PDA

View Full Version : Cosway (M) Sdn Bhd (50118-A) (AJL93012) - cosway.com.my


Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

fms
23-08-2008, 11:00 AM
Kebanyakan orang lama Cosway macam Faz Network, Mejar Mohan dah bersara dari aktif dalam Cosway diorang orang lama. Masih dapat income puluhan ribu sebulan.

Company sekarang sedang sedang memperluaskan jaringan pengguna melalui eCosway, cabang online Cosway. Salah seorang top earner adalah cina budak muda lagi umur dalam 28-30 cam tu aku lupa lak nama dia income dia 500k sebulan melalui eCosway. Jaringan dia ada di Taiwan, China, Australia dan India. Kalau orang lama yang earn banyak dan siap ada heli ada Inspektor Sow, dia bukak network kat Taiwan. Sekarang eCosway di ranking no 2 MLM di Taiwan memang meletup habis. Kalau korang pegi stokis dia macam kedai Watson aje.

Aku dulu salah seorang trainer/network builder eCosway. Aku dok Kota Bharu. Pastu masa zaman 12dp dan ST melanda aku pun terjun sama buat program internet.. Masa tu aku dapat dalam 4k sebulan. Lepas aku tinggal tu network aku jatuh tapi yang best nya. Sampai hari ini aku masih terima bonus tiap bulan 1000++.Aku sekarang dalam perancangan nak aktifkan balik line aku tapi nak cari pengguna melalui program VIP shopper. Orang yang nak masuk tapi tak nak carik network, tapi still dapat benefit Redemption program yang menjadi kegilaan wanita dan makcik makcik.

Sapa minat nak jadik shopper atau pun shopper hunter boleh PM aku

ko xde web group ke??
klu ade best gak..
Ecosway nih lebih luas..klu Cosway setakat Malaysia, Brunei dan Singapura je..

bape kos nak join Ecosway??

nyleaa_27
23-08-2008, 02:54 PM
betul ke kalau nak jadi stokis cosway modal 10k? siap renovate kedai sekali?

fms
23-08-2008, 03:54 PM
betul ke kalau nak jadi stokis cosway modal 10k? siap renovate kedai sekali?

kecik je..
klu modal RM10k aku pon nak jadi laa..
best gak jadi stokis Cosway..

nyleaa_27
25-08-2008, 01:51 PM
yang yuran rm200 lebih tu plan marketing lain ek?

petite_amie
25-08-2008, 04:03 PM
yang yuran rm200 lebih tu plan marketing lain ek?

Ha ah...lain...tp ecosway ni ada fast track...n sape yg join cosway jgk blh dpt e-transfer 10%...

petite_amie
25-08-2008, 04:06 PM
Anyone yg join ecosway ni mmg akan ada website address sniri...mcm ni :

www.finallyabetterway.com/home/272681

or

www.ecosway.com/home/272681

so, kalau ade kengkawan yg shopping kat website ni, eV tu kita yg dpt...

fms
25-08-2008, 07:52 PM
Anyone yg join ecosway ni mmg akan ada website address sniri...mcm ni :

www.finallyabetterway.com/home/272681

or

www.ecosway.com/home/272681

so, kalau ade kengkawan yg shopping kat website ni, eV tu kita yg dpt...

bape kos nak join e-cosway??
renewal plak bape??

tirani
26-08-2008, 02:39 PM
ada sapa2 bleh bg ID cosway..aku nak beli barang tp tak mau jd member..ada sapa2 nak share ID dia dgn aku bleh PM aku..

nyleaa_27
26-08-2008, 03:04 PM
kalau dah join e-cosway,kene beli online je ke?...boleh tak beli barang kat pusat jualan cosway?

ayahqaid
26-08-2008, 03:12 PM
cosway nie ada jual penjimat minyak tak?berapa harge nye..leh pm saya..tq

petite_amie
26-08-2008, 04:49 PM
kalau dah join e-cosway,kene beli online je ke?...boleh tak beli barang kat pusat jualan cosway?


Boleh online dan offline (stokis)...

petite_amie
26-08-2008, 04:58 PM
bape kos nak join e-cosway??
renewal plak bape??

Joining Fee RM205 (dpt 80RP)
Renewal RM55 (dpt 20RP)

RP blh diconvertkan kepada CVP:

1RP = 3CVP

kawetoksedoh
26-08-2008, 10:53 PM
lama dah aku tak visit sini.

bulan lepas aku tido lagi. rehat gile. tapi tadi aku tepon cosway, dapat jugak bonus lagi... RM795.23

cosway dan ecosway... berasas produk yg sama dan kukuh. sekali korang dah bina sampai dapat income, korang bole relek dan sambung bila2 masa korang nak.

income korang insyaAllah sampai pencen. buat le slow2, nanti bila korang dah sampai kat threshold utk income, korang tido lena selena lenanya pun, korang insyaAllah dapat income jugak.

dapat 700 sebulan tiap2 bulan dah lepas banyak masalah dah sebenarnya. tak perlu sampai 50000 sebulan pun baru nak rasa berjaya.

berjayalah kita semua hendaknya!!

fms
27-08-2008, 12:02 AM
lama dah aku tak visit sini.

bulan lepas aku tido lagi. rehat gile. tapi tadi aku tepon cosway, dapat jugak bonus lagi... RM795.23

cosway dan ecosway... berasas produk yg sama dan kukuh. sekali korang dah bina sampai dapat income, korang bole relek dan sambung bila2 masa korang nak.

income korang insyaAllah sampai pencen. buat le slow2, nanti bila korang dah sampai kat threshold utk income, korang tido lena selena lenanya pun, korang insyaAllah dapat income jugak.

dapat 700 sebulan tiap2 bulan dah lepas banyak masalah dah sebenarnya. tak perlu sampai 50000 sebulan pun baru nak rasa berjaya.

berjayalah kita semua hendaknya!!

masyukkkk..
leh laa blanje Spirulina 2 botol..hehe..

kawetoksedoh
27-08-2008, 09:33 PM
masyukkkk..
leh laa blanje Spirulina 2 botol..hehe..

hah!! konfem bole punye. syaratnya belanja aku briani dulu le

fms
27-08-2008, 10:51 PM
hah!! konfem bole punye. syaratnya belanja aku briani dulu le

xde hal punye..hehe
ko dulu masuk Cosway bwh FAZ network atau Mygiantnetwork??

kawetoksedoh
27-08-2008, 11:25 PM
xde hal punye..hehe
ko dulu masuk Cosway bwh FAZ network atau Mygiantnetwork??

aku baru masuk je cosway ni, bawah SSG - Super Success Group. Group Steven Lim.

downline dia yg kat penang yg tarik aku masuk.

nyleaa_27
28-08-2008, 09:40 AM
aku baru masuk je cosway ni, bawah SSG - Super Success Group. Group Steven Lim.

downline dia yg kat penang yg tarik aku masuk.


waahhh!!!baru masuk je dah ada income 700 lebih bulan2.:)

nak tanya..kalau kita daftar jadi BO..dapat tak ev kalau yg bawah kita just daftar jadi VIP shopper?

kawetoksedoh
28-08-2008, 03:24 PM
waahhh!!!baru masuk je dah ada income 700 lebih bulan2.:)

nak tanya..kalau kita daftar jadi BO..dapat tak ev kalau yg bawah kita just daftar jadi VIP shopper?

dalam cosway, stahun lebih tu kira baru lagi le. sebab bisnes ni nak buat sampai tua.

dulu akupun ecoway jugak. tapi aku takde geng. so aku berenti and masuk cosway. so bole le aku jawab skit soklan kau...

kalu awak daftar vip bawah awak, ev dia akan jadi awak punye personal ev le. dia punye purchase akan jadi seumpama u punya personal purchase jugak. so u dapat BRC (kupon) dari purchase dia.

nyleaa_27
28-08-2008, 04:17 PM
dalam cosway, stahun lebih tu kira baru lagi le. sebab bisnes ni nak buat sampai tua.

dulu akupun ecoway jugak. tapi aku takde geng. so aku berenti and masuk cosway. so bole le aku jawab skit soklan kau...

kalu awak daftar vip bawah awak, ev dia akan jadi awak punye personal ev le. dia punye purchase akan jadi seumpama u punya personal purchase jugak. so u dapat BRC (kupon) dari purchase dia.

terus pening daaa..:)) e-cosway ni tak sama dari segi apa ek ngn cosway..kalau masuk e-cosway bukan boleh beli barang online & kat stokis ke?macam cosway,boleh beli di stokis je kan?ingatkan income u yg masyuk tu dari ecosway..:D

kawetoksedoh
28-08-2008, 04:59 PM
terus pening daaa..:)) e-cosway ni tak sama dari segi apa ek ngn cosway..kalau masuk e-cosway bukan boleh beli barang online & kat stokis ke?macam cosway,boleh beli di stokis je kan?ingatkan income u yg masyuk tu dari ecosway..:D

Eecosway ngan cosway ni adik beradik aje. ecosway wujud sebagai satu cabang online bisnes cosway corp, supaya bole ambik market international.

dulu aku teruja dengan ecosway pun pasal ni le.

cosway utk market malaysia aje. aku ingat kalu aku buat cosway 20thn pun, tak abis satu malaysia aku pusing pun. jadi aku rasa aku tak perlu buat ecosway.

sebab nak berjaya dalam biz bukannya terletak pada biz mana yang dipilih, samada nak pilih cosway atau pun ecosway.
apa yang penting ialah, dekat mana kita mampu bina group besar. kalu group besar, biz apa pun mesti income besar punye.

aku tinggalkan ecosway sebab dekat tempat aku takde group yg bole tolong aku. tapi dekat tempat aku ada group cosway yang kuat. aku jumpa 2-3 orang leader dia, and aku bina kat ipoh.

bole la cari makan.

mohdamir80
28-08-2008, 05:00 PM
ader leader2 cosway rajin nak emelkan mkt plan kat aku dak...mana la tahu..kot kot berkenan!

kawetoksedoh
28-08-2008, 05:14 PM
ader leader2 cosway rajin nak emelkan mkt plan kat aku dak...mana la tahu..kot kot berkenan!

okla oklaa...

memandangkan korang semua nak tengok marketing plan dia, mehla aku ajar korang kat sini. kalu korang tengok dia punye buku berpinau aje le mata kau... takkan paham punye.

aku ada versi yg dipermudahkan untuk korang paham camana cara nak buat keje.

sapa nak masuk kelas belaja marketing plan cosway sila angkat tangan. kalu tak cukup 5 anak murid, aku tak nak ajar.:D

nyleaa_27
29-08-2008, 09:43 AM
okla oklaa...

memandangkan korang semua nak tengok marketing plan dia, mehla aku ajar korang kat sini. kalu korang tengok dia punye buku berpinau aje le mata kau... takkan paham punye.

aku ada versi yg dipermudahkan untuk korang paham camana cara nak buat keje.

sapa nak masuk kelas belaja marketing plan cosway sila angkat tangan. kalu tak cukup 5 anak murid, aku tak nak ajar.:D

cop..cop..nak masuk..dah angkat 2 tangan ni..:))

nak tanya satu lagi soalan..maknanya...macamni ek..kalau masuk ecosway..selain international market..kita still boleh cari downline dari malaysia tak?ke kalau nak cari downline dari malaysia kene masuk cosway dulu ke?#:-S

ebooqaid
29-08-2008, 04:58 PM
Kurang Paham Ngan Konsep Pembeli Ngan Pemilik Perniagaan..ader Sesape Leh Terangkan?

kawetoksedoh
29-08-2008, 05:46 PM
cop..cop..nak masuk..dah angkat 2 tangan ni..:))

nak tanya satu lagi soalan..maknanya...macamni ek..kalau masuk ecosway..selain international market..kita still boleh cari downline dari malaysia tak?ke kalau nak cari downline dari malaysia kene masuk cosway dulu ke?#:-S

boleee... ape tak bolenya. kalu nak buat ecosway, tak payah masuk cosway. kalu nak buat cosway, tak payah masuk ecosway. produk sama, stokis sama, redemption sama, kad kredit sama, plan berbeza.


Kurang Paham Ngan Konsep Pembeli Ngan Pemilik Perniagaan..ader Sesape Leh Terangkan?

pembeli (shopper)- sekadar nak jadi pengguna.
pemilik perniagaan (BO) - nak jadi pengguna dan bina network.

banyak lagi beza... tapi aku dah tak ingat dah. dah stahun aku tinggal ecosway ni

kawetoksedoh
29-08-2008, 05:47 PM
korang sabo ye. aku punya screen capture utility ada problem skit. aku tak bole nak capture gambar plan nak masuk kat imageshack utk taruk kat sini.

sabo ye.

lagipun aku tengah sakit mata, tak bole nak ngadap laptop lama2

fms
01-09-2008, 05:55 PM
ader leader2 cosway rajin nak emelkan mkt plan kat aku dak...mana la tahu..kot kot berkenan!

nih mplan

http://uploadmb.com/dw.php?id=1211858348

Dobit127
01-09-2008, 06:02 PM
nih mplan

http://uploadmb.com/dw.php?id=1211858348
ooo.. patut ler mcm kenal rupanya satu geng kat cosway.. xpe.. promote jgn x promote... baik punyer..

fms
01-09-2008, 06:09 PM
ooo.. patut ler mcm kenal rupanya satu geng kat cosway.. xpe.. promote jgn x promote... baik punyer..

hehe..
ko klu xde kad kredit ambank Ecosway, bagi laa aku refer ko..
leh dpt komisen RM50..bagi 2..

kawetoksedoh
01-09-2008, 09:32 PM
ok... plan cosway utk tatapan korang

pasni kita discuss camana nak bikin soh jadi duit.

ENJOY!!



http://img387.imageshack.us/img387/9624/plan1qk7.jpg


http://img66.imageshack.us/img66/5049/plan2ls1.jpg


http://img367.imageshack.us/img367/3254/plan3eq5.jpg


http://img367.imageshack.us/img367/3922/plan4rk9.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/4838/plan5tm5.jpg


http://img95.imageshack.us/img95/7500/plan6uq6.jpg

http://img124.imageshack.us/img124/2448/plan7fm9.jpg

fms
01-09-2008, 11:01 PM
ok... plan cosway utk tatapan korang

pasni kita discuss camana nak bikin soh jadi duit.

ENJOY!!



http://img387.imageshack.us/img387/9624/plan1qk7.jpg


http://img66.imageshack.us/img66/5049/plan2ls1.jpg


http://img367.imageshack.us/img367/3254/plan3eq5.jpg


http://img367.imageshack.us/img367/3922/plan4rk9.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/4838/plan5tm5.jpg


http://img95.imageshack.us/img95/7500/plan6uq6.jpg

http://img124.imageshack.us/img124/2448/plan7fm9.jpg

nih plan merangkap guidance lengkap utk berjaya nih..

tirani
02-09-2008, 11:28 AM
sapa nak bg pinjam ID ni..aku nak beli brang cosway daa..nanti bleh dpt point free

tirani
02-09-2008, 11:29 AM
sapa nak bg pinjam ID ni..aku nak beli brang cosway daa..nanti bleh dpt point free

tirani
02-09-2008, 11:31 AM
ID jantan haaaa..pompuan takmau..

razif1224
02-09-2008, 11:41 AM
hehhe.. camtu pun ada ka..

ebooqaid
02-09-2008, 03:09 PM
boleee... ape tak bolenya. kalu nak buat ecosway, tak payah masuk cosway. kalu nak buat cosway, tak payah masuk ecosway. produk sama, stokis sama, redemption sama, kad kredit sama, plan berbeza.




pembeli (shopper)- sekadar nak jadi pengguna.
pemilik perniagaan (BO) - nak jadi pengguna dan bina network.

banyak lagi beza... tapi aku dah tak ingat dah. dah stahun aku tinggal ecosway ni

so mana lebey huntung..ecosway ..atau cosway ye..??

ebooqaid
02-09-2008, 03:28 PM
dulu ader sorang kawan akuh..wat e-cosway..dia wat memula sambil2 jee tak serius pun...memula kawan2 dia yg joint bawah dia.....tak sedar berkembang network dia..dalam wat sambil2 tu lah dia dapat bulan2 lebih RM1500..masa dulu..M1500 tu besar gak..la ni tak tau per citer...dgr kabo dulu dia nak seruis wat mender ni..tak tau laa dah berjaya dapat income kaw2 ker belum..

ebooqaid
02-09-2008, 03:40 PM
aik tinggal aku je ke ..?? cakap sengsorang la plak.....nak kuar gak lee gini

kawetoksedoh
02-09-2008, 09:25 PM
so mana lebey huntung..ecosway ..atau cosway ye..??

sama untung aje. bergantung pada yg mana kau minat le. dulu aku leader ecosway. kencang jugak aku buat.

tapi aku tak larat sebab aku gagal bina support group, dan upline aku jauh.

sekarang, aku buat cosway plak. serupa aje. ngko kena cari sapa yg bole tolong kau bina group besar. pastu baru kau buat keputusan samada nak buat cosway ke ecosway.

kat tempat aku, senang buat keje. aku menempel aje sistem yg sedia ada.

sebulan sekali, diorang sewa hotel rm500 utk group kitorang buat meeting - aku bawak org aje.

3 bulan sekali, diorang buat meeting besar - ada cabutan bertuah sampai 10 biji hexagon utk pengunjung - aku menempel ajela. bawak orang

tiap2 minggu ada 2 meeting - satu pada sabtu malam, satu lagi pada pagi ahad. aku menempel bawak orang aje.

aku taja orang, diorang bagi aku upah duit minyak rm10 setiap sorang aku taja. bole la aku buat keje.

kalu sistem macam ni dah ada, produk tiub basikal pun bole jalan kencang.

aku ingat, kalu dengan bantuan yg macam ni pun aku tak bole berjaya, lebih baik aku berenti aje dari dunia multilevel nih. menoreh getah lagi baik.

aik tinggal aku je ke ..?? cakap sengsorang la plak.....nak kuar gak lee gini

sunyi keeee?? :eek:

kawetoksedoh
02-09-2008, 09:40 PM
sapa nak bg pinjam ID ni..aku nak beli brang cosway daa..nanti bleh dpt point free

lagi baik ko join aje. lagi bagus

ebooqaid
03-09-2008, 12:08 PM
sama untung aje. bergantung pada yg mana kau minat le. dulu aku leader ecosway. kencang jugak aku buat.

tapi aku tak larat sebab aku gagal bina support group, dan upline aku jauh.

sekarang, aku buat cosway plak. serupa aje. ngko kena cari sapa yg bole tolong kau bina group besar. pastu baru kau buat keputusan samada nak buat cosway ke ecosway.

kat tempat aku, senang buat keje. aku menempel aje sistem yg sedia ada.

sebulan sekali, diorang sewa hotel rm500 utk group kitorang buat meeting - aku bawak org aje.

3 bulan sekali, diorang buat meeting besar - ada cabutan bertuah sampai 10 biji hexagon utk pengunjung - aku menempel ajela. bawak orang

tiap2 minggu ada 2 meeting - satu pada sabtu malam, satu lagi pada pagi ahad. aku menempel bawak orang aje.

aku taja orang, diorang bagi aku upah duit minyak rm10 setiap sorang aku taja. bole la aku buat keje.

kalu sistem macam ni dah ada, produk tiub basikal pun bole jalan kencang.

aku ingat, kalu dengan bantuan yg macam ni pun aku tak bole berjaya, lebih baik aku berenti aje dari dunia multilevel nih. menoreh getah lagi baik.



sunyi keeee?? :eek:

ekeke....:D
maknanya..tadi hang cakap..memula hang wat ecosway..pastu dah tak buat ecosway hang joint cosway plak..maknanya..kalo sesapa yang dah joint ecosway...boleh tukar masuk cosway ke..n kalau sesapa yang dah joint cosway...leh tukar joint e-cosway plak? cenggitu ker? aku ingatkan tadi..kalau joint ecosway tu, dah automatik masuk cosway..~X( serabut otak la plak....


aku ingat, kalu dengan bantuan yg macam ni pun aku tak bole berjaya, lebih baik aku berenti aje dari dunia multilevel nih. menoreh getah lagi baik.:[/QUOTE]

so skg ni ko dah berjaya ke blom..? ker baru joint?...pandai ker pegang pisau menoreh ni..:-? kang habis luka pokok getah tu ko buat....dari berhasil pokok getah tu terus mati kering..:p jangan terbako aaa...gurau2 dibulan pose..
apa pun aku wish moga ko berjaya wat cosay dan jadi penoreh getah yang berkaliber!! CAyok..CAyok

kawetoksedoh
04-09-2008, 02:31 PM
ekeke....:D
maknanya..tadi hang cakap..memula hang wat ecosway..pastu dah tak buat ecosway hang joint cosway plak..maknanya..kalo sesapa yang dah joint ecosway...boleh tukar masuk cosway ke..n kalau sesapa yang dah joint cosway...leh tukar joint e-cosway plak? cenggitu ker? aku ingatkan tadi..kalau joint ecosway tu, dah automatik masuk cosway..~X( serabut otak la plak....


aku ingat, kalu dengan bantuan yg macam ni pun aku tak bole berjaya, lebih baik aku berenti aje dari dunia multilevel nih. menoreh getah lagi baik.:

so skg ni ko dah berjaya ke blom..? ker baru joint?...pandai ker pegang pisau menoreh ni..:-? kang habis luka pokok getah tu ko buat....dari berhasil pokok getah tu terus mati kering..:p jangan terbako aaa...gurau2 dibulan pose..
apa pun aku wish moga ko berjaya wat cosay dan jadi penoreh getah yang berkaliber!! CAyok..CAyok[/QUOTE]

:eek: :eek: pandai ko mengena aku ye.

insyaAllah, aku dah anggap aku berjaya dah. ppwerleg aku dah siap. tinggal keje2 ringan aje skrg

fms
04-09-2008, 06:54 PM
ekeke....:D
maknanya..tadi hang cakap..memula hang wat ecosway..pastu dah tak buat ecosway hang joint cosway plak..maknanya..kalo sesapa yang dah joint ecosway...boleh tukar masuk cosway ke..n kalau sesapa yang dah joint cosway...leh tukar joint e-cosway plak? cenggitu ker? aku ingatkan tadi..kalau joint ecosway tu, dah automatik masuk cosway..~X( serabut otak la plak....


aku ingat, kalu dengan bantuan yg macam ni pun aku tak bole berjaya, lebih baik aku berenti aje dari dunia multilevel nih. menoreh getah lagi baik.:

so skg ni ko dah berjaya ke blom..? ker baru joint?...pandai ker pegang pisau menoreh ni..:-? kang habis luka pokok getah tu ko buat....dari berhasil pokok getah tu terus mati kering..:p jangan terbako aaa...gurau2 dibulan pose..
apa pun aku wish moga ko berjaya wat cosay dan jadi penoreh getah yang berkaliber!! CAyok..CAyok[/QUOTE]

nak buat Cosway atau Ecosway je bole, buat dua2 pon bole gak..

ebooqaid
04-09-2008, 10:56 PM
:eek: :eek: pandai ko mengena aku ye.

insyaAllah, aku dah anggap aku berjaya dah. ppwerleg aku dah siap. tinggal keje2 ringan aje skrg[/QUOTE]

alhamdulillah.....sukur alhamdulillah lahh....hmmm...aku pun nak gak beli barang dia....tapi rasanya tak la selalu...hsri tuh just beli bedak dia jee..kalo jadi ahli macam tak berbaloi plak nanti...kat opis aku..cawangan aku dah dua org yg joint..mcm biasa jee tgk..produk nak turunkan berat badan..mana yang ok aa..? nak jadi ahli biasa berapa bayaran..?

petite_amie
05-09-2008, 10:53 AM
:eek: :eek: pandai ko mengena aku ye.

insyaAllah, aku dah anggap aku berjaya dah. ppwerleg aku dah siap. tinggal keje2 ringan aje skrg

alhamdulillah.....sukur alhamdulillah lahh....hmmm...aku pun nak gak beli barang dia....tapi rasanya tak la selalu...hsri tuh just beli bedak dia jee..kalo jadi ahli macam tak berbaloi plak nanti...kat opis aku..cawangan aku dah dua org yg joint..mcm biasa jee tgk..produk nak turunkan berat badan..mana yang ok aa..? nak jadi ahli biasa berapa bayaran..?[/QUOTE]

Sume ok tapi tgk kesesuaian org tu ler...

Kat ofis aku ramai yg try Apple Juice with L-Carnitine tu...mmg berkesan...

petite_amie
05-09-2008, 10:54 AM
:eek: :eek: pandai ko mengena aku ye.

insyaAllah, aku dah anggap aku berjaya dah. ppwerleg aku dah siap. tinggal keje2 ringan aje skrg

alhamdulillah.....sukur alhamdulillah lahh....hmmm...aku pun nak gak beli barang dia....tapi rasanya tak la selalu...hsri tuh just beli bedak dia jee..kalo jadi ahli macam tak berbaloi plak nanti...kat opis aku..cawangan aku dah dua org yg joint..mcm biasa jee tgk..produk nak turunkan berat badan..mana yang ok aa..? nak jadi ahli biasa berapa bayaran..?[/QUOTE]






Sume ok tapi tgk kesesuaian org tu ler...

Kat ofis aku ramai yg try Apple Juice with L-Carnitine tu...mmg berkesan...

petite_amie
05-09-2008, 10:57 AM
Nak join cosway RM60, eCosway RM205 tapi 205 ni blh dapat balik bile kita bid online masa CVP auction nanti...

Kalau berminat blh email aku petite_amie2610@yahoo.com

internetbiz
05-09-2008, 11:06 AM
Nak join cosway RM60, eCosway RM205 tapi 205 ni blh dapat balik bile kita bid online masa CVP auction nanti...

Kalau berminat blh email aku petite_amie2610@yahoo.com

Plan kat sini boleh tak dapat balik modal hanya dgn sponsor 2 org yg macam aku buat ni. Masuk hanya RM198 je.

petite_amie
05-09-2008, 11:45 AM
Plan kat sini boleh tak dapat balik modal hanya dgn sponsor 2 org yg macam aku buat ni. Masuk hanya RM198 je.

Tak yah sponsor orang pun blh balik modal...:)

Kalau sponsor berganda2 lah jadiknyer...

ebooqaid
06-09-2008, 10:20 PM
Tak yah sponsor orang pun blh balik modal...:)

Kalau sponsor berganda2 lah jadiknyer...

menarik tuh...e-mail ler per yg patut...ryzani@gmail.com

fms
07-09-2008, 12:45 AM
Tak yah sponsor orang pun blh balik modal...:)

Kalau sponsor berganda2 lah jadiknyer...

masyukkkk..

ebooqaid
07-09-2008, 10:50 AM
satu je nak tanya...giantnetwork tu aktif lagi ke..byk thread forum dia macam dah tak aktif jeee....

fms
11-09-2008, 08:39 PM
satu je nak tanya...giantnetwork tu aktif lagi ke..byk thread forum dia macam dah tak aktif jeee....

dah kurang aktif laa..
xpe offline masih lagi jalan..

kawetoksedoh
26-09-2008, 11:29 PM
assalamualaikum,

thread ni sejuk je nampaknya. bagusla takde orang nak mengacau.

aku nak ucap kat korang semua.. SELAMAT HARI RAYA...

baru call cosway kejap tadi. aku dapat bonus RM804.21. alhamdulillah. dapat la guna utk tampung belanja raya.

Seperti biasa, bulan lepas pun aku tido jugak... hehehe...
Ramadhan ni pun aku tido jugak...
syawal pun rasanya aku akan tido jugak.

tapi ... bonus insyaAllah bole dapat jugak.

fms
06-10-2008, 12:25 PM
assalamualaikum,

thread ni sejuk je nampaknya. bagusla takde orang nak mengacau.

aku nak ucap kat korang semua.. SELAMAT HARI RAYA...

baru call cosway kejap tadi. aku dapat bonus RM804.21. alhamdulillah. dapat la guna utk tampung belanja raya.

Seperti biasa, bulan lepas pun aku tido jugak... hehehe...
Ramadhan ni pun aku tido jugak...
syawal pun rasanya aku akan tido jugak.

tapi ... bonus insyaAllah bole dapat jugak.

masyukk bonus ko..

ebooqaid
10-10-2008, 11:25 PM
assalamualaikum,

thread ni sejuk je nampaknya. bagusla takde orang nak mengacau.

aku nak ucap kat korang semua.. SELAMAT HARI RAYA...

baru call cosway kejap tadi. aku dapat bonus RM804.21. alhamdulillah. dapat la guna utk tampung belanja raya.

Seperti biasa, bulan lepas pun aku tido jugak... hehehe...
Ramadhan ni pun aku tido jugak...
syawal pun rasanya aku akan tido jugak.

tapi ... bonus insyaAllah bole dapat jugak.

:D..mesti ramai dah ahli bawah2 hang yg guna sendiri..kan..tuh sebab leh dapat byk tu walau tido jee..alhamdulillah...banyak tuh..

kawetoksedoh
13-10-2008, 09:14 PM
:D..mesti ramai dah ahli bawah2 hang yg guna sendiri..kan..tuh sebab leh dapat byk tu walau tido jee..alhamdulillah...banyak tuh..

alhamdulillah. sebenarnya jenuh aku menepis. rata2 org cakap aku ****, buat keje setahun takde income.

tapi aku yakin ngan cosway. aku tak perlu dapat 50K selepas 2 bulan buat keje. tapi aku nak income aku berterusan sampai aku tua... bole bagi kat anak2. pasal tu aku degil buat cosway ni.

sekarang ni, member aku yg dok kutuk aku tu... dah bertukar 10-15 company dah, semua plan gempak2... tapi diorang tak dapat buat duit pun. bukan aku gelakkan diorang, tapi aku mintak diorang respek sikit la kat usaha orang lain.

anyway,



sapa2 yang ada kat ipoh.

aku akan buat jamuan raya utk group cosway aku, dijangka 200 orang hadir. datang le.

aku sewa dewan sebijik. upline aku belanja dekat 2000 utk aku raikan group aku. aku keluar duit sikit2 aje la....

DEWAN SERBAGUNA MUKIM TEJA
KAMPUNG PULAI GOPENG.

19 OKTOBER 2009 2.00PM.

fms
14-10-2008, 10:17 AM
alhamdulillah. sebenarnya jenuh aku menepis. rata2 org cakap aku ****, buat keje setahun takde income.

tapi aku yakin ngan cosway. aku tak perlu dapat 50K selepas 2 bulan buat keje. tapi aku nak income aku berterusan sampai aku tua... bole bagi kat anak2. pasal tu aku degil buat cosway ni.

sekarang ni, member aku yg dok kutuk aku tu... dah bertukar 10-15 company dah, semua plan gempak2... tapi diorang tak dapat buat duit pun. bukan aku gelakkan diorang, tapi aku mintak diorang respek sikit la kat usaha orang lain.

anyway,



sapa2 yang ada kat ipoh.

aku akan buat jamuan raya utk group cosway aku, dijangka 200 orang hadir. datang le.

aku sewa dewan sebijik. upline aku belanja dekat 2000 utk aku raikan group aku. aku keluar duit sikit2 aje la....

DEWAN SERBAGUNA MUKIM TEJA
KAMPUNG PULAI GOPENG.

19 OKTOBER 2009 2.00PM.

Cosway mmg senang nak maintain..
xde paksaan pon nak beli produk tu..
mmg nak beli pon produk tu sbb harga berpatutan..

Ipoh je ke bro??
Ampang, Selangor x buat??
nak gak blaja dari upline yg power nih..hehe..
ko ade keje tetap??

kawetoksedoh
14-10-2008, 04:02 PM
Cosway mmg senang nak maintain..
xde paksaan pon nak beli produk tu..
mmg nak beli pon produk tu sbb harga berpatutan..

Ipoh je ke bro??
Ampang, Selangor x buat??
nak gak blaja dari upline yg power nih..hehe..
ko ade keje tetap??

heheh... aku cikgu je bang. meh le jalan2 sini. aku punye sifu pun akan ada bagi tip tip.

anyway, hari ni aku bukak offer.

sapa2 nak buat cosway bawah aku, aku nak bagi gaji (ada le syarat2 kecik yang kena capai tuuu)

1. gaji Rm300 sebulan setiap kali tercapai group SV 1000SV. aku banyak 24 kali.
ii. insentif penajaan RM10 bagi setiap individu yg ditaja
iii. hadiah satu kaki besar 8000 - 12000 sv apabila aku buat restructure utk korang bila korang dah dapat income stable.
iv. insentif bayaran bulanan kereta rm500 sebulan selama 5 bulan bagi kereta yang bernilai RM130K dan ke atas- untuk korang bina biz utk jadi 5 angka.

(terms and conditions apply)

just supaya korang tak lagi rasa perit yang aku dah rasa untuk bina residual income.

insyaAllah - selepas 2-3 tahun, bole dapat 5 angka dan insyaAllah kekal sehingga ke anak cucu.

dah 5 orang downline aku dapat RM600-RM860 sebulan walaupun tido. sapa sanggup sakit setahun buat keje bole pm aku. kita jumpa. aku belanja minum.

fms
15-10-2008, 09:18 AM
heheh... aku cikgu je bang. meh le jalan2 sini. aku punye sifu pun akan ada bagi tip tip.

anyway, hari ni aku bukak offer.

sapa2 nak buat cosway bawah aku, aku nak bagi gaji (ada le syarat2 kecik yang kena capai tuuu)

1. gaji Rm300 sebulan setiap kali tercapai group SV 1000SV. aku banyak 24 kali.
ii. insentif penajaan RM10 bagi setiap individu yg ditaja
iii. hadiah satu kaki besar 8000 - 12000 sv apabila aku buat restructure utk korang bila korang dah dapat income stable.
iv. insentif bayaran bulanan kereta rm500 sebulan selama 5 bulan bagi kereta yang bernilai RM130K dan ke atas- untuk korang bina biz utk jadi 5 angka.

(terms and conditions apply)

just supaya korang tak lagi rasa perit yang aku dah rasa untuk bina residual income.

insyaAllah - selepas 2-3 tahun, bole dapat 5 angka dan insyaAllah kekal sehingga ke anak cucu.

dah 5 orang downline aku dapat RM600-RM860 sebulan walaupun tido. sapa sanggup sakit setahun buat keje bole pm aku. kita jumpa. aku belanja minum.

mmg power org kuat Cosway ni..
x rugi follow dier ni..

kawetoksedoh
15-10-2008, 05:02 PM
mmg power org kuat Cosway ni..
x rugi follow dier ni..

sikit2 je bang. jemputle ke jamuan raya teman.

fms
17-10-2008, 09:12 AM
sikit2 je bang. jemputle ke jamuan raya teman.

klu ade masa aku datang..
hehe..

nyleaa_27
17-10-2008, 03:41 PM
ari nih aku baru masuk e-cosway...:D mana tau rezeki kat sini lak..

ebooqaid
17-10-2008, 04:34 PM
ari nih aku baru masuk e-cosway...:D mana tau rezeki kat sini lak..

Insya Allah..didoakan semoga berjaya....:)

nyleaa_27
17-10-2008, 07:59 PM
Insya Allah..didoakan semoga berjaya....:)

timo kasih yo..sesamalah kito mendoakan kejayaan untuk sesama muslim nih..

takde lagi ke ahli cosway yg nak cite pengalaman atau kejayaan dalam cosway ni..tak kisah le cosway ke e-cosway ke..:D..nak jadikan pembakar semangat untuk terus berjuang..:))

kawetoksedoh
18-10-2008, 05:20 PM
ari nih aku baru masuk e-cosway...:D mana tau rezeki kat sini lak..

bagus bagus... memang pilihan tepat. selamat datang!!

fms
18-10-2008, 10:19 PM
ari nih aku baru masuk e-cosway...:D mana tau rezeki kat sini lak..

ko pakai web group ke??

nyleaa_27
20-10-2008, 11:44 AM
ko pakai web group ke??

apo tu?:D ..aku join kat cawangan cosway kek seri kembangan nih sebab dekat..ni pun baru nak belajar tgk website cosway nih..poning gak tengok..:)) ev,cvp,rc ..aiyaa..manyak penin lorr..:eek: takpe,takpe..usaha tangga kejayaan..

fms
20-10-2008, 10:22 PM
apo tu?:D ..aku join kat cawangan cosway kek seri kembangan nih sebab dekat..ni pun baru nak belajar tgk website cosway nih..poning gak tengok..:)) ev,cvp,rc ..aiyaa..manyak penin lorr..:eek: takpe,takpe..usaha tangga kejayaan..

ecosway ngan cosway lain..
web group ni website yg dibuat oleh third party dan bukan Cosway utk support program Cosway..tujuan supaya senang dpt downline..

eCosway
20-10-2008, 11:08 PM
Hi all, i have built eCosway network for over 2 years. With the great eCosway updated materials and good full time team support, building eCosway through online and offline are possible and fantastic.

eCosway is only the way to earn USD and global market whereas Cosway is only Malaysia market.

With eCosway, you can enjoy all Cosway benefits plus extra benefits.

tokmat™
20-10-2008, 11:09 PM
Hi all, i have built eCosway network for over 2 years. With the great eCosway updated materials and good full time team support, building eCosway through online and offline are possible and fantastic.

eCosway is only the way to earn USD and global market whereas Cosway is only Malaysia market.

With eCosway, you can enjoy all Cosway benefits plus extra benefits.
welkam aboard ecosway... :)

eCosway
20-10-2008, 11:22 PM
For those who would like to find out more about eCosway in details, stockist application, any update in eCosway, you are welcomed to contact with me and i will contact you as soon as possible.

nyleaa_27
21-10-2008, 11:31 AM
ecosway ngan cosway lain..
web group ni website yg dibuat oleh third party dan bukan Cosway utk support program Cosway..tujuan supaya senang dpt downline..

ooo..takde..takde join mana2 web group pun..aku guna je la website e-cosway tuh..:D banyak betul nak kene belajar ek,kalau org tanya kang takut tak leh jawab pulak..:)) lepas tuh aku promote jugak kat blogspot aku..tapi baru tulis intro yo lah..lum reti lagi..:)) ..betul ke nak apply kredit kad ambank ecosway tuh just bagi ic fotostat..biar betul..:o

nyleaa_27
21-10-2008, 11:32 AM
Hi all, i have built eCosway network for over 2 years. With the great eCosway updated materials and good full time team support, building eCosway through online and offline are possible and fantastic.

eCosway is only the way to earn USD and global market whereas Cosway is only Malaysia market.

With eCosway, you can enjoy all Cosway benefits plus extra benefits.

ni mesti dah jadi 'acik kayo' nih..:))

kawetoksedoh
21-10-2008, 07:34 PM
Hi all, i have built eCosway network for over 2 years. With the great eCosway updated materials and good full time team support, building eCosway through online and offline are possible and fantastic.

eCosway is only the way to earn USD and global market whereas Cosway is only Malaysia market.

With eCosway, you can enjoy all Cosway benefits plus extra benefits.

welcome aboard ecosway. where r u from? care to share?

hijau_
21-10-2008, 07:38 PM
pakai cosway je ... tu pun wife punya ..

kawetoksedoh
21-10-2008, 08:47 PM
pakai cosway je ... tu pun wife punya ..

bagus .... bagus. ko dah jadi pengguna setia tu. buat le slow!. dlm masa 1-2 thn ko bole dpt income cantek punye. 3 hn bole dapat 5 angka.


alang2 dah pakai, baik le kau buat bisnes sambil2. ape ade hal

eCosway
21-10-2008, 09:24 PM
The online eCosway web site is for support and is not enough to build eCosway business. For those who want to know more about eCosway in more details, remember to contact me because i have the best materials for presentation.

Good luck !

nyleaa_27
22-10-2008, 09:55 AM
aku kalau semangat tu dah down,mesti masuk thread nih..lepas tuh berkobar2 balik..:)cgrock

kawetoksedoh
22-10-2008, 08:57 PM
aku kalau semangat tu dah down,mesti masuk thread nih..lepas tuh berkobar2 balik..:)cgrock

betul dah tu. aku tolong kau sikit... kalau nak biz, kau kena setup satu benda...


buat team dalam 3-4 orang.. yg sama2 nak kembang ecosway ngan kau. lagi baik kalau kau jumpa balik penaja kau, and mintak tolong.

kalau dia keberatan, pegi tukar upline ecosway kau... :D

fms
23-10-2008, 09:28 AM
ooo..takde..takde join mana2 web group pun..aku guna je la website e-cosway tuh..:D banyak betul nak kene belajar ek,kalau org tanya kang takut tak leh jawab pulak..:)) lepas tuh aku promote jugak kat blogspot aku..tapi baru tulis intro yo lah..lum reti lagi..:)) ..betul ke nak apply kredit kad ambank ecosway tuh just bagi ic fotostat..biar betul..:o

ko nak apply kad kredit Ecosway ke??
cek PM..

fms
23-10-2008, 09:28 AM
Hi all, i have built eCosway network for over 2 years. With the great eCosway updated materials and good full time team support, building eCosway through online and offline are possible and fantastic.

eCosway is only the way to earn USD and global market whereas Cosway is only Malaysia market.

With eCosway, you can enjoy all Cosway benefits plus extra benefits.

u join e-cosway under web group??
how much to join and yearly fee how much??

eCosway
23-10-2008, 09:11 PM
u join e-cosway under web group??
how much to join and yearly fee how much??

Dear fms,

You can contact me and i highly welcome you to find out more with me because i guarantee i can give you 1 on 1 online presentation by microphone to talk with you very detail about eCosway.

Please note that i did not join eCosway under web group. I join eCosway group under 1 of the best Malaysia stockist because not all Cosway stockist knows how to properly develop and build eCosway.

fms
24-10-2008, 09:33 AM
Dear fms,

You can contact me and i highly welcome you to find out more with me because i guarantee i can give you 1 on 1 online presentation by microphone to talk with you very detail about eCosway.

Please note that i did not join eCosway under web group. I join eCosway group under 1 of the best Malaysia stockist because not all Cosway stockist knows how to properly develop and build eCosway.

I already add you at YM..

kawetoksedoh
24-10-2008, 01:41 PM
Dear fms,

You can contact me and i highly welcome you to find out more with me because i guarantee i can give you 1 on 1 online presentation by microphone to talk with you very detail about eCosway.

Please note that i did not join eCosway under web group. I join eCosway group under 1 of the best Malaysia stockist because not all Cosway stockist knows how to properly develop and build eCosway.

wahhh... hebat! hope i can learn some trick from u

eena
24-10-2008, 04:58 PM
fuhh..i baca thread ni dari awal sampai akhir ni...sejam lebih...caya lah cosway...mcm mana nak join? go to the nearest cosway shop ker? ada ker kat kelana jaya ni?

kawetoksedoh
24-10-2008, 09:22 PM
fuhh..i baca thread ni dari awal sampai akhir ni...sejam lebih...caya lah cosway...mcm mana nak join? go to the nearest cosway shop ker? ada ker kat kelana jaya ni?

ada... 500 stokis bole pegi daftar. tapi pegi la cari upline dulu kat kawasan kelana jaya tu. mana tau kot2 nak buat keje.

alang2 dah tentu pakai, baikle ambik masa sikit2 utk bina biz utk pencen.

kat siggy aku ada offer baeeek.:D

eCosway
24-10-2008, 10:59 PM
I already add you at YM..

sorry, i have updated my yahoo messenger to hermanpioneer@yahoo.com

khookw64
25-10-2008, 01:51 PM
hi..me under from ecosway...who wan join ecoswy oso can contact me ya..



msn: khookw64@msn.com

cosway is best...quality products at affordable prices.

----------------

siapa yang masih ke farmasi..jom mari ke cosway..kerana harga barang bukan sahaja berkualiti ,harganya juga berpatutan...kerana syarikat cosway mempunyai modal yang besar untuk beli stok yg berkuantiti tinggi.

dan..cosway/ecosway juga under berjaya coporation bhd. berjaya bhd juga ada starbucks,7-eleven,sportstoto,digi,u mobile,mitv dan sebagainya...latar syarikat sangat kukuh. ramai orang ke cosway stokict beli barang keperluan,barang kesihatan.. barang kesihatan bukan sahaja halal,juga sesuai kepada orang cina yang bervegetarian juga..so pasaranya sangat luas,semua kaum juga sesuai makan.

khookw64
25-10-2008, 02:09 PM
skrang in di malaysia mempunyai lebih 500 buah stokist..dan pada masa depan masih akan menambah lagi..hehe jadi cosway/ecosway member nk beli barang sangat mudah,tidak perlu order dan tunggu beberapa hari baru dapat barang. dan ecosway juga boleh beli barang di online juga. juga boleh guna rp tukar ke cvp untuk bid barang. seperti mc donald vourcher rm50..normally guna 3-4cvp boleh dapat lah... dan jika memohon ecosway credit card..anda bebelanja rm100 akan dapat 1 cvp ,dan jika anda ialah bo..jadi anda buka sahaja akan dapat 1 cvp..akan dapat 0.33ev

secara ringkas

anda ke restoran A bebelanja rm300 guna ecosway credit card.
anda akan dapt 3 cvp for vip shopper
jika anda ialah bo..jadi anda bukan sahaja dapat 3cvp .anda juga akan dapt 0.99ev
jadi ,anda dapa 3 cvp...ini bermakna berpeluang tinggi untuk dapat mc donald vourcher rm50..menarik kan ..jika anda tidak mahu mc donald vourcher..anda juga boleh tukar ke rp..untuk mendapat diskaun barang cosway.. dan anda juga boleh bid barang lain yang dipapr di auction seperti kfc/pizza hut rm50 coupon,jam rolex,digital camera...dan sebagainya.

ev ini adalah pendapat awak(personal) ..pergilah berbanding credit card yang dikeluar oleh bank lain dengan ecosway....adakah begitu menarik..? dan yurannya adalah free for life...

credit card in..keterangan lanjut boleh pergi ke sini
http://www.chargeandearn.com/my/ambank_cards/index.html

jika anda tidak layak memohon credit card..juga boleh memohon debit card juga..anda juga boleh dapat cvp..dan bo account dapt 0.33 ev evry rm100 +1 cvp

kawetoksedoh
26-10-2008, 12:48 PM
kalau kita pakat2 bincang camana nak kembangkan network kat sini kan bagus.

ada jugak pekdahnye masuk forum

eCosway
26-10-2008, 06:16 PM
skrang in di malaysia mempunyai lebih 500 buah stokist..dan pada masa depan masih akan menambah lagi..hehe jadi cosway/ecosway member nk beli barang sangat mudah,tidak perlu order dan tunggu beberapa hari baru dapat barang. dan ecosway juga boleh beli barang di online juga. juga boleh guna rp tukar ke cvp untuk bid barang. seperti mc donald vourcher rm50..normally guna 3-4cvp boleh dapat lah... dan jika memohon ecosway credit card..anda bebelanja rm100 akan dapat 1 cvp ,dan jika anda ialah bo..jadi anda buka sahaja akan dapat 1 cvp..akan dapat 0.33ev

secara ringkas

anda ke restoran A bebelanja rm300 guna ecosway credit card.
anda akan dapt 3 cvp for vip shopper
jika anda ialah bo..jadi anda bukan sahaja dapat 3cvp .anda juga akan dapt 0.99ev
jadi ,anda dapa 3 cvp...ini bermakna berpeluang tinggi untuk dapat mc donald vourcher rm50..menarik kan ..jika anda tidak mahu mc donald vourcher..anda juga boleh tukar ke rp..untuk mendapat diskaun barang cosway.. dan anda juga boleh bid barang lain yang dipapr di auction seperti kfc/pizza hut rm50 coupon,jam rolex,digital camera...dan sebagainya.

ev ini adalah pendapat awak(personal) ..pergilah berbanding credit card yang dikeluar oleh bank lain dengan ecosway....adakah begitu menarik..? dan yurannya adalah free for life...

credit card in..keterangan lanjut boleh pergi ke sini
http://www.chargeandearn.com/my/ambank_cards/index.html

jika anda tidak layak memohon credit card..juga boleh memohon debit card juga..anda juga boleh dapat cvp..dan bo account dapt 0.33 ev evry rm100 +1 cvp

Dear my eCosway good partner,

Happy to see you here. We sure can build our team to be stronger. Good luck, my khoo ^^

kawetoksedoh
26-10-2008, 07:50 PM
Dear my eCosway good partner,

Happy to see you here. We sure can build our team to be stronger. Good luck, my khoo ^^

OOOO... udah ade kawan.... welcome to both. care to share some tips with us to build a strong group like yours?

eCosway
26-10-2008, 09:11 PM
Our secrets are :

1) Strong relationship
2) Strong partnership
3) Regular online meeting and recruiting
4) Best and updated eCosway materials
5) Best system

khookw64
26-10-2008, 09:13 PM
hi everyone..hehe i so happy see here hv many cosway or ecosway friend..me and ecosway

about how to build network..i think we must hv good system and good material. if u wan on9 presentation. better send some urs material for propects, and explain in skype or msn. but beeter use mic..hehe.

khookw64
26-10-2008, 09:16 PM
kalau kita pakat2 bincang camana nak kembangkan network kat sini kan bagus.

ada jugak pekdahnye masuk forum

ya...hehe sini baik untuk bincang..jadi sama2 boleh belajar pengetahuan baru :)

kawetoksedoh
26-10-2008, 10:51 PM
Our secrets are :

1) Strong relationship
2) Strong partnership
3) Regular online meeting and recruiting
4) Best and updated eCosway materials
5) Best system

elaborate pls..:D

need some insights from ecosway guru

fms
26-10-2008, 11:55 PM
kalau kita pakat2 bincang camana nak kembangkan network kat sini kan bagus.

ada jugak pekdahnye masuk forum

btol tu..
bile nak bagi Cosway daftar online nih..
senang ckit..hehe..
biar laa beli barang offline..tapi daftar tu biar bole online..
senang ckit..

fms
26-10-2008, 11:56 PM
Our secrets are :

1) Strong relationship
2) Strong partnership
3) Regular online meeting and recruiting
4) Best and updated eCosway materials
5) Best system

show ur income pls??
we wanna see..

kawetoksedoh
27-10-2008, 08:03 AM
show ur income pls??
we wanna see..

:p garangnye kau!

kawetoksedoh
27-10-2008, 08:11 AM
btol tu..
bile nak bagi Cosway daftar online nih..
senang ckit..hehe..
biar laa beli barang offline..tapi daftar tu biar bole online..
senang ckit..

takkan dibuatnyee.. konfem.

hehehe.. paling banyak pun, dia tambah stokis lagi aje. skrg, cosway tengah serang stesen2 minyak dgn blok2 apatmen.

kat kl dah ada byk blok2 aptmen yg ada stokis kat bawah.

fms
28-10-2008, 02:06 PM
:p garangnye kau!

hehe..
xde laa..
saje je nak tgk income dier..
klu bole, nak daftarkan Cosway online..senang..
tapi itu laa..Ecosway je bole...

fms
28-10-2008, 02:07 PM
takkan dibuatnyee.. konfem.

hehehe.. paling banyak pun, dia tambah stokis lagi aje. skrg, cosway tengah serang stesen2 minyak dgn blok2 apatmen.

kat kl dah ada byk blok2 aptmen yg ada stokis kat bawah.

dier nak jual produk save minyak tu..
murah giler dier jual..
untung laa sape jadi ahli cosway/ecosway..
program xde pangkat dan bonus kereta/rumah dll..mmg dpt jual produk pada harga murah..

En.Hafiz
28-10-2008, 02:20 PM
Produk minyak apa tu?

nyleaa_27
28-10-2008, 02:45 PM
dier nak jual produk save minyak tu..
murah giler dier jual..
untung laa sape jadi ahli cosway/ecosway..
program xde pangkat dan bonus kereta/rumah dll..mmg dpt jual produk pada harga murah..

tapi ok gak le produk save minyak tuh..aku isi RM50,dari seri kembangan pegi senawang,lepas tu jalan2 kat semban dalam 10km..balik seri kembangan balik..anta anak gi sekolah dr isnin sampai jumaat dalam 7km,sabtu laki aku gi keje dari seri kembangan ke pj,dari pj ke seri kembangan baru lampu kuar..:D

fms
28-10-2008, 02:51 PM
Produk minyak apa tu?

Nanotech Fuel Enhancer..
bagus produk tu..
murah pon murah..
1 botol ade 120ml..

fms
28-10-2008, 02:53 PM
tapi ok gak le produk save minyak tuh..aku isi RM50,dari seri kembangan pegi senawang,lepas tu jalan2 kat semban dalam 10km..balik seri kembangan balik..anta anak gi sekolah dr isnin sampai jumaat dalam 7km,sabtu laki aku gi keje dari seri kembangan ke pj,dari pj ke seri kembangan baru lampu kuar..:D

aku ade tapi x pakai lagi..
dpt free sbb jual produk save minyak ni kat org..
beli 2 dpt free 1..so, aku amik laa satu tu..hehe..

dier ade expire date ke produk save minyak ni??
aku tgk mcm xde je..

nyleaa_27
28-10-2008, 02:55 PM
aku ade tapi x pakai lagi..
dpt free sbb jual produk save minyak ni kat org..
beli 2 dpt free 1..so, aku amik laa satu tu..hehe..

dier ade expire date ke produk save minyak ni??
aku tgk mcm xde je..

apasal ko tak pakai..:D..tak check lah pulak ada expire date ke takde..

kawetoksedoh
28-10-2008, 10:06 PM
apasal ko tak pakai..:D..tak check lah pulak ada expire date ke takde..

benda ni ada expire la bang.....


sebaik aje ko habis pakai sbotol tu...:D

kawetoksedoh
28-10-2008, 10:07 PM
allooooo geng!!

aku dapat bonus lagi!! :eek:

RM741.34

sikit aje, tapi lepas le bayar tanah aku. hehehe...

jom jom jom kite bercoswayyyyyyy!!

bulan november ni aku nak stat bukak satu kaki lagi. dah lama sangat dah aku rehat nih!

eCosway
28-10-2008, 10:53 PM
I have 3 accounts. I work eCosway as part time. I can only show June statement of 1 account.

http://img510.imageshack.us/img510/1459/ecoswayincomestatement2vv0.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=ecoswayincomestatement2vv0.jpg)http://img510.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

kawetoksedoh
29-10-2008, 12:22 AM
I have 3 accounts. I work eCosway as part time. I can only show June statement of 1 account.

http://img510.imageshack.us/img510/1459/ecoswayincomestatement2vv0.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=ecoswayincomestatement2vv0.jpg)http://img510.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

taring sudah keluarrrrr.....

tu le kau daus... sapa suruh kacau rimau tido:D

nyleaa_27
29-10-2008, 09:26 AM
I have 3 accounts. I work eCosway as part time. I can only show June statement of 1 account.

http://img510.imageshack.us/img510/1459/ecoswayincomestatement2vv0.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=ecoswayincomestatement2vv0.jpg)http://img510.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

gempak statement ko bro..bila ko join e-cosway..:)

fms
29-10-2008, 10:12 AM
apasal ko tak pakai..:D..tak check lah pulak ada expire date ke takde..

kereta jarang jalan..
malas nak pakai dulu..
tapi tgk testimoni, mmg dahsyat laa..
bole jaga enjin skali..

fms
29-10-2008, 10:13 AM
allooooo geng!!

aku dapat bonus lagi!! :eek:

RM741.34

sikit aje, tapi lepas le bayar tanah aku. hehehe...

jom jom jom kite bercoswayyyyyyy!!

bulan november ni aku nak stat bukak satu kaki lagi. dah lama sangat dah aku rehat nih!

masyukkk...
bole bayar instalment rumah..
kene plak ko join Cosway ko dpt income byk tu..
sure kekal sampai bile2 nih..hehe..

fms
29-10-2008, 10:14 AM
I have 3 accounts. I work eCosway as part time. I can only show June statement of 1 account.

http://img510.imageshack.us/img510/1459/ecoswayincomestatement2vv0.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=ecoswayincomestatement2vv0.jpg)http://img510.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

dahsyat gak ade network yg besar..
RM1k sebulan..ok laa tu..

fms
29-10-2008, 10:15 AM
taring sudah keluarrrrr.....

tu le kau daus... sapa suruh kacau rimau tido:D

hehe..
aku suka daftar yg online punye..
sbb tu usha2 ecosway jap...

fms
29-10-2008, 10:16 AM
gempak statement ko bro..bila ko join e-cosway..:)

btol tu..
bile join??
setiap bulan ade prospek baru masuk ke??

eCosway
29-10-2008, 09:04 PM
I joined eCosway since May 2006 and serious to build it from the midth of year 2007 at about 1.5 year. I am 3 accounts eCosway Business Owner (BO) and all my 3 accounts are earning stable USD every month and now only help my downlines to get more downlines for them and make sure each of them have the stable network.

eCosway
29-10-2008, 10:19 PM
For any Malaysia eCosway member that has network can use the function of e-transfer.

Without doing Cosway, eCosway can get another income from Cosway.

Doing eCosway now = Earn USD now + get extra income from Cosway in future by e-transfer

eCosway earns USD, online auction benefits, more Redemption Points for Discounts in Cosway ++++ many more benefits.

eCosway
29-10-2008, 10:29 PM
Before join in Cosway, remember must know the eCosway details and have a very nice presentation before join in because eCosway lets you enjoy all Cosway benefits ++++ many more benefits. With eCosway membership, you do not need Cosway membership because eCosway can let you earn extra Cosway income in future without build any Cosway network!

khookw64
29-10-2008, 10:41 PM
erm..ya . and rp can change to cvp. some like mc donald voucher rm50 ..about 3-4 cvp . online auction can bid rolex ,notebook, digital camera and etc. so nop only we earn rp form buy products and get a diacount .we still can use to bid.

http://www.ecosway.com/ecosway/mall_cvp_auc_list.jsp ---> sinilah yang boleh lelongan cvp. mc donald vourcher rm50 x2200 , kfc/pizza hutrm50 x2000 . cosway rm50 vourcher,rm100 juga ade.

secara ringkas..apabila kita beli barang rm50 ,akan dapat 1 rp. renew juga ada rp,seperti vip shopper rm30 akan dapat 20rp. 1bo acc is 30rp ,3 bo acc is 90 rp. tapi sistem akan tolak 20rp tujuan kepada kita beli barang dapat diskuan dan on9 beli. bakinya rp kita dapat guna ke auction.

cvp sama juga rp. xde expire date. jika kita bid sesuate barang, tapi ade orang bid lebih banyak berbanding kite..cvp ini akan pulang kepade kite,dan boleh menyimpan ,next time baru bid lagi..hehe. seperti notebook..juga ada orang bid 500-600 cvp untuk dapat


http://www.ecosway.com/ecosway/mall_auc_winlist.jsp--> lihat di sini..jam rolex ade orang guna 366 cvp dapat la...366 = 122rp. 122 rp sama rm6100. tapi rp ini adalah free.. sangat menarik kan..


--------------------------------

ade team tidak kerjasama, uplinenya kurang bersistem,kerana tidak membuat material kepada downlinenya..selalu downline dapat info yang lama. ade juga upline tidak peduli lagi downline..kerana anggap downline mesti bantu dia mencari orang untuk berkembang mlm. .saye dengar daripada orang luar kata begitu...aiks..buat mlm mesti berkerjasama..sama-sama beruntung, dan berkerjasama..

eCosway
31-10-2008, 08:56 PM
btol tu..
bile join??
setiap bulan ade prospek baru masuk ke??

With the positive thinking, continuous actions and teamwork to build eCosway network together. Anything is possible. Good luck !

kawetoksedoh
01-11-2008, 08:17 PM
rasa macam nak sembang sama, tapi rasa macam tak tau nak sembang apa..

takpelah, aku melihat aje dari tepi ngkorang punye discussion. :D

good luck to all!!

nikkeanu
02-11-2008, 06:08 PM
anyway, hari ni aku bukak offer.

sapa2 nak buat cosway bawah aku, aku nak bagi gaji (ada le syarat2 kecik yang kena capai tuuu)

1. gaji Rm300 sebulan setiap kali tercapai group SV 1000SV. aku banyak 24 kali.
ii. insentif penajaan RM10 bagi setiap individu yg ditaja
iii. hadiah satu kaki besar 8000 - 12000 sv apabila aku buat restructure utk korang bila korang dah dapat income stable.
iv. insentif bayaran bulanan kereta rm500 sebulan selama 5 bulan bagi kereta yang bernilai RM130K dan ke atas- untuk korang bina biz utk jadi 5 angka.

(terms and conditions apply)

just supaya korang tak lagi rasa perit yang aku dah rasa untuk bina residual income.

insyaAllah - selepas 2-3 tahun, bole dapat 5 angka dan insyaAllah kekal sehingga ke anak cucu.

dah 5 orang downline aku dapat RM600-RM860 sebulan walaupun tido. sapa sanggup sakit setahun buat keje bole pm aku. kita jumpa. aku belanja minum.

cam best je nih..
camne nak join?
aku kat kedah skrg..

fms
03-11-2008, 09:38 AM
cam best je nih..
camne nak join?
aku kat kedah skrg..

kat mane2 pon bole..
pegi je stokis yg berdekatan..

PM saya jika berminat join bwh saya..
saya akan letakkan anda di bwh downline saya..

kawetoksedoh
03-11-2008, 09:57 PM
cam best je nih..
camne nak join?
aku kat kedah skrg..

beress...

nanti teman call ari rabu nanti. lepas isyak kot. bole ke? kedah kat mane bang?

eCosway
03-11-2008, 10:07 PM
cam best je nih..
camne nak join?
aku kat kedah skrg..

Before join in Cosway, remember must know the eCosway details and have a very nice presentation before join in because eCosway lets you enjoy all Cosway benefits ++++ many more benefits. With eCosway membership, you do not need Cosway membership because eCosway can let you earn extra Cosway income in future without build any Cosway network!

amirrash
04-11-2008, 09:48 AM
tahniah cosway, kerana membuka cawangan kedai di pantai hill park pantai dalam kuala lumpur. congatulation cosway, for the opening of a new shop office in pantai dalam kuala lumpur.

fms
04-11-2008, 09:51 AM
Before join in Cosway, remember must know the eCosway details and have a very nice presentation before join in because eCosway lets you enjoy all Cosway benefits ++++ many more benefits. With eCosway membership, you do not need Cosway membership because eCosway can let you earn extra Cosway income in future without build any Cosway network!

advantage Cosway compare to Ecosway is their fee much more lower. Join only RM60 and annual fee RM30. Other, i think Ecosway is better and if you hold a card credit from Ecosway, you earn much more.

fms
04-11-2008, 09:52 AM
tahniah cosway, kerana membuka cawangan kedai di pantai hill park pantai dalam kuala lumpur. congatulation cosway, for the opening of a new shop office in pantai dalam kuala lumpur.

dah byk kedai Cosway ni..
senang balik modal klu bukak..
kat area rumah aku je dah ade 3 stokis..

amirrash
04-11-2008, 10:07 AM
advantage Cosway compare to Ecosway is their fee much more lower. Join only RM60 and annual fee RM30. Other, i think Ecosway is better and if you hold a card credit from Ecosway, you earn much more.

:D hmm..i believe you should write more in Malay rather than in English. it will be easier for us to understand. tq:)

fms
04-11-2008, 12:22 PM
:D hmm..i believe you should write more in Malay rather than in English. it will be easier for us to understand. tq:)

hehe..
aku ikut ayat leader Ecosway laa..
dier tulis english, aku tulis gak english..

amirrash
04-11-2008, 12:28 PM
hehe..
aku ikut ayat leader Ecosway laa..
dier tulis english, aku tulis gak english..

wah..bagus2.
hmm..tapi ada skit masalah.
payah skit nak faham la.

anyway, good luck. moga sukses selalu.

p.s
2 minggu lepas terperasan kedai cosway di pantai dalam. sebelum tu mana ada coswway di pantai dalam. :)cgrock

kawetoksedoh
04-11-2008, 05:04 PM
wah..bagus2.
hmm..tapi ada skit masalah.
payah skit nak faham la.

anyway, good luck. moga sukses selalu.

p.s
2 minggu lepas terperasan kedai cosway di pantai dalam. sebelum tu mana ada coswway di pantai dalam. :)cgrock

kang.... aku cakap omputih jugak karang... nyesal korang weii:eek:

cintailah bahasa kebangsaan....:D

kawetoksedoh
04-11-2008, 05:07 PM
wah..bagus2.
hmm..tapi ada skit masalah.
payah skit nak faham la.

anyway, good luck. moga sukses selalu.

p.s
2 minggu lepas terperasan kedai cosway di pantai dalam. sebelum tu mana ada coswway di pantai dalam. :)cgrock

sekarang ni cosway dalam proses nak bukak ratusan lagi stokis. kalu korang nak bukak stokis, aku bole kenalkan pada satu leader ecosway, dia dlm proses bina 300 stokis nationwide.

korang punye modal dalam 10K aje. dapat barang dgn renovation dekat 300k - (masa dia cerita kat aku le)

tapi aku cakap kat dia aku buat cosway le. aku tak nak bukak stokis...

pastu dia akan bagi korang 1% dari dia punye group income. besar tu wei!

banyak le dia punye offer. kalu korang minat, aku bagi korang kontek dia. tapi thru PM aje le. aku letak kat sini kang, tak kena pulak rasanya

fms
04-11-2008, 05:36 PM
wah..bagus2.
hmm..tapi ada skit masalah.
payah skit nak faham la.

anyway, good luck. moga sukses selalu.

p.s
2 minggu lepas terperasan kedai cosway di pantai dalam. sebelum tu mana ada coswway di pantai dalam. :)cgrock

apada..ko pon tulis english..xkan x paham..:eek::eek:
tapi bagus laa makin lama makin byk stokis..

fms
04-11-2008, 05:39 PM
sekarang ni cosway dalam proses nak bukak ratusan lagi stokis. kalu korang nak bukak stokis, aku bole kenalkan pada satu leader ecosway, dia dlm proses bina 300 stokis nationwide.

korang punye modal dalam 10K aje. dapat barang dgn renovation dekat 300k - (masa dia cerita kat aku le)

tapi aku cakap kat dia aku buat cosway le. aku tak nak bukak stokis...

pastu dia akan bagi korang 1% dari dia punye group income. besar tu wei!

banyak le dia punye offer. kalu korang minat, aku bagi korang kontek dia. tapi thru PM aje le. aku letak kat sini kang, tak kena pulak rasanya

aku klu ade peluang, mmg nak bukak stokis Cosway..
malas dah nak keje opis..
nak buat biz sendri..
kira murah laa RM10k je..
ingatkan RM100k..

amirrash
04-11-2008, 06:15 PM
aku klu ade peluang, mmg nak bukak stokis Cosway..
malas dah nak keje opis..
nak buat biz sendri..
kira murah laa RM10k je..
ingatkan RM100k..

wahh..giler banyak duit kau. tapi tak pe. modal dan usaha tangga kejayaan.

aku bukan tak reti nak tulis english. tapi bahasa tu ada kena polish skit. baru senang orang faham. almaklumlah, aku ni kelabu mata skit. cewahh..

ok la. korang sukses selalu ok. chow:)cgrock

kawetoksedoh
04-11-2008, 06:19 PM
aku klu ade peluang, mmg nak bukak stokis Cosway..
malas dah nak keje opis..
nak buat biz sendri..
kira murah laa RM10k je..
ingatkan RM100k..

ngkau nak ke tak?

kalu nak, aku suruh dia call kau.

sales commission utk 6 bln pertama 10%, selepas tu baru 5%.

cantik jugak tu. biasanya stokis punye rate 5% throughout. (tunjuk skill cakap omputih skit. :D)

kawetoksedoh
04-11-2008, 06:20 PM
wahh..giler banyak duit kau. tapi tak pe. modal dan usaha tangga kejayaan.

aku bukan tak reti nak tulis english. tapi bahasa tu ada kena polish skit. baru senang orang faham. almaklumlah, aku ni kelabu mata skit. cewahh..

ok la. korang sukses selalu ok. chow:)cgrock

nak polish, meh sini. aku polishkan kat kau. tapi,macamana jadinye, aku tak tau le kan... mana ada gerenti.:D

semoga ko pon sukses selalu

amirrash
04-11-2008, 07:37 PM
nak polish, meh sini. aku polishkan kat kau. tapi,macamana jadinye, aku tak tau le kan... mana ada gerenti.:D

semoga ko pon sukses selalu

janganlah polish aku. kang lagi kelabu asap aku. :D
jangan mare. aku gurau2 aja. tq untuk doakau tu. salam semua.

kawetoksedoh
04-11-2008, 08:35 PM
janganlah polish aku. kang lagi kelabu asap aku. :D
jangan mare. aku gurau2 aja. tq untuk doakau tu. salam semua.

aku dah tengok website kau. kau pulun betul2. product based biz yg macam ko buat tu, mmg bole pegi jauh, bole dapat repeat customer sampai betahun2 tu.

good choice bro!

amirrash
05-11-2008, 08:55 AM
aku dah tengok website kau. kau pulun betul2. product based biz yg macam ko buat tu, mmg bole pegi jauh, bole dapat repeat customer sampai betahun2 tu.

good choice bro!

thanks bro. sama2 la kita pulun. :)cgrock

fms
05-11-2008, 02:52 PM
ngkau nak ke tak?

kalu nak, aku suruh dia call kau.

sales commission utk 6 bln pertama 10%, selepas tu baru 5%.

cantik jugak tu. biasanya stokis punye rate 5% throughout. (tunjuk skill cakap omputih skit. :D)

hehe..
nnt laa..
skang blom lagi..
1-2 tahun lagi ke..
tgk nasib kat MLM lain..

kawetoksedoh
05-11-2008, 09:07 PM
hehe..
nnt laa..
skang blom lagi..
1-2 tahun lagi ke..
tgk nasib kat MLM lain..

ape benda yg kau dok layan skrg ni?

fms
05-11-2008, 09:52 PM
ape benda yg kau dok layan skrg ni?

layan program prepaid..
ade kat siggy aku..
Cosway sbb daftar online xde..
sbb tu hold jap..

kawetoksedoh
05-11-2008, 09:55 PM
layan program prepaid..
ade kat siggy aku..
Cosway sbb daftar online xde..
sbb tu hold jap..

aku raseee.... lama lagi ko hold tu.. :D

fms
06-11-2008, 03:25 PM
aku raseee.... lama lagi ko hold tu.. :D

hehe..agaknye laa kot..
atau run je laa sama..
kenapa laa Cosway xde daftar online..
senang ooo..
biarkan pendaftaran je laa online..
lain2 biar offline..hehe

kawetoksedoh
06-11-2008, 03:47 PM
hehe..agaknye laa kot..
atau run je laa sama..
kenapa laa Cosway xde daftar online..
senang ooo..
biarkan pendaftaran je laa online..
lain2 biar offline..hehe

aku lagi suka kalau takde online sbnarnya. kalu ada online, diorang tak akan pegi stokis langsung.

last2, tak beli barang langsung. dok taja orang soh beli barang, tapi dia sendiri tak beli. beli barang pun 4 bulan sekali.

apa2 hal pun, aku dah mula stat bukak lagi satu kaki. bila siap satu kaki ni, aku dapat tambah income lagi 1k. jadik leeeee

nak lawan sifu ecosway pulak le... hehehe
nak lawan cakap omputih dah kalah dah:D

adikacu
06-11-2008, 03:52 PM
Cosway.... Aku dah masuk lama dah sejak dari tahun 1996 hehehe sampai sekarang aku masih aktif menajdi ahli.

kawetoksedoh
06-11-2008, 06:47 PM
Cosway.... Aku dah masuk lama dah sejak dari tahun 1996 hehehe sampai sekarang aku masih aktif menajdi ahli.

dari 96?

WOW!!

apesal tak buat network? 3-4 tahun je, insyaAllah bole dapat 5 angka dan dapat pencen bang!

jom kita discuss kat sini camana nak buat. aku tak kedekut ilmu punye.

ape abang nak tau? cakap aje:)

fms
06-11-2008, 08:09 PM
aku lagi suka kalau takde online sbnarnya. kalu ada online, diorang tak akan pegi stokis langsung.

last2, tak beli barang langsung. dok taja orang soh beli barang, tapi dia sendiri tak beli. beli barang pun 4 bulan sekali.

apa2 hal pun, aku dah mula stat bukak lagi satu kaki. bila siap satu kaki ni, aku dapat tambah income lagi 1k. jadik leeeee

nak lawan sifu ecosway pulak le... hehehe
nak lawan cakap omputih dah kalah dah:D

btol gak tu..
tapi sbb Cosway bergantung pada network dan bukan kaki, aku rasa pendaftaran online agak membantu..
pastu, diorg akan dpt satu statement dari Cosway secara online atau dpt kod sms bentuk pin di HP, suruh je gi stokis utk amik starter kit..hehe..best tak cadangan aku..diorg still pegi stokis yg berdekatan..

kawetoksedoh
06-11-2008, 08:54 PM
btol gak tu..
tapi sbb Cosway bergantung pada network dan bukan kaki, aku rasa pendaftaran online agak membantu..
pastu, diorg akan dpt satu statement dari Cosway secara online atau dpt kod sms bentuk pin di HP, suruh je gi stokis utk amik starter kit..hehe..best tak cadangan aku..diorg still pegi stokis yg berdekatan..

kuikuikui.... BEST! BEST! kompom cosway tak ikut:eek:

adikacu
07-11-2008, 12:09 AM
dari 96?

WOW!!

apesal tak buat network? 3-4 tahun je, insyaAllah bole dapat 5 angka dan dapat pencen bang!

jom kita discuss kat sini camana nak buat. aku tak kedekut ilmu punye.

ape abang nak tau? cakap aje:)

Itu la aku cuma pengguna setia cosway je nak buat network ni tak pandai lagi pun aku ni tak pandai nak pimpin dline

harap bro boleh bantu dari segi asas dulu.

Nak ikutkan utung runcit tu ada la sikit macam aku buat jual automax tu.skg ni aku try jual automax tu dgn online. saja nak try pasaran kat online pulak hehehe.

adikacu
07-11-2008, 12:10 AM
dari 96?

WOW!!

apesal tak buat network? 3-4 tahun je, insyaAllah bole dapat 5 angka dan dapat pencen bang!

jom kita discuss kat sini camana nak buat. aku tak kedekut ilmu punye.

ape abang nak tau? cakap aje:)

Itu la aku cuma pengguna setia cosway je nak buat network ni tak pandai lagi pun aku ni tak pandai nak pimpin dline

harap bro boleh bantu dari segi asas dulu.

Nak ikutkan utung runcit tu ada la sikit macam aku buat jual automax tu.skg ni aku try jual automax tu dgn online. saja nak try pasaran kat online pulak hehehe.

adikacu
07-11-2008, 12:11 AM
dari 96?

WOW!!

apesal tak buat network? 3-4 tahun je, insyaAllah bole dapat 5 angka dan dapat pencen bang!

jom kita discuss kat sini camana nak buat. aku tak kedekut ilmu punye.

ape abang nak tau? cakap aje:)

Itu la aku cuma pengguna setia cosway je nak buat network ni tak pandai lagi pun aku ni tak pandai nak pimpin dline

harap bro boleh bantu dari segi asas dulu.

Nak ikutkan utung runcit tu ada la sikit macam aku buat jual automax tu.skg ni aku try jual automax tu dgn online. saja nak try pasaran kat online pulak hehehe.

adikacu
07-11-2008, 12:12 AM
dari 96?

WOW!!

apesal tak buat network? 3-4 tahun je, insyaAllah bole dapat 5 angka dan dapat pencen bang!

jom kita discuss kat sini camana nak buat. aku tak kedekut ilmu punye.

ape abang nak tau? cakap aje:)


Itu la aku cuma pengguna setia cosway je nak buat network ni tak pandai lagi pun aku ni tak pandai nak pimpin dline

harap bro boleh bantu dari segi asas dulu.

Nak ikutkan utung runcit tu ada la sikit macam aku buat jual automax tu.skg ni aku try jual automax tu dgn online. saja nak try pasaran kat online pulak hehehe.

adikacu
07-11-2008, 12:14 AM
dari 96?

WOW!!

apesal tak buat network? 3-4 tahun je, insyaAllah bole dapat 5 angka dan dapat pencen bang!

jom kita discuss kat sini camana nak buat. aku tak kedekut ilmu punye.

ape abang nak tau? cakap aje:)

Itu la aku cuma pengguna setia cosway je nak buat network ni tak pandai lagi pun aku ni tak pandai nak pimpin dline

harap bro boleh bantu dari segi asas dulu.

Nak ikutkan utung runcit tu ada la sikit macam aku buat jual automax tu.skg ni aku try jual automax tu dgn online. saja nak try pasaran kat online pulak hehehe.

adikacu
07-11-2008, 12:23 AM
Aiseh apasal bnyak pulak entri aku nih.. line aku tak berapa ok mlm ni. hehehe sori...

fms
07-11-2008, 09:27 AM
kuikuikui.... BEST! BEST! kompom cosway tak ikut:eek:

hehe.
Cosway kene aware bende ni pasal ramai yg x renew keahlian dan pergi ke progam lain..sume nak main binari je..so, klu ade pendaftaran online, senang laa ckit..

ok laa tukar topik lain.

Cosway skarang ni ade jual Pendant..
harga promosi RM165 sahaja..
jom jadi ahli sekarang supaya anda dpt membeli pada harga tersebut..

kawetoksedoh
07-11-2008, 01:53 PM
hehe.
Cosway kene aware bende ni pasal ramai yg x renew keahlian dan pergi ke progam lain..sume nak main binari je..so, klu ade pendaftaran online, senang laa ckit..

ok laa tukar topik lain.

Cosway skarang ni ade jual Pendant..
harga promosi RM165 sahaja..
jom jadi ahli sekarang supaya anda dpt membeli pada harga tersebut..

hoho!!

aku dah beli!
buy 2 free 1. syok woo. rasa jantung bedegup eje sari dua memula pakai. pastu sakit lutut aku ngan sengal dah mula ilang..

org lain jual 500++, kita jual 200++ saja.

kawetoksedoh
07-11-2008, 01:57 PM
Itu la aku cuma pengguna setia cosway je nak buat network ni tak pandai lagi pun aku ni tak pandai nak pimpin dline

harap bro boleh bantu dari segi asas dulu.

Nak ikutkan utung runcit tu ada la sikit macam aku buat jual automax tu.skg ni aku try jual automax tu dgn online. saja nak try pasaran kat online pulak hehehe.

Asas Multilevel ni senang aje..

1. Study
2. Do
3. Teach.

kalu kita tak buat yg 3 benda ni, kompom kita tak akan dapat bina walaupun 20 tahun buat.

kita dah pilih cosway - dah betul dah.

company paling besar, produk paling banyak,sale 600j setahun
ada katalog tiap2 bulan pegi pada user
ada redemption nak suruh user jadi setia

tinggal sekarang, kita nak bina network aje.

hang bukak mulut.
hang cari buku
hang baca
hang ikut
hang bukak mulut ajaq member hang.

ini aje aku buat pun. pastu skil2 baru mula sampai satu2. banyak faktor lain dapat membantu. tapi faktor inisiatif diri sendiri tu yang paling besaq

fms
07-11-2008, 02:32 PM
hoho!!

aku dah beli!
buy 2 free 1. syok woo. rasa jantung bedegup eje sari dua memula pakai. pastu sakit lutut aku ngan sengal dah mula ilang..

org lain jual 500++, kita jual 200++ saja.

aku pon nak beli laa..
ade org order 2..
aku amik lagi satu laa..hehe..

kawetoksedoh
07-11-2008, 09:21 PM
aku pon nak beli laa..
ade org order 2..
aku amik lagi satu laa..hehe..

memang kau pandai!

adikacu
09-11-2008, 01:32 PM
nih plan merangkap guidance lengkap utk berjaya nih..

macammana nak kekalkan SV tu lebih dari 1000

boleh tolong jelaskan... :):)
(Budak baru nak belajar)

kawetoksedoh
09-11-2008, 09:08 PM
macammana nak kekalkan SV tu lebih dari 1000

boleh tolong jelaskan... :):)
(Budak baru nak belajar)

kita kena bina organisasi.

organisasi yg kita bina tu pulak mestilah terdiri dari 2 golongan.

1. org yg menjadi pengguna setia. dia tak cari orang, dia tak taja, tapi dia beli pakai sendiri dgn setia. macam hang le

2. org yg pengguna dan bina biz pada masa yang sama.

bila ada 2 golongan ni, maka kaki tu akan membesar sehinggalah ia capai 1000sv dari belian org2 yg ada kat kaki tu. Bina lah kaki tu sampai pegi 3000sv, maka insyaAllah kaki tu akan dapat kekalkan 1000sv utk jangkamasa yg sangat lama.

Selagi tak dapat capai target 1000sv dan tak dapat capai kestabilan, kaki tu mesti dibina berterusan. biasanya, utk buat 1000sv, makan masa 2-4 bulan saja. tak lama.

hang taja lah orang. tunjuk demo produk supaya dia faham MANFAAT yg dia dapat. maka hang akan dapt pengguna yang setia. bila hang bina diri hang jadi leader hebat plak, pengguna hang yang setia tu akan mula jadi seorang biz builder.

selagi kaki tu dapat bawak 1000sv, maka kita ada income walaupun kita tido.

buat le 3-4 tahun. ko boleh pencen ngan 5 angka. lupakan la projek2 jangka pendek ni....:)

fms
11-11-2008, 09:22 AM
macammana nak kekalkan SV tu lebih dari 1000

boleh tolong jelaskan... :):)
(Budak baru nak belajar)

Kawetoksedoh dah ajar tu..
mmg ilmu berguna..
mula2 fokus pada 2 kaki je dulu..buat cucuk sate..ko kene lukis graf sendri utk dua kaki ni..
dah capai 1000SV utk setiap kaki, ko cek setiap bulan..kaki ni kuat ke tak..klu kaki pertama mmg kuat, kaki kedua x kuat, fokus pada penambahan ahli pada kaki kedua dan mula membuka kaki ketiga supaya dpt lebih byk income..

HulubalangKramat
11-11-2008, 07:00 PM
Hai kawan2 semua..Semuga semua Maju Jaya...Amiiiiiiiiiiiiin

adikacu
12-11-2008, 02:55 PM
Utk adik kakak dan abang yg masalah gemuk perut menggeleber boleh try produk ni..:):):)

Mencairkan & Menghilangkan Benjolan Degil

Ekstrak tumbuhan berpaten yang berkuasa dan lada merah hangat utk kesan yang cepat, ketara dan berterusan. Hanya sapu sekali sehari utk tindakan pelangsingan badan 24 jam.

- Membakar lemak bonjolan yg tidak diingini.
- Mengentalkan kulit yg kendur dan menggeleber

http://img160.imageshack.us/img160/7950/bgthermo20activecd4.jpg

Harga Biasa RM59.00
Utk bln Nov RM46.50

belian kedua RM34.50

adikacu
12-11-2008, 03:01 PM
Kalau jadi ahli lagi best...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

beli barang RM30.00 dapat satu kupon Redemption percuma

Nak daftar ahli leh PM saya



Skg tak susah stokis cosway ada dimana2
Terbaru kat JUSCO Taman Equine, Seri Kembangan Selangor.
dan Klang Centro, Klang Selangor. :)paid:)cgrock:)paid:)cgrock

fms
12-11-2008, 03:12 PM
Utk adik kakak dan abang yg masalah gemuk perut menggeleber boleh try produk ni..:):):)

Mencairkan & Menghilangkan Benjolan Degil

Ekstrak tumbuhan berpaten yang berkuasa dan lada merah hangat utk kesan yang cepat, ketara dan berterusan. Hanya sapu sekali sehari utk tindakan pelangsingan badan 24 jam.

- Membakar lemak bonjolan yg tidak diingini.
- Mengentalkan kulit yg kendur dan menggeleber

http://img160.imageshack.us/img160/7950/bgthermo20activecd4.jpg

Harga Biasa RM59.00
Utk bln Nov RM46.50

belian kedua RM34.50

pomot bro jgn x pomot..
kasi naik balik Cosway nih..
beli barang dier mmg puas hati..
harga murah dan kualiti plak setanding ngan produk dari MLM lain..
jgn lupa beli skali Nanotech fuel saver..bagus utk enjin..

adikacu
12-11-2008, 03:43 PM
Asas Multilevel ni senang aje..

1. Study
2. Do
3. Teach.

kalu kita tak buat yg 3 benda ni, kompom kita tak akan dapat bina walaupun 20 tahun buat.

kita dah pilih cosway - dah betul dah.

company paling besar, produk paling banyak,sale 600j setahun
ada katalog tiap2 bulan pegi pada user
ada redemption nak suruh user jadi setia

tinggal sekarang, kita nak bina network aje.

hang bukak mulut.
hang cari buku
hang baca
hang ikut
hang bukak mulut ajaq member hang.

ini aje aku buat pun. pastu skil2 baru mula sampai satu2. banyak faktor lain dapat membantu. tapi faktor inisiatif diri sendiri tu yang paling besaq

TQ bro atas nasihat ni.. ahli baru boleh ambil ni sebagai petunjuk utk maju dlm cosway.
:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

adikacu
12-11-2008, 03:45 PM
Sesiapa yg berdaftar boleh PM saya.






'Semoga kejayaan jd milik kita'

nice2u
12-11-2008, 04:42 PM
macam ada minat kat cosway ne...
sapa yg nak bg tempat yg terbaik... hehehhe

kawetoksedoh
12-11-2008, 07:11 PM
Utk adik kakak dan abang yg masalah gemuk perut menggeleber boleh try produk ni..:):):)

Mencairkan & Menghilangkan Benjolan Degil

Ekstrak tumbuhan berpaten yang berkuasa dan lada merah hangat utk kesan yang cepat, ketara dan berterusan. Hanya sapu sekali sehari utk tindakan pelangsingan badan 24 jam.

- Membakar lemak bonjolan yg tidak diingini.
- Mengentalkan kulit yg kendur dan menggeleber

http://img160.imageshack.us/img160/7950/bgthermo20activecd4.jpg

Harga Biasa RM59.00
Utk bln Nov RM46.50

belian kedua RM34.50


brader adiacu....

aku nak bagi kau satu tip.

kau beli produk ni dalam 20-30 set.

5 set, kau guna utk demo. kau beli plastik kecik yg bole seal (mcm plastik ubat klinik tu...), pastu kau picit masuk.

kau pegi tempat keje kau, kau suruh akak2 tu test.

kau fotostat fler dalam 300 keping pun cukup. bagila flyer tu sekali dengan kau punye tester. kau jual le kat diorang barang tu.

insyaAllah kejap aje bole abis produk yg kau beli tadi tu.

kalau dia nak beli kali kedua, kau ajak le dia masuk cosway, buat demo camana pakai barang tu.

aku buat demo setahun setengah, aku dapat bina 13000sv.

bole bang.

insyaAllah berjaya

kawetoksedoh
12-11-2008, 08:35 PM
macam ada minat kat cosway ne...
sapa yg nak bg tempat yg terbaik... hehehhe

haha!!

hang tengok aku punye siggy baik2.

adikacu
12-11-2008, 09:54 PM
brader adiacu....

aku nak bagi kau satu tip.

kau beli produk ni dalam 20-30 set.

5 set, kau guna utk demo. kau beli plastik kecik yg bole seal (mcm plastik ubat klinik tu...), pastu kau picit masuk.

kau pegi tempat keje kau, kau suruh akak2 tu test.

kau fotostat fler dalam 300 keping pun cukup. bagila flyer tu sekali dengan kau punye tester. kau jual le kat diorang barang tu.

insyaAllah kejap aje bole abis produk yg kau beli tadi tu.

kalau dia nak beli kali kedua, kau ajak le dia masuk cosway, buat demo camana pakai barang tu.

aku buat demo setahun setengah, aku dapat bina 13000sv.

bole bang.

insyaAllah berjaya

betul tu kawan aku pernah guna produk ni memang best. tapi kalau mintak depa jd ahli depa tak mau katanya depa malas nak pegi stokis ambil barang dan mcm2 alasan lg. tu yg tension tu..~X(~X(~X(

kawetoksedoh
12-11-2008, 10:02 PM
betul tu kawan aku pernah guna produk ni memang best. tapi kalau mintak depa jd ahli depa tak mau katanya depa malas nak pegi stokis ambil barang dan mcm2 alasan lg. tu yg tension tu..~X(~X(~X(

kat situ silap tu. bukan silap depa. silap hang.

yang hang dok tuju org sama buat apa? hang kan nak meniaga, hang kena la keluaq. buat kawan baru.

hang jangan jadi macam malaysia main bola - tunggu bola sampai ke kaki. hang kena kejar bola.

buat target - sehari, hang jumpa sorang. 1 jam sari. kejap aje setel. insyaAllah.

so biaq depa. hang ambik diorang jadi customer. takpe la. tapi pada masa yg sama, hang kena keluar menaja. hang tak pandai taja takpe. hang sembang aje. jangan jemu.

pasti akan ada org nak masuk.

zizan_1
12-11-2008, 11:16 PM
salam... korang semua mesti dah lama dgn cosway ni kan... so dah expert tak, dgn semua barang2 yg dijual... yelah... at least ada testimoni dari pengguna2 yg pakai barang2 cosway ni... sb dgn testimoni... org akan jadi lebih yakin nak menjadi ahli... dan ahli2 pula akan lebih setia n bersemangat nak promote kat org brg2 yg diorg pakai...kalo setakat cakap jer... maybe org susah nak pcaya...sb xde bukti...

fms
13-11-2008, 03:22 PM
salam... korang semua mesti dah lama dgn cosway ni kan... so dah expert tak, dgn semua barang2 yg dijual... yelah... at least ada testimoni dari pengguna2 yg pakai barang2 cosway ni... sb dgn testimoni... org akan jadi lebih yakin nak menjadi ahli... dan ahli2 pula akan lebih setia n bersemangat nak promote kat org brg2 yg diorg pakai...kalo setakat cakap jer... maybe org susah nak pcaya...sb xde bukti...

aku pakai SE pendant mmg menakjubkan..
ade je kesan2 positif..

barangan Cosway mmg murah dan berkualiti setanding ngan MLM lain..

zizan_1
13-11-2008, 06:00 PM
yelah apa yg aku nampak...cosway ada mcm2 jenis produk2 herba... cuma skang ni kalo boleh nak tahu juga... tahap keberkesanan herba2 tu... beza tu bukanlah setakat harganya yg murah... yg penting kualiti produk tu....
contoh mcm spirulina laa... ada mcm2 brand n harga... tapi kita tahu ker... yg mana satu yg best quality... dan cosway punya spirulina ada pada tahap kualiti yg mana.... yela kalo kita bagi range 1-10, so dimana tahap kualiti produk2 yg dipasarkan oleh cosway... sbb skang ni kan ada terlalu byk produk2 yg hampir serupa dipasaran.... jadi kita kena tahu dimana tahap kekuatan produk yg kita guna@mkn@pakai dari segi kualiti n harga... betul tak...

fms
14-11-2008, 11:17 AM
yelah apa yg aku nampak...cosway ada mcm2 jenis produk2 herba... cuma skang ni kalo boleh nak tahu juga... tahap keberkesanan herba2 tu... beza tu bukanlah setakat harganya yg murah... yg penting kualiti produk tu....
contoh mcm spirulina laa... ada mcm2 brand n harga... tapi kita tahu ker... yg mana satu yg best quality... dan cosway punya spirulina ada pada tahap kualiti yg mana.... yela kalo kita bagi range 1-10, so dimana tahap kualiti produk2 yg dipasarkan oleh cosway... sbb skang ni kan ada terlalu byk produk2 yg hampir serupa dipasaran.... jadi kita kena tahu dimana tahap kekuatan produk yg kita guna@mkn@pakai dari segi kualiti n harga... betul tak...

klu nak kualiti terbaik spirulina Cosway, amik yg pakej ade 300 biji tu..tu mmg kualiti AA+

kawetoksedoh
14-11-2008, 12:22 PM
salam semua..

sori aku dah tak online sari dua ni... pak mentua aku kena sakit jantung. semua injap kecuali satu dah blok. sekarang ni, tengah dalam keadaan sangat2 kritikal.

so kawan...

makanlah Supa EPA - 2 biji sehari utk potong kolestrol. yg ni ada demo dia. korang ambik tongkeng ayam, taruk dalam gelas kaca. pastu ambik 2 biji supa EPA,cucuk ngan jarum pastu perah masuk dalam gelas yg ada tongkeng ayam tu.

esok, korang tengok apa jadi pada tongkeng ayam tu.

SEMUA LEMAK HILANG!! la beb. tinggal kulit aje.

pastu korang try calit jari korang kat gelas tu, korang akan dapati, dinding gelas tu tak berminyak - bermakna, semua lemak dan kolestrol bersebati dengan molekul air,jadi dia tak melekat rata2 tempat.

kalu dari segi badan kita, maknanya kolestrol ngan lemak tu akan keluar ikut air kencing - tak melekat kat dinding2 usus ataupun uterus ke mana ke.

aku dapat taja berpuluh orang pakai supa EPA ni. kalu korang nak pengguna setia dan kesan yang menakjubkan, bole pakai epa ni utk tunjuk kat orang.

SPIRULINA??

spirulina cosway dikeluar oleh parry pharmaceuticals india. diiktiraf terbaik di dunia. dpt sijil US PHARMACOPEIA. tak ada makanan dalam dunia dapat sijil ni kecuali spirulina daripada parry pharmaceuticals india.

di ranam dalam kawasan yang dikelilingi hutan seluas 100batu persegi disekelilingnya. kualiti dan kebersihan terjamin.

cek dalam internet. cari la sendiri apa spirulina terbaik dunia. dan apa itu sijil us pharmacopeia.

dan korang akan tau apa kualiti spirulina yg cosway bawak.

dulu cosway jual spirulina dari earhrise california. elken pun jual spirulina dari earthrise.

pastu spirulina earthrise kena tarik balik sijil organik. so cosway stop jual spirulina dari earthrise ni.

so kalau ada orang tanya pasal spirulina cosway, korang dah tau apa jawapannya

jumpa lagi kawan2.

fms, adikacu - mari kita sentiasa discus camana nak bina group cosway kat sini. jangan putus asa. jangan hanya harap harga barang yang rendah. dah ramai jadi jutawan dalam cosway, tanpa perlu kecoh sana sini.

korang cari sapa itu mejar mohan, inspector saw, steven lim, etc etc etc

zizan_1
14-11-2008, 05:04 PM
info yg bagus dari kawetoksedoh... dia tahu n kenal dgn produk yg dia nak pasarkan kat org... aku harap n doakan kau berjaya dlm biz ni...
sepatutnya semua yg nak menceburi biz ni kena betul2 berinfomasi...
aku ni hanya pendatang baru jer...saja suka try barang2 yg org kata bagus... tapi diaorg xleh nak explain yg produk tu bagus tahap mana... jadi rasa ragu2 tu akan tetap ada... sbbnya dlm biz MLM ni... semua org nak untung... n kalo ada sifat tamak... barang yg dijual mula2... kualiti 100% bagus... tapi bila dah lama n dpt sambutan... diaorg... down grade kan kualiti barang tu... so sapa pun xtahu... sbb org dah percaya... tu yg aku risau dlm mana2 biz MLM ni... cth mcm jadi kat kes kopi tongkat ali... konon dpt sijil itu dan ini... bila diuji dimakmal...rupanya dlm byk2 produk kopi tongkat ali yg dipasaran... hanya ada 2,3 je kot yg ada mengandungi tongkat ali... yg lainnya menipu... tapi kopi yg ada tongkat ali pun...kira mcm menipu juga...sbbnya content tongkat ali yg ada dlm tu terlalu sedikit...n itu tidak menepati jumlah yg diperlukan oleh tubuh badan seseorang itu untuk mendapatkan khasiat herba itu.... tu satu hal... yg dah terang2 menipu tu...dah tentu letak bahan kimia/dadah tuk memberikan kesan yg hampir sama dgn tongkat ali... kalo org duk jadikan minuman harian... mau akan dtg ...dpt sakit mcm2... adus... aku harap cosway ni dpt menjadi satu company yg leading n pioneer dlm menjaga kualiti produknya... dan harap ahli2 pun xleka cari duit jer... tapi pantau juga produk2 cosway ni... mana laa tahu kan... hati manusia ni...bila2 leh berubah...

adikacu
15-11-2008, 01:18 AM
salam semua..

sori aku dah tak online sari dua ni... pak mentua aku kena sakit jantung. semua injap kecuali satu dah blok. sekarang ni, tengah dalam keadaan sangat2 kritikal.

so kawan...

makanlah Supa EPA - 2 biji sehari utk potong kolestrol. yg ni ada demo dia. korang ambik tongkeng ayam, taruk dalam gelas kaca. pastu ambik 2 biji supa EPA,cucuk ngan jarum pastu perah masuk dalam gelas yg ada tongkeng ayam tu.

esok, korang tengok apa jadi pada tongkeng ayam tu.

SEMUA LEMAK HILANG!! la beb. tinggal kulit aje.

pastu korang try calit jari korang kat gelas tu, korang akan dapati, dinding gelas tu tak berminyak - bermakna, semua lemak dan kolestrol bersebati dengan molekul air,jadi dia tak melekat rata2 tempat.

kalu dari segi badan kita, maknanya kolestrol ngan lemak tu akan keluar ikut air kencing - tak melekat kat dinding2 usus ataupun uterus ke mana ke.

aku dapat taja berpuluh orang pakai supa EPA ni. kalu korang nak pengguna setia dan kesan yang menakjubkan, bole pakai epa ni utk tunjuk kat orang.

SPIRULINA??

spirulina cosway dikeluar oleh parry pharmaceuticals india. diiktiraf terbaik di dunia. dpt sijil US PHARMACOPEIA. tak ada makanan dalam dunia dapat sijil ni kecuali spirulina daripada parry pharmaceuticals india.

di ranam dalam kawasan yang dikelilingi hutan seluas 100batu persegi disekelilingnya. kualiti dan kebersihan terjamin.

cek dalam internet. cari la sendiri apa spirulina terbaik dunia. dan apa itu sijil us pharmacopeia.

dan korang akan tau apa kualiti spirulina yg cosway bawak.

dulu cosway jual spirulina dari earhrise california. elken pun jual spirulina dari earthrise.

pastu spirulina earthrise kena tarik balik sijil organik. so cosway stop jual spirulina dari earthrise ni.

so kalau ada orang tanya pasal spirulina cosway, korang dah tau apa jawapannya

jumpa lagi kawan2.

fms, adikacu - mari kita sentiasa discus camana nak bina group cosway kat sini. jangan putus asa. jangan hanya harap harga barang yang rendah. dah ramai jadi jutawan dalam cosway, tanpa perlu kecoh sana sini.

korang cari sapa itu mejar mohan, inspector saw, steven lim, etc etc etc

sya doakan smoga pak mentua kawe cepat sembuh.

adikacu
15-11-2008, 01:20 AM
fms, adikacu - mari kita sentiasa discus camana nak bina group cosway kat sini. jangan putus asa. jangan hanya harap harga barang yang rendah. dah ramai jadi jutawan dalam cosway, tanpa perlu kecoh sana sini.

korang cari sapa itu mejar mohan, inspector saw, steven lim, etc etc etc

mcm ni la yg saya nak.. :)cgrock:)paid:)cgrock:D:)

kawetoksedoh
16-11-2008, 10:37 AM
nikkeanu...

selamat datang ke cosway. insyaAllah sy akan bantu sebaik mungkin.

meeting mingguan di alor setar under group kita

selasa 9 malam
redemption center ( nama tempat tak ingat, nanti saya dapatkan)

jumpa lagi.

p/s: kawe tengoh kalut lo ni. toktuo kawe masuk spital, ari2 jago dia. nati kawe ngejah apa2 yg perlu.

nikkeanu
16-11-2008, 10:44 AM
ok.. tima kasih byk2 cikgu..
hehe.. dpt online seminggu skali je..
keje byk..
biase la.. keje salesman je skrg nih..

fms
16-11-2008, 04:03 PM
ok.. tima kasih byk2 cikgu..
hehe.. dpt online seminggu skali je..
keje byk..
biase la.. keje salesman je skrg nih..

tahniah kepada ahli baru..
produk Cosway mmg best..murah plak tu..

amern
18-11-2008, 06:26 PM
Salam adikacu, kawetoksedoh;

Saya berminat dgn cosway ni sebab cawangannya banyak dan easy access, so mudah nak praktikkan konsep tukar jenama berbanding mlm lain. Masalahnya saya tak tau banyak pasal cosway. Nak cari agen2 otai utk explain pun tak tau mana nak cari. Kalau sudi bole cerita kat saya terutama pasal beza antara cosway dan ecosway. Kalau ada rezeki tuan2, bole terus sponsor saya masuk...

kawetoksedoh
18-11-2008, 08:28 PM
Salam adikacu, kawetoksedoh;

Saya berminat dgn cosway ni sebab cawangannya banyak dan easy access, so mudah nak praktikkan konsep tukar jenama berbanding mlm lain. Masalahnya saya tak tau banyak pasal cosway. Nak cari agen2 otai utk explain pun tak tau mana nak cari. Kalau sudi bole cerita kat saya terutama pasal beza antara cosway dan ecosway. Kalau ada rezeki tuan2, bole terus sponsor saya masuk...

beres aje...

biasanya sy crite table talk ataupun pakai tepon. bro amern dok kat mana? kalu jauh sy call aje la.

adikacu, fms, kalu dekat ngan korang, korang pegi le crite kat bro kita ni. sayang kalu dia tak tau apa cosway bole offer FOR LIFE ..

jangan risau bro. manfaat cosway kepada kita, insyaAllah seumur hidup walaupun kita sekadar jadi ahli biasa tanpa bina biz.

selamat datang!

fms
19-11-2008, 09:02 AM
Salam adikacu, kawetoksedoh;

Saya berminat dgn cosway ni sebab cawangannya banyak dan easy access, so mudah nak praktikkan konsep tukar jenama berbanding mlm lain. Masalahnya saya tak tau banyak pasal cosway. Nak cari agen2 otai utk explain pun tak tau mana nak cari. Kalau sudi bole cerita kat saya terutama pasal beza antara cosway dan ecosway. Kalau ada rezeki tuan2, bole terus sponsor saya masuk...

sponsor??
hehe..sume xde duit laa..
byk komitmen..
klu ade YM, bole je aku bercerita..

fms
19-11-2008, 09:05 AM
beres aje...

biasanya sy crite table talk ataupun pakai tepon. bro amern dok kat mana? kalu jauh sy call aje la.

adikacu, fms, kalu dekat ngan korang, korang pegi le crite kat bro kita ni. sayang kalu dia tak tau apa cosway bole offer FOR LIFE ..

jangan risau bro. manfaat cosway kepada kita, insyaAllah seumur hidup walaupun kita sekadar jadi ahli biasa tanpa bina biz.

selamat datang!

yup..
manfaat Cosway tetap ade tanpa network..
diskaun 30% klu guna RP mmg menguntungkan..

kawetoksedoh
19-11-2008, 11:50 PM
assalamualaikum kawan2,

aku 3-4 hari ni, dok tido dalam wad kat hospital besar. dan pengalaman aku tido dalam wad jaga pak mentua aku ni betul2 membuka mata.

selama ni aku hanya tengok org sakit dengan sebelah mata aje. sekarang, baru aku tau macamana seksanya sakit ni.

TOBAT AKU!!

setiap masa dok mengerang aje diorang. masa orang datang, diorang relek le, tapi time malam2, bila takde orang, masing2 dok merintih, mengerang kesakitan. korang bayangkan la, tak bole tido diorang pasal sakit... dok terpanggil panggil "misi", "misi"

TRAUMA AKU.

nasihat aku pada diri aku dan korang2 semua, marila kita pakat2 jaga kesihatan. diorang yang masuk wad tu, bukannya tua pun. masing2 muda lagi. anak2 pun kecik lagi... tapi diorang ni takde budaya jaga badan dan jaga kesihatan.

korang bayangkanla... masuk spital pasal sakit...tapi, pkl 9 malam dok makan ayam kentaki kat dalam wad tu.... nak kata b-o-d-o-h, diorang pas universiti...

mungkin diorang ni jenis yang tak celik atau tak peka.

nasib baikla aku dapat tengok dengan mata kepala aku sendiri macamana seksanya diorang... sampaikan nak cari saraf utk cucuk buat dialysis pun tak dapat nak jumpa sebab badan dah terlalu banyak air yg terkumpul dan macam2 lagi.

sakitnye diorang tu .... masyaAllah mintak2 jauhkanlah seksaan yg macam tu kat kita.

esok aku nak kena pegi kl, anta pak mentua aku ke IJN. harap2 tak lama lagi dapat le bedah dia buat bypass.

tak sanggup dah aku nengok dia. pagi sihat2.. dok berjalan mundar mandir... petang sesak nafas. sekarang ni, nak bejalan pun dah tak bole. nak buang air pun terpaksa orang lain buatkan.

bila aku terpaksa basuh najis dia, aku dapat nampak betapa frustnya muka dia, terpaksa dia tutup malu dia dengan aku. tak tau la camana aku nak cerita .. tuhan saja la yang tahu camana perasaan dia... aku yang sekadar bersimpati ngan dia pun dah terasa begitu terseksa... inikan pulak dia yang terpaksa menanggung.

dulu, dia referi bola FAM, sampai ke england FAM hantar... jadi ref fifa... tapi sekarang dia sakit. nasib baik jantung dia kuat pasal dia ahli sukan. kalau tak 99% doktor kata dia dah terlalu tipis.

semua ni jadi pasal makanan. teruk sangat dah makanan kita ni. budak 13 tahun pun dah kena jantung. ahli sukan baru umur 28 tahun pun dah kena jantung.

yang kes paling banyak kencing manis, darah tinggi, buah pinggang... seksa kalau kena... tak sanggup aku nak bayangkan.

baru bulan lepas, member aku... umur 28 tahun ... meninggal. darah tinggi.

tekanan naik terlalu tiba2... salur darah dia pecah kat dalam kepala... sepanjang2 mandikan mayat dan kapan, darah mengalir keluar ikut hidung ngan telinga.

jagalah makan minum kita kawan2. terlalu azab aku tengok. sampai sekarang aku terbawak2 dalam tido, bermimpi tah apa2.

nanti aku share ngan korang, apa patut makan, dan cara makan dan bila nak makan.

biar la kita abis duit sikit kat vitamin daripada dok sibuk beli sport rim keta, pasang jubin baru, ataupun tukar telepn dan bayar bil astro... tapi badan tak nak jaga.

sakitnya terlalu tak tertanggung kalau dah kena.

jumpa lagi kawan2. nanti aku sambung balik apa patut kita jadikan amalan utk makan.

aku ngan bini aku baru cek darah. Alhamdulillah, kami berdua dua-dua clear dari segala mara bahaya. kami dok makan supplemen cosway dah 2-3 tahun dah. dulu kami ada masalah kolestrol dan uric acid.. dan beberapa lagi masalah. sekarang alhamdulillah dengan izin Allah, kami sangat sihat dari segi kualiti benda2 dalam badan.

fms
20-11-2008, 09:45 AM
assalamualaikum kawan2,

aku 3-4 hari ni, dok tido dalam wad kat hospital besar. dan pengalaman aku tido dalam wad jaga pak mentua aku ni betul2 membuka mata.

selama ni aku hanya tengok org sakit dengan sebelah mata aje. sekarang, baru aku tau macamana seksanya sakit ni.

TOBAT AKU!!

setiap masa dok mengerang aje diorang. masa orang datang, diorang relek le, tapi time malam2, bila takde orang, masing2 dok merintih, mengerang kesakitan. korang bayangkan la, tak bole tido diorang pasal sakit... dok terpanggil panggil "misi", "misi"

TRAUMA AKU.

nasihat aku pada diri aku dan korang2 semua, marila kita pakat2 jaga kesihatan. diorang yang masuk wad tu, bukannya tua pun. masing2 muda lagi. anak2 pun kecik lagi... tapi diorang ni takde budaya jaga badan dan jaga kesihatan.

korang bayangkanla... masuk spital pasal sakit...tapi, pkl 9 malam dok makan ayam kentaki kat dalam wad tu.... nak kata b-o-d-o-h, diorang pas universiti...

mungkin diorang ni jenis yang tak celik atau tak peka.

nasib baikla aku dapat tengok dengan mata kepala aku sendiri macamana seksanya diorang... sampaikan nak cari saraf utk cucuk buat dialysis pun tak dapat nak jumpa sebab badan dah terlalu banyak air yg terkumpul dan macam2 lagi.

sakitnye diorang tu .... masyaAllah mintak2 jauhkanlah seksaan yg macam tu kat kita.

esok aku nak kena pegi kl, anta pak mentua aku ke IJN. harap2 tak lama lagi dapat le bedah dia buat bypass.

tak sanggup dah aku nengok dia. pagi sihat2.. dok berjalan mundar mandir... petang sesak nafas. sekarang ni, nak bejalan pun dah tak bole. nak buang air pun terpaksa orang lain buatkan.

bila aku terpaksa basuh najis dia, aku dapat nampak betapa frustnya muka dia, terpaksa dia tutup malu dia dengan aku. tak tau la camana aku nak cerita .. tuhan saja la yang tahu camana perasaan dia... aku yang sekadar bersimpati ngan dia pun dah terasa begitu terseksa... inikan pulak dia yang terpaksa menanggung.

dulu, dia referi bola FAM, sampai ke england FAM hantar... jadi ref fifa... tapi sekarang dia sakit. nasib baik jantung dia kuat pasal dia ahli sukan. kalau tak 99% doktor kata dia dah terlalu tipis.

semua ni jadi pasal makanan. teruk sangat dah makanan kita ni. budak 13 tahun pun dah kena jantung. ahli sukan baru umur 28 tahun pun dah kena jantung.

yang kes paling banyak kencing manis, darah tinggi, buah pinggang... seksa kalau kena... tak sanggup aku nak bayangkan.

baru bulan lepas, member aku... umur 28 tahun ... meninggal. darah tinggi.

tekanan naik terlalu tiba2... salur darah dia pecah kat dalam kepala... sepanjang2 mandikan mayat dan kapan, darah mengalir keluar ikut hidung ngan telinga.

jagalah makan minum kita kawan2. terlalu azab aku tengok. sampai sekarang aku terbawak2 dalam tido, bermimpi tah apa2.

nanti aku share ngan korang, apa patut makan, dan cara makan dan bila nak makan.

biar la kita abis duit sikit kat vitamin daripada dok sibuk beli sport rim keta, pasang jubin baru, ataupun tukar telepn dan bayar bil astro... tapi badan tak nak jaga.

sakitnya terlalu tak tertanggung kalau dah kena.

jumpa lagi kawan2. nanti aku sambung balik apa patut kita jadikan amalan utk makan.

aku ngan bini aku baru cek darah. Alhamdulillah, kami berdua dua-dua clear dari segala mara bahaya. kami dok makan supplemen cosway dah 2-3 tahun dah. dulu kami ada masalah kolestrol dan uric acid.. dan beberapa lagi masalah. sekarang alhamdulillah dengan izin Allah, kami sangat sihat dari segi kualiti benda2 dalam badan.

supplemen mmg penting..
kene slalu makan produk ni..

ahlidewan
20-11-2008, 11:00 AM
assalamualaikum kawan2,

aku 3-4 hari ni, dok tido dalam wad kat hospital besar. dan pengalaman aku tido dalam wad jaga pak mentua aku ni betul2 membuka mata.

selama ni aku hanya tengok org sakit dengan sebelah mata aje. sekarang, baru aku tau macamana seksanya sakit ni.

TOBAT AKU!!

setiap masa dok mengerang aje diorang. masa orang datang, diorang relek le, tapi time malam2, bila takde orang, masing2 dok merintih, mengerang kesakitan. korang bayangkan la, tak bole tido diorang pasal sakit... dok terpanggil panggil "misi", "misi"

TRAUMA AKU.

nasihat aku pada diri aku dan korang2 semua, marila kita pakat2 jaga kesihatan. diorang yang masuk wad tu, bukannya tua pun. masing2 muda lagi. anak2 pun kecik lagi... tapi diorang ni takde budaya jaga badan dan jaga kesihatan.

korang bayangkanla... masuk spital pasal sakit...tapi, pkl 9 malam dok makan ayam kentaki kat dalam wad tu.... nak kata b-o-d-o-h, diorang pas universiti...

mungkin diorang ni jenis yang tak celik atau tak peka.

nasib baikla aku dapat tengok dengan mata kepala aku sendiri macamana seksanya diorang... sampaikan nak cari saraf utk cucuk buat dialysis pun tak dapat nak jumpa sebab badan dah terlalu banyak air yg terkumpul dan macam2 lagi.

sakitnye diorang tu .... masyaAllah mintak2 jauhkanlah seksaan yg macam tu kat kita.

esok aku nak kena pegi kl, anta pak mentua aku ke IJN. harap2 tak lama lagi dapat le bedah dia buat bypass.

tak sanggup dah aku nengok dia. pagi sihat2.. dok berjalan mundar mandir... petang sesak nafas. sekarang ni, nak bejalan pun dah tak bole. nak buang air pun terpaksa orang lain buatkan.

bila aku terpaksa basuh najis dia, aku dapat nampak betapa frustnya muka dia, terpaksa dia tutup malu dia dengan aku. tak tau la camana aku nak cerita .. tuhan saja la yang tahu camana perasaan dia... aku yang sekadar bersimpati ngan dia pun dah terasa begitu terseksa... inikan pulak dia yang terpaksa menanggung.

dulu, dia referi bola FAM, sampai ke england FAM hantar... jadi ref fifa... tapi sekarang dia sakit. nasib baik jantung dia kuat pasal dia ahli sukan. kalau tak 99% doktor kata dia dah terlalu tipis.

semua ni jadi pasal makanan. teruk sangat dah makanan kita ni. budak 13 tahun pun dah kena jantung. ahli sukan baru umur 28 tahun pun dah kena jantung.

yang kes paling banyak kencing manis, darah tinggi, buah pinggang... seksa kalau kena... tak sanggup aku nak bayangkan.

baru bulan lepas, member aku... umur 28 tahun ... meninggal. darah tinggi.

tekanan naik terlalu tiba2... salur darah dia pecah kat dalam kepala... sepanjang2 mandikan mayat dan kapan, darah mengalir keluar ikut hidung ngan telinga.

jagalah makan minum kita kawan2. terlalu azab aku tengok. sampai sekarang aku terbawak2 dalam tido, bermimpi tah apa2.

nanti aku share ngan korang, apa patut makan, dan cara makan dan bila nak makan.

biar la kita abis duit sikit kat vitamin daripada dok sibuk beli sport rim keta, pasang jubin baru, ataupun tukar telepn dan bayar bil astro... tapi badan tak nak jaga.

sakitnya terlalu tak tertanggung kalau dah kena.

jumpa lagi kawan2. nanti aku sambung balik apa patut kita jadikan amalan utk makan.

aku ngan bini aku baru cek darah. Alhamdulillah, kami berdua dua-dua clear dari segala mara bahaya. kami dok makan supplemen cosway dah 2-3 tahun dah. dulu kami ada masalah kolestrol dan uric acid.. dan beberapa lagi masalah. sekarang alhamdulillah dengan izin Allah, kami sangat sihat dari segi kualiti benda2 dalam badan.

tahniah la tuan. orang kita tak faham sebenarnya konsep "beringat sebelum kena". dah sakit baru nak berubat. kan lebih baik mencegah dari terkena?.

apa-apa pun tahnia lah. untuk bisnes dan juga kesihatan tuan. :)cgrock

adikacu
20-11-2008, 12:30 PM
Kesihatan perlu dijaga

Duit banyak badan sakit tak guna gak...

:-?:D

fms
20-11-2008, 02:44 PM
Kesihatan perlu dijaga

Duit banyak badan sakit tak guna gak...

:-?:D

btol..
psntang pon kene jaga..
x guna makan supplement tapi x pandai nak mencegah..

nokaki
20-11-2008, 03:18 PM
Salam adikacu, kawetoksedoh;

Saya berminat dgn cosway ni sebab cawangannya banyak dan easy access, so mudah nak praktikkan konsep tukar jenama berbanding mlm lain. Masalahnya saya tak tau banyak pasal cosway. Nak cari agen2 otai utk explain pun tak tau mana nak cari. Kalau sudi bole cerita kat saya terutama pasal beza antara cosway dan ecosway. Kalau ada rezeki tuan2, bole terus sponsor saya masuk...

pluang gini mmg byk
pandai2 kira je pilih:D

amern
21-11-2008, 05:02 PM
Maaf 2-3 hari terbusy dengan kerja office. Tak menjengah ke sini. Saya tinggal kat area2 kajang or cheras. Sapa2 sudi nak explain meh la, rasanya better jumpa over tea or coffee kut.
Saya subscribe dengan pendapat "tukar jenama" ni. Sebelum ni dah 2 sykt mlm saya join dan aplikasikan tukar jenama. 2 - 2 okay, dapat rasa duit walau tak la sampai 5 angka. Yang first tu saya berenti sebab upline dok push suruh jual barang padahal saya nak guna je. Yg ke2 tu berenti sebab malas nak gi ke stokis yang kadang-kadang baru jumpa tu.
Saya minat cosway ni sebab nampak outlet dia bercambah kat mana2. Cuma tang benefit or marketing plan yang dioffer tu yg saya tak clear.
Bro fms, maksud saya sponsor tu, taja jadi ahli sebagai downline korang. Duit pendaftaran semua tu saya bayar la sendiri.

kawetoksedoh
22-11-2008, 01:40 PM
Maaf 2-3 hari terbusy dengan kerja office. Tak menjengah ke sini. Saya tinggal kat area2 kajang or cheras. Sapa2 sudi nak explain meh la, rasanya better jumpa over tea or coffee kut.
Saya subscribe dengan pendapat "tukar jenama" ni. Sebelum ni dah 2 sykt mlm saya join dan aplikasikan tukar jenama. 2 - 2 okay, dapat rasa duit walau tak la sampai 5 angka. Yang first tu saya berenti sebab upline dok push suruh jual barang padahal saya nak guna je. Yg ke2 tu berenti sebab malas nak gi ke stokis yang kadang-kadang baru jumpa tu.
Saya minat cosway ni sebab nampak outlet dia bercambah kat mana2. Cuma tang benefit or marketing plan yang dioffer tu yg saya tak clear.
Bro fms, maksud saya sponsor tu, taja jadi ahli sebagai downline korang. Duit pendaftaran semua tu saya bayar la sendiri.

fms... dekat ngan kau tuuu

kawetoksedoh
23-11-2008, 01:11 PM
assalamualaikum semua,

hari ni aku buat satu function sikit kat kampar.

tarikh : 23 Nov 2009
tempat : Hotel Grand Kampar, Kampar perak
masa : 3.00 pm.

aku tau, takde org dari sini akan datang, saja je cakap jugak kat sini. kalau tak, sunyi pulak kang

jumpa lagi geng.

semoga berjaya

eCosway
23-11-2008, 06:03 PM
For those who would like to find out more about difference between Cosway and eCosway, you are highly welcomed to contact with me and i will arrange my time to present to you online. I have designed a wonderful presentation for my team and i am a speaker for my own eCosway team too. Good luck !

kawetoksedoh
23-11-2008, 07:33 PM
For those who would like to find out more about difference between Cosway and eCosway, you are highly welcomed to contact with me and i will arrange my time to present to you online. I have designed a wonderful presentation for my team and i am a speaker for my own eCosway team too. Good luck !

i've started to wonder where u've been.

welcome back

kawetoksedoh
23-11-2008, 08:19 PM
assalamualaikum,

selesai jugak meeting bulanan aku. kat sini, tetiap bulan aku buat meeting kat hotel

bulan ni aku buat kat kampar. nanti 21 disember 2008, aku akan buat kat hillcity ipoh.

tadi, ok le, lebihkurang 80-90 org hadir... makcik2 belaka. hebat diorang ni membeli dan menaja beb! orang kampung aje.

aku punye projek cosway ni, bukan projek yang canggih, sekadar projek kecik2 utk org kampung aje. kalu nak hitech, korang carila binary... :D

enjoy..

http://img512.imageshack.us/img512/92/dsc00504zd5.jpg (http://www.imagehosting.com/)

yang ni pulak, downline aku yang tengah bagi penerangan. kat sini aku dah jadi otai dah... :eek:

http://img99.imageshack.us/img99/562/dsc00505ya6.jpg (http://www.imagehosting.com/)

goal_hunter
24-11-2008, 11:11 PM
chlorella baper RM? elok tak kalo combine dgn spirulina? both 2 ni kalo combine how much? ur kindly attention is much appreciated

fms
25-11-2008, 09:09 AM
Maaf 2-3 hari terbusy dengan kerja office. Tak menjengah ke sini. Saya tinggal kat area2 kajang or cheras. Sapa2 sudi nak explain meh la, rasanya better jumpa over tea or coffee kut.
Saya subscribe dengan pendapat "tukar jenama" ni. Sebelum ni dah 2 sykt mlm saya join dan aplikasikan tukar jenama. 2 - 2 okay, dapat rasa duit walau tak la sampai 5 angka. Yang first tu saya berenti sebab upline dok push suruh jual barang padahal saya nak guna je. Yg ke2 tu berenti sebab malas nak gi ke stokis yang kadang-kadang baru jumpa tu.
Saya minat cosway ni sebab nampak outlet dia bercambah kat mana2. Cuma tang benefit or marketing plan yang dioffer tu yg saya tak clear.
Bro fms, maksud saya sponsor tu, taja jadi ahli sebagai downline korang. Duit pendaftaran semua tu saya bayar la sendiri.

Yahoo Messenger xde ke??
senang nak bincang..
so far aku ni carik org guna online je pasal sume bahan ade kat online..time tu klu x paham bole tanya..

fms
25-11-2008, 09:16 AM
assalamualaikum,

selesai jugak meeting bulanan aku. kat sini, tetiap bulan aku buat meeting kat hotel

bulan ni aku buat kat kampar. nanti 21 disember 2008, aku akan buat kat hillcity ipoh.

tadi, ok le, lebihkurang 80-90 org hadir... makcik2 belaka. hebat diorang ni membeli dan menaja beb! orang kampung aje.

aku punye projek cosway ni, bukan projek yang canggih, sekadar projek kecik2 utk org kampung aje. kalu nak hitech, korang carila binary... :D

enjoy..

http://img512.imageshack.us/img512/92/dsc00504zd5.jpg (http://www.imagehosting.com/)

yang ni pulak, downline aku yang tengah bagi penerangan. kat sini aku dah jadi otai dah... :eek:

http://img99.imageshack.us/img99/562/dsc00505ya6.jpg (http://www.imagehosting.com/)

power laa ko bro..
dulu ko ade web group ke??
aku mcm nak buat tapi xleh daftar online, tangguh je laa..
mcm aku cakap dulu laa..bagi je daftarkan online, pastu Cosway bagi surat suruh collect starter kit kat branch yg berdekatan..mcm tu lebih menarik dan mudah membina network..
Cosway lain dari MLM skang pasal bina network dgn kaki yg lebih kecil tapi panjang..klu daftarkan online, senang nak susun network..skang ni sistem 'matahari' pon xpe..pakai binari je..produk bukan best pon..kadang2 skali je beli..Cosway lain sbb senang je nak maintain sbb slalu guna..

fms
25-11-2008, 09:22 AM
chlorella baper RM? elok tak kalo combine dgn spirulina? both 2 ni kalo combine how much? ur kindly attention is much appreciated

Chorella harga asal RM35..
kadang2 ade promosi beli satu RM25..beli 2-3 dpt pada harga RM19..
atau beli pada harga RM25, beli 2 percuma 1..

bagus amik Chorella pasal bole tarik toksik keluar dari badan..
aku skang gabung makan spirulina dan Chorella pagi2..
Spirulina murah skit dlm RM28 utk 120 biji..
kadang2 ade promosi, amik laa time tuh..

lagi satu jgn lupa beli susu kambing..
baik utk resdung dan tulang akan dpt kalsium yg secukupnyer..

kawetoksedoh
25-11-2008, 11:20 AM
Chorella harga asal RM35..
kadang2 ade promosi beli satu RM25..beli 2-3 dpt pada harga RM19..
atau beli pada harga RM25, beli 2 percuma 1..

bagus amik Chorella pasal bole tarik toksik keluar dari badan..
aku skang gabung makan spirulina dan Chorella pagi2..
Spirulina murah skit dlm RM28 utk 120 biji..
kadang2 ade promosi, amik laa time tuh..

lagi satu jgn lupa beli susu kambing..
baik utk resdung dan tulang akan dpt kalsium yg secukupnyer..

aaaa... betul tuu

spirulina, makan 5 biji 3 kali sehari (pagi petang malam)
chlorellla, makan 5 biji 3 kali sehari jugak.

insyaAllah, selepas tak sampai setahun, ko buat la cek darah ko, semua penyakit kecik besar tua muda akan menjauhkan diri.

aku syorkan jugak makan Supa EPA 1 biji 2 kali sehari utk counter attack cholestrol dalam badan.

sebelum kau stat makan, aku cadang, minum air hexagon 2 liter sehari dan makan nature's biotics, 2 biji 2 kali sehari.

habis makan nature's biotics tu, korang henjutla nak makan makanan kesihatan yang mana. tapi air, tetap kena air hexagon dalam 2 liter sehari.

jadikan amalan sampai tua, insyaAllah

kawetoksedoh
25-11-2008, 11:22 AM
power laa ko bro..
dulu ko ade web group ke??
aku mcm nak buat tapi xleh daftar online, tangguh je laa..
mcm aku cakap dulu laa..bagi je daftarkan online, pastu Cosway bagi surat suruh collect starter kit kat branch yg berdekatan..mcm tu lebih menarik dan mudah membina network..
Cosway lain dari MLM skang pasal bina network dgn kaki yg lebih kecil tapi panjang..klu daftarkan online, senang nak susun network..skang ni sistem 'matahari' pon xpe..pakai binari je..produk bukan best pon..kadang2 skali je beli..Cosway lain sbb senang je nak maintain sbb slalu guna..

nak kata power tu takle...

aku cuma jenis yg konsisten,buat sikit2 tiap2 minggu. sedar2, dah jadi macam ni group aku.

kita kena percaya aje bahawa kat hujung jalan ada kejayaan. Buat apa yang patut, tinggal apa yang patut... jangan pikir macam2

adikacu
25-11-2008, 11:01 PM
assalamualaikum,

selesai jugak meeting bulanan aku. kat sini, tetiap bulan aku buat meeting kat hotel

bulan ni aku buat kat kampar. nanti 21 disember 2008, aku akan buat kat hillcity ipoh.

tadi, ok le, lebihkurang 80-90 org hadir... makcik2 belaka. hebat diorang ni membeli dan menaja beb! orang kampung aje.

aku punye projek cosway ni, bukan projek yang canggih, sekadar projek kecik2 utk org kampung aje. kalu nak hitech, korang carila binary... :D

enjoy..

http://img512.imageshack.us/img512/92/dsc00504zd5.jpg (http://www.imagehosting.com/)

yang ni pulak, downline aku yang tengah bagi penerangan. kat sini aku dah jadi otai dah... :eek:

http://img99.imageshack.us/img99/562/dsc00505ya6.jpg (http://www.imagehosting.com/)

Lama tak singgah dok promosi kat threat ClubRm je hehehe :)

Wah... best la kalau dpt jd mcm bro ni dpt buat satu group besar mcm ni.

Aku kat area Kepala batas, penang kalau ada group melayu yg buat meeting mcm ni nak gak join. saja nak cari pengalaman.

adikacu
25-11-2008, 11:06 PM
nak kata power tu takle...

aku cuma jenis yg konsisten,buat sikit2 tiap2 minggu. sedar2, dah jadi macam ni group aku.

kita kena percaya aje bahawa kat hujung jalan ada kejayaan. Buat apa yang patut, tinggal apa yang patut... jangan pikir macam2

Berapa lama kawe buat sampai jd mcm ni.

goal_hunter
26-11-2008, 12:51 AM
aaaa... betul tuu

spirulina, makan 5 biji 3 kali sehari (pagi petang malam)
chlorellla, makan 5 biji 3 kali sehari jugak.

insyaAllah, selepas tak sampai setahun, ko buat la cek darah ko, semua penyakit kecik besar tua muda akan menjauhkan diri.

aku syorkan jugak makan Supa EPA 1 biji 2 kali sehari utk counter attack cholestrol dalam badan.

sebelum kau stat makan, aku cadang, minum air hexagon 2 liter sehari dan makan nature's biotics, 2 biji 2 kali sehari.

habis makan nature's biotics tu, korang henjutla nak makan makanan kesihatan yang mana. tapi air, tetap kena air hexagon dalam 2 liter sehari.

jadikan amalan sampai tua, insyaAllah

super EPA dgn nature biotics tu menda aper? mana nak dapat senarai harga brg2 cosway yek? tak kan nak masuk stokis semata mata nak tgk harga...aku bukak kat tenet pun takde state harga dier...lagi satu, minyak enjin yg 15w/50 baper duit?

kawetoksedoh
26-11-2008, 08:51 AM
Lama tak singgah dok promosi kat threat ClubRm je hehehe :)

Wah... best la kalau dpt jd mcm bro ni dpt buat satu group besar mcm ni.

Aku kat area Kepala batas, penang kalau ada group melayu yg buat meeting mcm ni nak gak join. saja nak cari pengalaman.

kat kepala batas, ada. group upline teman.
group yg ranking no 1 kat sg petani. hang pegi le kat situ. hang cari ustaz zainol. dia ni la yang banyak tolong support group aku kat sini supaya aku bole buat keje.

kalu dia takde tolong, aku tak dapat buat jugak.

setahun lebih aku buat takde bonus. dia le jugak yang cakap dan tunjukkan kat aku yg kat ujung jalan ada kejayaan.

skrg ni...

seperti yg kau tengok dalam gambar tu le. cosway ni silent giant. org tak datang meeting, tak buat keje .. tapi sale jalan kencang.

kawetoksedoh
26-11-2008, 08:52 AM
Berapa lama kawe buat sampai jd mcm ni.

setahun setengah la lebih kurang.

kita bina bisnes....
kita bukan cari duit lebih semata2

fms
26-11-2008, 09:04 AM
kat kepala batas, ada. group upline teman.
group yg ranking no 1 kat sg petani. hang pegi le kat situ. hang cari ustaz zainol. dia ni la yang banyak tolong support group aku kat sini supaya aku bole buat keje.

kalu dia takde tolong, aku tak dapat buat jugak.

setahun lebih aku buat takde bonus. dia le jugak yang cakap dan tunjukkan kat aku yg kat ujung jalan ada kejayaan.

skrg ni...

seperti yg kau tengok dalam gambar tu le. cosway ni silent giant. org tak datang meeting, tak buat keje .. tapi sale jalan kencang.

lama gak xde bonus tu..setahun lebih..
tapi orait laa skang ni dok diam je dpt income..

kawetoksedoh
26-11-2008, 09:34 AM
lama gak xde bonus tu..setahun lebih..
tapi orait laa skang ni dok diam je dpt income..

itu yg org tak tahan tu. last2... 20 thn buat MLM pun takde income steady.

aku dah malas dah dok kejar benda2 baru nih. letih.

kawetoksedoh
26-11-2008, 09:45 AM
super EPA dgn nature biotics tu menda aper? mana nak dapat senarai harga brg2 cosway yek? tak kan nak masuk stokis semata mata nak tgk harga...aku bukak kat tenet pun takde state harga dier...lagi satu, minyak enjin yg 15w/50 baper duit?

haaa... ni dia.

http://www.detoxyourworld.com/acatalog/s0003.jpg

untuk maklumat dia, sila tengok kat sini - cara makan dan sebagainyahttp://www.detoxyourworld.com/acatalog/naures_biotics.html

kat sini ada arahan pemakanan dia. anyway, harga asal kat uk 24.95 pound sterling ( dekat RM150)

cosway jual - RM99.00 bulan ni takde promosi. tapi ahli bole beli pakai RP dapat potongan 30% - promosi bulan lepas, cosway jual RM75, botol kedua @RM49.50.

minyak hitam kete? RM59.50 (utk 10000km) - kalu nak sedap pls pakai bersama dengan nulon engine treatment, harga lebih kurang RM22.00

kawetoksedoh
26-11-2008, 09:49 AM
ni supa epa

http://www.cosway.com.my/product/health/pic/nn_supaepa.jpg

harga RM45.00 sebotol

promosi bulan ni RM35.00

tapi lagi best beli pakai RP. (camana nak guna? - pegi stokis cakap nak beli pakai RP)

4 botol @ RM99.00
1 botol = RM24.75

makan le sampai sihat, insyaAllah

kawetoksedoh
26-11-2008, 10:54 AM
super EPA dgn nature biotics tu menda aper? mana nak dapat senarai harga brg2 cosway yek? tak kan nak masuk stokis semata mata nak tgk harga...aku bukak kat tenet pun takde state harga dier...lagi satu, minyak enjin yg 15w/50 baper duit?

jadi ahli dapat katalog tetiap bulan bang... sonang gitu nak tengok promo dsb

adikacu
26-11-2008, 11:36 AM
Macam aku downline ada tapi kurang aktif. setiap bulan kalau dapat bonus pun dalam Rm5.00 paling tinggi pun Rm50 huhuuhu sedih:((:((

adikacu
26-11-2008, 11:45 AM
Downline saya tak aktif dan saya dh hilang contect dgn dia org sebab saya berpindah.:( Ada harapan ke saya nak berjaya dlm Cosway ni. Tapi mcm mana?:D

kawetoksedoh
26-11-2008, 05:58 PM
Macam aku downline ada tapi kurang aktif. setiap bulan kalau dapat bonus pun dalam Rm5.00 paling tinggi pun Rm50 huhuuhu sedih:((:((

bonus rm50 tu datang dari pembelian peribadi, dicampur dgn direct downline yg x cukup beli 50sv, jadi RM bole naik sikit. tapi tak bole pegi jauh le.

kena capai 2 kaki 1000sv + 1000sv, bole dapat income 200-250

aku, lalui zaman macam ni selama setahun la, lebih kurang. tapi jangan le sedih. bisnes macam tu le, buat secukupnya, dia naik le. kalu tak cukup lagi, dia tak naik.

Downline saya tak aktif dan saya dh hilang contect dgn dia org sebab saya berpindah.:( Ada harapan ke saya nak berjaya dlm Cosway ni. Tapi mcm mana?:D

sebenarnya, secara ikhlas, kalau nak pegi jauh, brader kena mintak tolong org yg dah berjaya, sebab dia bole bagi talian hayat.

macam aku jugak le. kalau upline tak tolong aku aritu, aku tak rasa aku bole buat pun. cuba kontek upline lama balik, dia bole tolong tak? kalu dia tak bole tolong, payah sikitle nak kayuh sampan sorang2...

anyway,

mmmmm...... camana nak cakap ye...

camnile...

tak pun, kalau hang betul2 serius nak berjaya, kita bole team up. dan hang bole plug in terus dalam sistem yang sedia ada - seminar first step training, seminar bina kerjaya mlm, seminar product (dr choo dr ibupejabat sendiri datang) insentif penajaan, insentif kenderaan, meeting mingguan, meeting bulanan, - macam macam lagi - kurang la sikit perit nak buat kerja.

secara ikhlas, itu le yg aku pikir. aku tak nak pm, sebab aku nak telus kat sini... tak payah le aku berselindung ngan sapa2 kat sini ye:) kita semua aku anggap dah bersaudara

fms
27-11-2008, 08:56 AM
itu yg org tak tahan tu. last2... 20 thn buat MLM pun takde income steady.

aku dah malas dah dok kejar benda2 baru nih. letih.

income ko dah steady..
mmg laa..hehe..

kawetoksedoh
27-11-2008, 09:09 PM
income ko dah steady..
mmg laa..hehe..

alahai..sikit2 aje..

fms
28-11-2008, 02:46 PM
alahai..sikit2 aje..

bole bayar duit keta ngan rumah..
ok laa tu..

kawetoksedoh
30-11-2008, 07:20 PM
bole bayar duit keta ngan rumah..
ok laa tu..

alhamdulillah. syukur aku..

tahun ni kalau takde aral, aku mungkin dah bole challenge income org2 hebat. foundation aku dah siap. aku dah nak bukak akaun atas dah. harap2 korang sama2 doakan aku la ye.

target aku, jan 2010 - 5 angka. FFFUUUUHHHH!!!

fms
30-11-2008, 08:59 PM
alhamdulillah. syukur aku..

tahun ni kalau takde aral, aku mungkin dah bole challenge income org2 hebat. foundation aku dah siap. aku dah nak bukak akaun atas dah. harap2 korang sama2 doakan aku la ye.

target aku, jan 2010 - 5 angka. FFFUUUUHHHH!!!

fuhh dahsyat..
ko xnak suggest pendaftaran online ke??
hehe..

kawetoksedoh
01-12-2008, 08:04 AM
fuhh dahsyat..
ko xnak suggest pendaftaran online ke??
hehe..

hahaha!! tak tau le dapat ke tak. kannnn...

tapi aku nak kejar aje. kalu dapat 3-4 ribu pun aku dah syukur amat.

tak lama lagi aku nak buat web jugak. mungkin dalam bulan 3 atau 4 kot. sekarang aku nak fokus offline aje.

masa takde nak buat semua, tak sempat.

anak ramai bang...

fms
01-12-2008, 09:50 AM
hahaha!! tak tau le dapat ke tak. kannnn...

tapi aku nak kejar aje. kalu dapat 3-4 ribu pun aku dah syukur amat.

tak lama lagi aku nak buat web jugak. mungkin dalam bulan 3 atau 4 kot. sekarang aku nak fokus offline aje.

masa takde nak buat semua, tak sempat.

anak ramai bang...

bagus laa ko nak buat website..
aku nak buat tapi masalah dier, camne nak bagi starter kit yg berat semacam tu?? hehe..
klu daftar online, bole je diorg amik sendri..
jom ramai2 suggest..
aku nak buat website utk Cosway punye..

kawetoksedoh
01-12-2008, 11:43 AM
bagus laa ko nak buat website..
aku nak buat tapi masalah dier, camne nak bagi starter kit yg berat semacam tu?? hehe..
klu daftar online, bole je diorg amik sendri..
jom ramai2 suggest..
aku nak buat website utk Cosway punye..

kalu aku buat, ko jadi admin sama2 ngan aku nak tak?

fms
01-12-2008, 01:42 PM
kalu aku buat, ko jadi admin sama2 ngan aku nak tak?

hehe..
kita lain network..
camne nak bekerjasama??

ko bole push leader2 besar suggest kat Cosway supaya adekan pendaftaran online??
senang nak bina network dgn pendaftaran online sbb Cosway perlukan 2 kaki besar utk maju..
klu sistem matahari je x dpt apa2..

kawetoksedoh
01-12-2008, 05:49 PM
hehe..
kita lain network..
camne nak bekerjasama??

ko bole push leader2 besar suggest kat Cosway supaya adekan pendaftaran online??
senang nak bina network dgn pendaftaran online sbb Cosway perlukan 2 kaki besar utk maju..
klu sistem matahari je x dpt apa2..

:D cuba nasib!! kahkah. nanti aku sembang ngan steven. dia leader no 1

fms
02-12-2008, 09:04 AM
:D cuba nasib!! kahkah. nanti aku sembang ngan steven. dia leader no 1

bagus laa..
harap2 perbincangan positif..
klu menjadi, mmg ramai lagi laa yg akan masuk..
sume malas nak bina 2 kaki besar secara offline..payah tu..

klu bole, biar pendaftaran online sahaja ngan network bole tgk online..yg lelain, biar beli kat stokis je laa..bonus statement pon klu xde online, offline pon xpe..ialah, kang curik sume ciri2 Ecosway plak..

adikacu
02-12-2008, 09:59 AM
#:-SFuh...rindunya CG ni. dan rindu gak kat thread ni.

Seminggu aku tak leh masuk Cg ni pasai apa pun tak tau.:(

adikacu
02-12-2008, 10:03 AM
alhamdulillah. syukur aku..

tahun ni kalau takde aral, aku mungkin dah bole challenge income org2 hebat. foundation aku dah siap. aku dah nak bukak akaun atas dah. harap2 korang sama2 doakan aku la ye.

target aku, jan 2010 - 5 angka. FFFUUUUHHHH!!!

Amin.. semoga bro berjaya..:)cgrock

adikacu
02-12-2008, 10:08 AM
bagus laa ko nak buat website..
aku nak buat tapi masalah dier, camne nak bagi starter kit yg berat semacam tu?? hehe..
klu daftar online, bole je diorg amik sendri..
jom ramai2 suggest..
aku nak buat website utk Cosway punye..

Idea yg bagus.:)cgrock kalau dapat dijayakan mesti ramai ahli masuk dgn mudah sebab internet senang buat duit tapi kena ada caranya :)cgrock

fms
02-12-2008, 10:08 AM
#:-SFuh...rindunya CG ni. dan rindu gak kat thread ni.

Seminggu aku tak leh masuk Cg ni pasai apa pun tak tau.:(

hehe..
diorg ade link temporary..
ade dpt katalog baru Cosway ke??

Fuel saver ade promosi lagi..
beli 4 dpt free 6..maksudnye, harga utk 10 botol dpt pada harga 4 botol..murah tu..promosi tahan sebulan..

adikacu
02-12-2008, 10:13 AM
Tapi tak silap aku dulu ada satu group yg buat online apa tah nama lupa lak. Tapi apa cerita skg, dh jd jutawan kot..:D

adikacu
02-12-2008, 10:15 AM
hehe..
diorg ade link temporary..
ade dpt katalog baru Cosway ke??

Fuel saver ade promosi lagi..
beli 4 dpt free 6..maksudnye, harga utk 10 botol dpt pada harga 4 botol..murah tu..promosi tahan sebulan..

ada dapat. tu la best jd ahli cosway ni dpt produk dgn harga murah gila hehehe:)cgrock:)cgrock:)cgrock

fms
02-12-2008, 10:43 AM
Tapi tak silap aku dulu ada satu group yg buat online apa tah nama lupa lak. Tapi apa cerita skg, dh jd jutawan kot..:D

kat page depan ade link mygiantnetwork..
aku malasa nak pomot link tu pasal bos dier mcm xnak buat lagi je..
baik aku buat sendri..itu lebih baik..

adikacu
02-12-2008, 10:50 AM
kat page depan ade link mygiantnetwork..
aku malasa nak pomot link tu pasal bos dier mcm xnak buat lagi je..
baik aku buat sendri..itu lebih baik..

Mesti diaorg dh jadi jutawan :)):)):))

adikacu
02-12-2008, 11:01 AM
sebenarnya, secara ikhlas, kalau nak pegi jauh, brader kena mintak tolong org yg dah berjaya, sebab dia bole bagi talian hayat.

macam aku jugak le. kalau upline tak tolong aku aritu, aku tak rasa aku bole buat pun. cuba kontek upline lama balik, dia bole tolong tak? kalu dia tak bole tolong, payah sikitle nak kayuh sampan sorang2...

Upline aku pun tah dok kat mana pun tak tau.:((

Kayuh sampan sorg2 le nampaknya :(

adikacu
02-12-2008, 11:38 AM
Upline aku pun tah dok kat mana pun tak tau.:((

Kayuh sampan sorg2 le nampaknya :(

Sapa2 yg nak naik sampan dgn aku mai PM aku kita buat group cosway besar-besaran hahahahahahah :)):)):))

adikacu
02-12-2008, 11:59 AM
Sapa2 yg nak naik sampan dgn aku mai PM aku kita buat group cosway besar-besaran hahahahahahah :)):)):))

Lepas naik sampan kita naik bot biar laju menuju kejayaan.
:)cgrock:)paid:)cgrock

fms
03-12-2008, 03:11 PM
Upline aku pun tah dok kat mana pun tak tau.:((

Kayuh sampan sorg2 le nampaknya :(

hehe..
sape upline ko??

fms
11-12-2008, 12:14 PM
Lepas naik sampan kita naik bot biar laju menuju kejayaan.
:)cgrock:)paid:)cgrock

btol tu..
berusaha utk berjaya..