok yg "live" punya depan mata. Gambar dari fail album polis pun aku dah pernah tengok ada lagi yg lebih brutal dari gambar2 kat sini. Aku teliti setiap gambar yg dipostkan kat sini tiap inci, tengok dekat2 betul2. Pada aku, ini semua senario pemandangan biasa di jalanraya negara kita.

Kalau setakat dipostkan kat internet, berapa kerat jer orang yg tengok. Si mat-mat rempit tu bukannya pernah tengok gambar2 macam ni. Diorang tu semua tak takut mati. Kalau kita tengok gambar2 macam ni, betul ke boleh mendatangkan kesedaran & keinsafan kat dlm diri seseorang? lepas ni betul ke kita akan jadi pemandu yg berhemah? Kalau orang amerika & eropah, mungkin. Kalau orang Malaysia Tak Mungkin. Seribu Tahun Takkan Mungkin bisa mengubah cara pemanduan orang-orang Malaysia.

Yer ke bro....?Kalau org Malaysia berubah gak,cam mana tu?:-?
Kekekkee.........

zkry
01-09-2007, 09:27 PM
Ngeri maksimum...:( :( :(

kekasih
04-09-2007, 11:53 AM
sesak nafasku nengok nye..huhuu

ahli m_tingkap
04-09-2007, 05:04 PM
Yer ke bro....?Kalau org Malaysia berubah gak,cam mana tu?:-?
Kekekkee.........
abir sepatut nya ko sedekahkan al-fatiha kat keluarga ni.

JiraiyaSama
04-09-2007, 05:33 PM
klu mayat tu hidup blk jd zombie...x dapek nak menceritakan kesakitan tu.....mesti melatah ketakutan...opocot....

biliswira
04-09-2007, 05:39 PM
erk... x tau nak ckp ape dah ... ngeri aku tgk... Al-Fatihah

pink_honey
07-09-2007, 03:58 PM
eeeeeee...
ngeri tahap maksima..
xsgup pink tgk lelame..
loye..:o

ErieAdn
08-09-2007, 09:11 AM
Huhhh#:-S #:-S #:-S Memang ngeri laa tengok Honda ngn Porsche tuu.. bersepai kepale otak...:o :o

nazim5123
09-09-2007, 11:34 PM
eeiii ngerinya tak terkata

sabarani
13-09-2007, 11:29 PM
Gambar nuri telah aku DELETE atas permintaan korang semua...

biliswira
13-09-2007, 11:35 PM
Gambar sebenar kemalangan udara Helikopter Nuri

Sedihnye aku tgk :(

Al-Fatihah ....

wanzex
13-09-2007, 11:49 PM
Sedihnye aku tgk :(
Al-Fatihah ....

sedih dan pilu amat...:(( :(( :((

ErieAdn
13-09-2007, 11:53 PM
sedih dan pilu amat...:(( :(( :((

Al-Fatihah....#:-S :( :( :((

wanzex
14-09-2007, 12:05 AM
Al-Fatihah....#:-S :( :( :((

semoga meke tenang dan damai di alam baru....8-> 8-> 8->

SedBen
14-09-2007, 12:16 AM
Al-Fatihah :( :( :( :( :(

nurunnajah
14-09-2007, 09:02 AM
Sedihnya aku tgk..sayu hati..kepada keluarga mangsa harap redha dgn apa yg telah berlaku...al-fatihah

wanzex
14-09-2007, 09:04 AM
Sedihnya aku tgk..sayu hati..kepada keluarga mangsa harap redha dgn apa yg telah berlaku...al-fatihah

kita sama2 doakan semoga roh meke dicucuri rahmat Ilahi...amin!

ripzer
14-09-2007, 10:20 PM
ape kejadah nye ade motor dalam helicopter? nuri ni bawak org ke,bawak kargo..?

dino
14-09-2007, 10:24 PM
ape kejadah nye ade motor dalam helicopter? nuri ni bawak org ke,bawak kargo..?

Mmg Nuri tu bawak motor beb,....
mungkin motor tu berat sangat kotttttt......

dino
14-09-2007, 10:25 PM
Naper baru ada gambar dia ek?......:-?
Ngeri..ngeri..ngeri............:-?
Tak dpt bayangkan kesedihan ahli keluarga mrk yg masih hidup..
al-Fatihah......:-?

terrorsangat
14-09-2007, 10:38 PM
ngeri nye aku pun takut giler>>>>>>>>:(

terrorsangat
14-09-2007, 10:40 PM
ye la:) takuttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ripzer
15-09-2007, 01:31 AM
Mmg Nuri tu bawak motor beb,....
mungkin motor tu berat sangat kotttttt......

ha tu la pasal..yg aku pelik, dalam gamba tu macam ade 2 motor! yg diorang pi bawak motor kehulu kehilir wat pe..maybe dia nak bagi kat org yg perlu kan, atau maybe nak save minyak takmau drive jauh2..

ape2 pon, kesian org yg meninggal dalam eksiden ni.. barang2 dalam helicopter tu maybe tunggang terbalik sampai hempap mangsa kot..cam tersepit je dalam helicopter tu..

zinedine
15-09-2007, 05:06 PM
Pelik pelil.. Dah banyak helikopter nuri terhempas bunuh ramai anggota tentera, tapi pemimpin negara buat deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek aja. Duit negara banyak2 tapi tak nak guna utk tukar helikopter nuri. Agaknya, di mata pemimpin negara kita, nyawa anggota-anggota tentera ni murah kot, takde nilai kot.

sabarani
15-09-2007, 05:32 PM
Mmg Nuri tu bawak motor beb,....
mungkin motor tu berat sangat kotttttt......

Motor tu tak berat......
Sebuah helikopter nuri atau nama sebenarnya Sirkorsky S64N mampu membawa beban atau penumpang seberat 21 orang tidak termasuk krew pesawat. So, motor tu bukan penyebab kepada helikopter berkenaan terhempas.

Motor itu MUNGKIN boleh menyebabkan penumpang terbunuh semasa pendaratan kecemasan kerana tidak diikat dengan kemas.

Ruang kargo untuk pesawat nuri terletak di sebelah belakang pilot (sebelah kanan pesawat). Memang mustahil untuk memasukkan motor ke bahagian tu sebabnya saiz ruangan yang terhad. Hanya layak untuk tempat penyimpanan beg.

Mengenai gambar ini yang lambat disebarkan.....kerana jurugambar dan wartawan tidak dibenarkan memasuki kawasan nahas. Gambar ini sebenarnya diambil oleh salah seorang petugas mencari dan menyelamat yang tertungkus lumus mengeluarkan mangsa daripada kawasan terbabit.

blablablackship
20-09-2007, 06:03 PM
Ya Allah...

gelinyer..~
buek..~

sekam padi
20-09-2007, 09:06 PM
akibat tidak mengendahkan papan tanda.....:p
errrrrrrr....ni dikira ngeri ke ????.....:D
gambar driver tak dak le pulak.....:-w

ripzer
20-09-2007, 09:26 PM
akibat tidak mengendahkan papan tanda.....:p
errrrrrrr....ni dikira ngeri ke ????.....:D
gambar driver tak dak le pulak.....:-w

tu la driver nye...

:eek: :eek: :eek: :eek:

rem.billion
26-09-2007, 05:47 AM
akibat tidak mengendahkan papan tanda.....:p
errrrrrrr....ni dikira ngeri ke ????.....:D
gambar driver tak dak le pulak.....:-w
eeeeee..mmg ngeri

odgrujahad
26-09-2007, 11:34 PM
walaupun kite tgk gambor2 ni mcm ngeri..

n kdg2 berdoa xjd kt kite cmni..

benarnye,mati mcm mane pn sama je sakitnye,sakit paling sakit

adalah masa ditarik nyawa tu... byk2 la beramal ye....

azlann1981
27-09-2007, 08:51 AM
huhu..gambar2 mcm nie buat kepala aku pening2 lalat la..@-) @-)

emoney
27-09-2007, 12:02 PM
Gambar sebenar kemalangan udara Helikopter Nuri

--------------------------------------------------------------------------------

Gambar sebenar kemalangan udara Helikopter Nuri

Salam...
Saya minta sangat agar Sabarani mendeletekan gambar kemalangan nuri tu. Bagi saya ianya tidak elok. Lebih-lebih lagi bila keluarga simati melihat gambar-gambar arwah tersebut. Cuba kita fikirkan jika perkara tersebut berlaku pada keluarga kita sendiri.:(

p/s: saya amat berharap sangat.

emoney
28-09-2007, 08:31 AM
Salam
Nampaknya tiada respon dari Sabarani.
Justeru itu saya berharap sangat... agar pihak Admin Carigold dapat mendeletekan gambar-gambar kemalangan nuri tersebut.

SedBen
29-09-2007, 03:52 AM
KL-SEREMBAN highway sebelum exit ke bangi..

Overclock
29-09-2007, 04:57 AM
Pehh..Ini macam acciden kalu..Piston kerete pun boleh tercabut..

fitzheim
29-09-2007, 05:36 AM
Erk..hui. Na'uzubillah. Mintak dijauhkanlah dari mala-petaka sebegini. Amin..

ErieAdn
29-09-2007, 06:46 AM
Errr.. tuan dia camner ekkk..??:-? :-?

azmimazda
29-09-2007, 01:39 PM
uh nk perpinau mata tgk gmbr2 kt thread ni dr awl.. sungguh mengerikan huhuhuhu..

+kOoL+
30-09-2007, 01:12 AM
gamba no 3 2 plg ngeri 2..

fxfariz
30-09-2007, 09:42 AM
pergghh...
pening lalat aku tgk gambo2 ngeri nie...
dah la pose nie...
rase nak pengsan pon ade...
lemah semangat aku tkg benda2 nie

izery
30-09-2007, 09:43 AM
pergghh...
pening lalat aku tgk gambo2 ngeri nie...
dah la pose nie...
rase nak pengsan pon ade...
lemah semangat aku tkg benda2 nie

yela2x.. aku tau.. ko tak sahur pagi tadi kan? gi la bbuka nu ha.. :eek: :eek:

tomie
30-09-2007, 11:55 AM
selamat tghari sumer :D
x de pic baru ke..? :">

fxfariz
01-10-2007, 05:06 PM
selamat tghari sumer :D
x de pic baru ke..? :">

yer la pic baru xde ker?
nak gak tgk gambo2 ngeri sbg pengaran dan peringatan utk aku,,

candleinmay
01-10-2007, 05:19 PM
huh takot ah

polywang
01-10-2007, 06:17 PM
ini pula kemalangan terbaru

http://youtube.com/watch?v=XlZBnQjYsVo

sabarani
01-10-2007, 07:48 PM
Maaf....saya offline sebab tgh bercuti. Apa2 pun, gambar tersebut telah di DETETE.

Terima kasih.

emoney
01-10-2007, 09:50 PM
Maaf....saya offline sebab tgh bercuti. Apa2 pun, gambar tersebut telah di delete oleh pihak admin.

Terima kasih.

Salam Bro.
Hang cakap apa ni. Saya tgk gambar tu maih ada lagi. Kalau gambar bangkai aircraft Nuri tu kira ok la juga. Tapi gambar mayat tu tak payah la nak tunjuk. Terpulang la kepada anda.....

SedBen
01-10-2007, 09:57 PM
ini pula kemalangan terbaru

http://youtube.com/watch?v=XlZBnQjYsVo

Kat mane ni? Mcm mane la kemalangan ni berlaku agaknya :-?
Takziah kepada keluarga mangsa :(

fundernet
01-10-2007, 11:26 PM
aku rasa honda civic tu pun bawa laju,klu tgk rim dia 5 hole tu,henjin dia mesti Vtech type-R kurang pun..ini kes rempit ni..pastu tak sempat nak elak..ucap takziah pd mangsa.

adamma
02-10-2007, 10:34 PM
Terpotong dua tu, sadisnya

ErieAdn
02-10-2007, 11:01 PM
Terpotong dua tu, sadisnya

Isshhhkkk..Isshhkkk...teruk toll... ni kes tak nampak ni.. Maklum laa kucing ni gelap..#:-S

liteforex_egold
03-10-2007, 03:13 AM
Isshhhkkk..Isshhkkk...teruk toll... ni kes tak nampak ni.. Maklum laa kucing ni gelap..#:-S

Dilarang melintas landasan keretapi, gunakan jejantas yg d sediakan..klau x, ini la akibat nyer..:( :( :(

onecai
03-10-2007, 05:52 AM
tak tahu nak kata ape dah...... ape pun tunjuk kan pada kekawan supaya berhati2 di jalan raya...

hijjaz kasturi
03-10-2007, 09:38 AM
ngeri sungguh laaa...kematian tu adalah qoda..n qhodar..

liteforex_egold
03-10-2007, 09:44 AM
kiter semua ni akan berhadap dgn kematian cuma kiter xtau bile n bagaimana cr kiter mati?cuma bersediakah kiter untuk mati?:-? :-?

rem.billion
04-10-2007, 10:06 PM
Terpotong dua tu, sadisnya
sian penderaan dan penderitaan satu penyeksaan...

sampai hati sesiapa yang dok aniaya kucing tu

kejukaizu
09-10-2007, 09:51 AM
gempak2 gak pic dlm site ni..mane dpt n sp yg msukkn suma pic dlm ni??

kejukaizu
10-10-2007, 11:20 AM
Aku bekerja dibahagian forensik..dan aku rase xperlu melihat gambar untuk buat peringattn..cukupla sekadar beringat sendiri..bkn mrh korng suma tgk benda2 ni..tapi hormatila org yg dah pegi..tunjuk gambar keta pun ckup..

papaxjahat
10-10-2007, 05:43 PM
Aku bekerja dibahagian forensik..dan aku rase xperlu melihat gambar untuk buat peringattn..cukupla sekadar beringat sendiri..bkn mrh korng suma tgk benda2 ni..tapi hormatila org yg dah pegi..tunjuk gambar keta pun ckup..apasalah nya bro.........sekurang-kurang timbul keinsafan dalam diri.......

liteforex_egold
10-10-2007, 06:17 PM
apasalah nya bro.........sekurang-kurang timbul keinsafan dalam diri.......

btl tu bro, apabila kiter melihat gambar2 kemalangan mcm ni, dapat mengingatkn kiter kepada kematian..adakah kiter sudah bersedia?:-? :-? :-?

bim
11-10-2007, 07:36 AM
sgt2 la mngerikan...nauzubillah...

kejukaizu
11-10-2007, 09:32 AM
aku sokong ape yg korg ckp..tp gambar yg non muslim mungkin aku x kisah tp yg muslim 2 yg aku kisah sket..psl dlm forensik aku diaja untuk menutup aurat mayat..tp dlm gmbar 3 banyak sgt le yg terdedah..aku ade lg banyak pic kemalangan..bunuh..rogol..mcm2 lg..tp sebenarnye menjadi 1 kesalahan mendedahkn pic2 mcm ni kwn2..same je mendedahkn pic2 lucah..dpt tangkap sp yg dedahkn suma ni org 2 mmng mkn x hbis..klau nk wt iktibar amik pic yg bkn islam je le..yg len terpulang..

emoney
11-10-2007, 10:15 AM
aku sokong ape yg korg ckp..tp gambar yg non muslim mungkin aku x kisah tp yg muslim 2 yg aku kisah sket..psl dlm forensik aku diaja untuk menutup aurat mayat..tp dlm gmbar 3 banyak sgt le yg terdedah..aku ade lg banyak pic kemalangan..bunuh..rogol..mcm2 lg..tp sebenarnye menjadi 1 kesalahan mendedahkn pic2 mcm ni kwn2..same je mendedahkn pic2 lucah..dpt tangkap sp yg dedahkn suma ni org 2 mmng mkn x hbis..klau nk wt iktibar amik pic yg bkn islam je le..yg len terpulang..

Aku sokong sangat tu bro

kejukaizu
11-10-2007, 12:01 PM
a ah..kat seblah kepala dia..:eek:

:-?

aku nk tau kes negara mane..

kejukaizu
11-10-2007, 12:02 PM
tlng repley pic 2 kat carbonkid01@gmail.com..:-?

kejukaizu
11-10-2007, 12:10 PM
tuan admin kalau gambar berunsur 18SX sila delete yer.......

bro tlng forward kat mail aku pic llaki dlm jail 2..aku nk try trace pic 2 malaysia ke luar negara punya..:o

kejukaizu
11-10-2007, 12:12 PM
[QUOTE=kejukaizu;657468]bro tlng forward kat mail aku pic llaki dlm jail 2..aku nk try trace pic 2 malaysia ke luar negara punya..:-? carbonkid01@gmail.com

chip
19-10-2007, 07:48 AM
seram sejuik tengok gambar ni...minta dijauhkanlah dari aku dan orang yang tersayang

ErieAdn
19-10-2007, 08:04 AM
bro tlng forward kat mail aku pic llaki dlm jail 2..aku nk try trace pic 2 malaysia ke luar negara punya..:o

bro tlng forward kat mail aku pic llaki dlm jail 2..aku nk try trace pic 2 malaysia ke luar negara punya.. carbonkid01@gmail.com

Bro.. ko amik kat dalam ni jer semua gambar2 tuu...:-? :-?

ripzer
21-10-2007, 07:16 PM
eksiden nie berlaku lebey kurang 5 km dari hentian genting sempah

http://img524.imageshack.us/img524/8315/p11103366ky.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/9599225.jpg

dino
21-10-2007, 07:23 PM
Tu bkn ke van jenazah ke beb?......:-?

onecai
22-10-2007, 05:53 AM
eh ada jenazah ke masa tu???

emoney
22-10-2007, 10:03 AM
Ni mesti bawak laju ni.

ErieAdn
22-10-2007, 10:22 AM
Ni mesti bawak laju ni.

Brek tak makan kot... Jalan kat kawasan tuu, berbukit bukau lak..#:-S

fachak
22-10-2007, 11:22 AM
huish... naik lalok tengok....

mohd shouri
23-10-2007, 06:04 PM
'sesungguhnya, mati itu lebih hampir dari tali seliparmu'....... malaikat maut akan melawat kite 7 kali sehari... time kite nak mati tu, malaikat maut akan memperlihatkan muke dia kat org yg na mati tu sepintas lalu... time tu kite akan jd blurrr kejap.. so mereka2 yg dah ternampak MALAIKAT MAUT tuu... tak lame dah tu.. same2la kite memperingati mati..

Shukz Isma
23-10-2007, 06:36 PM
'sesungguhnya, mati itu lebih hampir dari tali seliparmu'....... malaikat maut akan melawat kite 7 kali sehari... time kite nak mati tu, malaikat maut akan memperlihatkan muke dia kat org yg na mati tu sepintas lalu... time tu kite akan jd blurrr kejap.. so mereka2 yg dah ternampak MALAIKAT MAUT tuu... tak lame dah tu.. same2la kite memperingati mati..

-sentiasalah berada dalam keimanan

tajmanar_2007
25-10-2007, 11:03 AM
:D salam pengenalan penuh kemuliaan dan kesejahteraan kepada sahabat-sahabat muslimin dan muslimah sekelian.

mayangsari_sz
25-10-2007, 11:42 AM
aku hampir pitam tgk gambar2 nie...semoga allah S.W.T melindingi kita semua drpd kematian yg mengaibkan...kpd semua mangsa yg berugama islam sama2lah kita sedekahkan al fatihah..aku nanges tgk gambar nahas bas tu...ada jgk ahli keluarga aku yg terlibat tp saudara jauh...tak knl yg mana satu....semuga mrk ditmpatkan dikalangan mukmin yg terpilih...amiiin.

ZamzRepublic
31-10-2007, 01:08 PM
mmg superb gaban pic kat sini...
sesekali layanzz mmg besh
sampei naik penin wooo...:D :D

laneis
01-11-2007, 11:21 AM
aeyh..
seram bulu roma diwatnye...
:o

mummy75
06-11-2007, 11:58 PM
'attitude' (sikap) sangat mempengaruhi nasib kita .....

kejukaizu
19-11-2007, 08:41 PM
Bro.. ko amik kat dalam ni jer semua gambar2 tuu...:-? :-?

ni ko promot mende ni bru..mane ade pic 2..:-?

afaf
21-11-2007, 12:07 PM
ngeri...ngeri

baha
05-12-2007, 01:07 PM
uwekkkkkk...
nak muntah tgk...
cam nak pitam pun ade..

Dewi
05-12-2007, 03:01 PM
kesiannya kucing tu.....

tar_wow1983
05-12-2007, 03:18 PM
So, moral of the story is berhati2 la setiap masa...kemalangan tidak memilih mangsa...

tar_wow1983
05-12-2007, 03:20 PM
eksiden nie berlaku lebey kurang 5 km dari hentian genting sempah

http://2.srv.fotopages.com/2/9599225.jpg

Sekali van jenazah pun nak tempah maut da....

mr_k
07-12-2007, 03:06 PM
Sama-samalah kita bersopan di jalan raya...yang besar berilah ruang kepada yg kecil, yang kecil berhati-hatilah dengan yang lebih besar.

deputra
07-12-2007, 04:39 PM
ngeri , geli , mcm2 ada

azrul affendi
02-01-2008, 08:33 PM
seram gilo wo...........

nasrullah
04-01-2008, 03:22 PM
Admin Note : Do Not Hijack!

SedBen
04-01-2008, 03:30 PM
Admin Note : Do Not Hijack!

nak kene saman nih :)) :)) :))

miXxer
04-01-2008, 03:31 PM
nak kene saman nih :)) :)) :))

post pertama dah bikin kontroversi :)) :))

jutawanmiskin
04-01-2008, 04:09 PM
aku ada tgk gambar mayat yg dah dikebumikan selama 17 tahun tp x reput..kain kapan pun masih elok lg..setelah diselidik org tu adalah seorang yg kuat manghafal alquran..sesaper yg ada gambo tu leh la post kat sini sbgai renungan kita bersama..wallahuaalam.

barely
05-01-2008, 01:10 AM
pening kepala nak muntah...

jutawan_senyap
05-01-2008, 01:22 AM
aku ada tgk gambar mayat yg dah dikebumikan selama 17 tahun tp x reput..kain kapan pun masih elok lg..setelah diselidik org tu adalah seorang yg kuat manghafal alquran..sesaper yg ada gambo tu leh la post kat sini sbgai renungan kita bersama..wallahuaalam.

saper ada meh la post kat sini...aku pun nak tgk gak. Gambar tu org msia ke?

fxfariz
22-01-2008, 11:01 PM
bagi up cket thread nie...

nazura01
24-01-2008, 02:14 PM
seram tul ler...tp baik mati cpt dr mati sakit lg sengsara...

oney
25-01-2008, 10:49 PM
:(( terasa nak pengsan...
janganlah terjadi pada ahli keluargaku..
biarlah mati dlm keadaan sempurna..
amin...

rawjak
26-01-2008, 05:43 PM
mmg ngeri...
jauhkan lah dunia akhirat

amanza
26-01-2008, 06:30 PM
adussss...memang ngeri..tapi mati takder beza..semuanya akan merasai sakit.. Accident ke..lemas ke..koma ke..semuanya akan merasai sakit sebelum berjumpa Allah. Tapi kita berdoalah supaya jasad kita sempurna semasa dikafankan...AMIN

pakli
26-01-2008, 06:39 PM
:)) :)) Kalo lalu depan sekolah...down lagi kelajuan tu...5 km/h.


p/s: Mmmm...kan lebey selamat!!:D Ingatlah org tersayang!!

lawak la ko nie... kalu mcm tu lebih ko turun je then panggil org suruh tolak je kete tu.. minyak pun save... :eek: :eek:

pakli
26-01-2008, 07:11 PM
aku ada tgk gambar mayat yg dah dikebumikan selama 17 tahun tp x reput..kain kapan pun masih elok lg..setelah diselidik org tu adalah seorang yg kuat manghafal alquran..sesaper yg ada gambo tu leh la post kat sini sbgai renungan kita bersama..wallahuaalam.

Assalamu ' alaikum .

Ini gambarnya Bro.Jutawan......

Maha Suci Allah, Tuhan Pentadbir dan Pe melihara Sekelian Alam

Gambar mayat yang tidak reput ini diam bil pada 28/4/2004 yan g lalu di Masjid Banggol, Pokok Sena, Kepala Batas, P. Pinang. Mayat ini adalah mayat seorang lelaki (Haji Mohsin) yang meninggal dunia akibat strok pada tahun 1987 (17 tahun yang lalu) dan arwah meninggalkan seorang isteri dan 4 orang anak perempuan yang ketika itu masih kecil lagi. Alhamdulillah, kesemua anak-anak perempuannya berjaya (doktor, pharmacist dan lulusan Al-Azhar) dan isterinya, seorang surirumah, amat aktif dalam menjaga kebajikan dan hal ehwal pelajar-pelajar perempuan pondok Madrasah Khairiah Islamiah di Pokok Sena dan sering memberi kelas agama kepada kaum -kau m ibu. Arwah meninggal dunia dalam lingkungan umur lewat 40 tahun dan beliau adalah seorang pegawai JAKIM yang amat merendah diri dan sentiasa menjaga kata-katanya. Saya sempat menziarahi arwah setahun sebelum beliau meninggal dunia dan berkomunikasi dengannya menggunakan pen dan kertas.

Kubur bersebelahan yang telah dikorek itu adalah untuk mak saudara yang meninggal pada hari tersebut. Syukur Alhamdulillah, saya berpeluang melihat mayat yang nampak sekerat badan sahaja dan sekerat lagi ditimbus tanah. Mayatnya macam baru ditanam semalam dan daging dan muscle- muscle tangan dan kaki masih macam fresh lagi. Disebabkan malam sebelum tu hujan lebat, kain kapan mayat basah dan melekat di badan, so bolehlah nampak clear bentuk tubuh badan. Kain kapannya pun tak reput langsung cuma kotor sebab kesan dari tanah yan g sedang dikorek. Even kain bantal kepala yang diisi dengan tanah pun masih elok lagi. Kalau dilihat pada gambar yang dilampirkan, di bahagian atas itu ialah kepalanya yang dilapik dengan bantal tanah. Mayat arwah disimpan tidak menggunakan keranda dan kain kapannya adalah kain biasa sahaja, nothing special or expensive.

Kita bagaimana pula keadaanya di kubur nanti?

Janji Allah tetap benar. Allah akan menjaga hamba-hambanya yang sabar, beriman, bertaqwa dan beramal salih.

USD
03-02-2008, 12:34 PM
Ngeri dan menginsafkan...

kubangajah
14-02-2008, 04:35 PM
gambar ni kena publish kat mat rempit.

NfazilahAshah
15-02-2008, 11:19 AM
Allah..gambar..ngeri beb..isk..aku tengok..nak muntah..daj..la pagi..nie..aku makan tosai...haiz...isk..menyesal..tengok...isk..isk..i sk..tak sanggup..mak cik..isk..aku dah..termuntah...isk..isk..

blackstylus
26-02-2008, 06:49 PM
Up Skit!!!!:)cgrock

xdak org nk update ker thread ni????

wan9551
26-02-2008, 07:01 PM
woo insaf aku
ngeri giler bro
pasni nak bawak kete slow2 la

missanne
28-02-2008, 11:29 AM
Gambar nuri telah aku DELETE atas permintaan korang semua...

if dont mind leh x email pic tu kt sye...'nuurmah@yahoo.com.my'..tq

stryder
28-02-2008, 01:21 PM
penin pale alu tngok sume gambar ni..:( :(

lanbai
28-02-2008, 01:31 PM
hancuurrr...hati-hati di jalan raya ingatlah org yang tersayang!!

secawankopi
28-02-2008, 01:40 PM
erk...ngeri..ngeri...nak muntah...:(

takziah pada keluarga yg terlibat.. ish... meremang bulu roma...

jebon
28-02-2008, 10:09 PM
ngri betoi...

gambate
02-03-2008, 10:09 PM
Gambar nuri telah aku DELETE atas permintaan korang semua...

apasal:o ..x paham aku

shariff812
01-04-2008, 05:21 PM
:( :( :( :( :( :( cian nyer kt kitty tuuuuuuu............

aneng
01-04-2008, 06:07 PM
innalillah...berhati2 la kat jalan raye...yang bwk kete slow2 tau...moto pun same gak..takut nye

sexy-angel
01-04-2008, 06:21 PM
takde dah ke latest pic?

mj12
18-05-2008, 04:10 PM
pergghhh....giler...brutal tuu...

zCk
18-05-2008, 04:11 PM
erk.........xleh makn la camni...

ewan0310
18-05-2008, 04:58 PM
aduhh pening kepale :(

lil-Marie-ann
18-05-2008, 05:43 PM
Biasa je..
Aku dh bnyk tgk bnda2 neh...
tapi ini datang dari kelalaian..
Tp kn ustaz aku penh ckp,kejadian ini berlaku kerana dosa-dosa yang lampau..
teruk arr gak...begang,Sdare aku yg gedik tuh dtg

matttiya88
18-05-2008, 06:01 PM
huh..thread nih memang seram dan seram lg menyeramkn...

mattxx007
18-05-2008, 09:04 PM
fuyooo mane korang dapat gambar2 nie.

PanDa GoLD
02-06-2008, 03:10 PM
aDui...
Soram SEyH..

Burdok
02-06-2008, 09:39 PM
takutnyer....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa

Reap
02-06-2008, 09:52 PM
takut gleee..aku pn nyaris2 nk tgolek td, sdap je ambik lap, x sdar tayar dh botak..nasib baik smpt control..fuuuuuhhhhh..alhamdulillaaaah

smileyjawa
23-06-2008, 02:28 PM
lagi ngeri.. uwek..

barisan
23-06-2008, 02:56 PM
gambar yg last tu cam bdk taekwando jer...

snowhazel_orange
23-06-2008, 03:00 PM
hadei..
menakutkan la..
tgk sket je

marlen
23-06-2008, 03:24 PM
tgk laju je sekali imbas je..tkt..

ladypink
23-06-2008, 04:07 PM
Takut aku tgk...Insaf da aku,tak nak bawa keta laju2 lagi....Pas ni tak de lagi laju2,slow slow aku bawa....Maut tak berbau beb,dah kena padan muka...he he he

ladypink
23-06-2008, 04:08 PM
Tak de gambar baru2 lagi ke?

tudung87
23-06-2008, 05:23 PM
eeee... seb baik tak pengsan tgk.. huhu..

jutawanmiskin
01-02-2009, 02:28 PM
dah lama tinggalkan forum nie..emm, nampak dah bersawang plak umah nie..huhu

Hazairrin
01-02-2009, 08:59 PM
ngeri sgt......tkt bila tgk gmbr ni.........

asszrewz
08-02-2009, 05:06 PM
bwak slow ar kli ni..
hihih,,

kancil biru
08-02-2009, 06:23 PM
ngeri juga aku tgk

wicked_game
08-02-2009, 07:59 PM
ngeriisss nyasss...

dania893
16-02-2009, 03:28 PM
mremang jgk tgk........

WindfaLL
16-02-2009, 05:52 PM
perghhhh...mcm nak pitam aku tgk..

bwk kete elok2 la pasni..tp tula..kdg2 kite bwk elok2 org lain bwk cam pelesit..tak pasal2 org yg bwk slow pon terbabit sama..

elok2 la bwk kete..ngeri aku tgk gambo2 nih..

ainshaidatul
16-02-2009, 05:54 PM
:o :o :o FUYOHH..MMG NGERI..SKT PALE TGK..

Dzoolhelmi™
16-02-2009, 11:46 PM
bawa laju kena langgar

bawa perlahan pon kena langgar

duduk rumah diam2 je selamat :D

mashimaroo
17-02-2009, 01:38 AM
adehh..rase ngilu urat saraf haku tgk gambar nih..moga2 keturunan aku dijauhkanlah drpd menemui ajal cara macam nih..amin..

Mr DoN
17-02-2009, 11:36 AM
pening kepale tgk sumer gambar ni.. nak tido jap ar.. aku ni dh la org yang mudah teringat balik.. #:-S#:-S

wan_redhuan
17-02-2009, 12:49 PM
tktnyeee...

areyem
17-02-2009, 12:55 PM
Ya Allah jauhkan daku dari kematian yang sebegitu.... Amin :(

NadiaTasha
17-02-2009, 01:15 PM
nak muntah tengok ..eiiii

anieztiran
16-06-2009, 12:08 PM
:((tak boleh tengok aku gambar nie nangis aku tau:((:((:((

kasmarol
16-06-2009, 12:20 PM
dah balik kuang abis ntah mane part2 die ~X(

man_spaq
16-06-2009, 12:33 PM
mak aiii...barai....

x mampu aku nak tgk lama-lama

damiaphang
16-06-2009, 12:41 PM
eiiiiiii....ngeri siot....


ingat kat adik aku la pulok...:((:((:((

ochette
16-06-2009, 02:12 PM
too hard!!!

AbuGharib
29-03-2010, 03:39 PM
Terkucill.........

tok_wan
29-03-2010, 06:54 PM
trajis sadis tengok gambar2 nih.

maydi
29-03-2010, 07:00 PM
Ai..mengerikan tengok gambar gambar..oleh itu sentiasa berhati hati dijalanraya.

jayrock
29-03-2010, 11:23 PM
adoila..lg pening aku tgk tread ni..~X(

ZURA-SAN
29-03-2010, 11:38 PM
menakutkan....mengerikan........

mangkaq
30-03-2010, 10:45 PM
power la beb....memang mantop la gambar...

Fx_L
31-03-2010, 01:00 PM
seram nengok nyer,,huhu

anak_jatiperak
31-03-2010, 01:43 PM
Salam..suballah maha kuasa allah.....kesian jadikan iktibar

AkuHenjutJer
31-03-2010, 10:59 PM
huh tegak bulu roma aku

AkuHenjutJer
31-03-2010, 11:01 PM
mcm ni aku nk apply lesen kereta kebal aje lh muehehehehehe

qyum
01-04-2010, 11:47 AM
fuhh...berwaspada ler kta semua...

hello4u
01-04-2010, 11:52 AM
Ya,Allah...

Selamatkan Perjalanan Kami Semua....Amin....

Matilah kami dlm iman....