PDA

View Full Version : Tactical Boot brand AMTEK seperti SWAT/Magnum/Johnson - RM180 je beb!


Pages : [1] 2

Bro_Izantie
05-02-2010, 04:21 PM
UPDATE HARGA KAW_KAW: 7 Nov 12

Hari baik, bulan baik ni aku ada special offer kat sumer! COD dengan aku RM180 jer sepasang! Nak pos, tambah rm15. Barang baik beb, original dan insyaAllah amat berkualiti! buleh roger aku segera..tqvm!

013-6068441






Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6’’.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11851.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11850.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11849.jpg
JENIS NI HARGANYA RM250.00 Jugak...kira cincai jerSEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL! Kalau dlm KL, Harga terbaik korang akan dapat..dgn syarat datang ambil kat aku...k

Komen dari bro zasrul1978 - beli pada 13 jul 2010

bru dpt kasut dr bro Izantie.
thanks bro sbb htr sampai depan pintu opis

terus cuba try test.. brg mmg tip top.. secukup rasa.
x sangka plak aku ringan betul kasut ni.
harga pon cun.. mmg tk dpt harga ni klu kat luar :)paid

cyberiz
05-02-2010, 04:25 PM
lawa kasut ni...

Bro_Izantie
05-02-2010, 04:27 PM
Tawaran Harga Istimewa Sempena Ramadhan Al-Mubarak!!!

Kawasan Kuala Lumpur (COD) - Harga RM200.00 Sepasang!!!

Luar Kuala Lumpur (Semenanjung Malaysia) - kurier berdaftar!!! RM230.00 sepasang!!!

Sabah dan Sarawak - kurier berdaftar - RM250.00 (tetap)!!!

Promosi ini hanya untuk bukan puasa sahaja bermula dari 11 Ogos 2010 hingga 11 September 2010!!!

ps: Aku terpaksa menanggung kos 'akibat' promosi ini...:D:D:D dan sempena hari baik bulan baik, sedekah adalah lebih penting!!!:D:D:D

PESANAN IKHLAS!!!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

Aku berharap agar anda di luar sana dapat mempercayai dan memberi sepenuh kerjasama, jujur dan bersikap profesional...Aku tak berniat nak mencari rezeki haram utk sara family. Harap anda tidak menganiayai aku yg selama ni jujur dalam proses jual beli. Banyak kes apabila order dan aku guna modal sendiri, sampai masa untuk COD, pembeli berdolak dalih dan putus hubungan walaupun sebelum tu beriya-iya dan setuju nak beli selepas aku tunjukkan sampel..biasa la adat berniaga..tetapi Allah maha penyayang danpemberi rezeki...Dia tutup di situ dan buka di sini..Ada hikmah di sebalik kejadianNya...

Tuan/Puan...Aku dah brkecimpung dalam bidang ni sudah masuk 3 tahun dan semua pelanggan aku (hampir 100 lebih) seluruh Malaysia berpuashati terhadap proses jualan yang aku jalankan. Syukur Alhamdulillah, setakat ni tiada sebarang kes (tak sampai barang dikurier) berlaku dan aku akan terus moniter dan membuat gesaan kpd pihak kurier sekiranya barang lambat diterima oleh pembeli. Kepada anda pembeli2 secara online, harap sentiasa berfikiran terbuka kerana tidak semuanya kami, penjual terutamanya di Carigold adalah SCAMMER...Sekian, terima kasih!!!
Assalamualaikum w.b.t

Bro_Izantie
05-02-2010, 04:28 PM
Asal aku onlie jer..aku upppp..hehehe

shamrin72
05-02-2010, 04:37 PM
free bump utk TT...boot cantek, dah macam Magnum ako tengok...

StanNero
05-02-2010, 04:39 PM
yg bawah 150 ada x ?

lampor_2003
05-02-2010, 05:52 PM
yg nih oil proff x?

amazinggold88
05-02-2010, 06:01 PM
crocs ade x?

Bro_Izantie
05-02-2010, 06:17 PM
yg bawah 150 ada x ?

takder la bro....modal sepasang pun lebih dari rm150....:D

Bro_Izantie
05-02-2010, 06:18 PM
crocs ade x?

croc dulu ada byk, tp made in china....so aku reject awal2..

Bro_Izantie
05-02-2010, 06:19 PM
yg nih oil proff x?

maksud ko?

Bro_Izantie
05-02-2010, 06:23 PM
free bump utk TT...boot cantek, dah macam Magnum ako tengok...

tq..tq...spec sama cam magnum or swat...tp harga diaorg lebih skit la...bukan nak busukkan brand tu tp kebanyakan brand yg dibwa masuk ke sini kebanyakan buatan vietnam dan tak ori...:D:)

amazinggold88
05-02-2010, 06:26 PM
croc dulu ada byk, tp made in china....so aku reject awal2..

bkn crocs majorit made in china ke bro

Bro_Izantie
05-02-2010, 06:29 PM
bkn crocs majorit made in china ke bro


ntah...aku dpt dari abg ipar..dia dpt pun dr org yg katanya lari cukai kastam...bila aku tgok, made in china aku reject la sbb brg china ni sumer tak ble pakai...maap la ckp...tgok sekeliling kita skrg...penuh dgn brg2 tak ori dari china dari permainan budak smpai la elektronik...lgpun aku tak suka bisnes brg2 seludup ni...tak halal jer rasanya..hehehe

Bro_Izantie
05-02-2010, 10:25 PM
aku up utk mlm ni...tq

Neo
05-02-2010, 10:38 PM
maksud ko?

kalis minyak = klo pijak minyak takkan jatuh..
maknyanya kasut kesat tak kt minyak @ licin? :D

ntah...aku dpt dari abg ipar..dia dpt pun dr org yg katanya lari cukai kastam...bila aku tgok, made in china aku reject la sbb brg china ni sumer tak ble pakai...maap la ckp...tgok sekeliling kita skrg...penuh dgn brg2 tak ori dari china dari permainan budak smpai la elektronik...lgpun aku tak suka bisnes brg2 seludup ni...tak halal jer rasanya..hehehe

klo nk tahu semua kasut crocs kt butik dtg dri China.
tak cya g la tgk.
klo nk import dri eropah, mhal.
lgi pon tak smua brg China tak ORI.
kt sana pon ada kilang crocs :)cgrock

Bro_Izantie
05-02-2010, 10:41 PM
kalis minyak = klo pijak minyak takkan jatuh..
maknyanya kasut kesat tak kt minyak @ licin? :D


emmm..paham..paham...tgok tapak la bro...pijak duri sawit pun tak lut..hehehe...takder msaalah ngan minyak...kasut standart tentera pakai la bro..hehehhe:D


klo nk tahu semua kasut crocs kt butik dtg dri China.
tak cya g la tgk.
klo nk import dri eropah, mhal.
lgi pon tak smua brg China tak ORI.
kt sana pon ada kilang crocs :)cgrock

ooo...sorry la..tatau plak aku...sbb slama ni aku cop brg china memang tak ri..hehehe:D

Bro_Izantie
05-02-2010, 10:42 PM
sesaper yg kaki pantball/panjat gunung, ni ha barang terbaik utk korang..kekeke

Bro_Izantie
05-02-2010, 10:44 PM
[QUOTE=Neo;5783004]kalis minyak = klo pijak minyak takkan jatuh..
maknyanya kasut kesat tak kt minyak @ licin? :D


slalu yg org tanya water proof jer...tu yg aku tnya mksud tu...hehehe:D

Neo
05-02-2010, 11:05 PM
[QUOTE=Neo;5783004]kalis minyak = klo pijak minyak takkan jatuh..
maknyanya kasut kesat tak kt minyak @ licin? :D


slalu yg org tanya water proof jer...tu yg aku tnya mksud tu...hehehe:D

skrg org tak tnya water je.
nk tahu kalis minyak sbb maybe dia tuh keje kt bengkel.. :D

virtualmetal
05-02-2010, 11:09 PM
croc ori bukan dari china jugak ke.. hmmm

apahal aku bukak website takde pun : http://www.kedaikasut.com.my/

Bro_Izantie
06-02-2010, 02:23 PM
[QUOTE=izantie;5783045]

skrg org tak tnya water je.
nk tahu kalis minyak sbb maybe dia tuh keje kt bengkel.. :D

kejer bengkel baik beli safety boots...kat aku ada jual gak tp gmbar blum upload lg..amacam? nak safety ke nak yg tactical? hehehe:D

Bro_Izantie
06-02-2010, 02:24 PM
croc ori bukan dari china jugak ke.. hmmm

apahal aku bukak website takde pun : http://www.kedaikasut.com.my/

aku sajer jer bg nama kedai aku ni dlm CG dgn nama tu..kira bila aku ada modal nnti aku akn buat website sndiri register nama cenggitu..kekeke...maap la mengelirukan korang..:D

Bro_Izantie
06-02-2010, 02:26 PM
croc ori bukan dari china jugak ke.. hmmm



aku taktau la bro...tp aku penah dpt offer utk jual kasut ni..tp dpt dengan cara tak sah (lari kastam)....tu yg aku reject awal2....kita nak cari rezeki biar dgn cara baik kan?..hehehe...:)

eson
06-02-2010, 02:28 PM
[QUOTE=Neo;5783156]

kejer bengkel baik beli safety boots...kat aku ada jual gak tp gmbar blum upload lg..amacam? nak safety ke nak yg tactical? hehehe:D

yg tactical ne lasak tak?:D

Bro_Izantie
06-02-2010, 02:43 PM
[QUOTE=izantie;5785716]

yg tactical ne lasak tak?:D

lasak nak mamposss..kekekeke...standart army pakai la bro..nak order ker? kekee:D

lampor_2003
06-02-2010, 04:44 PM
maksud ko?

aku ade 2 pasang kasut macam nih..satu brand johnson n satu lg brand amtek..yg amtek aku baru dapat dan yg johnson tuh da 2thn lbh aku pakai..so far johnson bg aku xpraktikal utk aku pakai coz bukan jenis oil slick proof..klu pijak tempak berminyak konpom tergolek dog punyer..even lopak air atas kapal pon aku leh tergolek gak..

lampor_2003
06-02-2010, 04:57 PM
[QUOTE=izantie;5783045]

skrg org tak tnya water je.
nk tahu kalis minyak sbb maybe dia tuh keje kt bengkel.. :D

aku bukan keje kat bengkel..mengawal samudera la..:D:D

bazsh
06-02-2010, 05:11 PM
Ada warranty ke kasut ni bro?
Satu design je ke ada?
Yang stylo mylo sket xder ke? hehe

Bro_Izantie
06-02-2010, 11:12 PM
aku ade 2 pasang kasut macam nih..satu brand johnson n satu lg brand amtek..yg amtek aku baru dapat dan yg johnson tuh da 2thn lbh aku pakai..so far johnson bg aku xpraktikal utk aku pakai coz bukan jenis oil slick proof..klu pijak tempak berminyak konpom tergolek dog punyer..even lopak air atas kapal pon aku leh tergolek gak..

oo...y amtek tu camner kualiti dia? citer skit...:D

Bro_Izantie
06-02-2010, 11:13 PM
[QUOTE=Neo;5783156]

aku bukan keje kat bengkel..mengawal samudera la..:D:D

emmm...aku paham...taknak try jd pengedar ker? hehehe (masuk jarum)...:D

Bro_Izantie
06-02-2010, 11:15 PM
Ada warranty ke kasut ni bro?
Satu design je ke ada?
Yang stylo mylo sket xder ke? hehe

ok...warranty dia hingga 3 bulan...kalau ada kerosakan disebabkan material dia, koyak ker, lekang ker...tapi bukan koyak kena paku....bagi balik dan aku dan aku ganti kasut baru!!!...ada patern lain lagi..nanti aku update..:D

matlan
06-02-2010, 11:33 PM
yg brand WORX x de ke :D

noradrena
06-02-2010, 11:37 PM
yg brand WORX x de ke :D

salam.. jenama ape tu?

Bro_Izantie
06-02-2010, 11:49 PM
yg brand WORX x de ke :D


salam.. jenama ape tu?

a'ah...sokong...tak penah dengar pun....

h3lot
07-02-2010, 05:19 AM
bump ckit...

qassam
07-02-2010, 10:37 AM
[QUOTE=Neo;5783156]

aku bukan keje kat bengkel..mengawal samudera la..:D:D

popeye the sailor man?:D

Bro_Izantie
07-02-2010, 01:33 PM
[QUOTE=lampor_2003;5786316]

popeye the sailor man?:D

tak baik ko ni...byk benda brkaitan samudera ni...nelayan..navy..marin...apmm...tp sumer tu kalau order kasut aku memang layan punyer la..:D

Bro_Izantie
07-02-2010, 10:01 PM
mari..mari..mari...utk mereka yg gemarkan aktiviti lasak!!

Bro_Izantie
08-02-2010, 07:04 PM
Aku bump utk ptg ni...

riz_network
08-02-2010, 07:10 PM
bravooo wala kutoooo

Bro_Izantie
08-02-2010, 10:09 PM
bravooo wala kutoooo

apo bondonyo tu???#:-S

ANAZUHUD
09-02-2010, 08:24 AM
ooo...sorry la..tatau plak aku...sbb slama ni aku cop brg china memang tak ri..hehehe:D

jgn main serkap jarang jer bro..pinggan mangkuk, cawan plastic, alat perkakas rumah banyak datang dari china ko tgk dlam umah ko je dah cukup tak semua barang dr china tue lowya.. hakikatnya hp ko sendiri pun sebahagian komponen dlmnya dibuat kat china...

ANAZUHUD
09-02-2010, 08:29 AM
aku taktau la bro...tp aku penah dpt offer utk jual kasut ni..tp dpt dengan cara tak sah (lari kastam)....tu yg aku reject awal2....kita nak cari rezeki biar dgn cara baik kan?..hehehe...:)

lari kastam tue sometimes org saja jer declare nak bgtau barangnya kononnya original..pasal kalo barang ori kan payah org persorangan atau bukan authrosied dealer nak dapatkan stock sesuatu barang unyuk jual dengan harga murah:) hakikatnya kalo orang declare barang dia original tapi lari kastam, atau barang ori tapi reject pasal ade defect ke biasnya barang dia jual sebenarnya tak ori

suprol
09-02-2010, 12:51 PM
amtek nih bukan kat klang ker? aku selalu amik kasut potong kat dia nih.. utk penguatkuasa..

Bro_Izantie
09-02-2010, 06:38 PM
amtek nih bukan kat klang ker? aku selalu amik kasut potong kat dia nih.. utk penguatkuasa..

emmm...aku amik dlm area slangor...:D

Overclock
09-02-2010, 06:43 PM
Apsal aku masuk website x leh.. KedaiKasut.com.my ?

Bro_Izantie
09-02-2010, 06:53 PM
Apsal aku masuk website x leh.. KedaiKasut.com.my ?

web tak buat lg bro...takder duit lg..kekekek...bila dah kayo bukan web je..ngan google-google tu aku beli...kekekeke...ko kalau nak order jer...sampai l kat tmpat ko nnti..hehehe:)):D:D

Bro_Izantie
09-02-2010, 09:40 PM
mari jenguk2 kengkawan...mana tau ada yg brkenan...atau nak jd ejen ker..

Bro_Izantie
09-02-2010, 09:57 PM
Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1


bump untuk anda...:D

Bro_Izantie
10-02-2010, 02:13 PM
mari...mari...mari

falyloan
10-02-2010, 03:27 PM
Lain jenis ade tak TT. kot ada yg pendek sikit dari boot ni.

eday84
10-02-2010, 03:40 PM
Jenis cam rendah sket xde ke tt? kot la rege pun bleh kurg hehe..
kilang aku pki yg mcm ni rendah sikit tp warna coklat cam timberland..

lampor_2003
10-02-2010, 03:51 PM
oo...y amtek tu camner kualiti dia? citer skit...:D

amtek tuh dalam kotak..xbukak lg..tgk r blayar tih aku ry pakai..tp johnson tuh cutting mmg lawa lg dr amtek..rasenye yg aku dapat tuh bukan ori kot..hu3..beserla klu company dapat tender diorg tepek cop amtek/johnson..:D

klu kasut utk uniform aku dulu pakai brand amtek gak..tp kualiti ader kureng sket so skang da pakai brand kulitkraf..:D

lampor_2003
10-02-2010, 03:52 PM
[QUOTE=lampor_2003;5786316]

emmm...aku paham...taknak try jd pengedar ker? hehehe (masuk jarum)...:D

tggu aku jadik pegawai logistik ler..:)):)):))

Bro_Izantie
10-02-2010, 09:50 PM
Lain jenis ade tak TT. kot ada yg pendek sikit dari boot ni.

ader bro...malah kasut but tinggi yg polis trafik pakai pun ada...jenis2 lain nnti aku update...aku belum brkesempatan nak amik gmbar lagii...:D

Bro_Izantie
10-02-2010, 09:52 PM
amtek tuh dalam kotak..xbukak lg..tgk r blayar tih aku ry pakai..tp johnson tuh cutting mmg lawa lg dr amtek..rasenye yg aku dapat tuh bukan ori kot..hu3..beserla klu company dapat tender diorg tepek cop amtek/johnson..:D

klu kasut utk uniform aku dulu pakai brand amtek gak..tp kualiti ader kureng sket so skang da pakai brand kulitkraf..:D

kasut issue memang cam tu bro...tp kalau kasut utk jual ni memang kual:Diti..

Bro_Izantie
11-02-2010, 07:31 PM
Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11851.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11850.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11849.jpg
JENIS NI HARGANYA RM280.00 SEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL!

bump utk malam ni....tq

Bro_Izantie
12-02-2010, 01:19 PM
tolong upkan utk abg....

Bro_Izantie
16-02-2010, 10:29 AM
sesuai utk mereka yg gemarkan aktiviti lasak!!!

Bro_Izantie
16-02-2010, 08:35 PM
Pengumuman...Diamond in Making adalah pengedar tunggal area Kepong...

arif.arabianperfume
16-02-2010, 09:38 PM
perghh..kasut mcm green beret,

Diamond in Making
16-02-2010, 10:59 PM
Pengumuman...Diamond in Making adalah pengedar tunggal area Kepong...

sape2 dok area kepong..
dn kwsn yg swktu dgnye..
bley la cri aku..:D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

hafdi
16-02-2010, 11:02 PM
Kasut CLERK. Ada tak? Taknak Clerk dari Vietnam. Tapi dari Manchester Picadilly tauuu ~

akukurt
16-02-2010, 11:13 PM
wah bro izantie... lagi ko ada jual apa?? beg army, baju kevlar ada jual tak?? dah dekat dah umah kita, senang ambik stok...

Bro_Izantie
17-02-2010, 01:29 PM
perghh..kasut mcm green beret,

tak kisah kalau ko bukan org green beret pun....ko bole beli..kasut ni bukan digazetkan oleh ATM...k:D

Bro_Izantie
17-02-2010, 01:30 PM
Kasut CLERK. Ada tak? Taknak Clerk dari Vietnam. Tapi dari Manchester Picadilly tauuu ~

sorry la bro...aku ader kasut jenis ni jer...ala ko order jer sepasang dua..tak kisah punyer...hehehe:D

Bro_Izantie
17-02-2010, 01:34 PM
wah bro izantie... lagi ko ada jual apa?? beg army, baju kevlar ada jual tak?? dah dekat dah umah kita, senang ambik stok...

stakat ni aku jual kasut jer...tapi lelain barang bole diejas kalau ko ada costumer nak cari...mcm sticker2 tu kebanyakan aku ada yg TUDM punyer jer....TETAPI!! Diulang, TETAPI barang ni bukan hak milik ATM!!! Jauh sekali aku dapat dari sumber ATM.:D

Bro_Izantie
17-02-2010, 10:30 PM
Mencari abang2 polis yang memerlukan kasut ini...tq

Bro_Izantie
18-02-2010, 08:32 PM
Bump for todayyyy

Bro_Izantie
19-02-2010, 10:21 PM
bump lagi utk mlm ni...

Bro_Izantie
20-02-2010, 10:49 PM
Alhamdulillah....moga2 ada rezeki utk tender di Sarawak nanti utk lebih 1k pasang kasut jenis ni...hehehehe...mari22222....

Bro_Izantie
22-02-2010, 01:21 PM
bump utk ptg ni.....

Bro_Izantie
25-02-2010, 09:54 PM
Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11851.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11850.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11849.jpg
JENIS NI HARGANYA RM280.00 SEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL!


bumppppp utk malam niii

Bro_Izantie
27-02-2010, 12:33 PM
bump for todayyyyyyyyyy

Bro_Izantie
28-02-2010, 12:14 PM
saper nak masuk tender awal tahun ni utk sebarang jenis kasut kulit dipersilakan hubungi aku segera!!! tq

2njang
01-03-2010, 11:12 AM
SWAT nyer spikeboot ade x???

Bro_Izantie
02-03-2010, 08:49 PM
SWAT nyer spikeboot ade x???

maaf la bro...SWAT punyer takder arrr...kalau dpt pun bukan yg ori...vietnam punyer...hrga dlm rm3 rat lebih gak....ko cuba dulu yg ni sbb patern dgn spec dia sama jer...jgn ingat AMTEK ni takder kualiti, brand ni la yg supply kat ATM kita...apa2 hal ko contact aku k...tq:D

Bro_Izantie
10-03-2010, 01:41 PM
UP SKIT...........mana tau ada rezeki..hehehe

akunobita
12-03-2010, 03:14 AM
kasut amtek pattern lain ada tak?
aku berkenan dgn kasut yg depan dia mcm tajam sikit.
pastu tumit belakang agak tinggi.
bukan kasut perempuan tau.
kasut lelaki.

Bro_Izantie
12-03-2010, 03:37 PM
kasut amtek pattern lain ada tak?
aku berkenan dgn kasut yg depan dia mcm tajam sikit.
pastu tumit belakang agak tinggi.
bukan kasut perempuan tau.
kasut lelaki.

takder la bro....maaf la...kasut amtek utk pekerjaan jer...utk jenjalan punyer takder...:D

akunobita
12-03-2010, 03:39 PM
takder la bro....maaf la...kasut amtek utk pekerjaan jer...utk jenjalan punyer takder...:D

ala.
kasut yg askar pakai tuh.
aku tahulah dulu aku ade.
nk amek sepatu timur punya.
tak berapa nk cun sgt.

Bro_Izantie
12-03-2010, 03:44 PM
ala.
kasut yg askar pakai tuh.
aku tahulah dulu aku ade.
nk amek sepatu timur punya.
tak berapa nk cun sgt.

camner ni? aku tatau sgt la model mana...ala, ko order jer but dlm gmbar tu...mesti puas hati:D

riz_network
12-03-2010, 03:46 PM
memang nampak lasaklah kasut ni

asyraf77
12-03-2010, 03:48 PM
[QUOTE=izantie;5783045]

skrg org tak tnya water je.
nk tahu kalis minyak sbb maybe dia tuh keje kt bengkel.. :D

kasut ni kalis peluru dak..:p

Bro_Izantie
12-03-2010, 03:48 PM
memang nampak lasaklah kasut ni

lasak la bro....abg2 askar pakai ni...polis pun sama...ko taknak cube ke satu?:D

Bro_Izantie
12-03-2010, 03:49 PM
[QUOTE=Neo;5783156]

kasut ni kalis peluru dak..:p

tuhan kalau nak kasi panjang umur, dengan izinNya semua pakaian pun akan kalis...:p

Bro_Izantie
13-03-2010, 10:19 PM
bumppppppppppppppppppppp

Bro_Izantie
14-03-2010, 09:17 PM
wah...sejak aku iklan dalam ni...byk order aku dpt...tima kasih sumer...aku tak kenal nickname CG mgkin guests yg slalu usha..apapun tq kat diamond in making yg slalu order byk kat aku...dia ejen aku area kepong..hehehehhe

akunobita
14-03-2010, 09:23 PM
camner ni? aku tatau sgt la model mana...ala, ko order jer but dlm gmbar tu...mesti puas hati:D

adui.
takkan nk pakai but.
hehe.
but ini org pakai bila ada operasi/masuk hutan je.
biasa2 org pakai kasut mcm yg aku ckp tuh.
ala kasutnye lebih kurang mcm ni kot.

http://www.ayushveda.com/mens-magazine/wp-content/uploads/2009/01/oxford-shoes1.jpg

http://img.alibaba.com/photo/11693962/Welted_Oxford_Shoes.jpg

lbih kurng mcm pic no.2 ini lah.
kasut amtek beza dri sepatu timur dan lain2.
sbb dia punya tumit belakang agak tinggi.
so tak perlu nk tmbh tumit lgi dkt cobbler.
bile pakai nmpk mcm tinggi sikit.
tapi tingginya taklah mcm high heels.

Bro_Izantie
15-03-2010, 08:49 AM
adui.
takkan nk pakai but.
hehe.
but ini org pakai bila ada operasi/masuk hutan je.
biasa2 org pakai kasut mcm yg aku ckp tuh.
ala kasutnye lebih kurang mcm ni kot.

http://www.ayushveda.com/mens-magazine/wp-content/uploads/2009/01/oxford-shoes1.jpg

http://img.alibaba.com/photo/11693962/Welted_Oxford_Shoes.jpg

lbih kurng mcm pic no.2 ini lah.
kasut amtek beza dri sepatu timur dan lain2.
sbb dia punya tumit belakang agak tinggi.
so tak perlu nk tmbh tumit lgi dkt cobbler.
bile pakai nmpk mcm tinggi sikit.
tapi tingginya taklah mcm high heels.

ooo....nnti aku check balik...tapi tak silap aku warna hitam jer yg ada....k

akunobita
15-03-2010, 08:53 AM
hehe.
aku cari pic.
jumpa warna coklat jek.
kalau kau advert kasut amtek navy yg warna putih tuh.
mesti ramai CGrian terliur tengok.

Bro_Izantie
15-03-2010, 08:55 AM
hehe.
aku cari pic.
jumpa warna coklat jek.
kalau kau advert kasut amtek navy yg warna putih tuh.
mesti ramai CGrian terliur tengok.

emm...ni nama dia kasut potong yg army pakai kan? ko nak yg navy punyer ker? warna putih? SNCO ker? hehehe:-?:D

akunobita
15-03-2010, 09:05 AM
emm...ni nama dia kasut potong yg army pakai kan? ko nak yg navy punyer ker? warna putih? SNCO ker? hehehe:-?:D

bahasa diorang kasut potong ah.
hehe.
tapi kalau ikutkan.
ada nama asal die.
tapi aku tak pasti sgt.
hehe.
aku rasa brand polo kot ada design sebijik mcm kasut potong.
cuma bezanya diorang guna untuk equestrian ah.
hehehehe.
kasut smpai lutut.
eh.
taklah aku tanye je kot2 kau ade stok hitam.
kalau harge okay.
aku amek drpd kaulah.
SNCO?
aku jobless jek.:">

selambeyaya
15-03-2010, 09:05 AM
boleh tahang jugak kasut mcm ni ek? ni depan ade steel x?

Bro_Izantie
15-03-2010, 09:08 AM
bahasa diorang kasut potong ah.
hehe.
tapi kalau ikutkan.
ada nama asal die.
tapi aku tak pasti sgt.
hehe.
aku rasa brand polo kot ada design sebijik mcm kasut potong.
cuma bezanya diorang guna untuk equestrian ah.
hehehehe.
kasut smpai lutut.
eh.
taklah aku tanye je kot2 kau ade stok hitam.
kalau harge okay.
aku amek drpd kaulah.
SNCO?
aku jobless jek.:">

okehhhh...nnti aku check...mgkin esok aku nak ke stor...nak amik stok....SNCO?:-?..hmm aku paham.....k...

Bro_Izantie
15-03-2010, 09:08 AM
boleh tahang jugak kasut mcm ni ek? ni depan ade steel x?

takder la bro....safety boots ada la...byk gak tp bukan patern boots cam ni...

Bro_Izantie
15-03-2010, 09:11 AM
sesaper yg nak masuk tender2, contact aku segera utk best price!!! utk tender, amtek bagi warranty 1 TAHUN dan pnghantaran percuma mana2 lokasi dalam Mesia dan dunia!!! tak kisah la tender apa...janji ada k!!! bukan kasut boots jer, mcm2 kasut ada...k...roger

Bro_Izantie
16-03-2010, 09:02 AM
bump untuk barang baikkkkkkkkkk

Bro_Izantie
19-03-2010, 12:51 PM
bumpppppppp

Bro_Izantie
19-03-2010, 12:52 PM
hehe.
aku cari pic.
jumpa warna coklat jek.
kalau kau advert kasut amtek navy yg warna putih tuh.
mesti ramai CGrian terliur tengok.

aku dah check....takder la bro..sorry arrrrr k

Bro_Izantie
28-03-2010, 10:17 PM
BUMP utk malam ni jap..sesaper nak masuk tender please contact aku ASAP!!!

Bro_Izantie
29-03-2010, 04:27 PM
BUMP for today

Bro_Izantie
30-03-2010, 09:35 PM
bumppppppppppp...asal aku on9 jer aku bump!!!!

Bro_Izantie
02-04-2010, 04:14 PM
bumppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p!!!!

Bro_Izantie
05-04-2010, 11:05 PM
kababommmmmmmmmmmmmmmm

Bro_Izantie
14-04-2010, 08:50 PM
bump.....permintaan makin meningkat ni...kalau ada rezeki lebih aku akan jd lifetime supporter CG!!! InsyaAllah!!!

Bro_Izantie
16-04-2010, 11:19 PM
bumppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Bro_Izantie
19-04-2010, 09:02 PM
bumppp jap utk mlm ni

Bro_Izantie
21-04-2010, 09:24 PM
Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11851.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11850.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11849.jpg
JENIS NI HARGANYA RM280.00 SEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL!


aku bumpppp utk malam ni:D

Bro_Izantie
27-04-2010, 06:58 PM
kasi bump ini malam

Bro_Izantie
29-04-2010, 12:04 PM
bump utk ari ni

Bro_Izantie
30-04-2010, 07:48 PM
bumpppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

nazheefejoy
17-05-2010, 05:50 AM
model lain xda ker?
yang rendah skit dari ni...
ringan x kasut ni ?

Bro_Izantie
18-05-2010, 10:14 PM
model lain xda ker?
yang rendah skit dari ni...
ringan x kasut ni ?

ada gak aku tgok ari tu...apa2 hal ko sms aku k..013-6068441...tq:D

Bro_Izantie
21-05-2010, 06:00 PM
aku bumppp utk ari yg ceria ni...

Bro_Izantie
31-05-2010, 10:14 PM
bumppppp...

tOksiak
01-06-2010, 08:26 AM
bro...up la gamba yg lain sama....aku dh terbekenan ni.....aku memang suka kasut tinggi ni.....bulan depan aku COD la dgn ko.....

UP sket....

Bro_Izantie
02-06-2010, 11:15 PM
bro...up la gamba yg lain sama....aku dh terbekenan ni.....aku memang suka kasut tinggi ni.....bulan depan aku COD la dgn ko.....

UP sket....

patern ni jer yg ada bro...ko brkenan yg mana satu? saiz? sms aku bro..hehehehe...tq

Bro_Izantie
03-06-2010, 04:39 PM
bumppppppppppppppppp

Bro_Izantie
07-06-2010, 10:45 PM
aku bump utk malam ni

Bro_Izantie
11-06-2010, 11:43 AM
bump for todayyyy

Bro_Izantie
20-06-2010, 02:03 PM
Bumpppppp kejap!!!

Bro_Izantie
21-06-2010, 08:59 PM
bumppppppppppppp

faisal_moukei
21-06-2010, 10:20 PM
Izantie..,

sila klik signature saya yg merujuk kpd
facebook.
Mudahan kita sama2 bertambah bisnes dimasa akan dtg.
InsyaAllah. :)cgrock

faisal_moukei
21-06-2010, 10:21 PM
Saya akan cuba dpatkan komen tokei
kedai berkaitan kasut ini.
mgkn dia juga berminat. :)

Bro_Izantie
22-06-2010, 08:54 AM
Izantie..,

sila klik signature saya yg merujuk kpd
facebook.
Mudahan kita sama2 bertambah bisnes dimasa akan dtg.
InsyaAllah. :)cgrock

k bro...thank byk2!!!:D

Bro_Izantie
24-06-2010, 10:15 AM
Bumppppp utk hari gaji ni..hehehehe

Bro_Izantie
26-06-2010, 10:44 PM
Mari22222222222222222222222222222

habiburrahman
28-06-2010, 12:11 AM
Assalamualaikum...sori aku baru perasan thread ni selepas asik bnyk sangat BUMp yang dilakukan oleh TT..hehe


ok nak tanya, kasut ni budak2 paintball layan ke? kalau layan, aku ada link ngan budak paintball selangor..boleh aku make up sepasang RM50..kaya cepat sket..so how TT?

alau
28-06-2010, 12:53 AM
buat sepak org pn best ni hehe..

Bro_Izantie
28-06-2010, 12:41 PM
Assalamualaikum...sori aku baru perasan thread ni selepas asik bnyk sangat BUMp yang dilakukan oleh TT..hehe


ok nak tanya, kasut ni budak2 paintball layan ke? kalau layan, aku ada link ngan budak paintball selangor..boleh aku make up sepasang RM50..kaya cepat sket..so how TT?

Salam...ha....peluang dah jumpa....takyah markup..ko letak jer hgra tu...tau la aku nak bg brapa kat ko...sms aku k...nnti aku contatc.!!tq

Bro_Izantie
29-06-2010, 11:25 AM
Bump....mana bro habibur ni...tak PM pun heheheheheeh

Bro_Izantie
01-07-2010, 09:40 AM
bumppppppp...ngeeeeeee

Bro_Izantie
01-07-2010, 04:16 PM
Syukur....bulan ni saja (1/7/2010) dah dekat 10 pasang tempahan...Tuhan maha pemberi rezeki...

Bro_Izantie
02-07-2010, 08:38 AM
Bump utk pagi ni.....

Bro_Izantie
03-07-2010, 12:03 AM
Mari..mari..mari...geng2 paintball Cg....

easynet
03-07-2010, 12:13 AM
Kasut sedap pakai x ? mean berat ker ?


size mcm mana..?
kaki panjang...kalau pi kedai mmg size yang terakhirlaa.

akunaknikah
03-07-2010, 01:06 AM
pergh...lawa siot...duit tarak la pulak...ini pakai gi opis pun buleh..orang tak tengok...kalau ade orang buat hal terus terjah atas perut tak bangun dah ni...

ni masuk utan ape sume tahan la ni?

Bro_Izantie
03-07-2010, 11:40 AM
Kasut sedap pakai x ? mean berat ker ?


size mcm mana..?
kaki panjang...kalau pi kedai mmg size yang terakhirlaa.

Sedap pakai sbb span tebal di dalam...berat 2 pasang 1.8kg (termasuk kotak) lebih kurang 800g la sebelah sbb tapak dia tebal...jahitan (keliling) dan gam di tapak. Saiz dari 5-11 (UK Standard) kat aku ada sample saiz 6 dan 10...bole dtg ke setiawangsa untuk cuba...apa2 hal SMS aku, 013-6068441...tq:D:D:D

Bro_Izantie
03-07-2010, 11:42 AM
pergh...lawa siot...duit tarak la pulak...ini pakai gi opis pun buleh..orang tak tengok...kalau ade orang buat hal terus terjah atas perut tak bangun dah ni...

ni masuk utan ape sume tahan la ni?

kompom ko kena beli sebijik ni...heheheh...ko nak masuk utan ker, nak panjat gunung ker memang takder hal...dah design dia utk benda2 outdoor ni..:D:D:D

Bro_Izantie
03-07-2010, 11:50 AM
Aku still mencari ejen yg bole jual kat geng2 polis / sesiapa saja...sbb polis tengah cari kasut patern mcm ni utk pakaian operasi diaorg..Harga aku kat KL....terus terang cakap la RM200 sepasang!!! Kalau area luar aku kena charge RM50 lg...

swatch2211
03-07-2010, 12:57 PM
ringan mcm magnum x bro??
tapak nye anti slip dan brake x??

Bro_Izantie
03-07-2010, 05:42 PM
ringan mcm magnum x bro??
tapak nye anti slip dan brake x??

Sumer ciri2 tu memang ada bro...jgn bimbang...warranty 3 bulan!!! ringan dlm 800g sebelah...lebih kurang la..

Bro_Izantie
03-07-2010, 07:55 PM
Aku still mencari ejen yg bole jual kat geng2 polis / sesiapa saja...sbb polis tengah cari kasut patern mcm ni utk pakaian operasi diaorg..Harga aku kat KL....terus terang cakap la RM200 sepasang!!! Kalau area luar aku kena charge RM50 lg...

Still mencari ni...heheheh

kainlangsir
03-07-2010, 08:06 PM
pasukan bomba pakai tak ne..

Bro_Izantie
03-07-2010, 08:13 PM
pasukan bomba pakai tak ne..

Rasanya pakai...tp byk yg diaorg dapat issue...susah sikit la nak jual...cuma kalau nak buat spare diaorg beli la...skrg ni polis2 tengah cari...dan 70% costumer aku sejak aku brkecimpung dalam bisnes ni adalah dari PDRM..:D:D:D

Bro_Izantie
04-07-2010, 09:56 PM
Rasanya pakai...tp byk yg diaorg dapat issue...susah sikit la nak jual...cuma kalau nak buat spare diaorg beli la...skrg ni polis2 tengah cari...dan 70% costumer aku sejak aku brkecimpung dalam bisnes ni adalah dari PDRM..:D:D:D

bummmppp jap:D:D:D

Dkgr@y
04-07-2010, 10:25 PM
ganasnya kasut nie.. :)

Bro_Izantie
04-07-2010, 10:27 PM
ganasnya kasut nie.. :)

Uihsss...ganas jer komennyer?...nak ganas ko beli la satu:eek::eek::eek::D:D

Bro_Izantie
05-07-2010, 10:14 AM
pasukan bomba pakai tak ne..

Aku penah deal utk bomba sarawak...tp ada satu company tu sudah masuk jarum...pakai kabel besar bawah tanah rentas laut china selatan...hmmm...takder rezeki...kalau tak, dah lama aku jadi Lifetime Supporter CG...hehehehehe:eek::eek::eek:

Bro_Izantie
05-07-2010, 09:40 PM
Gatal plak nam bump.....bump la kejap..

abu85
05-07-2010, 10:19 PM
low cut tak der ker...

kancil biru
06-07-2010, 01:18 PM
menarik..barang menarik...BUMP buat TT

Bro_Izantie
06-07-2010, 01:41 PM
low cut tak der ker...

Ader....berminat? sms /pm aku....tq:D:D:D

Bro_Izantie
06-07-2010, 01:41 PM
menarik..barang menarik...BUMP buat TT

mekasih byk2...!!!!

Bro_Izantie
07-07-2010, 09:01 PM
mekasih byk2...!!!!

barang menarik dan paling kabooommmm abad ni...hehehehehe:D:D:D

abangbeca
07-07-2010, 10:52 PM
aku macam kenal jer gambar ko snap nih...dari segi karpet, kerusi, meja dan box kertas A4...sah2 ko keje kat MINDEF...betoi x TT? :p

Bro_Izantie
07-07-2010, 11:31 PM
aku macam kenal jer gambar ko snap nih...dari segi karpet, kerusi, meja dan box kertas A4...sah2 ko keje kat MINDEF...betoi x TT? :p

kurang tepat sikit bro...hehehehehe:eek::eek::eek:

p/s: misscall/sms jer aku...esok leh kita minum2..hehehheeh

Bro_Izantie
08-07-2010, 04:22 PM
bump for tooodddaaaayyyy

abangbeca
10-07-2010, 11:17 PM
kurang tepat sikit bro...hehehehehe:eek::eek::eek:

p/s: misscall/sms jer aku...esok leh kita minum2..hehehheeh

izantie says:

saya pembekal kasut jenis AMTEK....spec dan kualiti sama spt magnum/swat...tuan bole hubungi saya segera...sy kerja di mindef jer.....


p/s aku teka betul...hang ckp aku salah lak...

Bro_Izantie
11-07-2010, 11:44 PM
izantie says:

saya pembekal kasut jenis AMTEK....spec dan kualiti sama spt magnum/swat...tuan bole hubungi saya segera...sy kerja di mindef jer.....


p/s aku teka betul...hang ckp aku salah lak...

mana hang dpt aku punya post yg lama2 ni? dulu bebudak lg...huhhhuhuhuuu

Bro_Izantie
12-07-2010, 09:16 PM
aku teka betul...hang ckp aku salah lak...

abgbeca...esok pagi jgn lupa dtg opis aku...k...aku nak tunjuk sample...pastu aku nak ke PJ plak...nak hntar kat bro zulfan member CG kita..hehehehe:D:D:D

zasrul1978
13-07-2010, 12:14 PM
bru dpt kasut dr bro Izantie.
thanks bro sbb htr sampai depan pintu opis

terus cuba try test.. brg mmg tip top.. secukup rasa.
x sangka plak aku ringan betul kasut ni.
harga pon cun.. mmg tk dpt harga ni klu kat luar :)paid

Bro_Izantie
13-07-2010, 12:44 PM
bru dpt kasut dr bro Izantie.
thanks bro sbb htr sampai depan pintu opis

terus cuba try test.. brg mmg tip top.. secukup rasa.
x sangka plak aku ringan betul kasut ni.
harga pon cun.. mmg tk dpt harga ni klu kat luar :)paid

Alhamdulillah...aku pun baru slamat smpai kat opis ni...thanks bro..biasa la harga kengkawan!!! hehehehe..tp jgn lupa yer promot utk geng2 paintball dan bro markup la skit utk hrga bro..aku mmpu bagi harga td jer kalau delivery kat situ..dan lepas pakai jgn lupa plak post komen kat sini utk aku suruh kilang upgrade mana yg patut..hehehe...warranty 3 bulan tu....k...halalkan yer urusniaga td...heheheheh:D:D:D

Bro_Izantie
13-07-2010, 01:43 PM
bump nak bg org tengok...hahahahah

Bro_Izantie
13-07-2010, 08:35 PM
bumppp utk mlm nih..

Bro_Izantie
14-07-2010, 08:29 AM
bump utk pagi yang ceria ni!!!

Bro_Izantie
14-07-2010, 11:50 PM
Sesaper yg nak masuk tender, dipersilakan contact aku!!!

tebbaloi
15-07-2010, 12:16 AM
kasut ni steel based ker TT? bule wat masuk ladang sawit ni.. :"> :">

Bro_Izantie
15-07-2010, 09:05 AM
Ni ape hal plak aku jual kasut dia nak jual menatang plak ni? hahahahahahahahaahah

Bro_Izantie
15-07-2010, 09:06 AM
kasut ni steel based ker TT? bule wat masuk ladang sawit ni.. :"> :">

stell takder..tp tapak tebal...kebarangkalian kalau trpijak duri sawit, ngan duri2 tu patah....:D:D:D

Bro_Izantie
15-07-2010, 01:17 PM
Ada berita kurang menggembirakan...mulai bulan 8 ni, pihak pengilang akan menaikkan harga akibat kos operasi...so takkan dpt lg dgn harga ni...tp aku akn terus ejas harga utk yg terbaik utk korang..maklum

Bro_Izantie
16-07-2010, 10:30 AM
bump utk pagi hari yg mulia ni!!!

Bro_Izantie
17-07-2010, 10:15 PM
Bump utk malam yang indah niiii

Diamond in Making
17-07-2010, 10:18 PM
makin hebat biz ek bro..
hehehehe

Bro_Izantie
17-07-2010, 10:20 PM
makin hebat biz ek bro..
hehehehe

Hebat dan mantap...untung dalam diam...hahahahah...ko aper citer skrg? bila nak order baru? dah lama senyap...hheheeheh

Diamond in Making
17-07-2010, 10:30 PM
Hebat dan mantap...untung dalam diam...hahahahah...ko aper citer skrg? bila nak order baru? dah lama senyap...hheheeheh

sebuk skang bro..
last sem..
ape2 hal nnt..
aku roger k..:D

Bro_Izantie
17-07-2010, 10:35 PM
sebuk skang bro..
last sem..
ape2 hal nnt..
aku roger k..:D

ok..no prob...stock sntiasa ader...cuma harga jer yg dh jd kurang menarik....sumer harga standard cam patern baru tu...(hrga ejen la)...

p/s: Utk warga CG, ketahuilah betapa luasnya pasaran kasut di kat Mesia dan permintaan trhadapnya amatlah menggalakkan..heheheh:eek::eek::eek::D:D:D:D

pecot85
17-07-2010, 11:55 PM
TT ni askar ke jual kasut komando:-?

Bro_Izantie
17-07-2010, 11:58 PM
TT ni askar ke jual kasut komando:-?

Uishhh...ejen jer la...bukan barang seludup...kat page depan dah bg warning awal!!! Aku amik barang siap ngan resit lagi...errrr...ko berminat ker bro pecot? siap tabik tu...:D:D:D

Bro_Izantie
18-07-2010, 11:22 AM
Bumppp utk pagi yang terang kat Setiawangsa nihhhh...

Bro_Izantie
18-07-2010, 09:12 PM
Salam...rezeki..rezeki...mari masukkk....Syukur...dah ada pun....heheheheheeheheh...

p/s: Sapa nak jadi ejen? Market luas wooooooo....!!!

Bro_Izantie
19-07-2010, 02:34 PM
Bumppp utk tengahari niiii

Bro_Izantie
20-07-2010, 12:28 PM
Ada satu deal ngan bro towkeyestate...kita jumpa pagi esok k....tungguuuuuu...hehehehe

Bro_Izantie
20-07-2010, 09:26 PM
Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11851.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11850.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11849.jpg
JENIS NI HARGANYA RM250.00 Jugak...kira cincai jerSEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL! Kalau dlm KL, Harga terbaik korang akan dapat..dgn syarat datang ambil kat aku...k

Komen dari bro zasrul1978 - beli pada 13 jul 2010

BUMPPPPPP!!!! Utk malam ni!!!:D:D:D

Bro_Izantie
21-07-2010, 12:41 PM
Ada satu deal ngan bro towkeyestate...kita jumpa pagi esok k....tungguuuuuu...hehehehe

tq towkeyestate...COD kat blakang menara BSN...tqvm!!!:D:D:D

Bro_Izantie
22-07-2010, 08:18 AM
Bummmppppp utk pagi yang ceria ni!!!

MrMama
22-07-2010, 08:22 AM
aku pakai MAGNUM skrg..memang best ringan dan mantap

Bro_Izantie
22-07-2010, 08:32 AM
aku pakai MAGNUM skrg..memang best ringan dan mantap

ok...cuba check, tapak kasut tu ada jahit keliling tak bro? Kasut aku dia gam dan jahit keliling...waranty 3 bulan...rosak dari segi material, bole tukar!!! brapa harga ko beli tu? Maaf ckp, bukan nak kondem, tp kebanyakan kasut Magnum yg tak ori sumer dari vietnam...sepasang bole dapat harga kurang dari RM2 rat....:D:D:D

MrMama
22-07-2010, 05:54 PM
ok...cuba check, tapak kasut tu ada jahit keliling tak bro? Kasut aku dia gam dan jahit keliling...waranty 3 bulan...rosak dari segi material, bole tukar!!! brapa harga ko beli tu? Maaf ckp, bukan nak kondem, tp kebanyakan kasut Magnum yg tak ori sumer dari vietnam...sepasang bole dapat harga kurang dari RM2 rat....:D:D:D

aku pye dijamin 100% ori...tiap2 tahun dapat:D

Bro_Izantie
22-07-2010, 10:03 PM
aku pye dijamin 100% ori...tiap2 tahun dapat:D

kekeke...cis..ni cam hampeh jer...tetiap tahun issue..bole laaaa...hahahahahahahaahaha...takper..ko tunggu....nnti korang akan merasa gak pakai brand aku kalau bajet kena cut...heheheheh:D:D:D

Bro_Izantie
24-07-2010, 12:05 AM
bump jap pagi yang ceria ni!!!

Bro_Izantie
26-07-2010, 11:59 AM
bumppp kejapp!!!

Bro_Izantie
27-07-2010, 10:58 PM
kabooommmmmmm!!!!

the_vangardx
28-07-2010, 09:42 AM
salam bro izanti, ni yg jumpa kat jusco setiawangsa semalam..ok sy akan maklumkan seberapa segera..utk saiz 5 pattern lama tu..

Bro_Izantie
28-07-2010, 11:12 AM
salam bro izanti, ni yg jumpa kat jusco setiawangsa semalam..ok sy akan maklumkan seberapa segera..utk saiz 5 pattern lama tu..

salam...ok bosssss.....malam ni kita jumpa buat sistem barter...sy bg kasut, bos bagi RM k...huhuhuhuhu...:D:D:eek::eek::eek:

Bro_Izantie
28-07-2010, 11:27 PM
salam bro izanti, ni yg jumpa kat jusco setiawangsa semalam..ok sy akan maklumkan seberapa segera..utk saiz 5 pattern lama tu..

Saiz 5 dah selamat dibarterkan pkul 8.15 depan petronas tadi...tq bos!!!:D:D:D

Bro_Izantie
29-07-2010, 08:50 AM
salam dan selamat paaaagggiiiii...!!!!!

Bro_Izantie
02-08-2010, 09:27 PM
Bumppp utk malam yg indahhh

amer
02-08-2010, 10:48 PM
berminat, tp xsesuai ngn penggunaan harian aku..:(

Bro_Izantie
03-08-2010, 09:55 AM
berminat, tp xsesuai ngn penggunaan harian aku..:(

tak sesuai tak per bro....ko bole rekemenkan kat kengkawan...amacam?:D:D:D

Bro_Izantie
04-08-2010, 09:13 AM
bumppp utk pagi yg ceria ni!!!

arcilist
04-08-2010, 11:43 PM
fuih..best ni...memang dari form 3 lagi minat benda2 camni...tp taktau bila nk pakai la pulak..nk pakai buat bawak keta pn susah...

bro, klau jadi agent tu camana?

Bro_Izantie
05-08-2010, 01:34 PM
fuih..best ni...memang dari form 3 lagi minat benda2 camni...tp taktau bila nk pakai la pulak..nk pakai buat bawak keta pn susah...

bro, klau jadi agent tu camana?

check PM bro...heheheheh:D:D:D

AuraSuccess_88
05-08-2010, 10:05 PM
bosssssssssssssss


kedah cene? best price...pos laju ker hantar depan pintu umah? huhuhu

pm kawe.....

nk buat g menangkap tokkey...dia geget ajer.penerajang loh ngan bot komando...biar dia rasa penangan adik mat komandoooooo hhuhuhhu

Bro_Izantie
06-08-2010, 12:07 PM
bosssssssssssssss


kedah cene? best price...pos laju ker hantar depan pintu umah? huhuhu

pm kawe.....

nk buat g menangkap tokkey...dia geget ajer.penerajang loh ngan bot komando...biar dia rasa penangan adik mat komandoooooo hhuhuhhu

check hang punya PM k..tq:D:D:D

Bro_Izantie
07-08-2010, 12:09 PM
bumppp kejap pagi yang indah ni

Exceler2500
08-08-2010, 04:36 AM
bro..kasik contact kat aku..kaki mancing masuk utan ramai yg berkenan gak ni..nak rekomen hang kat kawan2 aku...

Bro_Izantie
08-08-2010, 11:05 AM
bro..kasik contact kat aku..kaki mancing masuk utan ramai yg berkenan gak ni..nak rekomen hang kat kawan2 aku...

013-6068441.....check ur pm k...tqvm!!!:D:D:D

2njang
08-08-2010, 11:17 AM
Bro SWAT ade x?????
ambo nk swat...da lama cariii....ada g tau prize...

Bro_Izantie
08-08-2010, 09:04 PM
Bro SWAT ade x?????
ambo nk swat...da lama cariii....ada g tau prize...

SWAT takder la bos...tp AMTEK ni memang spec dan patern mcm SWAT...sebijik..ringan dan lasak...harga pun brpatutan...tak caya ko try la dulu...memang puas hati...stakat ni cuma satu jer komplen aku dapat dari beratus costumer...tu pun dari PGA...yg keluar hutan masuk hutan...katanya kasut tu bercalar...(tergelak aku...kasut mana ada yg anti calar)...heheheh

Diamond in Making
08-08-2010, 09:17 PM
SWAT takder la bos...tp AMTEK ni memang spec dan patern mcm SWAT...sebijik..ringan dan lasak...harga pun brpatutan...tak caya ko try la dulu...memang puas hati...stakat ni cuma satu jer komplen aku dapat dari beratus costumer...tu pun dari PGA...yg keluar hutan masuk hutan...katanya kasut tu bercalar...(tergelak aku...kasut mana ada yg anti calar)...heheheh

klau xnk calar..
soh die pkai dok dlm umah..
hahaha

Bro_Izantie
08-08-2010, 09:23 PM
klau xnk calar..
soh die pkai dok dlm umah..
hahaha

dok dlm umah, pasang kelambu...pastu cucuh ubat nyamuk:eek::eek::eek:

Bro_Izantie
09-08-2010, 12:58 PM
aku bummm utk ari ni...

Bro_Izantie
10-08-2010, 08:11 AM
Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11042.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11041.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11039.jpg

HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11851.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11850.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/SDC11849.jpg
JENIS NI HARGANYA RM250.00 Jugak...kira cincai jerSEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL! Kalau dlm KL, Harga terbaik korang akan dapat..dgn syarat datang ambil kat aku...k

Komen dari bro zasrul1978 - beli pada 13 jul 2010

kababommmmmmmm!!!

Bro_Izantie
10-08-2010, 12:24 PM
Tawaran Harga Istimewa Sempena Ramadhan Al-Mubarak!!!

Kawasan Kuala Lumpur (COD) - Harga RM200.00 Sepasang!!!

Luar Kuala Lumpur (Semenanjung Malaysia) - kurier berdaftar!!! RM230.00 sepasang!!!

Sabah dan Sarawak - kurier berdaftar - RM250.00 (tetap)!!!

Promosi ini hanya untuk bukan puasa sahaja bermula dari 11 Ogos 2010 hingga 11 September 2010!!!

ps: Aku terpaksa menanggung kos 'akibat' promosi ini...:D:D:D dan sempena hari baik bulan baik, sedekah adalah lebih penting!!!:D:D:D

bumppp utk promosi ini..!!!!!

ahib0205
10-08-2010, 01:27 PM
mai-mai kasut untuk buat raya pun boleh ni :D

Bro_Izantie
10-08-2010, 02:03 PM
mai-mai kasut untuk buat raya pun boleh ni :D

hahahahah....memang tahan smpai 5 tahun raya lagi ni...kompom!!!:D:D:D

Bro_Izantie
10-08-2010, 04:21 PM
Tawaran Harga Istimewa Sempena Ramadhan Al-Mubarak!!!

Kawasan Kuala Lumpur (COD) - Harga RM200.00 Sepasang!!!

Luar Kuala Lumpur (Semenanjung Malaysia) - kurier berdaftar!!! RM230.00 sepasang!!!

Sabah dan Sarawak - kurier berdaftar - RM250.00 (tetap)!!!

Promosi ini hanya untuk bukan puasa sahaja bermula dari 11 Ogos 2010 hingga 11 September 2010!!!

ps: Aku terpaksa menanggung kos 'akibat' promosi ini...:D:D:D dan sempena hari baik bulan baik, sedekah adalah lebih penting!!!:D:D:D

PESANAN IKHLAS!!!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

Aku berharap agar anda di luar sana dapat mempercayai dan memberi sepenuh kerjasama, jujur dan bersikap profesional...Aku tak berniat nak mencari rezeki haram utk sara family. Harap anda tidak menganiayai aku yg selama ni jujur dalam proses jual beli. Banyak kes apabila order dan aku guna modal sendiri, sampai masa untuk COD, pembeli berdolak dalih dan putus hubungan walaupun sebelum tu beriya-iya dan setuju nak beli selepas aku tunjukkan sampel..biasa la adat berniaga..tetapi Allah maha penyayang danpemberi rezeki...Dia tutup di situ dan buka di sini..Ada hikmah di sebalik kejadianNya...

Tuan/Puan...Aku dah brkecimpung dalam bidang ni sudah masuk 3 tahun dan semua pelanggan aku (hampir 100 lebih) seluruh Malaysia berpuashati terhadap proses jualan yang aku jalankan. Syukur Alhamdulillah, setakat ni tiada sebarang kes (tak sampai barang dikurier) berlaku dan aku akan terus moniter dan membuat gesaan kpd pihak kurier sekiranya barang lambat diterima oleh pembeli. Kepada anda pembeli2 secara online, harap sentiasa berfikiran terbuka kerana tidak semuanya kami, penjual terutamanya di Carigold adalah SCAMMER...Sekian, terima kasih!!!
Assalamualaikum w.b.t

quote kejap petang yang indah ni..:D:D:D

Bro_Izantie
11-08-2010, 08:25 AM
Gud moning!!!!

Bro_Izantie
11-08-2010, 12:55 PM
Tawaran Harga Istimewa Sempena Ramadhan Al-Mubarak!!!

Kawasan Kuala Lumpur (COD) - Harga RM200.00 Sepasang!!!

Luar Kuala Lumpur (Semenanjung Malaysia) - kurier berdaftar!!! RM230.00 sepasang!!!

Sabah dan Sarawak - kurier berdaftar - RM250.00 (tetap)!!!

Promosi ini hanya untuk bukan puasa sahaja bermula dari 11 Ogos 2010 hingga 11 September 2010!!!

ps: Aku terpaksa menanggung kos 'akibat' promosi ini...:D:D:D dan sempena hari baik bulan baik, sedekah adalah lebih penting!!!:D:D:D

PESANAN IKHLAS!!!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

Aku berharap agar anda di luar sana dapat mempercayai dan memberi sepenuh kerjasama, jujur dan bersikap profesional...Aku tak berniat nak mencari rezeki haram utk sara family. Harap anda tidak menganiayai aku yg selama ni jujur dalam proses jual beli. Banyak kes apabila order dan aku guna modal sendiri, sampai masa untuk COD, pembeli berdolak dalih dan putus hubungan walaupun sebelum tu beriya-iya dan setuju nak beli selepas aku tunjukkan sampel..biasa la adat berniaga..tetapi Allah maha penyayang danpemberi rezeki...Dia tutup di situ dan buka di sini..Ada hikmah di sebalik kejadianNya...

Tuan/Puan...Aku dah brkecimpung dalam bidang ni sudah masuk 3 tahun dan semua pelanggan aku (hampir 100 lebih) seluruh Malaysia berpuashati terhadap proses jualan yang aku jalankan. Syukur Alhamdulillah, setakat ni tiada sebarang kes (tak sampai barang dikurier) berlaku dan aku akan terus moniter dan membuat gesaan kpd pihak kurier sekiranya barang lambat diterima oleh pembeli. Kepada anda pembeli2 secara online, harap sentiasa berfikiran terbuka kerana tidak semuanya kami, penjual terutamanya di Carigold adalah SCAMMER...Sekian, terima kasih!!!
Assalamualaikum w.b.t

Barang baik, mesti dihabiskan segera!!!

Bro_Izantie
11-08-2010, 10:26 PM
Up kejap jer..heheheh

Bro_Izantie
12-08-2010, 09:28 AM
Upkan kejap utk pagi ni...!!!

Bro_Izantie
12-08-2010, 07:07 PM
Untuk post aku yang ke-3000 ni..aku nak abadikan di sini...heheheh

Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 3,000
Poster Rank: #437
Thanked 55 Times
Groaned at 0 Times
Active Level

My Mood: :D:D:D:eek::eek::eek::)):)):))

nvmname
14-08-2010, 02:38 PM
Boleh sertakan semua gambar jenis2 kasut yang bro ade tak?

muhafis
14-08-2010, 08:14 PM
kalau nak jadik agent leh ke,
pls PM me, tQ:)paid:)paid

Bro_Izantie
15-08-2010, 11:12 PM
kalau nak jadik agent leh ke,
pls PM me, tQ:)paid:)paid

check PM....tq:D:D:D

CyberMachine
15-08-2010, 11:34 PM
geram tgk kasut nih

Bro_Izantie
16-08-2010, 09:46 AM
geram tgk kasut nih

Order la satu...baru ko tau geram tu camner...hehehehe:D:D:D

Bro_Izantie
16-08-2010, 11:49 PM
bummmppp kejappp

Bro_Izantie
17-08-2010, 11:57 PM
Mariiii...mariiii...

oilfilter99
18-08-2010, 12:50 AM
ni kasut tentera bro..kasut johnson x der ke

Bro_Izantie
18-08-2010, 12:14 PM
ni kasut tentera bro..kasut johnson x der ke

takder la bos...ni jer yg ada...brand amtek....ko nak johnson yg mcmana? yg polis pakai tu ker? hehehe:D:D:D

Bro_Izantie
19-08-2010, 11:59 AM
Bummmppp utk tengahari yg indah niii

Bro_Izantie
20-08-2010, 11:20 PM
bummppp kejapp

roshaimi82
21-08-2010, 08:40 PM
kalau askar pakai nak g jalan lasak, pasak bumi ke best jugak.. tapi skerang ni dilarang pakai kasut selain spike boot( untuk tentera).. takat nak pakai g masuk utan saje2 ok la... tapi aku memang berminat bro, lepas raya ok kot , hehe

KayoSokmo
21-08-2010, 08:46 PM
kalau askar pakai nak g jalan lasak, pasak bumi ke best jugak.. tapi skerang ni dilarang pakai kasut selain spike boot( untuk tentera).. takat nak pakai g masuk utan saje2 ok la... tapi aku memang berminat bro, lepas raya ok kot , hehe


tu la pasal ..... sumer nak kena pakai kasut isu ... kalau kasut tu lembut ke ringan ke bagus gak ni tak keras smcm jea ... kaki pun leh naik kematu

Bro_Izantie
21-08-2010, 09:57 PM
kalau askar pakai nak g jalan lasak, pasak bumi ke best jugak.. tapi skerang ni dilarang pakai kasut selain spike boot( untuk tentera).. takat nak pakai g masuk utan saje2 ok la... tapi aku memang berminat bro, lepas raya ok kot , hehe


tu la pasal ..... sumer nak kena pakai kasut isu ... kalau kasut tu lembut ke ringan ke bagus gak ni tak keras smcm jea ... kaki pun leh naik kematu

bole pakai...jgn bimbang...costumer aku byk RAMD...diaorg ckp kalau masuk operasi pakai jer utk keselesaan...tp kalau masuk baris, kena yg issue la...yg aku pelik, pangkat kat bahu diberi keistimewaan plak pkai...ntah la...diskriminasi...:p:p:p:)):)):))

Bro_Izantie
23-08-2010, 12:32 PM
bumppp utk pagi ni!!!!

Bro_Izantie
24-08-2010, 11:40 AM
bumppp kejappp...!!!

Bro_Izantie
26-08-2010, 02:00 PM
Mariii mari...bulan puasa dah nak abis nii

prince_darken
26-08-2010, 10:53 PM
salam..bro tlg pm harga skiranya jadi agen...pastu ngn syarat2 utk jadi agen...

Bro_Izantie
27-08-2010, 09:10 AM
salam..bro tlg pm harga skiranya jadi agen...pastu ngn syarat2 utk jadi agen...

Salam...check ur PM...tq:D:D:D

eboss
27-08-2010, 10:15 AM
boot yg hentak tumit keluar pisau tak ada ke? senang sikit nak terajang tikam scammer :)):)):))

Bro_Izantie
28-08-2010, 08:39 PM
boot yg hentak tumit keluar pisau tak ada ke? senang sikit nak terajang tikam scammer :)):)):))

ada bos...tapi cara dia lain sikit...kena test kat perut kita dulu...kalau kuar darah, mantap la tu...:)):)):)):)):))

Bro_Izantie
01-09-2010, 10:38 PM
bump kejap...lalalalallaa

Bro_Izantie
02-09-2010, 11:12 AM
slamat pagi...

g r a n p a
02-09-2010, 06:07 PM
ramai kwn aku cari nih...

Bro_Izantie
03-09-2010, 12:13 AM
ramai kwn aku cari nih...

apa lagi...cucuk jarum la...hehehehee