PDA

View Full Version : BORONG KEMEJA Paul Smith,Hugo,POLO,Armani, D&G,Burberry, Ed Hardy, FREE Langkawi 3H2M


Pages : [1] 2 3 4 5

jutaONEfami
30-11-2009, 04:15 PM
BATCH 5-CLOSED


Yg berminat sila reply kat thread/PM/sms atau call aku untuk confirmation.

hanya 50% deposit diperlukan untuk mengesahkan order anda dan baki payment hanya byr selepas brg smp ke malaysia dalam masa 2-3 minggu selepas order ditutup.

Berikut antara produk yang masuk 5th BATCH order:

KEMEJA LENGAN PANJANG
KEMEJA LENGAN PENDEK
T-SHIRT LENGAN PANJANG PAUL SMITH DAN ED HARDY
T-SHIRT LENGAN PENDEK PAUL SMITH DAN ED HARDY
SELUAR KHAKIS
KASUT
TALI PINGGANG
SET TIE

Katalog lengkap akan diberikan pada SP yang telah confirm deposit 50%.:D


regards
jutaONEfami
0124268795


================================================== =======
Salam semua,

Alhamdulilah order Batch 4 telah selamat dimuktamadkan hari ni setelah semua yang terlibat menghantar order masing-masing. Terima kasih atas bayaran deposit yang telah dilakukan.

Esok dah boleh masuk order dengan kilang.

Justeru sebagai menghargai semua SP yang telah bersama-sama group jutaONEfami berikut dilampirkan :

Program INSENTIF LOYALTY REWARDS 2010

=================================================

PAKEJ LANGKAWI 3 HARI 2 MALAM UNTUK 2 ORANG.
-Penginapan Hotel/Chalet
-Kereta Pandu Sendiri
- 2 tiket Langkawi Cabel Car
- 2 tiket Langkawi UnderWater World
- 2 tiket Makam Mahsuri

Kelayakan :
1. Menjadi SP jutaONEfami sepanjang tempoh program
2. Mengumpul Minima 100 mata ganjaran.
3. Hanya sah untuk produk KEMEJA LENGAN PANJANG BERJENAMA,SET TIE, T-SHIRT, KASUT, BELT PAUL SMITH DAN T-SHIRT ED HARDY.
4. Mata ganjaran sah untuk pembelian dari DEC 2009 hingga JUN 2010

*tertakluk pada sebarang perubahan jika ada

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

================================================== ======
4th BATCH Order NOW.-CLOSED

Katalog lengkap akan diberikan pada SP yang telah confirm deposit 50%.:D

Katalog tidak diberikan kepada bukan SP untuk mengelakkan penyalahgunaan oleh mereka-mereka yang tidak bertanggungjawab:p


================================================== =========
3rd BATCH Order CLOSED!!
Last Order Date 15 Januari 2010-dilanjutkan sehingga 17hb Januari 2010

Untuk makluman semua ini adalah Batch terakhir sebelum raya cina. Order berikutnya hanya boleh dilakukan selepas cuti raya cina yg dijangka memakan masa sebulan. So paling cepat boleh buat order 4th BATCH pada awal MAC 2010.

Cuti raya cina ni mmg lama coz inilah masa kilang2 dan supplier kat China nak beraya sakan setelah sekian lama siang malam keje tanpa henti.Kita pulak mana boleh stop biz tgh hot ni:D

Kepada mereka yang tidak sempat order dalam 1st dan 2nd BATCH rebutlah peluang keemasan ini dengan sebaik-baiknya.

--------------------------------------------

Berikut antara produk yang masuk 3rd BATCH order:

KEMEJA LENGAN PANJANG
KEMEJA LENGAN PENDEK
T-SHIRT LENGAN PANJANG
T-SHIRT LENGAN PENDEK
SELUAR KHAKIS
KASUT
TALI PINGGANG
SET TIE

Min Order Quantity (MOQ) bagi setiap barang untuk Smart Partner (SP) yang telah dilantik adalah 10 helai/pasang.

Manakala MOQ untuk mereka yang baru ingin menyertai rangkaian niaga jutaONEfami perlu membeli 30 helai/pasang.

Deposit 50% diperlukan untuk pengesahan tempahan manakala baki selebihnya boleh COD di store kat Cheras bila barang dah sampai.

Setiap produk yang mencapai sasaran MOQ terkumpul 300 helai/pasang akan melayakkan semua SP mendapat diskaun 10% pembelian produk tersebut.

SP yang mencapai jualan 100 helai/pasang terkumpul BAGI setiap produk akan dikurniakan secara PERCUMA 10 kotak SET TIE + HANDKERCHIEF + CUFFLINK. Harga pasaran SET TIE ni RM50-RM80.

Alhamdulilah dengan rangkaian niaga yang makin besar makin banyak produk kita boleh buat dengan MOQ yang paling minimum.

So pada yang mereka yang telah hubungi dan berbincang dengan aku harap dapat confirm sebelum 3rd BATCH order ditutup pada 15 Januari 2010.

P/S-sempat lagi korang nak simpan duit.kalau confirm order byr deposit jer 50% pada 15 januari ni baki byr bila barang smp 15-20 hari.

regards
jutaONEfami
FND INTERTRADE RESOURCES
012-4268795

================================================== ==============

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Salam 1 Malaysia:D:D

Ok straight to the point last week masa aku uruskan kemasukan produk wireless home alarm kat China ada client order kemeja berjenama seperti Paul Smith, Hugo Boss, Giorgio Armani, Polo, Burberry, D&G etc. Memandangkan pasaran offline yang sangat hangat dan harga BOOM aku decide nak buka peluang bisnes pada warga CG( kena reg kalau belum).:D

Aku perlukan 10-15 orang untuk projek perintis ni.Lagi ramai lagi bagus. Banyak lagi produk aku nak buka bisnes untuk korang semua yang aku faham tujuan berforum kat sini adalah untuk mencari peluang2 bisnes yang ada dan mampu dibuat. Syarat paling penting ialah anda mestilah seorang yang faham konsep mengimport barang dari China ni.

Banyak asam garam dalam bisnes ni dan tak semuanya berjalan seperti yang kita harapkan. Ada ketika barang lambat sampai ada time cepat..belum kira lagi kastam hold barang untuk urusan cukai dll. jadi hanya yang betul2 faham dan bersemangat nak bisnes dipersilakan. Ada seribu macam barang yang boleh jadi duit bila kita bawa masuk ke Malaysia. Orang Cina dah lama buat keje import barang dari China ni, dah lama sgt depa buat duit. So atas rasa tanggungjawab dengan sedikit pengalaman aku beranikan diri menawarkan sesuatu yang mungkin boleh mengubah nasib anda. adehh dah macam ceramah motivasi pulak:)):))

Barang(1st BATCH) dah dalam perjalanan bersama Home Alarm aku( boleh tgk kotak2 besar yang dah siap packing untuk belayar). Produk dijangka sampai Port Kelang antara 10-15 Disember 2009( tertakluk pada cuaca,urusan kastam, logistik dan etc).(Dah selamat sampai dan delivery pada semua SP)

2nd BATCH order dijangka sampai pada 7-10 JANUARI 2010:D

Kemeja ni uniknya setiap jenama mempunyai KOTAK BUTIK masing2 yang sangat menarik dan mengujakan. Kualiti dijamin AAA high quality setanding dengan yang ada di pasaran semasa. Harga pasaran semasa RM100-RM120.


HARGA BORONG UNTUK WARGA CG TERPILIH:

Min Order Quantity : 30 helai
Harga : *RMXX(PM UNTUK HARGA SP)/each termasuk kotak.
( Boleh pilih size boleh pilih jenama ape nak ):)):))

=================================

mereka yang berminat dan mempunyai iltizam dan kesungguhan yang tinggi boleh hubungi aku melalui PM/SMS/Call 012-4268795 untuk maklumat lanjut.

kepada yang nak rasa dan pegang kain untuk amik feel boleh jumpa aku sendiri kat area JB ( lepas office hour kul 6 ke atas).
ada 3 kotak ready stock untuk sample brand Paul Smith, Giorgio Armani dan D&G.

*Harga tidak termasuk kos penghantaran:p

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
3. En Rizal (ID CG: cyberiz)-ZON TENGAH
4. En. Azwan (ID CG: abangbeca)-ZON TENGAH
5. En Khairul (ID CG: khairuledzham)-ZON TENGAH
6. En Wan (ID CG:bagaksasa)-ZON TENGAH
7. En Redwan (ID CG: pok wang)-ZON TENGAH
8. En AZREE (ID CG: neceolite)-ZON TENGAH
9. En SYED (ID CG: gianttora )-ZON TENGAH
10.En HAIZIE (ID CG: nurbiz )-ZON TENGAH
11.En FIRDAUS (ID CG: PIPSGuy )-ZON TENGAH
12.En HAFIZ (ID CG: hafiz5009 )-ZON TENGAH
13.En ADLY (ID CG: ed_zero )-ZON TENGAH
14.En DAUD (ID CG: oat81 )-ZON TENGAH
15.En IZHAM (ID CG: zam2010 )-ZON TENGAH
16.En AMINI (ID CG: Jutaonemini )-ZON TENGAH

17. En. Muazam (ID CG: kansai)-ZON TIMUR
18. En Imam Khalid ( ID CG : imamkhalid) - ZON TIMUR
19. En. Zainuddin (ID CG: RJNIAGA)-ZON TIMUR
20. En. Hanif (ID CG: tulangikan)-ZON TIMUR

21. En. Izwan (ID CG: zephyr)-ZON UTARA
22. En Shafiq (ID CG : mns9178)- ZON UTARA
23. En Othman (ID CG : gsx_srad)- ZON UTARA
24. En Adam (ID CG : adamox)- ZON UTARA

25. En Azhari (ID CG : airden)- ZON SELATAN

WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL TIMUR DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL SABAH/SARAWAK DIPERLUKAN-AVAILABLE

wakil-wakil dari JOHOR,MELAKA, PERAK,SABAH dan SARAWAK diperlukan dengan kadar segera

regards
jutaONEfami
FND INTERTRADE RESOURCES
012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

sample tali pinggang
http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5523515&postcount=443

sample seluar khakis
http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5523568&postcount=444




Berikut gambar sebenar kemeja-kemeja sebelum belayar bersama-sama home alarm aku

jutaONEfami
30-11-2009, 04:16 PM
Stok 1st BATCH yang dah sampai

:D:D:D:D:D:D

33953

33954

33955

33956

33957

33958

33959

33960

33961

33962

33963

33964

33965

33966

adar
30-11-2009, 04:22 PM
tahniah. slmt berjaya. hamba nak tp tak mampu lg. tokei besar mcm bro boleh la.

ewan0310
30-11-2009, 04:24 PM
perhhh best ni :-?

may4ver
30-11-2009, 04:34 PM
beli sehelai tak leh ker?

A-G
30-11-2009, 04:36 PM
menarikk :)
henzpawit@gmail.com

jutaONEfami
30-11-2009, 04:43 PM
beli sehelai tak leh ker?

buat masa ni sy fokuskan pada jualan borong. kalau nak sehelai boleh refer pada wakil jualan Smart Partner yang akan dilantik kelak.:D

semestinya harga runcit team jutaONEfami sangat berbaloi-baloi:D

ANAZUHUD
30-11-2009, 04:48 PM
hu..hu.. barang dah ready blum boss 5hb aku nak naik jb nih bleh usha sekali kalo berkenaan semua aku rembat semua hu..hu.. bump!

jutaONEfami
30-11-2009, 04:52 PM
hu..hu.. barang dah ready blum boss 5hb aku nak naik jb nih bleh usha sekali kalo berkenaan semua aku rembat semua hu..hu.. bump!

perghh nak rembat semua abisla org lain nak bisnes gak kekekeke

aku ada 3 kotak ready stock(paul smith,armani,D&G) anytime ko boleh dtg tgk..yg lain2 dlm 300++ helai on the way ke port kelang dengan wireless home alarm aku..

jutaONEfami
30-11-2009, 04:53 PM
tahniah. slmt berjaya. hamba nak tp tak mampu lg. tokei besar mcm bro boleh la.

ala bos jgn ckp mcm tuh..bos punya pasal boleh ejas kasi jadi deal:D

ANAZUHUD
30-11-2009, 04:58 PM
http://www.carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=33897&stc=1&thumb=1&d=1259566323

aku dah jatuh cinta dengan yang nih jgn jual dengan org lain lak..ekekee
pasal rembat 30 helai tue no hal nak rembat lebih pun buleh boss tp yang cun2 jer aku nak ekekeke nt aku pilih mana berkenaan

jemoreng
30-11-2009, 05:03 PM
berapa rial selai ness...

serai
30-11-2009, 05:11 PM
baju mmg comel2 belake..modal x dok lagi nih..

zerotech
30-11-2009, 05:13 PM
caya la Tuan Tanah..
good luck :D

maun
30-11-2009, 05:14 PM
size kira camne..?

jutaONEfami
30-11-2009, 05:16 PM
size kira camne..?

size 15(M),16(L),17(XL):D

berminat ke bro maun?

jutaONEfami
30-11-2009, 05:17 PM
baju mmg comel2 belake..modal x dok lagi nih..

try pakat2 dengan kawan2 atau sedara offline yg berminat..insya allah ada yang berminat tuh:D

jutaONEfami
30-11-2009, 05:21 PM
kotak hugo boss kaler coklat yg kat rak atas tuh..:D

33901

AjuL
30-11-2009, 05:25 PM
kalo ako nak beli banyak tapi utk ako pakai je boleh?maybe dalam 5-6 helai :D

jutaONEfami
30-11-2009, 05:29 PM
kalo ako nak beli banyak tapi utk ako pakai je boleh?maybe dalam 5-6 helai :D

ko kat mana? nanti dah ada wakil jualan berdekatan ko boleh beli terus dengan wakil aku..harga x dapatla mcm beli borong ni. kena follow market price jugak tp insya allah dijamin masih lagi termurah:D

AjuL
30-11-2009, 05:32 PM
kat muar je..adoyai xdapat ke harga borong? :((

kalo harga borong tu mau gak sebat 5-6 helai :((

maun
30-11-2009, 05:34 PM
kat utara ada wakil x..? kalo wat katalog mesti best nie....

jutaONEfami
30-11-2009, 05:35 PM
kat muar je..adoyai xdapat ke harga borong? :((

kalo harga borong tu mau gak sebat 5-6 helai :((

hehehe harga borong untuk wakil jualan yg beli 30pcs ke atas..bawah dari tuh mmg kena beli harga runcit..ini untuk berlaku adil pada wakil2 jualan yang bakal dilantik dan telah mengeluarkan modal yg besar..

kat muar ke? mcm ada sorg agent tgh deal dgn aku:p

jutaONEfami
30-11-2009, 05:37 PM
kat utara ada wakil x..? kalo wat katalog mesti best nie....

xde lagi wakil yg confirm buat masa ni. yang berminat dan bertanya dah boleh tahan jugak ni..

maun, x sempat la nak buat katalog coz byk sgt design dan corak..maybe inisiatif wakil jualan nanti ada yg buat:D

apeng8264
30-11-2009, 05:40 PM
best ni wakil selangor dah ada ker belum ??

jutaONEfami
30-11-2009, 05:42 PM
best ni wakil selangor dah ada ker belum ??

peluang masih terbuka untuk semua. belum ada lagi Smart Partner(wakil jualan zon) yang confirm:D:D

duwanz
30-11-2009, 05:42 PM
saya berminat untuk wakil KL boleh?

building
30-11-2009, 05:59 PM
kalo ako nak beli banyak tapi utk ako pakai je boleh?maybe dalam 5-6 helai :D

tu le build pun rasa nak beli 3 helai je :D:D de sesaper nak pool ke?

jutaONEfami
30-11-2009, 06:14 PM
saya berminat untuk wakil KL boleh?

boleh tahu KL kat mana?
sila PM details nama dan alamat anda ke PM saya untuk maklumat pendaftaran

jutaONEfami
30-11-2009, 06:16 PM
tu le build pun rasa nak beli 3 helai je :D:D de sesaper nak pool ke?

good idea boleh dipraktikkan ..

building
30-11-2009, 06:20 PM
good idea boleh dipraktikkan ..

dah tu x mampu nak borong banyak2 gpun nak pakai sendiri jhek :D:D

jutaONEfami
30-11-2009, 06:29 PM
ready stock for sample only

33902

33903

notrexdame
30-11-2009, 06:32 PM
pon pon pon pon

jutaONEfami
30-11-2009, 06:44 PM
pon pon pon pon

hehehe mari2 jemputlah masuk selalu:D

aku2882
30-11-2009, 06:53 PM
dah tu x mampu nak borong banyak2 gpun nak pakai sendiri jhek :D:D

aku orang pertama nak pool

tp design v-collar xdak ke

notrexdame
30-11-2009, 06:59 PM
hehehe mari2 jemputlah masuk selalu:D

pon pon pon ( macam tak paham je ) :p

mangkaq
30-11-2009, 07:12 PM
T-shirt CG tarak ka?

jutaONEfami
30-11-2009, 07:16 PM
pon pon pon ( macam tak paham je ) :p

hahaha aku faham ..latest aku dgr now toyota dah x allow stok byk2 end year ni..nasib2 jer kalau ada yg lebihan order:D

adamma
30-11-2009, 07:17 PM
pon pon pom lg....heheh hebat tt ni..mcm2 ada...

jutaONEfami
30-11-2009, 07:27 PM
pon pon pom lg....heheh hebat tt ni..mcm2 ada...

hehehe ko pun ape kurangnya..:D

actually byk barang yg aku import masuk antaranya:

KERONGSANG(BROOCH)
FOOT DETOX PATCH
CARTOON KEYCHAIN
T-SHIRT HACKETT
WIRELESS HOME ALARM
FACE MASK
ED HARDY T-SHIRT,CAPS,BELT( TGH NEGO DGN SUPPLIER)


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

aloong_05
30-11-2009, 07:32 PM
bro..pantai timur dh org ker?

jutaONEfami
30-11-2009, 07:37 PM
bro..pantai timur dh org ker?

belum ada lagi setakat ni.kalo berminat boleh PM saya secepat mungkin

adamma
30-11-2009, 07:38 PM
hehehe ko pun ape kurangnya..:D

actually byk barang yg aku import masuk antaranya:

KERONGSANG(BROOCH)
FOOT DETOX PATCH
CARTOON KEYCHAIN
T-SHIRT HACKETT
WIRELESS HOME ALARM
FACE MASK
ED HARDY T-SHIRT,CAPS,BELT( TGH NEGO DGN SUPPLIER)


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

wah bnyknya tokey ALARM

12daily_pro
30-11-2009, 07:40 PM
bagus TT nie... eloknya CG buat satu private section untuk borong2 nie ... baru best agent2 nk menjual .. klau buyer tau rege modal ..ssh plak nk deal.. demand lebih lak nanti ... mau ada yg minx kurang rm55 nanti ... hehe...

jutaONEfami
30-11-2009, 07:43 PM
bagus TT nie... eloknya CG buat satu private section untuk borong2 nie ... baru best agent2 nk menjual .. klau buyer tau rege modal ..ssh plak nk deal.. demand lebih lak nanti ... mau ada yg minx kurang rm55 nanti ... hehe...

dont worry beb.semua buyer faham konsep borong ni..order below 30pcs mmg xdpt harga borong ni..depa faham agent keluar modal besar awal untuk beli stock.

kalau jual rm80-rm90 rasanya xde masalah sgt:D
standard harga online..
client offline aku mmg selamba depa jual rm100-rm120

adamma
30-11-2009, 07:59 PM
dont worry beb.semua buyer faham konsep borong ni..order below 30pcs mmg xdpt harga borong ni..depa faham agent keluar modal besar awal untuk beli stock.

kalau jual rm80-rm90 rasanya xde masalah sgt:D
standard harga online..
client offline aku mmg selamba depa jual rm100-rm120

thanks for the info bro.....

ANAZUHUD
30-11-2009, 08:06 PM
yup lah sape nak beli sehelai atau 5 helai jgn mimpi nak beli kat sini beli kat adamma je xpun beli kat bakal2 member lain yang jual tapi baju nih kat uptown kalo jual sekali kotak memang rm130 sehela...

jutaONEfami
30-11-2009, 08:10 PM
yup lah sape nak beli sehelai atau 5 helai jgn mimpi nak beli kat sini beli kat adamma je xpun beli kat bakal2 member lain yang jual tapi baju nih kat uptown kalo jual sekali kotak memang rm130 sehela...

hehehe kotak mmg lawa sgt beb..mmg boleh jual mahal sket..

btw sape yg pernah beli kemeja brand SUAVE,DAPPER,GUYS VISION DLL kat JUSCO harga dlm 50-60 mmg lepas beli kemeja aku ni xnak g jusco lagi dah hehehe kat jusco pun xdapat kotak cun mcm ni:D

nashburn
30-11-2009, 08:17 PM
hehehe kotak mmg lawa sgt beb..mmg boleh jual mahal sket..

btw sape yg pernah beli kemeja brand SUAVE,DAPPER,GUYS VISION DLL kat JUSCO harga dlm 50-60 mmg lepas beli kemeja aku ni xnak g jusco lagi dah hehehe kat jusco pun xdapat kotak cun mcm ni:D

memang betul... kalu dah pakai kemeja ni dah tak pandang jusco lagi dah :))
kualiti kain mcm ni butik2 je yg jual, cutting pun perfect... kalu nak compare boleh pegi kat kedai paul smith, hugo boss, tommy, burberry dll... kat butik pun harga paling kurang rm500+

khairilhusni
30-11-2009, 08:28 PM
aku rasa berminat nk open market kat utara.

aloong_05
30-11-2009, 08:36 PM
klau nak ambik baju nie kene turun jb jumper tt ker?
jauh tu....aku kat phg nie..

jutaONEfami
30-11-2009, 08:39 PM
klau nak ambik baju nie kene turun jb jumper tt ker?
jauh tu....aku kat phg nie..

jgn risau..bgtau brand ape size ape ko nak..aku hantar pakai poslaju atau parcel ke alamat ko..

aloong_05
30-11-2009, 09:03 PM
jgn risau..bgtau brand ape size ape ko nak..aku hantar pakai poslaju atau parcel ke alamat ko..

masalahnye..nak pilih design baju tu bro..

dme30
30-11-2009, 09:03 PM
sizenye pulak xtau mane yg sesuai..kdg2 M sesuai kdg2 L sesuai..ssh tu..hu3..dijamin sampai ker bro..risau gak..hu3..smgt x kental nih :p

1seremban
30-11-2009, 09:11 PM
TT.. kalu stock x habis boleh pusing lain design (stock baru) x? biasalah benda2 jenis berbeza size n design ni..

aloong_05
30-11-2009, 09:31 PM
mana TT nie....jb area mana ?

AjuL
30-11-2009, 10:09 PM
tulah sape nak beli banyak utk pakai..boleh la pool ngan rapid sekali..
building ko pool ngan ako la...

aah kat muar je...

jutaONEfami
30-11-2009, 10:48 PM
mana TT nie....jb area mana ?

JB kat skudai jer..nak dtg amik sendiri pun boleh..:D

jutaONEfami
30-11-2009, 10:49 PM
TT.. kalu stock x habis boleh pusing lain design (stock baru) x? biasalah benda2 jenis berbeza size n design ni..

harga dah terbaik ni so x dpt nak offer return exchange melainkan harga kena markup lagi:D

aku order dengan supplier pun one shot order x boleh nak pulangkan balik..kalau x abis ko buat jualan murah la mega sales:D

jutaONEfami
30-11-2009, 10:51 PM
tulah sape nak beli banyak utk pakai..boleh la pool ngan rapid sekali..
building ko pool ngan ako la...

aah kat muar je...

yup betol..untuk pakai sendiri better beli kat adamma atau bakal2 smart partner..

belian borong mmg kena order byk baru boleh dpt murah..min order dengan supplier pun tinggi beb

building
30-11-2009, 11:50 PM
tulah sape nak beli banyak utk pakai..boleh la pool ngan rapid sekali..
building ko pool ngan ako la...

aah kat muar je...

bley jek.. build nak 3 size XL kalo jadi..

nak design yg simple utk g opis :">:">

Rizz one
01-12-2009, 12:00 AM
sape2 yg berminat nak pum modal ngan aku (untuk area kajang sahaja), leh ler pm.

amazinggold88
01-12-2009, 12:00 AM
saiz besau ade x

aloong_05
01-12-2009, 07:19 AM
up kan thread yg menarik nie..

jutaONEfami
01-12-2009, 08:02 AM
up kan thread yg menarik nie..

merujuk kepada PM ko smlm:

jawapan untuk semua potential Smart Partner

design jalur atau plain ikut korang..biasa client yg order dengan aku dia bgtau ciri-ciri berikut:

size:15(M),16(L),17(XL)
brand:Paul Smith,Hugo Boss, Armani,D&G, Polo, Tommy,Burberry dll yg berminat
design: jalur atau plain/ lengan pendek atau panjang harga sama

*warna dan lain2 yg subjektif tertakluk pada stok yg ada dgn supplier tuh..insya allah yg latest dan terkini berdasarkan kehendak korang.kalau ada gambar pun boleh kasi aku jadikan asas pemilihan.

kalau nak sebijik mcm yg korang bygkan dan idamkan mmg susah beb melainkan order 5000pcs ke atas aku boleh mintak kilang cetak khas.sape yg biasa deal dgn kilang untuk harga borong sangat faham permasalahan MOQ ni yg sejak sekian lama menjadi dinding penghalang orang kita nak ke depan dalam bidang ni.

kalau sape yg tahu masa aku bw masuk face mask H1N1 2-3 bulan dulu MOQ dengan kilang jer 500,000 keping( 10k box 50 keping) untuk dpt harga supply kat agent2 17sen sekeping.Kerajaan baru tetapkan siling 80sen aku dah lama kasi 17sen kat agent2 hehehehe jual 40sen jer

Wireless Home Alarm yang aku bawa masuk sekarang MOQ dengan kilang 200 sets sekali order#:-S

aku dah cuba yg terbaik menawarkan KEMEJA harga MURAH dengan Min Order Quantity (MOQ) yang sangat2 rendah untuk kebaikan bersama.aku harap korang semua faham segala risiko, kebaikan dan keburukan trading ni sebelum bersetuju menjadi Smart Partner aku.

untuk market offline MOQ aku tetapkan 50pcs harga RM60:D

kepada yang berminat menjadi Smart Partner sila PM aku dengan kadar segera untuk mengelakkan pertindihan kawasan atau zon kelak.

:)paid:)paid:)paid:)paid

nashburn
01-12-2009, 08:10 AM
merujuk kepada PM ko smlm:

jawapan untuk semua potential Smart Partner

design jalur atau plain ikut korang..biasa client yg order dengan aku dia bgtau ciri-ciri berikut:

size:15(M),16(L),17(XL)
brand:Paul Smith,Hugo Boss, Armani,D&G, Polo, Tommy,Burberry dll yg berminat
design: jalur atau plain/ lengan pendek atau panjang harga sama

*warna dan lain2 yg subjektif tertakluk pada stok yg ada dgn supplier tuh..insya allah yg latest dan terkini berdasarkan kehendak korang.kalau ada gambar pun boleh kasi aku jadikan asas pemilihan.

kalau nak sebijik mcm yg korang bygkan dan idamkan mmg susah beb melainkan order 5000pcs ke atas aku boleh mintak kilang cetak khas.sape yg biasa deal dgn kilang untuk harga borong sangat faham permasalahan MOQ ni yg sejak sekian lama menjadi dinding penghalang orang kita nak ke depan dalam bidang ni.

kalau sape yg tahu masa aku bw masuk face mask H1N1 2-3 bulan dulu MOQ dengan kilang jer 500,000 keping( 10k box 50 keping) untuk dpt harga supply kat agent2 17sen sekeping.

Wireless Home Alarm yang aku bawa masuk sekarang MOQ dengan kilang 200 sets sekali order#:-S

aku dah cuba yg terbaik menawarkan KEMEJA harga MURAH dengan Min Order Quantity (MOQ) yang sangat2 rendah untuk kebaikan bersama.aku harap korang semua faham segala risiko, kebaikan dan keburukan trading ni sebelum bersetuju menjadi Smart Partner aku.

untuk market offline MOQ aku tetapkan 50pcs harga RM60:D

kepada yang berminat menjadi Smart Partner sila PM aku dengan kadar segera untuk mengelakkan pertindihan kawasan atau zon kelak.

:)paid:)paid:)paid:)paid

betul, nak deal dgn kilang kat china mesti ada MOQ
deal pulak pakai cash, risiko tanggung sendiri
kadang2 kena tahan kat kastam tapi lama2 depa dah kenal
dulu aku selalu buat benda ni dgn bisnes partner
pastu jual balik kat UK dengan harga 2-3 kali ganda (sebab jual dlm pound sterling)memang masyuk :)paid

jutaONEfami
01-12-2009, 08:18 AM
betul, nak deal dgn kilang kat china mesti ada MOQ
deal pulak pakai cash, risiko tanggung sendiri
kadang2 kena tahan kat kastam tapi lama2 depa dah kenal
dulu aku selalu buat benda ni dgn bisnes partner
pastu jual balik kat UK dengan harga 2-3 kali ganda (sebab jual dlm pound sterling)memang masyuk :)paid

u got it i got it( tiru yusri raja lawak) hehehe

harap2 yg lain pun faham risiko dan karenah kerja-kerja import eksport ni:D

tapi kalau kita x buat sape nak buat lagi. orang2 cina dah lama buat benda ni sharing order..mcm set comforter sekali depa bw masuk 3-4 kontena tuh yg bersepah jual kat Nilai 3..

dan satu lagi korang sedar atau tidak hampir 90% barang2 yg kita guna Made In China hatta laptop Acer aku ni pun datang dari sana:D:D

pasal quality jangan risau tiap2 kali shipping and packing ada staff g sana untuk witness..pasal kastam hehehe pun tiada masalah coz dah lama bisnes dan kenal sgt dgn abg2 kastam ni.depa pun faham org kita nak bisnes cuma kdg2 delay sebab teknikal dan prosedur..

trust me
01-12-2009, 10:38 AM
aku berminat beb....nnt aku pm ko... aku area pj...bile mau wang...

jutaONEfami
01-12-2009, 11:09 AM
aku berminat beb....nnt aku pm ko... aku area pj...bile mau wang...

ok bila boleh confirm? nanti aku nak letak nama semua smart partner kat CG ni. sebarang pembelian runcit akan melalui smart partner yang dilantik sahaja.

PM aku perkara berikut

nama:
alamat:
no telefon:

design jalur atau plain ikut korang..biasa client yg order dengan aku dia bgtau ciri-ciri berikut:

size:15(M),16(L),17(XL)
brand:Paul Smith,Hugo Boss, Armani,D&G, Polo, Tommy,Burberry dll yg berminat
design: jalur atau plain/ lengan pendek atau panjang harga sama

nashburn
01-12-2009, 03:58 PM
TT, RM50 selai tu termasuk pos ke?

aloong_05
01-12-2009, 04:16 PM
TT, RM50 selai tu termasuk pos ke?
itu utk barang jerk...TT..kos penghantaran leh half2 tak...byk dan berat tu..:D

nashburn
01-12-2009, 04:18 PM
itu utk barang jerk...TT..kos penghantaran leh half2 tak...byk dan berat tu..:D

maksudnya shipping dari china ke sini ataupun pos ke pemborong?

aloong_05
01-12-2009, 04:22 PM
maksudnya shipping dari china ke sini ataupun pos ke pemborong?

pos ke pemborong kot...ko try la PM tt...:D

jutaONEfami
01-12-2009, 04:28 PM
TT, RM50 selai tu termasuk pos ke?

belum masuk kos penghantaran ke alamat pembeli:D


*order 100pcs aku kasi 5% diskaun
*order 200pcs aku kasi 10% diskaun (FREE 1 set wireless home alarm)
*order 500pcs ke atas aku kasi 15% diskaun ( FREE 3 sets wireless home alarm)

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

*tertakluk pada sebarang perubahan yang akan dimaklumkan kelak dan selagi stok masih ada

nashburn
01-12-2009, 04:29 PM
pos ke pemborong kot...ko try la PM tt...:D

pos kat sini la nanti leceh tt nak reply benda yg sama kalu org lain tanya :D

jutaONEfami
01-12-2009, 04:32 PM
pos kat sini la nanti leceh tt nak reply benda yg sama kalu org lain tanya :D

as u wish bro..betul ckp ko senang untuk rujukan orang lain

nashburn
01-12-2009, 04:35 PM
belum masuk kos penghantaran ke alamat pembeli:D


*order 100pcs aku kasi 5% diskaun
*order 200pcs aku kasi 10% diskaun (FREE 1 set wireless home alarm)
*order 500pcs ke atas aku kasi 15% diskaun ( FREE 3 sets wireless home alarm)

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

*tertakluk pada sebarang perubahan yang akan dimaklumkan kelak dan selagi stok masih ada

% diskaun tu drp harga rm50 selai tu ke? so penghantaran kira mcm mana? shipping dari chine-malaysia dah termasuk ke, cane dgn kos cukai kastam dll? hihi sorry byk lak tanya :D

rexoxo
01-12-2009, 04:38 PM
minat jugak ni..
pm aku more detail..
100% original ke replica je??

jutaONEfami
01-12-2009, 04:39 PM
% diskaun tu drp harga rm50 selai tu ke? so penghantaran kira mcm mana? shipping dari chine-malaysia dah termasuk ke, cane dgn kos cukai kastam dll? hihi sorry byk lak tanya :D

hahaha ko ni sudah gaharu cendana pula..:p

harga sebelum diskaun rm50(termasuk cukai import, cukai jualan, kos naik kapal dari china ke port klang-warehouse dll)

yg korang kena tambah lagi kos aku nak hantar pakai pos malaysia ke rumah masing2..kalau dok dekat boleh dtg amik sendiri..

rafiz2000
01-12-2009, 04:40 PM
TT ada kaki ke kat sana China?
dulu ada gak bercita2 nak bawak masuk ke Malaysia..
cuma tak tahu lubang cam mana...

nashburn
01-12-2009, 04:44 PM
hahaha ko ni sudah gaharu cendana pula..:p

harga sebelum diskaun rm50(termasuk cukai import, cukai jualan, kos naik kapal dari china ke port klang-warehouse dll)

yg korang kena tambah lagi kos aku nak hantar pakai pos malaysia ke rumah masing2..kalau dok dekat boleh dtg amik sendiri..

heheh bukan apa bro, kalu aku assume sendiri kang takut salah plak :D baik tanya je terus :)paid:)paid

jutaONEfami
01-12-2009, 04:46 PM
TT ada kaki ke kat sana China?
dulu ada gak bercita2 nak bawak masuk ke Malaysia..
cuma tak tahu lubang cam mana...

biz partner aku mmg kerap ke sana..quality checking mmg kami buat sendiri sebelum barang dipacking..urusan penghantaran pun sendiri bikin sebab tuh boleh jimat dan puas hati..

bukan setakat kemeja jer..dah byk barang bw masuk dari sana..now tgh nak explore supplier kertas A4 pulak:D

jutaONEfami
01-12-2009, 04:48 PM
heheh bukan apa bro, kalu aku assume sendiri kang takut salah plak :D baik tanya je terus :)paid:)paid

all right..:D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

rafiz2000
01-12-2009, 05:00 PM
biz partner aku mmg kerap ke sana..quality checking mmg kami buat sendiri sebelum barang dipacking..urusan penghantaran pun sendiri bikin sebab tuh boleh jimat dan puas hati..

bukan setakat kemeja jer..dah byk barang bw masuk dari sana..now tgh nak explore supplier kertas A4 pulak:D

orait..bukan apa wasawas ngan payment..semua guna westren Union..
kalu jadi projek ini boleh gak aku join skit2..

jutaONEfami
01-12-2009, 08:07 PM
orait..bukan apa wasawas ngan payment..semua guna westren Union..
kalu jadi projek ini boleh gak aku join skit2..

projek ni mmg ongoing now tgh finalize bakal2 Smart Partner yang berminat.

insya allah untuk next order aku bw masuk sekali tali leher siap kotak jugak:D

adamma
01-12-2009, 08:18 PM
yup betol..untuk pakai sendiri better beli kat adamma atau bakal2 smart partner..

belian borong mmg kena order byk baru boleh dpt murah..min order dengan supplier pun tinggi beb

thanks bro.. tlg iklankan....:)paid

jutaONEfami
01-12-2009, 08:35 PM
thanks bro.. tlg iklankan....:)paid

no problemo..sama2 bisnes..:D:D

ujai
01-12-2009, 09:24 PM
Salam TT.. minta tolong book kawasan putrajaya / shah alam.. nak ambil 30 helai dulu..

jutaONEfami
01-12-2009, 11:15 PM
Salam TT.. minta tolong book kawasan putrajaya / shah alam.. nak ambil 30 helai dulu..

ok welcome our FIRST Smart Partner Mr Abu Dzar ID CG Ujai from Putrajaya

=D>=D>=D>=D>

jutaONEfami
01-12-2009, 11:34 PM
ok welcome our SECOND Smart Partner Mr Shahrani from Bkt Kayu Hitam-ID CG chowder

=D>=D>=D>=D>

abangbeca
01-12-2009, 11:47 PM
mantappp!!!

jutaONEfami
01-12-2009, 11:52 PM
mantappp!!!

thanks..abangbeca berminat ke? jom join Smart Partner jutaONEfami

jutaONEfami
01-12-2009, 11:57 PM
Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

den4ex
02-12-2009, 01:45 AM
Salam TT..mcmana nk jd agen nih?kono byr brapo sume?den memang tongah berangan2 nk mulo biz brg2 dr chino nih...harap2 ni ni la permulaan nyo...InsyaAllah...den book 30 holai dulu...area shah alam...:)

zolympus
02-12-2009, 05:24 AM
Kemeja ni uniknya setiap jenama mempunyai KOTAK BUTIK masing2 yang sangat menarik dan mengujakan. Kualiti dijamin AAA high quality setanding dengan yang ada di pasaran semasa. Harga pasaran semasa RM100-RM120


:
:

kepada yang nak rasa dan pegang kain untuk amik feel boleh jumpa aku sendiri kat area JB ( lepas office hour kul 6 ke atas).
ada 3 kotak ready stock untuk sample brand Paul Smith, Giorgio Armani dan D&G.


salam. bro, tumpang tanya. kemeja ni, replica kpd brand2 yang disebutkan itu atau original 100% ya. tq.

shide
02-12-2009, 06:00 AM
high imitation ni.. bgs2

jutaONEfami
02-12-2009, 06:34 AM
salam. bro, tumpang tanya. kemeja ni, replica kpd brand2 yang disebutkan itu atau original 100% ya. tq.

tuan admin yg dihormati,

yes replica tahap tertinggi siap kotak butik yg jarang2 berlaku dalam pasaran pakaian replica..China dah smp tahap boleh copy ape saja termasuk Mercedez:D

original 100% fresh from butik x mampu nak buat borong..nangis tgk harga betoi#:-S

33910

sample ready stock kat JB

33909

sample ready stock kat JB

jutaONEfami
02-12-2009, 06:40 AM
Salam TT..mcmana nk jd agen nih?kono byr brapo sume?den memang tongah berangan2 nk mulo biz brg2 dr chino nih...harap2 ni ni la permulaan nyo...InsyaAllah...den book 30 holai dulu...area shah alam...:)

den..please confirm asap according to our discussion last nite:D

den4ex
02-12-2009, 06:56 AM
den..please confirm asap according to our discussion last nite:D

InsyaAllah..nnt aku inform yer..:)

p/s : raso janggal lak org pgl den 'den' ajo..hehe..:D

den4ex
02-12-2009, 07:00 AM
tuan admin yg dihormati,

yes replica tahap tertinggi siap kotak butik yg jarang2 berlaku dalam pasaran pakaian replica..China dah smp tahap boleh copy ape saja termasuk Mercedez:D

original 100% fresh from butik x mampu nak buat borong..nangis tgk harga betoi#:-S

33910

sample ready stock kat JB

33909

sample ready stock kat JB



ok..noted..tp den raso nnt kono letak namo thread "REPLIKA KAMEJA BERJENAMA GRED AAA / HIGH QUALITY"..baru org faham kot..

just my 1 cents..:)

abangbeca
02-12-2009, 11:30 AM
thanks..abangbeca berminat ke? jom join Smart Partner jutaONEfami

mmg minat pun...aku pm hang...tp x berbalas pun...nanti aku free...aku call ang....nk men games jap....sambil2 layan carik biz baru nih...:)cgrock

jutaONEfami
02-12-2009, 11:40 AM
InsyaAllah..nnt aku inform yer..:)

p/s : raso janggal lak org pgl den 'den' ajo..hehe..:D

Selamat Datang kepada den4ex ke dunia perniagaan borong jutaONEfami untuk Smart Partner Ketiga Projek KEMEJA BERJENAMA..

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

zolympus
02-12-2009, 11:42 AM
tuan admin yg dihormati,

yes replica tahap tertinggi siap kotak butik yg jarang2 berlaku dalam pasaran pakaian replica..China dah smp tahap boleh copy ape saja termasuk Mercedez:D

original 100% fresh from butik x mampu nak buat borong..nangis tgk harga betoi#:-S

Yup. Setuju. Sekurang-kurang, utk baju - mmg China mampu utk replicate dan hasilnya sangat berkualiti, setanding dengan jenama sebenar.

ok..noted..tp den raso nnt kono letak namo thread "REPLIKA KAMEJA BERJENAMA GRED AAA / HIGH QUALITY"..baru org faham kot..

just my 1 cents..:)
Absolutely. Pengguna skrg dah bijak. Drg x kisah beli barang replica, as long as they're told that it is replica product. What they're not willing is "paying the replica product with original price". Cuma masalahnya, kadang2 peniaga kecil2 ni - disebabkan kurang pengetahuan, jual barang replika dan claim tu produk original disebabkan supplier bgtau itu ialah produk original. Ni salah supplier la, sbb melindungkan fakta sebenar.

Dalam cerita tuan jutaONEfami ni, beliau dah bgtau yang produk ini ialah produk AAA (replika) - cuma, kalau tajuk thread tu dapat diperbaiki lagi sikit mungkin dapat membetulkan sedikit kekeliruan spt yg tuan den4ex beritahu tadi ni.

jutaONEfami
02-12-2009, 11:49 AM
Yup. Setuju. Sekurang-kurang, utk baju - mmg China mampu utk replicate dan hasilnya sangat berkualiti, setanding dengan jenama sebenar.


Absolutely. Pengguna skrg dah bijak. Drg x kisah beli barang replica, as long as they're told that it is replica product. What they're not willing is "paying the replica product with original price". Cuma masalahnya, kadang2 peniaga kecil2 ni - disebabkan kurang pengetahuan, jual barang replika dan claim tu produk original disebabkan supplier bgtau itu ialah produk original. Ni salah supplier la, sbb melindungkan fakta sebenar.

Dalam cerita tuan jutaONEfami ni, beliau dah bgtau yang produk ini ialah produk AAA (replika) - cuma, kalau tajuk thread tu dapat diperbaiki lagi sikit mungkin dapat membetulkan sedikit kekeliruan spt yg tuan den4ex beritahu tadi ni.

ok done harap peniaga2 lain dapat berterus terang pada pembeli mereka khususnya Smart Partner jutaONEfami ini produk REPLICA high quality tahap tertinggi..:D

harga runcit yang dicadangkan untuk rangkaian Smart Partner antara RM80-RM90 tertakluk pada budi bicara masing-masing..:)paid

zolympus
02-12-2009, 11:59 AM
ok done harap peniaga2 lain dapat berterus terang pada pembeli mereka khususnya Smart Partner jutaONEfami ini produk REPLICA high quality tahap tertinggi..:D

harga runcit yang dicadangkan untuk rangkaian Smart Partner antara RM80-RM90 tertakluk pada budi bicara masing-masing..:)paid
aku suggest bukan letak "replica" je, tapi "high quality replica" or "AAA replica". er, space title muat lagi tak :p. bukan ape. tgk gamba yg provide kt situ je da boleh terus nampak, ni bukan calang2 replica neh.

but it's up to u la bro ek bcz it's ur thread anyway :">.

jutaONEfami
02-12-2009, 12:05 PM
aku suggest bukan letak "replica" je, tapi "high quality replica" or "AAA replica". er, space title muat lagi tak :p. bukan ape. tgk gamba yg provide kt situ je da boleh terus nampak, ni bukan calang2 replica neh.

but it's up to u la bro ek bcz it's ur thread anyway :">.

hahah x muat dah nak karang panjang2:))
xper2 sepanjang perjalanan thread ni adala idea2 penambah baikkan kelak..

marketing niche penting untuk drive traffic dari luar ke link ni..:D

go.trade
02-12-2009, 01:04 PM
saya berminat ejen perak da ada ker???

jutaONEfami
02-12-2009, 01:58 PM
saya berminat ejen perak da ada ker???

ejen perak belum ada lagi..kalau berminat sila confirm cepat.
boleh PM atau call/sms 0124268795

jutaONEfami
02-12-2009, 02:20 PM
Produk baru team jutaONEfami.

Akan ditawarkan pada harga borong untuk Smart Partner yang telah dan bakal dilantik.

Set ni akan dibawa masuk bersama dengan 2nd batch order Kemeja x lama lagi..

jom layan menjamu mata dulu ( ada pelbagai brand yg korang boleh pilih)

33911

33912

33913

33914

wan_ensem501
02-12-2009, 02:41 PM
Produk baru team jutaONEfami.

Akan ditawarkan pada harga borong untuk Smart Partner yang telah dan bakal dilantik.

Set ni akan dibawa masuk bersama dengan 2nd batch order Kemeja x lama lagi..

jom layan menjamu mata dulu ( ada pelbagai brand yg korang boleh pilih)

33911

33912

33913

33914

cun2..
ko borong kat china ni ko pi sendiri ke china ke?

jutaONEfami
02-12-2009, 02:46 PM
cun2..
ko borong kat china ni ko pi sendiri ke china ke?

yes aku hantar biz partner deal direct dengan supplier/kilang kat sana. semua urusan quality checking dan shipping buat sendiri A-Z.

wan_ensem501
02-12-2009, 02:57 PM
yes aku hantar biz partner deal direct dengan supplier/kilang kat sana. semua urusan quality checking dan shipping buat sendiri A-Z.

em..
cube ko buat kursus memborong kat china tu.. gerenti ramai usahawan n pemborong kat mesia ni nak join pasal kalau nak pergi sendiri ramai yg x tahu..
just my 2cent..

jutaONEfami
02-12-2009, 03:01 PM
em..
cube ko buat kursus memborong kat china tu.. gerenti ramai usahawan n pemborong kat mesia ni nak join pasal kalau nak pergi sendiri ramai yg x tahu..
just my 2cent..

hehehe aku x berminat nak buat duit macam tuh..sekarang aku fokus nak kasi org kita minat bisnes dengan modal yg kecil2 dulu..

p/s-kang buat kelas sia2 jer kena tiaw cari makan dengan buat kelas..:p

jutaONEfami
02-12-2009, 03:04 PM
ok last call untuk order 1st batch yg dah dalam kapal belayar ke malaysia..

aku reserve 30 helai lagi untuk sape2 yg berminat..once confirm aku akan buka order untuk 2nd batch. benda ni nak kena move cepat sebelum terlambat:D

LAST CALL! LAST CALL FOR 1ST BATCH SMART PARTNER

jutaONEfami
02-12-2009, 03:07 PM
bring it to the next level

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

abangbeca
02-12-2009, 03:09 PM
bring it to the next level

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

masyukkkk....:)cgrock

jutaONEfami
02-12-2009, 04:50 PM
masyukkkk....:)cgrock

bisnes ni biar sama-sama masyukkk baru seronok nak deal long term:D

wan_ensem501
02-12-2009, 05:05 PM
hehehe aku x berminat nak buat duit macam tuh..sekarang aku fokus nak kasi org kita minat bisnes dengan modal yg kecil2 dulu..

p/s-kang buat kelas sia2 jer kena tiaw cari makan dengan buat kelas..:p

oooo.. hehe,
em, baju ko tak jual kurang drpd 30 helai ke?

jutaONEfami
02-12-2009, 05:21 PM
oooo.. hehe,
em, baju ko tak jual kurang drpd 30 helai ke?

untuk harga borong min order mmg 30pcs beb.kalau nak beli untuk pakai sendiri boleh beli dengan smart partner aku pada harga runcit..:D

den4ex
02-12-2009, 05:21 PM
Selamat Datang kepada den4ex ke dunia perniagaan borong jutaONEfami untuk Smart Partner Ketiga Projek KEMEJA BERJENAMA..

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.



wah...namo den dh ado lam list...kono smgt nih..hehehe...jap le den transfer ek boss..:)

jutaONEfami
02-12-2009, 05:24 PM
wah...namo den dh ado lam list...kono smgt nih..hehehe...jap le den transfer ek boss..:)

ok semoga ape yg kita buat ni diberkati oleh-Nya

aku perlukan wakil dari zon timur untuk 1st batch ni ada 30 helai lagi..

next step aku akan open 2nd batch order secepat mungkin

rafiz2000
02-12-2009, 05:25 PM
ok semoga ape yg kita buat ni diberkati oleh-Nya

aku perlukan wakil dari zon timur untuk 1st batch ni ada 30 helai lagi..

next step aku akan open 2nd batch order secepat mungkin

30 helai brapa kos nya tu?

jutaONEfami
02-12-2009, 05:40 PM
30 helai brapa kos nya tu?

please check your PM for details

den4ex
02-12-2009, 05:42 PM
ok..dh transfer..pls check boss..tq!

den4ex
02-12-2009, 05:47 PM
ok semoga ape yg kita buat ni diberkati oleh-Nya

aku perlukan wakil dari zon timur untuk 1st batch ni ada 30 helai lagi..

next step aku akan open 2nd batch order secepat mungkin

InsyaAllah..Apo yang penting...kerja samo..:)

TT,pasni kalu ado brg2 utk girls copek2 bgtau yo...nk try diversify biz ni soon...tq TT!:)

jutaONEfami
02-12-2009, 08:28 PM
InsyaAllah..Apo yang penting...kerja samo..:)

TT,pasni kalu ado brg2 utk girls copek2 bgtau yo...nk try diversify biz ni soon...tq TT!:)

ok insya allah

malam ni aku email ko katalog kerongsang 2009 untuk borong:D

cyberiz
03-12-2009, 02:53 AM
ok semoga ape yg kita buat ni diberkati oleh-Nya

aku perlukan wakil dari zon timur untuk 1st batch ni ada 30 helai lagi..

next step aku akan open 2nd batch order secepat mungkin

kalu x ada org ambik, jual kat aku je lah 30 helai tuu...
bleh gak aku letak kat bazaar aku tu.. tp aku area putrajaya/cyberjaya..
kalau ok, tt bleh pm aku utk deal..tq

jutaONEfami
03-12-2009, 02:26 PM
Welcome to Smart Partner No. 4 En Imam Khalid from Kuala Terengganu

=D>=D>=D>=D>

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
4. En Imam Khalid ( ID CG : imamkhalid) - ZON TIMUR
5.
6.
7.
8.
9.
10.
---------------------------------------

Now aku open pre-order untuk 2nd batch
Last Order 11hb December 2009

MOQ 30pcs

Free Gift untuk bulk order

Order 100pcs PERCUMA 10 kotak Set Tie + Handkerchief + Cufflink

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

notrexdame
03-12-2009, 02:36 PM
pon pon pon pon

nonama
03-12-2009, 03:34 PM
Bro Kat JB katne bro? Wireless Alarm tu mcmane rupenye?

jutaONEfami
03-12-2009, 04:10 PM
Bro Kat JB katne bro? Wireless Alarm tu mcmane rupenye?

Aku kat skudai..office kat taman U..

jom sembang pasal alarm kat sini
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=106591

jutaONEfami
03-12-2009, 04:11 PM
kalu x ada org ambik, jual kat aku je lah 30 helai tuu...
bleh gak aku letak kat bazaar aku tu.. tp aku area putrajaya/cyberjaya..
kalau ok, tt bleh pm aku utk deal..tq

order untuk 1st batch yg dah on the way ke malaysia fully booked beb.

kalau ko nak jom masuk booking 2nd batch..MOQ tetap 30pcs
last order 11dec2009

cyberiz
03-12-2009, 06:27 PM
order untuk 1st batch yg dah on the way ke malaysia fully booked beb.

kalau ko nak jom masuk booking 2nd batch..MOQ tetap 30pcs
last order 11dec2009

ok, count me in utk 2nd batch nih.. kompom.

jutaONEfami
03-12-2009, 09:13 PM
ok, count me in utk 2nd batch nih.. kompom.

ok roger..
nanti aku PM details selanjutnya

jutaONEfami
03-12-2009, 09:21 PM
2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

den4ex
03-12-2009, 11:07 PM
meh den kasi up lae projek baik dr TT!!:)

jutaONEfami
04-12-2009, 02:00 AM
2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

thanks pada yang dah book order 2nd batch:)cgrock

berikut special offer dari aku untuk warga CG dan bakal2 Smart Partner

Order 100pcs PERCUMA 10 kotak Set Tie + Handkerchief + Cufflink

*special offer ni membatalkan Free Gift Alarm sebelum ni


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

berikut antara koleksi yg ada..byk lagi terlampau byk design:D

33917

33918

33919

33920

33921

RizMa
04-12-2009, 02:06 AM
Emm, menarik tawaran tu
emmm, memikir jugak nk jual menjual baju ni

jutaONEfami
04-12-2009, 02:13 AM
Emm, menarik tawaran tu
emmm, memikir jugak nk jual menjual baju ni

hehehe mmg demand hot sekarang ni..org sanggup byr lebih untuk brg baik dari nak beli harga lebih kurang kat Jusco kotak pun xdpt..
(marah manager Jusco baca ni)

order 2nd batch ni akan dibuka sehingga 11 dec 2009

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

abangbeca
04-12-2009, 08:38 AM
iskk...aku x dp duit lagik nih...klu dah dpt...mau aku rembat 100 pcs dah nie....

den4ex
04-12-2009, 10:38 AM
thanks pada yang dah book order 2nd batch:)cgrock

berikut special offer dari aku untuk warga CG dan bakal2 Smart Partner

Order 100pcs PERCUMA 10 kotak Set Tie + Handkerchief + Cufflink

*special offer ni membatalkan Free Gift Alarm sebelum ni


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

berikut antara koleksi yg ada..byk lagi terlampau byk design:D

33917

33918

33919

33920

33921

bro,set tie ni brapo pulak regenya?:)

syazana
04-12-2009, 10:44 AM
lawa gak beg kertas tu..

ismail_haniyeh
04-12-2009, 10:48 AM
iskk...aku x dp duit lagik nih...klu dah dpt...mau aku rembat 100 pcs dah nie....

adeh kesiannye ko... hehehe.. nak tlg pon aku xde duit... aku tgk biz ni menarik gak cuma yg sedih aku xde contact sgt ngan orang yg high taste camni.. kalau jual baju murah bleh la kot.. :D

p/s: murah maksud aku tu murah di mata orang kelas bawahan mcm aku, bukan murah pada kacamata orang kelas AAA.. hehehe

den4ex
04-12-2009, 11:01 AM
adeh kesiannye ko... hehehe.. nak tlg pon aku xde duit... aku tgk biz ni menarik gak cuma yg sedih aku xde contact sgt ngan orang yg high taste camni.. kalau jual baju murah bleh la kot.. :D

p/s: murah maksud aku tu murah di mata orang kelas bawahan mcm aku, bukan murah pada kacamata orang kelas AAA.. hehehe

ala bro,jual jer kat member2 cg nih..kan dh ado contact..:):)cgrock

butterland
04-12-2009, 11:09 AM
kena daftar dlu...?

menarik ni...

theBLOGGERboy
04-12-2009, 11:10 AM
alamak best nyer baju2 nie.....

gold_minded
04-12-2009, 04:02 PM
ok ni... bos pm saye...

jutaONEfami
04-12-2009, 04:09 PM
kena daftar dlu...?

menarik ni...

tiada bayaran pendaftaran..just join jadi smart partner dengan min order 30 pcs..segalanya tersedia untuk anda:D

ok ni... bos pm saye...

ok check your PM

jutaONEfami
04-12-2009, 04:13 PM
bro,set tie ni brapo pulak regenya?:)

hehehe dijamin harga terbaik untuk Smart Partner..
market price antara rm50-rm80.
kat ebay org jual smp 30usd
dah tentu harga Smart Partner sangat2 menarik.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jutaONEfami
04-12-2009, 05:14 PM
sebagai menghargai kerjasama bersama Smart Partner aku dengan sukacita akan menaja Sticky Thread (x payah pening2 nak cari thread sentiasa dok atas jer) selama sebulan untuk mereka yang place order 100pcs ke atas.

nanti thread tuh akan stated coverage area korang untuk jualan runcit

tawaran ini turut akan menerima FREE GIFT 10 kotak Set Tie seperti promosi yang sedia ada.


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

den4ex
04-12-2009, 05:35 PM
hehehe dijamin harga terbaik untuk Smart Partner..
market price antara rm50-rm80.
kat ebay org jual smp 30usd
dah tentu harga Smart Partner sangat2 menarik.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Baik boss!!!Syukurrr Alhamdulillah...:)

den4ex
04-12-2009, 05:40 PM
sebagai menghargai kerjasama bersama Smart Partner aku dengan sukacita akan menaja Sticky Thread (x payah pening2 nak cari thread sentiasa dok atas jer) selama sebulan untuk mereka yang place order 100pcs ke atas.

nanti thread tuh akan stated coverage area korang untuk jualan runcit

tawaran ini turut akan menerima FREE GIFT 10 kotak Set Tie seperti promosi yang sedia ada.


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

SEMAKIN MANTAP & MELEKAT!!!:)cgrock

jutaONEfami
04-12-2009, 05:42 PM
SEMAKIN MANTAP & MELEKAT!!!:)cgrock

untuk kita ajer:D:D:D

dr_zool
04-12-2009, 05:46 PM
tt,ad soalan:

-bro,hage 30 pc tu bpe rm?
-skng ni just buat bulk untuk kemeje shj?yg tie tuh?
-yg kemeje tu siap skali ngn box ek?
-untuk yg 1st batch order tuh da smpai?up sket pic

abangbeca
04-12-2009, 05:48 PM
sebagai menghargai kerjasama bersama Smart Partner aku dengan sukacita akan menaja Sticky Thread (x payah pening2 nak cari thread sentiasa dok atas jer) selama sebulan untuk mereka yang place order 100pcs ke atas.

nanti thread tuh akan stated coverage area korang untuk jualan runcit

tawaran ini turut akan menerima FREE GIFT 10 kotak Set Tie seperti promosi yang sedia ada.


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

hehehe...aku bakal jadik smart partner hang....tggu sikit masa lagik....:)paid

heihachi
04-12-2009, 05:54 PM
bro TT, ada ruang lagi ke nak jadik wakil/agen kawasan tengah ni (KL).
nak borong tak de hal, selama ni pun merata dah memborongnya.
aku boleh letak kat kedai pakaian aku sedia ada

jutaONEfami
04-12-2009, 05:56 PM
bro TT, ada ruang lagi ke nak jadik wakil/agen kawasan tengah ni (KL).
nak borong tak de hal, selama ni pun merata dah memborongnya.
aku boleh letak kat kedai pakaian aku sedia ada

zon tengah sangat luas coverage nya..dont worry ada ruang untuk semua orang bisnes..

PM aku details ko

jutaONEfami
04-12-2009, 05:58 PM
tt,ad soalan:

-bro,hage 30 pc tu bpe rm?
-skng ni just buat bulk untuk kemeje shj?yg tie tuh?
-yg kemeje tu siap skali ngn box ek?
-untuk yg 1st batch order tuh da smpai?up sket pic

sekarang ni buat semua kemeja dan set tie
nak tahu harga set tie kena jadi smart partner dulu coz harganya sgt sensitif:D
yes kemeja siap dengan box
yg first batch order dah on the way jangka smp 15dec kat port klang

dr_zool
04-12-2009, 06:28 PM
sekarang ni buat semua kemeja dan set tie
nak tahu harga set tie kena jadi smart partner dulu coz harganya sgt sensitif:D
yes kemeja siap dengan box
yg first batch order dah on the way jangka smp 15dec kat port klang

owh...k2.
yg 30 pc tuh,bape rm modal?

jutaONEfami
04-12-2009, 06:29 PM
owh...k2.
yg 30 pc tuh,bape rm modal?

check your PM box for details

dr_zool
04-12-2009, 06:39 PM
check your PM box for details

owh.....
ok....
gud luck ek..:">:">

jutaONEfami
04-12-2009, 07:55 PM
hehehe...aku bakal jadik smart partner hang....tggu sikit masa lagik....:)paid

no problem. slow2 jalan.byk masa dan banyak benda lagi kita boleh deal..dah ready bgtau aku..:D:D:D

khairuledzham
05-12-2009, 12:06 AM
menarik ni boss...partner area seremban da ada blum?

jutaONEfami
05-12-2009, 12:21 AM
menarik ni boss...partner area seremban da ada blum?

seremban ada 2-3 org bertanya tp belum ada yg confirm lagi..
kalau berminat PM saya segera..first come first serve..

PM/call/sms 012-4268795

miskhi
05-12-2009, 02:48 AM
minimum order 30 helai ek..maksudnye rm1500 eh??

jutaONEfami
05-12-2009, 08:57 AM
minimum order 30 helai ek..maksudnye rm1500 eh??

haah..modal paling minimum yg aku tawarkan supaya semua boleh bisnes dengan harga borong..

jom join Smart Partner
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Kansai
05-12-2009, 01:07 PM
tt nak tanya kemeja ni kalu yg ori berape market price

Kansai
05-12-2009, 01:49 PM
Boleh PM special price utk 30pcs dan 100pcs tak?

jutaONEfami
05-12-2009, 02:07 PM
tt nak tanya kemeja ni kalu yg ori berape market price

original kat butik KLCC mau dekat 600-800.seribu lebih pun ada..:)

ni untuk full pricelist original
http://www.paulsmith.co.uk/paul-smith-london-308/category.html

jutaONEfami
05-12-2009, 02:15 PM
2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

thanks pada yang dah book order 2nd batch:)cgrock

berikut special offer dari aku untuk warga CG dan bakal2 Smart Partner

Order 100pcs PERCUMA 10 kotak Set Tie + Handkerchief + Cufflink

*special offer ni membatalkan Free Gift Alarm sebelum ni


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

berikut antara koleksi yg ada..byk lagi terlampau byk design:D

33927
33928
33929
33930
33931

bump untuk bakal2 smart partner..

selain dari Free Gift ni Smart Partner yang order 100pcs ke atas jugak akan menerima tajaan Sticy Thread di CG selama sebulan untuk tujuan marketing dan promosi

den4ex
05-12-2009, 05:52 PM
Boss,next week den nak ke S'pore jalan2..Ado maso nnt kito jumpo kek jb yo..:)InsyaALLAH...

jutaONEfami
05-12-2009, 06:36 PM
Boss,next week den nak ke S'pore jalan2..Ado maso nnt kito jumpo kek jb yo..:)InsyaALLAH...

ok no problem.next week tuh hari ape?
kang kena time aku meeting x dapek la den ..
kalau mlm ok sgt mmg free:D

den4ex
05-12-2009, 07:13 PM
ok no problem.next week tuh hari ape?
kang kena time aku meeting x dapek la den ..
kalau mlm ok sgt mmg free:D

Hari Rabu den gerak...Lepak JB smpi Jumaat..:)Malam pun ok jo...:):)cgrock

jutaONEfami
05-12-2009, 07:16 PM
Hari Rabu den gerak...Lepak JB smpi Jumaat..:)Malam pun ok jo...:):)cgrock

ok set mlm la senang..boleh ko tgk sample 3 kotak yg ada ngan aku ni..
paul smith,armani & D&G

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

den4ex
05-12-2009, 07:17 PM
ok set mlm la senang..boleh ko tgk sample 3 kotak yg ada ngan aku ni..
paul smith,armani & D&G

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Boleh gak...Silap2 abih den sapu kalu den berkonan...tp rego kengkawan la yo...hehehe...:D:)cgrock

jutaONEfami
06-12-2009, 12:16 AM
menarik ni boss...partner area seremban da ada blum?

ok waiting your final say:D

cemarabiru
06-12-2009, 11:01 AM
cantik la...
minat dengan beg dia..so kaler2 ...:)
selamat berjaya

jutaONEfami
06-12-2009, 12:29 PM
cantik la...
minat dengan beg dia..so kaler2 ...:)
selamat berjaya

cantik marilah booking untuk jadi smart partner..

lagi 5 hari tinggal sebelum tutup order 2nd batch:D:D

kancil biru
06-12-2009, 04:06 PM
nice nice..kalau saya nk beli 10 pasang nk pakai sendiri boleh dapat harga sama x??? nk lain lain warna saiz m

piJimR
06-12-2009, 04:14 PM
aduhh semat molek la baju2 paul smith tu..

jutaONEfami
06-12-2009, 04:14 PM
nice nice..kalau saya nk beli 10 pasang nk pakai sendiri boleh dapat harga sama x??? nk lain lain warna saiz m

10 pasang x dapatla harga borong ..kena beli dengan harga runcit dari smart partner yang berdekatan dengan awak..nak pilih mcm mana pun semua boleh..:D

jutaONEfami
06-12-2009, 10:46 PM
aduhh semat molek la baju2 paul smith tu..

hehehe mmg lawa2 semua design paul smith ni.terhangat di pasaran:D

jomlah join group Smart Partner aku:D

jutaONEfami
07-12-2009, 03:00 PM
kepada bakal-bakal smart partner yang masih belum confirm penyertaan harap dpt maklumkan dengan segera untuk mengelakkan sebarang kesulitan dan kelewatan:D

last order 2nd batch pada 11dec ni

PM/call/sms 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs

redland
07-12-2009, 08:37 PM
tlg check pm ambo

jutaONEfami
08-12-2009, 12:03 AM
tlg check pm ambo

sy dah reply harap cikgu dapat bagi confirmation secepat mungkin:D

jutaONEfami
08-12-2009, 10:54 AM
bring it up to the next level

:D:D:D

jutaONEfami
08-12-2009, 11:05 AM
Welcome to Cikgu Mazri(ID CG:redland) dari Kota Bahru, Kelantan selaku Smart Partner-KEMEJA jutaONEfami Group yang terbaru.

Semoga usahasama kita ini diberkati oleh-Nya

=D>=D>=D>=D>

jutaONEfami
08-12-2009, 11:10 AM
last order 2nd batch pada 11dec ni

PM/call/sms 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs
3. redland (Kota Bahru)-30pcs

khairuledzham
08-12-2009, 12:04 PM
khamis den masuk order bro...hehehe :D

jutaONEfami
08-12-2009, 12:43 PM
khamis den masuk order bro...hehehe :D

ok great..ko kawasan seremban kan?

podgie
08-12-2009, 01:06 PM
bro..kemeja ni klo basuh berkedut x?klo x berkedut mgkin boleh d konsider..:D:D

jutaONEfami
08-12-2009, 01:53 PM
bro..kemeja ni klo basuh berkedut x?klo x berkedut mgkin boleh d konsider..:D:D

kena iron jugakla nak kemas..:D

||||||
08-12-2009, 01:58 PM
Panjang sangat nak baca semua sekali.. Nak tanya TT.. ori ke replika?

jutaONEfami
08-12-2009, 02:00 PM
Panjang sangat nak baca semua sekali.. Nak tanya TT.. ori ke replika?

high quality replica. grade AAA
original kat butik KLCC pauls smith rm800 above

:D:D:D

jutaONEfami
08-12-2009, 02:02 PM
Welcome to Khairuledzham(ID CG:khairuledzham) dari Seremban,N9 selaku Smart Partner-KEMEJA jutaONEfami Group yang terbaru.

Semoga usahasama kita ini diberkati oleh-Nya

=D>=D>=D>=D>

last order 2nd batch pada 11dec ni

PM/call/sms 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs
3. redland (Kota Bahru)-30pcs
4. khairuledzham(Seremban)-30pcs

||||||
08-12-2009, 02:04 PM
Selangor/ KL da ada agen ke TT?

jutaONEfami
08-12-2009, 02:06 PM
Selangor/ KL da ada agen ke TT?

Area KL/Selangor untuk zon tengah masih diperlukan lagi Smart Partner..ZON TENGAH ni terlalu besar untuk dicover:D

jutaONEfami
08-12-2009, 02:23 PM
Welcome to En wan(ID CG:bagaksasa) dari KL selaku Smart Partner-KEMEJA jutaONEfami Group yang terbaru.

Semoga usahasama kita ini diberkati oleh-Nya

=D>=D>=D>=D>

last order 2nd batch pada 11dec ni

PM/call/sms 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs
3. redland (Kota Bahru)-30pcs
4. khairuledzham(Seremban)-30pcs
5. bagaksasa (KL)-30pcs

ujai
08-12-2009, 02:53 PM
wah suda ramai agent.. maju2.. :D

jutaONEfami
08-12-2009, 02:57 PM
wah suda ramai agent.. maju2.. :D

alhamdulilah dengan sokongan rakan-rakan Smart Partner semoga kita dapat meneroka byk lagi produk2 yang berkualiti di masa akan datang:D:D:D

bagaksasa
08-12-2009, 02:59 PM
salam bro....

ok aku oder 300 kotak.... kotak jer ler...cun aa kotak & paper bag dia...:))

jutaONEfami
08-12-2009, 03:00 PM
salam bro....

ok aku oder 300 kotak.... kotak jer ler...cun aa kotak & paper bag dia...:))

wslm..hehehe welcome to CG bro..

=D>=D>=D>=D>

jutaONEfami
08-12-2009, 04:31 PM
Welcome to En Muazam(ID CG:kansai) dari Kuantan selaku Smart Partner-KEMEJA jutaONEfami Group yang terbaru.

Semoga usahasama kita ini diberkati oleh-Nya

=D>=D>=D>=D>

last order 2nd batch pada 11dec ni

PM/call/sms 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs
3. redland (Kota Bahru)-30pcs
4. khairuledzham(Seremban)-30pcs
5. bagaksasa (KL)-30pcs
6. kansai (Kuantan)-30pcs

jutaONEfami
08-12-2009, 04:44 PM
ok memandangkan sambutan yang agak hangat hingga ke akar umbi aku dengan sukacitanya akan menghadiahkan:

1 KOTAK SET TIE+HANDKERCHIEF+CUFFLINK
33937

kepada semua Smart Partner yang telah mengesahkan penyertaan.

*tertakluk pada sebarang perubahan dan stok


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

redland
08-12-2009, 06:39 PM
[B]1. Ronin (Cheras)-30pcs
2. Cyberiz(Cyberjaya)-60pcs
3. redland (Kota Bahru)-30pcs
4. khairuledzham(Seremban)-30pcs
5. bagaksasa (KL)-30pcs
6. kansai (Bangi)-30pcs


nama ambo dah naik rupa nye...baru nak start business bro...kena pakat2 tlg ambo weh...:D

jutaONEfami
08-12-2009, 07:14 PM
nama ambo dah naik rupa nye...baru nak start business bro...kena pakat2 tlg ambo weh...:D

insya allah kita sama2 tolong antara satu sama lain..
kalau ada order runcit dari area KB boleh pass kat cikgu:D

adamma
08-12-2009, 11:29 PM
bump utk tt.....

abahmu
08-12-2009, 11:31 PM
kemeja saje ke? t shirt xda ke fami

dr_zool
08-12-2009, 11:56 PM
bump thread cun nh.
gudluck ek usahawan2 malaysia

:)cgrock:)cgrock

khairuledzham
09-12-2009, 12:45 AM
bump untuk tt...nice :D

jutaONEfami
09-12-2009, 08:34 AM
kemeja saje ke? t shirt xda ke fami

T-shirt pun ada..nak hackett, paul smith, hugo, ed hardy semua ada bro..kalau ramai berminat boleh bw masuk ni ke CG. kat offline dah selalu import Hackett:D

afeifei
09-12-2009, 01:08 PM
klu dpt selai pon dh cun nie..:-?

jutaONEfami
09-12-2009, 02:53 PM
Sukacita dimaklumkan order 1st batch dah smp pagi tadi kat Port Klang. Barang akan dihantar ke store aku di johor esok..lepas dah smp aku akan buat penghantaran untuk Smart Partner 1st batch.Kepada yang belum membuat pembayaran penuh harap dapat lakukan secepat mungkin untuk mengelakkan sebarang kelewatan.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

redland
09-12-2009, 03:52 PM
saya punya fist ke second boss....

jutaONEfami
09-12-2009, 03:53 PM
saya punya fist ke second boss....

cikgu punya 2nd batch..yg first ni Smart Partner No.1 hingga No.4

redland
09-12-2009, 03:57 PM
cikgu punya 2nd batch..yg first ni Smart Partner No.1 hingga No.4



ok................... tq

den4ex
10-12-2009, 07:40 AM
Mlm td jumpo TT tengok barang kat Danga Bay JB...Barang memang cun + kotak nampak xklusif...memang berbaloi!!:)

TT,mcmana nk confirmkan saiz, brand & desgn?Bole listkan x stok yg akan smpi nnt..tq!

arini ke s'pore jejalan...:)

jutaONEfami
10-12-2009, 09:05 AM
Mlm td jumpo TT tengok barang kat Danga Bay JB...Barang memang cun + kotak nampak xklusif...memang berbaloi!!:)

TT,mcmana nk confirmkan saiz, brand & desgn?Bole listkan x stok yg akan smpi nnt..tq!

arini ke s'pore jejalan...:)

ok check your PM

bagaksasa
10-12-2009, 10:21 AM
bro ..no. acct mau transfer nih...modal dah ader nih..:D

viper21my
10-12-2009, 10:37 AM
mmg kelas la baju-baju nie, kalau jual satu-satu murah-murah gerenti panas macam pisang goreng nie...

jutaONEfami
10-12-2009, 01:32 PM
mmg kelas la baju-baju nie, kalau jual satu-satu murah-murah gerenti panas macam pisang goreng nie...

hehehe dapat masuk satu pejabat kerajaan/swasta jer ko tgkla bape ramai pemakai kemeja ni:D

jutaONEfami
10-12-2009, 01:34 PM
bro ..no. acct mau transfer nih...modal dah ader nih..:D

aku dah sms ko details payment:D:D

viper21my
10-12-2009, 03:52 PM
hehehe dapat masuk satu pejabat kerajaan/swasta jer ko tgkla bape ramai pemakai kemeja ni:D

ko ni sajer jer tak nak paham ayat aku tu, maknanya ko jual la jugak selai dua utk yg minat, beli 30, lima tahun aku tak mampu bayar keke

jutaONEfami
10-12-2009, 05:39 PM
ko ni sajer jer tak nak paham ayat aku tu, maknanya ko jual la jugak selai dua utk yg minat, beli 30, lima tahun aku tak mampu bayar keke

hahaha ko ni pun sudah gaharu cendana pula..:p

ko dok area mana ni? boleh aku anta smart partner aku g deal ngan ko..nak beli 2-3 helai pun boleh dengan harga runcit yg sangat ekonomi DIJAMIN termurah

jutaONEfami
10-12-2009, 05:54 PM
2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras) -30pcs KEMEJA
2. Cyberiz(Cyberjaya) -60pcs KEMEJA
3. redland (Kota Bahru) -30pcs KEMEJA
4. khairuledzham(Seremban) -30pcs KEMEJA + 10 KOTAK SET TIE
5. bagaksasa (KL) -30pcs KEMEJA
6. kansai (Kuantan) -30pcs KEMEJA

kepada yang masih belum confirm harap dapat SEGERA untuk mengelakkan sebarang kelewatan

untuk Order Set Tie sila PM untuk harga Smart Partner

jutaONEfami
10-12-2009, 07:57 PM
Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
4. En Imam Khalid ( ID CG : imamkhalid) - ZON TIMUR
5. En Syahril (ID CG: ronin)-ZON TENGAH
6. En Rizal (ID CG: cyberiz)-ZON TENGAH
7. En Mazri (ID CG: redland)-ZON TIMUR
8. En Khairul (ID CG: khairuledzham)-ZON TENGAH
9. En Wan (ID CG:bagaksasa)-ZON TENGAH
10.En. Muazam (ID CG: kansai)-ZON TIMUR
11.WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
12.WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
13.WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
14.WAKIL TIMUR DIPERLUKAN-AVAILABLE
15.WAKIL TIMUR DIPERLUKAN-AVAILABLE
16.WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
17.WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
18.WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
19.WAKIL SABAH DIPERLUKAN-AVAILABLE
20.WAKIL SARAWAK DIPERLUKAN-AVAILABLE

wakil-wakil dari UTARA,SELATAN,TIMUR,SABAH dan SARAWAK diperlukan dengan kadar segera

RMteam
10-12-2009, 09:09 PM
sekarang kita jual baju plak hehehe ok gak ni...
tapi nak kena cari tapak ni...

jutaONEfami
10-12-2009, 09:18 PM
sekarang kita jual baju plak hehehe ok gak ni...
tapi nak kena cari tapak ni...

wooo my friend..jom join projek borong kemeja ni..kat area ko aku xde sorg pun wakil lagi ni..:D

notrexdame
10-12-2009, 09:20 PM
pon pon...boleh PM update pasal bios x

jutaONEfami
10-12-2009, 09:26 PM
Welcome to En Izwan(ID CG:zephyr) dari Kangar selaku Smart Partner-KEMEJA jutaONEfami Group yang terbaru.

Semoga usahasama kita ini diberkati oleh-Nya

=D>=D>=D>=D>

last order 2nd batch pada 11dec ni

PM/call/sms 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

2nd Batch Order List
Last Order 11 Dec 2009
ETA 30-31 Dec 2009

1. Ronin (Cheras) -30pcs KEMEJA
2. Cyberiz(Cyberjaya) -60pcs KEMEJA
3. redland (Kota Bahru) -30pcs KEMEJA
4. khairuledzham(Seremban) -30pcs KEMEJA + 10 KOTAK SET TIE
5. bagaksasa (KL) -30pcs KEMEJA
6. kansai (Kuantan) -30pcs KEMEJA
7. zephyr (Kangar) -40pcs KEMEJA

kepada yang masih belum confirm harap dapat SEGERA untuk mengelakkan sebarang kelewatan

untuk Order Set Tie sila PM untuk harga Smart Partner

--------------------------------------:D:D:D

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
4. En Imam Khalid ( ID CG : imamkhalid) - ZON TIMUR
5. En Syahril (ID CG: ronin)-ZON TENGAH
6. En Rizal (ID CG: cyberiz)-ZON TENGAH
7. En Mazri (ID CG: redland)-ZON TIMUR
8. En Khairul (ID CG: khairuledzham)-ZON TENGAH
9. En Wan (ID CG:bagaksasa)-ZON TENGAH
10.En. Muazam (ID CG: kansai)-ZON TIMUR
11.En. Izwan (ID CG: zephyr)-ZON UTARA
12.WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
13.WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
14.WAKIL TIMUR DIPERLUKAN-AVAILABLE
15.WAKIL TIMUR DIPERLUKAN-AVAILABLE
16.WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
17.WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
18.WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
19.WAKIL SABAH DIPERLUKAN-AVAILABLE
20.WAKIL SARAWAK DIPERLUKAN-AVAILABLE

wakil-wakil dari UTARA,SELATAN,TIMUR,SABAH dan SARAWAK diperlukan dengan kadar segera

zephyr
10-12-2009, 09:41 PM
Wah thank you bos atas kata-kata aluan tu :D

jutaONEfami
11-12-2009, 09:45 AM
Wah thank you bos atas kata-kata aluan tu :D

thanks for deposit payment.

pada smart partner yang belum buat pembayaran deposit harap dapat bank in segera untuk mengelakkan sebarang kelewatan dan kesulitan.:D

pada yang masih lagi mempertimbangkan untuk join program smart partner jangan ragu2 boleh PM/call aku secepat mungkin.:D

jutaONEfami
11-12-2009, 08:38 PM
bring it to the next level:D

thanks pada Smart Partner yang telah mengesahkan penyertaan dan pembayaran deposit.
kepada yang masih berminat anda boleh PM/call 0124268795 bila2 masa

den4ex
12-12-2009, 03:43 AM
barang dh smpi ke boss?:)

jutaONEfami
12-12-2009, 09:23 AM
barang dh smpi ke boss?:)

aku dah call driver lori O&G dia ckp tgh hari ni smp:D
hampeh janji ngan aku smlm patut smp:p

ujai
12-12-2009, 12:12 PM
huhu.. baju sudah sampai ya? tak sabar mau tunjuk kat kawan2 neh..

jutaONEfami
12-12-2009, 02:22 PM
huhu.. baju sudah sampai ya? tak sabar mau tunjuk kat kawan2 neh..

KEMEJA 1st batch dah selamat sampai kat rumah aku tgh hari tadi dengan order home alarm.
nanti malam aku upload gambar2 untuk kasi korang layan..

hari isnin aku akan start buat delivery so mintak pada semua Smart Partner sms nama dan alamat penghantaran:D

pos parcel murah sket smp dlm 2-3 hari(refer link untuk anggaran kos)
http://www.pos.com.my/WebsiteBM/main2.asp?c=/WebsiteBM/tariff/parcel/parcel.asp

kalau nak cepat pakai poslaju 1 hari dah smp tp kos boleh tahan la(refer link untuk anggaran kos)
http://www.pos.com.my/WebsiteBM/main2.asp?c=/WebsiteBM/tariff/poslaju/emsrate.asp

untuk order 2nd batch, aku akan hantar 1 helai dengan kotak untuk korang buat sample tunjukkan kat customer.( untuk Smart Partner yang dah buat bayaran deposit sahaja)

regards
FAMI
FND INTERTRADE RESOURCES
0124268795

ujai
12-12-2009, 03:48 PM
agak2 utk 30 helai tu berape beratnye?

jutaONEfami
12-12-2009, 06:01 PM
agak2 utk 30 helai tu berape beratnye?

aku agak lebih kurang 20kg:D:D

dah abis snap gambar ni jap lagi aku upload untuk korang

jutaONEfami
12-12-2009, 06:26 PM
bump bump bump

1st batch punya order dah ready for viewing kat page seterusnya

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jutaONEfami
12-12-2009, 06:29 PM
33939

33940

33941

33942

33943

33944

33945

33946

33947

33948

33949

33950

33951

33952

ujai
12-12-2009, 06:51 PM
wahhh.. gigil tangan dah ni.. tak sabar nak dpt kat tangan sendiri...

zephyr
12-12-2009, 07:12 PM
pergh memang cun la...

Ham
12-12-2009, 07:33 PM
nak beli sehelai tak bole ke bro..

ujai
12-12-2009, 07:38 PM
nak sehelai boleh Ham.. beli dari agent penjual kat area kawasan ko.. refer kat first page utk tgk nama2 agent n kawasan sewaktu dengannye..

jutaONEfami
12-12-2009, 07:40 PM
nak beli sehelai tak bole ke bro..

sy jual borong jer. kalau nak beli untuk pakai sendiri boleh contact wakil Smart Partner berdekatan anda.

boleh sy tau awak kat mana?:D

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Shahrani (ID CG : chowder)- ZON UTARA
3. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
4. En Imam Khalid ( ID CG : imamkhalid) - ZON TIMUR
5. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
6. En Rizal (ID CG: cyberiz)-ZON TENGAH
7. En Mazri (ID CG: redland)-ZON TIMUR
8. En Khairul (ID CG: khairuledzham)-ZON TENGAH
9. En Wan (ID CG:bagaksasa)-ZON TENGAH
10.En. Muazam (ID CG: kansai)-ZON TIMUR
11.En. Izwan (ID CG: zephyr)-ZON UTARA

den4ex
12-12-2009, 11:41 PM
KEMEJA 1st batch dah selamat sampai kat rumah aku tgh hari tadi dengan order home alarm.
nanti malam aku upload gambar2 untuk kasi korang layan..

hari isnin aku akan start buat delivery so mintak pada semua Smart Partner sms nama dan alamat penghantaran:D

pos parcel murah sket smp dlm 2-3 hari(refer link untuk anggaran kos)
http://www.pos.com.my/WebsiteBM/main2.asp?c=/WebsiteBM/tariff/parcel/parcel.asp

kalau nak cepat pakai poslaju 1 hari dah smp tp kos boleh tahan la(refer link untuk anggaran kos)
http://www.pos.com.my/WebsiteBM/main2.asp?c=/WebsiteBM/tariff/poslaju/emsrate.asp

untuk order 2nd batch, aku akan hantar 1 helai dengan kotak untuk korang buat sample tunjukkan kat customer.( untuk Smart Partner yang dah buat bayaran deposit sahaja)

regards
FAMI
FND INTERTRADE RESOURCES
0124268795

Syukurr Alhamdulillah...:)sampai jugak barang baik nih...hehe...

Boss,payment 50% lg mcmana?bila nk collect?Ke tgg barang sampai pas2 baru kasi settle abes?:)

den4ex
12-12-2009, 11:44 PM
33939

33940

33941

33942

33943

33944

33945

33946

33947

33948

33949

33950

33951

33952

Pergh!!!Lawa siot!!Mantap TT!!!

Xsbr nk bukak kodai nih...:)sapo2 nk baju ni leh COD ngan den area Shah Alam/Klg/Pklg...:)tp tgg barang sampai la yo...:D:)cgrock

notrexdame
12-12-2009, 11:45 PM
pon pon pon untuk tuan tanah

jutaONEfami
13-12-2009, 12:08 AM
Syukurr Alhamdulillah...:)sampai jugak barang baik nih...hehe...

Boss,payment 50% lg mcmana?bila nk collect?Ke tgg barang sampai pas2 baru kasi settle abes?:)

baki 50% kena byr sebelum barang dihantar ke rumah..aku target isnin ni nak buat delivery.esok nak packing2 untuk semua Smart Partner